Kärpät kaudelle 2014–2015 – Marjamäen toinen kausi

  • 754 612
  • 1 659

Overdoze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jos mietitään mitä sentterit yleensä siellä laatikossa tekevät, niin meillä on kieltämättä ihan väärät kaverit niillä paikoilla.

1) Pelin rakentaminen maalin takaa hyökkäyspäässä. Huml olisi tässä niin paljon parempi kuin Komulainen, joka viihtyy paremmin kulmissa tai Deschamps joka epäonnistuu joka-ainoassa syötössään.
2) Hyökkäyspään maalin edustalla, josta valmiina luistelemaan nopeasti omaan päähän puolustustehtäviin. Kuulostaa Davisin ja Pyörälän hommilta.
3) Puolustuksessa pakkien virheiden paikkaaminen ja kaksinkamppailuvoima maalin edustalla. Ei todellakaan Deschampsin tai Komulaisen heiniä.

Tämän vuoksi Komu on aina ollut laiturina parhaimmillaan ja Deschampsin paikka rapakon takana on niin ikään ollut "left wing" ainakin pikaisen googlauksen perusteella. Uskon, että näiden kahden herran peluuttaminen keskellä on sotkenut koko joukkueen pelin, ainakin osaltaan. Pyöreät palikat eivät sovi kulmikkaisiin reikiin, mutta en tiedä onko nyt jo liian myöhäistä alkaa viilaamaan rooleja uusiksi. En näe kyllä oikein muutakaan vaihtoehtoa.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
En nähnyt aivan kokonaan eilistä peliä, mutta sen perusteella mitä näin, niin pitäisin Nutivaaran ehdottomasti kokoonpanossa. Kaverihan pelasi lähes huikean debyytin. Ainakin kiekkovarmuus ja itseluottamus oli luokkaa ellei kahta parempaa kuin näillä muilla kiertäviltä pakeilla. Jos homma toimii myös puolustusalueella ja maalin edessä, niin tässä meillä on käsillä kauden komeetta.

Manninen oli myös hyvä eilen, eikä ollut Didieriä kyllä ikävä.
 

Lomppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Deschampsin paikka rapakon takana on niin ikään ollut "left wing" ainakin pikaisen googlauksen perusteella.
Samaa olen katsellut, että onkohan tuo koskaan pelannut kokonaisvaltaista sentteripeliä. Niin laiska on mies, että laituriksi sanoisin jos ei aloituksissa olisi keskellä. Kyllä sillä varmaan potentiaalia on, realisoituisiko se paremmin laidassa? Laitureita tuntuu piisaavan.
 

chauron

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIMARS
Jos mietitään mitä sentterit yleensä siellä laatikossa tekevät, niin meillä on kieltämättä ihan väärät kaverit niillä paikoilla.

Nimenomaan näin. Deschamps kannattais ehkä ajaa sisään suomen liigaa parin pelin ajan ainakin laidassa, koska itse peli on niin kokonaisvaltaisella tavalla erilaista kuin pohjois-amerikassa – niin taktisesti, pelillisesti kuin kulttuurillisestikin. Esim. Maxwellilla oli viime vuonna vaikeuksia alussa, mutta sai sitten itseään niskasta kiinni ja loppu onkin tuttua tarinaa. Nyt on sit vetänyt Jugrassa KHL:ää pisteen per peli tahdilla.

Deschamps - Davis - Komulainen vois ihan vaan kiusalla kokeilla yhden pelin tai yhden erän ajan. Kentät siis vaikka:

Donskoi - Kemppainen - Junttila
Pyörälä - Huml - Haataja
Deschamps (Aho) - Davis - Komulainen (Puljujärvi)
Suoranta - Keränen - Alikoski

Tarkki
Karhunen
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Olipahan mukava katsoa eilen joukkuettamme viilettämässä Raksilan jäällä. Heti alusta asti huomasi, että nyt on kovat piipussa. Pelinopeus oli aivan eri tasolla kuin kauden aiemmissa peleissä. Oikeastaan ainoa huonompi jakso oli ensimmäisen erän viimeiset kymmenen minuuttia. Bluesin hieman onnekkaatkin kolme maalia ottelun alkuun lamautti hetkellisesti joukkueemme. Hyvää aloitusta ei palkittukaan tuloksellisesti. Toisen erän alkumetreiltä lähtien Kärpät oli täyttä rautaa.

Eilen oli nähtävissä selkeä asennemuutos, eikä kurittomasta ja haluttomasta kärppälaumasta ollut enää tietoakaan.En tiedä mitä videoita Lauri oli pelaajille näyttänyt, mutta oikeista naruista hän oli kuitenkin onnistunut vetämään. Hyvää työtä Late! Nähtäväksi jää, onko tämä asennemuutos parempaan pysyvää sorttia, vai näemmekö keskivikkona taas lammaslauman.

Manniselle ja Nutivaaralle voin minäkin nostaa peukaloa ylöspäin. Nutivaaralta olen nähnyt ennenkin tyylikästä pelaamista, tosin en liigatasolla. Nutivaarasta tulee meille hyvä pakki. Sakari Manninen, tuo Mestiksen ja A-junioreiden tehoilija, taas pelasi ensimmäisen hyvän pelin minun silmien alla. Olen ihmetellyt, jotta miten tuo kaveri voi tehoilla Mestiksessä niin kovin, sillä sen verran surkea hän on liigakärpissä ollut. No, nyt hän näytti, että potentiaalia todellakin löytyy. Mahtavaa Sakari!

Kovasti, niin kovasti olen toivonut, että Komulainen lunastaisi paikkansa Kärppien kärkisentterinä. Mahtava tarina olisi sekin. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että kun ei riitä, niin ei riitä. Toki Komulainen saa vielä pitkään näyttöpaikkoja, sillä niin rempallaan on Kärppien sentteritilanne tällä hetkellä. Vielä on siis Joonaksella aikaa ruveta tehoilemaan.

Maalivahtitilanteemme on yllättäin joukkueemme heikoin lenkki. Luvassa onneksi lienee parannusta, sillä molemmat maalivahtimme pelaavat tällä hetkellä todella surkeasti. Niin surkeasti, että suunta ei voine olla kuin ylöspäin. Toivottavasti kyse on hetkellisestä alisuorittamisesta ja tuo meidän kaikista tärkein parivaljakkomme palaa pikaisesti tasolleen voittamaan Kärpille pelejä.
 

Derksen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Lippo
Kovasti, niin kovasti olen toivonut, että Komulainen lunastaisi paikkansa Kärppien kärkisentterinä. Mahtava tarina olisi sekin. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että kun ei riitä, niin ei riitä. Toki Komulainen saa vielä pitkään näyttöpaikkoja, sillä niin rempallaan on Kärppien sentteritilanne tällä hetkellä. Vielä on siis Joonaksella aikaa ruveta tehoilemaan.
Komulaisen kohdalla on merkille pantavaa myös se, että nyt tämän kauden alku ei ole ollut hänellä läheskään parasta suorittamista, mitä kärppäurallaan on nähty. Minua henkilökohtaisesti tämä ei ole yllättänyt, sillä onhan Komulainen pelannut aiemmin parhaiten laitahyökkääjänä liigassa, vaikka sentteri onkin kasvatukseltaan. Viime keväänäkin laituri-Komulainen otti itselleen paikan nelosketjusta kovassa kilpailussa. Sentteri-Komulainen ei sitä olisi tehnyt. Toki ymmärrän sentterin roolin nyt, kun laitureita piisaa muutenkin paljon. Mutta minusta on selvää, että tässä tilanteessa Ivan Huml olisi huomattavasti sopivampi sentteri kärkiketjuihin. Jos Ivan ei onnistuisi, niin sitten voisi sitä Davisiakin yrittää, mutta kyllä Patrickin vahvuudet enemmän laiturina pääsevät esille. Huml taas on sellainen pelintekijä tyyppinäköjään luonteeltaan, että tykkää enemmän jakaa kiekkoa kuin ampua itse ja tämä trendi on ollut jopa voimistumaan päin Ivanilla. Minusta olisi selkeintä, että kärkisenttereiksi sementoitaisiin Deschamps (annetaan nyt vielä koittaa) ja Huml. Humlin vasemmalla laidalla voisi sitten kierrättää näitä junnuja ja Komulaista. Jos Deschamps ei onnistu niin korvaaja tilalle ilman muuta.
 

Lescinzky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Nyt kun McTorso kertoi, että Kärpät oli erittäin motivoitunut viime pelissä niin miten ihmeessä voi 4 maalia mennä omiin? Onnetkaat kolme maalia Bluesille? Ei voi kyllä tuon piikkiin laittaa. Puolustus on aivan kujalla edelleen (jankutan niin kauan kuin se muuttuu parempaan). Glennin ja Spangin otteet ovat vieläkin puolustuspäädyssä aivan surkeaa katsottavaa, molemmat pelaavat niin lepsusti kuin voi olla. Glenn oli kolmesti kentällä kun Blues rankaisi ja Spang taas kahdesti. Jopa Nutivaara oli tätä ulkkariparia huomattavasti varmempi ja Nuti jäikin heti ensimmäisessä ottelussa 2 pojoa plussalle. Hyökkäyspäädyssä Glennillä on varmaan joukkueesta eniten laukaisuhalukkuutta - äijä kun vetää paikasta kuin paikasta, oli maskia tai ei. Hyökkäyspäädyssä meidän pakeilla ei ole mitään hätää, siinä ei ole niin moitittavaa, mutta toivottavasti nuo ulkkarit alkaa nyt pelaamaan joukkueelle pelejä eikä vaan vetele selkä suorana joka matsissa.

Hyökkäys toimi Blues matsissa aivan eri tavalla kuin aiemmissa otteluissa. Manniselle mahtava juttu, että alkoi jo hieman löytymään sitä liigatasoa. Mestis kun alkaa olemaan tälle äijälle jo liian helppo sarjataso. Komulainen katosi jotenkin allekirjoittaneen ottelusta lähes täysin. Ei vaan taida riittää taso Kärppien sentteriksi. Kolmoskenttä jälleen hyvässä iskussa. Daviskin omasta mielestäni menossa parempaan suuntaan.

Seuraava Liigamatsi onkin sitten Sportia vastaan lauantaina ja silloin on Kärppien näytettävä mikä on Liigan viime kauden mestarin ja kabinettinousijan välinen ero tällähetkellä. Toivottavasti mahdollisimman iso.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Nyt kun McTorso kertoi, että Kärpät oli erittäin motivoitunut viime pelissä niin miten ihmeessä voi 4 maalia mennä omiin? Onnetkaat kolme maalia Bluesille? Ei voi kyllä tuon piikkiin laittaa. Puolustus on aivan kujalla edelleen (jankutan niin kauan kuin se muuttuu parempaan). Glennin ja Spangin otteet ovat vieläkin puolustuspäädyssä aivan surkeaa katsottavaa, molemmat pelaavat niin lepsusti kuin voi olla. Glenn oli kolmesti kentällä kun Blues rankaisi ja Spang taas kahdesti.
Etkö sinä huomannut eroa Kärppien asenteessa aiempiin pelehin verrattuna? Toki neljä maalia on aivan liikaa. Täytyy kuitenkin muistaa, että ensimmäinen meni täysin maalivahdin piikkiin ja oli siten ehkä hivenen onnekas. Kaksi maalia survoi kuumana käyvä Kai Kantola, jolla tuntuu onnistuvan tällä hetkellä kaikki. Joka tapauksessa Blues sai ottelussa noin neljä vaarallista maalipaikaa ja teki neljä maalia. Jotain hyvää täytyi siis puolustuksessamme olla, kun pidimme vastustajan läpi ottelun tyylikkäästi poissa maalintekosektorilta. Sitä sopii kuitenkin miettiä, miten Kantola pääsi maalillemme pari kertaa kovin helposti. Minä luotan, että myös Spang ja Glenn omaksuvat joukkueemme arvot ja pelitavan syksyn aikana.
 

Lescinzky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Juu, huomasin kyllä asenteessa eron. Peli oli aivan erinlaista kuin muut tämän kauden ottelut. Yksi maaleista tosiaan meni Tarkin piikkiin, mutta muissa maaleissa maalinedustalla oltiin aika höyhenen keveitä. Puolustajat (varsinkin Vallinin Raaka-Arska) vois ottaa mallia Kukkosesta miten nuo hommat hoidetaan.

Kukkonen, 6 matsia 1+2 +/- +4
Vallin, 6 matsia 0+0 +/- -4
 

elmorautio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Montreal vs Toronto, KHL-Jokerit
Mestaruusjuna taas tukevasti raiteillaan. Pieni tauko peleistä ei olisi voinut tulla parempaan paikkaan. Nyt hyvällä fiiliksellä voidaan hioa peliä muutama päivä ennen CHL-matsia ja sitten vielä poikkeuksellisen monta päivää ennen lauantaita, jolloin vastassa sarjan heikoin joukkue. Orastava voittoputki edessä.
 

Maaginen 56

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Kajaanin hokki
Mutta kuka pakeista ulostetaan,jos ei ne ymmärrä Pokan päälle siellä new yorkissa? Katseleeko kolmikosta Masuhr,Spang ja Glenn joku itselleen uuden työnantajan vai pidetäänkö nämä kaikki?
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Saisikos joltain Kärppä-fanilta pientä analyysiä Mäenalasesta. Hyvät junnukisat, viime vuonna jonkin verran liigakokemustakin. Pelipaikka on ilmeisesti tiukassa tälläkin kaudella?

Mitä Sakulta voi odottaa tällä kaudella?
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Saisikos joltain Kärppä-fanilta pientä analyysiä Mäenalasesta. Hyvät junnukisat, viime vuonna jonkin verran liigakokemustakin. Pelipaikka on ilmeisesti tiukassa tälläkin kaudella?

Mitä Sakulta voi odottaa tällä kaudella?
Ensinmäisen harjoituspelin jälkeen Mäenalanen on ollut melkeimpä surkea niissä peleissä, joissa on pelaamaan päässyt. Juuri tällä hetkellä vaikuttaisi, ettei todellakaan ole vielä mikään läpimurtokausi edessä. Ikävä kyllä vaikuttaa siltä, että Mestis kutsuu. Puljujärvi ja Ahokin ovat ajamassa Mäenalasen ohitse. Jostain syystä Mäenalanen on ollut vähän pelokkaan näköinen, hiihtelee pelin ulkopuolella, hätääntyy kiekon kanssa, eikä viime vuodesta tuttua pakkien ahnasta haastamista ole näkynyt ollenkaan. Toki toivon hänelle hienoa kautta Kärpissä, mutta tällä hetkellä teot kentällä eivät lupaa hyvää.

Edit. Nythän minä vasta tajusin, jotta Pelicansiin Mäenalanen lainalle meni. Ilmankos sieltä suunnalta kysellään miehen kuulumisia. Toivottavasti onnistuu Lahdessa, jottei epäilemäni Mestiskausi ole edessä.
 

Hxxx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mental tension
Jo Mäenalasen kesätreeneistä kuului sellaisia juttuja, että kehitys ei ole jatkunut toivotulla tavalla. Junnujen maaliennätys on toki hieno juttu, mutta kuinka paljon siitä meni Teuvon piikkiin? Herkkupasseja tuli nimittäin aikas paljon.. Maalinteko on aina hieno juttu ja Mäenalanen kieltämättä osaa laittaa kiekkoa pussiin, kuten noissa junnukisoissa nähtiin. Mutta muuten pelaaminen on vaikean näköistä eikä peliaikaa Kärpissä ole tullut tasaisesti. Marjamäki on tunnettu nuorten pelaajien kehittämisestä, mutta Mäenalanen ei ole saanut otettua riittäviä askelia pelaajana viimeisen 9kk aikana. Syystä tai toisesta.

Tämä lainapesti on loistojuttu kaikille osapuolille.
 

Overdoze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Saisikos joltain Kärppä-fanilta pientä analyysiä Mäenalasesta. Hyvät junnukisat, viime vuonna jonkin verran liigakokemustakin. Pelipaikka on ilmeisesti tiukassa tälläkin kaudella?

Mitä Sakulta voi odottaa tällä kaudella?

Varmasti tekee maaleja jos pääsee hyvään ketjuun ja Pelicansin peli muutoin on kuosissa. Mutta ei ole pelaaja, joka yksilötasolla pystyisi mitään yksin saamaan aikaiseksi jos joukkue ei kokonaisuutena pärjää. Kärpissä ei ole paljoa saanut näytönpaikkaa TV-peleissä tälle kaudelle, joten monikaan ei osaa varmasti kommentoida sen tarkemmin mihin pystyisi isommassa roolissa.

Kärppäkasvateilla kuten Aaltosella, Donskoilla, Pokalla, Ohtamaalla, Salomäellä, Junttilalla jne on tullut näitä välivuosia heilläkin eteen, sitten kehitys on taas jatkunut ja nyt kaikki ovat Liigan, KHL:n ja AHL:n ehdotonta eliittiä. Mäenalanen käy läpi samaa tasannetta nyt tällä hetkellä. Pelicansin kannattaisi lainata myös tutkapari Leskinen (myös junnujen maailmanmestareita) kunhan kuntoutuu. Kyllä niistä ihan yllätysvalmiin kolmosketjun saisi aikaan.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Mäenalanen pelasi Kärppäpaidassa ehdottomasti parhaat pelinsä viime syksynä. Huikeasti menneiden junnukisojen jälkeen homma ei enää lähtenytkään toimimaan, vaan touhu oli sellaista tilanteiden ulkopuolella pyörimistä.

Toivon sydämestäni, että vuoden takainen vire ja itseluottamus löytyy. Silloin Sakusta on Pelsuillekin iloa.
 

Toripolliisi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mitä on tapahtunut S. Manniselle?? Lentokeli tänään ja raporttien mukaan pelasi jo Blues pelissä hyvin. Aivan eri näköistä meininkiä kuin viime kaudella.

Junttila - Kemppainen - Donskoi jatkaa dominointia. Maalipaikkoja liukuhihnalta, mutta niin Junttila kuin Donskoi olisivat voineet aivan hyvin tehdä enemmän kuin yhdet mieheen. Etenkin Donskoi oli tänään loistava ja mukana kaikissa maaleissa. Vahva kentällinen ja noussut Kärppien ykköskentäksi hyökkäyksessä.

Nutivaaralle lähtee myös kehut. Ei todellakaan ole Emingeriä ikävä!

Lohkovoitto askeleen lähempänä ja siten myös pudotuspelit CHL:ssä.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Lohkovoitto askeleen lähempänä ja siten myös pudotuspelit CHL:ssä.
Kärpillä on lähes pakkovoitto edessä viimeisessä CHL-matsissa mikäli mielivät pudotuspeleihin. Edes jatkoaikatappio ei taida riittää. Ja puhtaalla tappiolla saattaa käydä jopa niin että Kärpät valahtaa lohkokolmoseksi jos Köln voittaa viimeisen matsinsa. Viimeinen matsi on lohkokakkosta Libereciä vastaan joten siinä ratkotaan lohkovoitto ja suora jatkopaikka. Viisi parasta kakkosta menee myöskin mutta nyt on sellainen tilanne että jo kolmella muulla lohkokakkosella on enemmän pisteitä kuin Kärpillä ja kaksi on tasapisteissä. Ja kaikki muutkin lohkokakkoset ovat pisteen tai kahden päässä. Eiköhän noista pari kolme ainakin voita viimeisen pelinsä kun tietävät tilanteen.

Kaikki on kuitenkin vielä omissa käsissä ja Liberec on täysin kaadettavissa kotikentällä kun vieraissakin tuli voitto. Yllättävän vaikeaksi Kärpät kuitenkin sai tämän eurotaipaleensa itselleen.
 

Teme91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kärpillä on lähes pakkovoitto edessä viimeisessä CHL-matsissa mikäli mielivät pudotuspeleihin. Edes jatkoaikatappio ei taida riittää. Ja puhtaalla tappiolla saattaa käydä jopa niin että Kärpät valahtaa lohkokolmoseksi jos Köln voittaa viimeisen matsinsa. Viimeinen matsi on lohkokakkosta Libereciä vastaan joten siinä ratkotaan lohkovoitto ja suora jatkopaikka. Viisi parasta kakkosta menee myöskin mutta nyt on sellainen tilanne että jo kolmella muulla lohkokakkosella on enemmän pisteitä kuin Kärpillä ja kaksi on tasapisteissä. Ja kaikki muutkin lohkokakkoset ovat pisteen tai kahden päässä. Eiköhän noista pari kolme ainakin voita viimeisen pelinsä kun tietävät tilanteen.

Kaikki on kuitenkin vielä omissa käsissä ja Liberec on täysin kaadettavissa kotikentällä kun vieraissakin tuli voitto. Yllättävän vaikeaksi Kärpät kuitenkin sai tämän eurotaipaleensa itselleen.
Kärppien kotisivuilta:

Mikäli Kärpät ottaa illasta pisteen, voittaa se lohkon. Jos Liberec voittaa ottelun varsinaisella peliajalla, menee se jatkoon.
 

Zinetula

Jäsen
Kärpillä on lähes pakkovoitto edessä viimeisessä CHL-matsissa mikäli mielivät pudotuspeleihin. Edes jatkoaikatappio ei taida riittää. Ja puhtaalla tappiolla saattaa käydä jopa niin että Kärpät valahtaa lohkokolmoseksi jos Köln voittaa viimeisen matsinsa. Viimeinen matsi on lohkokakkosta Libereciä vastaan joten siinä ratkotaan lohkovoitto ja suora jatkopaikka. Viisi parasta kakkosta menee myöskin mutta nyt on sellainen tilanne että jo kolmella muulla lohkokakkosella on enemmän pisteitä kuin Kärpillä ja kaksi on tasapisteissä. Ja kaikki muutkin lohkokakkoset ovat pisteen tai kahden päässä. Eiköhän noista pari kolme ainakin voita viimeisen pelinsä kun tietävät tilanteen.

Kaikki on kuitenkin vielä omissa käsissä ja Liberec on täysin kaadettavissa kotikentällä kun vieraissakin tuli voitto. Yllättävän vaikeaksi Kärpät kuitenkin sai tämän eurotaipaleensa itselleen.

Mielestäni yksi piste riittää tuosta kotipelistä Libereciä vastaan. Silloin joukkueet olisivat tasapistein lohkon kärjessä ja Kärpille lohkovoiton ratkaisisi keskinäiset pelit, missä Kärpät voitti ekan pelin suoraan. Näin puhuivat CHL-studiossakin. Toki Kärpät on heti ulkona, mikäli häviä suoraan Liberecille ja Köln vastaavasti hoitaa oman pelinsä suoralla voitolla. Täten Köln ja Kärpät päätyisi samaan pistemäärään ja vastaavasti Köln on hoidellut keskinäiset pelit niukasti.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mielestäni yksi piste riittää tuosta kotipelistä Libereciä vastaan. Silloin joukkueet olisivat tasapistein lohkon kärjessä ja Kärpille lohkovoiton ratkaisisi keskinäiset pelit, missä Kärpät voitti ekan pelin suoraan. Näin puhuivat CHL-studiossakin. Toki Kärpät on heti ulkona, mikäli häviä suoraan Liberecille ja Köln vastaavasti hoitaa oman pelinsä suoralla voitolla. Täten Köln ja Kärpät päätyisi samaan pistemäärään ja vastaavasti Köln on hoidellut keskinäiset pelit niukasti.
Ok. Seison korjattuna. Olen ollut siinä uskossa että tasapisteissä maaliero ratkaisee ja tällä hetkellähän Kärppien ja Liberecin maaliero on +3 molemmilla.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät & NHL
Tässäpä virallisilta sivuilta vielä informaatiota miten ratkotaan jos ollaan tasapisteissä.

http://www.championshockeyleague.net/news/determining-the-final-16-tie-breaking-and-ranking/429/

Tosiaan siis Kärpille yksi piste riittää. Eilen sen yhden pisteen tupeltaminen toi vielä Kölninkin Kärppien uhkaajaksi. Toivottavasti saa Kärpät pelinsä kasaan ennen viimeistä lohkopeliä, niin pääsevät jatkoon. Ei noilla katsojamäärillä kyllä paljon tuloja kilahda kassaan, joten pelejä pitäisi saada lisää.
 

Lescinzky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Peli Kosicea vastaan oli melkoista läpsyttelyä ja mailaviidakkoa. Ei oikein kuvaruudun perusteella ainakaan sytyttänyt allekirjoittanutta. Ykköskenttä (3.kenttä) oli jälleen aivan ylivoimainen verrattuna muihin kenttiin. Marjamäki sanoi pelin jälkeen tosiaan, että Kemppaisen kenttä on tällä hetkellä Kärppien ykköskenttä - ihan sama lukeeko ennen peliä ruudussa heidän kohdallaan 3. kenttä. Kemppaisen johtama kenttä kun laitetaan aina tiukan paikan tullen kentälle ja tärkeimpien minuuttien aikana niin aina saadaan tilannetta aikaiseksi.

Tarkki voi ottaa molemmat maalit omaan piikkiin. Joka vedossa mikä ammuttiin Tarkkia kohti niin sai jännittää. Kiekot pomppii ja suoritus on tällä hetkellä epävarman näköistä.
 
Tarkki voi ottaa molemmat maalit omaan piikkiin. Joka vedossa mikä ammuttiin Tarkkia kohti niin sai jännittää. Kiekot pomppii ja suoritus on tällä hetkellä epävarman näköistä.

Itsellekin Tarkki on ollut pieni pettymys, mutta nuo maalit menivät herrojen Huml ja Davis piikkiin aivan täysin. Molemmissa maaleissa ammuttiin aivan paraati paikalta liikkeestä. Ensimmäinen kuti meni tolpan kautta aivan ylös suorasta luistelusta ja sitä ennen edellinen laukaus tuli joskus 8min aiemmin. Toinen oli b-pisteen maalin läheiseltä puolelta suorasta luistelusta. Molemmissa laukaukset tulivat sen verran läheltä, että maalivahdin suolaaminen ei ole mielekästä elleivät laukaukset ole jotain aivan surkeita. Itseäni ainoastaan harmittaa se, että 2 ensimmäisestä maalipaikasta tulee 2 maalia. Ei haittaa silloin tällöin (joskus vain laukauksetkin onnistuvat), mutta jatkuvasti noin ei saa käydä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös