JYP-huhut

  • 2 237 262
  • 10 563
Suosikkijoukkue
Jyp HT
Keskisuomalainen vastuullisena mediana seuraa herkeämättä Jypin tilannetta ja kaivaa totuuden esiin joka viikko, raportoiden lukijoilleen alueen suurimman ammattilaisseuran tilanteesta objektiivisesti ja asiantuntevasti seuralle vaikeistakin aiheista.
Tosin Pravdan sivuilta kyllä löytyy enemmän materiaalia Ukrainan sodan ongelmista kuin KSML:n sivuilta Jypin nykytilanteesta valmentajan ja johtoportaan osalta. Ehkä toimittajilla on ollut kovempi kiire esim. kilpasyönnistä tai tatuointiliikkeistä kertovien juttujen laadinnassa.

Olet puolisentoista viikkoa myöhässä jos tarkoitus on pilailla.
Heiskasen ja Hämäläisen valmentajapesti oli aprillipila jo joulukuussa. Sitten siitä tehtiin oikein mini-sarja nimeltään "Pidetään hauskaa", uusia jaksoja joka viikko. Pari kappaletta viikossa. Ihan hyvää tragikoomista sketsiä, voittaa Ylen tuotokset mennen tullen. Vähän kuin The Office jääkiekossa. Oli ilmeisesti niin suosittu, että uutta kautta tehdään parasta aikaa, pääosan esittäjät kuulemma kiinnitetty. Mukaanlukien pomo, "mä kannan vastuun tästä".
 

massimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Devils, FC United of Manchester
Torilla puhuivat, että Viitanen jatkaisi pestissään, kun potentiaalisia korvaajia ei ole. Myös Heiskanen on saamassa toisen mahdollisuuden. Olishan tässä jatkumoa ainakin.
Samansuuntaista kuullut... Ketään ei ole saatu eikä kukaan hakenut pestiin. Niin jääkö silloin Viitanen jäänee hommiin?
 

Baldrick

Jäsen
Eli Aren aukiolla tavataan ensi keväänä kun Seppänen kiilto silmissään laittaa 5 miljoonaa kiinni joukkueeseen ja todistaa, että "minä olin oikeassa!" ja "kantaa vastuun".
Arenaukiolla on keväällä lyhdyt ja talikot pystyssä, kun 5 miljoonan joukkueesta huolimatta ollaan lopulta 13. sijalla. Heittämällä suurimman budjetin joukkueen kasaus aiheuttaa kummeksuntaa ja Veke-meemit kukkii, kun kaikista puheista huolimatta JYPin sentteristö on Lassila, ulosostettu Kala-Antti, Perttu ja Tohila. Lassilan loukkaantuessa Vidgrenistä tehdään TOP6-sentteri.
 
Suosikkijoukkue
Jyp HT
kaikista puheista huolimatta JYPin sentteristö on Lassila, ulosostettu Kala-Antti, Perttu ja Tohila. Lassilan loukkaantuessa Vidgrenistä tehdään TOP6-sentteri.
Laitatko myös posiketjuun? Tuossa on huomattava parannus edelliskauteen kun on Kala-Antti mukana. Ikävä kyllä tutkapari Rooba vain ehti jo lähteä toisesta ovesta.
 

JTM

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Näin meille sanottiin, niin eihän meillä pitäisi olla mitään hätää ens kauden suhteen.


"Sisäänpäin tuleva pelaajaliikenne oli pysähtyneenä niin kauan kuin tämä kaksikko joukkuetta valmensi. Tähän tilanteeseen on tullut muutos välittömästi irtisanomisen jälkeen, ja JYP on pelaajamarkkinoilla jälleen varteenotettava vaihtoehto"
 

hablaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lügan kaaossseura

Pottakameli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mikkelissä supistaan Jarkko Immosta Jypiin , pelaako vielä yhden vai toimiston puolelle,taitaa olla yhä osaomistaja
Olisi varmasti Viimeinen kausi ja menisi luultavasti alaketjuissa vieläkin.

Oikea paikka olisi lopettaa ura, mutta en tiedä onko tarpeellinen enää pelikentille.
 

rosswell

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Hokki, Liverpool, Real Madrid, Vfb Stuttgart
Olisi varmasti Viimeinen kausi ja menisi luultavasti alaketjuissa vieläkin.

Oikea paikka olisi lopettaa ura, mutta en tiedä onko tarpeellinen enää pelikentille.
Kyllä mulle kelpais vaikka sellanen skenaario, että Tohila lähtis yllättäen NHL-soppari taskussaan suuren meren tuolle puolen (ja toiseen suuntaan tukku dollareita sopimuspalkkiona), ja meillä olisi istuttaa Immonen neloskentän keskustaan. Schnarr - Lassila - Mäkinen - Immonen ei kuulostaisi yhtään huonolta sentteriporukalta. Immonen ei ole koskaan loukkaantuneena, joten Perttukin saisi sijaistaa muussa roolissa kuin nelosen telaketjuporukan keskellä.

Ps. Jypin omasta juhlavuodesta (tirsk!) voidaan luontevasti siirtyä Jaken "one more year"-kampanjaan.
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Aivan varmasti mahtuisi Immonen vielä JYPiin viime kauden näytöillä.

Jotenkin tulee vähän olo näitä juttuja lueskellessa että jengi tarttuu huhuihin kuin hukkuva pelastusrenkaaseen. Ja sitten ensimmäinen pelaaja joka tänne julkaistaan ei kauden aikana yhdessäkään palstahuhussa tainnut edes olla esillä, vaan Sasha Huttusen "spoilaama".

Mutta pakkohan se on myöntää että onhan tässä mielenkiintoa erityisesti valmentajatilanteen suhteen. Sehän ohjaa koko pelaajaliikennettä.
 

Shakesbeers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, Boston Bruins ja NhlÄn suomalaiset.
Mikkelissä supistaan Jarkko Immosta Jypiin , pelaako vielä yhden vai toimiston puolelle,taitaa olla yhä osaomistaja
Ois heittämällä tilaa Jypissä ja ihan varmasti buustaisi kausikorttimyyntiä. Toivottavasti Immosjake vielä nähdään Hurrikaanipaidassa. Hieno mies, hieno esikuva tuleville kiekkoilijoille kahden hienon maakunnan välillä.
 
Suosikkijoukkue
JYP
Uudesta valmentajasta sen verran oli häilyvää tietoa, että henkilö on päästy yhteisymmärrykseen ja nimi on paperissa. Tässäkin saagassa pari seuran kärkiehdokasta olisi sanonut ei kiitos, neuvottelujen jälkeen. Syyt samat, eli organisaation epäselvyydet tulevaisuuden näkymät.
Mietin tätä lähdekriittisesti. Voisivatko agentit tietää, mihin järjestykseen Jyp on asettanut oman toivelistansa? Miksi tuo lista olisi vuodettu ulkopuolisille? Kiekkopiirit varmasti tietävät, ketkä ovat käyneet neuvotteluissa, mutta väittäisin, että keskustelujen sisällöstä on vaikea saada oikeaa tietoa. Todennäköisesti tämä huhu sisältää jonkin verran olettamuksia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös