Jyp - Ipa 28.02.02

  • 2 380
  • 42

jyp17

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP.
Viestin lähetti Köpi

Henk.koht minun käy sääliksi Petr Tonia. Saarisen pakkopeluutus syö Tonin tehoja ja mies hukkasi eilenkin kaksi läpiajoa. Aika harvinaista Tonolle.

No noista läpiajoista sen verran, Racine pelasi tilanteet kyllä kerrassaan mallikkaasti. Tono ei päässyt harhauttamaan tuttuun tyyliinsä kummallakaan kerralla, toinen läpiajo päättyi siihen jo lähes kuuluisaan tolppaan Racinen heittäydyttyä oikea-aikaisesti Tonon maalisuunnitelmien eteen. Sitten sitä toista läpiajoa en tainnut ihan selvästi nähdä, mutta taisi Racine saada jotain mailantynkää kiekon eteen ratkaisevalla hetkellä. Ei noista kyllä Tonoa kamalasti kannata syyttää, hiemankin huonompi päivä maalivahdilla niin se on ylämummo ja komeasti. Muutenkin Racine pelasi hyvän matsin, vaikka tuomareille oli jatkuvasti jotain asiaa.
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ensiksi tunnustan häpeäkseni, että sorruin eilen alkoholismiin, jonka seurauksena peli jäi näkemättä. Mutta näin radionkuuntelijan näkökulmasta seuraavaa:

Lievemaan mukaan JYP hallitsi mielin määrin, mutta taas tuli se totuttu musta minuutti. Tuomaritoiminta kuulemma syvältä. Tunnelmaa kuitenkin oli, kun peli lopulta kuitenkin sai positiivisen käänteen. Myös radion ääressä ja irkissä juhlittiin. Siitä tulikin mieleen, että Jakelle ja Ollille sopimukset ja sassiin, ellei ole jo kirjoitettu.

JYP tuntuu löytäneen ennen taukoa kadoksissa olleen vireensä, mikä lupaa hyvää. Kaikki "asiantuntijathan" olivat jo valmiit antamaan JYP:lle kuoliniskun, myönnän kyllä, että itseänikin alkoi jo mietityttämään aika lailla ennen taukoa. Mutta taas äijät näytti, että pienellä budjetillakin voidaan pelata, kun sydän on paikallaan. JYP:llä ei ole mitään hätää. Ilveksellä ottelu enemmän pelattuna ja maaliero paras viivan tuntumassa kahinoivilta. Lauantaina Pelicans kaatuu, lähteehän Jyskylästä kolme bussilassillista huutamaankin. JYP menee pleijareihin!

Jarkko Glad, Jumalan poika!
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Viestin lähetti Tenho
Ja tuosta Köpin mielipiteestä vielä että ihan hyvin mielestäni Hirvosen kenttä pelasi...etenkin kuten jo sanoin Sillgren. Ja Tonon epäonnistumiset läpiajoissa eivät kuitenkaan ole ketjukavereiden syytä.

Kiinnitan ihan huomiota Sillgrenin peliin ja pitää myöntää että Sergei oli tässä taannoin oikeassa. Harri kuskaa kiekkoa ja eikä malta millään syöttää. Tono menee täysin hukkaan Sillgrenin rinnalla, valitettavasti. Sillgren - Hirvonen - T.Jääskeläinen kenttä toimi todella mainiosti alkuvuodesta, mutta Nega-Mika hajotti senkin. Tämähän puhe menee kuuroille korville, mutta se on minun mielipiteeni. Sillgren - Hirvonen kaksikko omaa karmeimmat miinusluvut koko JYP:stä kaiken lisäksi.
Täytyy kyllä ihmetellä, miten yhden miehen paluu vaikuttaa JYP:iin tuolla tavalla. Kysehän on tietysti Olli Ahosesta. Chlubnakin tuntui kuin uudesti heränneeltä. Kun vielä Tono löytäisi hyvän vireen..
 

greatLeo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Spurs
Materian laki

Niinpä niin, materiaali ei riitä. Kyllähän eilenkin materiaaliltaan parempi Ilves oli vain väsynyt, huonossa vireessä, epäonninen ja tuomarien epäsuosiossa, eikö? :o

Jos Ipalaiset tässä vaiheessa kautta (6-7 peliä jäljellä) alkavat turvata siihen, että heillä, Blyysillä, ja miks ei HIFK:llakin on paremmat materiaali kun JYPillä, niin se tietää hyvää pandapaidoille. Jäljellä olevia pelejä kun tuskin paperilla hoidetaan, eikä näin ollen myöskään sitä play off -paikkaa saada tuon A4:n turvin. Ja sitäpaitsi, JYPinhän piti olla tuolla materiaalilla liigan hännillä, ja Pussileukojen ehkä nippa nappa plejarijoukkue. Mutta onneksi jääkiekko ei ole näin mustavalkoista ja helposti pääteltävissä olevaa; pelejä on kuitenkin 56 joka joukkueella, ja ne alkavat aina tilanteesta 0-0.

Tällä hetkellä Ipalla, JYPillä ja Sinisillä on sama tilanne; kaikki on periaatteessa omien pelien varassa. HIFKin mahkut on enää teoreettiset. Materiaaliin tämä kilpajuoksu ei mielestäni ratkea. Ja luonnollisesti toivon, että loppujärjestys on tämä:

7. JYP
8. Ilves
------------
9. Blues
10. HIFK

Sen verran maalta minä JYPin kannattajana olen aina ollut, että Jokerit-HIFK -matsit on ollut siitä rasittavia, kun toivoo oikeastaan, että molemmat häviäis :D Nyt myös Blues kuuluu osittain tuohon kategoriaan.
No, 17.3. sitten katsotaan, ketkät lähtevät ostamaan vesipatjoja ja ketkä antavat parran kasvaa :p
 

heka

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mielestäni Saarinen on löytänyt JYP:lle erittäin hyvät ketju kombinaatiot. Jokainen ketju sai eilen vietyä pelin Ilveksen päätyyn ja luotua hyviä maalipaikkoja. Ilman JYP:n kehnoa viimeistelyä tai Racinen torjuntoja JYP olisi vienyt pelin itselleen jo toisessa erässä.

Toi Hauhtosen johtama viisikko oli erityisesti tulessa. Kuten jo epäilinkin, Vostrak on nyt tauon jälkeen näyttänyt mitä on miehiään ja pyörittelee vastustajia minkä kerkeää. Pilenkin peli näytti tosi hyvältä, ensimmäisessä erässä mies kerkesi antamaan noin 5 pirun kovaa taklausta ja järjästäli hyviä paikkoja ketjukavereilleen. Ahosen ja Chlubnan hieno yhteistyö näyttää jatkuvan siitä mihin se joskus tammikuussa jäi. JYP:stä Lehtoa lukuunottamatta kaikki pelaajat saavat allekirjoittaneelta plussan eilisestä peliesityksestä.
 

Shane

Jäsen
Viestin lähetti Suomi-Salama
Lievemaan mukaan JYP hallitsi mielin määrin, mutta taas tuli se totuttu musta minuutti. Tuomaritoiminta kuulemma syvältä.
JYP tuntuu löytäneen ennen taukoa kadoksissa olleen vireensä, mikä lupaa hyvää. Kaikki "asiantuntijathan" olivat jo valmiit antamaan JYP:lle kuoliniskun, myönnän kyllä, että itseänikin alkoi jo mietityttämään aika lailla ennen taukoa. Mutta taas äijät näytti, että pienellä budjetillakin voidaan pelata, kun sydän on paikallaan. JYP:llä ei ole mitään hätää. Ilveksellä ottelu enemmän pelattuna ja maaliero paras viivan tuntumassa kahinoivilta. Lauantaina Pelicans kaatuu, lähteehän Jyskylästä kolme bussilassillista huutamaankin. JYP menee pleijareihin!

Jos JYP pelaa loppukauden ottelut samalla tavalla kuin eilen, on paikka kahdeksan joukossa varma. Ilves oli täysin altavastaaja koko ottelun ajan. Edes tuosta "mustasta minuutista" ei mielestäni voi ketään JYPiläistä syyttää, kyseessä vaan oli käsittämättömän huonoa tuuria. 2-1-kavennuksessa Ilves-junnu sai kiekon b-pisteellä ja laukaisi hirveästä maskista kiekon silmät kiinni maalia kohti, sinnehän se tietenkin meni, tilanne oli vielä Ilveksen ensimmäinen paikka koko 3.erässä. 2-2-kavennus syntyi, kun Majesky laukoi siniviivalta reippaasti yli ja ohi maalin, päädystä kiekko sitten pomppi tietenkin tyhjän maalin eteen,jossa Bruun sattui seisoskelemaan.

Tuomaritoiminta oli jälleen sitä itseään. Enpä jaksa esimerkkejä luetella, jokainen voi katsoa tänään TV-JKL:n lähetyksen. Toivottavasti se piste, minkä Ilves sai tuomareiden viheltämättömyyden ansiosta, ei ratkaise kauden lopussa pudotuspelipaikkoja.

Pelicans-peliin JYPiläisten luulisi syttyvän vähintään samalla tavalla, kun noita kannattajia noin paljon mukana. Harmittaa, että en itse pääse, kun jo suunniteltu matka peruuntui viime hetkellä. Siis fanibussillahan toki pääsisi, mutta eipä sinne raittiilla miehellä taida olla asiaa, kun kuulemma pelkkiä ryyppyreissuja ovat.
 

ranger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Die Mannschaft
Shane:

"Tuomaritoiminta oli jälleen sitä itseään. Enpä jaksa esimerkkejä luetella, jokainen voi katsoa tänään TV-JKL:n lähetyksen. Toivottavasti se piste, minkä Ilves sai tuomareiden viheltämättömyyden ansiosta, ei ratkaise kauden lopussa pudotuspelipaikkoja."

Joku Ilves-henkinen voisi sanoa samaa edellisestä Ilves-Jyp ottelusta, josta Jyväskylän Pallojääkiekkojoukkue nappasi pisteen. Se piste ei ollut elon laskuopin mukaan yhtään vähemmän merkitsevä, kuin tämä Ipan näin loppukierroksilla hankkima.

Munkki-Einari Ilveksellä tosin eilen kävi. Siitä ei pääse minnekään.




Ranger
 

ipa rules

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Packers
Tämä oli taas näitä pelejä joo. Tulipahan uhmattua luontoa ja ajettua hengenvaarallisen liukkaalla tiellä Jyväskylään katselemaan munatonta ja tahdotonta Ilvestä.
Racine piti pari erää Ilvestä pystyssä, kun kukaan muu joukkueesta ei viitsinyt edes yrittää. Ilves teki kaksi räkämaalia Lehdon avustuksella...Ilves kiittää.

Jatkoaika ottaa päähän siinä mielessä, että Ton oli se ainoa kentällä ollut pelaaja joka olisi ehdottomasti pitänyt pitää tarkasti, mutta kun ei niin ei. Ansaittu voitto Jypille.

Tuomarit eivät olleet hyviä, mutta eivät kuitenkaan niin huonoja, kuin jotkut täällä jaksavat väittää. Tilannetta jossa Vostrak heitti puolet varusteistaan jäälle ja luisteli vaihtoon en nähnyt, mutta jos kukaan neljästä tuomarista ei nähnyt myöskään mitään, niin ihmettelen vain. Pelin törkein tapaus oli Nemirovskyn telominen poikittaisella suoraan ristiselkään ja vauhdilla - tuomarit hereillä ja kakkonen pamahti - äijä takanani selittää, että eihän tuossa ollut mitään.
Jossain vaiheessa Jypin pelaaja puolitahallaan luisteli Racinea päin ja sai kakkosen - sama äijä takana:"eihän se ollu edes omalla alueellaan, kyllä sitä sillon saa ajaa - teillä taitaa Tampereella olla ihan oman säännöt." - aijjaa?
Uskoisin, että jatkoajalla Jypin kaveri sai jäähyn, kun hän huitaisi Nemirovskyä, jonka JÄLKEEN Nemirovskyn maila osui kyseistä kaveria naamaan. Nemirovskyn riehuminen tilanteen jälkeen oli kyllä kaukana ammattimaisesta asenteesta.
Yleensä ottaen peli oli kohtuullisen puhdas, enkä oikein ymmärrä Jyväskyläläisten suhtautumista tuomareihin - ennakkoluuloja Levosta kohtaan?

Lisätään vielä, että Ilveksen #37 Kalle Mattila pelasi sikaa koko ajan ja olisi ansainnut pari kakkosta lisää.

-ipa rules
 

Corkscrew

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Hieno voitto Jypiltä, olympiataukoa edeltävän räpiköinnin jälkeen harva uskoi keskisuomalaisten enää yltävän todelliseen kamppailuun viimeisistä pudotuspelipaikoista. Nyt porukka näyttää kuitenkin jälleen virittäytyvän oikeaan taistelumielialaan - näin sitä pitää! Runkosarjan viime kierroksille on vielä paljon jännitettä, kun voittokamppailu ja pudotustaistelu ovat kiivaimmillaan.

Taitaa Atun ja Juupen valmennusideologiassa jokin mättää, kun playoff-paikasta vähintäänkin neljän pisteen taistelua käyvä porukka on "munaton ja tahdoton"? Vai olisiko voinutkin olla niin, että hyvä JYP sai Ilveksen vain näyttämään sellaiselta?
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Viestin lähetti ipa rules

Jatkoaika ottaa päähän siinä mielessä, että Ton oli se ainoa kentällä ollut pelaaja joka olisi ehdottomasti pitänyt pitää tarkasti, mutta kun ei niin ei.

Kuten muutkin tässä liigassa ovat huomanneet, niin Petr Tonin kurissa pitäminen on helpommin sanottu kuin tehty. Useat joukkueet ovat laittaneet kaverille parikin päällystakkia onnistumatta siitä.


Viestin lähetti ipa rules


Pelin törkein tapaus oli Nemirovskyn telominen poikittaisella suoraan ristiselkään ja vauhdilla - tuomarit hereillä ja kakkonen pamahti - äijä takanani selittää, että eihän tuossa ollut mitään.

Tuohan oli selvä jäähy. Virolainen tiesi itsekin, että nyt soi varmasti pilli. Nemirovskyä oli pakko ottaa sääntöjen vastaisesti kun Sami Siltavirta kädetti vaihteeksi kiekon alimpana miehenä. Takanasi ollut äijä taisi olla Hippoksen ainoa joka ei odottanut tilanteesta jäähyä. Ns. järkevä jäähy.


Viestin lähetti ipa rules
Uskoisin, että jatkoajalla Jypin kaveri sai jäähyn, kun hän huitaisi Nemirovskyä, jonka JÄLKEEN Nemirovskyn maila osui kyseistä kaveria naamaan. Nemirovskyn riehuminen tilanteen jälkeen oli kyllä kaukana ammattimaisesta asenteesta.

Jos Angel Nikolov huitoi tilanteessa jäähyn arvoisesti, miksei käsi noussut jo siinä vaiheessa kun se tapahtui? Angel Nikolov joutui jäähylle vasta euroviisu-tukan mesottua tuomarille.
 

TwilightZone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen ILVES
Jyp oli selvästi parempi, liikkui sutjakkaammin ja loi enemmän paikkoja. Onneksemme luvut olivat kahden erän jälkeen "vain" 2:0 . Toki Ipallakin oli paikkansa toisen erän lopussa, mm. yksi 2-1-hyökkäys ja Nemirovskyn vapaa vetopaikka 2.erän viimeisellä sekunnilla.

Kolmas erä alkoi taas Jypin painostuksella, pari läpiajoa, mutta onneksi Racine kesti. Erän puolivälissä olin jo melkein luovuttanut toivon, kun peli näytti niin toivottomalta. Päästiin kuitenkin onneksi kahdella "säkämaalilla" mukaan ja jatkoajalle mentiin.

JA-maali pänni tietenkin jonkin verran, mutta loppujen lopuksi saatiin sentään piste, eli pahin skenaario ei onneksi totetunut. Ja junaan ehdittiin vielä just :D
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Viestin lähetti Sergei_Krivokrasov

Jos Angel Nikolov huitoi tilanteessa jäähyn arvoisesti, miksei käsi noussut jo siinä vaiheessa kun se tapahtui? Angel Nikolov joutui jäähylle vasta euroviisu-tukan mesottua tuomarille.

Niinpä! Tuomarilla meni kusi sukkaan kun Nemirovsky tuli aukomaan päin naamaa.
"euroviisu-tukka", ahah, aika hyvä :p

Niin, ja Vostrak pelasi todella hyvän pelin. Ennenkaikkea mies taisteli todella hienosti, taklasi ja pani itseään likoon. Omaa kyllä mahtavan laukauksen. Alkaa lunastaa odotuksia...
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Viestin lähetti ipa rules
Jyväskyläläisten suhtautumista tuomareihin - ennakkoluuloja Levosta kohtaan?

Levonen on ollut liian monta kertaa Jyväskylässä pilaamassa pelin linjattomalla pelleilyllään. Ei liity ennakkoluuloihin, vaan näköhavaintoihin.
 

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
Viestin lähetti Shane

2-2-kavennus syntyi, kun Majesky laukoi siniviivalta reippaasti yli ja ohi maalin, päädystä kiekko sitten pomppi tietenkin tyhjän maalin eteen,jossa Bruun sattui seisoskelemaan.

Tämä ei toki kyllä pidä paikkaansa. Majesky laukoi laukauksen, joka _olisi_ mennyt yli. Mutta kun Lehto pudotti polvilleen tapansa mukaan jo ennen laukausta, tuli miehelle hätä kiekon tullessa suunnilleen yläriman korkeudella. Lehto kurotti hanskalla, jonka reunaan kiekko osui (koko tilanteessa ei olisi ollut mitään ongelmaa, jos Lehto ei olisi mennyt jäihin) ja kimposi hanskasta päätylaudoitukseen, josta maalin kulmalle. Pakki, joka puolusti laiskasti Bruunia, päästi sitten tämän tuikkaamaan tuon pomppukiekon sisään. Lehdon ja tämän pakin, joka ei jäänyt mieleen, ryssimä maali se oli.
 

erzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Les Habs, Man Utd
Viestin lähetti ipa rules

Lisätään vielä, että Ilveksen #37 Kalle Mattila pelasi sikaa koko ajan ja olisi ansainnut pari kakkosta lisää.

Mikähän idea Ilveksellä oli hankkia tämä mies!? Eipä juuri turhempaa miestä voi olla (ainakaan eilisen esityksen perusteella)! Eipä se Veikkokaan enää mikään sateentekijä ole, mutta ei ainakaan ota jäähyjä.
Tosin eipä juuri kannata ihmetellä Ilveksen hankintoja, kun Selininkin pestiä jatkettiin parilla vuodella.
 

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
Viestin lähetti erzo
Mikähän idea Ilveksellä oli hankkia tämä mies!? Eipä juuri turhempaa miestä voi olla (ainakaan eilisen esityksen perusteella)! Eipä se Veikkokaan enää mikään sateentekijä ole, mutta ei ainakaan ota jäähyjä.

Itseäni huvitti jo aiemmin huomattu huomattavahko yhdennäköisyys Veikon kanssa, pelin nopeuskin oli vastaava.. Eiköhän Mattilan hankinta pohjaudu siihen, että mies oli Pajuojan valmennuksessa Hermeksessä. Liekö sitten Pajuoja tykästynyt pojan "peli"tyyliin..
 

Tarkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Se oli Jesse Niinimäki

Viestin lähetti Shane

2-1-kavennuksessa Ilves-junnu sai kiekon b-pisteellä ja laukaisi hirveästä maskista kiekon silmät kiinni maalia kohti, sinnehän se tietenkin meni

Kannattaa painaa sen junnun nimi mieleen. Jesse Niinimäki tulee pöllyttämään lähivuosina verkkoja tiuhaan tahtiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös