Kärppien harjoitusottelut

  • 403 582
  • 2 585

Outlander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
No, eihän Kepu nyt mikään mahdottoman kokonen Mörkö ole. Varsinkaan, kun sellainen jo joukkueesta löytyy. Kemppaisen strategiset mitat siis 191cm ja 105kg. Mutta poikkeuksellisen iso Kärppien SENTTERIKSI. Siellä sitten Tiivola 192cm/93kg myös sentterinä, ja kyllä on ihan eri laatua kuin Mustoset, Kristofit ja Wellmanit.

Kaiken lisäksi molemmat ihan helvetin hyviä jääkiekkoilijoita ainakin tämän illan perusteella. Kepu nyt on tehtaan takuu, mutta Tiivolasta sain kyllä hyvän vaikutelman.
Kemppainen on muuten 192cm, lähteenä varmasti luotettava khl.ru.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Kemppainen on muuten 192cm, lähteenä varmasti luotettava khl.ru.
191cm lähteenä oli karpat.fi, joten ajattelin sen olevan oikeassa. Ihan sama mulle, hienoa että meillä vihdoin on taidokas, kookas, hyvin aloittava ja puolustava sentteri. Ei muutakun jatkosopparia raapustaan, maksakoot kuinka paljon tahansa.
 

Outlander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
191cm lähteenä oli karpat.fi, joten ajattelin sen olevan oikeassa. Ihan sama mulle, hienoa että meillä vihdoin on taidokas, kookas, hyvin aloittava ja puolustava sentteri. Ei muutakun jatkosopparia raapustaan, maksakoot kuinka paljon tahansa.
Kärpät on nähtävästi halunnut suosia eliten antamaa tietoa, mutta kyllä tuo Kepun khl ajalta oleva sen sarjan sivuilla näkyvä tieto on viimeisin ja oikea. Tuskin edes khl nuita väärin ilmoittaa.
 

mayra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slava Ukraini
- Turunen oli aluksi hieman näkymätön mutta oli erittäin työteliäs loppujenlopuksi. Yritti ja teki.
Turusesta jäi mieleen tilanne, jossa tuli väkisin kahden vastustajan ohi ja laukoi vihaisen ranteen, jonka Lassinantti sai vaivoin torjuttua. Jatkotilannekin oli vaarallinen.

Turunen tulee tekemään Liigassa roimasti tehoja, mutta voisi hyötyä sentteristä, joka toimittaa kiekkoa hieman nopeammin. Löytyykö paikka ennen pitkää Kemppaisen rinnalta?

Kun kärppäpelaaja kolattiin vaihtoaition edessä nurin, niin Mörkö peruutti aikeensa mennä vaihtoon ja kävi sen sijaan hieromassa kolaajaa naamaan. Onko kaupunki saanut uuden seriffin?

Hermonen oli myös tänään pelipäällä
Hyvä näyttö Hermoselta tänään ja selkeä ilmoittautuminen mukaan kilpailuun pelipaikoista. Kärpillä on varmasti kauden mittaan käyttöä Hermoselle.

Nostaisin esiin myös Hyryn. Jatkaa siitä, mihin viime kaudella jäi. Jalkanopeus riittää mukavasti ja paikka kokoonpanossa alkaa olla selviö.

Ja muutenkin hienot rallatukset ruotsiksi vastustajaa huomioiden.
Kärppäfanien "Vi älskar Luleå" -laulu sai hyvälle mielelle. Upea ele!
 
Viimeksi muokattu:

Ujcik#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Pittsburgh
Luleån peli oli paljon valmiimpaa, mutta tosiasiassa maalipaikkoja oli Kärpillä kuitenkin enemmän. Anttila on sen oloinen kaveri että taitaa olla useasti puhtaassa läpiajossa. Haistaa hyvin paikat ja on kyllä hyvä katkoon tuolla pitkällä mailalla.

Voisiko sanoa että Kärpillä oli paremmat yksilöt, mutta hävisi vielä joukkueena hyökkäyspelissä. Kärppien pelissä on luonnollisesti vielä tosi paljon tekemistä sekä kovinkaan irtonaiselta jätkät eivät vaikuttaneet.

Puolustusalueella puolustuspeli alivoimineen oli kyllä hyvää jo nyt. Kiekolla oli vaikea lähteä kun hyökkääjien etäisyydet kasvoivat ja paineessa tuli aivan liikaa hätä ja yllätyksiä.

Luleå teki toki avaamisesta vaikean kun jauhoivat koko pelin koneet täysillä ja karvasivat todella ylhäältä, välillä jopa kolmella.

Minusta on huojentavaa nähdä että peli on hieman sekaisin, jalka painaa ja kokeneet pelaajat näyttävät lyijypusseilta elokuussa. Kuitenkin voitoista pelataan. Kesällä on tehty paljon hommia ja taktiikkaa hiottu. Tuo joukkue on treenannut kovaa ja se on fyysisesti kyllä kunnossa.

Kaikki tähtäin on keväällä ja peli kehittyy uomiinsa vasta 5-6 kuukauden kuluttua

Tälläkin pelillä tapellaan runkosarjaan voitosta, sillä 90% liigajoukkueista ei pysty pelaamaan tuon tasoista lätkää, kuin Luleå

Hyvä siitä tulee

Hallilla oli Katsojia yli 3000
Minusta ihan hyvä lukema harjoitusotteluun
 
Viimeksi muokattu:

Käppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Minusta on huojentavaa nähdä että peli on hieman sekaisin, jalka painaa ja kokeneet pelaajat näyttävät lyijypusseilta elokuussa. Kuitenkin voitoista pelataan. Kesällä on tehty paljon hommia ja taktiikkaa hiottu. Tuo joukkue on treenannut kovaa ja se on fyysisesti kyllä kunnossa.

Sama! Enemmän tässä huolestuisi jos peli olisi tässä vaiheessa täydellistä eikä olisi oikeastaan enää mitään opittavaa.

JYP ja Sport pelit näyttävät enemmän missä mennään liigan tasolla. Luleå pelit olivat varmasti hyviä kokemuksia joukkueelle, mutta ihan eri tason joukkue kuin mitä liigassa tulee vastaan.

Kärkiäijille tässä toivoisi onnistumisia vielä ennen liigan alkua tai viimeistään heti runkosarjan alussa. Junttila, Leskinen,Turunen,Kunyk,Emanuelsson. Varsinkin Junttilalle ja Leskiselle olisi hyvä saada heti alkukaudesta onnistumisia, että sieltä saadaan se paras pelaaja esiin. Pelaajalle kuitenkin tärkeintä on itseluottamus ja se tulee onnistumisten kautta.
 

totonboset

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Canes
Laitetaanpa pidempää mietettä Kärppien pelistä & pelaajista kaikki harjoitusottelut nähneenä.

Eilinen peli oli mielestäni Kärpiltä selkeästi parempaa tekemistä kuin Kalixin aiempi kohtaaminen Luleåta vastaan. Puolustajien pelaaminen paineen alla näytti sujuvan pääsääntöisesti hyvin, ja kiekkoa siirrettiin paineettomalle puolelle vaivattoman näköisesti. Syöttöjen laatu (jään laatu?) parantui aiemmista peleistä, ja tätä kautta peliä saatiin jatkettua vastustajan alueelle ilman kiekon heittämistä päätyyn. Hyökkäyskentällisten otteissa on edelleen runsaasti parantamisen varaa, sillä kärkikentillä on ollut selkeitä vaikeuksia löytää toisiaan hyökkäyspäässä. Lähtisin Laten saappaissa kokeilemaan rohkeasti hieman variaatiota koostumuksiin, ja ehkäpä tutkapareja alkaa löytymään varhaisessa vaiheessa. Erikoistilanteet ovat olleet totutusti timanttia, ja niin sen pitää noilla ukoilla ollakin. Ja ylivoimaa ei olla edes vielä ehditty kunnolla treenaamaan.

Junttila-Kemppainen-Leskinen

Kemppainen on jo osoittanut olevansa ykkössentterin paikan arvoinen, vaikka ketjun peli ei olekkaan onnistunut toivotulla tavalla. Muutamia laadukkaan oloisia suorahyökkäyksiä lukuunottamatta, ketju on ollut melko näkymätön 5-5 pelissä etenkin Luleåta vastaan. Kemppainen tulee olemaan vahva pelaaja vastustajan maalilla ja kulmissa. Maaleja on näköjään myös lupa odottaa! Junttilan ongelma on tuntunut olevan, että kiekko pomppii lavassa ja viimeistely ei onnistu, mutta ehkä tämä korjautuu tuntuman myötä. Leskiseltä ollaan mielestäni nähty hyviä väläytyksiä jokaisessa pelissä, ja viimepelin tarjoilu ylivoimalla Emanuelssonille oli hyvä esimerkki miehen taidoista.

Turunen-Kunyuk-Emanuelsson

Tämä kenttä on ollut kokonaisuudessaan isoin pettymys. Pieniä yksilösuorituksia / väläytyksiä lukuunottamatta peli on pyörinyt lähinnä omassa päädyssä. Turuselta hyvää ylivoimapeliä paikoittain ja myös Cody väläytteli taitojaan KalPaa vastaan satunnaisesti. Lähtisin Marjamäen saappaissa kokeilemaan Turusen tai Emanuelssonin tilalle Kassu Björkqvistiä, joka toisi kenttään lisää vääntövoimaa ja energiaa.

Björkqvist-Tiivola-Koivunen (Hermonen)

Kolmonen on ollut hieman yllättäenkin paras kentällinen hyökkäyspään osalta. Kuten moni muukin huomioi, Tiivola on pelannut laadukasta peliä ja pystyy voittamaan hyökkäysalueella laitureille riittävästi tilaa ja aikaa omalla pelaamisellaan. Björkqvist oli mielestäni ehdottomasti parin pelin otannalla Kärppien kärkeä hyökkäyspäässä. Röyhkeä, energinen ja nälkäinen. Saisiko Tiivola työllään Turuselle tai Emanuelssonille lisää tilaa ja aikaa tehdä taikojaan hyökkäyspäässä? Hermosen esiintyminen eilen oli timanttia. Luistelu ja vauhti näytti erittäin hyvältä, ja tulee olemaan varmasti edellä eilen nähtyä Koivusta. Koivusen kohdalla en kuitenkaan alkaisi vielä vetämään isompia johtopäätöksiä, kun ei ole päässyt vielä juurikaan pelaamaan / harjoittelemaan muiden Kärppien mukana.

Anttila - Koskenkorva (Kalapudas) - Hyry

Anttila on vakuuttanut minut jokaisessa pelissään. On selkeästi mukavuusalueellaan Laten pelikirjassa ja pelaaminen näyttää todella tutulta, tekee paljon samoja asioita kuin maaotteluissa. Etenkin viivapelaaminen omissa on kaunista katseltavaa. Mies on valmiina riistämään kiekon pitkällä mailallaan heti kun vastustajan pakki tekee pienenkään virheen. Ja mies tuntuu olevan jokaisessa pelissä vähintään puolittaisesssa läpiajossa, sitä pelisilmää! Kalapudas on pelannut paljon paremmin kuin viime keväänä ja osoittanut, että yksilötaitoa löytyy. Peliaika tulee varmasti määräytymään kuitenkin sen mukaan, pystyykö pelaamaan hyvin myös omaan päähän. Hyry on ollut tuttua laatua ja saanut yhdessä Anttilan kanssa hienosti painetta vastustajan päätyyn. Koskenkorva ei ole jostain syystä pistänyt erikoisemmin silmään, ei negatiivisesti, eikä positiivisesti.

Ohtamaa-Rundblad

Vaikuttaa todella hyvältä ykkösparilta. Ohtamaa on Ohtamaa, ei lisättävää. Rundblad vakuuttanut itseni heti. Kiekon kanssa päällikkö, ja liikkeen kanssa ei mielestäni ole näkynyt ongelmaa, on myös puolustanut hyvin pois pari puolittaista läpiajoa puhtaasti. Mutta taidot ylivoimalla... Viivassa jo nyt näyttäviä suorituksia ja ei pelkää viedä vastustajaa paineenkaan alla kebabille. Lisäksi Ohtamaan kanssa näyttää löytyneen jo nyt yhteinen sävel alakerrassa. Hyviä avauksia, hyvää kiekollista pelaamista ja näyttäviä harhautuksia. Varmasti tuolla kiekollisella rohkeudella saattaa tulla tilanteita, mihin ei luistin kiihdy riittävän nopeasti, mutta Atte hoitaa nämä kyllä.

Byström-T.Niemelä

Byström on innostunut tekemään maaleja? Toimita kiekkoa maalille niin hyviä asioita tapahtuu, etenkin jos siellä seisoo Kemppaista ja kumppaneita. Nähdyn perusteella tulee tekemään tälle kaudelle oman piste-ennätyksensä. Topilta saadaan varmasti laadukasta peliä, yhteistyö Byströmin kanssa näytti hyvältä.

Kivistö-M.Niemelä

Kivistö on ollut erittäin varma kentällä. Näyttää myös kykenevän hyvään kiekolliseen pelaamiseen, eikä pelkää tuoda kiekkoa itsekään ylhäälle. Iso peukku tälle hankinnalle. Misen peli on näyttänyt edelleen hieman sekavalta, ja sijoittuminen tuntuu välillä unohtuvan kentällä kun vastustajan pelaajia jää yksin vartioimatta maalille. Mikko saa tehdä kovasti töitä pitääkseen peliaikaa kärkkyvät pakit takanaan, Marjamäen Kärpissä parhaat pelaa!

Ronkainen-Paaso

Ronkainen pelasi itsensä varteenotettavaksi vaihtoehdoksi vakiokokoonpanoon viimekauden lopulla. Oli mielestäni pleijareissa parhaalla tasollaan. Ehkä Marjamäen pelikirja tukee Ronkaisen vahvuuksia oikealla tavalla. Ei erityistä sanottavaa näiden pelien perusteella. Paasoa tuli seurattua hieman tarkemmin silloin kuin kentällä sattui olemaan. Pelasi kulmaväännöissä ihan kiitettävästi ja uskon, että tullaan näkemään kokoonpanossa säännöllisesti. Voi olla oikeasti uhka Mikko Niemelän peliajalle. Jo viimekausi näytti, että aineksia liigapelaajaksi on.

Blomqvist

Onko Kärpillä maalivahtiongelma? Ei ainakaan Blomqvistin osalta. Työskentely näyttää yhtäaikaa nopealta, agressiiviselta, varmalta ja rauhalliselta. Tuntuu tekevän aina oikean päätöksen liikkeen ja sijoittumisen suhteen. Nopeat reaktiot, mutta ei silti ikinä ylipelaa itseään ulos maalilta. Työskentely näyttää jo nyt sellaiselta NHL-tason maalivahdin työskentelyltä. Taidetta.


Summarum summarum, olen pääosin tyytyväinen siihen miltä peli näyttää. Pitää muistaa, että Luleå tarjosi haasteen, jonka kovuutta ei voi kyseenalaistaa. Luleå hallitsi peliä etenkin ensimmäisessä kohtaamisessa, mutta silloinkin Kärppien oman alueen pelaaminen oli ihan mukiin menevää. Eilen puntit olivat mielestäni aika tasan. Luleå sai ehkä aikaan hieman enemmän kiekonhallintaa Kärppien päässä 5-5 pelissä, mutta Kärpät puolusti erittäin hyvin, ja vastaiskut olivat hyvää tasoa viimeistelyä lukuunottamatta. Eilen myös Kärpät tuntui saavan enemmän kiekollista otetta peliin. Kahden kärkikentän hyökkäyspään peli oli kuitenkin edelleen pettymys ja näihin lähtisin kokeilemaan pieniä muutoksia. Ei Junttilan ja Kemppaisenkaan "tutkaparia" kannata väkisin pitää yhdessä, vaikka joskus ovatkin onnistuneet. Tuostakin on jo niin kauan, että molempien pelaajien peli ja liigan peli on ehtinyt muuttua paljon.

Junttila - Kemppainen - Ema / Leskinen
Turunen - Kunyuk - Björkqvist
Koivunen - Tiivola - Leskinen / Ema

Harjoitusotteluissa pienien muutoksien tekeminen ei varmasti haittaisi ketään, joten rohkeasti seuraavaan peliin vaan pientä sekoitusta ja kokeillaan löytää tutkapareja?
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Harjoitusotteluissa pienien muutoksien tekeminen ei varmasti haittaisi ketään, joten rohkeasti seuraavaan peliin vaan pientä sekoitusta ja kokeillaan löytää tutkapareja?
Hieno teksti sinulta kaikkinensa. M.Niemelän sekavuudesta kuitenkin olen jonkin verran erimielinen. Minusta Mikko on pelannut hyvällä itseluottamuksella ja osoittanut jopa vähän muskelia. Liike on edelleen erinomaista liigatasoa. Eilen töpeksi yhden kerran pahasti omalla puolustusalueella, paikkasi tilanteen ja poistui äänekkäästi sadatellen vaihtoaitioon. Minä näen käyttäytymistieteilijänä paljon hyvää Mikon elekielesssä. Itseluottamustaso on selvästi nousussa vaisumman kauden jälkeen.

Sitten tuohon lainaamaani kohtaan. Ehdottamasti olisi hyvä kokeilla harjoitusotteluissa uusia tutkapareja. Minä kokeilisin kesällä ehdottamaani Junttila-Kemppainen-Turunen vitjaa. Uskon, että Turunen voisi hyvinkin näytellä siinä Donskoin roolin.
 
Viimeksi muokattu:

totonboset

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Canes
Hieno teksti sinulta kaikkinensa. M.Niemelän sekavuudesta kuitenkin olen jonkin verran erimielinen. Minusta Mikko on pelannut hyvällä itseluottamuksella ja osoittanut jopa vähän muskelia. Liike on edelleen erinomaista liigatasoa. Eilen töpeksi yhden kerran pahasti omalla puolustusalueella, paikkasi tilanteen ja poistui äänekkäästi sadatellen vaihtoaitioon. Minä näen käyttäytymistieteilijänä paljon hyvää Mikon elekielesssä. Itseluottamustaso on selvästi nousussa vaisumman kauden jälkeen.

Sitten tuohon lainaamaani kohtaan. Ehdottamasti olisi hyvä kokeilla harjoitusotteluissa uusia tutkapareja. Minä kokeilisin kesällä ehdottamaani Junttila-Kemppainen-Turunen vitjaa. Uskon, että Turunen voisi hyvinkin näytellä siinä Donskoin roolin.

Joo ei M. Niemelältä tosiaan mitään huonoa peliä nähty, mutta muuta kerta pisti silmään kun lähti tuplaamaan eilen Kivistön kanssa miestä laitaan/kulmaan vastustajan ylivoimahyökkäyksessä, josta seurauksena Luleån mies yksin maalilla. Nämä tietenkin ovat usein pelitapaan liittyviä asioita myös, että yhtälailla siinä voi olla hyökkääjän vastuulla pelata silloin maalilta miestä pois.

Ja hyvä tietenkin sisäistää myös se, että kun jää voimakkaasti mieleen tietyt suoritukset kentältä, niin samoin sieltä saattaa jäädä huomiotta ne hyvät asiat toisinaan.

Paaso varmasti laittaa kuitenkin hyvää painetta Miselle koko kauden, joten pelin on oltava sitä Mannerin aikakauden Miseä mikäi haluaa nuoren miehen pitää hierarkiassa takanaan.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Hieno teksti sinulta kaikkinensa. M.Niemelän sekavuudesta kuitenkin olen jonkin verran erimielinen. Minusta Mikko on pelannut hyvällä itseluottamuksella ja osoittanut jopa vähän muskelia. Liike on edelleen erinomaista liigatasoa. Eilen töpeksi yhden kerran pahasti omalla puolustusalueella, paikkasi tilanteen ja poistui äänekkäästi sadatellen vaihtoaitioon. Minä näen käyttäytymistieteilijänä paljon hyvää Mikon elekielesssä. Itseluottamustaso on selvästi nousussa vaisumman kauden jälkeen.

Sitten tuohon lainaamaani kohtaan. Ehdottamasti olisi hyvä kokeilla harjoitusotteluissa uusia tutkapareja. Minä kokeilisin kesällä ehdottamaani Junttila-Kemppainen-Turunen vitjaa. Uskon, että Turunen voisi hyvinkin näytellä siinä Donskoin roolin.
Mielenkiintoista analyyshiä McTorsolta. M. Niemelään en helposti usko enää vaikka kuinka itseluottamus kasvaisikin, sama koskee Taneli Ronkaista. Paasoa ja muita nuoria kehiin, heissä on tulevaisuus. Sen sijaan ykkösketjun muutoksesta olisin ihan innoissaan. Tuntuu, että on ollut synti kun väitän ettei Kemppaisen ketju toimi Junttilan ja Leskisen kanssa. Minusta he ovat olleet tehottomia surffailijoita. Ja toden totta, lopuissa treenipeleissä kannattaa ja pitääkin kokeilla vielä mahdollisi aisapareja ja koostumuksia. Late rohkeutta kehiin vaan...
 
Viimeksi muokattu:

karfan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun kärpät
Mielenkiintoista analyyshiä McTorsolta. M. Niemelään en helposti usko enää vaikka kuinka itseluottamus kasvaisikin, sama koskee Taneli Ronkaista. Paasoa ja muita nuoria kehiin, heissä on tulevaisuus. Sen sijaan ykkösketjun muutoksesta olisin ihan innoissaan. Tuntuu, että on ollut synti kun väitän ettei Kemppaisen ketju toimi Junttilan ja Leskisen kanssa. Minusta he ovat olleet tehottomia surffailijoita. Ja toden totta, lopuissa treenipeleissä kannattaa ja pitääkin kokeilla vielä mahdollisi aisapareja ja koostumuksia. Late rohkeutta kehiin vaan...
Minä en ole moneen vuoteen nähnyt enää Leskisen ja Junttilan pelissä niitä elementtejä millä he tykkikausia Kärpissä pelasivat. Hetkittäisiä väläyksiä tottakai mutta kun 1.ketjun peli ei voi perustua hetkellisiin oivalluksiin, spurtteihin, suonenvetoihin vaan nämä sais olla mielummin kirsikkaa kakun päällä.

Toivon niin olevani väärässä mutta oma fiilis on se, että "hermosien ja Björkqvistien" kuuluisi kauden edetessä omien suoritusten kautta löytää paikkansa Kepun laidalta mutta niin ei käy.

Tuosta jengistä löytyy laatua ja ihan pirusti secondary scoring osastolta kilpailullista painetta jotta toivon todella, että Marjamäen kärpissä oikeasti parhaat pelaa eikä nimet selässä tai 10v takaiset muistot anna etuajo-oikeutta.

Sori vähän negatiivinen purkaus mutta mielestäni Junttila ja Leskinen ei ole enää nykytasoltaan 1.ketjun miehiä.
 

karfan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun kärpät
Ei mitään, kyllä tänne mielipiteitä mahtuu. Otan tämän talteen ja palataan asiaan kauden edetessä. Mielenkiintoinen asia seurattavaksi.
Kyllä. Ja olen todella mielelläni väärässä tässä.

Palaa myöhemmin asiaan, mä en näitä jaksa yleensä kaivella. Voitas ottaa vaikka joulutauolla väliarviointi onko mun fiilis ollu ihan pelkkää huttua vai päin vastoin :)
 

vanukas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Ahon kiekkokoulu
On minullakin pieni huoli Junttilasta ja Leskisestä. Heidän urat ovat olleet ailahtelevaisia ja toki toivoo, että ensi kausi olisi taas se onnistumisen kausi. Kemppaisesta se tuskin kiinni jää, joten kaikki eväät onnistumiseen on annettu.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
On minullakin pieni huoli Junttilasta ja Leskisestä. Heidän urat ovat olleet ailahtelevaisia ja toki toivoo, että ensi kausi olisi taas se onnistumisen kausi. Kemppaisesta se tuskin kiinni jää, joten kaikki eväät onnistumiseen on annettu.

Hienoa huomata, etten ole yksin tämän huoleni kanssa.
Toivottavasti tämä kaksikko pääsee takaisin vanhojen huippukausien tasolle.
Mutta eppäillä soppii, eppäillä soppii...
 

Apis17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Minä uskon kyseisen ketjun onnistumiseen. On totta että eri variaatioita voisi kokeilla ja pyöritellä. Mielestäni vielä ei ole nähty yhtäkään sellaista hyökkäyspään myllytystä mitä tältä joukkueelta voisi odottaa jopa joka kentältä, vaihto vaihdon perään. Tietenkin pyöritys näyttäisi hieman eriltä Lesen/Turusen lavasta kuin esimerkiksi Hyryn/Björkqvistin. Kausi on kuitenki vasta tärkeämmin tarkasteltuna edelleen alkamatta. Ensimmäinen peli on ensimmäinen, sen jälkeen kiven kova Luleå. Jotenkin uskon että seuraavassa pelissä Suolahdessa nähdään jo pienempiä ehkä pidempiäkin myllytyksiä ja hurrikaanit pyörii omassa päässään Pohjoisen puhurin alla.
 

Henkka40

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Ketut
Minkälaisilla yv-koostumuksilla Kärpät on muuten harjoituspelit pelannu?

Liigapörssiä varten taas kyselisin, olis monta pulloa jallua taas jaossa.

Onko Anttilalle roolia yv:llä? Entä T.Niemelä?
 

karfan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun kärpät
On minullakin pieni huoli Junttilasta ja Leskisestä. Heidän urat ovat olleet ailahtelevaisia ja toki toivoo, että ensi kausi olisi taas se onnistumisen kausi. Kemppaisesta se tuskin kiinni jää, joten kaikki eväät onnistumiseen on annettu.
Jep. Junttilalla liike ei ole enää entisen veroista ja tähän ku lisätään se yhä lisääntynyt "pelko" ahtaisiin väleihin menemisistä ja kiekon kanssa haastaminen. Junttilan peliä varjostaa sellainen liioiteltu "kananmunat kainalossa" touhu. Kokoa on ihan riittävästi mennä ja tehdä.

Tämä oli nähtävissä jokereissa. Kiekosta luopui ihan liian helposti jos vastustaja antoi vähänkään painetta tai selkeästi käänsi pelin turvallisesti omiin vaikka olisi mahdollisuus haastaa. Marjamäen Kärpät ei aio hävitä kamppailupelissä ja se on erittäin hyvä asia junttilalle itselleen ja hänen uransa kannalta. Minä näen, että se on Junttilan pelissä avain asemassa kun mietitään onko hän liigatason peluri vai riittääkö rahkeet EHT/MM-tasolle. Ja vain nykytila ratkaisee, ei vanhat, joskin jo vuosien takaiset hyvät näytöt.

Lesen kohdalla en osaa oikein nähdä mikä siinä kiikastaa. Liike toisi lisää peliin tottakai, lese kamppailee ihan ok mutta onko hänen kohdalla kyse nimen omaan pääkopan sisäisistä asioista. Muutamaan ekaan runkkismatsiin tehot 2+3 ja lähtisikö se ruokkimaan mieltä ja fiilistä samaan moodiin mitä häneltä joskus parhaina aikoina nähtiin? En tiedä.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Lesen kohdalla en osaa oikein nähdä mikä siinä kiikastaa. Liike toisi lisää peliin tottakai, lese kamppailee ihan ok mutta onko hänen kohdalla kyse nimen omaan pääkopan sisäisistä asioista. Muutamaan ekaan runkkismatsiin tehot 2+3 ja lähtisikö se ruokkimaan mieltä ja fiilistä samaan moodiin mitä häneltä joskus parhaina aikoina nähtiin? En tiedä.
Aikalailla tuollaista alkua se vaatisi, ja ehjän kauden niin Lese olisi lähempänä omaa tasoaan. Siellä on ekat kolme matsia: Kärpät-Pelicans, Kärpät-Tappara, Sport-Kärpät. Kyllä noista on Leselle 2+2 tilauksessa.
 

Zeic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, JHT
191cm lähteenä oli karpat.fi, joten ajattelin sen olevan oikeassa. Ihan sama mulle, hienoa että meillä vihdoin on taidokas, kookas, hyvin aloittava ja puolustava sentteri. Ei muutakun jatkosopparia raapustaan, maksakoot kuinka paljon tahansa.
Oikea vastaus voi olla että molemmat ovat oikeassa. Ihmiskehon pituus nimittäin vaihtelee sentillä päivän mittaan. Venäläiset ovat mitanneet aamulla Ja oululaiset illalla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös