Kärpät Fan-club ry:n nettisivut

  • 12 929
  • 41

ihmelaama

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Eli,

Minne ne ovat kadonneet ja miksi?
Kenen on vastuu?
Miksi lakimiehet pitäisi panna selvittämään asiaa?

Nyt se jolla on vastauksia, niin kertokoon.

Muille tutustuakseen aiheeseen, linkki tässä.

-i.-
 

mtmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Keltainen #27. Kajaanin Hokki.
Niin, eiköhän tuossa ole nyt vain kyse Fan-Clubin haluttomuudesta ostaa halvalla kyseistä sivustoa itselleen. Vaan vaatii sitä ilmaiseksi, jos olen oikein ymmärtänyt?

Mielestäni 50 euroa 3 vuoden työstä ei ole kyllä kummoinenkaan korvaus maksettavaksi, ja ihmetyttää kyllä hieman hallituksen toiminta. Ehkäpä Oulu saa omat MIB:nsä, kuulostaa touhu kulisseissa olevan jopa kiehtovampaa kuin Case Nylanderin. Harmillista, jos keskitetty fanitoiminta tuhoutuu Oulusta. Asioista en mitään muuta tiedä, kuin mitä lukee sivustolla, eli sen enempää en ala kommentoimaan. Toivotaan, että asiat järjestyvät ilman lakimiehiäkin....

EDIT: Ja sivustolla toimii ainoastaa keskustelupalsta, ja muu sivusto on lopetettu, koska vetäjä lopetti ja uutta ei ole tullut tilalle.
 

timmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
FoPS, Kärpät, FC Parta, Kansan Syvät Rivit, Oranje
Noniin. fanclub toimi sitten ei niin yllättävällä tavalla, ja lukitsi kyseisen ketjun.

Luulisi, että jotain puolustuspuheenvuoroa olisi tullut, mutta kun ei niin ei. Turha rykiä kun paskat on jo housussa?
Pakkohan se on paskaa yksipuolisesti nakella, kun toinen osapuoli ei sano juuta eikä jaata. Olisi aika tulla ulos kaapista ja lyödä faktat tiskiin. fan clubilla ei vain taida olla kovin painavia faktoja joita esitellä, luulen ma.

Naurettavaksi penailuksihan tämä menee. Alkaa olla hallituksen uskottavuus aika pahasti koetuksella. The Pena Trophy ehdokkuuden paikka?

Onneksi en ole ehtinyt maksaa jäsenmaksuani tälle vuodelle...
 

Spaca

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Liverpool
Lukossa

No niin, ketju jossa keskusteltiin admistratorin lopettamisesta on sitten lukossa. FanClub ei vaivautunut esittämään omaa kantaansa, joka on todella säälittävää toimintaa!

Tekijänoikeudet on kinkkinen juttu ja onkin vähän epäselvää, että onko Kärppämies ollut oikeutettu poistamaan omat tekemänsä sivut. Itsekin yrityksille kotisivuja tehneenä, olen miettinyt tuota ongelmaa. Siinä vaiheessa kun työsuhde päättyy, oli se sitten talkoohengessä tehty vai ei, niin olisiko minulla ollut oikeus poistaa tekemäni kotisivut? Entä olisiko minulla oikeus poistaa yrityksen käyttämistä ohjelmista minun tekemä koodi ja sanoa että tehkääpä itse sama, koska minun työsuhteeni päättyy niin teillä ei enään oikeuksia minun koodiin. Mitään sopimuksia koodin oikeuksien antamisesta yritykselle ei tehdä, eikä tarvitsekaan.

Tämä on todella kinkkinen juttu, enkä tiedä onko ennakkotapauksia. Totta on, että jokaisella on tekijänoikeudet omaan materiaaliin, mutta missä vaiheessa oikeudet siirtyvät yritykselle/yhdistykselle jolle sivut on tehty. Siirtyvätkö ne siinä vaiheessa kun on sovituttu, että joku tekee talkoolla sivut yhdistykselle vai esimerkiksi siinä tilanteessa kun sivut siirretään yhdistyksen omistamalle palvelimelle.

Jos ennakko tapausta ei ole, niin en usko että onko tässä mitään järkeä lähteä kummankaan taholta vetämään juttua oikeuteen, asti. Kalliiksi tulee, eikä kumpikaan voi olla varma voitostaan. Selvästikin tässä on kyse paljon enemmästä kuin 50e:stä, paljon muutakin on varmasti tapahtunut.

Sympatiani on admistratorin puolella ja minun mielestä 50e olisi ihan hyvä "lopputili", niin mahtavaa työtä hän tehnyt fanclubin ja sivujen eteen. Siispä itse tulen käymään kiekkokeskusteluni tällä palstalla, siihen asti kunnes Kärppien FanClub on maksanut tämän 50e admistratorille tai antanut ainakin oman selvityksensä tilanteesta. Admistratorin vuosien aikana tekemä työ on paljon arvokkaampi kuin tuo 50e.

Todella harmittava tilanne koko Kärppien kannalta, toivottavasti tämä sotku saadaan ratkaistua mahdollisimman pian, ennen kuin asiassa mennään liian pitkälle!

ps. siis luuliko Fanclub että keskustelu loppuun ketjun sulkemiseen

edit: Jep Pena Trophyn paikka!
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Jos teet työtä, eli olet allekirjoittanut sopimuksen, yrityksen tai yhdistyksen kanssa, tekemäsi työ on aina yrityksen/yhdistyksen omaisuutta. Muussa tapauksessa, omat sieluntuotokset sivustoilla esimerkiksi layout, koodi ja kuvat, ovat designerin omaisuutta. Sisältö sitten lienee sen lisänneen omaisuutta.
Jotakuinkin noin se meni.

Mutta helvetinmoista saippuaoopperapaskaahan tämäkin on tällä hetkellä.
 

Vesuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vyborg Jesters
Pahimman oopperan tuosta asiasta tekee ilman muuta yhdistyksen hallituksen toiminta asian tiimoilta. Viimeisenä niittinä suljettiin ketju, jossa asiaa ainakin toistaiseksi vielä käsiteltiin enimmäkseen asiapohjalta menemättä sen kummempiin henkilökohtaisuuksiin. Jonkinlaista asiallista vastinetta olisin yhdistyksen hallitukselta asian tiimoilta odottanut. Jostain syystä se ei hallituksen edustajalle ja ennen kaikkea puheenjohtajalle sopinut. Vastineellaan hallitus olisi saanut oman näkökantansa esille, eikä keskustelu olisi jäänyt yksipuoliseksi paskan heitoksi, kuten nyt se puheenjohtajan mielestä jäi.

Tuntuu päivä päivältä yhä enemmän siltä, että nykyisen hallituksen eväät alkaa todellakin olla pikkuhiljaa syöty. Tämä episodi vain vahvistaa asiaa. Ensi kesän vuosikokouksen kannattaa katsella ja kysellä toimintaa muutenkin kuin vain tämän pikku kärhämän osalta. Toisaalta hallituksen luottamuksenhan voi mittauttaa muulloinkin, jos jäsenistö sen kokee tarpeelliseksi.

On tässä hommassa se hyvä puoli, että ainakin muiden joukkueiden kannattajat saavat ilmaista hupia seuratessaan tätä puuhastelua.
 

ihmelaama

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Viestin lähetti Vesuri Ensi kesän vuosikokouksen kannattaa katsella ja kysellä toimintaa muutenkin kuin vain tämän pikku kärhämän osalta. Toisaalta hallituksen luottamuksenhan voi mittauttaa muulloinkin, jos jäsenistö sen kokee tarpeelliseksi.[/B]
Jonkin verran ry lainsäädäntöön perehtyneenä (myös ko. ry:n) voinen todeta, että ei tarvita kuin riittävä määrä jäsenistön edustajia kutsumaan koolle ylimääräinen "vuosikokous", jossa voidaan mittauttaa johtoryhmän kannatus.

Ketjun lopullisesti lukkoon laittaminen tässä vaiheessa kuvastaa puheenjohtajan kykyä esittää kantansa ja selvittää asioita. Hyvinhän se meni...

-i.-
 

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
Kyseisellä fan-clubin ex-webbarilla ei ole minkäänlaista sopimusta siitä, että hän luovuttaa työnsä tulokset fan-clubin haltuun. Hän ei siis ole missään vaiheessa tehnyt sopimusta, kirjallista tai suullista, että hänen layouttinsa tulee fan-clubin hallintaan.

vesurin kanssa olen samaa mieltä, että clubin hallitus on osoittanut jälleen munattomuutensa. Joillekin se tulee yllätyksenä, toisille ei.
 

#71_Jartsa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi Finland, Porot
Huomenta arvon palstaveljet!

Koskapa myrsky vesilasissa on saanut jo henk.koht. loanheiton piirteet, ja aihetta käsittellään täälläkin tietämättä asian todellisia taustoja ja tapahtumia, pyydän että herrat lukisivat seuraavan lainauksen jonka olen eilen Kärppien fanclub-keskusteluun lisännyt "Make Love, not War"-ketjuun.. muut/muiden tuotokset aiheesta voitte lukea sitten samaisesta ketjusta, Kärppien fanclub-keskustelusta. Osannette päätellä aiheesta hieman enemmän.. Pahoittelen jo etukäteen, että lisäämäni linkit Kärppien otteluselostussivuille eivät toimi, syytä en tiedä.

LAINAUS:
**************************************************

Koska entisen webmasterin aloittama loanheittoketju on "kiekkoasiaa"-osastolla suljettu, laitan "lyhyen" vastineeni aiheesta tälle ketjulle. Aiheen otsikointikin sopii enemmän kuin hyvin. Make Luuv, not Woor!

Syy, miksi aiheeseen ei olla vastattu hallituksen toimesta tähän mennessä omia vastauksiani enempää, on yksinkertaisesti se, ettei olla töiltämme ehditty kaikkea lukea, mitä arvoisat palstaveljet täällä ovat saaneet kirjoitettua, ihme kyllä palstalla ei näy yhtään palstasiskojen shaissenheittoa.. miksiköhän? (pointsit neidoille).

Viimeiset 2vkoa olen tehnyt arviolta n. 18-20h/pvä töitä uusien Fanclub-sivustojen eteen, suunnitellut ulkoasua, ottanut kuvia jokaisesta kotipelistä ja vieraspelistä Jyppiä vastaankin, käsitellyt kuvia, periaatteella, "3500 euroa on lainaa niskassa kuvausvarusteissa, hienoa tehdä talkoita koko ikäni kannattamani seuran fanclubin hyväksi".

Sitten eräät alkavat arvostella henkilöitä nimellä mainiten, (esim. Villen lisäksi veliveltto) vaikka asioiden todellinen laita on vielä täysin kertomatta. Se, mitä Ville on asioista tänne suvainnut ilmoittaa, on täysin hänen subjektiivinen näkemyksensä, josta puuttuu mm. tapahtumien kannalta erittäin olennaisia asioita. Esim. syy, miksi fanclubin kuvaaja ja sivujen webmasteri on tälle syksylle vaihtunut. Olen yrittänyt kirjoituksillani kertoa että rauha maahan, uudet sivut ovat tulossa, ja malttia, malttia ja vielä kerran malttia.

Lainaukset omista kirjoituksistani aiheesta.

Lainaus:
Lähetetty: 02.10.2004 07:03:55 Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä
Niinhän se on että Tyhjät Tynnyrit kolisee eniten, näin tässäkin tapauksessa. Ihmiset, jotka loppujen lopuksi eivät joko kerro koko tapahtumien kulkua, vain oman näkemyksensä, tai sitten henkilöt, jotka eivät tiedä koko asiasta muuta kuin suurinpiirtein täältä lukemansa..
Kannattaa muistaa, että asiat eivät ole aina niin mustavalkoisia kuin ehkä ensin näyttää. Negatiivistä saa oikean kuvan kehittämällä sen, ja sellainen urakka on juuri nyt käynnissä, odottakaa maltilla hieman, eiköhän nämä Fan Club-sivusto asiat selkene tässä lähiaikoina. Jatkajat on jo valittu.

-J-
_________________
Jartsa #71


ja...
Lainaus:
Lähetetty: 02.10.2004 10:13:01 Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä
Hallituksen nykyisenä jäsenenä en malta olla vastaamatta nimim. vesurin kirjoitukseen, paljon asiaa, alku varsinkin, lopussa hieman lipsui.
Uudet sivut ovat työn alla, töitä tehdään tunteja laskematta, täyspäiväisesti 26h/vrk. Syy miksi tänne ei olla kommentoitu joka rasahdukseen on se, että aiomme työllämme näyttää, miksi olimme hiljaa rakennusvaiheessa. Ainahan se on niin, että mikään ei riitä kaikille, tulemme kuitenkin tekemään parhaamme uuden sivuston eteen, ja katsomme mihin se riittää. ;)

Nyt Jyskylän bussiin!

Huudetaan Hipot Suohon!

-Jartsa
_________________
Jartsa #71


Mutta nyt asiat ovat tulleet entisen webmasterin kirjoitusten ja siitä seuranneen henkilökohtaisen loanheiton jälkeen siihen pisteeseen, että huomenna torstaina aiheesta tullaan kirjoittamaan keskustelupalstalle Fanclubin hallituksen jäsenten virallinen tiedonanto, jossa selviää asioiden todellinen kulku viime kesän harjoituspeleistä lähtien. Noissa harjoituspeleissä allekirjoittanut toimi ensimmäisen kerran ottelukuvaajana talkoohengellä mm. Oulun Kärppien virallisille sivuille, joista voi käydä katsomassa kuvia Luulajapeleistä Luulajassa ja Rovaniemellä:.

http://www.oulunkarpat.fi/ottelut.php?edellinen=1&ottelu=103
ja
http://www.oulunkarpat.fi/ottelut.php?edellinen=1&ottelu=102

lisäksi ehdin toimittaa entisille fanclubin sivuille "kasan" ottelukuvia pelistä, olisiko ollut, Kärpät-Blues ottelu Kempeleessä.

Jokainen voi nähdä Kärppien sivuilla olevien kuvien alta kenen ottamia nuo kuvat ovat ja lisää kuvia aiheesta löytää sivuilta
EDIT: kotisivuiltani,
"KÄRPÄT" linkin takaa. Veli Veltto voi tulla juttelemaan kanssani aiheesta esim. jäähallissa ottelun erätauolla, taidat tietää mistä miehen löydät. Se että mainitset minut nimeltä mainiten täällä arvostellen samalla motiiviani ja taustaani toimia Kärppien hyväksi osoittanee tietynlaista pelisilmän puutetta, jota olisin ehkä sinulta jostakin syystä voinut odottaa. Myös muut palstaveljet ja sisaret ovat tervetulleita keskustelemaan kanssani huomisen ottelun tauolla, tai ennen peliä, mikäli minut hallin käytävällä sattuvat näkemään.

Yhteiseen Kärppähiileen puhaltaen,

-J-
_________________
Jartsa #71

* * * * * * * * * * * * * *
-Mikä ei Tapa, Vahvistaa-
* * * * * * * * * * * * * *
 

#71_Jartsa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi Finland, Porot
Re: Lukossa

Huomenta veljet!
hieman vastauksia tämän ketjun kirjoittajille:

Spacalle, ei kait kukaan sentään ole admistratoria lopettamassa? ;)
Viestin lähetti Spaca
No niin, ketju jossa keskusteltiin admistratorin lopettamisesta on sitten lukossa. FanClub ei vaivautunut esittämään omaa kantaansa, joka on todella säälittävää toimintaa!

Eiköhän anneta kaikkien elää ja yritetään tehdä uudesta Fanisivustosta entistä ehompi ja parempi niin Fanclubille, kuin yhteistyökumppaneillekin. Mitä sääliin tulee, sitä emme kaipaa, hieman vain rauhaa ja tukea tekemällemme työlle, niinkuin useimmat varmaan teistäkin omille tekemisillenne.

*************************************************

Viestin lähetti Kärpät#18
Kyseisellä fan-clubin ex-webbarilla ei ole minkäänlaista sopimusta siitä, että hän luovuttaa työnsä tulokset fan-clubin haltuun. Hän ei siis ole missään vaiheessa tehnyt sopimusta, kirjallista tai suullista, että hänen layouttinsa tulee fan-clubin hallintaan.
vesurin kanssa olen samaa mieltä, että clubin hallitus on osoittanut jälleen munattomuutensa. Joillekin se tulee yllätyksenä, toisille ei.

Kärpät#18:lle
Jos hommia fanclubeille, yhteisöille tms. tehdään sillä periaatteella, että sieltä irtisanoutuessa kaiken voi kaataa ja tuhota tai pyytää jälkikäteen lisää rahaa tekemälleen fanityölle, ihmettelen millä motiiveilla hommaan on alunperinkin lähdetty. Oliko kyseessä fanclubin sivut, vai henkilön omat? Vaikka laki sanoisi omistusoikeudesta mitä, motiivit tehdä asioita ovat myös tärkeitä. Mitä allekirjoittaneen munattomuuteen tulee, viimeisen 2vkon 20h/vrk fanclubinkin eteen tehdyn työmäärän jälkeen samasta on kuulunut myös kotona. =) Asia tullaan korjaamaan heti kun uudet sivut ovat toiminnassa! (pitäis kuulemma korjata ennemmin, saa nähdä kuinka äijän käy Pelicans pelin jälkeen.. ;)

****************************************************

Vesuri, Ihmelaama, Jääkoneenkuljettaja, Timmi, mtmela ja muut palstaveljet, asiasta tullaan tekemään hallituksen toimesta selontekoa tänään Karpatfanclubin keskustelupalstalle, toivon että luette sieltä myös allekirjoittaneen aiemmat viestit, jotka olen kirjoittanut sen hetkisen tietämykseni valossa. Tällä hetkellä tiedän taas jonkin verran enemmän kuin esim. viikko sitten.

Uudet sivut ovat tulossa, tekijät ovat aloittaneet työnsä jo pari viikkoa sitten, ja tunteja ei olla laskettu, niitä on ollut n.20/vrk. =) Visuaalisesta puolesta palautetta voi sitten myöhemmin lähettää allekirjoittaneelle.

HokiTerveisin,
-J-
 

JPL

Jäsen
Turhautunut mieli tekee mitä ihmeellisimpiä tepposia.

Ei tässä voi oikeastaan syyttää yhtään ketään. FanClubia vedetään (aivan kuten joka paikassa) amatöörivoimin. Ei kukaan yhdistystoiminnalla palkkaansa saa (pl. HPK).

Allekirjoittanut ymmärtää aivan hyvin sitä, että entinen webbari on turhautunut siitä, kun kehitysehdotukset ovat menneen kuuroille korville ja käteen on jäänyt luu sekä kameranvarsi. Sadat tunnit työtä tuntuu aika suurelta määrältä, jos tunnet että vastineeksi tästä et ole saanut yhtään mitään. Toisaalta koska silloin kun hommat on aloitettu ja ei olla sovittu oikeastaan yhtään mitään, pitää osapuolien syyttää itseään. Periaatteessa webbarilla oli 100% oikeus poistaa sivut. Nehän ovat hänen tekemät, hänen hallinnoimat eikä tekijänoikeus ole ikinä siirtynyt toiselle taholle minkään sopimuksen tai maksun yhteydessä, vaikka koko sivut kertovatkin tämän toisen tahon asioista. Toistaalta ymmärtää myös sen, että FC:n hallitus ei tällaista, periaatteessa tarpeetonta haitantekoa, voi hyväksyä.

Koitahan Jartsa saada asialliset sivut väsättyä.
 

Teme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville Predators
Fan Clubin sivuille kirjoitettu selonteko selvensi asiaa melkolailla. Pysyn edelleenkin kannassani, että Ville on toiminut varmasti lakien ja oikeuksiensa mukaan oikein, mutta Fan Clubin rahastusyritys sotii pahasti sitä talkoohenkeä vastaan, millä Fan Clubia pyöritetään. Hiljaapa nämä Fan Clubia vastaan riskiretkellä olleet kirjoittelijat ovat tuon selonteon jälkeen pysyneet.
 

Jeff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet
Toisaalta koska silloin kun hommat on aloitettu ja ei olla sovittu oikeastaan yhtään mitään, pitää osapuolien syyttää itseään.
Tässä ollaan nyt asian ytimessä. :-)

(Sori tsätti viesti, mutta halusin nyt tuoda esille sen perimmäisen syyn esimerkiksi koko tämän ketjun olemassa ololle. )
 

Spaca

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Liverpool
Re: Re: Lukossa

Viestin lähetti #71_Jartsa
Spacalle, ei kait kukaan sentään ole admistratoria lopettamassa? ;)
Heh, joskus ne sormet kirjoittaa ihan muuta kuin aivot ajattelee...

Minun mielestä FanClubin hallituksen selvitys on ihan riittävä, joten voinen taas palata myös klubin sivuille kommentoimaan... Näin sitä pitää toimia, eli avataan se suu kiltisti tai annetaan asiasta tiedote. Alkuun kun tuli vain yksipuolista kommenttia asiasta, oli yleinen mielipidekin aika lailla toinen...

Nyt näin, toivottavasti FanClubin nousevat pystöön pian ja entistä ehompana...
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Viestin lähetti Vesuri
On tässä hommassa se hyvä puoli, että ainakin muiden joukkueiden kannattajat saavat ilmaista hupia seuratessaan tätä puuhastelua.

No ei tästä hupia saa - tällaistahan yhdistystoiminta tuppaa olemaan. Enimmäkseen tyventä, mutta myrskyissä vedetään usein koko alus siitä karikon matalammasta kohtaa. Ja sehän on tunnettua, että RY-meiningissä kiistelevät usein ihmiset, eivät asiat.

Meikäläinen, tosin pikkuruinen FC on pysynyt pinnalla, vaikka kyllä täälläkin päin ollaan kernaasti iskemässä tikaria selkään. Onneksi näemmä löytyy ihmisiä, joilla on intoa ja voimia toimia vaikkapa 20h/päivä. Itse en jaksaisi...

Kun kaikkiin suuntiin ei voi tunnetusti kumartaa (ainakaan samaan aikaan), kokevat jotkut henkilöt sen niin, että heitä ei kuunnella. Toki omaa toimintaa voi ja pitää tarkastella kriittisesti, mitä ei useinkaan muista tehdä. Ja oman kotipesän tuuletus silloin tällöin on ihan paikallaan...vanhat luurangot pois kaapista ja uutta settiä tilalle...

Tsemppiä sinne Ouluun, toivottavasti saatte asiat kuntoon.
 

#71_Jartsa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi Finland, Porot
Kiitokset kaikille tukea ja kritiikkiä osoittaneille, antaa kummasti voimia valvoa tämäkin yö noiden kuvien kans. =)
Tänään oli mielenkiintoinen peli Oulussa, Jäälin Janne ratalla.. Sen verran vaarallista puuhaa näyttää tuo ottelussa kuvaaminen olevan, että harkitsen jo lauantain Ässät-peliin varusteiden laittoa, tänään tuli nimittäin kiekko nilkkaan siinä hallin aukolla kuvatessa. :) Onneksi ei ollu kunnon rannari - ei tullu edes mustelmaa, tais vähän kengätkin auttaa asiassa.

Näihin kuviin ja tunnelmiin,

-J-
ps. Mikke Nylander oli aika vetreässä kunnossa jäällä, vetäs omat jäätreenit to-iltapäivällä.. ;)
 

Työmyyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kuvitteleekohan FanCLub, että muutenkin päin persettä olevat
asiat (esim.fanikatsomo) paranee sillä, että sivustot uusitaan?
Johto uusiksi, ja piste.
 

#71_Jartsa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi Finland, Porot
Eikös se fanikatsomon toiminta lähde paljolti ihan faneista
itsestään? Mitä näihin muihin päin persettä oleviin asioihin tulee,
niin palautetta saa ja pitääkin antaa, siten fanclubin toimintaa
voidaan kehittää enemmän fanien haluamaan suuntaan.

-J-
 

Työmyyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viestin lähetti #71_Jartsa
Eikös se fanikatsomon toiminta lähde paljolti ihan faneista
itsestään? Mitä näihin muihin päin persettä oleviin asioihin tulee,
niin palautetta saa ja pitääkin antaa, siten fanclubin toimintaa
voidaan kehittää enemmän fanien haluamaan suuntaan.

-J-

JEP. Mutta kyllä FanClub voisi huolestua fanikatsomon näkyvyydestä.. on meinaan lähentymässä tavallista katsomoa
kohti ottelu ottelulta..
 

#71_Jartsa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi Finland, Porot
Eiköhän se fanikatsomon näkyvyys korjaannu ens sunnuntain hoki-nait ottelussa.. fanclubin keskustelupalstalla näyttäs jo olevan aiheesta keskustelu hyvällä mallilla. Täytyneekin varustautua matsiin ylimääräisellä muistikortilla, jotta voi ottaa fanikatsomosta useamman kuvan. =)

- Missäpäin hallia muuten nimim. työmyyrä matsia seurailee?
- Onko fanipaita päällä ja muuta rekvisiittaa messissä?
- Irtoaako kannustushuuto joukkueelle heikompinakin hetkinä?
- vai meneekö matsit kenties työnteon merkeissä?

Näitä asioita pitäisi jokaisen itseään faniksi kutsuvan hieman miettiä - yrittääkö auttaa ja kannustaa toiminnallaan joukkuetta ja sen faneja parempiin suorituksiin, vai pyrkiikö häiritsemään sitä mm. epäasiallisilla kirjoituksilla ja puheilla milloin missäkin ympäristöissä..?

Mutta niinhän se on että KärppäKaravaani se vaan kulkee ja räksytystäkin mahtuu aina ympärille! :)

-J-
 

Vesuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vyborg Jesters
Viestin lähetti #71_Jartsa
Eikös se fanikatsomon toiminta lähde paljolti ihan faneista
itsestään? Mitä näihin muihin päin persettä oleviin asioihin tulee,
niin palautetta saa ja pitääkin antaa, siten fanclubin toimintaa
voidaan kehittää enemmän fanien haluamaan suuntaan.

-J-

Ei hyvää päivää. Käsittääkseni fanikatsomon näkyvyys ja toimivuus olisi parasta mainosta fanclubin toiminnasta. Mitä tekee yhdistyksen johto? Sysää tapansa mukaan vastuun muille. Jartsa on palutetta vailla, mutta vastaus siihen löytyykin sitten seuraavasta.

Viestin lähetti #71_Jartsa
Näitä asioita pitäisi jokaisen itseään faniksi kutsuvan hieman miettiä - yrittääkö auttaa ja kannustaa toiminnallaan joukkuetta ja sen faneja parempiin suorituksiin, vai pyrkiikö häiritsemään sitä mm. epäasiallisilla kirjoituksilla ja puheilla milloin missäkin ympäristöissä..?

Palautteen antaminen johtaa pääsääntöisesti kommentteihin epäasiallisesta kirjoittelusta tai totaaliseen vaikenemiseen. Fanclubin hallituksen kritiikin kesto on viimeaikaisissa keskusteluissa osoittautunut sijoittuvan aivan nollatasolle. Toimintaa on mahdoton kehittää, jos annettuun palautteeseen suhtaudutaan kuten tähän asti on tehty. Täytyy muistaa, että asiat tässä riitelevät, ei henkilöt. Kaikkea ei pidä ottaa henkilökohtaisesti.

Viestin lähetti #71_Jartsa
- Missäpäin hallia muuten nimim. työmyyrä matsia seurailee?
- Onko fanipaita päällä ja muuta rekvisiittaa messissä?
- Irtoaako kannustushuuto joukkueelle heikompinakin hetkinä?
- vai meneekö matsit kenties työnteon merkeissä?

Taas käännetään asiat pois omasta pesästä. Missäs päin muutamat hallituksen jäsenet pelinsä katselee? Fanikatsomossa kannustamassa vai kuppituoleilla mukavasti istumassa osallistumatta kannustukseen sen kummemmin. Mitäs sitä rahvaan sekaan suotta menemään.
 

KärppäMies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Näinhän siinä sitten lopulta kävi kuten vähän arvelin, sivuston tuotti firma: Pauli Aikio Ky. Eikä esim. yläpuolella kirjoitellut henkilö joka niin ainakin väitti.
 

#71_Jartsa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi Finland, Porot
Kärppämies menee taas tavoilleen uskollisena enemmän metsään kuin voisi uskoakaan.
Sivuston suunnittelusta, layoutista, kuvista jne. jne. jne. on vastannut yläpuolella kirjoitellut henkilö. Firma mahdollisti sen antamalla laitteistot käyttöön ko. talkootyötä varten. Eiköhän se Kärppämies olisi jo aika sinullakin keskittyä siihen omaan tekemiseesi ja miettiä kuinka kannattavaa se jatkuva loanheitto ja asioiden vääristely tännekin jatkoajan suuntaan on. Varsinkin anonyyminä esiintyen. Tsemppiä töihisi!

-Jartsa-
ps.uudet sivut on nyt auki, palautetta vastaanotetaan..
 

Vesuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vyborg Jesters
Viestin lähetti #71_Jartsa

Sivuston suunnittelusta, layoutista, kuvista jne. jne. jne. on vastannut yläpuolella kirjoitellut henkilö. Firma mahdollisti sen antamalla laitteistot käyttöön ko. talkootyötä varten.
Miksi ihmeessä etusivulla sitten annetaan aivan päinvastaista tietoa? "Suunnittelu, toteutus- markkinointi Pauli Aikio ky"

Viestin lähetti #71_Jartsa
Eiköhän se Kärppämies olisi jo aika sinullakin keskittyä siihen omaan tekemiseesi ja miettiä kuinka kannattavaa se jatkuva loanheitto ja asioiden vääristely tännekin jatkoajan suuntaan on. Varsinkin anonyyminä esiintyen. Tsemppiä töihisi!

-Jartsa-
ps.uudet sivut on nyt auki, palautetta vastaanotetaan..
Anonyyminähän näillä palstoilla esiinnytään. Tosin Kärppämies on kommenteissaan tuonut henkilöllisyytensä aika hyvin esille. Oletko itse mahdollisesti esittäytynyt, vai kirjoitteletko anonyyminä? -Jartsa- tai -J- ei liene ole oikea koko nimesi.

Itse sivuista jotain, kun palautetta kerran kysytään. En pysty keksimään yhtään perusteltua syytä kehysten käyttöön noilla sivuilla. Värien valinta sopii Kärppien väreihin, mutta sivujen luettavuus on heikolla tasolla. Vaalea teksti tummalla pohjalle ei sovi ainakaan minun silmilleni. Sisältö on vielä niin pahasti kesken, ettei siihen voi vielä ottaa kantaa. Kuvien laatu on suoraan sanottuna aika syvältä sieltä jostain. Eipä uskoisi, että kuvaaja on ainakin omien sanojensa mukaan ammattilainen.
 

#71_Jartsa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi Finland, Porot
Mikäli nimim. Vesuri seuraa näitä keskustelupalstoja, näin oletan, niin eiköhän se allekirjoittaneenkin henkilöllisyys ole tullut selväksi. Mikäli ei, kannattanee seurata tarkemmin.

Mitä taas nimim. Vesurin anonyymiteetin suojassa tapahtuvan jatkuvan tietyntyyppisen palautteen antoon tulee, jätän sen sävyn omaan arvoonsa. Karavaani kuitenkin kulkee edelleen ja räksytystä mahtuu maailmaan. Kommenttiin kuvieni laadusta, opiskelu sen parantamiseksi jatkuu!
Kiitos Vesuri rakentavasta palautteestasi!

-Jartsa
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös