JYP-HIFK La 16.10.2004

  • 18 199
  • 112

Jusu7

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Viestin lähetti RedHotBlood
Kiitokset tiedoista!

Voi saatana! Juuri kun alkoi päästä vauhtiin edellisestä loukkaantumisesta.

Aravirta puhui radiossa alustavasti polven sivusiteen repeämisestä. Pahoittelut.
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Minä epäilin. Ottelun jälkeen Wallinheimoa haastateltiin Hurrikaanissa ja hän sanoi, että Pärssiseltä meni sivuside ja 2 kk sivussa. En tiedä mistä Sinuhe nämä tiedot sai mutta välitän vain, mitä hän sanoi. Itse taklaus oli puhdas ja kova, Levoselta myös miehekäs teko OLLA antamatta jäähyä vaikka taklattava loukkaantuikin. Toipumista Pärssiselle.

Itse pelistä sen verran, että eka erä oli hyvää JYPiltä. Siinä vaiheessa vielä olin tosiaan sillä mielellä että Hei, tänäänhän voidaan vaikka voittaa! Mutta kuten niin monesti ennenkin, mistään ei uppoa ja lopulta kaveri rankaisee. Toisessa erässä 1-3 - tilanteessa taisteltiin vielä jonkin aikaa kavennuksesta, mutta 1-4 - maalissa sitten selkäranka katkesi ja mikä maali tämä olikaan - 2 miestä yksin Sinuhea vastassa ja jälleen pakkiparina Virolainen-Korhonen.

Kamenski yllä kuvasi ansiokkaasti maalit ja voin allekirjoittaa kuvaukset täysin. Virolaisen ansioita ei voida väheksyä puhuttaessa näistä "lahjamaaleista" ja Sinuhekin myönsi haastattelussa pelin jälkeen hörpänneensä pari sisään.

Seuraavaan peliin vilttiin aneemiset Virtanen, Filppula, Uhlbäck ja Virolainen ja tilalle miehiä, joita se pelaaminen kiinnostaa. Jotain kertoo varmaan että pakiston varmimmat miehet olivat alle kymmenen liigapelin Erkka Leppänen ja Eero Hyvärinen.
 

Tinke-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukat
Nyt vituttaa. Toivottavasti Pärä ei pahemmin loukkaantunut.

PS. Kuulemma HIFK fanien laulut kuuluivat hyvin hallissa, siitä iso käsi kavereille. Jyppi-fanien heimo-rumpu peitti kuulemma alleen kaikki Jyväskyläläisten kannustukset.

- Tinke-80
 

red nec

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Peli päättyi kuten odotettiin ammattilaiset latoo ja amatöörit tziikailee vierestä.Hannes kehiin kun miehet vähenee, eipä ole tarvetta enää stathoksellle joten lappu rintaan ja tervetuloa suomenlinnanlautalle viihdepuolen stunttina.
 

Shamaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, now and forever!!!
Viestin lähetti Senior
Nelosen Urheilu-Uutiset tiesi jo kertoa, että mennyt pahasti. Poissa vähintään 2 kk. On tää niin tätä.

Niinpä! Tätähän tässä on pelätty jo viime kaudesta lähtien. Mistähän stuntti löytyy ja mitkä ovat uudet ketjut; Pärde, kehitelmiä kehiin!? Tämä saattaa helpottaa Vopatin pysymistä joukkueessa.

Meidän uljaat nettisivut vaikenevat vielä asioista kuin muuri. Vitun tiedottaminen taitaa olla mahdoton joukkueellemme. Typeriä veikkauksia ja galluppeja kyllä löytyy, mutta ei asiaa!!!
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Viestin lähetti RoopeS Hieno viesti Huerzolta, sain päivän naurut.

Eipä kestä, nyt ei varmasti irtoaisi yhtä humoristista tekstiä. Varsinkin kun vedot menivät päin...Minä sain tämän päivän parhaat naurut äsken Hippoksella. Sirkus Jyväslandia esiintyi: oli joukossa munattomia jättiläistä, munattomia hiiriä ja liuta pellejä, jotka yrittivät hauskuutta yleisöä perinteisellä slapstick-koohotuksella. Aika monen pelaajan olkapäillä nähtiin myös Korkeasaaresta pelastettuja marakatteja, jotka veivasivat posetiivilla Beckin kaunista sävelmää "I'm a loser baby, so why don't you kill me". Kermakakkuja ei nähty, sillä niiden viskely kentälle on kielletty. Sirkustirehtööri Levonen oli mies paikallaan: juuri sopivassa roolissa...HIFK:n osa oli pyöriä karusellissa mukana, ja nauttia ohjelmanumeroista.

Menin Hippokselle unohtaakseni opiskeluasiat, mutta huomaan kaivavani opiskelukamppeet taas lähelleni unohtaakseni koko jääkiekon. Kuten jo ylempänä kerrottiin, niin HIFK:n ei tarvinnut tänään esittää parastaan: riitti että odotti tarpeeksi kauan, niin saikin jo hyvän maalipaikan ja yleensä myös maalin. Yleensä kissapedot ovat leikkineet saaliillaan, mutta tänään teurastus oli harvinaisen kliininen - eipä siinä paljoa JYP sätkinyt, kun peli olikin jo pelattu.

JYPiltä puuttuu tekemisestä määrätietoisuus, ja sen mukana pisteet. Nyt kentällä porhaltaa joukko pelureita, jotka puhaltelevat sen yhteisen hiilen sijaan omiin muniinsa. Mikä pahinta, niin nyt kun olisi monella pelaajalla tilaisuus nousta esiin, niin linja vetäytyy taaksepäin jättäen jo ennestään ratkaisijoiksi nimetyille entistä suuremman painolastin. Tosin tänään JYPin "ratkaisijat" ovat helposti nimettävissä, minkä ylhäällä olevasta raportistakin voi todeta.

Tuska on kova. On kipsi, takalukko, peräpukamat ja nalkuttava vaimo. Elämä ei hymyile. Näytti katsomoon siltä, että muutamalla pelaajalla ei ollut itku kaukana ottelun aikana ja sen jälkeen. Mutta voin vakuuttaa, ettei se ollut kaukana minullakaan...saisiko sitä tuhkaa vielä vähän...

EDIT: OK, Pärssinen loukkaantunut...poistin arveluosan...
 

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
Pärälle kävi samoin kuin Luigi Häppölälle alkukaudesta. Häppölähän on tervehtymässä kehiin kolmen viikon sisällä mahdollisesti eli se pari kuukautta taitaa mennä Pärälläkin. Vituttaa niin syntisesti. Pärän tästä kaudesta tulee vaikea, koska kesätreenit jäi jo vähiin. Nyt kun pääsee vihdoin vauhtiin käy näin. Saatana! Voisi sanoa, että en tiedä etsisinkö narua kaulan ympärille, jos Kibe tai Harks olisi ollut kyseessä. Kille on ollut alkukaudesta yhtä tärkeä kuin Pärä viime kaudella. Tämä ei todellakaan ole Pärän aliarvioimista, mutta Kille ja Harks ovat olleet ketjun tärkeimmät osat tähän asti. Nyt alkaakin sitten spekulointi kuka ottaa Pärän paikan. Jone vai Arttu? Siinä minun mielestä potentiaaliset jannut. Tai sitten Pena täytä minun haaveeni ja hanki se Hannes meille. Hankithan.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti douppi
Jos mies saa itkeä, niin nyt on sen paikka!

Höpö höpö!
Jääkiekossa sattuu ja tapahtuu kaikennäköistä.Ei mahda mitään.
Viime kaudella oli satumainen onni loukkaantumisten suhteen.Tämä kausi on varmasti paluu arkeen loukkaantumisten suhteen.
Laadukkaasta/leveästä materiaalista löytyisi tällä hetkellä keskenkuntoiselle Pärssiselle korvaaja.
Eri asia on onko IFK riittävän laadukas ja leveä.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Viestin lähetti Kalkun rusakko

Laadukkaasta/leveästä materiaalista löytyisi tällä hetkellä keskenkuntoiselle Pärssiselle korvaaja.
Eri asia on onko IFK riittävän laadukas ja leveä.

En minäkään tiedä onko, mutta varmasti löytyy. Ei ehkä yhtä hyvä, mutta potentiaalinen kumminkin: Arttu Luttinen. Ei ole samanlainen pelaaja kuin Pärä, ja täten koko ketjun pelityylikin muuttuisi, mutta on ollut pisteiden valossa jopa tehokkaampi.

Eniten tässä vaan harmittaa se, että Pärä tosiaan oli jo valmiiksi keskenkuntoinen ja vasta heräilemässä, ja nyt tulee uusi pitkä paussi. Toivottavasti olisi kuitenkin pelivireessä, kun pudotuspelit keväällä alkavat. Aiemmin en uskalla toivoa moista tapahtuvan.
 

red nec

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Kyllä mies tai nainen saa itkeä myös viikonloppuna:-))
Ei vaan, kyllä nyt mitataan muiden kuin harsovitsin venymistä.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Viestin lähetti Takapassi
Sama tilanne vähän toisinpäin? No further questions.

Mitä horiset? Ko. lainaus oli osoitettu myös meikäläiselle, joka ei ole kommentoinut itse matsia mitenkään, hohhoijaa.

kamenski; Kiitos raportista, timangia tekstiä! Pystyin suurinpiirtein elämään läpi kaikki tilanteet, kun luin kuvaukset. Muistetaan kuitenkin toki, että ratkaisupaikoissa kiekko täytyy kuitenkin kyetä itse toimittamaan maaliin, vaikka vastustaja paikat tarjoaakin. Saman tietää jalkapalloilija Petri Pasanen, joka päätti syöttää Hollanti-Suomi -matsissa van Niistelroylle avopaikkaan Suomen rankkarialueella. Siltikin N. teki hienon maalin.

Paikalla ollut ei-niin-usein-matseissa-käyvä Nykäskylässä asuva tuttu kertoi, että Pärssisen loukkaantumisen jälkeen HIFK ei hetkeen pelannut kiekkoa ollenkaan, kaikki hakivat vain niittiä. Which is nice. HIFKin pelureista olen ollut yhteydessä yhteen, jonka mukaan kyseessä oli puhdas taklaus. Ikävä homma, näitä sattuu, ei varmastikaan mitään valittamista kenelläkään. Jos taklaus olisi ollut väärä/haettu, olisi siellä ollut mylly. Nyt ei ollut. Taklauspelin yksi osa on se, että vastustajakin taklaa, mitä ei kauhean usein muisteta, kun taklauksia halutaan lisää. Siis niitä halutaan vain omalle joukkueelle. Hauhtonen on taklauksen ollessa puhdas tehnyt juuri niinkuin pitääkin; ajellaan vastustajan vaarallisimpia pelaajia. Tätä tekee HIFK itsekin ja niin sen pitääkin olla.

Lundellille lisää matseja jatkossa, olen pomminvarma, että Kreikan Gyros olisi tehnyt meille matsista vaikean. Mitä on tapahtunut Jypille? Nordiksella kävi hyvin luistellut ja tsempannut lauma, joka ei kahvannut.
 

MarkusMaggot

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaljaliigalaiset
Viestin lähetti JHag
Mitä horiset? Ko. lainaus oli osoitettu myös meikäläiselle, joka ei ole kommentoinut itse matsia mitenkään, hohhoijaa.

Hohhoijaa, ei ollut. Lähinnä yritys oli rinnastaa Pärssisen loukkaantuminen tuohon Korhosen loukkaantumiseen jota olit aiemmin kommentoinut. Nimimerkki RedHotBloodille se oli suunnattu osoittamaan että mainitsemallasi tavalla/mainitusta syystä saattaa loukkaantumisia sattua vaikkei mitään telomistarkoitusta olisikaan.

Eipä muuta.
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jatkoajan otteluraportissa Ara ottaa kantaa jo tulevaan Pärä-stunttiin:

"Pärssisen loukkaantuminen muuttaa meidän koostumuksia tietenkin hieman. Yksi vaihtoehto on, että Ruutu tulee siihen ketjuun korvaajaksi, kuten tänäänkin."

Kuhta-Harkins-JRuutu.... no ei pahalta kuulosta. Jakke ainakin korvaa Pärän maalineduspelaamisen erittäin vertailukelpoisesti.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Viestin lähetti Senior
Jatkoajan otteluraportissa Ara ottaa kantaa jo tulevaan Pärä-stunttiin:

"Pärssisen loukkaantuminen muuttaa meidän koostumuksia tietenkin hieman. Yksi vaihtoehto on, että Ruutu tulee siihen ketjuun korvaajaksi, kuten tänäänkin."

Kuhta-Harkins-JRuutu.... no ei pahalta kuulosta. Jakke ainakin korvaa Pärän maalineduspelaamisen erittäin vertailukelpoisesti.
Näin se homma etenee.Jakke on vielä vittumaisempi siirtää (yrittää) vastustajan veskan näkökentästä.
The Penan faxikin saattaa surahtaa yön pimeinä hetkinä?
 

shack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Flames
Noin telkkarista nähtynä tuo Pärssisen loukkaantumistilanne näytti aivan vaarattomalta, harmi vain että siinä pitikin käydä niin pahasti. Hauhtonen kävi kuitenkin vielä huikkaamassa pahoittelut mikä oli todella asiallinen temppu.
 

Hack

Jäsen
Viestin lähetti shack
Noin telkkarista nähtynä tuo Pärssisen loukkaantumistilanne näytti aivan vaarattomalta, harmi vain että siinä pitikin käydä niin pahasti. Hauhtonen kävi kuitenkin vielä huikkaamassa pahoittelut mikä oli todella asiallinen temppu.

Itseasiassa se, joka kävi huikkaamassa oli Jari Korhonen.

Ei voi muuta sanoa, kuin paska peli
 

Tomde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Punaisen meren keskeltä B1:stä nähtyä:

IFK:lta tänään varmaa peruspeliä ja JyP:n karkeista virheistä rankaistiin hyvillä teholla. Taklaukset jäivät vähän vähiin, mikä saattoi johtua edellisillan jatkoajalle venyneestä Pelicans pelistä.

Lundelilta oli tänään ihan ok peli. Muutama aivan loistava pelastus, mutta toisaalta torjui kiekkoja myös aika paljon eteensä ja kulmiin. Onneksi IFK pakit olivat tänään hereillä eivätkä Jyppi pelaajat päässeet rokottamaan ripareista.

Paloposti on edelleen liekeissä. Luistin tuntuu kulkevan hyvin ja äijä hakeutuu kyllä kiitettävästi maalintekopaikkoihin. Muutenkin ykkösketju pelasi tänään ihan pirteästi, vähän tehottomasti tosin ylivoimalla.
Kun Pärä toisen erän lopulla loukkaantui muutti Ara ykkösen muotoon Kuhta-Harkins-Luttinen. Kolmannessa erässä Jake tuli Luttisen tilalle ja niin taitaa käydä myös seuraavissa peleissä.

Sitten täytyy kyllä vielä mainita pari asiaa herrasta Z.
Marek pelasi tänään varmasti omassa päässä ja malttoi luopua kiekosta ajoissa. Loistavaa pelisilmää Z näytti pariinkin otteeseen ja tänään tuli tehoja plakkariin 0+2. Erottui kyllä myös liikkeellään pakkikalustostamme selkeästi edukseen.

Pärän loukkaantuminen kyllä harmittaa, mutta onneksi sattui tässä vaiheessa kautta eikä esim. lähempänä pleijareita.
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
jaaha! Seittemän tappiota se näemmä vie, kun lakkaa suuremmin vituttamasta ja alkaa seurata kiinnostuksella, että miten valmennus aikoo selvitä tilanteesta, jossa on joukkueellinen pasasia ja maalissa vielä yks, jonka nimi on spede.

Onhan se tietysti selvää, että pelihuumori menee kaikilta kun yksi osa-alue loistaa poissaolollaan, mutta jos valmennus ei tähänkään mennessä ole saanut niitä pasasia oppimaan, niin mitä ne muka voisivat sille tehdä nyt? Mitkään palaverit ei auta, vaikka kuinka totisina luvataan sitä ja tätä ja sitten tää "osa-alue"kurvailee ties missä kun pitäs pelata. En kyllä ymmärrä edes sitä, että Kinos ja Mäenpää istuu penkillä muka pelillisistä syistä, mihkä ne oikeen vertaa? uubiduupiin ja virolaiseen? Kyllä ton pakiston suhteen toimis juuri se Alatalon mantra: kaikki pelaa, oisivatpahan kukin kerrallaan vähemmän aikaa tunaroimassa siellä kentän puolella.

Ironista, kun tuossa joku aika sitten taitettiin peistä näistä Nikkilä/Wallinheimo kuvioista, niin nyt jypillä olis todella tarvetta siihen kakkoseen, spedeä kun spedettää liikaa, ja meillä ei sitä yksinkertaisesti sitten ole, meillä on siis liigan huonoin veskakaksikkokin sen (?)puolustuksen lisäksí, spede ja ei mitään.

Toinen mielenkiinto sitten kohdistuu siihen, montako tappiota tarvitaan valmentajan potkuihin, kohta on kymmenen täys, onko määrä 15? Sen jälkeen sitä on turha enää mitään vaihtaakkaan, kausi on menny jo, sit pitää myydä tuhkatkin pesästä, että seuraavalle kaudellekin sais jonkun junnuryhmän rusettiluisteleen jääkiekon nimissä.

Siis tälläinenkin kausi voi olla kiinnostava, onko minusta tulossa masokisti?
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kyllähän Mäenpään kyykyttäminen ihmetyttää ottaen huomioon, että kaveri on ollut yksi vähiten virheitä tehneitä pakkeja alkukauden. Itse laittaisin Virolaisen välittömästi katsomon puolelle ja nostaisin Mäenpään ja A-junnuista Forsbergin tilalle. Jälkimmäistä vaihtoehtoahan Alatalo myönsi jo vakavasti harkitsevansa. Voi toki olla, että Mäenpää on törttöillyt jotenkin muuten kuin pelillisesti ja saanut katsomokomennuksen, sitähän me emme tiedä.

Mikkosen nostaminen Louhivaaran tilalle näytti toimivan. Ihme kyllä. Saapi olla jatkossakin niin. Vaikka totuus kyllä on, että pakistossa ne järkyttävimmät puutteet nyt on. Eikä se voi johtua ainakaan täysin Jyssyn ja Husen loukkaantumisista, koska heidän tilalleen nostetut nuoret Hyvärinen ja Leppänen ovat pelanneet hyvin. Virheet sattuvat juuri tälle kokeneelle kaartille, Virolaiselle nyt kaikkein pahimmin.

EDIT: Unohtui vielä mainita yksi seikka. Ellei Westcottin pelihalut muuten löydy niin vilttiä vaan sillekin.
 

BigRedFamily

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Pakkipari
Pelin jälkeen sain tietää HIFK:n kannattajien tapelleen hallissa. En tiedä oliko mukana myös JYPin kannattajia, mutta ei todellakaan näin.

Joukko JYP-kannattajia kävi erään erittäin rauhalliseksi tunnetun IFK-fanin kimppuun. Kova nyrkinisku suoraan naamaan ja verta lensi melkoisesti. Tekijä saatiin kiinni, kiitos hallin järjestysmiesten sekä paikallisten poliisien. Asian jälkipuinti käytäneen oikeudessa aikanaan. Itselläni fiilikset matsin voittamisesta huolimatta harmistuneet tapahtuneen johdosta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös