JYP SM-Liigassa 2009-2010

  • 305 887
  • 985
Tila
Viestiketju on suljettu.

Chivas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Joskus taannoin kun vielä mestaruuksia voitettiin pohojoiseen niin Kärppien Arponen totesi että hopea on taloudellisesti parempi tulos - kun bonukset ja juhlat eivät paina tulosta alas :-) No, yritetään taas tällä kaudella sitä huonompaa tulosta sitten...happamia sano :-)

Hemmetti. JYP:n taktinen silmä petti ja mentiin mestaruus voittamaan =) Ensi kaudella ollaan sitten tarkempia. Onhan Kärpät ihan hyvin taloudellisesti pärjänneet vaikka ovat niin monena vuonna epäonnistuneet hopeajahdissaan...

Ei vaan, vitsi vitsinä. Kyllähän Kärppien toiminta sekä urheilullisesti, että taloudellisesti on hyvä esimerkki siitä että vaikka jääkiekkoa ei kovin helppoa ole kääntää taloudellisesti kannattavaksi, niin ei se mahdotonta ole.
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hytönen on mielenkiintoinen tapaus ja allekirjoittanutkin on miestä kritisoinut, mutta noilla pisteillä mitä mies on alemmissa ketjuissa tehnyt on ansainnut edes näyttöpaikan kokeilla sitä valtikkaa mikä kuuluu itse Jarkko Immoselle. Immosen tasoinen hän ei missään nimessä ole, mutta yli 20 maalin 40 pisteen rikkoja kylläkin.
Opan ja Jäsän väliin Hytösen pelityyli sopii ja yhdessä rymytessä ja pörrätessä on niitä pisteitäkin tullut mukavasti. Mutta Virtasen kanssa Hytösen pelityyli ei yksinkertaisesti sovi yhteen. Tilanne on kieltämättä hankala.
 

Seventeen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pelaaja tilanteesta...

Elkääpäs nyt ampuko tätä tilannetta kokonaan suohon. Moni on valitellut että ei ole tullut yhtään vahvistusta vaikka porukkaa (pari on lähtenyt). Omasta mielestäni tämä on loistava tilanne ja nykyisestä porukasta saadaan varmasti paljon enemmän irti. Nyt kukaan ei voi jäädä toisten varjoon tai taakse odottelemaan että kyllä se tuo uusi sentteri tän homman hoitaa. Nyt jokaisella on mahdollisuus ottaa isompaa roolia. Viime vuonnakin jäi osa potentiaalisista senttereistä aika pieneen rooliin. Esim Lahti, tosin oli loukkaantunutkin. Ajatelkaapa nyt jos esim otettaisiin joku toivotaan toivotaan sentteri tuohon ja se veisi esim. Vänttisen tai Lahden paikan. Mikä olisi näiden ukkojen motivaatio tehdä treeniä D-teamissa, vaikka alla on ihan hyvä kausi. Nyt näille herroille annetaan todennäköisesti kunnon näyttöpaikka ja tilaisuus nousta parrasvaloihin. Jos tilaisuutta ei käytä, näkee sen sitten itsekin ja on helppo perustella uuden kaverin tuominen myöhemmässä vaiheessa kuvioon.

Itsekin olen huolissani kiekollisen sentterien vähyydestä/taidoista. Nyt näyttää että Hytöselle yritetään antaa kiekollista vastuuta aikaisempia kausia enemmän. Varmaan jotenkin onnistuukin jos ei tarvii kaikkia alivoimia pelata. Vänttiseltä saattaisi löytyä hieman kiekollista kätisyyttä, mutta riittääkö se? Itse olen ihemissäni jos D-teamin Asplundia ei edes kokeilla JYPin ylivoimissa.

Vaikka viime kaudella mestaruus voitettiinkin ei enää parane siitä leijua. Ja vaikka Immosen myynnistä rahaa tulikin, ei sitä kaikkea kannata laittaa "arpoihin". Omasta mielestäni tässä on fanina ja aktiivisena seuraajana mielenkiintoiset ajat tulossa. Kyllä minä ainakin mielelläni seuraan ja katson pelaajien kehittymistä ja sitä millaisia rooleja eri pelaajat saa muuttuvassa tilanteessa. Mielestäni JYP on seurana nyt sellaisessa tilanteessa missä haetaan jatkuvuutta, jos tälläisellä tyylillä tulee menestystä arvostan itse sitä paljon enemmän kuin sellaista joka tulee rahalla ja kovilla hankinnoilla. Onhan JYPilläkin esim. Malmivaara todella kova hankinta, mutta muuten on aika paljon näitä täällä jo aikaisemmin pelanneita(Koskinen ja Välivaara) ja omia kasvatteja (Jääskeläinen ja Hytönen) ja sitten niitä jotka ovat tulleet tänne raakileina ja kehittyneet suht isoon rooliin. (Kaijonmaa, Riska, Viitanen ja Louhivaara).

Case Vatanen on myös mukavaa seurattavaa, toivottavasti seura ja juniori löytävät yhteisen sävelen ja ei kukaan lähde kikkailemaan tyyliin case Granlund. Voihan se olla että tässäkin odotukset on kovemmat kuin saavutukset tulee olemaan, mutta varmaan miellyttävää seurattavaa.

Eli tulevalle kaudelle on paljon odotuksia ja paljon auki olevia asioita. Uskon että tämäkin porukka on oikein iskukykyinen jo syksyllä kun kausi alkaa. Jos loukkaantumisia tulee niitä voidaan varmasti paikata. Tuskin ketään "kovaa nimeä" silloinkaan nähdään.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Itse olen ihemissäni jos D-teamin Asplundia ei edes kokeilla JYPin ylivoimissa.

Tässä on ongelmakohta kirjoituksessasi. Tottakai RD tekee erilaisia kokeiluita/variaatioita, mutta jos Asplund nostetaan rinkiin mukaan se tiputtaa sitten Lahden pois kokoonpanosta, koska peleihin ei saa nimetä enää ylimäärästä pakkia tai hyökkääjää.

Itselle on jäänyt hyvin mieleen kausi milloin Hannus-Vänä-Filppula teki tuhojaan ja pieni toivomus olisi, että Vänttiselle annetaan nykyisellä asenteella vielä yksi mahdollisuus nousta hyökkääväänkin ketjuun. Ketjuja en ala taas rustaamaan, mutta esimerkiksi Virpiö toiseen laitaan laittamaan kiekot pussiin voisi olla todella hyvä vaihtoehto ja Jore toiseen laitaan. Energiaa, taistelua ja tahtoa löytyisi varmasti paljon.

Lahdesta itse odotin vielä pari kautta sitten todellista tulevaisuuden 2-3 ketjun sentteriä, mutta menestyvään joukkueeseen hänestä ei ole noin suureen rooliin.

Vatasen esitykset on kertakaikkiaan ollut niin häkellyttäviä, että en ole yhtään huolissaan pystyykö mies korvaamaan Mäntymaan jättämää aukkoa ainakin kiekollisesti.

Positiivinen rakennus tosiaan joukkueessa on meneillään. Harri Pesonen, Vatanen, Jaatinen, Jormakka P, Poukkula ja Virpiö toivottavasti parin vuoden päästä perustaa JYPin rungon.
 

sean

Jäsen
pieni toivomus olisi, että Vänttiselle annetaan nykyisellä asenteella vielä yksi mahdollisuus nousta hyökkääväänkin ketjuun. .

Eiköhän tuo vänttisen kohdalle asettama toive toteudu mikäli mies pysyy pelikuntoisena. Kroppa ei viime kaudella kestänyt alempien ketjujen peliaikoja, joten ei vänttinen noin vain ala pelaileen yli 15min/per peli.

Taitaa olla vieläkin kuntoutuksessa, kun ei koti turnauksessa pelannut. Vänttiseltä en itse odota mitää tulevalta kaudelta. Toivotaan toki että kunnossa alkaisi pysymään. Niin eiköhän silloin myös tulosta tule.
 

Kröni

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jos näillä senttereillä lähdetään alkavaan kauteen, en uskaltaisi luvata kovinkaan hyvää menestystä. Jarkko Immosen panos joukkueeseen oli valtava: pistetehtailun pomo, mutta myös syntipukki häviöputkien kohdalla sekä pelaaja, jota yritettiin hiillostaa iskuilla eniten koko joukkueesta.

Löytyykö kellään nykyisistä senttereistä kanttia astua Immosen paikalle? Vaikka vastuuta jaettaisiinkin ensi kaudella tasaisemmin, Immosen paikan ottaminen viime kausien muistojen takia tulemaan olemaan kova paikka. Nykyisistä senttereistä jos joku olisi pakko valita Jaken paikalle, sopisi rooliin parhaiten Tuomas Vänttinen. Hänestä löytyy eniten samoja ominaisuuksia verrattaessa Immoseen: ei kovin nopea, mutta tekniikkaa löytyy keskivertopelaajaa enemmän. Lisäksi hän on ihan hyvä suojaamaan kiekkoa ja valmis fyysiseen peliin. Vänttisen istuttaminen ykköseen edellyttäisi vain sitä, että häntä alettaisiin nopeasti istuttamaan takaisin kiekolliseen rooliin, jotta SaiPan ajalta kerätty vastuu ja tehopisteiden teko pääsisivät jälleen oikeuksiinsa.

Vaikka Hytönen onkin hieno pelaaja, ovat hänen kiekolliset taitonsa erittäin rajalliset ja siksi hän ei sovellu pelaamaan ykkösketjussa. Esimerkiksi viime kauden kakkosylivoimassa Hytösellä oli merkittävä rooli yhdessä Välivaaran kanssa, mutta jo pakkopelin saaminen kuntoon oli vaikeaa. Toinen ylivoimakoostumus teki käsittämättömän vähän maaleja koko kautena. Hytösen tehopistemäärät selittyvät enemmänkin huikealla ja nöyrällä asenteella ja sillä, että jokainen tilanne pelataan aina loppuun. 3.ketjun sentterinä hän olisi omassa roolissaan liigan ylivoimaisesti paras. Kelpaa kuitenkin minulle erinomaisesti myös 2.ketjussa.

Mielenkiintoinen nimi on myös Jani Tuppurainen, jonka viime kausi meni lähes kokonaan 3.ketjussa. Tuota roolia hän ei varmasti kuvitellut itselleen, kun päätti aikoinaan Jyväskylään tulla. Olisinkin valmis antamaan hänelle lisää vastuuta. Vaikka Hakkarainen-Pesonen - akseli toimikin hyvin, jäi Tuppurainen liian pimentoon ja hänelle pitäisi keksiä uudet ketjukaverit. Hän toisi esimerkiksi 2.ketjuun vauhdin lisäksi annoksen taitoa.

Muutenhan joukkue on loistavasti kasassa, mutta todellisen 1.sentterin puuttuminen mietityttää. Ratkaisu ei mielestäni ole se, että katsotaan tammikuulle ketä löytyisi markkinoilta, vaan hankinta tulisi tehdä mahdollisimman pian ja hyvissä ajoin ennen kauden alkua.

JYP:n ja RD:n tapa pelata voittavaa kiekkoa perustuu saumattomaan yhteishenkeen ja kurinalaiseen ja opettelua vaativaan pelitapaan. Kun reilu vuosi sitten pelaajat pitivät Laukaan Peurungassa joukkuehengennostatusleiriä (jos tätä termiä nyt pystyy käyttämään), oli se menestyksen kannalta korvaamatonta: uusien pelaajien oli helppo päästä joukkueeseen mukaan. Samalla tavalla nyt hankinnat tulisi tehdä ennen kuin syksy koittaa, jotta kaikki pääsisivät toimintaan hyvin kiinni.

Moni JYP-fani oli valmis heittämään Mikko Viitasen pihalle nähtyään häneltä viisi peliä. Pikkuhiljaa hän kuitenkin sisäisti joukkueen pelitavan paremmin ja paremmin oli kevään tärkeissä koitoksissa Raksilan ja Hippoksen illoissa yksi parhaista. Erona 1.sentterin ja Viitasen välillä on vain se, että roolit ovat aivan eri luokkaa. Ykkösketjussa pelin tulisi toimia edes jotenkuten koko ajan, kun 3.pakkiparin pelaamista ja peliaikaa voidaan helpommin säädellä. Tämän takia hankintaa ei voida jättää liian myöhään pakkaskeleille ensi vuoden puolelle.

JYP haluaisi operoida kaiketi täysin kotimaisella miehistöllä jatkossakin, joten sentterin hommaaminen on hankalaa. Bluesin Jarkko Immonen olisi ollut ideaalivalinta, mutta se kortti on jo menetetty. Oma ehdokkaani kotimaisten joukosta olisi siis Markku Tähtinen. Hän on tottunut suureen rooliin ja mahtava syöttötaito Pihlmanin ja Virtasen keskelle ovat asioita, joita JYP kaipaa. Ulkomailta valinnanvaraa olisi paljon enemmän, mutta minkäs teet.

Ketjukoostumuksia:

Virtanen-Vänttinen(uusi?)-Pihlman
Tuppurainen-Hytönen-Louhivaara
Virpiö-Hakkarainen-Pesonen
Jääskeläinen-Riska-Sipiläinen

Malmivaara-Välivaara
Kaijomaa-Viitanen
Koskinen-Vatanen

YV:

Virtanen-Vänttinen-Pihlman
Malmivaara-Välivaara

Tuppurainen-Hakkarainen-Virpiö
Viitanen-Vatanen
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Oma ehdokkaani kotimaisten joukosta olisi siis Markku Tähtinen. Hän on tottunut suureen rooliin ja mahtava syöttötaito Pihlmanin ja Virtasen keskelle ovat asioita, joita JYP kaipaa.

Loistavaa pohdiskelua kaverilta, mutta oikeastikko ehdotat liigan viime kauden paskimman jengin ykkössentteriä mestarijoukkueen vastaavaksi? Nyt sitten valoja pönttöön, itse hakisin vaikka Carlo Grunnin Kiekko-Vantaasta mielummin siihen rooliin.

JYPillä on valmiiksi rosterissa kaksi miestä jotka pystyy tekemään saman pistemäärän Virtasen ja Pihlmanin keskellä ja pelaamaan fyysisesti, eli yksiselitteisesti parempia kuin Tähtinen.

Toivottavasti Seppänen tai Dufva ei todellakaan aja tämmöiseen miinaan vaan jos hankkii sentterin ni se todella on vahvistus.
 

Mosabacka

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
JYPillä on valmiiksi rosterissa kaksi miestä jotka pystyy tekemään saman pistemäärän Virtasen ja Pihlmanin keskellä ja pelaamaan fyysisesti, eli yksiselitteisesti parempia kuin Tähtinen.
Kun tsekkailee Tähtisen lukemia ja varsinkin syöttöpisteitä, niin haluaisin tietää, ketkä JYPin rosterissa ovat lähtökohtaisesti parempia kuin M. Tähtinen? Esmes Hytösen pelinrakentelutaidot ovat rajalliset ja kyse on aivan erilaisista pelaajista. Hytöstä voi sentään vertailla Tähtiseen ja kiistellä paremmuudesta, mutta sen jälkeen JYPin rosteri huutaa peliätekeviä senttereitä. http://www.hockeydb.com/ihdb/stats/pdisplay.php?pid=49941
 

Dustwallow

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Skellefteå AIK, PoPa und Red Wings
Kun tsekkailee Tähtisen lukemia ja varsinkin syöttöpisteitä, niin haluaisin tietää, ketkä JYPin rosterissa ovat lähtökohtaisesti parempia kuin M. Tähtinen? Esmes Hytösen pelinrakentelutaidot ovat rajalliset ja kyse on aivan erilaisista pelaajista. Hytöstä voi sentään vertailla Tähtiseen ja kiistellä paremmuudesta, mutta sen jälkeen JYPin rosteri huutaa peliätekeviä senttereitä. http://www.hockeydb.com/ihdb/stats/pdisplay.php?pid=49941

Tähtisellä on oikeasti aikas monta puhuttua kakkos-syöttöä noissa tilastoissa. Tähtinen ei missään nimessä ole sellainen sentteri jota JYP rosteri kaipaa, jos joukkue siis aikoo ensi kaudella menestyä. Hyvänä päivänä Tähtinen on OK kakkos-sentteri, huonona päivänä ihan täysi sukka, ja näitä huonoja päiviä tulee melkostalailla usein. Tähän kun lisätään se, että kaveri on parin viime kauden aikana ottanut epävirallisen virallisesti eniten hyökkäyspään jäähyjä liigassa (ansaitsee todellakin lisänimikkeen Koukku-Markku), niin omasta mielestäni Tähtisen Markku ei vahvistaisi tällä hetkellä pelaajana edes Lappeenrannan SaiPaa, saati sitten JYPpiä.
 

Seventeen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tässä on ongelmakohta kirjoituksessasi. Tottakai RD tekee erilaisia kokeiluita/variaatioita, mutta jos Asplund nostetaan rinkiin mukaan se tiputtaa sitten Lahden pois kokoonpanosta, koska peleihin ei saa nimetä enää ylimäärästä pakkia tai hyökkääjää.

Itse tarkoitin sillä että jos nyt olemassa olevista senttereistä kukaan ei onnistu ottamaan hyökkäävän sentterin vastuuta paremmin, niin sitten voitaisiin kokeilla Asplundia ennen kuin jotain toivotaan toivotaan hankintaa.

Mutta nyt täytyy kyllä sanoa eilisen D-teamin harjoituspelin perusteella että Asplundin lähtönopeus ja luisteluvoima ei taida Liigassa riittää. Eli perun puheeni tältä osin.
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Itsehän heitin läpällä että otetaan hei pojat meille Virtanen, kun mies lähti SaiPasta. Se oli läppä, sillä en ymmärrä oikein mitä käyttöä meillä voisi Virtaselle olla. Mutta jospa sieltä tuleekin hyvät näytöt.. Koskaan ei pidä sanoa ei koskaan.

Ihmetyttää vaan hieman tämä.
 

Pottakameli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Itsehän heitin läpällä että otetaan hei pojat meille Virtanen, kun mies lähti SaiPasta. Se oli läppä, sillä en ymmärrä oikein mitä käyttöä meillä voisi Virtaselle olla. Mutta jospa sieltä tuleekin hyvät näytöt.. Koskaan ei pidä sanoa ei koskaan.

Ihmetyttää vaan hieman tämä.

Tuskin on kallis ja en muutenkaan pahastu jos mies sopparin saa. Välillä D:ssä, välillä liigassa.
 

Jarzki

Jäsen
No huhhuh, mitäköhän tuohon pitäisi sanoa. Ensimmäinen ajatus oli "mitä vittua?".

Mielenkiintoista tästä tekee se, että laitureita on jo määrällisesti paljon, mutta mikäli RD hakee selkeämpää roolitusta, niin kyllähän Teurastaja neloskenttään menee. Sama homma kuin Laineen kohdalla viime kaudella, hämmentämään kentälle ja jos saa siinä sivussa joskus maalinkin tehtyä, niin mikäs siinä. Vai meinaako RD sallia myllyt?

Jääskeläinen - Riska - Virtanen, kelpaa minulle.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tuohan on vain testattavana että eihän JYP siinä mitään menetä jos joku on kokeiltavana siinä. Toisi kovuutta miehistöön ja on semmoinen mies joka voisi tarvittaessa vähän hanskaakin heilutella. Nyttenhän meillä ei ole minkänlaista "poliisia" tai edes semmoista joka voisi joskus pari hanskaniskua antaa tarvittaessa. En sano että tarvittaisiin "poliisia" mutta kovuus koskaan ei ole pahasta.

Nelosketju voisi olla jotain muotoa Riska-Lahti- Virtanen

Laajuus laituriosastolla ei ole pahasta ja tuskin on kallis mies, D teamiin pelamaan jos ei täälä saa aikaa.
 

Aito Taisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Lievästi erikoiselta tuntuu tuo Virtasen kokeilu, kun joukkue huutaa ykköskeskaria (ja ehkä peruspakkia, joka paikkaisi loukkaantumisia). Noita 3-4 ketjun laitureitahan meillä ei olekaan...

Nyt JYPin Virtaset ovat keskimäärin normikokoisia pelaajia;)
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
No nyt se sitten alkoi mitä jo viime kaudella pelkäsin The Jormakat-ketju-teatterin aikoihin.. JYP aikoo pikkuhiljaa täyttää jenginsä Virtasilla! Sitten ne kaikki on Iltalehdessä sponsorihikinauhat päässä! Otsikkona joku ultratyperä "Virtasilla päivää!" EI EI EI EI!!!
 

Pottakameli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Lievästi erikoiselta tuntuu tuo Virtasen kokeilu, kun joukkue huutaa ykköskeskaria (ja ehkä peruspakkia, joka paikkaisi loukkaantumisia). Noita 3-4 ketjun laitureitahan meillä ei olekaan...

Nyt JYPin Virtaset ovat keskimäärin normikokoisia pelaajia;)

En ymmärrä miten tämä liittyy mitenkään ykkössentteriin? Sitä ei kuitenkaan tulla hankkimaan kuin vasta kauden ollessa käynnissä. Ei tämä ole mielestäni siitä pois.

Saadaan vaihtelua alempiin kenttiin, mikä on mielestäni vain hyvä juttu. Onpahan kilpailua pelipaikoista.

En ihmettele vaikka Jonne olisi tullut kysymään Ristolta kaukalon laidalle et "pääseex pelaa?"
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Olen yllättynyt. Vuosikausia täällä ollaan itketty, että JYP ei ota edes testille tai saatikaan hommaa kunnon nyrkkisankaria jolla ei ole mitään tekemistä pelin nimeltä jääkiekko kanssa. Nyt semmoinen on testillä ja ainoa asia mikä täällä velloo on yllätys. Itse olen täysin pettynyt, ei mitään käyttöä. Kärpät on useasti osoittanut, että ilman tämmöisiä kavereita pystyy voittamaan kultaa ja me tehtiin se viime kaudella, joten kaikki höpöhöpö-jutut, että voittavat joukkueet tämmöisen tarvitsee voidaan heittää suoraan roskakoriin. Ihmetystä lisää vielä se, että kun kavereita ei saa pitää ylimääräsinä ns. filassa on tämä aivan järjetön sainaus.

(ja ehkä peruspakkia, joka paikkaisi loukkaantumisia).

Kaikki taitavat tuosta sentteristä olla samaa mieltä, mutta mikä helvetin järki sinne on raahata tyyliin kimmopikkaraisia, vplaitisia tai mikkoturusien kaltaisia peruspakkeja? Jos ja kun Vatanen paikkansa liigasta ottaa löytyy peruspakin mitat täyttävät Antti Jaatinen ja Matti Koistinen vielä reserveistä.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Jotenkin Virtasesta tulee mieleen herrat Laine ja Rahikainen. Jokaisen parhaimmat avut ovat rymistelyssä ja Duffmanin pelifilosofiaan ei kuulu vastustajan pelotteleminen joihin kyseiset kaverit ovat omiaan. Toisaalta, Seppänen on tälläisten pelaajien kannattaja ainakin lehtikommenttiensa perusteella joten näinköhän tämä on Jukka Ensimmäisen ideoima kokeilu. Jos Virtanen pystyy osoittaa Duffmanille että ansaitsee paikan kokoonpanossa, niin sitten saa tulla mutta en ainakaan itse ottaisi Virtasta vain poukkoilemaan D:n ja JYPin välillä silloin kuin sattuu tarvitsemaan enkä usko edes Virtasella olevan halua sellaiseen ellei nyt potkut SaiPasta ole saanut miestä epätoivoiseksi.
 
Suosikkijoukkue
JYP
Eiköhän tässä ole tarkoitus tuoda sirkushuveja maksavalle yleisölle. Saadaan ainakin muutama "Kill him Jody" -huutelija taas takaisin lehtereille. Kovasti kuivahan tämä kesä on ollut uusien pelaajajulkistusten suhteen.
 

Aito Taisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kaikki taitavat tuosta sentteristä olla samaa mieltä, mutta mikä helvetin järki sinne on raahata tyyliin kimmopikkaraisia, vplaitisia tai mikkoturusien kaltaisia peruspakkeja? Jos ja kun Vatanen paikkansa liigasta ottaa löytyy peruspakin mitat täyttävät Antti Jaatinen ja Matti Koistinen vielä reserveistä.

Viime kaudella taisi olla 11 pakkia riveissä, mikä loukkaantumisten takia oli siinä ja siinä. Nyt on vain 7 pakkia (+ A ja D - RD saattaa peluuttaa Muotkaa...).
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kaikki taitavat tuosta sentteristä olla samaa mieltä, mutta mikä helvetin järki sinne on raahata tyyliin kimmopikkaraisia, vplaitisia tai mikkoturusien kaltaisia peruspakkeja? Jos ja kun Vatanen paikkansa liigasta ottaa löytyy peruspakin mitat täyttävät Antti Jaatinen ja Matti Koistinen vielä reserveistä.
Kyse on ihan siitä, että JYPin ja D Teamin yhteenlaskettu pakkien määrä on aivan liian alhainen. Muutamat loukkaantumiset ja ei saada kumpaankaan tiimiin edes kuutta pakkia kokoonpanoihin.

Eli kyllä, laajuutta kaivataan pakkiosastolle.
 

Museoesine

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja muut keskisuomalaiset
Kyse on ihan siitä, että JYPin ja D Teamin yhteenlaskettu pakkien määrä on aivan liian alhainen. Muutamat loukkaantumiset ja ei saada kumpaankaan tiimiin edes kuutta pakkia kokoonpanoihin.
Eikä A:stakaan pysty kivuttomasti nostamaan paikkaajia, koska siellä on 7 puolustajaa. Kolmessa joukkueessa on yhteensä 22 pakkia, joista 18 voi olla samaan aikaan pelaamassa ja neljä(!) miestä katsomossa. Montaa loukkaantumista tuo määrä ei tosiaankaan kestä ilman pakkikaupoille joutumista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös