Kärppien A-juniorit kaudella 2006-07

  • 23 711
  • 70

Syötä!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool ja England
Joonas kirjoitti:
Papu ei ole pystynyt kehittämään pelaajia yhtään valmennuspestinsä aikana, joka näkyy edustuksessakin. Ei siellä A-junnuja näy, vaikka kahdeksan ukkoa puuttuu kokoonpanosta. Mistä kertoo?
Erittäin hyvä pointti! ERITTÄIN HYVÄ POINTTI, PER... Mistä se kertoo? Se kertoo siitä, että Kärppien junnutuotanto yskii eikä edustuksessa anneta vastuuta ja luottoa omille, uusille kasvateille. Nykyinen A:n vuosikerta ei ole hyvää ja kehitysreitti edustukseen tukossa. Jos joku pystyy väittämään muuta, niin tervemenoa hoitoon...

Ihmetyttää, miksi Oulussa ei ole havahduttu tämän enemmän asiasta? Tällä palstalla on jotain pientä kiukuttelua, esim. Kärppien fanclubin palstalla ei sitäkään. Kaleva antaa vähän kritiikkiä. Kärppien sivuilta nyt ei mitään voi odottaakaan.
 

Black Adder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, The Original Six
Kuten sanottu A:sta ei ole liigatason miehiä tyrkyllä. Eräät nimimerkit heittävät mielellään nimiä pakistosta ilmoille, mutta kyllä siellä ollaan aika kaukana sellaisesta tasosta, jolla pystyttäisiin liigassa pelaamaan. Karppinen, joka mielestäni pelasi suorastaan erinomaisesti viime kaudella A:ssa on ollut melkoinen pettymys ylhäällä. Hidas, flegu, pehmeä... Viime vuosien nuoret 4-sentterit ovat kuitenkin sillä vähälläkin peliajalla väläytelleet silloin tällöin jotain. Mutta katsellaan rauhassa... Metsokin kasaa Hokissa korkoa, joten kyllä sieltä niitä nuoriakin tulee.
 

upnorth24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
Black Adder kirjoitti:
Kuten sanottu A:sta ei ole liigatason miehiä tyrkyllä. Eräät nimimerkit heittävät mielellään nimiä pakistosta ilmoille, mutta kyllä siellä ollaan aika kaukana sellaisesta tasosta, jolla pystyttäisiin liigassa pelaamaan. .

Kyllä siellä monen jätkän taso riittää vielä jonain päivänä liigaan. Ei välttämättä juuri tällä hetkellä, mutta potentiaalia löytyy, jos kehitys jatkuu. Toisin sanoen en usko, että Laukkanen pystyy saamaan nykyisistä A:n pelaajista kaikkea irti tai kehittämään heitä hirveästi pidemmälle. Memosen, Ohtamaan tai Rajalan kaltaisille pelaajille tulee antaa tilaisuus jossain vaiheessa. Muuten sen antaa joku muu liigaseura.
 

Syötä!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool ja England
Tänään vierastappio sarjajohtaja Bluesia vastaan numeroin 5-4. Toisen erän alussa Kärpät johti jo 1-3, mutta sitten tuli Blues. Vilkku vasemmalle ja ohi: 2-3, 3-3, 4-3, 5-3. Tommi Leinonen kaunisteli lopuksi ylivoimalla ilman maalivahtia 5-4.

Huomenna A:lla jatkuu matka Lahteen sarjakolmosta Pelicansia vastaan.
 

Syötä!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool ja England
Pelicans - Kärpät 2-1

Kärpät teki 3. erän alkuun 0-1, mutta taas kuten eilenkin vastustaja tuli lopussa rinnalle ja sitten ohi. Tuollainen syö miestä...

Joonas Wedman (s.-87 182cm/86kg) näyttää äityneen hyvään vireeseen. Tänään Kärppien ainokainen (alivoimalla) Wedmanin käsialaa. Bluesia vastaan 1 maali, Ässiä vastaan 2 maalia. Kärppien A tarvitsee maalintekijöitä, olisikohan Wedmanissa sellainen? Nyt on korkein aika alkaa mättämään maaleja.

Ville Rajalalle tilastomerkintänä 1. erässä epäonnistunut rangaistuslaukaus.
 

Tuzzi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onko kellään tietoa tästä Kärppien Tomi Karhusesta, minkä tason pelimies sieltä on kasvamassa? Taisi päästä luukkuakin aukomaan jo tällä kaudella. Maalivahtituotanto jatkaa näköjään Myllykoski/Koivisto -linjalla eli pieniä miehiä. Onko Karhusesta sitten vihdoin Oululaiseksi ykkösvahdiksi vai jääkö näyttöpaikat yhtä hataralle kuin yllä mainittujen nimien kohdalla?
 

the_smoke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
vai jääkö näyttöpaikat yhtä hataralle kuin yllä mainittujen nimien kohdalla?


No onko se nyt niinkään hatara näyttöpaikka tuolla Koivistolla? Odotitko että Koivisto siirtyisi viimeisen juniorikautensa jälkeen Liigan ykkösveskariksi?Koivisto on Hokin selkeä ykkösvahti ja pelannut loistavan kauden eli kyllä sieltä on vielä hyvät mahdollisuudet jopa ykkösmaalivahti saada, kun Koivisto vielä kehittyy.
 

-Mercury-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Pikku-Kärpille 5-6 jatkoaikatappio Ilvestä vastaan @ Nivala (yleisöä 748)

Hieno nousu 0-4 tappioasemasta
ja vielä 4-5 -->5-5

Kärppien maalintekijälista onkin sitten aika yksitoikkoinen:
Koodi:
38:08	1 - 4 	        MEMONEN Iiro
38:48	2 - 4 SR 	MEMONEN Iiro
41:58	3 - 4 YV 	MEMONEN Iiro
44:13	4 - 4 YV 	MEMONEN Iiro
58:10	5 - 5 YV 	MEMONEN Iiro

Syöttöpisteitä rohmusi eniten Karppisen Veikko (0+4)

tilastot

Tärkeä piste, eroa 3 pistettä pois putoamiskarsinnoista. 4 peliä jäljellä.
 
Viimeksi muokattu:

-Mercury-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
4-4 tasapeli Jypin kanssa ja Saipan tappio HPK:lle riitti nostamaan A-Kärpät Saipan ohi maalieron turvin ja kuiville. Saipa löi päätään HPK:n maalivahtiin, torjunnat 15-39, mutta silti tappio 1-3, ja ei muutakuin putoamiskarsintapeleihin. Kärpät taas oli vielä 7 minuuttia ennen loppua 2-4 tappiolla, mutta tasoihin nousivat jo ajassa 55.46.
 

hermano

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät. Kiekko-Laser.
Hatunnoston arvoinen loppukiri muuten tahmeahkosti sujuneelle kaudelle. Karsintoihin joutuminen näytti jo varmalta sellaset 5 kierrosta ennen runkosarjan loppua, mutta hyvin klaarattu.
 

Syötä!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool ja England
Kyllä. A selvisi nyt säikähdyksellä. Huomattava on, että Mikko Alikoski pelasi eilen A:n mukana ja teki tehot 1+1. Mm. erittäin tärkeän 4-4 -tasoitusmaalin. Loppu hyvin, kaikki hyvin???
 

Joonas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, OTP
Syötä! kirjoitti:
Loppu hyvin, kaikki hyvin???

Eip. Ongelmat eivät ole hävinneet minnekään. Tunnelin päässä alkaa kuitenkin olla hieman valoa. Kauden loppupuolella muutamat pelaajat nostivat tasoa huomattavasti ja osoittivat talenttia.

- Iiro Memonen osoitti, että näppäryys alkaa pikkuhiljaa purea. Nousi joukkueen johtavaksi hyökkääjäksi ennakkoluulottomuudellaan. Viimeisen päälle PERUShöntsäilijä. Toivottavasti saa näyttää taitojaan ensi kesänä edustuksen mukana. Kaverilla on potentiaalia liigapelaajaksi.

- Atte Ohtamaa ajoi loppukaudesta jopa Leinosen ohi joukkueen parhaaksi puolustajaksi. Osoitti, että osaa olla johtaja. Tasapainoinen paketti: hyvä luistelija, hyvä avaaja, hyvä omassa päässä ja hyvä laukaus. Ehdottomasti kehityskelpoinen kaveri, joka voi jo ensi kaudella ajaa ohi Jaakolasta ja Korpikarista (jos pelaavat Kärpissä). Toisaalta, Jalosella nimet painavat enemmän kuin taidot.

- Tommi Leinosen pelissä näkyi loppukauden motivaation puute. Tämä kausi meni hänellä käytännössä aivan piloille. Kausi A:ssa ei kehittänyt häntä yhtään. Tarvii ensi kaudelle pelipaikan joko Kärpistä tai jostain muualta. Potentiaalia on.
 

Syötä!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool ja England
Kärppien junnujen sivuilta kopsattua:
Kärppien tulevan kauden vastuuvalmentajat on valittu edustusjoukkueisiin.

A juniorit: Jari Laukkanen
B-1 juniorit: Petri Mattila
B-2 juniorit: Marko Paananen
C-1 juniorit: Lauri Mikkola
C-2 juniorit: Antti Sundström
D-1 juniorit: Jarmo Tauriainen
D-2 juniorit: Jaakko Määttä
E-1 juniorit: Jari Karppinen
E-2 juniorit: Harri Aho
SM-naiset: Lauri Merikivi
Tytöt (teho): Juha Mikkonen
Paljon parjattu Jari Laukkanen jatkaa A:n valmentajana, samoin Petri Mattila B:n koutsina.

Vaikea talvi takana. Ensi kausi pitäisi olla kaiken järjen mukaan tätä kautta helpompi ja toivottavasti myös menestyksekkäämpi. Mielenkiintoista nähdä, että mikä on A:n suunta ensi kaudella. Kasikutoset ja kasiseiskat kasvavat yli-ikäisiksi. Mielenkiintoista nähdä, pelaako heitä ensi kaudella Kärppien liigaringissä (ei varmasti montaa pelaa, hyvä jos yksi, esim. Ohtamaa tai Memonen) tai Kajaanin Hokissa (voi olla, että harmaisiin painelee muutama ja osa ainakin kokeilee mestis-kiekkoa).

A saa uusia vastuunkantajia. Hiukan aikaisempia ikäluokkia parempi kasikasit astuu määrämittaisina remmiin. B:n valmentaja Petri Mattila on saanut tuloksia aikaiseksi muualla, jokos olisi tulosten aika ensi kaudella Oulun Kärpissä? B voi olla hiukan välinputoajaporukka: A-junnujen valmentaja Laukkanen ottaa parhaat B-ikäiset ja nuorimmat lupaukset pelailee vielä jo tällä kaudella menestyneessä C:ssä. C:ssä tulee olemaan ensi kaudellakin mielenkiintoinen porukka huippulupaavan Markus Granlundin johdolla.

Mielenkiintoista, erittäin mielenkiintoista...
 

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
Miten muuten Rautiolan Antti? Ei paljon peliaikaa ole saanut, vaikka joskus pidettiin kohtalaisen lupaavanakin molarina. Rautsihan on kärppätaustaa vasten katsottuna myös kohtalaisen kookas pelimies(186cm). Onko kehitykselle vain tullut stoppi vai eikö ymmärretä peluuttaa?
 

Grohl

Jäsen
Kertokaapas joku joka tietää, että onko tästä Tshekki-jätti Boris Gazurista nyt oikeasti tulossa mitään? Pelasi tietääkseni suurimman osan B-junnuissa viimekaudella ja pariin peliin pääsi A:n mukaan, mutta onko kaverissa potentiaalia liigapakiksi vai onko täysin yli-hypetetty tapaus?
 

Glove

Jäsen
Paljon on muuttunut ajoista jolloin vanhempien ikäluokkien valmentajakaarti sisälsi nimet Ring, Aravirta, Jortikka ja Matikainen liigajoukkueen koutsina. Ehkäpä joukosta Laukkanen, Mattila, Paananen, Mikkola nousee joku maajoukkueen koutsiksi jossain vaiheessa...
 

Joonas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, OTP
Grohl kirjoitti:
Kertokaapas joku joka tietää, että onko tästä Tshekki-jätti Boris Gazurista nyt oikeasti tulossa mitään? Pelasi tietääkseni suurimman osan B-junnuissa viimekaudella ja pariin peliin pääsi A:n mukaan, mutta onko kaverissa potentiaalia liigapakiksi vai onko täysin yli-hypetetty tapaus?

Paha mennä sanomaan. Vielä tänä vuonna A oli liian kova pala Borikselle. Ensi kaudeksi, kun Laukkanen heitteli puolet porukasta pellolle, Borikselle on varma pelipaikka tiedossa A:ssa. Iän puolesta ja sen takia, että Boris kuuluu Kärppien "prospect"-listalle, jossa on muutama muu pelaaja. Junioreissa näiden lupausten kehittämiseen keskitytään suuremmin kuin tavallisten pelaajien. Iso ja kankea kaveri on, mutta vasta ensi kausi näyttää lopullisen suunnan, tuleeko huippu vai rivimies. Potentiaalia on.
 

Syötä!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool ja England
Joonas kirjoitti:
Paha mennä sanomaan. Vielä tänä vuonna A oli liian kova pala Borikselle. Ensi kaudeksi, kun Laukkanen heitteli puolet porukasta pellolle, Borikselle on varma pelipaikka tiedossa A:ssa. Iän puolesta ja sen takia, että Boris kuuluu Kärppien "prospect"-listalle, jossa on muutama muu pelaaja. Junioreissa näiden lupausten kehittämiseen keskitytään suuremmin kuin tavallisten pelaajien. Iso ja kankea kaveri on, mutta vasta ensi kausi näyttää lopullisen suunnan, tuleeko huippu vai rivimies. Potentiaalia on.
Siis onko Boris jäämässä Ouluun? Itsellä ei ole sen kummenpaa tietoa, mutta kun Boriksen otteita seurasi varsinkin A:n mukana, tuli vaan mieleen Boriksen pyyhkivän nyt keväällä Oulun pölyt päältään ja palaavan takaisin Tsekkeihin. Oli jotenkin väsyneen oloinen ajoittain, mutta toivottavasti tuo väsymys oli ohimenevää ja Boris iskee uudelleen ensi kaudella.
 

Joonas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, OTP
Syötä! kirjoitti:
Siis onko Boris jäämässä Ouluun?

Ei ole sen tarkempaa tietoa kuin, että soppari oli vielä syksyllä voimassa vuoteen 2008. Jos koti-ikävä iskee, niin se iskee ja Boris jättää Oulun pölyt taakseen.
 

Syötä!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool ja England
On tainnut Atte Ohtamaa mennä Tommi Leinosen ohi Kärppien hierarkiassa? Kalevan Kärppien pukuhuonetta koskevassa jutussa Atte istui pukuhuoneessa mv. Jaakko Suomalaisen vieressä; Tommi ei taida kuulua ollenkaan Kärppien kalustoon playoffseissa?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös