Kärppien harjoitusottelut kesällä 2013

  • 121 078
  • 271

HeavyWing

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Oulun Kärpät
Eihän tuo näy kuin 1 min ja sitten tulee joku ruutu, josta pitäisi tehä maksullinen tilaus!

Se on ihan tuurista kiinni, miten on langalla samaan aikaan streamia väijymässä. Jos se katkeaa, ei muutakun uutta yritystä.
Niissä on yleensä joku tietty kiintiö, (esim. 1000) jotka "saa" katella vapaasti, ilman katkoja.
 

Maaginen 56

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Kajaanin hokki
Eipä näy ei,taas näitä hevonvitun palvelimia. No kai sitä perjantai illaksi jotain muutakin keksii:) kolme viikkoa ja liigakausi alkaa,jospa se sitten näkyisi.
 

Tonikarppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Hyvin toimii, tosin Kärpät 1-0 tappiolla ekan erän jälkeen....alivoimamaali vielä...
 

Pardus

Jäsen
Alkuperäinen striimi näkyy esim. ohjelman nimeltä Hotspot Shield avulla.

Kärpiltä sekava ensimmäinen erä. Salzburg vei ensimmäiset 15min, jonka jälkeen Kärpät alkoi saada jotain järkeä pelaamiseensa. Salzburgin maali komea "läheltä ylös", Rynnäs muuten kyllä mies paikallaan. Maxwell ainoa valopilkku kenttäpelaajista: haastaa ja luo paikkoja.

Edit. Otteluseurannasta varmistettuna Salzburgin maali oli rystynosto, mutta humalaisen kanssaseuraajani eriävästä mielipiteestä johtuen en sitten kirjoittanut muuta kuin läheltä ylös.
 
Viimeksi muokattu:
Viivalta osuivat hyvällä prosentilla ensimmäiseen alivoimapelaajaan. Ylivoimalla saivat kuitenkin kiekkoa alueelle, joka on edistystä.
 

Tonikarppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Mikko Lehtonen tälläs hirmu lämärin vanhaan malliin viivasta yläpesään, peli kahden erän jälkeen 2-1...
 

Ujcik#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Pittsburgh
Lehtonen pelaa elämänsä kauden, sellainen tunne on. Todella hieno veto, aloitusvoitto, vähän sivuun ja kunnon tulinen lyöntilämäri yläpesään! Like it.

Todella paskaa peliä muuten. Rynnäs on kyllä hyvä. Torjunut paljon pahoja paikkoja. Kveton ja Maxwell eivät kyllä vielä vakuuta minua.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Kveton ja Maxwell eivät kyllä vielä vakuuta minua.
Kyllähän tuossa Maxwellissa on ainesta pisteille Liigassa. Ihmeellisesti ajoi omalla sinisellä miinaan yhdessä välissä, sillä se näytti niin kuin kaveri ei kahden metrin päähän olisi nähnyt.

Meinaa tehdä olutta ja laadukasta makkaraa mieli, kun noita saksankielisiä kuulutuksia kuuntelee ja katselee väkeä törpöt kourassa tuolla katsomossa.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Kyllähän tuossa Maxwellissa on ainesta pisteille Liigassa. Ihmeellisesti ajoi omalla sinisellä miinaan yhdessä välissä, sillä se näytti niin kuin kaveri ei kahden metrin päähän olisi nähnyt.

Meinaa tehdä olutta ja laadukasta makkaraa mieli, kun noita saksankielisiä kuulutuksia kuuntelee ja katselee väkeä törpöt kourassa tuolla katsomossa.

Tästä viestistä samaa mieltä (myös kakkoskappaleesta). Itsekin ihmettelin tuota taklaustilannetta, kun Maxwellilla oli kuitenkin katse ylhäällä ja varmasti näki vastustajan. Mahtoiko ajatella että ei Euroopassa taklata. Kvetonista en tällä aika vaillinaisella seurannalla ole saanut mitään irti, mutta Maxwell nyt on ainakin pariin kertaan näyttänyt että kiekko pysyy lavassa.

Kukahan meidän maalit tekee ensi kaudella, se on vielä mysteeri.
 

Kärppä89

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Maxwell vaikuttaa ihan lupaavalta. Kähkönen-Huml-Kveton kolmikkoa ei juurikaan huomannut. Toivottavasti parantavat kunhan saavat muutaman pelin alle. Joonas kolmikko myös ihan hyvin pelasi.
 

Haukimatias

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pohjoisen taitojoukkueet
Kukahan meidän maalit tekee ensi kaudella, se on vielä mysteeri.

Tänään kahdessa ensimmäisessä ketjussa pelanneista laitureista ainoastaan Kähkösellä on lähtökohtaisesti potenttiaalia tehdä yli 15 maalia, muilta kärkilaitureilta toivotaan ihmettä, Kvetonille ei taida riittää ihmekään...
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Muutama havainto illan pelistä. Edelleenkin olen tyytyväinen pelitapaan, jota Marjamäki joukkueelle ajaa sisään. Pyritään pelaamaan mahdollisimman nopeasti kiekkoa ylös, kuitenkin niin että etäisyydet ovat oikeat ja kaistoilla on pelaajat tontillaan oikeaan aikaan.

Lisää plussaa illan pelistä Rynnäkselle, jos tämän illan otteet jatkuvat, niin ainakaan maalivahtipeliin ei kaaduta tällä kaudella.
Red Bullin maalit tuli tänään yhdestä henkilökohtaisesta virheestä, Pokan ylirohkea peli ylivoimalla viivassa. Toinen maali rankusta jonka syy jäi ainakin allekirjoittaneelle epäselväksi. Rynnäs hyvin mukana mutta jostain se vain lipui maaliin. Kolmas oli alivoimamaali jossa ykkösalivoima pelasi itsensä täysin ulos, kolme pelaajaa merkkasi saman miehen ja Red Bullin pelaaja nautiskellen pisti laatan tyhjiin.

Huolestunut olen pelistä vastustajan sinisen jälkeisestä pelistä. Sinne päästiin mutta sitten alkoi ongelmat. Senttereistä Maxwellin peli oli lupauksia antava, ketjukaverit oli vain vielä eri aaltopituuksilla. Huml ilmeisesti pelasi myös keskellä, tosin omat havaintoni olisi puoltanut pelipaikaksi laituria, sillä tontilla mies kuitenkin enimmäkseen esiintyi. Kemppainen teki pirusti töitä ja on erittäin arvokas pelaaja Kärpille, vielä jos jostain löytyisi yksi vaihde lisää kiekolliseen peliin, niin mies tekisi ihmeitä.

Mutta se viimeistely, se huolestuttaa. Tänäänkin oli aivan riittävästi hyviä paikkoja voittaa ottelu mutta kädet vain puuttuivat. En tiedä, onko oikeat miehet väärässä roolissa esim. Huml sentterinä mutta jotain puuttui.
Donskoi jälleen teki itselleen hyviä tilanteita mutta viimeistely sitä samaa kuin ennenkin ja ei se muillakaan putkeen mennyt.

Mutta, tuolla joukkueella voidaan liigaan lähteä, toimiston vain pitää olla hereillä ja tehdä täsmähankintoja heti jos tarvis vaatii.
 

SASamuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Seattle Kraken
Omat otannat pelistä josta ensimmäinen erä osittain jäi varjoon, kun joutui proxyjen kanssa kynäämään.

Plussat:
+Ohtamaa näytti lupaavalta kiekollisena
+Kemppainen osaa pelaa hyökkäyssuuntaan
+Rynnäs=awesome
+++Lehtonen ja sen pommi. Hommatkaa joku tälle miehelle se lumilinko jos Ouluun lunta tulee, että se selkä pysyy kunnossa.

Siltä ja väliltä:
+- Hetkittäin Huml väläytteli viimekautista näppäryyttä. Osittain taas aivan pimennossa.
+- Maxwell. Paljoa en miestä ehtinyt kentällä näkemään, mutta silloin kun näkyi niin kyllä kiekko lavassa pysyi.

Miinukset:
-Vallin ei näyttänyt vakuuttavalta, varsinkin kiekollisena näytti todella epävarmalta.
-Tuomarit veti aika pahasti kotiinpäin. Kauheeta mailahäirintää, kiinnipitämistä sekä koukkua sai esittää. Kirsikkana kakunpäällä rankkari tilanteesta jossa itse en nähnyt mitään siihen viittaavaa.
-Kveton tätä miestä en nähnyt missään vaikka yritin pitää erikoisseurannassa.


Erikoisextra miinus:

Laolo1 kanavan selostaja. Mistäköhän rööristä toi jamppa oli nykästy? Tuntu että lajista ei tienny yhtään mitään. Pelin tuoksinassa tunnista molemmilta joukkueilta yhtä monta jamppaa (suunnilleen kaks per tiimi + moket). Kyllä ton kidutuksen jälkee tuntuu jo Pepe "vitun" Jürgens hunajaisine äänineen superloistavalta selostajavirtuoosilta ja überasiantuntijalta :)
 

Wilderness

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Minnesota Wild
Itse peliä en nähnyt, mutta koosteen näin. Kooste löytyy Tuolta (Linkki vie Youtubeen)

Itse pelistä sen verran, että olipaha komea pommi Lehtoselta. Maalinteko tökki kuitenkin taas ihan urakalla. Ja tulipahan naurettavan helposti se rankkari Salzburgille. En tiedä näyttikö se vain omaan silmään, mutta Pokan puolustaminen näytti ensimmäisessä maalissa erittäin aneemiselta ja väsyneeltä. Tiedä sitten oliko pitkä vaihto takana.
 

DarkTower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pool, NHL, MMA, Kärpät
^Tuosta koosteesta kun katsoo, niin ei se Lehtosen veto ollut mikään huikea pommi. Ilmeisesti osuu johonkin matkalla, muuttaa suuntaa ja tuloksena aikamoinen ropelli-kiekko. 3:03 kohdalla sen näkee parhaiten.

Lehtosella on oikeasti huikea lämäri, käyttäisi sitä enemmän pysymällä terveenä.
 

Verilepakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Oliko viime kaudella niin että Jokerit ja Tappara pärjäsivät suomalaisista ET:ssä? Jokerit matkasi siitä sitten runkosarjavoittoon ja Tappara voitti hopeaa. Toisaalta JYP taisi pelata ET:n penkin alle ja voitti lopulta pronssia. Ruotsin puolella jos en ihan väärin muista niin Luleå pärjäsi hyvin ET:ssä ja voitti lopulta hopeaa. Luleå jyrää tänäkin vuonna SHL finalistin ottein.

Kyllä tämä turnee varmasti ainakin vähän suuntaa antaa joukkueen vahvuudesta. Jokunen joukkue saattaa ehtiä kasvamaan kauden aikana voittajanipuksi. Kärpät ei vieläkään ole voittaja. Tätä runkoa on nyt rakennettu pari vuotta ja vielä ei merkkejä paremmasta ole. Vieläkään kukaan ei ole kasvanut ykköskorin pelaajaksi. Nyt voidaan vielä piiloutua uuden valmentajan taakse, mutta Marjamäen pitäisi tarinoiden mukaan osata valmentaa nuoria. Nyt nämä puheet sitten punnitaan. Ei tätä runkoa voida loputtomiin rakentaa. Osa porukasta haluaa jo uudet junnut kehiin.
 

SASamuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Seattle Kraken
Vieläkään kukaan ei ole kasvanut ykköskorin pelaajaksi. Nyt voidaan vielä piiloutua uuden valmentajan taakse, mutta Marjamäen pitäisi tarinoiden mukaan osata valmentaa nuoria. Nyt nämä puheet sitten punnitaan. Ei tätä runkoa voida loputtomiin rakentaa. Osa porukasta haluaa jo uudet junnut kehiin.

Suurelta osin yhdyn Verilepakon ajatuksiin, mutta itse lasken Ivan Humlin "kasvaneen" nimenomaan Kärpissä ykköskorin mieheksi. Toki mies ei junnu ole mutta, isoja harppauksia Oulussa napannut. Omalta osalta kaudelle odotukset napsahtaa Jullen selkään ja odotan hänestä paljon tällä kaudella.

Donskoita liigassa jo sen verran nähnyt että ei edes ns.junnuksi ole osannut täksi kaudeksi mieltää. Mutta taas eliteprospects palautti maan pinnalle ja muistiin palasi että tää jamppa on vasta 21 ja mun mielestä Donskoilla ehkäpä ennakkoon eniten näytettävää joukkueessa. Käsittääkseni ehyt kesäharjoittelu alla, raamit jo liigaan ok, alla pari kauttakin liigassa (tosin viimeisin loukkaantumisien siivittämämä). Joten tälle kaudelle se viimeinen läpilyönti olisi paikallaan ja Donkkari voisi vihdoinkin murtautua sinne Liigan terävimpään kärkeen jotta pääsee lähitulevaisuudessa lunastamaan koko potentiaalinsa ulkomailla.
 

pertsa#36

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mjahas, Viuhkolan pitäisi ilmeisesti pelata tänään. Mihinkähän Late miehen sijoittaa?

Perjantaista päätellen jos Huml jätti kentän kolmannessa erässä (syytä ei tiedossa) ni ei sen puolesta ihme vaikka pelais kähkösen ja kvetonin välissä mut tuskin pohkeissa on poweria ku 15min peliaikaan pelaamattomuuden takia.
 

KallesS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Real Madrid
Pedon raapaisun mukaan tänään pelataan näillä:

Toni Kähkönen - Jari Viuhkola - David Kveton
Mika Pyörälä - Ben Maxwell - Julius Junttila
Joonas Donskoi - Joonas Kemppainen - Joonas Komulainen
Tomi Körkkö - Sakari Manninen - Saku Mäenalanen

Mikko Lehtonen - Ville Pokka
Atte Ohtamaa - Vladimir Eminger
Ari Vallin - Markus Nutivaara
Janne Pälve

Tomi Karhunen (Jussi Rynnäs)

Viuhkola siis suoraan ykkösketjuun. Humlilla jotain pientä lihaskireyttä ja tänään sivussa. Ei mitään vakavaa.
 

Subbani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sipsit
Kellään palstaveljellä tietoa, löytyykö jonkin sortin striimiä matsiin?
 

amok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Pokka 0-1, 5-3 yvllä ja Pyörälä 0-2. Maxwellille kakkossyötöt molempiin. Pelasi mielestäni tasapaksusti Red Bullseja vastaan mutta hyvä jos pisteitä ropisee.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös