Jyp-Kärpät 11.1. Jyväskylän Hipposhalli

  • 11 420
  • 126

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Jyp-Kärpät 11.1. Jyväskylän jäähalli

Aloitetaan tähän ketju tulevasta Jyp-Kärpät-ottelusta, jotta Pitkämäen nolo imaisu ja Jypin katkera Lukko-tappio painuisi mahdollisimman pian unholaan (tosin tänä iltana lähes koko valtakuntaa naurattaa ko. tilanne kun Saukkonen listaa viikon floppeja). Noniin, unohdettu.

Aloitetaan spekulointi maalivahtitilanteesta. Olisikohan jo leinosen vuoro? Vai onko Leiskalla jotain ongelmia kun Pitkä("päätyyn eli maaliin")mäkeä on peluutettu niinkin useassa ottelussa putkeen. Tosin kuluttaahan Leinonen vaihtopenkkiä, joten luulisi miehen olevan ainakin fyysisesti kunnossa.

Entäs Jypin hyökkäys? Vostrak heräsi vihdoin, tosin tehoissa se ei näkynyt. Samoin Perrinit olleet ilman pisteitä "jo" kaksi peliä. Immosen kenttä on sen sijaan päässyt taas vauhtiin - jokohan Kärpät-pelissä tehot (jos niitä nyt tulee) jakautuisivat vähän tasaisemmin.

Puolustuksesta huomattavaa on se, että viime peleissä laukauksia on tullut todella paljon maalivahtia kohden. Nikolovi taas sairaana, entä palaako Loikala/Marttinen vihdoin kokoonpanoon lauantaina (ja mikä on päivän kunto?)?

Kärpillä ollut myös alavireistä, saapa nähdä miten pärjäävät tänään Lukkoa vastaan. Jos tulee taas tappio, niin voi olla hieman ylimääräistä puristusta mailoista lauantaina. Tosin Tenkura palaa taas kuvioihin ja Tonokin sai maalin kovin ohuelle tililleen (en puhu nyt palkkapussista).

Lauantaina joka tapauksessa erittäin tärkeä matsi. Toivotaan paikalle sankoin joukoin kannattajia (ja vaikka taivaallista sotaväkeä, jos se vaikka auttaisi), jotta saataisiin aikaiseksi kunnon matsi. Tiukkojahan nämä Jypin alkuvuoden häviöpelitkin ovat olleet, joten kaikki on mahdollista.

Ainakin muutamassa seuraavassa pelissä, joissa Pitkämäki pelaa, onkin sitten hauska seurata, ampuvatko vastustajan pelaajat alivoimalla mieluummin maalia kohti vai pelkästään päätyyn...

Ja veikkauksia:
4-2: peruskiva voitto, Erkki, Chlubna ja Virtanen tehokkaina. Ja vastustajaa ei tällä kertaa päästetä ekassa erässä karkuun.

tai sitten...
0-5: Jypin ensimmäinen maaliton peli aikoihin, kai tämäkin joskus tapahtuu.
 
Viimeksi muokattu:

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Joo-o, hittolainen, tämä peli olisi voitettava. Kärpät tosiaan ollut myös alavireinen (kenties pahemminkin kuin JYP?). Vaikka tämänpäiväisestä Lukko-pelistä ei vielä tiedä, Lukko tällä hetkellä 0-2 johdossa joten huonolta näyttää Kärppäleirin kannalta, mutta katsotaan... Tosiaan, eiköhän olisi aika pistää Leinonen maaliin, jollei hänellä nyt sitten mitään vaivoja ole. Toivon todella JYP:n voittoa, ja uskon myös siihen. Voitto tulee niukasti luvuin 4-3.
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Jaa-a. Viime peleissä ei ole kauhean lupaavasti pelattu, vaikka pisteitä onkin muutama tullut. JYPillä on 2 peliä vähemmän pelattuna kuin takana tulevalla HIFK:lla ja siinäkin mielessä voitto lauantaina olisi erittäin tärkeä. Sillä lisättäisiin hieman eroa HIFKiin ja vastaavasti kurottaisiin ero Kärppiin taas yhteen pisteeseen. Olettaen tietysti, että HIFK häviää oman pelinsä HPK:ta vastaan.

Oikeasti hei JYP, ei tässä kannata kovin pitkään enää pelleillä. Play off - viivaan on vielä 7 pistettä, mutta näkisin että Ässiin asti kaikki JYPin takana olevat joukkueet omaavat vielä realistisia play off - mahdollisuuksia ja lähestyvät JYPiä koko ajan. Miksei Pelicanskin, jos pistävät voittoputken päälle. Kärpiltä olisi siis saatava vähintään piste, mieluiten kaksi.
 

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kuka olisi kauden alussa ensimmäisen Jyp-Kärpät 2-10 pelin jälkeen uskonut, että tässä vaiheessa kautta pelataan kotiedusta peli Jyväskylässä samojen joukkueiden kanssa.

Lukuunottamatta mainitt6uja murskajaisia kaikki muut pelit on olleet erittäin tasaisia, joita Kärpät on kuitenkin haliinut ja painanut pelin Jyp maalille ja useimmiten painanut sen ratkaisevan yhden maalin voiton, Jypin saaliksi jäädessä Kärppien hallitsemassa ottelussa 1-1 tasapeli Oulussa.

Jyp on kaikesta huolimatta kerännyt mukavan joukkueen kasaan ja sillä on kaksi hyvää ratkaisuihin pystyvää kenttää. Nikolovin poissaolo puolustuksesta voi tuntua yllätävänkin paljon, Kärppien laaja hyökkääjä kaarti luo takuulla paineen Jyp puolustukseen. Mallivahdit ovat loistaneet Jypin maalilla edellisissä kohtamisissa, nyt vire on ollut pois. Onko jälleen maali-iloittelun vuoro?

Kärpät otti mukavan voiton Lukosta ja lähtee selvänä suosikkina otteluun saatuaan Tenkratin ja Bannisterin lisäksi joukkueeseen huomioiden myös Lukon voitto Jyväskylässä ja Kärppien pehmittäessä samisen juokkueen Raksilassa. Kummankaan peli ei ole ollut parhaassa reilassa, mutta Kärppien peli oli selvässä nousukurssissa torstaina koko pelin. Luulen Kärppien leveän hyökkäysmateriaalin vääntävän pelin Kärpille viimeistään ottelun lopussa.

Veikkaus

Jyp- Kärpät 3-5
 

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
"Jyp-Kärpät 11.1. Jyväskylän Hipposhalli"

Hippos-hallissa ei muuten mitään lätkää pelata. Jäähalli on nimeltään Jyväskylän jäähalli tai Hippoksen jäähalli, Hipposhalli on taas mm. yleisurheiluun, pesäpalloon ja jalkapalloon käytetty areena.

Mutta itse pelistä sen verran, että jos Pitkämäkeä edelleen peluutetaan, kannattaa Kärppien keskittyä laukomaan keskialueelta; kyllä sinne aina 1-2 hörppyä uppoaa. Sanoisin, että Kärpät on - ei selvä, mutta hienoinen - suosikki ottelussa, peli ehkä JYPiä paremmin kasassa kuitenkin. Paljon ratkaisee todellakin se, kuinka kotijoukkueen maalivahtipeli onnistuu. Ilves-pelin kaltaiseen löysäilyyn ei tosiaankaan ole varaa.

Veikkaan, että Kärpät lisää JYPin hiukan tuskaista kevätpuolta viemällä ottelun 3-4.
 

Mustaine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Tiukka matsi taatusti tulossa ja ihme on, jos JyPillä ei ole Leinonen maalissa. Kärppien maalissa aina yhtä arvoitus, Bäckström. Toivotaan, että sais pelattua edes yhden pelin ilman lahjamaaleja. Vieraissa niihin ei ole varaa, varsinkaan hyvävireistä JyPiä vastaan.

Mutta, voittoa lähdetään hakemaan. Eilen loistavasti toiminut ylivoima voi olla Kärppien ase, kunhan vaan saadaan jalat liikkeelle ja JyPin "suht' nimetön"(ei provo) pakisto ahtaalle.

Kärpillä on nyt kaksi kuumaa kentää(Lieversin ja Palsolan) ja näiden lisäksi aina vaarallinen Tenkrat, joka tosin kärsii Viuhkolan surffailusta. Ehkäpä siirto Mettiksen tilalle olisi paikallaan?

Veikkaan, että peli päätyy 3-6 Kärpille. JyPin kaikki maalit siniviivan tuntumasta rannevedolla ilman maskia.
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Viestin lähetti DAF
Veikkaan, että Kärpät lisää JYPin hiukan tuskaista kevätpuolta viemällä ottelun 3-4.
Ja voittomaali tekaisee Niklas Bäckström, kun Juha "Hupsis" Pitkämäki ei ole ihan terävämmillään. Vaihteeksi.

Taitaapa tuntua että valmentajasta riippumatta JYP osaa aina puppeloida itsensä ulos play-offeista. Voittajiksi kuulemma täytyy syntyä, mutta kyllä JYPille täytyy antaa krediittia: häviäminen tällä intensiteetillä aina ratkaisuvaiheissa ja hyytyminen kalkkiviivoille vaatii jo organisaatiolta vahvaa know-howta. JYPin organisaatio osaa tehdä sen ralliauton halvoista osista, joka kulkee viidenkymmen kilometrin rallissa 49,5 kilometriä kärjen tuntumassa ja josta maalisuoralla laukeaa kaikki pytyt yhtäaikaa. Auto työnnetään maaliin ja loppusijoitus on kunniakas 98.

Marko Palon maalin hengessä mennään. Otetaanko tavoitteeksi, että jäätäisiin play-offseista tällä kertaa maalieron takia?

Ai niin, uskon tuohon DAFin veikkaukseen. Maalin voitto Kärpille ja voittomaali tulee jollain irvokkaalla ja ennennäkemättömällä tavalla. Jos vaikka Sami Siltavirta tekisi voittomaalin...
 

jakumia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Ei sentään Sami, on nyt taas Hokin leivissä. Mutta toivottavasti joku muu.

Jännä peli takuuvarmasti. Jyp on ollut käsittämättömän kova etukäteisveikkailuihin nähden. Hyvä niin. Kärpät kävi syvällä, pohjakosketus koettiin lukko-pelin ensimmäisen erän alkuminuuteilla. Sitten suunta nousikin rajusti ylös, uskomatonta sekin.

Jos Bäckström pelaa hyvän pelin, ja ottaa korkeintaan yhden imaisun, voi pisteet matkata tänne päin. Kahdella-kolmella pisteet saattavat mennä jakoon. Enemmän, ne jäävät Keski-Suomeen.

Vaan tiedä sitten, jos noiden nuorten sankareiden putki ja ajatus kulkevat samaa tahtia, ja lujaa, kuten torstaina, voipi olla kotijoukkueelle tiedossa hankala iltapuhde.

Arvataan nyt, että koitos päättyy ystävällismielisesti tasalukemiin 3-3.
 

greatLeo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Spurs
Viestin lähetti Tepa

Kärpät otti mukavan voiton Lukosta ja lähtee selvänä suosikkina otteluun saatuaan Tenkratin ja Bannisterin lisäksi joukkueeseen huomioiden myös Lukon voitto Jyväskylässä ja Kärppien pehmittäessä samisen juokkueen Raksilassa.

8.1.03 Lukko-JYP 3-2

Ottelu käytiin siis Äijänsuon jäähallissa, eikä suinkaan Jyväskylässä.
En muutenkaan laittaisi näiden joukkueiden kahden päivän aikaiselle "kolmiodraamall" liikaa painoarvoa. Mutta Kärpät hoiti eilen komeasti, ei siinä mitään. Taisi Lukko tosin vähän väsähtää?

Ainoastaan hyvä perusvoitto, todella mielellään jo varsinaisella peliajalla, kelpaa. Kaikki muut vaihtoehdot lisäävät JYPin ja kannattajien tuskaa, ainakin jonkin verran. No, sanotaan näin, että kaksi pistettä hyvin mielellään, kiitos.

Leinonen maalin, jos vain suinkin mahdollista. Puolustuksen toipilaat kehiin harkinnan mukaan. Peli on kuitenkin kova ja tärkeä.

Tämä tammikuu on marraskuun ohella näitä JYPin tuskakuukausia. Marraskuu klaarattiin enemmän kuin komeasti, mutta joulutauon jälkeen peli ei ole roudannut kuin hetkittäin. Tässä ottelussa olisi korkea aika palata "oikeaan" voittokantaan hyvällä ja tasapainoisella esityksellä.

Kiire ei vielä ole, mutta se voi tulla. Tämä matsi näyttää osaltaan suuntaa loppukeväälle. Saumat olisi olla mukana kotietukamppailussa, mutta tällä hetkellä todennäköisemmältä näyttää "tippuminen" play off -kamppailuun.

Veikkaukset:
Pitkämäki maalissa: 2-5
Leinonen maalissa: 3-1

Viestin lähetti eksa

varsinkaan hyvävireistä JyPiä vastaan.

Eh? Hyvävireinen? Eh?
Joulutauon jälkeen kuusi matsia, joista yksi voitto (ja:lla Ipasta), kaksi tasuria ja kolme tappiota. Pisteitä siis neljä.
Ei ole hyvä vire, ei. Sitä ennen oli kuitenkin hieman toisenlainen meininki.

Sergeiltä loistavaa tekstiä jälleen. Jyväskylässä taitaa olla vähän sellaista "kaadutaan saappaat jalassa" -asennetta. Marko Palo mielessäin, näinkö meille aina täällä käy käy käy...
Viime hetkien maaleilla häviämiset sopivat myös kuvaan. "Kyllä me taisteltiin, mutta..."
Vaan josko tänä keväänä tulisi muutosta? Uskoa riittää... vielä...
 

Fireblade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Baby Beast
Eilinen peli kyllä valoi uskoa meikäläisen pääkoppaan, vaikka vieläkin muistissa kummittelee nuo kolme hävittyä peliä putkeen. Varsinkin se tapa millä nuo pelit hävittiin, pelottaa (huom! asenne).

Hyökkäys ja puolustuspeli ei minua eilisen jälkeen enää suuremmin huoleta, mutta maalivahtipeli kylläkin. Korhonen on edelleen sairastuvalla ja Bäckström on pelannut jo pidempään hieman ailahdellen. Eilen taas surkean alun jälkeen Nikke pelasi todella hyvin, eli pientä haparointia on edelleen havaittavissa Niken torjunnoissa.

Kahteen asiaan toivon Heikkilän kiinnittävän tulevissa peleissä nykyistä enemmän huomiota. Ensinnäkin, erien alut pitää pelata nykyistä selvästi terävämmin. Toiseksi, jos kake haluaa pelaajien toimittavan kiekon vastustajan päätyyn esim. ristikulmaan pelaamalla, niin silloin pitäisi pelaajia harjoituttaa oikea-aikaisempiin suorituksiin.

Nykyään vastustaja on ensimmäisenä kiinni päätyyn/kulmiin ammutuissa kiekoissa, kun Kärppien pelaajat on vasta ylittämässä siniviivaa (jos hieman kärjistetysti tämän ongelman kuvaan).

JYP on ryhdistäytynyt viime kaudesta kovasti ja nykyään se on todella paha vastus mille tahansa joukkueelle. Kärppiin uskoen veikkaan kuitenkin lopputulokseksi:

JYP-Kärpät 2-4
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Viestin lähetti Fireblade
JYP on ryhdistäytynyt viime kaudesta kovasti ja nykyään se on todella paha vastus mille tahansa joukkueelle.
"Ryhdistäytynyt viime kaudesta?" Viime kauden surkeiden esitysten takia JYP jäi runkosarjassa superjoukkue Kärpistä kolmen pisteen päähän. Kauden loppu oli katkera, kun 57 pistettä ei riittänyt jatkopeleihin (58 riitti), mutta JYPin viime kauden tuomitseminen alakanttiin menemiseksi on tosiasioiden vääristelyä. Itseasiassa uskon, että Alatalon JYP tulee saalistamaan vähemmän pisteitä kuin viime kauden Saarisen JYP.

Nipottamistahan tämä on mutta minkäs minä luonnolleni voin...
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Otetaanpa pieni lainaus JYP:n internet-sivuilta pelin ennakosta:

Eli Ilari Näckel, JYP:n joukkueenjohtaja sekä mv-valmentaja vastaa kysymykseen maalivahtitilanteesta näin:

Leinonen pelasi syksyllä erittäin paljon, koska Juha oli loukkaantuneena pitkään. Tavoitteenamme on kuitenkin ollut peluuttaa kahta hyvää maalivahtia. Viime aikoina Juhan on annettu pelata rauhassa ja Leiska on keskittynyt enemmän harjoitteluun.

Niinpä ja samalla valmennusjohto on sulkenut silmänsä Pitkämäen epävarmoilta otteilta. Luulisi ainakin, että Leinosen motivaatio on kohdallaan. Nyt Terolla on tilaisuus näyttää, kuka on se JYP:n ykkönen ja passittaa Pitkämäki loppukaudeksi vaihtopenkille tai vaikka takaisin Ilvekseen..

Ilmeisesti huomenna saadaan taas helpotusta pakkitilanteeseen, kun Loikala palannee kokoonpanoon, joten ainoa pakki sivussa on enää Marttinen. Sitäkin tärkeämpi kuitenkin, toivottavasti Tikkakosken sissikin on pian rivistössä. Mikkonen palannee Hauhtosen sekä Vostrakin rinnalle ja toivottavasti herättää varsinkin Hallin Jannen talviuniltaan.

Tärkeä peli. Tämä sekä tiistain TPS-kotiottelu näyttävät JYP:n suunnan, taistellako kotiedusta vai pleijaripaikasta..?
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Jyp on aina paha, ei siitä mihinkään pääse. Toivottavasti Jokisen ja Pitkäsen hienot otteet jatkuvat sekä ulkomaalaisille onnistumísia niin voitto tulee.. On jotenkin positiivinen olo tätä peliä ajatellen, jopa niin positiivinen että pitkästä aikaa vois ruksia pv:n ja tähän peliin 2 mukavalla 2 kertoimella. tasurissa olis 4 ja ei sekään varmaan hirmu kaukana ole.

2-5... (tai 2-2):(
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
JYP tänään, JYP i dag

1.kenttä

Sillgren - Perrin - Chlubna
Vaarasuo - Poikolainen

2.kenttä

Virtanen - Immonen - Pihlman
Huczkowski - Korhonen

3.kenttä

Vostrak - Hauhtonen - Mikkonen
Virolainen - Loikala

4.kenttä

Mustonen - Kärkkäinen - Jääskeläinen


Maalivahdit
Leinonen
(Pitkämäki)

Eli Leinonen korvaa Hupsismäen maalilla. Toivottavasti pelituntuma on kohdallaan. Muuten kokoonpanossa ei mitään ihmeellistä. Pakkitilanne tutun epätoivoinen (Nikolov & Marttinen), mutta Loikala tekee come-backin kokoonpanoon. Muuten mennään kuudella pakilla
 

Sharpe

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Joo täytyy vissiin lähtee hoitaan krapulaansa hippokselle, johon vastaan luistelee aina vaarallinen Kärpät. Jyppi on vähän pelillisessä lamassa just nyt. Kyllähän muuri taas taistelee maalissa, mutta eipä taida riittää kuin tasapeliin...

JYP-Kärpät 2-2(1-0)(1-1)(0-1)(0-0)

1-0 Vaarasuo(Perrin,Sillgren)
2-0 Vostrak(Mikkonen,Hauhtonen)
2-1 Myllykoski(Palsola)
2-2 Ton(Tenkrat,Lievers)yv.im. 59.59

maalivahdit:JYP:Leinonen:16+16+21+2=55
Kärpät:Bäckström:5+3+9+2=19(pois:58.22-59.59)

jäähyt:JYP:7x2min
Kärpät:6x2min

***Petr Ton
** Tero Leinonen
* Ilkka Vaarasuo
 

Krutov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Ton tuo Palsolan ketjuun rutkasti vauhtia ja taitoa, Tenkrat tekaisee pienen tauon jälkeen maalin ja Bäckström pelaa varmasti.

Jypillä paljon riippuu Leinosen otteista, mutta hänen onnistuessaan Jyppi pelaa vähintään tasapelin.

Veikataan: 2-3.
 

Fireblade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Baby Beast
Kärppien illan kerjukoostumukset:
--------------------------------------
Kärpät

32 Niklas Bäckström, Maalivahti AK

33 Pekka Rinne, Maalivahti


1. kenttä

50 Mikko Myllykoski, Vasen puolustaja AK

3 Lasse Kukkonen, Oikea puolustaja AK

90 Sami Mettovaara, Vasen laitahyökkääjä AK

39 Sakari Palsola, Keskushyökkääjä AK

87 Petr Ton, Oikea laitahyökkääjä AK


2. kenttä

2 Oskari Korpikari, Vasen puolustaja

5 Drew Bannister, Oikea puolustaja

12 Pekka Saarenheimo, Vasen laitahyökkääjä

17 Mika Pyörälä, Keskushyökkääjä

62 Petr Tenkrat, Oikea laitahyökkääjä


3. kenttä

26 Mikko Lehtonen, Vasen puolustaja

7 Topi Jaakola, Oikea puolustaja

8 Jussi Jokinen, Vasen laitahyökkääjä

22 Brett Lievers, Keskushyökkääjä

67 Andrei Potaitshuk, Oikea laitahyökkääjä


4. kenttä

27 Juha-Pekka Haataja, Vasen laitahyökkääjä

37 Henrik Juntunen, Oikea
-----------------------------------------

Missä mm. Viuhkola, Pitkänen, Appel ja Palomäki?
 

JVR

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers
Torstai-illan esityksen (viimeiset 2 erää) perusteella uskallan ennustaa, että Kärpät voittaa leveämmin kuin maalin erolla. Tulosvetoon 2-4, 1-4 ja 2-5-tulokset ovat mielestäni todennäköisimmät.

Jotenkin minulla on sellainen kutina, että loistavan marras -joulukuun pelannut JYP vajoaa vielä ulos pudotuspeleissä. Ettei vain kävisi niin sanotusti SaiPat tai Ässät. No juu, turhaa provoa, myönnän.
 

tiikeri

Jäsen
Viestin lähetti JVR
Jotenkin minulla on sellainen kutina, että loistavan marras -joulukuun pelannut JYP vajoaa vielä ulos pudotuspeleissä. Ettei vain kävisi niin sanotusti SaiPat tai Ässät. No juu, turhaa provoa, myönnän.

Eihän tuo ole mitään provoa, vaan ihan normaalia ja realistista ajattelua. Minulla on sattumoisin ihan samanlainen kutina tällä hetkellä päällä. Tiukkaa tulee olemaan ja tuota syyskaudella kerättyä pistekaulaa viivaan tullaan vielä todella tarvitsemaan. Ilman sitä pisteputkea ei olisi varmaankaan mitään jakoa selvitä kahdeksan sakkiin.
 

Roy

Jäsen
Kärppien kokoonpano

Pitkäs-Joni siis pelikiellossa tämän ottelun. Paha, paha, menetys. Mikäs Viuhkolalla on?

Kaksi tärkeää miestä poissa kokoonpanosta, ei hyvältä näytä.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Kyllä aika heikolta on näyttänyt JYP:n peli joulutauon jälkeen, on kuin aivan eri joukkue verrattuna siihen taistelevaan ja vahvasti liikkuvaan joukkueeseen, mikä oli liigan paras joukkue HPK:n ohella ennen joulutaukoa.
Suurin syy siihen kuitenkin lienee tämä järkyttävä pakiston loukkaantumissuma, jonka vuoksi nytkin ovat poissa Marttinen sekä Nikolov. Loikala palaa onneksi peliin. Mutta Mäenpää on pistetty jostain syystä a-nuoriin, joten kuudella pakilla mennään.
Tosin Kärpät näyttää tulevan vielä kapeammalla materiaalilla, kun ei ole edes neljää täyttä ketjua.
Tämä sekä tiistain TPS-pelin jälkeen nähdään, mistä taistellessa JYP:n loppukausi sujuu..
Leinosella luulisi ainakin olevan näyttöhaluja, että hän pystyy pysäyttämään kärppälauman myös Hippoksella.
 

tiikeri

Jäsen
Re: Kärppien kokoonpano

Viestin lähetti Roy
Pitkäs-Joni siis pelikiellossa tämän ottelun. Paha, paha, menetys. Mikäs Viuhkolalla on?

Kaksi tärkeää miestä poissa kokoonpanosta, ei hyvältä näytä.

Tuohan näyttää oikein hyvältä. Nyt meilläkin on sentään jonkunlaiset mahdollisuudet selvitä pisteille tässä pelissä. Vielä kun pistätte sen Rinteen, vai mikä se nyt oli maaliin, niin ollaan jo melkein samalla lähtöviivalla.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Mikkonen palaa nyt kokoonpanoon, joten toivoa sopii, että tutun ketjukaverin paluu herättää talviunillaan uinuvat Vostrakin sekä Hauhtosen.
 

Dave

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viestin lähetti Sharpe


jäähyt:JYP:7x2min
Kärpät:6x2min


No tätä nyt ei usko sikakaan. Kärpille vähemmän jäähyjä kuin vastustajalle, ei voi olla mahdollista, ellei sitten tuomaria ole raahattu paikalle ulkomailta. Ainoa mahdollisuus tuohon on se, että Kärpät johtaa 5-0 kymmenen minuuttia ennen loppua ja tuomari sitten tasoittaa tilastoja pelin jo ratkettua tai vastustaja innostuu pelaamaan lopussa tosissaan sikaa.

Tiukka peli tulossa. Voitto on lujassa. Veikkaan 3-3. Paljon on kiinni Bäckströmistä. Pelaapa nyt kokonainen peli ilman hörppäystä.
 

Fireblade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Baby Beast
No niin, Brett teki ottelun avausmaalin ja Kärpät johtaa 0-1. Kuulostaa vauhtia olevan ensimmäisessä erässä ihan mukavasti?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös