JYP - Tappara 25.02.2003 klo 18.30

  • 2 500
  • 22

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Eli Hippoksella huomenna on sitten painijoiden ja halonhakkaajien välinen kohtaaminen. Edellinen peli Hippoksella päättyi painijaporukan 3-1 voittoon Perrinin painittua JYP:n voittomaalin.

Panoksena runkosarjan viides tila ja mitä ilmeisimmin Bluesin kohtaaminen puolivälierissä. Tappara on pelannut ottelun vähemmän, joten tämän pelin voittaja on vahvoilla joka tapauksessa.

JYP:ltä sivussa ovat Marttinen, Kulonen(?) ja Korhonen(?).

Paha peli luvassa, varmasti maaleilla ei kauheasti juhlita. Viisi maalia yhteensä voi olla tiukassa. Toivottavasti JYP:n voitto Lappeenrannassa helpotti pelaajien paineita sen verran, että kasvojen palautus kotiyleisön edessä onnistuu torstaisen nöyryytyksen jälkeen.
 
Saisi tosiaan JYP huomenna voittaa. Muuten menee Tappara ohi. Voi mennä kyllä muutenkin, sen verran helpompi Tapparan loppukauden sarjaohjelma on. Ja sillehän ei sitten JYPkään voi yhtään mitään.

Tiukka pelihän tuosta lienee tulossa, joten jännää on tiedossa. Vähintään yhtä jännä on case Pekka Poikolainen. Parta on pelannut kaupungilla kuuluneiden huhujen perusteella melko hyvin, joten olisiko Pexistä huomenna vihdoinkin maalipyssyksi? Olisihan se hauskaa, jos Pekka yllättäisi kaikki ja tekisi tehot 2+3.
 

Alex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tärkeä peli Tapparalle. Jos hävitään, niin voidaan unohtaa kotietu/viides tila, mutta voitolla kaikki on vielä mahdollista. Tapparaa voittoa tänään tukee erittäin hyvä peli Jokereita vastaan viimeksi ja muutenkin puolustus alkaa vähitellen olla yhtä pitävä kuin viime kauden lopussa.

Aamulehden pitkävetovihjeissä Brander piti Tapparaa jopa suosikkina tähän matsiin omalle tasolleen pikkuhiljaa palaavaa Jyppiä vastaan.
 

Hearsay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Nyt äkkiä JYPin koppiin Aamulehti tai muu aviisi, josta voi lukea Timo Branderin vetovinkkejä. Taannoisessa Lukko-JYP pelissä joukkue käytti Branderin tekstejä motivaattorina ja taas olisi samaa mannaa luvassa...;)
 
Suosikkijoukkue
Tappara, LA Kings, Raiders, Concordia Stingers
Jahas, se olis taas Tapparan scouttien unelmaottelu. Mennään tarkastamaan ensi kauden joukkue.

Asiaan. Mielellään voitto kiitos. Jokereita vastaan ainakin homma toimi, toivottavasti vieläkin. Toivon itseasiassa että Tappara ei nouse Jypin ohi eikä Blues Kärppien ohi. Mielummin ottaisin vastaan Kärpät kuin Bluesin. Olis ainakin mahdollisuuksia välieriin.

Olen valmis lyömään henkeni pantiksi siitä että meidän oma pieni Bobby Orrin ja Ray Bourquen risteytys Janne Grönvall kuluttaa kenttää taas luvattoman paljon. Mies josta ei oli mitään hyötyä kiekollisena, vaikka itse niin varmasti luulee. Jannen tutuksi tullut bravuuri on katsojan kannalta ihana "kiekko punaviivalle ja päätyyn" taktiikka. Ja ylivoimalla sitä kiekkoa ei missään nimessä pystytä pitämään alueella. Eikö sitä saada vilttiin. Luojan kiitos ensi kaudella ei tarvitse enää ihastella tätä kaveria.

Ylivoimaan voisi kokeilla paria Marusak-Mäntylä. Luultavasti laukaukset lähtisivät hieman hanakammin kuin Grönvallilta tahi Luomalta (siinä toinen Bobby Orr). Saravon viereen voisi ylivoimaan pistää vaikkapa Puistolan. Pasi sentään yrittää laukoa.

Perkele.
 

greatLeo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Spurs
JYPin illan kattaus

JYPin kokoonpano, lähteenä www.sm-liiga.fi

Sillgren-Perrin-Chlubna
Mikkonen-Hauhtonen-Jääskeläinen
Virtanen-Immonen-Pihlman
Mustonen-Kärkkäinen-Kulonen

Loikala-Poikolainen
Nikolov-Virolainen
Huczkowski-Korhonen
Kortelainen-Pikkarainen

Leinonen
(Pitkämäki)

Eli tuttua kauraa luvassa. Chlubna palaa Ekin ja Sillin rinnalle, joko tänään aukeaisi maalituubi? Kortelainen nostettu Vaarasuon tilalle, hyvä, sillä Igge oli epävarma viime viikolla. Leiska aloittaa maalissa, Pitkämäki on parantunut luukulle asti.
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Viestin lähetti Ilmestyskirjanpitäjä
Jahas, se olis taas Tapparan scouttien unelmaottelu. Mennään tarkastamaan ensi kauden joukkue.

Koittakaa nyt uskoa, että Tapparan hankkiessa Mika Saarisen päävalmentajaksi, pelaajavirta Jyväskylästä Tampereelle loppuu... Muutenkin kaavoihinsa kangistunut Tappara ei liene se suosituin vaihtoehto enää.

Toinen surkuhupaisa asia on tämä Timo Brander. Ilmeisesti JYP tai aikoinaan Jyp HT ei ole antanut Branderille tarpeeksi montaa tikkunekkua, kun mies vain jaksaa. No, vapaassa maassa saa tehdä itsestään katkeroituneen naurettavuudenkin, ei siinä mitään...

Itse pelin. Odotettavissa vähämaalinen koitos, jonka kotijoukkue vie nimiinsä lukemin 2-1. Tylsää keskialueen vääntämistä ja tarkkaa puolustuspelaamista. Eipä hirveästi innosta, mutta hallille menen joka tapauksessa. Tuuthan siekii?
 

Sammy56

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, Dallas Stars, ManU
Joo o kyllä se niin on että Brander saa itkeä ihan rauhassa mitä itkee. hah hah!

Tappara on pelannut kohtuullisen hyvin viime aikoina , mutta kokonaisuutena tämä kausi on ollut kyllä pettymys. Olisin odottanut enemmän. No ,vielähän on mahdollisuus korjata homma mutta luulen että ei taida Tappara päästä edes koittamaan sitä "kolmas kerta toden sanoo" väitettä tällä kaudella..

Jypille ottelu on edelleen pakkovoiton asemassa koska Bluusin ja Kärppien hienoinen kompastelu on tuonut ne lähemmäs
 

tiikeri

Jäsen
Voi jumalauta mitä munatonta räpellystä taas kerran. Onko tämä se sama JYP, joka pelasi syksyllä 13 tappiotonta peliä putkeen? Ei nimittäin ihan hevillä uskoisi. Tappara oli jatkuvasti viisi potkua edellä joka tilanteessa. JYP ei tainnut saada yhtään kunnon maalipaikkaa koko pelissä ja jos saikin, niin ratkaisuyritykset olivat säälittävän huonoja. Ei riitä enää sanat kuvailemaan...

Anteeksi ja hyvää yötä.
 

Alex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Loistavaa!

Näin se pitää olla. Tappara on ilmeisesti vihdoinkin palaamassa omalle tasolleen, johon se ei ole päässyt oikeastaan koko kautena. Ajoituskin tuntuu olevan täysin oikea. Voi sitä joukkuetta, joka joutuu lähtemään kesälomalle, kun joutuu Tapparaa vastaan ekalla kierroksella :)

Kannattaa huomioida, että Tapparan maaliin on tehty vain 2 maalia kolmessa viime pelissä ja se kuulostaa hyvältä play-offseja ajatellen.
 

Pinturicchio

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Juventus, Jokipojat
ttu-kele-tana....!!!


Miten voi joukkueellinen jääkiekkoilijoita olla noin lukossa?
En ymmärrä...ainakin radiosta kuunneltuna ei Jyppi paljoa esitellyt!!

Jään odottamaan paikallaolijoiden kommenteja...
 

calvin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maailman myrkyllisin jääkiekkojoukkue
Täysin suvereeni esitys Tapparalta, eikä tarvinnut edes esittää mitään erityistä vaan ihan perusvarma pelaaminen riitti. Kukin kenttä vei jyppiläisiä 100-0 ihan jatkuvasti. Jyp ei tainnut pelaamalla saada yhtään maalipaikkaa, lähes kaikki (jos niitä nyt muutama oli koko ottelussa) paikat tulivat Tapparan pakkien hieman laiskasta pelaamisesta. Pelin kruunasi Jypin tekemä Tapparan 4-0 maali, todella hieno ohjaus.

Näyttäisi siltä, että Tapparan peruspeli alkaa muistuttamaan sitä tasoa, millä viime vuonna pelattiin koko kausi. Vielä kun saisi hieman enemmän huolellisuutta niihin purkukiekkoihin ja eikä pelattaisi liian suurella itseluottamuksella siellä omassa päässä. Kuivalainenkin näyttäisi olevan juuri oikea mies Tapparan maalille, rauhallinen ja varma.
 
Re: Loistavaa!

Viestin lähetti Alex
Näin se pitää olla. Tappara on ilmeisesti vihdoinkin palaamassa omalle tasolleen, johon se ei ole päässyt oikeastaan koko kautena. Ajoituskin tuntuu olevan täysin oikea. Voi sitä joukkuetta, joka joutuu lähtemään kesälomalle, kun joutuu Tapparaa vastaan ekalla kierroksella :)

Kannattaa huomioida, että Tapparan maaliin on tehty vain 2 maalia kolmessa viime pelissä ja se kuulostaa hyvältä play-offseja ajatellen.

Tuolla statistiikalla tehdään mestareita! Vielä ei kuitenkaan kannata liikaa rummutella, puun takaa on hyvä tulla. Eikä siitäkään ole pitkää aikaa kulunut, kun surkuteltiin (minä muiden mukana) Tapparan huonoutta tv-pelissä Hämeenlinnassa. Jäitä hattuun siis - deletoikaa ensimmäinen lauseeni.

Illan ottelua seurasin intensiivisesti tarkistamalla tuloksen teksti-tv:stä 40 minuutin ja 54 minuutin kohdalla ja varsin hyvältähän vierasjoukkueen peli tänään vaikutti. Maalintekijöitäkin näytti löytyvän kiitettävän leveältä rintamalta, kiva että myös Uhlbäck onnistui pitkästä aikaa.

Tärkeintä loppukauden kannalta on kuitenkin puolustuspelin tiivistyminen. Vähiten siihen ei ole vaikuttanut Kuivalaisen saapuminen Lehdon pariksi. Itse pidin kauppaa outona ja tyhmänäkin, mutta osataan siellä toimistolla vissiin hyviäkin diilejä tehdä. Tapparalla on tällä hetkellä yksi liigan parhaista maalivahtikaksikoista.

Jypillä ilmeisesti matalasuhdanne?
 

Derby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, NJ Devils
Just joo, nollaviis siitä viis. 0-3 tilanteessa toivoin että tulisi oikein kunnon selkäsauna että JYP heräisi.
Neljässä viime pelissä kolmesti ilman maaleja, näin sitä playoffeissa menestytään. Pitkämäki hörppäsi lakisääteisen jälleen kerran. Lähdin hallista 0-4 tilanteessa.
Kiitos JYP!
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Jopas oli surkeaa peliä JYPiltä tänään... Väitän että JYP pelasi tämän kierroksen huonointa kiekkoa. Tänään ei ollut edes tuuria mukana. 0-2 maali ei ollut Leiskan maali, mutta koko joukkue pelasi tänään huonosti, myös molemmat maalivahdit. Tuolla pelillä ei oteta enää yhtään voittoa.

Levonen oli minun listallani paras tuomari ennen tätä peliä. Kaverille tuli pitkä miinus tämän päiväisestä esityksestä. Rautakorpi itki jäähyistä...Muka liikaa jäähyjä Kahvaralle. Hah, sanon minä. Kahvaran pelaajat lyö ja roikkui, esti ja harrasti kiinnipitämisiä oikein urakalla. Nooh, kaikki on sallittua mistä tuomarit eivät rankaise.

*Sama teksti mitä JYPin sivuilla*
 

Diamond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Phoenix Coyotes, Liverpool, TPV, Haka
Viestin lähetti Pakkipari
Kahvaran pelaajat lyö ja roikkui, esti ja harrasti kiinnipitämisiä oikein urakalla.

Peliä en nähnyt mutta tämä kommentti sai minut vakuuttuneeksi siitä että Tapparan peli kulkee taas kuten mestariehdokkaalla kuuluukin. Mitä enemmän näitä Pakkiparin kaltasia ruikuttajia ilmenee, sitä parempi Tappara on.Eli toisin sanoen, hyvältä näyttää.

Nyt vaan odotellaan kiekkoyön maalikimaraa (mitään kunnon raporttejahan sieltä ei juuri saa).
 

Rixa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Humm hyvin tuntuu skulaavan. Muistankoha iha väärin 19 viimeistä peliä,13 voittoa,2 tasuria,4 häviötä... Ei paha ei tod
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Viestin lähetti Diamond
Peliä en nähnyt mutta tämä kommentti sai minut vakuuttuneeksi siitä että Tapparan peli kulkee taas kuten mestariehdokkaalla kuuluukin. Mitä enemmän näitä Pakkiparin kaltasia ruikuttajia ilmenee, sitä parempi Tappara on.

Samalla linjalla mitä teidän valmentaja Rautakorpikin. Tosin tietysti puna-musta-valkoisin lasein.
 

LzR

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP Jyväskylä, Washington Capitals
Tämän illan matsi kyllä pääsee jaetulle ykköstilalle 2-10 Kärpät -tappion kanssa kauden surkeimpien matsien listalla, sen verran onnetonta JYPin yritys tänään oli...
Vähän huonossa vaiheessa tapahtuu tämä JYPin väsähtäminen, play-offeissa tipahdetaan varmasti suoraan neljässä ottelussa samanlaisilla otteilla, oli vastassa kuka tahansa.
 

Qwerty

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Viestin lähetti LzR
Tämän illan matsi kyllä pääsee jaetulle ykköstilalle 2-10 Kärpät -tappion kanssa kauden surkeimpien matsien listalla, sen verran onnetonta JYPin yritys tänään oli...

Joo, samaa mieltä. Mutta lisätään sarjaan vielä 0-3 tappio Lukolle.

Mutta muutamia kommentteja pelistä:

1) Tilanteisiin pelättiin mennä vauhdilla ja taklauksia ei uskallettu ottaa vastaan, vaikuttikohan Tapparan pelaajien suuri koko asiaan?

2) Koko joukkue oli JYPiltä täynnä surffailijoita, joiden yhteispeli oli täysin luokatonta.

3) Edelliseen liittyen kaveria ei todellakaan autettu. Ei blokattu miestä jotta päästäisiin hyökkäyssiniviivan yli, ja sama kulmapelissä (tietysti olihan siellä muutamia poikkeuksia, mutta noin yleisellä tasolla).

4) Chlubna on yössä. Ei tietoakaan päivänvalosta.

5) Yleisömäärä oli positiivinen yllätys ajatellen aikaisempia pelejä. Tosin tämän esityksen perustella voidaan taas odottaa loppuihin kotipeleihin niitä molempia ihmisiä, sekä niiden yksiä kavereita jotka eivät nekään kannusta.

6) Viimeisenä suuri kiitos sinulle n. 50 vuotiaalle (ja varmaan koko sen ajan tuubassa olleelle) miehelle joka jaksoi koko 3 erän ajan huutaa edessäni "JYP se vaan häviää. Katsokaa nyt, Ässätkin on voitolla HIFK:sta, mutta JYPpi se vaan häviää." jne jne tuota samaa paskaa. Vaikka tuskin luet tätä palstaa sillä osaat tuskin käyttää hiirtä, saati kirjoittaa näppäimistöllä niin Sinulle terveisenä: Kannustaisit sinäkin "kannattamaasi" joukkuetta etkä koko ajan jaksaisi jauhaa paskaa. Tiedä vaikka se auttaisi molempia.

Kiitos ja anteeksi
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Norja vs Tshekki
  • 13.00
  • 9.00
  • 1.13
USA vs Saksa
  • 1.22
  • 6.90
  • 9.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös