Kärpät - Pelicans, 22.1.2002

  • 5 030
  • 50

railwayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät (& Devils)
Kärpät - Pelicans, kevyttä ennakointia

Tiistaina Raksilassa kohtaa toisensa kaksi pudotuspeleihin matkaavaa joukkuetta. Pelicansilla on alla jatkoaikavoitto SaiPasta ja Kärpillä makea vierasvoitto Tapparasta. Tapparan kaatamisen myötä Kärpillä ei ole enää kuin yksi peikko kaadettavana ja se on nimenomaan Pelicans, jota ei nykyisen lyhyen liigataipaleen aikana ole kyetty kotona kaatamaan. Tiistaina Kärpät voisi tämänkin tehdä, jolloin joukkue on osoittanut voivansa voittaa minkä tahansa joukkueen niin kotona kuin vieraissakin.

Pelicans on Kärpille hankala, suorastaan inhottava vastustaja. Pelicansin puolustus on tiivis ja sillä on vastustajan kannalta ikävä tapa keskittyä pelkästään oleelliseen eli maalintekosektorin sulkemiseen. Pelicanseja vastaan Kärpät on saanut pyöriä kiekon kanssa nurkissa mielin määrin, mutta itse maalille ei ole ollut asiaa. Pelicans osaa myös nöyrästi purkaa ja hajoittaa peliä kun vastustaja painaa päälle. Kärpillä pitää olla kärsivällisyyttä hyödyntää virheet, joita ei montaa ole odotettavissa. Kärppien kannalta olisi hyvä saada maali ottelun alkuun, jolloin Pelicansin olisi lähdettävä rohkeammin hyökkäämään, mitä kautta Kärpillekin avautuisi enemmän tilaa hyökkäyksiin. Jos ottelu on pitkään maaliton, niin silloin Pelicans on vahvoilla.

Kuivalainen viihtyy Raksilassa ja usein on Kärpät huomanneet hänen taitonsa. Jo KalPa vuosinaan Kuivalainen pääsi esittelemään osaamistaan Raksilassa ja sitä osaamista riittää. Samoin tällä ja viime kaudella erityisesti Kuivalainen on viihtynyt Raksilan kiekkosateessa. Kylmässä hallissa pieni urakointi taitaa vain pitää torjujaa lämpinä, jolloin muiden pelaajien kohmeessa ollessa maalivahdit pääsee loistamaan. Toiseen päähän torjumaan asettunee Tim Thomas, joka on tällä hetkellä liigan kuumimpia torjujia, mikä nähtiin Tampereella. Odotettavissa on siis vähämaalinen ja tasainen vääntö, jonka voittaa kärsivällisempi ja kypsempi joukkue.

Otteluun antaa makunsa myös joukkueiden lähihistoria. Seurat ovat kaksi viimeistä liigaan noussutta ja sarjataulukosta päätellen molemmat liigaan myös kuuluvat. Toissa kevään karsinnat ovat vieläkin mielessä, jolloin seurojen (ja kannattajien) välillä on tietty viha- ja rakkaussuhde. Pelicansin voittaminen on Kärpille erityisen suurta herkkua ja hyvin on Kärppävoitot maistuneet myös lahtelaisille. Myös sarjataulukko antaa otteluun oman makunsa, sillä voittamalla tiistaina Kärpät haastaisi Pelicansit taisteluun kotiedusta pudotuspeleissä. Kaiken huippuna voi olla, että nämä kaksi seuraa kohtaa toisensa pudotuspeleissä. Tilanne on siis erityisen herkullinen ja panosta on rutkasti enemmän kuin mitä on normaalissa liigaottelussa.

Pisteitä on jaossa kaksi, mutta henkisen ykiotteen saamisesta joukkueet pelannee tosissaan, sillä voitto tiistaina saattaa kantaa hedelmää yllättävän pitkälle keväälle.
 

Ali Voima

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Näin se on...

...mikä olisi sen herkullisempi Oululaisille kuin saada loksuleuat vastaan pudotuspelien ekalla kierroksella. Kaikki pisteet on erityisen tärkeitä juuri tämän unelman toteutumiselle. Samalla täytyy muistaa se, että olisi myös erityisen katkeraa hävitä puolivälierissä. Siitä kuulisi liian kauan... Itse ko. pelistä tiukkaa vääntöä 3-2 Kärpille.
 

Jantse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Milloin Kärpille tulee seuraava helppo peli ?

Pelicans on ammuttu Raksilassa viimeksi alas 11.04.2000.

Kärppien joukkue leijuu taas pää pilvissä, vaikka Tappara matsin piti pudottaa pelaajat maan pinnalle. Kuusi maalia edellistä ottelua heikomman suorituksen ei pitäisi nostaa kenenkään tunteita, vaan lähinnä verenpainetta. Pelicans luistelee normaalisuorituksella Kärpiltä jalat alta noin kuudessa ja puolessa minuutissa.

Onneksi jääkiekko on urheilua ja urheilussa voi sattua mitä tahansa.

Andrei Potaichuk Haluaa saavuttaa 200 SM-liiga pistettä mahdollisimman pian. Pelikaaneja vastaan siihen on muutama erilainen mahdollisuus. 2+0, 1+1 tai 0+2 ja kukkapuska odottaa Potaa pukukopissa. Yhteensä siis varmat kaksi maalia kotijoukkueelle. Mutta se ei vielä riitä.

Kärpät ei ole voittanut Kari Elorannan Pelicansia Raksilassa koskaan, ellei ole tehnyt vähintään neljää maalia. Kaksi maalia on siis Kärppien jostakin kehiteltävä. Mieleen ei vain tule yhtään syytä, miksi tai kuka tästä voisi varmasti suoriutua.

Lähtökohta on siis 2-3 voitto Pelicansille.

Jos Kärpistä löytyy useampi ratkaisija Potaichukin lisäksi, Kärpät vie ottelun 4-3.

Toinen vaihtoehto Kärppien mahdolliselle voitolle on se, että maalivahti onnistuu vähintään 95 prosenttisesti omassa tehtävässään. Pelicans ei lauo yli 39 kertaa, joten tasaisella suorituksella tulos oikeuttaa vain ja ainoastaan yhteen maaliin.

Fanit juhlivat jo mestaruutta, tietää kertoa ITT (Ihmissyöjän tietotoimisto). Onneksi Kärpien kannattajilla on siihen varaa. Resepti on tiedossa: © "Voitetaan kaikki jäljellä olevat pelit", ja homma on sillä selvä.
 

Unbreakable

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Silmiini pisti erikoinen Jantsen letkautus, että " Pelicans luistelee normaalisuorituksella Kärpiltä jalat alta noin kuudessa ja puolessa minuutissa ". Mielestäni mikäli Kärpät pitää sellaista vauhtia jota se yleensä pitää, niin kyllä Pelicansilla on kova työ pysyä Kärppien tahdissa Raksilan illassa. Pelicansin pitää lähteä pelaamaan varmaa ja puolustusvoittoista peliä kohdatessaan Kärpät Raksilan isossa kaukalossa, sillä Pelicansin pitää saada tukahdettua Kärppien paras into heti kiekon tipahtaessa jäähän tiistai-iltana.

Thomas pelaa tällä hetkellä sellaisella hurmiolla, että Heikkilällä on kova kiusaus peluutta häntä tulevissakin peleissä runsaasti. Valitettavasti Korhonen on jäänyt kakkosmaalivahdiksi tällä hetkellä, mutta siitä huolimatta soisin hänellekin hiukan enemmän peliaikaa kaukalossa tulevissa peleissä. Mikäli Thomakselle tulisi pikainen takaisin lähtö Bostoniin tai tulisi loukkaantuminen, niin Korhosen vaatimaton peluutusaika voi tuoda ongelmia Kärpille jatkossa. Toivoisinkin hiukan tasaisempaa peluutusta Thomaksen ja Korhosen kohdalta, sillä ainakin Korhonen jatkaa Kärpissä myös ensi kaudellakin.

Kärppien ja Pelicansin kohtaaminen on lämmittänyt ainakin allekirjoittanutta, ja odotan tiistaina tasaista taistelua Raksilan illassa. Pelicansin joukkue on pelannut tasaisen varmaa peliä syksystä lähtien, mitä taasen ei voi sanoa Kärpistä. Kärppien surkea alkukausi oli monelle fanille kovaa aikaa, mutta vaikeudet voitettuaan joukkue pelaa todella hyvää jaksoa tällä hetkellä liigassa.

Onneksi Kärpät sai takaisin riveihinsä loukkaantuneena olleen Joenväärän, sillä hänen osaamisensa on tärkeä lisä sekä erikoistilannepelaamisessa, että kantavana voimana Pirjetän kentän laiturina. Nuorisokentälle tasaisemmin peliaikaa, sillä Kärppien valttina pitämää vauhtia pitää ruokkia antamalla nuorille lahjakkaille vauhtikoneille lisää vastuuta jatkossakin. Tiistai-illan kohtaamisesta tulee tärkeä neljän pisteen ilta, ja sen varmasti molemmat joukkueet tiedostavat. Veikkaisin Kärppien hyvän vireen jatkuvan Raksilassa, ja toivottavasti pisteet jäävät Ouluun maalein 4-2
 
Viimeksi muokattu:

Taateli

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Ottawa Senators
Re: Milloin Kärpille tulee seuraava helppo peli ?

Viestin lähetti Jantse
Pelicans luistelee normaalisuorituksella Kärpiltä jalat alta noin kuudessa ja puolessa minuutissa.

Erikoinen kommentti kärppäfanilta. Mitä minä olen joskus nähnyt kärppien pelaavan,niin nehän jo ketkään pelaa vauhdikasta ja liikkuvaa jääkiekkoa. Vielä kun ottaa huomioon kärppien nykyvireen,niin veikkaanpa kärppien luistelevan pelicansin alta jalat tuossa Jantsen mainitsemassa kuudessa ja puolessa minuutissa. Pelicans pelaa mielestäni puolustusvoittoista ja vastaiskuihin perustuvaa jääkiekkoa,joka parhaimmillaan on varsin tehokas taktiikka. Uskon kuitenkin kärppien tiistaiseen voittoon ja loppunumerot voisivat olla vaikkapa mallia 3-1.
 

aCoustiC

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Re: Re: Milloin Kärpille tulee seuraava helppo peli ?

Viestin lähetti Taateli

Pelicans pelaa mielestäni puolustusvoittoista ja vastaiskuihin perustuvaa jääkiekkoa,joka parhaimmillaan on varsin tehokas taktiikka. Uskon kuitenkin kärppien tiistaiseen voittoon ja loppunumerot voisivat olla vaikkapa mallia 3-1.

Hmmm.... tuo pohjoisen peräkylän näätälauma :D on viimeaikoina esittänyt kiusallisen hyviä otteita ja oman suosikkini taapertaessa päässyt ikävästi iskemään pyrstösulkien tuntumaan. Tästä johtuen uskonkin, että loksunokkien joukkue palauttaa tuon poronhoitoalueen ylpeyden takaisin maan pinnalle ja päästelee sopivat rektaaliterveiset, jolla pyrstösulkia tavoitellut pikkupeto saadaan sokaistuksi. Toivotavasti koko loppukaudeksi. Sillä mikäs olisikaan mukavampaa, kuin nähdä tuon niin rakkaan vihollisen taapertavan taas alkukauden malliin.
Kaanien fanien laulun sanoin vastustajan rokottaessa: "ei meitä haittaa, me vihataan Ouluu" :p

Ja jos joku ottaa em. tekstistä jonkunsortin viboja, niin lukekoon sen uudelleen ja todetkoon, ettei se ollut kirjoitettu edes kieli poskessa. Kait tässä koitetaan suunnata Ervatsalon pimentoon jättävään verbaalitykitykseen. Ja palataan ensiviikolla selvin päin otteluennakon asialisempaan pohdintaan.

-enemmän maaleja tehnyt joukkue voittaa
 
Suosikkijoukkue
Pelicans, Fc Lahti, Manchester United, La Lakers
Tasainen peli tulossa

Tulossa varmasti tasainen peli jonka ratkaisee tuomarit... no ei vaa :D liike sekä puolustus joka Saipa pelissä ei kyllä päätä huimannut. Toki täytyy muistaa että aika moni pakki oli loukkaantunut
 

Eisenhower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, sympatiat myös Ilvekselle
Kaanit köröttelevät bussilla jo tänään maanantaina Ouluun ja pääsevät hyvin nukutun yön jälkeen käymään aamujäillä. Reissuun ei siis lähdetä leijumaan. Varmasti tiukka matsi tulee. Kärpät on kovassa tikissä, vaan ei pelikaaneillakaan ole hävettävää kuin korkeintaan torstain Lukko-pelistä.

Ike
 

Tarmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Höyhenet pöllähtää!

Kärpillä on sen verran hyvä draivi päällä, että uskoisin Pelicansin taipuvan 3-2 jolloin lintu tipahtaa eka kerran pyrstölleen Raksilassa.
 

diego

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ruotsi
Se tuntuu aiheuttavan Kaanit melkoisen peikon sinne Ouluun. Näyttää vahvasti siltä , ettei täällä Lahdessa Kärpät enää aiheuta sen kummempia fiilareita, kuin normaali peli, jossa kaksi pistettä jaossa.

Pelillisellä puolella pitää Kaanien parantaa selkeästi kuuluisaa puolustuspeliään, joka on ollut luokatonta viime peleissä. Ylimielisyys ei ole oikein istunut normaalisti niin nöyrään tapaan pelata. Laitisen vellun puuttuminen on näkynyt liikaa ja kertoo materiaalin kapeudesta alakerrassa , johon olisin jo aiemmin odottanut vahvistavaa täydennystä. Myös Kuivalaisen pitäisi omalla panoksellaan ruveta taas napsimaan pisteitä, kuten alku kaudella oli tapana. Toivottavasti nöyryys löytyy.

Onkohan nälkä kasvanut syödessä kun nykyinen taso ei meinaa riittää. Muutamalla hankinnalla eli profiilipakki ja laituri Peltolan laidalle, niin hyvä tulee. Näin olisi mahdollisuudet mihin vain, sillä marginaalit ovat aika pienet, näinhän se Kärpät viime kaudella osoitti.
 

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
Palautuminen suoritettu!

Huh huh, Tampereelta on pikkuhiljaa kotiuduttu ja olipas aivan hillitön peli! Ei voi muuta sanoa kuin että mahtava esitys koko remmiltä. Kiitos paikalla olleille n. 300 kärppäfanille, jotka pesivät paikalliset mennen tullen. Lisäksi kiitos erittäin mukaville ja asiallisille Tappara-faneille, jotka olivat todellisia asiantuntijoita jääkiekon saralla. Tällaisia faneja kun saataisiin jokaiselle paikkakunnalle niin avot!

Kärpät liikkuu tällä hetkellä sellaisella vauhdilla, ettei heikkopäinen meinaa mukana pysyä. Viime viikko oli tuloksellisesti todellinen jättipotti, jonka kruunasi vierasvoitto sarjakärjestä. Joukkueen esitys oli ainakin allekirjoittaneelle täydellinen, harvoin olen nähnyt livenä näin kypsästi ja fiksusti pelanneen kärppälauman! Ja vielä HAKAMETSÄSSÄ!

Pelicans sytyttää Raksilassa varmasti. Pikkuhiljaa myös yleisö on kansoittamassa hallia, sillä niin hyvin viimeiset pelit ovat menneet. 17 ottelua ja vain kaksi tappiota, kuka olisi syksyllä uskonut!? Huominen ottelu on täysin erilainen, sillä Pelicansin peli on tälläkin kaudella ollut varsin varovaista ja puuduttavaa, mutta toisaalta myös tuloksellista. Kärpät joutuu ottamaan ohjat käsiinsä, pelistrategiaa täytyy muuttaa melkoisesti lauantain matsista. Missään nimessä Kärpät ei saa mennä mukaan Pelicansin tahtiin, sillä silloin käy kylmät!

Yhtenä ratkaisevana tekijänä Kärppien hienoon vireeseen on ollut se, että materiaalia on alettu käyttämään tasaisemmin. Neloskenttä esiintyi viikolla varsin pirteästi ja etenkin Henrik Juntunen on tuonut yhden uuden ulottuvuuden Kärppien hyökkäyspeliin todellisena rymistelijänä. Kaikki ainekset on siis kohdillaan ensimmäiselle SM-liigakotivoitolle laiskasta linnusta.

Mutta Pelicansia ei voi koskaan aliarvioida. Eloranta pitää varmasti huolen, että ottelun tärkeys ymmärretään myös vierasleirissä. Hieman yllättäen Kärpät ovat salaa hilanneet itsensä Tepsin ja Pelicansin tuntumaan, voittamalla tiistaina homma kiristyy entisestään.

PS. Railwayman, taidanpa tulla erätauolla repimään hihasta ja juttelemaan kuulumisia ja näkemyksiä nykyisestä tilanteesta.
 

Unbreakable

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Huomenna tiistaina on luvattu -28C pakkasta, joten saattaa yleisö olla pelin alussa hiukan kankeana. Näin kova pakkaslukema karkoittaa harvakseltaan käyvät katsojat kotien lämpöön, mutta me karaistuneet pohjoisen fanit emme kelejä kavahda.

Itsellä on tarkoitus testata auton kylmäkäynnistyvyys huomenna Raksilassa, miten muut tulijat? Kävelemällä ja pyörällä tulijat on sitä hurjempaa porukkaa, sillä kiihkeänkin pelin jälkeen tunteet mukavasti viilenee kun rantautuu hallista ulos kireään pakkasilmaan.

Toivottavasti kovasta pakkasesta huolimatta saadaan halliin mukavasti porukkaa, sillä huomenna luulisi saavan vastinetta rahoilleen, kun nämä kaksi seuraa taistelee kahdesta tärkeästä sarjapisteestä.
 

Stonecold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kylmää kyytiä?

Pakkasherraakin näemmä kiinnostaa tämä huominen taisto, saapa nähdä miten pelikaanin siivissä jäänesto riittää. Sen voiton on tultava nyt, tai muuten jää kaani kalvamaan takaraivoon kummitellen vielä pahemman kerran keväällä.

Veikkaus olkoot 4-3 .
 

Kh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Viestin lähetti Unbreakable
...Itsellä on tarkoitus testata auton kylmäkäynnistyvyys huomenna Raksilassa, miten muut tulijat? Kävelemällä ja pyörällä tulijat on sitä hurjempaa porukkaa, sillä kiihkeänkin pelin jälkeen tunteet mukavasti viilenee kun rantautuu hallista ulos kireään pakkasilmaan.

Joo, itse tulen kaverin autokyydillä Kempeleestä asti, kun ei tuota väliä hallille kehtaa kävellä eikä pyöräillä. Auton kylmäkäynnistys on kaverin ongelma (luultavasti ei ongelmia, kun hänellä on aika uusi auto), mutta itse laitan kovasti lämmintä kampetta päälle (jos vaikka joutuisi kävelemään). Toppatakki, toppahousut, paksu Kärppäpipo, kunnon käsineet ja hyvät kengät. Sillä tavalla vaan matsia katseleen. Ei minusta kävelemällä tai pyöräilemällä kovalla pakkasella matsiin tulevat ole sen hurjempaa porukkaa. Itse kun aikoinaan asuin Nokelassa ja Maikkulassa, niin aina sitä tuli joko fillarilla tai kävellen peleissä käytyä. Oli sitten lämmintä tai -35 astetta pakkasta (Naganon olympiavuonna oli niin kylmä).
 

#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Re: Kylmää kyytiä?

Viestin lähetti Stone Cold
Pakkasherraakin näemmä kiinnostaa tämä huominen taisto, saapa nähdä miten pelikaanin siivissä jäänesto riittää.

Jäänestoa ei ole, mutta taanoin nyljetty kettuturkki lämmittää ja kyllä se kärppänahkakin noilla pakkasilla mukavalta tuntuisi etelän linnun harteilla. ;)
 

railwayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät (& Devils)
K#18, tervehdyskäynnit erätauoilla on aina tervetulleita. Muutamia mielenkiintoisia suunnitelmia muhii aivokopassa. Toteutanko visioita FC:n kautta vai alanko sooloileen oikein urakalla on sitten kysymys erikseen. FC:n puolella eräät tahot tahtoo lyödä ideoitani kritiikin isolla pajavasaralla, usein aiheesta.

Mittarissa oli äsken ulkona -27 C-astetta. Mikäli huomenna keli samanlainen, niin käytän hyväkseni kimppakyytiä, enkä edes yritä käynnistää eläkeikää lähestyvää kulkuneuvoani. Raja se on autonkin sietokyvyllä, pakkasraja ainakin.
 

puhuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
aahhhh.....

...ihanat kelit. Näiden ilmojen takia jaksaa painaa läpi inhottavan ja tukalankuuman kesä-ajan. Amulla auton ulkolämpömittari näytti täydelliset -30*C. Megaradiossa taas joku väitti Kempeleessä olevan samaan aikaan -34*C. Hm.... aina niiden pitää pistää paremmaksi siellä "eteläsuomessa".
Tälläkaudella ei Oulun energia ole kait "lämmittänyt" raksilan-latoa ollenkaan, kun siellä on ollut niin ihanan viihtyisää.
Siis ei muuta kuin haalarit niskaan ja baanalle.
Kärpäthän voittaa tänään.... 2-1, 3-2, 4-2 tai 4-3.
 

Stonecold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kokoonpanossa muutoksia

...mikäli SM-liigan tiedot pitävät kutinsa. Kossu ja Pota poissa, syytä en tiedä. Appel Kossun paikalla ja Harjula Potan paikalla?

35 Markus Korhonen, Maalivahti
70 Tim Thomas, Maalivahti AK

1. kenttä

5 Harri Aho, Vasen puolustaja
3 Lasse Kukkonen, Oikea puolustaja AK
43 Juho-Tuomas Appel, Vasen laitahyökkääjä AK
24 Jari Viuhkola, Keskushyökkääjä AK
15 Jari Laukkanen, Oikea laitahyökkääjä AK

2. kenttä

26 Mikko Lehtonen, Vasen puolustaja
29 Kimmo Lotvonen, Oikea puolustaja
20 Juha Joenväärä, Vasen laitahyökkääjä
56 Lasse Pirjetä, Keskushyökkääjä
8 Jussi Jokinen, Oikea laitahyökkääjä

3. kenttä

4 Joni Pitkänen, Vasen puolustaja
50 Mikko Myllykoski, Oikea puolustaja
76 Jeff Hamilton, Vasen laitahyökkääjä
39 Sakari Palsola, Keskushyökkääjä
19 Tuomo Harjula, Oikea laitahyökkääjä

4. kenttä

7 Topi Jaakola, Vasen puolustaja
28 Mikko Palomäki, Oikea puolustaja
37 Henrik Juntunen, Vasen laitahyökkääjä
12 Pekka Saarenheimo, Keskushyökkääjä
25 Janne Pesonen, Oikea laitahyökkääjä
 

Kh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Oliskohan Potalla autosta syyläri jäätynyt, kun on noin kova pakkanen? Sitten kun hän kulkee kimppakyydillä Pyörälän ja Koskenkorvan kanssa, ei pääse pojatkaan peliin.

Tai sitten em hemmot ovat kipeänä. Tai SM-liigan sivujen kokoonpanot eivät ole vielä valmiit ja virheet ovat korjaamatta. Onhan noita sattunut ennenkin. En tiedä. Mutta antaahan Pelicanskin tasoitusta.
 

Euro71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, olosuhdesyistä HIFK
Kärppien kentät: Mitäh?!?

SM-liigan sivuilla Kärppien kentällisiksi ilmoitetaan... Ääh, SC ehti ensin... Harvinaista kyllä, nyt lähdettäisiin neljällä täydellä kentällä liikkeelle.
 

#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Viestin lähetti Kh
Mutta antaahan Pelicanskin tasoitusta.

Kokoonpanoa en vielä ole saanut käsille, mutta pelikaanien sivuilla oli seeraavanlaista viikkoraportin tynkää:

"Maanantain aamujään jälkeen joukkue suuntasi kohti Oulua. Kärpät ei ole pystynyt Pelicanseja voittamaan Raksilassa pitkään aikaan. - Lähdemme pelaamaan nöyrää kiekkoa. Kärpät on liikkuva ja heittää kiekkoa päätyyn. Meidän pitää saada hyvät lähdöt omista eli auttaa kaveria avauksessa pudottamalla syvempään ja blokkaamalla vastustajia. Kärppien kanssa meillä ei ole ollut ongelmia päästä maalille, mutta avauspeli on tärkeää, Hirvonen puntaroi. Haetaanko Oulussa jo otetta mahdollisesta tulevasta playoff-vastustajasta? - Ei mennä asioiden edelle. Kyllä me kahta pistettä lähdemme jahtaamaan, Hirvonen päättää

Loppuviikosta joukkue treenaa normaalisti. Pois Oulun reissulta jäävät Vellut Nutikka ja Laitinen. Kalle Koskisen ja Toni Koivusen pelaaminen on pieni kysymysmerkki, sillä molemmat potivat viikonlopun ajan vatsatautia."

Tommi Kerttula
 

Kh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Juuri noita tarkoitinkin. Koskinen, Laitinen ja Nutikka Pelicanseilta ja Kärpiltä Potaitchuk, Koskenkorva ja Pyörälä. Puntit jokseenkin tasoissa poissaolijoiden suhteen.

Euro: ei ole mitenkään harvinaista, että Kärpät lähtee neljällä kentällä liikkeelle. Nelosketjun peliaika on syksystä lähtien vähentynyt, ja joulutauon jälkeisissä otteluissa esim Pelicansia ja HPK:ta vastaan nelosketju ei saanut juuri ollenkaan peliaikaa. Sitäkö tarkoitat, vai mitä? No, nyt viimeisissä otteluissa on taas nelonen pelannut ihan hyvin, Heikkilä on jopa kehunut nelosketjun peliä, ja jopa nimeltä kehunut Henrik Juntusta Tappara-pelin jälkeen. Krutovin sanoin totean, että "Heikkilä taitaa sittenkin lukea näitä keskusteluja".
 

Lare

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Jaahas. Poissa ovat siis Lievers (jonka poissaolon moni näytti unohtaneen) , Pota, Pyörälä ja Kossu. Mafiakatjusta jäljellä on enää Hamilton. Nyt vaaditaan Hamiltonilta, Palsolalta ja Pirjetältä todella hyvää peliä, kun sekä sisäisen maali- että pistepörssin ykkösnimet ovat sivussa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös