JYP - TPS 14.1.2003

  • 4 630
  • 64

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
JYP pelaa toisen pelinsä putkeen kotonaan, kun tiistai-iltana vieraaksi luistelee uljas ja mahtava Turun Palloseura, jonka pieni ja sisukas JYP on jo tällä kaudella kahdesti voittanut.

Ensin kauden avauspelissä JYP voitti Jarkko Immosen maalilla 2-1 ja sitten joulukuussa ensimmäistä kertaa kahdeksaan vuoteen haettiin voitto Turusta maalein 6-3.

JYP on joulutauon jälkeen kerännyt seitsemästä pelistä viisi pistettä. Pleijariviivaan on vielä eroa seitsemän pistettä, mutta tätä menoa viiva tulee äkkiä vastaan. Kärpät-pelin kolmas erä näytti jo hieman paremmalta.
Tuntuisi hieman siltä, että molemmilla voi olla pakkovoiton paineet. TPS:llä ehkä vielä enemmän, kun pitäisi pysyä viivan tuntumassa, JYP taas yrittää repiä eroa siihen lisää mahdollisuuksien mukaan. Viime peleissä näkynyt selkeästi pakiston kokemattomuus, kun sivussa ovat olleet Marttinen, Loikala, Kortelainen, Mäenpää, ja nyt Nikolov muutaman pelin jälkeen loukkaantui uudelleen. Toiveissa on, että tiistaina olisi sivussa vain Jyri Marttinen..mahdollisesti Hauhtonen, jos Moberg tuomitsee puhtaasta taklauksesta pelikieltoa. Leinonen pelannee maalissa, mikäli paikat ovat kunnossa.

Muuten, Jarkko Immosella on tällä kaudella tehot 9+15, kun taas TPS:n paras sentteri on pisteiden valossa Joni Lius, 1+13. Samat tehopisteet Jarkon kanssa on tehnyt Mikael Holmqvist, joka on tainnut pelata tämän kauden aikana sentterinä, jos en aivan väärin ole ymmärtänyt? Sopii ihmetellä, miten TPS ei löytänyt Jarkolle käyttöä.
 

Sharpe

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
joo kyllä nyt täytyy uskoa omien voittoon ja pisteet jäävät hippokselle varsin tapahtumarikkaan ottelun jälkeen 5-4

JYP-TPS 5-4(0-0)(1-2)(4-2)

0-1 Alatalo(Lius,Paukkunen)yv.
1-1 Virtanen(Immonen,Pihlman)
1-2 Nurminen(Holmkvist)

2-2 Korhonen(Virolainen)yv.
3-2 Perrin(Chlubna)
4-2 Vostrak(Mikkonen,Poikolainen)yv.
5-2 Virtanen(Korhonen,Immonen)
5-3 Metsäranta(Jerkovitsh,Tuokko)
5-4 Nurminen(Holmkvist,Alatalo)im.

mv:t:JYP:Pitkämäki:7+11+9=27
TPS:Elliot:16+5+8=29(pois:59.02-59.40 ja 59.48-60.00)

jäähyt:JYP:7x2min ja Kärkkäinen 10min
TPS:8x2min ja Kiviharju 5+20min

***Antti Virtanen JYP
** Kai Nurminen TPS
* Mika Alatalo TPS

Yleisöä:4133
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kyllähän kyseisestä pelistä olisi voitto ehdottomasti otettava. Takaa tullaan ja kovaa, ja oma peli ei ole joulutauon jälkeen ollut oikein sitä, mitä sen pitäisi olla. Puolustuksen vajaus on tosiaan paha juttu, onneksi Loikala saatiin takaisin kehiin, mutta nyt taas Nikolovkin on poissa, voivoi... No, uskon kuitenkin, että se voitto nyt tulee. Ja pelihän päättyy lukemin 4-2.
 

kimmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, FC Barcelona
Siinä mielessä tästä ottelusta olisi voitto otettava, että viikon muut vastustajat ovat Jokerit Hartwall Areenalla ja HPK Hippoksella. Ja noista peleistä pisteiden saalistaminen on kyllä ankaran vääntämisen takana.

Niin kuin toki on tämän TPS-pelinkin kohdalla. Kaiken pitää osua jälleen kohdalleen ja Leinosen olla maalissa, että voitto tulee.

Ihmettelen tässä hiukan JYPin ylivoiman kritisointia. Joukkueemme ylivoima on ollut liigan viidenneksi tehokkainta - ei siis ollenkaan niin huonoa kuin lähes jokaisessa Kärppä-ottelun jälkeisessä kommentissa on sanottu. Ihmetyksen aihetta herättää myös Hippoksen yleisö, joka alkaa välittömästi viheltämään joukkueelleen, jos ei ylivoimakuvio ole hetivälittömästi kasassa. Uskomatonta kotiyleisöltä!

Varsinkin Perrinin aloitusvoitot ovat todella tärkeä osa JYPin ylivoimapeliä. Niistä aukeaa usein se ensimmäinen maalintekopaikka, ja välillä maalintekoon ei tosiaan tarvita kuin se 4-5 sekuntia aloituksesta.
Minä ainakin olen tähän mennessä tyytyväinen JYPin ylivoimapeliin.

Ainiin, veikkaus tuloksesta 4-2. JYPiltä maalaavat Chlubna, Vostrak (1+1), Korhonen ja Pihlman. Immonen 0+2.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Viestin lähetti kimmo


Ihmettelen tässä hiukan JYPin ylivoiman kritisointia. Joukkueemme ylivoima on ollut liigan viidenneksi tehokkainta - ei siis ollenkaan niin huonoa kuin lähes jokaisessa Kärppä-ottelun jälkeisessä kommentissa on sanottu. Ihmetyksen aihetta herättää myös Hippoksen yleisö, joka alkaa välittömästi viheltämään joukkueelleen, jos ei ylivoimakuvio ole hetivälittömästi kasassa. Uskomatonta kotiyleisöltä!

Oli viidenneksi tehokkainta tai ei, niin lauantaina se oli juuri syvältä sieltä. Ensimmäisen kerran kun JYP sai ylivoima-kuvion, oli toistakin erää pelattu jo yli 16 minuuttia. Minusta se on aika HUONO suoritus ja siinä on varaa kritisoida. Ja lauantaina yleisö alkoi vihellellä, kun toinen ylivoima oli menossa ja siitä oli tuhlattu puolitoista minuuttia. Eikä laukauksen laukausta, ei kuvion kuviota. Taputtaako pitäisi, jos tälläistä on yv? Voi herranjestas. Perseestä se oli lauantaina, ei auta.

Ja FourFortya lainaten, meidän pakkitilannettamme helpottaa entisestään se, että Tuomo Kortelainen lähtee olympiadeihin ja on useamman pelin poissa rivistöstä.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Täytyy nyt ensimmäisenä TPS- fanina kommentoida myös jotain tulevasta ottelusta tähän ketjuun.
Jyp on yksi niistä joukkueista, jota TPS ei ole kyennyt vielä tällä kaudella voittamaan ja tiukkaa se tulee jälleen olemaan. Jos jyp saa otteisiinsa yhtään sellaista lentoa kun se on parhaillaan esittänyt ei Tepsi poika pysy kyydissä. Ottelun tärkeys kuvastuu varmasti tarkalla pelaamisella ja voikin odottaa vähä maalista ottelua. Turkulaisten maalivahtipeli on kysymysmerkki ja mielenkiinnolla odotankin, että kumman ukon "kojo" laittaa maalin suulle kainaloita tuulettamaan. Ehkä nyt olisi Elliotin vuoro. Lassilalle tuli pari pahaa kämmiä Bluesia vastaan.
Pisteitä kaivataan Tepsi leirissä nyt kipeästi. Blues oli voitettavissa, mutta takkiin tuli ponnettoman esityksen jälkeen, niin kuin monasti tällä kaudella aikaisemminkin. Jälleen on todettava, että pakkovoiton makua tässä on. Viiva karkaa jos tappio tulee ja voitolla sinnitellään eloonjäämisestä.
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Vedenjakaja.

Uskoisin, että tämä ottelu näyttää suuntaa Jypin loppukevään peleille. Jos asenne pysyy kunnossa näitä häntäpään joukkueita vastaan (heh ;), voidaan toivoa pisteitä myös loppuviikon tosipeleistä Jokereita ja HPK:ta vastaan. TPS on ehdottomasti kellistettävä, ja mieluiten siten, ettei selitteilyille jää varaa.

Maalivahtipuolella saadaan taas jännittää, pelaako Leinonen vai pääseekö Pitkämäki toistamaan liiga-avauksen huippupelinsä. TPS:n toivoisin laittavan mieluummin Lassilan maaliin, Elliotin uskon olevan vaikeammin ohitettava (valistaisiko joku meikäläistä Lassilan otteista).

Pakkitilanne Jypillä on hieman parantunut, kun Loikala saatu vihdoin takaisin kehiin. Ja kun Virolainen+Korhonen ovat viime aikoina heilutelleet maaliverkkoja ihan mukavaan tahtiin, niin Jypillähän on jo kolme "kiekollista pakkia".

Ja niitä tehoja taas kaivattaisiin ykköskentältä. Olisiko ihan mahdoton ajatus vaihtaa Sillgren Vostrakkiin? Uskon, että Paavalilta löytyisi paljon enemmän tehoja, kun saisi vierelleen "hieman" Hauhtosta taitavamman sentterin.

Veikkauksia:
5-1: Uusittu ykköskenttä kylvää tuhoa Turun suuntaan ja ottelun jälkeen saamekin kuulla TPS:n vaihtavan valmentajaa.

1-5: Nurminen saalistaa tehot 5+3 ja upottaa Jypin niinkuin monesti aiemminkin. Jypin ainokaisen ampuu lähes Nurmisen veroinen kultaranne, metsurien metsuri, viehekalastajien kuningas, mies, joka antaa uuden merkityksen sanalle "alisuorittaja", eli Pekka P. Ja Hippos räjähtää raikuviin suosionosoituksiin.

PS. Okei, ei se Pekka niin huono ole, paremmalla tuurilla voisi olla tilillä jo kolme syöttöpinnaa.

PSS. Nyt sarkasmisäädintä pienemmälle - Sergei, kerro miten se tehdään.
 

Cannonpowder

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mielenkiintoinen peli tiedossa - molemmilla pisteet ovat olleet tiukassa viime matseissa ja voittoja kaivataan kipeästi.. varsinkin tepsin osalta alkaa pian näyttämään todella synkältä.

Viime kotipeli Bluesia vastaan ei todellakaan antanut lupauksia siitä että tepsin peli olisi menossa parempaan suuntaan - päinvastoin. Se, että jo kokeneemmatkin pelaajat alkavat myöntää lievää ahdistuneisuutta on osoitus tilanteen vakavuudesta. Seura- ja valmennusjohto tätä ei vain ole noteerannut mitenkään ja näyttää siltä että näillä ja nenällä mennään.

JYP sitten on esittänyt ilokseni hienoja otteita koko kauden ja on siis vienyt tepsiä molemmissa tämän kauden kohtaamisissa. Etenkin Turun peli oli loistava esitys. Samanlaisella liikkeellä tulee tepsille kylmää kyytiä Hippoksella.

Veikkailenpa silti että ottelusta tulee vähämaalinen ja päättyy tasuriin 2-2.
 

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Tiukkaa tulee ja tasaista. TPS on pakkoraossa joka ottelussa, mikäli pleijaripaikasta halutaan vielä taistella. Jypillä on paljon helpompaa, mutta hereillä on Ryynikylässäkin oltava.

TPS pelaa vieraissa paremmin kuin kotona, joka on meikäläisten oljenkorsi. Ryhmä on pelannut hengettömästi ja varsinkin kotona esitys on koko kauden ajan ollut suorastaan munaton. Uskoisin kotijoukkueen olevan sen verran hereillä, että hoitelevat haluttomat vastustajansa tukevammin viivan alapuolelle.

Veikkaukseni on kotivoitto 4-2. Osoittakoot joukkue ja valmennus nämä marinat ja vuodatukset vääriksi.
 

tiikeri

Jäsen
TPS:n peli on ollut kyllä hirmuista vuoristorataa tämän kauden aikana, mutta varmasti vaarallisena ja nälkäisenä se tiistaina Hippokselle luistelee. Alkaa olla kohtapuoliin jo melkoinen kiire TPS:llä tuon pudotuspeliviivan kanssa, voittoja olisi pakko alkaa tulemaan ja mieluiten nopeasti.

Jos JYP pystyy samanlaiseen liikkeeseen kuin Kärppiä vastaan, tiivistää jonkun verran puolustusta ja terävöityy vielä aavistuksen maalipaikoissa, niin uskoisin että TPS on tiistaina lyötävissä. Mutta millään puolivaloilla tai vähänkään epävarmalla puolustus/maalivahtipelillä ei pisteitä irtoa, se on varma juttu. Eiköhän turkulaisetkin ole sen verran latautuneita tähän peliin noista vastoinkäymisistään ja JYPin kauden kahdesta aiemmasta voitosta, että parhaaseen mahdolliseen suoritukseen saa JYP venyä, jos se meinaa Palloseuran kolmannen kerran tällä kaudella kaataa.

Uskotaan silti vahvasti omiin, peli päättyy kovan väännön jälkeen JYPin eduksi 3-2.
 
Viimeksi muokattu:

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Viestin lähetti Oloneuvos
TPS pelaa vieraissa paremmin kuin kotona, joka on meikäläisten oljenkorsi. Ryhmä on pelannut hengettömästi ja varsinkin kotona esitys on koko kauden ajan ollut suorastaan munaton. Uskoisin kotijoukkueen olevan sen verran hereillä, että hoitelevat haluttomat vastustajansa tukevammin viivan alapuolelle.

Blöös-matsi oli hirveää shittiä molemmilta (ja varsinkin "TPS:ltä") mutta voitolla tai tasapelillä Ryynikylässä pysytään räknäämässäni playoff-aikataulussa. Eli ei siis luovuteta vielä. Tappiolla toki alkaa tulla äitiä tai ainakin tuplatriploja ikävä.

BTW: joukkue pelaa paremmin vieraissa kuin kotona, onko siis näin että heikkojalkaisena 02-03 Töpsel-Korn pärjää paremmin pienissä askeissa?
 

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Viestin lähetti Pressiboxi
BTW: joukkue pelaa paremmin vieraissa kuin kotona, onko siis näin että heikkojalkaisena 02-03 Töpsel-Korn pärjää paremmin pienissä askeissa?

Siinä onkin meidän salainen aseemme, olenpas ollut tyhmä!

Kun kotietu olisikin joukkueelle "kotihaitta", on umpikyöni johtomme päättänyt kaukaa viisaasti hoitaa tuon vaihtoehdon pois jo viime kevään siirtomarkkinoilla. Niinpä tällä tavoin varmistetaankin "vierasetu" loppuun saakka - mikäli laskelmat pitävät ja vahingossa TPS löytyy pleijareista.
 

Derby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, NJ Devils
2-1 JYPille. JYPin maalintekijät Chlubna ja Korhonen. Leinonen torjuu huimat 53 laukausta.
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jos Leiska on maalissa ja puolustuspää toimii nyt paremmin kuin liukkaita Kärppä-hyökkääjiä vastaan, jäävät pisteet Jyväskylään. Immoset ja Perrinit hoitavat kyllä sitten oman osuutensa pakollisten voittoon oikeuttavien maalien muodossa.

Marttinen ilmeisesti nyt sitten palaa kokoonpanoon. On kuitenkin selvää, ettei pelituntuma ole vielä kohdallaan, aivan kuten ei ollut Loikalallakaan viime pelissä. Siksi liikaa ei ole varaa laskea Marttisen ja Loikalan varaan. Virolaiselta vaaditaan jälleen venymistä. Toivottavasti Vaarasuo esittäisi taas samanlaisia otteita kuin ihan ensimmäisissä peleissään, Kärppiä vastaan sattui kyllä karmeita hazardeja pikkuisen liikaa.

Summa summarum: tiukka viisikkopuolustus, kova vauhti ja kiekon rohkea kontrollointi kotiyleisön tukemana.
 

tiikeri

Jäsen
Viestin lähetti Suomi-Salama
Marttinen ilmeisesti nyt sitten palaa kokoonpanoon

Jyri Marttinen on poissa kokoonpanosta helmikuun alkuun asti. Näin ainakin informoi JYPin sivut. Siellähän oli pitkään merkittynä Jyrin paluuksi tuo 13.01, vaikka tiedettiin ettei hän vielä tuolla päivämäärällä pääse kehiin mukaan. Tänään oli vasta päivitetty noita tietoja oikeiksi.
 
Viimeksi muokattu:

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Viestin lähetti tiikeri
Jyri Marttinen on poissa kokoonpanosta helmikuun alkuun asti. Näin ainakin informoi JYPin sivut. Siellähän oli pitkään merkittynä Jyrin paluuksi tuo 13.01, vaikka tiedettiin ettei hän vielä tuolla päivämäärällä pääse kehiin mukaan. Tänään oli vasta päivitetty noita tietoja oikeiksi.

Öh, tai sitten vamma ei olekaan kuntoutunut odotettuun tahtiin... kuten tälläkin kaudella liigassa on nähty, jotkut vammat pitenevät ennakkoarvioista ja jotkut lyhenevät radikaalistikin. Kyse ei siis ole siitä, että olisi tiedetty jo pitkään ettei Jyssy 13.1 ole pelikunnossa vaan tuohan oli silkka arvio. Nyt on tarkempaa tietoa (joka voi taas muuttua jos tilanteessa tapahtuu jotain).
 

tiikeri

Jäsen
Viestin lähetti Tj
Öh, tai sitten vamma ei olekaan kuntoutunut odotettuun tahtiin... kuten tälläkin kaudella liigassa on nähty, jotkut vammat pitenevät ennakkoarvioista ja jotkut lyhenevät radikaalistikin. Kyse ei siis ole siitä, että olisi tiedetty jo pitkään ettei Jyssy 13.1 ole pelikunnossa vaan tuohan oli silkka arvio. Nyt on tarkempaa tietoa (joka voi taas muuttua jos tilanteessa tapahtuu jotain).

Juuh, tiedostin kyllä tämän samaisen asian. Ihmettelin vaan, kun Alatalo kertoi jo joskus viime viikon alussa, että Marttisen paluu viivästyy vielä noin parilla kolmella viikolla ja silti tuonne sivuille oli tähän aamuun asti merkittynä, että arvioitu paluu olisi 13. päivä tammikuuta. Eihän sitä ajankohtaa tietenkään varmaksi voi sanoa, mutta olisi voitu ainakin vaihtaa tuon päivämäärän jo aiemmin vaikka muotoon "kesto epävarma", kuten esim. Nikolovin kohdalla, ettei tule mitään tämmöisiä epäselvyyksiä.

No se siitä, tämä menee jo vähän turhan sekavaksi säätämiseksi.
 

c'elysee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Pressiboxi
BTW: joukkue pelaa paremmin vieraissa kuin kotona, onko siis näin että heikkojalkaisena 02-03 Töpsel-Korn pärjää paremmin pienissä askeissa?
Jo marraskuussa olin sitä mieltä, että tälle joukkueelle pitäisi kotikaukaloa kaventaa. Vierasmatseista kotiutuessa ei ole kertaakaan ollut mieli niin maissa kuin kotivastaavista. Tai sitten vieraissa Tepsi vain näyttelee osaavansa pelata.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Ketjut?

Arvotaanpa "TPS:n" ketjuja näin aamutuiman ennen virallisten tietojen tuloa SM-liigalta. Koivu tekee tiettävästi paluun, joten:

1. Nurminen - Lius - Holmkvist
2. Vahalahti - Rautee / Koivu - Alatalo
3. Mikkola - Rautee / Koivu - Suoraniemi
4. Tuokko - Kankaanperä - Kiviharju

13. hyökkääjä: Sykkö ??

Tämmöttös täällä, junnupelaajien vastuu jäisi siis kokkapuheita pienemmäksi mm. Kiviharjun kiveenhakatun pelipaikan vuoksi. Mites muut?
 

haanet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, Detroit
tiukka peli

Kyllä tämänpäivän pelistä on tulossa tiukka vääntö. Ensimmäisen maalin merkitystä ei voi liikaa korostaa, muistini mukaan joulun jälkeen jyp ei ole tehyt ensimmäistä maalia pelissä ja tuloskin on sen näköistä. ( vrt. syksy pisteputkessa jyp teki jäjestään 1. maalin ja voitti tai tasuri) korjatkaa jos olin pahasti väärässä.

Jos tepsin päästää muutaman maalin karkuun niin vaikeeta tulee olemaan.

Uskon että tänään tulee melko vähämaalinen ottelu ja alku on varmasti samanlaista mailasta puristamista jypiltä kuin oli kärppiäkin vastaan lauantaina. Kyllä tuon pleijari viivan lähestyminen ja takanatulevien joukkueiden hyvät otteet pikkasen nakuttaa takaraivossa.

Tepsin ylivoimaa kannattaa kunnioittaa prosentit ovat kovat joten jäähylyyn ei ole juuri varaa, eli oman liikeen oltava kokoajan hyvä.

Hyvä on että Loikala saatiin takaisin ruotuun ja ainakin itsevarmuus kiekonkanssa ei ollut rapissut tauon aikana, ehkä vähän liikaakin oli haluja ottaa johtava kiekollisen pakin rooli heti ekassa pelissä. Se näyttää hyvältä että haluja on muuta muuten materiaalin kapeus on on ollut varmasti yksi syy miksi pisteitä on tullut nykyiseen tahtiin.

Tämän aamuisesta Keskisuomalaisesta oli Alatalon haastattelusta havaittavissa, että oli johtoporras laittanut sanat suuhun. Ei millään käy minun järkeen että joukkueen kapteeni menee ja sanoo että kevät tulee liian nopeasti ja enää pleijareihin ei taijeta keretä. Viivaan tepsillä 5 pinnaa ja peleja vielä 18 että aika kovaa psykologista sodankäyntiä on tepsi ruvennut harrastamaan. Ei olisi uskonut tepsistä mutta taitaa ottaa luonnon päälle tämä menestymättömyys johtoportaassa myöten. Mutta kyllä tuossa haastattelussa oli asiaakin sen myönnän, mutta tässä vaiheessa pyyhkeenheitto kehään on vähän yliampuvaa.

Tulosveikkaus ei tunnu tänään hyvältä mutta kotijoukkue voittaa 4-1 !!
 

pygmalion

Jäsen
Re: Ketjut?

Viestin lähetti Pressiboxi
1. Nurminen - Lius - Holmkvist
2. Vahalahti - Rautee / Koivu - Alatalo
3. Mikkola - Rautee / Koivu - Suoraniemi
4. Tuokko - Kankaanperä - Kiviharju

13. hyökkääjä: Sykkö ??

Jaahas, katsomovalmentajaa kaivataan taas, kun on palikat sekaisin. Jos oletetaan, että Koivu on täysin toipunut ja pelivireessä, alkuun vaan rohkeasti kolmoseen. Ja jos Rautee jatkaa puolikuntoista vaappumistaan, vaihdettakoon miesten paikkaa. Alkuun kuitenkin Koivun rinnalle kolmoseen Mikkola ja Sykkö; tehtävänä ampua aina, kun maaliraudat näkyvät hyökkäyssiniviivan jälkeen, sekä tietysti julmettu karvaus, likaiset taklaukset, maalivahdin näpeille tökkiminen ja tarpeeton isottelu. Ja huoltaja antakoot Mikkolalle pari litsaria naamalle ennen pelin alkua, jotta on hereillä.

Neloseen myös pieniä muutoksia. Kankaanperä ja Suoraniemi menkööt vaihteeksi kertaamaan perusasioita katsomon puolelle/ vaihtopenkille. Kiviharju sentteriksi; ei voi pelata siinä ainakaan aiempaa kehnommin, eikä ainakaan voi olla Kankaanperää saamattomampi. Stouni kannattaa myös uinumisestaan huolimatta pitää kokoonpanossa AV-ominaisuuksiensa vuoksi. Nelosen laidoille Tuokko ja Lehtisalo; tehtävänä teinitytöille vilkuttelu, pörräys, taklaaminen, rankka mailahäirintä ja yleinen suunsoitto.

Huoltaja Äyräs lisätköön myös Nurmisen, Alatalon, Seikolan ja Kiviharjun kahviannosten vahvuutta. Mikäli päävalmentaja suostuu, pukukopin vessan oven saa myös lukita ulkopuolelta, kun Paukkunen menee toimittamaan tarpeitaan - ovi avataan ottelun päätyttyä.
 

Cannonpowder

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Re: tiukka peli

Viestin lähetti haanet
Tämän aamuisesta Keskisuomalaisesta oli Alatalon haastattelusta havaittavissa, että oli johtoporras laittanut sanat suuhun. Ei millään käy minun järkeen että joukkueen kapteeni menee ja sanoo että kevät tulee liian nopeasti ja enää pleijareihin ei taijeta keretä. Viivaan tepsillä 5 pinnaa ja peleja vielä 18 että aika kovaa psykologista sodankäyntiä on tepsi ruvennut harrastamaan. Ei olisi uskonut tepsistä mutta taitaa ottaa luonnon päälle tämä menestymättömyys johtoportaassa myöten. Mutta kyllä tuossa haastattelussa oli asiaakin sen myönnän, mutta tässä vaiheessa pyyhkeenheitto kehään on vähän yliampuvaa.


Tämä samainen kapteeni valitti jo viime pelin jälkeen kuinka jatkuvat tappiot rassaa ja olo on niin ahdistunut että..
Se, että luovutusta alkaa näkymään näissä pelaajissa joiden pitäisi nousta tappioiden hetkellä esiin on aika masentavaa..
Enpä siis jaksa uskoa että johtoporras olisi Alatalon suuhun sanoja laittanut - eihän ne tahdo saada sanoja edes omaan suuhun.. paitsi se väsynyt "näillä mennään". Ketähän vastaan tepsi kävisi sitä psykologista sodankäyntiä..? Faneja kohtaan se ainakin on kauden aikana onnistunut enemmän kuin hyvin.
Koska viimeksi Nenä on puhunut/liikkunut vaihtoaitiossa?
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
www.jypht.fi ilmoittaa päivän kokoonpanoksi seuraavanlaisen:

Sillgren - Perrin - Chlubna
Virtanen - Immonen - Pihlman
Vostrak - Hauhtonen - Kulonen
Mustonen - Kärkkäinen - Jääskeläinen


Vaarasuo - Poikolainen
Loikala - Korhonen
Nikolov - Virolainen


Leinonen
(Pitkämäki)


Eli ei mitään muutoksia ketjuissa, mutta pakisto on kovilla. Nyt poissa Marttinen sekä Kortelainen.Ja missä on Huczkowski? Ei perkele. Mäenpää edelleen a:ssa, kertoneeko tämä sitä että Mikolle ei ole pelipaikkaa luvassa keväälläkään? Leinonen maalissa, joten molariin JYP tuskin tänään kaatuu, jos kaatuu ollenkaan.
 

pygmalion

Jäsen
Re: tiukka peli

Viestin lähetti haanet
Tämän aamuisesta Keskisuomalaisesta oli Alatalon haastattelusta havaittavissa, että oli johtoporras laittanut sanat suuhun.

Pyyntö Keski-Suomen suuntaan:
Voisiko joku kenties tehdä jonkin sortin referaatin siitä, mitä peloton johtajamme on paikalliselle medialle tarinoinut? Kun ei tuollaista juttua netistä ainakaan minun silmiini sattunut...
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
No tässäpä tämä tärkein lause. Keskisuomalaisen nettiversio vaatii paperiversion tilauksen, jotta saisi tunnukset.


Sitten Phoenixin kahden kauden mittaisen NHL-pestinsä TPS:n kapteeniksi ylennetty Mika Alatalo katselee kauhistuneena ikkunastaan kevään merkkejä.
- Liian paljon tulee nykyään katseltua sitä viivaa, vaikka turha ylimääräisiä on miettiä. Kauheasti pelejä ei enää ole jäljellä, ja muutkin joukkueet tuntuvat saavan ilkeän usein pisteitä, pohtii viisi pistettä pudotuspeliviivan alapuolella olevan TPS:n kippari
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös