JYP - Pelicans 3.1 klo 18.30

  • 1 851
  • 24

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
JYP saa vuoden ensimmäiseen kotipeliinsä vieraita Lahdesta.
Kauden neljäs kohtaaminen ja voitot ovat Pelicansille 2-1. JYP:n kotiotteet olivat välillä juuri ennen joulua säälittävää katsottavaa, mutta Tappara-peli näytti jo hiukan paremmalta. Toivottavasti nousujohteinen trendi jatkuu.
JYP:n poissaolotilanne on hieman arvoitus: ainoa varma poissaolija on Mikkonen. Sillgren pelannee, ellei vatsabakteeri ole kovin pahaa laatua. Pihlman & Marttinen ovat nuorten MM-kisoissa ja tuskin pelannevat, vaikka pikkuleijonat putoaisivat tänään Tshekille (sitähän me emme toivo).
Tero Leinonen, joka torjui voiton Lahdessa marraskuussa, on kärsinyt nivusvammasta. Lehto ei ole onnistunut tällä kaudella Kaaneja vastaan, joten kädet ristiin, että Mikkelin Hasek seisoo vaikka päällään siellä maalinsuulla..:)
 

salla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ciccobuccit
Re: Vihdoinkin matsiin!

Yksi mielenkiintoisuus aina JYP-Pelicans -peleissä on kyllä aivan varmasti Petr Ton ja se (ainakin meille) kuuluisa Pelicans-spesiaali. Jostain syystä se veivaustemppu onnistuu lähes aina lahtelaisia vastaan. Muistelisin kyllä kuitenkin, että ainakin kertaalleen tällä kaudella se on jäänyt väliin, joten ylihuomennahan olisi koston paikka.

Ensimmäistä kertaa nähdään myös tämä Jihlavan Jyrä (Chlubna) kultainen kypärä päässään. Arveluttaa kyllä hieman, jäätyykö Tonon peli entisestään hänelle niin tutun kypärän menettämistä. Toivottavasti ei.

Kauden ensimmäisen JYP-Pelicans -pelin käsiohjelmaa lainaten: "Ex-jypiläisiä vastaan täytyy puolustuksen olla kunnossa."
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Niin, JYP-Pelicans. Kaksi paljon parjattua joukkuetta, JYP "kahvaa" koko ajan ja Pelicans "peruuttelee" ja lyö pelkkiä pitkiä kiekkoja. Mielenkiintoista nähdä kumpi taktiikka toimii tällä kertaa paremmin.

Pelicansin otteet ovat olleet hyviä joulutauon jälkeisissä kahdessa ottelussa huolimatta kaikesta kritiikistä, lähinnä pelitapaan kohdistuen. 3 pistettä kahdesta ottelusta on hyvä saavutus, kun vastassa ovat olleet aina kova HPK, sekä viime aikoina kovassa kurssissa ollut Kärpät. Kummassakin pelissä Pelicans on päässyt pelaamaan sitä ominta kiekkoaan, kyttäämään vastaiskuja ja tekemään tarvittavat maalit. Tämä Pirin luoma taktiikka on tehonnut nyt lähes jokaisessa 33:ssa pelatussa ottelussa, joten säkästä on turha enää puhua.

Jyp on tällä kaudella pelannut välillä erittäin hyvin ja pistänyt liigan suurimmatkin usein ahtaalle. Hyvää on ollut erityisesti ratkaisijoiden lisääntyminen, nyt maaleja pystyy Tonin lisäksi mättämään ainakin myös Chlubna. Sijoituskin JYP:illä on vähintään kohtalainen, 8. Jos JYP pääsee samaan kotihurmokseen, mitä sillä on tällä kaudella ollut moneen otteeseen, on Pelicansilla tiukka iltapuhde.

Pelicans lähtenee kuitenkin ennakkosuosikkina otteluun. Se on sarjassa neljäs, tasapisteissä toisena olevan Jokereiden kanssa. Jos JYP haluaa rakentaa peliä, se sopii lahtelaisille paremmin kuin hyvin. "Kyttäystaktiikka" toimii kaaneilla paljon paremmin kuin hallinta-taktiikka. Peltolan ketju on myös hurjassa vireessä, eikä vähiten mies itse. Peltola onkin tällä hetkellä liigan kovakuntoisimpia hyökkääjiä.

Tiukkaa tulee kuitenkin olemaan. Pakko on omiin luottaa, joten kaanit poistuvat Hippokselta 2-4 voitto taskussaan. Siitä on sitten hyvä lähteä valmistautumaan vuoden ensimmäiseen hockey night peliin, Pelicans-Jokerit.
 

KiLL@2001

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Hmm, mielenkiintoinen matsi tulossa. Kumpi tahansa joukkueista voi voittaa. JYP on aina paha vastustaja. Uskoa omiin löytyy kuintenkin paljon, joten veikkaan että pisteet matkaavat Lahteen 1-3 numeroin
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
www.jypht.fi/uutiset.cgi

JYP:n poissaolojen lista on edelleen valitettavan pitkä, varsinkin maalivahti Leinosen tilanne on ilmeisesti paha. Mies on ollut sivussa jo yli kuukauden vihoittelevan nivusen vuoksi, taisi mennä Kärppä-pelissä 1.joulukuuta? Toivottavasti edessä ei ole leikkaus, muuten kausi on paketissa.
Aika näyttää..
 

vsop

Jäsen
Kierroksen eräs mielenkiintoisimpia otteluita. Pelicans ei kuitenkaan ole niin varma voittaja kuin sarjataulukko antaa ymmärtää, toisaaltaan JYPin otteet ovat olleet jotenkin ailahtelevat. Molemmilla joukkueilla on voitonavaimet, mutta pisteet taitavat jäädä kuitenkin Jyväskylään.
 

Eisenhower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, sympatiat myös Ilvekselle
Pelicansin ketjut

1. kenttä
Toni Saarinen - Mikko Peltola - Joonas Jääskeläinen
Mika Niskanen - Jan Latvala

2. kenttä
Tommi Turunen - Toni Koivunen - Lasse Jämsen
Veli-Pekka Laitinen - Kalle Koskinen

3. kenttä
Teemu Riihijärvi - Jani Keinänen - Veli-Pekka Nutikka
Jussi-Antti Reimari - Teemu Vihervä

4. kenttä
Toni Saarinen - Mikko Juutilainen - Niki Siren
Kaj Lindström - Ossi-Petteri Grönholm

Maalissa pelaa Pasi Kuivalainen

------

Ilmeisesti potilas Saarinen pelaa ykkösessä ja neloskentässä peluutetaan sitä, jolla putket tuntuvat kulloisellakin hetkellä kulkevan. Hieno piirre Pirissä, että hän tarjoaa tasaisin väliajoin näitä hyökkääviä ja kiekollisia mahdollisuuksia myös 3. ja 4. kentän puurtajille. Lisää varmasti motivaatiota.

Ike
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Ohhoh!

Ottelun puolivälissä 5-0 ja herra Chlubna on aivan hurjassa vauhdissa: kypärätemppu. Kulonen ja Hirvonen tehneet JYP:n loput maalit. Hyvältä näyttää..
 

1900

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal ja Lahden Reipas
????

Mitä helvettiä siellä Hippoksella oikein tapahtui? 7-0 Jypille!! No jos turpaan otetaan, niin otetaan sitten oikeen kunnolla kuokkaan. Nyt olisi kyllä kiva kuunnella kommentteja paikan päältä. Ei tainnu Pelicansilla olla ihan paras päivä ja Jyppi sai herkutella oikeen kunnolla?
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Hunajata

Kylläpä oli loistavaa kiekkoviihdettä Hippoksella. Jokainen erä hienoa taistelua ja maalipaikkoja molemmissa päissä. Pelicans ei suinkaan ollut huono, maalinteko vain tänään tökki. Osasyynä siihen oli tietysti vallan upeasti pelannut JJ Lehto Jypin maalissa, joka poimi tänään marjat myös yläpesistä. Pelicans jaksoi kuitenkin yrittää ihan kiitettävästi maalintekoa koko matsin ajan eikä alkanut löysäilemään tai sikailemaan, josta isot plussat lahtelaisille. Seuraavaan Pelicansin matsiin laittaisin voiton huoletta heille.

Hippoksen kuningas Tomas Chlubna oli tänäänkin aivan pitelemätön. Eloranta kertoili ennen ottelua että Tomakselle laitetaan erikoisvartiointia, mutta eipä pysytty Chlubnan perässä. Tomas-talkia tuomareille, hattutemppu, komeita tuuletuksia joista näkyy peli-ilon loistavan ja tuttu virne naamalla koko matsin ajan. Jatkosopimusta niin kuin olisi jo! Ja mikä parasta, Chlubnan hyvä vire auttaa myös Tonia, jonka ei enää tarvitse olla tekemässä kaikkea itse. Kun kultakypärä ei enää loista Tonon päässä niin hänenkin pelihuumorinsa vaikuttaisi olevan nousussa.

Jypin tuntien leijumisen vaara on olemassa, mutta luotan kuitenkin siihen että jätkät ovat oppineet virheistään ja pelaavat lauantaina Bluesia vastaan hyvän ja tiukan ottelun.

Negatiivisena puolena ottelusta O.Ahonen joutui jättämään kaukalon Mikko Peltolan murrettua hänen leukansa korkealla mailallaan. Että kiitos vaan, vaikka tilanne taisi ollakin puhdas vahinko. Ahonen on tärkeä pelaaja ykköskentässä ja tasapainottaa hyvin hyökkäyspäässä viihtyviä Chlubnaa ja Virtasta.

Jyp tuli myös hengittämään jo pisteen päähän Kärpistä pelin enemmän pelanneena, lauantaina Kärpät matkaa Hämeenlinnaan ja Jypillä kotona Blues... elämme jännittäviä aikoja, ystävät hyvät.

Niin, ja kiitos Hifk:lle loistavasta taistelusta Tampereella!
 

Kemulator

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Olipas kerrankin iloista ja värikästä peliä koko 60 minuuttia. Ei kyllä millään uskoisi, että tänään hattutempun tehnyt tähtipelaaja ei kesällä ollut mahtua mihinkään joukkueeseen, toivottavasti Chlubna muistaa JYP:n tarjoaman tilaisuuden ensi kauden suunnitelmiaan ajatellen.

7-0 ei varmaan jätä mitään epäselvää JYP:n kahvaimagon sinnikkäille puolustajille, ei kai kukaan tosissaan väitä 7 maalin syntyneen roikkumalla?

Lauantaina sitten on Bluesin vuoro jäädä Jihlavan Jyrän alle. Jännityksellä jäämme tulevaa odottamaan.
 

Diamond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Phoenix Coyotes, Liverpool, TPV, Haka
Viestin lähetti Kemulator
7-0 ei varmaan jätä mitään epäselvää JYP:n kahvaimagon sinnikkäille puolustajille, ei kai kukaan tosissaan väitä 7 maalin syntyneen roikkumalla?

Kyllä jotkut vaan väittää mut siitä on turha piitata. Kaikki ne kahvaa yhtä lailla.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Kyllä nyt kieltämättä harmittaa, kun ei tullut lähdettyä peliin..:D

Muttajoo. Chlubna 3+0, Ton 1+2. Jälleen kerran kyseiset herrat olivat JYP:n voiton pääarkkitehteinä. Mielenkiintoista oli kuunnella radiosta kun Lievemaa arvosteli Tonia vaisusta pelistä tyyliin "Tonin peli tuntuu olevan hukassa, kun tuttu kultakypärä ei ole päässä". Nojaa, kolme tehopistettä siitä huolimatta.

Ahosen loukkaantuminen lyö entistä pahemman loven sentteriosastolle, joka muutenkin on se JYP:n heikoin osa-alue. Sairasloman pituudesta ei liene vielä tietoa, mutta kyllä kai ainakin parista viikosta puhutaan. Toisaalta Nikolovinkin kohdalla koettiin ihmeparantuminen.
 

kallu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Joopajoo. Olihan ihme peli. Pelicans kyllä (mielestäni) hallitsi ottelua noin puolitoista erää, mutta silti maaleja ropisi vain toiseen päähän. Paikkoja Spelicaaneilla oli ainakin riittävästi jopa ottelun ratkaisuun asti, mutta Jypin kantti kesti pienet pyörityksetkin ja vastaiskuista ja Pelicansien virheistä tehdyt maalit plus tietysti Lehdon hyvä peli varmisti voiton Jypille.

Väittäisin että kaikesta huolimatta Pelicansilla oli enemmän selkeitä maalipaikkoja kuin Jypillä, mutta tilanteiden loppuun asti pelaamattomuus, viimeistelyn epätarkkuus, Zeizei Lehto ja vielä huono tuurikin toi puhtaan nollan maalisarakkeeseen.

Näkikö joku muuten tarkkaan sen Ahosen loukkaantumisen? Itse huomasin vasta kun Spokki kiemurteli ilman hanskoja ja kypärää siihen malliin, että sattui ja lujaa. Toivottavasti kysymys ei ollut Peltolan turhautumisesta... :(

Niin, itse veikkasin toisen erän puolivälissä että Peltola ottaa kympin käytöksestä ennen pelin loppua, mutta se veikkaus meni väärin. Itse asiassa yllättävän hyvin koko joukkue kesti nöyryytyksen. Tosin varsinaiset kuumakallet joukkueesta taitaa puuttuakin..?
 
Aika hieno juttu, että JYP voitti kerrankin oikein kunnolla. Ja Chlubnahan ei tunnu liekehtimistään lopettavan. Monenkos ottelun maaliputki miehellä on meneillään?

Henkilökohtaisesti siltikin harmittaa, että nämä JYPin selkeimmät voitot tulevat aina kaikkein miellyttävimmistä joukkueista (Pelicans, SaiPa).
 

tiki10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nybbe Ja Tobbe All-Stars
Re: Hunajata

Viestin lähetti Tj
Negatiivisena puolena ottelusta O.Ahonen joutui jättämään kaukalon Mikko Peltolan murrettua hänen leukansa korkealla mailallaan. Että kiitos vaan, vaikka tilanne taisi ollakin puhdas vahinko.

Pakko tähän tapaukseen on hieman kommentoida...

Erittäin valitettavaa Ahosen loukkaantuminen. Oli sitten tilanne vahinko tai ei, niin pelaaja on vastuussa mailastaan. Liigan linjan mukaan, Peltolan pitäisi saada n. 8 ottelun pelikielto tästä hyvästä. Ei se teko, vaan seuraamus. Näinhän se on tähän asti mennyt.

Ihmetyttää myös Hockey Nightin toiminta. Asia mainittiin, muttei mitään kuvaa näytetty tapauksesta. Vertaa esim. Levokari - Suutarinen tapaukseen, jossa tilannetta näytettiin useaan kertaan hidastettuna.

Toivottavasti Iltapäivä-lehtemme pitävät linjansa, ja ottavat tämän asian esille huommena. Odotankin huomenna Ilta-Lehden urheilsivujen etusivua. Siellähän pitäisi lukea - Tyhmä, tyhmempi Pelicans!

Onneksi ei kuitenkaan ollut HIFK:n pelaaja joka teloi Ahosen. Muuten olisi odotettavissa ikävää mainosta jälleen kaikissa lehdissä huomenna. Nyt, kun kyseessä oli Pelicans ja Peltola, niin tuskinpa sitä edes mainitaan.

Näin reilua se mediapeli on....
 

Musta87

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kaiken kukkuraksi Mika Saarinen pelin jälkeen radiossa totesi ottelun erotuomaritarkkailijan kertoneen ettei jatkotoimia seuraa. Että se siitä tasapuolisuudesta oli vahinko tai ei. Aivan kuten tiki10 totesi myös Pelicansin pelaajat ovat vastuussa tekemisistään/mailastaan ja tuskin nyt kenenkään keppi aivan 100% vahingossa vastustajan nassuun sellaisella voimalla heilahtaa että kaverin leuka murtuu.

Ja pelissä paljon hehkutettujen Tomaksen ja JJ:n ohella mustan silmää viehätti aidon Mustan87:n otteet ja ensimmäinen kotimaali sitten 3.11. Kyllä taitaa Tonoakin kultapotta kiinnostaa.
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
tiki10:lle

Olet aivan oikeassa ja samoja ajatuksia jakaa kanssasi paitsi minä myös JYPin päävalmentaja Mika Saarinen perjantain Keskisuomalaisessa

Koska JYP on liigan tylsin ja epäkiinnostavin brändi (suora lainaus syksyn Veikkaajasta) ei liigan maine tahraannu jos sen epäkiinnostavissa peleissä (Saipa, Pelicans) tapahtuisikin jotain. Iltapäivälehtiä ei Jämsän Pallo HT ja Salon Pallo paljoa kiinnosta.

En perää killeri-gooneja tai edes Jarkko Gladia Mikko Peltosen perään - vahinkoja sattuu - mutta kaipaisin tasapuolisuutta kurinpitolautakunnalta. On ikävää huomata ettei sitä kiinnosta oikeasti lajin turvallisuuden parantaminen vaan sen kiillottaminen salonkikelpoiseksi.

En itse uskokaan että JYP olisi jonkun ajojahdin kohde, vaan se kuuluu SM-liigan niinsanottuun "who-gives-a-fuck" osastoon.
 
Viimeksi muokattu:

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Viestin lähetti tiki10


Pakko tähän tapaukseen on hieman kommentoida...

Erittäin valitettavaa Ahosen loukkaantuminen. Oli sitten tilanne vahinko tai ei, niin pelaaja on vastuussa mailastaan. Liigan linjan mukaan, Peltolan pitäisi saada n. 8 ottelun pelikielto tästä hyvästä. Ei se teko, vaan seuraamus. Näinhän se on tähän asti mennyt.

Ihmetyttää myös Hockey Nightin toiminta. Asia mainittiin, muttei mitään kuvaa näytetty tapauksesta. Vertaa esim. Levokari - Suutarinen tapaukseen, jossa tilannetta näytettiin useaan kertaan hidastettuna.

Toivottavasti Iltapäivä-lehtemme pitävät linjansa, ja ottavat tämän asian esille huommena. Odotankin huomenna Ilta-Lehden urheilsivujen etusivua. Siellähän pitäisi lukea - Tyhmä, tyhmempi Pelicans!

Onneksi ei kuitenkaan ollut HIFK:n pelaaja joka teloi Ahosen. Muuten olisi odotettavissa ikävää mainosta jälleen kaikissa lehdissä huomenna. Nyt, kun kyseessä oli Pelicans ja Peltola, niin tuskinpa sitä edes mainitaan.

Näin reilua se mediapeli on....


Tikillä on kyllä tässä kirjoituksessaan selkeä pointti. Hyvänen aika, jos vastaava (olipa vahinko tai ei) olisi tapahtunut HIFKin tai Jokerien matsissa. Täällä ei muusta puhuttaisikaan. Tapauksella jeesusteltaisiin ja videoita kelattaisiin. Huomenna molemmissa iltapäivälehdissä olisi urheilusivuilla aukeaman kokoinen juttu komeine värikuvineen jälleen yhdestä todisteesta jääkiekon väkivaltaistumisesta. Ahosta käytäisiin jututtamassa sairaalassa ja vaimoaan prepattaisiin oikean kotihoidon ja pillimehureseptien varalta.

Mutta ei. Nyt ainoat kirjoitukset tulevat ihmetteleviltä etelän miehiltä.
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tilannetta näkemättä en sitä kommentoi, toivon etteivät muutkaan, jotka eivät sitä ole nähneet. Näin on närhen munat. Jos tulee jatkoseuraamuksia, ja jos tilanne todella oli edes "törkeä" niin kyllä se esiin nousee. Mutta kuten sanottu, en nähnyt tilannetta, joten kommentointi jää tähän.
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Viestin lähetti Raúl
Tilannetta näkemättä en sitä kommentoi, toivon etteivät muutkaan, jotka eivät sitä ole nähneet. Näin on närhen munat. Jos tulee jatkoseuraamuksia, ja jos tilanne todella oli edes "törkeä" niin kyllä se esiin nousee. Mutta kuten sanottu, en nähnyt tilannetta, joten kommentointi jää tähän.

Niin, tilanne ei ollut törkeä vaan todennäköisesti puhdas vahinko. Pointti on vain siinä, että pelaaja loukkaantui ja linjan mukaisesti Peltolalle tulisi antaa siitä penalttia kuten muillekin, jotka ovat toiminnallaan (vahingossa tai tahallisesti) aiheuttaneet vastustajan vakavan loukkaantumisen. Tiki10:llä ym. oli kirjoituksissaan paljon asiaa, etkö ole heidän tai minun kanssani samaa mieltä? Jos et, olisi hyvä, että perustelisitkin.
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jotta itse peli ei unohtuisi, kirjoitetaan vielä muutama rivi illan kuninkaista:

Mitä tässä osaa sanoa, kun katseli Chlubnan otteita? Mies on luotu maalintekijäksi, mutta kun ei siinä vielä kaikki! Sen lisäksi Chlubna on vahva vääntäjä ja vastustajan ärsyttäjä Tomas-talkillaan. Oli pikkuisen huonoakin. Totuuden nimissä on sanottava, että mailaronkkimisenkin mies osaa. Mutta yhdessä Kladnon Raketin kanssa Jihlavan Jyrä muodostaa kiistatta yhden liigan vaarallisimmista tutkapareista aina, kun saavat samassa ketjussa pelata.

Lehdolta kerrassaan fantastinen peli. Huikeita torjuntoja, kruununa päällä torjuttu kiekko, joka muutoin olisi löytänyt tiensä maalin perukoilta.

Loikalan haluan mainita vielä erikseen. Tätä miestäkö pidettiin ennen kauden alkua fiaskona? Ei voi olla totta! Erittäin varmaa kiekollista peliä ja taitavaa kiekon ylöstuontia. Hoitaa oman tonttinsa puhtaaksi ja tukee maalivahtia puolustuspäässä. Mitä muuta peruspakilta voi vaatia? Itse asiassa, tuota menoa Loikala on kohta jotain muutakin kuin peruspakki, sanokaa minun sanoneen...

Kaiken kaikkiaan, kiitos koko joukkueelle!
 

1900

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal ja Lahden Reipas
Vai että pelikielto

Levokarin, Schaeferin ja Smithin tapausten takia siis jokaisesta tilanteesta missä tulee loukkaantumisia, pitää tulla myös pelikielto? Elikkä kulmatilanteista, joissa pelaajien mailat tuppaavat nousemaan / vastustaja omalla mailallaan nostaa toisen mailan ylös, pitää kaikista tilanteista jotka johtaa loukkaantumiseen antaa pelikielto? Pitäisikö ottaa käyttöön sairaalatuomari, jonka diagnoosin jälkeen pelikielto annettaisiin; musta silmä -> 1 peli, murtunut nenä -> 3 peliä, murtunut leuka -> 8 peliä jne.
Ja jokaisesta pakin taklauksesta, joka johtaa isoon tai pieneen loukkantumiseen tulisi sairaalatuomarin raportin mukaan antaa pelikieltoja?
Mitenkäs sitten veskareiden loukkaantumiset? Hyökkääjä laukoo n.150km/h kiekon veskaria päähän ja kaverille tulee aivotärähdys, pitäisikö siitäkin tulla pelikielto? Kyseessähän on tahallinen laukaisu kohti maalivahtia ja paha loukkaantuminen.
Kyllähän tuo Levokarin ja Schaeferin tapaus on käynnistänyt niin idioottimaisen ajojahdin, ettei mitään rataa. Missäpäin Suomea hyvänsä tapahtuu jotain ikävää kiekkokaukalossa, niin jo on kaikki ihmettelemässä; missä pelikielto?, missä tilanteen videointi?, missä lööpit? Ja samaan aikaan tilanteen nähneet ilmoittavat tilanteen olleen normaali pelitilanne ja vahinko. Silti puoli-Suomea vaatii pelikieltoa näkemättä koko tilannetta, koska se on "nykykiekon tyylin" mukainen tuomio. Omituista, eikö totta?
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Viestin lähetti Suomi-Salama

Loikalan haluan mainita vielä erikseen. Tätä miestäkö pidettiin ennen kauden alkua fiaskona? Ei voi olla totta! Erittäin varmaa kiekollista peliä ja taitavaa kiekon ylöstuontia. Hoitaa oman tonttinsa puhtaaksi ja tukee maalivahtia puolustuspäässä. Mitä muuta peruspakilta voi vaatia? Itse asiassa, tuota menoa Loikala on kohta jotain muutakin kuin peruspakki, sanokaa minun sanoneen...

Näin on. Loikalan pelissä oli juuri tuo sijoittuminen ja balanssi hyökkäys- ja puolustussuunnan kanssa erittäin hyvin hanskassa. Kuitenkin tällainen peli vaatii peli pelinlukutaitoa joten ne hasardit joista Fisua syytettiin tuntuvat nyt aika oudoilta. Jatkopahvia alle vaan samantien!
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Loikalaa on selvästi piristänyt visiitti Jukureihin, jossa mies on saanut kiekollista vastuuta ja itseluottamusta. Eilenkin J-M oli yksi parhaista Jypin pakeista ja hänen hyvää kiekollista peliään kaivattiin kyllä hänen ollessaan poissa kokoonpanosta. 3.erässä Pelicansin siirretyn rangaistuksen aikana Loikala otti ohjat omiin käsiinsä ja lähti kulmasta etenemään, kiersi Pelicans-aluetta, haki laukaisupaikkaa mutta kun ei löytynyt, harhautteli niin kauan että Jypin jäähy kului loppuun...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös