JYP - Ilves 04.03.2004

  • 13 066
  • 93

#69

Jäsen
Korhosen antamasta poikittaisesta mailasta me taas menetimme yhden puolustajan jo ensimmäisessä erässä, joten osataan sitä jyväshyvässäkin. En silti silittele Topperin päätä vaikka onhan toi mailan päällä tökkiminen aika ilkeetä ja siinä on sukukalleudet aikas lähellä, jos maila lipsahtaakin hieman alemmaksi.
 

satmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Viestin lähetti Pakkipari

Jamalaisen mukaan Korhonen aiheutti itse Toporowskin kuumenemisen ja sai ansionsa mukaan.
- Korhonen tökkäsi kaksi kertaa mailan päällä mahaan. Antaa mennä vaan, jos lyö tuolla tavalla. Jos mailanpäällä lyödään, niin saa minun puolesta lyödä luita poikki.

Videopätkästä ainakin näkyy vain että Korhonen ja Topo harrastavat normaalia pienen pientä nahinaa jonka jälkeen Viikatemies tekee tekonsa ja Korhonen tippuu jäähän. Videossa tosin ei näy kuin pari edeltävää sekuntia mutta sinä aikana Korhonen ei ainakaan mitään jäähyn arvoista suorita. Toporowskilla vain tuli totaalinen auringonpimennys ja naps..
Pelikieltoa tuskin tulee yhtä ottelua lisää, koska vakavaa loukkaantumista ei siis ilmeisesti tapahtunut. Omasta mielestäni joku 3-5 peliä olisi paikallaan. Mutta se siitä, vai jatkuuko tarina köyhän miehen playoffseissa? Toivottavasti.
 

FourForty

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tästä videosta voi jokainen vilkaista, millainen temppu oli. Tuota Jamalaisen mainostamaa tökkimistä ei kyllä ainakaan tässä juuri näy, normaalia kaksinkamppailunahinaa jonka jälkeen Toporowskilla kilahtaa. Pätkässä kannattaa itse tapahtuman lisäksi huomioida Kruusin sijainti. Vaikka liigan tuomareissa on jos jonkinlaista viheltäjää, luotan kyllä siihen ettei yksikään tuomari jätä viheltämättä mailanpäällä lyöntejä vastustajan mahaan, jos niitä tapahtuu noin suoraan hänen silmiensä alla. Nyt ei voida ainakaan puhua, että Kruus ei olisi nähnyt tilannetta.

http://www.mbnet.fi/~spelman/topo.avi

Vaatii uudehkon divx:n toimiakseen.
 
Viimeksi muokattu:

Raimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Edes tappio ei harmita yhtä paljon, kuin Toporowskin järjetön tempaus. Taisi informaatio pääkoppaan kulkea vasta huitaisun jälkeen. Huomenna on todella vaikeat asetelmat lähteä Jokereiden kaatoon, kun kolme isokokoista laituria uuppuu kokoonpanosta. Tuomitsen näkemättä koko tilannette Toporowskin koston, enkä myöskään ymmärrä Jamalaisen kommentteja. Nyt pelataan kauden tärkeimpiä otteluita ja joukkueen yksi avainpelaajista menettää hermonsa, eikä edes tappele, vaan lyö mailalla! Huh, huh mitä touhua!

Kuten ennen ottelua sanoin, jos Ipan ykkösen peli ei kulje voittaminen on äärimmäisen hankalaa. JYP ilmeisesti ansaitsi täysin pisteensä, joten onnittelut pohjoiseen.
 

Shane

Jäsen
Onpa kyllä järjetön teko tältä todelliselta tosimiesten tosimieheltä, Toporowskilta.

Olisi nyt saatana vetänyt vaikka nyrkit esiin mieluummin, jos aihetta oli. Ainakin tuon klipin perusteella hanskojen pudottamiseen ja haastoon olisi ollut aikaa vaikka kuinka. Mutta ei, hirveä viritys ja mailalla vaan jaloille..

Jarmo Jamalaisenkin kannattaisi katsoa tilanne uudelleen, en voi uskoa että kukaan todellinen "kiekkomies" moista tekoa hyväksyy.
 
Suosikkijoukkue
Lukko,Hokki, Leijonat, LA Kings.
Haa.

Asia ei minulle mitenkään kuulu, mutta en voi olla kommentoimatta asiaa muutaman lainauksen kera.

Lainaukset ovat Ilves - Lukko ja Lukko -Ilves keskusteluista ja niiden aiheena on Jeff Ullmerin huitominen ja Shayne Toporowskin kommentti tapahtuneesta.

1. Lainaus:

Tässä pieni suora lainaus tämän päivän Aamulehdestä: lauantaina nähdään onko Toporowski sanojensa mittainen mies:

"Tappeleminen ei ole minun tehtäväni, mutta törkeyksiä en hyväksy."


2. Lainaus:

"Ulmerilta tuli todella sikamainen temppu, huitasi Ilveksen puolustajaa käsille viime sekunneilla ilman mitään syytä. Ulmerille häviäminen on ilmeisesti nyt todella vaikeaa, koska tappiota on tullut nyt harvemmin. Toporowski näytti aitiossa todella vihaiselta"

3. Lainaus tulee Hervannan Näkijältä, tuolta puhtaan herrasmiestaitokiekon kiistattomalta kannattajalta:

"Yhtäkkiä Ulmerilla naksahtaa korvien välissä. "Mies" huitaisee törkeän viikateiskun Jukka Laamasen ranteeseen, ja päätuomari Kruusin käsi nousee siirretyn rangaistuksen merkiksi. Mitä tekee Ulmer? Lähtee metsästämään Laamasta, löytää tämän Ilveksen vaihtoaition edestä ja vetää yhdellä rumimmista koskaan Hakametsässä nähdyistä kirveslyönneistä olan yli Lamppua uudestaan suoraan käsille. Lahokuuppaisen tusinakanukin metsuri-isku tipauttaa Laamasen siihen paikkaan, ja Ilves-pakki poistuu kättään roikottaen pukuhuoneeseen.

Hyi vittu, mikä säälittävä paskarotta. Tuollaisilla ei pitäisi olla mitään asiaa SM-liigajäille. Ulmerin kirvesisku oli millä tahansa mittarilla mitattuna täysin tahallinen vastustajan vahingoittamisyritys. Kellossa oli jäljellä 20 sekuntia ja Ilves johti kahdella maalilla!!! Tuollainen järjetön sekoaminen ja vastuuttomuuden osoitus pitäisi palkita kauden loppuun kestävällä pelikiellolla. 2+5+20 oli kuin ehdollinen raiskauksesta."



Hmmmm...

Lahokuuppaisia tusinakanukkeja on näköjään eksynyt Tampereellekin. Voi vain todeta, että nythän myös Ilveksessä, niin kuin Lukossakin, on säälittävä paskarotta...
 
Viimeksi muokattu:

Petr T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks | Kärpät | SoJy
Viestin lähetti Alex
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Jamalaisen mukaan Korhonen aiheutti itse Toporowskin kuumenemisen ja sai ansionsa mukaan.
- Korhonen tökkäsi kaksi kertaa mailan päällä mahaan. Antaa mennä vaan, jos lyö tuolla tavalla. Jos mailanpäällä lyödään, niin saa minun puolesta lyödä luita poikki.

--------------------------------------------------------------------------------

No niin, nyt sitten ipan koutsi osoitti lopullisesti tasonsa. Jos jotkut nimeltä mainitsemattomat naureskelivat Saarisen kommenteille Mäkiaho-Clarke tapauksen jälkeen, niin nyt sitten on hyvä kuitata takaisin. Jamalaiselta typerin kommentti, mitä olen tällä kaudella kuullut, eikä Saarisen kommentit pääse edes lähelle.
Joo ehdottomasti. Ei jumalauta miten voi äijä olla nuin dorka. Ei saatana mikä juntti. Ei voi tajuta tuommosta kommenttia. Yksi liigan parhaista puolustajista on Korhonen ja Flopperilla on sit valmentajankin mukaan oikeus tehä nuin. Ei näin Jamalainen. Painus vittun liigasta kun ei oo jätkästä valmentajaksi.
 

Joonatan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Toporowskista

Kärpät-Ilves pelissä Shayne oli myös varsin miehekkäässä iskussa taannoin. En jaksa lähteä penkomaan ottelun ketjua esille, mutta seuraavaa tapahtui:

Kärppien maalilla oli yleistä kärhämää, peli oli lähtenyt tuomarilla kinttaasta ajat sitten ja pelaajat kävivät lämmöllä. Tätä edellistä tilannetta selviteltiin tuomareiden ja kapteenien toimesta toimitsija-aition edessä, muualla jäällä ei tapahtunut mitään, maalivahdit vain seivoivat maaleillaan. Shayne sai kuningas idean. Shayne hiipi hiljokseen kenenkään huomaamatta (tietysti katsojat ymmärsi tianteen) kärppien maalin lähelle ja huitaisi mailallaan Bäckströmiä. Nikkehän nyt tietysti dramatiikan mestarina hieman liioitteli tilannetta, mutta mielestäni kertoo jo jotain kaverin mielenterveydestä ja henkisestä tasapainosta, että mennään pelikatkon aikana vastustajan maalille ja suoritetaan täysin tahallinen vastustajan tärkeimmän pelaajan teloittamisyritys.

No, Ilves on kuitenkin meikän silmissä ihan sympaattinen porukka, harmi vaan että yks tuollainen älyllisesti rajoitettu katepillari hinaa koko joukkueen mainetta alas.

Edit:typo
 

Kopteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Bruins
Re: Haa.

Viestin lähetti Il Tempo Gigante
Asia ei minulle mitenkään kuulu,

Omille pihoille siitä räksyttämään.
Ei MEILLE taarvitse vääntää rautalangasta kuinka järjetön Topp.. anteeksi paskarotan teko oli.
Idiootti mikä idiootti.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Toporowski

Idiootti.

Vastaavaa pikkusikailua on ilmennyt jo aiemmissakin peleissä ja turhautumisen tavaramerkkinä on usein ollut kostotoimenpiteenä huitominen polvitaipeeseen (useimmiten maalinedustaruuhkissa). Teossa ei ole mitään puolusteltavaa. Tällainen peli ei todellakaan edustava sellaista "fyysisyyttä", jota herralta odotetaan tai sellaisia jääkiekon arvoja, joita Ilves pyrkii noudattamaan.

JYP:lle vilpitön pahoittelu tapahtuneesta. Jos pelikieltoa ei tule (hyvin todennäköistä nykylinjan mukaan vrt. tapaus Schneider), toivon, että Ilveksen valmennusjohto reagoi asiaan laittamalla ukon "auttamaan" joukkuettaan katsomon puolelle. Ongelmana on se, että Ilveksen kokoonpanon telaketjuosasto on valitettavan kapea loukkaantumisten takia.
 

krobbe

Jäsen
Pipa ylös HN:lle ja muutamalle muullekin Ipa-fanille.

Topo toimi alle arvostelun ja hienoa huomata, että omassakin leirissä (poislukien JJ) osataan suhtautua asiaan oikealla tavalla.

Tänään peukut pystyyn Ilvekselle, että päästäisiin me sunnuntaina Hakametsään, maanantai ei tunnu inspiroivan.
 

raipe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
hävettää

Toporovskin ja Jamalaiset toilailut ovat jääkiekkoon ehdottomasti kuulumattomia. Helvetti kun ottaa päähän. Topo saa mun puolesta olla pelaamatta vaikka koko loppukauden, ei me tollasta tarvita. Toivottavasti vaan Eki ja Tinke tervehtyy.

Ilvesläinen kiekko ei koskaan saa olla tuollaista.

Jamalainen päästää joskus aina aivan kummallisia lausuntoja. Hän ei selvästikään ole oikein tottunut esiintymään julkisuudessa. Sääli, että Sykora ei halua olla lehdistötilaisuuksissa. Siinä on niin fiksu mies, joka ei varmasti hyväksy sen paremmin Topon toilailuja kuin Jamalaisen lausuntojakaan.

Pahoittelenuni Jypille.

Mutta on myös todettava, että tämä uhri, Korhonen, teloi myös Lampun törkeällä tavalla. Muistakaa tekin Jyppiläiset, tuomita myös tämä teko.
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Tässäpä yhteenveto pelistä itse paikanpäältä seuranneena: Jyppi oli aivan suvereeni eikä Ilveksellä ollut mitään mahdollisuuksia pysyä Jypin tahdissa. Jyppi puolusti koko kentän voimin hyvällä asenteella ja liike oli kunnossa. Etenkin kaksi ensimmäistä erää Ilves oli aivan hampaaton, kolmannessa erässä pientä pyöritystä ylivoiman turvin, mutta sekin tyssäsi Immosen 4-1 maaliin ja T:n idioottimaisesta mailaniskusta seuranneeseen jäähyyn.

Kylläpä heräsivätkin tykkimiehet sopivaan aikaan. Kerta kaikkiaan upeita maaleja, ja etenkin Virtasen syötöt Korhoselle ja Uhlbäckille olivat mestarillisia. Kolmessa viimeisessä maalissa näki jo hyvissä ajoin, että kohta tapahtuu.

Muita yksittäisiä huomioita: Hauhtonen ampui tolppaan toisessa erässä, Koivunen syötti hienosti "maila omien koipien välissä"-syötön ja Marttinen jakoi oikeutta niille harvoille Ilves-hyökkääjille, jotka edes Jypin alueelle asti pääsivät.

"Hupsis"-Pitkämäki hieman pomputteli kiekkoja eikä ollut tosiaan millään varmalla päällä, mutta maaleille ei olisi parempikaan moke mahtanut mitään. Nikkilä päästi sen lakisääteisen yhden maalin (ei vieläkään nollapeliä liigassa), joka syntyi kiekon pompittua pelaajalta toiselle ja lopulta Snellmanin mailan kautta maaliin.

Kruus oli ihan hyvä tuomari (Ipan hylätty maali :), peli oli siisti Shame T:n viikatemieheksi ryhtymiseen asti ja ottelu ratkaistiin tasakentällisin.

Kerta kaikkiaan hyvää peliä Jypiltä. Vaikka Immoset tekikin kaikki maalit, niin etenkin "neloskenttä" Hytönen-Tremblay-Jääskeläinen oli myös hyvällä pelipäällä, samoin Hauhtosen kolmikko sai useasti karvattua kiekon pois vastustajalta ja sitä kautta luotua tilanteita.

Toivottavasti Korhonen pystyy pelaamaan eikä loukkaantuminen olisi mitään vakavaa. Ja tässä vielä jääkiekkovalmentajan viesti teille junnuille sinne treeneihin: "Luita poikki vaan!"
 

krobbe

Jäsen
Korhosesta hiukan.

Kaveri on erittäin hyvä pelaaja ja todella kurja juttu Jypin kannalta jos kausi jouduttaan Jyskälässä päättämään ilman ykköspakkia.

Kolikon toinen puoli on taas se, että Korhonen pilaa hieman hienoja esityksiään lähes jatkuvalla pikkusialla, kuten eilen Laamaseen kohdistunut isku. Topon luonteella varustettu henkilö ei vaan kestä asiaa kuten pitäisi.

Ps. Kyllä, olin eilen hallissa ja kyllä, Korhonen teki muutamia akkamaisia temppuja, mutta ei tietenkään ansainnut moista kohtelua, vaan olisi ansainnut turpaansa rehdissä otsaanlyöntikisassa.
 

demitra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Toposta ei sen enempää, mutta Jamalaisen avautuminen on kauden pohjanoteeraus valmentajien taholta. Muistaakseni tällä kaudella ei ole vielä toimitsijakieltoja valmentajille jaettu, mutta tässä tapauksessa on ainekset sellaiseen. Jos miettii, mistä valmentajille on ennen jaettu sanktioita (Kapanen-Siipo, Jortikka-Haajanen, pyromaani-Rautakorpi,...) niin luulisi myös tuosta jotain napsahtavan.
 

Bone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buccaneers, Lightning
Uskomatonta. Kyllä nyt veti kanaalikaupungin mies pohjat. Heti huudellaan kun joku toinen teki jotain. Omalla joukkueellahan ei ole mitään vikaa tekemisissään.
Topperi teki mitä teki ja that's it. Itse saakoon kärsiä tapahtuneen. Muutaman viimeaikaisen tapahtuneen jälkeen sitä alkaa miettimään, että mitähän Topperilla liikkuu päässä?

Kaikki mailallalyönnit tulisi poistaa jääkiekosta, eihän siitä tule kuin harmia. En minäkään tuota tekoa hyväksy, vaikka toinen vähän ärsyttäisikin. Edelleen, fyysisellä pelillä vastaaminen tai sitten viime kädessä nyrkit esiin.
(En siis tarkoita Rautakorven lanseeraamaa fyysistä peliä)
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Viestin lähetti HN
verenpurkauma

Joita kutsutaan myös mustelmiksi.

Tosin jos se vamma estää Lamppu Laamasen pelaamisen tänään niin ei se Korhosen isku ihan hiljaisinpia ole ollut. Joka tapauksessa Toporowskyn teko oli käsittämätön vaikka kyseessä olisikin ollut kosto tai rankaisu tuosta Lampun telomisesta. Toporowsky saisi saada tahallisesta ja vahingoittamis tarkoituksessa tehdystä iskusta pitkän pelikiellon, eli jotain 2 ottelua kuten törkeästä polvitaklauksestakin liigassa nykyään saa.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Viestin lähetti HN
En ole puolustellut enkä puolustele Toporowskin temppua millään, vaikka sinä Flintstone ilmeisesti niin haluatkin tulkita.

Kyllä mä olen lukenut koko tän ketjun ja olen huomannut että pääsääntöisesti kaikki Ilves-henkiset on tuominneet Shame Toporowskyn teon. Eli en yritä väittää että sinä olisit mitenkään erityisesti puolustanut Shamen tekoa.

Mustelma on verenpurkauma.

En minä silti kutsu puujalkaa mustelmaksi vaan ihan puujalaksi.

Mutta miksi sinä kutsut mustelmaa, verenpurkaumaksi?
 
Viimeksi muokattu:

polvipetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Joku viikko takaperin Tapparan Saariselle naureskeltiin hänen tappelua koskevien lausuntojensa vuoksi. Tuossa Jamalaisen kommentissa taas eri ole mitään naurettavaa, pikemminkin päin vastoin. Äkkiseltään tulee mieleen, että tuolla ajatusmaailmalla varustettu kaveri ei saisi vapaana kulkea ollenkaan. Mutta tätähän puidaan parhaillaan julkisuudessa laajemminkin; psykiatriseen hoitoon pääsy on Suomessa todella vaikeaa.

En yhtään ihmettelisi, jos joku sensaationhakuinen iltapäivälehden toimittaja lähtisi käynnistelemään ajojahtia tyyliin "Noutaja-Lehkonen".

Mutta kuten tässä on HN:n ja muiden toimesta todettu, ei kovin joukkuepelaajan toimilta vaikuta Toporowskin toiminta.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Viestin lähetti HN
Toivottavasti turvotus ja kipu hellittävät sen verran, että Lamppu pääsee tänään jäälle. Toivottavasti myös Korhonen on mahdollisimman pian pelikunnossa.

Aivan. Tästä asiasta me molemmat olemme samaa mieltä. Kyllähän Korhonen tekee näitä tökkimisiä ja muuta pientä jäynää, mutta tahallista vahingoittamista mies ei itsekään hyväksy. Selkeät vahingot Korkki myöntää ja jos jäähy tulee sellaisesta tilanteesta niin mukisematta Korhonen sinne luistelee. Jos ei heti kerkeä niin sitten pyytää anteeksi myöhemmin. Toisaalta, oma mielipiteeni on että "Junnu" voisi hieman hillitä tuota pikkusikailuaan.
 

Dieppe

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Videot esiin Muukkonen

Toivottavasti Korhosen poikittaisesta sekä Toporowskin viikatteesta lähtee videot Muukkoselle. Nyt haluaisin todella nähdä mitä saa mailalla vastustajan telomisesta kun puhtaasta taklauksestakin napsahti pelikieltoa.

Tuo Topperin lyöntihän oli kuten täällä on moneen kertaan todettu, todella sikamainen ja ansaitsee vähintään tuon viisi matsia. Korhosen tilanneesta en ole nähnyt videoklippiä, joten vaikea mennä törkeysasteeseen ottamaan kantaa. Joka tapauksessa mies ansaitsee pelikieltoa, mikäli nauha todistaa miehen todella lyöneen Laamasta mailalla. Mielestäni Korhosen tekoa arvioitaessa täytyy jättää huomioimatta hänen loukkaantumisensa. Korhonen aiheutti? Laamasen loukkaantumisen ja ansaitsee tuomion tästä. Miehen itsensä loukkaantuminen täysin toisessa tilanteessa ei voi olla lieventävä tekijä.
 
Viimeksi muokattu:

vsop

Jäsen
JYP sai tärkeät pisteet. Ottelusta on herättänyt keskustelua Toporowskin mailanisku. Itse en havainnut tilannetta, koska peli vihellettiin poikki tilanteen ollessa jo Ilveksen vaihtoaition edessä, jossa JYPin pelaaja kahvattiin tai kampattiin nurin. Tähän tilanteeseen tuli myös Tremblay, jota Ilveksen pelaajat rupesivat mukiloimaan. Jäähyjä olisi pitänyt siis tulla muistakin rikkeistä. En kuitenkaan ota kantaa enempää mitä olisi pitänyt tuomita.

JYPin maalit olivat tehtyjä maaleja. Hienoa oli nähdä Immosen kentän yhteistyötä. Pientä moitetta antaisin Tremblayn pienestä itsekkyydestä, ei aina tarvi laukoa suoraan maalivahtiin vaan voi myös syöttää mahdollisuuksien mukaan. Eilenkin oli tilanteita, joissa syötön kautta olisi ollut parempi ja varmempi tapa toimittaa kiekko verkkoon. Hyvä laukaus Tremblaylla on, sitä on turha kieltää. Mutta missä oli JYPin Mikkonen? Oliko mies loukkaantunut vai miksi ei pahemmin näkynyt?

Ilveksen peli oli jotenkin saamatonta, siitä puuttui tahto, jolla ottelut käännetään voitoksi.
 

FourForty

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
vsop: Alatalo teki harvinaisen ratkaisun ja penkitti Mikkosen ensimmäisen erän lopussa / toisen erän alussa. Hänen tilalleen tuli 13. hyökkääjänä aloittanut Tuomo Jääskeläinen, joka pelasikin pirteästi. Vaikka Jääskeläisen kausi on mennyt alakanttiin, näytti ainakin eilen siltä, että häntä kannattaa kyllä kokemuksensa takia peluuttaa tärkeissä peleissä. Mikkonenkaan ei pelannut huonosti, joten ihmettelin hieman ratkaisua.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Jopas oli varsinainen kunkkuidea tältä aivokääpiö Toporowskilta. Ja sitten toinen puupää päästelee varsinaisia sammakoita suustaan lehdistötilaisuudessa. Jäiköhän Jamalaiselta aamulla silmälasien vahvuus tarkistamatta, kun minä en tuosta videonpätkästä n.kymmenen kertaa katsottuani havinnut tätä Jamalaisen väittämää mailanpäällä tökkimistä.

Noh, Porissa ollaan ainakin tyytyväisiä Topperin tempusta. Saipahan Shayne jonkun iloiseksi tuolla tempullaan.

Jarmo Muukkosta nyt testataan, että onko pokkaa pistää miestä huilimaan, kun "vain" JYP:n pelaajaa rikottiin. Schneider selvisi samanlaisesta viikatteesta ilman pelikieltoa, joten antaas kattoa.
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Pääsenpä minäkin vasta nyt matsista jotain kirjoittamaan kun eilen vaihdoin jääkiekkoviihteen kyldyyriviihteeseen Lataamon Laulajien keikan muodossa. Tosin tuo videopätkä vahvisti sen, mitä ajattelin jo hallilla - lataamon tarpeessa ovat ennemmin Toporowski ja Jamalainen kuin minä. Siihen en ota kantaa onko Korhonen sitten aiemmin tökkinyt Topperia, mutta tuossa huitaisutilanteessa ei ole kyllä mitään mailan päällä lyömistä lähimaillakaan.

Sitten itse pelistä hieman, JYP oli yritteliäämpi jokaisella osa-alueella, Ilves yllättävänkin vaisu. 3-1 - tilanteessa Ilvekselle kävi tosin perinteiset, hirveä painostus vastustajan maalilla, yksi vastahyökkäys ja 4-1. Tuota on nähty aivan tarpeeksi usein JYPin ollessa painostava osapuoli.

Ykköskenttien vertailussa JYPin Immosen kenttä pesi Helmisiä aivan miten tahtoi. Edes ylivoimalla ei Raipe saanut lättyjä jaeltua ja Murphykin tuntui säästelevän laukauksiaan. Virtasen Antti on ihme jätkä, aina kun tuntuu miettivän että "siellä se Antti taas surffaa eikä saa mitään aikaan" niin heti seuraa komea syöttö maalipaikkaan. Ilves antoi Virtaselle tarpeeksi tilaa, kovempaa karvaavia joukkueita (Lukko tänään?) vastaan Virtanen on suuremmissa vaikeuksissa. Onnistumisia soisi siis tulevan jatkossa muiltakin ketjuilta, joiden hyökkäyspeli Ilvestä vastaan oli lähes yhtä tyhjän kanssa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös