Jyp - Jokerit, 9.3. Hippos

  • 22 303
  • 205

Kössi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Re: Hyvää LOMAA JYP !!!!

Viestin lähetti IceAce
ilosia terveisiä Porista sinne Nykäskylään ! Hyvää kesälomaa ! Ässät ehkä olisi voinut hieman antaa Jokereille vastusta, mutta "JypHT" oli pelkkä vastaantulija.
Sehän tässä onkin niin mukavaa, ettei tarvitse jossitella olisiko pärjännyt vai ei. Ässät lienee moraalinen mestari kuudelta viime kaudelta, sillä kyllähän ne ehkä olisivat antaneet joukkueelle kuin joukkueelle vastusta, kun ne hävinneet ovat olleet pelkkiä vastaantulijoita...

JYPille kiitos vaihtelevasta kaudesta. Ensi kautta varten voisi ehkä kuitenkin aloittaa jo harjoittelun kiekon purkamiseksi omalta puolustusalueelta.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Viestin lähetti Gags
Mä olen koko ajan luullut että Tepsi on sun ennakkosuosikki, kuten minunkin, mutta hyvä näin.

Olet oikeassa, TPS on ennakkosuosikkini mestariksi. Jokerien ennakkosuosikkiuteen (kaunis sana) viittasin koskien tätä ottelusarjaa. Laitoin Ipa-Jokerit matsin ketjuun ennustuksen; Jokerit pudottaa Jypin 2-1.

Voin paljastaa kaikki neljä suosikkiani mitskuja jakamaan, samat ovat olleet koko kauden. Tässä aakkosjärjestyksessä:

HIFK, Jokerit, Kärpät, TPS. Bubbling under: Ipa

(tässähän on kivaa dilemmaa, Jokerit ja Kärpät eivät voi molemmat olla neljän joukossa eikä Ipakaan toivottavasti, mutta sitä en tiennyt kauden alussa)
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Re: Hyvää LOMAA JYP !!!!

Viestin lähetti IceAce
Ässät ehkä olisi voinut hieman antaa Jokereille vastusta
Jäipä näkemättä...
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
It's a summer holiday..

Sitähän tässä voi lauleskella.

Tänään JYP kaatui huomattavasti paremmalla esityksellä kuin sunnuntaina. Kuten Matti Alatalo sanoi: Nöyrempi joukkue voitti. JYP:n lepsuilu omalla alueella kostautui kahdesti, olisi mielenkiintoista tietää mitä Jari Korhonen mietti Jokereitten voittomaalin jälkeen. Tilanne lähti täysin siitä, ettei Jari Korhonen ollut tarpeeksi NÖYRÄ. Purku laitojen kautta keskialueelle ja vaikka pitkäksi, mutta mitäpä herra Korhonen tekee. Rupeaa kikkailemaan oman maalin takana ja puolen minuutin sisällä kiekko on omassa maalissa ja kesälomajuhlinnat voi alkaa.

Mihin katosi se JYP:n liike ja taistelutahto, mitä oli ensimmäisessä erässä yllinkyllin ja Jokerit oli täysin hätää kärsimässä. Alkoiko avainpelaajia väsy painaa, ilmeisesti. Jokereilla riitti neljään kenttään hyvää materiaalia, meillä nippanappa yhteen. Mutta ei se ekassa erässä näkynyt. Jortikan käärmekeitot purivat ja toiseen erään luisteli täysin erilainen narrilauma. Hauhtosen tyhmä taklaus kruunasi JYP:n kauden, sen jälkeen narrilaumalla ei juuri hätää ollut, vaikka JYP hetken piristysruiskeen saikin tapettuaan Hapan penaltin.

Favorin oli kyllä niin sanotusti MUNATON ja LINJATON jamppa. Otetaan yksi jäähy sieltä, toinen täältä. Miksei sitten voi kaikkia viheltää, eikä ole miehellä munaa antaa 5-3 av:ta Jokereille. Pesosen jäähynkin aikana JYP:n pelaajia koukittiin nurin aivan härskisti Timpan silmien edessä ,mutta ei ollut miehellä pokkaa nostaa kättä uudelleen pystyyn.

Kiitos JYP tästä kaudesta ja samaa mieltä kuin Kössi, harjoitellaan niitä purkukiekkoja.
 

Wilzu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Ircissä taisin todeta, että Ässät olisi hyvinkin voinut pistää Jokereille kovemmin kampoihin, mutta ei siitä sen enempää kun sarjan voittaja on selvinnyt. Tämä kausi päättyi JYPiltä taistellen ja lähes täyden kotisalin edessä. Selviäminen tähänkin asti oli jo jonkunlainen venyminen, sillä vielä puolitoista viikkoa sitten tilanne näytti melkoisen toivottomalta.

Onnittelut Jokereille voitosta ja tsemppiä jatkopeleihin. Jotenkin on sellainen kutina, ettei Jokerit ole vielä tämän kauden osalta viimeistä sanaansa sanonut.

np: Cliff Richard - Summer Holiday
 

Jokke

Jäsen
Onnea vaan Jokereille Playoffeihin pääsystä.

Toisaalta olisin toivonut, että tämä sarja olisi vielä jatkunut stadissa.

Tervetuloa JYP tekemään seuraa Ässille kesäloman vietossa. Meiltä voi kysyä vinkkejä, että mitä voi tehdä pidennetyllä kesälomalla. :-D

Seuraava asia mitä JYPin ja Ässien kannattajat varmasti odottavat, on viime kauden taloudellinen tulos ja uudet pelaajahankinnat.

Onnen toivotukset kuitenkin JYPille hienosta taistelusta.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Selvittiin pahimmasta

Tästä lähtien me ollaan, aikuisten oikeasti, haastaja ja vastustaja on ennakkosuosikki.

Ja omasta mielestäni pelaajabudjetti lähti sunnuntain peliin haastajina ja Jyp ennakkosuosikkina, kuten siis Hesarikin tuolloin vähän kirjoitteli mutta pelaajabudjetin selvästi parempi peli ja asenne sunnuntaina käänsi kelkan pelaajabudjetille ja tähän tän iltaseen peliin pelaajabudjetti lähtikin jo tasavertasena tai lievänä suosikkina mutta näin pleijari-aikaan tätä ei kannata sen pahemmin hehkuttaa vaan on syytä olla nöyrä ja ottaa ne voitot teoilla ei puheilla.

Mutta se tästä sarjasta. Nöyrimmät kiitoksia Jypille ja Jyp-faneille hyvästä vastuksesta (ainakin tänään), me jatkamme nyt matkaa Ouluun porojen kaatoon.

Jypin osalta siis ensi kauteen,
 

Ollius

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jaahas, kausi paketissa.

Olipahan taas matsi. Mikä parhaite jäi mieleen, oli se JYPin kauden parhaan puolustajan kikkailu, joka johti Hjokereiden voittomaaliin. Harmittaa, ja v******a.

Ja olipahan linjatuomareilla mielenkiintoinen linja tänään noiden pitkien kiekkojen suhteen. Molemmilta jäi viheltämättä todella monta roiskaisua. Tietenkään peli ei siihen ratkennut, mutta pistipähän vain silmään.

Hapalla taisi hieman olla liikaa tunnetta mukana taklauksessa, ja vitonen napsahti. Se kestettiin, ja toiveita jatkoajasta nousi. Tosin Alatalon hienoinen kämmi käyttää aikalisä tilanteessa, jossa oli tauko odotettavissa muutenkin, jäi myös harmittamaan.

Ketutusta ärrältä lieventämään haettu sexpäck ja BadBoysII hieman lieventi kommentteja, jotka oli mielessä pelin jälkeen, ehkä parempi niin.

Onnittelut, jatkossa olette. Ja jos peleihin lähtee metrolla, on voitto lähempänä. On se vaan kynä.

Edit: Unohtui mainita se tärkein, eli Marttisen kahva, jolla estettiin jokeripelaajan läpiajo, oli kyllä komea. Miten on mahdollista, että sitä ei Favourite kehdannut viheltää. Ja mitä siinä jatkotilanteessa, mistä Pesonen sai kakkosen, oikein tapahtui. Itse missasin tilanteen aivan täysin.
 
Viimeksi muokattu:

Tuomas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vain yksi jengi Stadista
Viestin lähetti Vakio
Toivottavasti ei ole aivotärähdys. Mäen ura on kohta vaakalaudalla. Muistaakseni aivotärähdyksiä on jo kaksi ennen tätä tällä kaudella.

Ei tullut aivotärähdystä, onneksi. Muutama tikki oli laitettu leukaan/huuleen.

Eli pelaa taas Kärppiä vastaan.
 

Kemulator

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Kuten muut jo aiemmin tuossa mainitsivat, hyvällä esityksellä lähdettiin lomille, mikä jätti paremman maun suuhun kaudesta kuin täystyrmäys. Tänään joukkueesta huokui se, että loppuun asti yritettiin. Tätä asennetta olisin halunnut nähdä enemmänkin tällä kaudella, varsinkin talven pimeinä kuukausina. Tänään ei kuitenkaan pelkkä asenne riittänyt, vaan Korhosen kaksi virhettä tuotti kaksi maalia naapurille.

Naapurin puolelta täytyy todeta, että on tuo Metropolit melkoinen seppä. Kun pyöritysvaihde lähtee silmään, niin siinä oli meidän puolustus lähinnä sivustakatsojan roolissa. Puolustajien virheiden hyödyntäjänä Metro on täysin omaa luokkaansa SM-liigassa, se nähtiin tänäänkin.

JYP:n osalta näihin kuviin, näihin tunnelmiin. Lyödään kautta nippuun sitten, kun tuohon väliin saadaan hieman aikaa antamaan perspektiiviä. Tästä kaudesta JYP:lle kiitos, paskan seassa oli kyllä helmiäkin ihan tarpeeksi, ettei tarvitse toteuttaa uhkausta siirtyä seuraamaan oopperaa.
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kaippa tässä on jo kaikki tarvittava sanottu. JYP pelasi suhteellisen hyvin, ainakin sunnuntaiseen peliin verrattuna, mutta parempi silti voitti. Mitä olisikaan tapahtunut ilman Korhosen typerää oman pään kikkailua... No, turhahan sitä on jossitella. Onnittelut Jokereille!

Ei tästä nyt kovin vittuuntunut fiilis edes jäänyt, sellanen tyhjä fiilis vain. Taas pitää odotta syksyyn asti, että pääsee taas pelejä seuraamaan. Hippoksella oli tänään(kin) hieno fiilis, etenkin Hauhtosen 5 minuuttisen jälkeen yleisö kannusti upeasti, Hippos tömisi... Kiitokset JYPille sekä faneille, ensi kauteen.
 

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
Viestin lähetti Hypodermic
Ei tästä nyt kovin vittuuntunut fiilis edes jäänyt, sellanen tyhjä fiilis vain. Taas pitää odotta syksyyn asti, että pääsee taas pelejä seuraamaan.

Ei ihan näinkään. JYP A pelaa hienoa kiekkoa ja jatkaa taistelua junnumestaruudesta; hinta-laatu-suhteeltaan SM-liiga ei voi _koskaan_ saavuttaa tätä tasoa. Halvalla saa hyvää tässä tapauksessa, suosittelen.
 

FourForty

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Re: It's a summer holiday..

Viestin lähetti Köpi
Favorin oli kyllä niin sanotusti MUNATON ja LINJATON jamppa. Otetaan yksi jäähy sieltä, toinen täältä. Miksei sitten voi kaikkia viheltää, eikä ole miehellä munaa antaa 5-3 av:ta Jokereille. Pesosen jäähynkin aikana JYP:n pelaajia koukittiin nurin aivan härskisti Timpan silmien edessä ,mutta ei ollut miehellä pokkaa nostaa kättä uudelleen pystyyn.

Hassua sinänsä, että sekä JYPin Uhlbäck että Jokerien Pesonen olivat pelin jälkeen kehuneet Favorinia nimenomaan linjan säilyttämisestä. Kaunista peli ei ollut ja kahvata sai, mutta linja säilyi loppuun asti. Mutta mielipiteitähän on useita.
 

majuho

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jep jep... jotenkin on tyhjä olo eilisen pelin jälkeen. Tunnelma oli loistava, mutta... se voitto vain jäi tulematta. Näin tällä kertaa. Jokereista pisti silmään Metropolit, kerta kaikkiaan aivan loistava pelaaja, siis huikea! Ne kädet ne kädet... Mutta onnea Jokereille jatkoon pääsystä, ja kaatakaa ne Kärpäset... Nyt liitymme kalpeina, jo ruskettuneiden ässäläisten kanssa loman viettoon...
 

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Re: Re: Hyvää LOMAA JYP !!!!

Viestin lähetti vln
Kyllä se tietenkin voi olla rankkaa, kun omasta joukkueesta ei ole play-offeihin. Jyväskylässä nähtiin kuitenkin play-offeja(sääli)
tänä vuonna, Porissa ehkä joskus harmaassa tulevaisuudessa.

Se nyt on loppujen lopuksi ihan sama käykö siellä pelaamassa sen yhden säälittävän kotiottelun vai ei. Fakta on se, että noutaja olis todennäköisesti Ässillekin tullut tässä vaiheessa. Eipä vituta enää siinä määrin, kun kausi meni pilalle jo runkosarjassa.

Onnea Jokereille, hienoa että voititte tämän sarjan! Pudottakaa vielä porot jatkosta, sitten saattekin jo hävitä..
 

SjV

Jäsen
Jaahas, olipas pitkästä aikaa vauhdikas ja viihdyttävä peli, muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta.

1-0 ja 2-1 maalit menevät 10-0 Häkkisen ja Jokeri-puolustuksen hohhailun piikkiin. Virtanen pääsi 1-0 maalissa kertämään Jokeri pakit ja Häkkisen lähestulkoon seisovilta jaloilta ja 2-1 maalissa Uhlbäckin "veto" oli lähinnä sellainen pihalätkä sutaisu. 1-1 maalia en kommentoi, kiitos Hippoksen 2. rivin näkyvyyden.

2-2, on se kone tuo Metro, nätti vippi siniseltä Valtoselle laitaan, itse suoraan maalin eteen, lapa jäähän ja keikko reppuun. Kestää vertailussa tolle sunnuntaiselle 5-2 maalille. 2-3 taasen alkaa järkyttävästä JYP-puolustuksen munasta oman maalin takana. Ainoa kuka pelaa siitä seuranneen tilanteen loppuun on Vertala.

Paha maku jäi ottelusta suuhun mailan käytöstä. Molemman kyllä käyttivät mailaa aikas surutta välillä, mutta tuo Jokereiden "poikki puu" taktiikka näytti välillä varsin järkyttävältä. Erittäin useassa JYP hyökkäys yrityksessä Jokeri sinisellä odottaa kolme valkopaitaa maila poikittain vastassa. Viimeistään jos sai lerppukiekon maalin taakse, niin "kiekoton" pakki odottaa kärkikarvaajaa maalin edessä maila poikittain. Pahinta tuossa mailan poikittain pitämisessä näytti olevan se, että mailaa pidettiin tuossa omien hartioiden tasolla. Onneksi vain Pesonen osui. Normaali JYPin "käyttämä" kahva kun osuu tonne lantion seudulle.

Hauhtosen OR:stä turha purnata. Janne tulee tilanteeseen myöhässä ja hieman hypäten. Mäen yrittäessa tilanteesta karkuun, hän menee hieman kyyryyn ja sitten pam. Mitään "tahallista" kyyristymistä siitä ei kyllä saa tekemälläkään, jokainen voi itse yrittää ottaa spurttia selkä suorana.

Onnittelut Jokereille jatkopaikasta, itse poistun Viitaniemen rantaan pelaileen palloa.


Edit: kiroitus virheitä ja Mäen pelipaikka.
 
Viimeksi muokattu:

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Viestin lähetti SjV
Jokeri pakin yrittäessa tilanteesta karkuun, hän menee hieman kyyryyn ja sitten pam. Mitään "tahallista" kyyrimistä siitä ei kyllä saa tekemälläkään, jokainen voi itse yrittää ottaa spurttia selkä suorana.

Tomi Mäki on hyökkääjä, itse asiassa tällä hetkellä 3.kentän keskushyökkääjä.
 

Sam#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Homma tuli hoidettua hienosti, ilman että Jypille annettiin edes mahdollisuutta jatkoon. Näin sen pitikin olla. Kärppiä vastaan saammekin varautua hieman kovempaan vastukseen, tosin Jokereiden hyökkäsvitjat pesevät pohjoisen vastaavat mennentullen.

Kiitos Jyp, ensi kaudella taas kohdataan.
 

trivekku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, IFK
Viestin lähetti Sam#9
Kärppiä vastaan saammekin varautua hieman kovempaan vastukseen, tosin Jokereiden hyökkäsvitjat pesevät pohjoisen vastaavat mennentullen.


Jokin tässä särähti pahasti silmään.

Kärppien 2-3-4 ketjut repivät Jokerien vastaavat palasiksi, näin niinkuin pelillisesti. Lisänä Jokerien heikko pakisto, jonka jo Jypin pörräys sai paniikkiin välillä. Entä kun siellä hyökkäyspäässä peli rakentaa ja juonii. Lievers, Viuhkola, Tenkrat, Machulda.. Vaikka otat heidät tarkasti, silti jää Palsola, Pyörälä, Jokinen ja Pesonen.

Maalivahtipelinkin pallot ovat Kärppien puolella.

Mutta Jortikka on aika velho, en silti veikkaa Kärppiä varmaksi jatkoomenijäksi. Tiedä mitä se keksii.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Hyvää kesälomaa sinne Jyväskylään. Eipä tuo kausi siellä kestänyt edes viikkoa kauempaa.

Tosiaan, kuten irkissä juteltiin niin Ässät olisi saattanut antaa kovemman vastuksen Jokereille ja JYP taas Ilvekselle jos se olisi joutunut säälipleijareihin. Mutta nyt kävi näin, jossittelu on aina kivaa joskin hyödytöntä...
 

tappi

Jäsen
Minkähän vuoksi Jatkoajan etusivulla mainostetaan ottelua Jokerit-Jyp 10.03.04,onkohan kaverit playoff huumassa ?
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Teretulemast Yyteriin!

Hyvää kesälomaa Nykäslandian asukeille! Taistelu päättyi lyhyeen ja haaveet kaatuivat Hjokereiden käsittelyssä.

Mielestäni korkki (ei se kaukalopalloilija) on asian ytimessä. Ässille olisi sopinut Hjokerit paremmin, kuten myös Ipa JYP:lle. Nyt kävi miten kävi. Jokerit pudotti JYP:n ja Lukko/JYP/TPS -trio Ässät. Kaikkeista mieluiten suurin HVM-joukkue Bleg olisi voinut pudota Ässien ja JYP:n tieltä. Nyt kävin näin, katsotaan miten ensi kaudella.
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Viestin lähetti trivekku
Jokin tässä särähti pahasti silmään.

Kärppien 2-3-4 ketjut repivät Jokerien vastaavat palasiksi, näin niinkuin pelillisesti. Lisänä Jokerien heikko pakisto, jonka jo Jypin pörräys sai paniikkiin välillä. Entä kun siellä hyökkäyspäässä peli rakentaa ja juonii. Lievers, Viuhkola, Tenkrat, Machulda.. Vaikka otat heidät tarkasti, silti jää Palsola, Pyörälä, Jokinen ja Pesonen.

Maalivahtipelinkin pallot ovat Kärppien puolella.


Sinulla ei taida olla sarkasmista mitään käsitystä? Ei kai nyt tosissaan kukaan Jokeri-fani väitä, että meillä olisi tällä hetkellä paremmat hyökkäysketjut kuin Kärpillä. Yksi ketju kestää vertailun, saattaa olla jopa Kärppien vastaavaa parempi, mutta muut häviävät selvästi, ainakin paperilla.

Eli altavastaajina lähdetään, se on tautisen tosi. Mutta altavastaajat ovat aina joskus yllättäneet. Muistaakseni Kärpät on yllättänyt meidät samasta asetelmasta muutama kausi sitten. Nyt voisi olla kuitin paikka.
 

Sam#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Viestin lähetti trivekku
Jokin tässä särähti pahasti silmään.

Maalivahtipelinkin pallot ovat Kärppien puolella.

Vakio ehtikin jo kommentoimaan tuota alkua.

Maalivahtipelin palloista kommentoin vain ja ainoastaan SM-liigan torjuntaprosentein.

2. Bäckström Niklas, Kärpät 43 93,57
3. Helanen Markus, Jokerit 13 93,44
8. Häkkinen Pasi, Jokerit 46 92,19
26. Rinne Pekka, Kärpät 14 89,67
 

Pee

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jari Korhonen on LOISTAVA kiekollinen pakki ja kutsunutkin itseään "välihyökkääjäksi", ei suoraksi puolustajaksi. Korkin suuri halu hyökätä tuotti Jypille tällä kaudella monta maalia ja ilonhetkeä. Jotenkin ironista on, että tuo samainen piirre johti myös vastustajan voittomaaliin kauden viimeiseksi jääneessä ottelussa. Korhonen ei oppinut edes kerrasta, vaan alkoi toisen kerran saman vaihdon aikana kikkailla omassa päässä ja tuloksena Vertalan maali. Yhdeksän kymmenestä pakista olisi VIIMEISTÄÄN toisessa purkupaikassa pistänyt kiekon pois, mutta Jari ei tuollaiseen pystynyt "alistumaan", vaan halusi lähteä kuskaamaan kiekkoa ylöspäin. Hän on pelaaja, joka - valmentajansa sanoin - "pelaa tätä peliä". Niin myös tukalissa paikoissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös