JYP - HIFK 19.02. klo 18.30 @ Hippos, Jyväskylä

  • 10 532
  • 119

Jindebyne

Jäsen
On tämä JYP-kirous kyllä jotenkin huvittava, tänään uskoin siihen sen verran, että laitoin x pitkävetoon, mutta senpä takia ei rahaa tullutkaan.

Turha niitä kahvausjäähyjä on laskea, perkele kun meidän kundit ei laita vaan yv:llä kiekkoa reppuun! Kyllä se on ollut täysin HIFK:n paskuuttaa, että hävittiin (en tarkoita etteikö JYP olisi voittoa ansainnut), mutta kahvauksen piikkiin turhaa laittaa jos saadaan kokonainen maali aikaiseksi 60 minuutissa.

Kyllä tulee sunnuntaina tv-pelissä TPS:ltä haipakkaa, ellei lähdetä nöyränä pelaamaan ihan erinäiköistä peliä.

edit. ä ja ö kirjaimet näppäimistössä hieman paskana.
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ara Jatkiksen otteluraportissa:

''JYP peitti tietyt syöttölinjat hyvin, ja kun ei ollut ihan paras ote maskipelissä, maalille menossa ja kiekon pistämisessä sinne, niin ylivoimat jäivät hyödyntämättä.''

Velliperseet. Tästähän ei ole koskaan aiemmin puhuttu...
 

HotShot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vaikuttaa jälleen siltä ettei IFK:n asenne ole ollut kunnossa. Jos valmentajan mukaan osa joukkueesta lähtee peliin puolivaloilla ei lopputulos yleensä ole sitä mitä halutaan eli kahta pistettä.

Samoin ylivoimat tai paremminkin niiden hyödyntämättä jättäminen rupeaa ottamaan pannuun. Mikä siinä on niin v*tun vaikeeta mennä sinne maalin eteen ja hakata niitä irtokiekkoja sisään. Aina ei tarvitse pelata tyhjään maalin viimeistä vetoa. Myös räkämaalit ovat sallituja.

Aloituksiin en viitsi ottaa edes kantaa. Niissä hävitään kirkkaasti kaikille jengeille.

Nyt on sitten joukkue pelannut itsensä siihen tilanteeseen, että kotietu saatetaan hyvinkin menettää. Ei näin. V*ttu, koittakaa nyt pelata taistellen nämä loput runkosarjapelit, että saataisiin edes kotietu pidettyä. Pleijarit onkin sitten ihan toinen juttu...
 

Carlos

Jäsen
Arajuuri EI ole voittava valmentaja

Milloin Hannu Aravirran valmentama joukkue on voittanut jonkun tiukan ja tärkeän matsin? Vastaus: Ei milloinkaan.

Aravirta on hyvä valmentaja tietyissä asioissa, mutta asia mitä olen kritisoinut koko hemmetin kauden, on pelin lukeminen sekä asennevammaisuus. Ennen ratkaisevaa MM-finaalia: "tätä joukkuetta ei tarvinnut motivoida tähän peliin". Hävityn pelin jälkeen: "ei tultu peliin valmiina, kaveri tuli paremmin latautuneena..." Hävityn Ruotsi-pelin jälkeen: "joukkue ei ollut paniikissa...". Joukkue itse: "Iski paniikki."

HIFK on hävinnyt tai joutunut erittäin tiukoille tällä kaudella jo kymmenissä peleissä vain sen takia että on tultu unihiekkaa silmistä hieroen kentälle. Nykyään lähes jokainen otteluraportti alkaa samalla tavalla, Hifk on tullut otteluun tai erän alkuun huonolla asenteella. MIKSI??? Myöskin olen jo useampaan kertaan nähnyt tällä kaudella Hifk:n olevan joka ainoan katsojan mielestä lähes täydellisessä paniikissa, mutta Arajuuri vain hymyilee eikä ota aikalisää, sillä hänen mielestään joukkue ei ole paniikissa. Ikinä.

PERKELE! On se nyt **ttu kun ei mies tuolla kokemuksella ymmärrä jääkiekosta hevon helvettiäkään. Jääkiekko on asennepeli viimeistä piirtoa myöden. Jos asennevalmennus on yhtä korkealla tasolla kuin Suvi Lindenin jääkiekkotietämys, sen tietää että Hifk ei vastaisuudessakaan tule voittamaan yhtään mitään. Koko hemmetin kausi on samaa asiaa ihmetelty, mutta mikään ei auta. Ammattivalmentaja osaisi katsoa myös peiliin, Arajuuri on amatööri, sen viimeistään tämä peli osoitti.

Sitten kun taustalla on vielä kiva-Harri, niin voi olla ihan varma että perseelleenhän se menee.

Onnea Jypille automaatti-pisteistä, Hifk ei ole matkalla näillä ohjeistuksilla muualle kuin erittäin nopeasti kesälomalle, ja hyvä niin.
 

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
Ei yllätys / Yllätys

Se , että IFK häviää JYPille Hippopotamus Areenalla , ei varmaan yllätä ketään. IFKlla on aina ollut siellä vaikeaa oli sitten valmentajana / pelaajina ketä hyvänsä. Tyhmin selitys tähän keissiin olisi , että ' niin , niin ,joo , joo , mutta kun jyppi kahvaa ja meidän pelaajilla oli kauhea paskahätä ja hallin vaksi oli laittanut veskin ovet lukkoon ' tms.
Asia , mikä minua ihmetyttää ihan helvetisti , on tämä , että osa IFKn pelaajista pelasi ns. puolivaloilla !? Eli kaikki eivät tsempanneet täysillä , niinkö ? Ihme hommaa .

Luulisi ainakin niiden pelaajien ,
jolla ei ole ensi kaudeksi diiliä painavan ihan hulluna. Jos / Kun sellaiset pelaajat eivät saa uutta diiliä IFKhon , niin eihän mikään muu jengikään ( paitsi Espoon Blues ) tällaisia PASKAHOUSUJA tule palkkaamaan . Ihme hommaa !
 

majuho

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tässä on jo ollut aika paljon puhetta eilisestä pelistä, mutta siitä ei ole vielä ollut puhetta kuinka "pihalla" olivat linjatuomarit eilen. Hyvänen aika, lukemattomia pitkiä kiekkoja, paitsioita ja taisi pari väärää vaihtoakin jäädä viheltämättä. Todellisia amatöörejä... Niin, ja ne meni kyllä ihan tasapuolisesti..
Kiitos JYPille hienoista pisteistä. HIFK-faneja näytti olevan päätykatsomossa iso nippu, mutta kertaakaan ei tullut kannustusta? Ei tainnut olla se perinteinen ryhmä paikalla..
 

Jake74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Re: Arajuuri EI ole voittava valmentaja

Viestin lähetti Carlos
Milloin Hannu Aravirran valmentama joukkue on voittanut jonkun tiukan ja tärkeän matsin? Vastaus: Ei milloinkaan.
No milläköhän tavalla Jokerit voitti 90-luvulla kaksi Suomen mestaruutta Aravirran alaisuudessa kuin voittamalla viimeisen ratkaisevan ottelun? Vai pidätkö esim. eilistä IFK:n runkosarjan ottelua tärkeämpänä kuin SM-liigan finaaleja? Eipäs nyt sentään liioitella. Sitä paitsi IFK:n alkukauden ottelut päättyivät järjestään maalin voittoon. Eli olivat tiukkoja matseja.
 

Carlos

Jäsen
Re: Re: Arajuuri EI ole voittava valmentaja

Viestin lähetti Jake74
No milläköhän tavalla Jokerit voitti 90-luvulla kaksi Suomen mestaruutta Aravirran alaisuudessa kuin voittamalla viimeisen ratkaisevan ottelun?

Odottelinkin että milloin joku vetää tämän kortin esiin. Narreilla oli tuohon aikaan niin hyvä nippu koossa kaikin puolin, että ns. rutiinisuorituksella käveltiin koko matka perille saakka.

Mutta kerrotko sinä sitten että miksi Aravirta oli ihan hemmetin kauan maajoukkuevalmentajana, ja tuloksena oli vain enintään pronssia ja hopeaa? Miksi ei edes yhtä kultaa? Ei kertaakaan pistänyt silmään että finaaliin kävellessä joukkue ei ollut ihan täydessä latingissa?

Tällä kaudella on tullut paljon juu maalin voittoja jne, mutta suuri osa niistä voitoista on tullut silti suurin osa matsia puolivaloilla pelaten. Se kertonee jotain meillä olevan materiaalin tasosta, mutta paljon parempaan pitäisi pystyä näillä ukoilla.
 

rafalski77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Ac Milan ,
Aloitan itsekin kommentilla en itse peliä ollut katsomassa joten en viitsi edes ottaa kantaa tähän jo niin kuluneeseen kahvaus ajatukseen.Se mikä minua kanssa ihmetetyttää että mennään ajassa mitenkä kaus tahansa niin IFK:lla on aina ollut vaikeeta hippoksella syytä tähän emme taida saada ikinä .

Olen sellaisenkin pelin ollut katsomassa jossa ifk:lla on ollut 3 ketjua siis tarkoitan maaalintekoon pystyvää vitjaa ja silti tuli turpaan aina . Laatikossa oli silllioin sellaisia pelimiehiä mm . Caloun , Davidson ,Rafalski Että ei tässä kannata vielä synkkyyteen vaipua vaikka turpiin tuli eilen . Tuskin sunnuntaina Tps:ää vastaan IFK pelaa samanlaista peliä se on aika varma.

jos jotain positiivistä haetaan niin yleensä IFK:lle hippoksella tulee aina muutama ylilyönti ja muutama typerä henkilökohtainen
tilastojen perusteella Ara pystyi pitämään mopon sikäli käsissä.

ja mitä tulee araan niin meikäläinen ainakin on aran takana , kuka muu tämän hetken valmentajista olisi sitten sopivampi.

myönnän kyllä että aralla on omia heikkouksia ja niistä tulee shittiä mutta on IFK:ssa ollut saamattomampiakin valmetajia mm Legendaarinen Mike Eaves joka yritti tehdä Ove Molinista Taklaavaa hyökkääjää ja yritti muutenkin tehdä sen aikaisesta IFK:sta Canadan maajoukkuetta ihan ottelun jälkeen pukupakkoa myöten . Puhumattakaan Porin Jazien Presidentistä Alpo Ape Suhosesta joka pelin aikana ei sekottanut pakkaa vaikka pelit menivät kuinka huonosti tahansa ja kun pelaajien mielestä pitäisi ottaa maalivahti pois niin Suhonen seisoo vaihtoaitiossa ,kun suolapatsas eikä liiku mihinkään .

odottelen milenkiinnolla sunnuntain peliä .

tack
 
Viimeksi muokattu:

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Tärkeä voitto ja ennen kaikkea hyvällä pelillä.

HIFK oli koko rivistöltään vaisu, ykköskenttä oli ainoa joka sai jonkunlaista pyöritystä aikaan. HIFK sai enemmän ylivoimaa, mutta se ei toiminut. IFK sai hyvin harvoin ykköskenttänsä jäälle yv:n alussa, koska lähes aina Harkinsit olivat jäällä kun JYP sai jäähyn.

JYP:n purkukiekkopeli on edelleen kyllä surkeata. Liian monta vaaratilannetta syntyi jälleen surkeasta purkupelistä.
Ja edelleenkään en ymmärrä, miksi Hauhtonen saa lähes rajattomasti vastuuta oman pään aloituksissa. Tosin saa Hannu Aravirtakin miettiä, miksi laittaa laituri aloittamaan alivoimatilanteessa
Immosen ja Hytösen kentät olivat JYP:n parhaimmistoa. Koivusen kentän peli sen sijaan, kuten Tj jo mainitsi, ei tunnu pelaavan. Olisikohan syytä siirtää vaikka Carlo Grünn Koivusen laidalle ja Sillgren muualle. Tosin sitten Hapan kentässä olisi kaksi varsinaista kiekonhautojaa.
Puolustukselle täydet pinnat, jopa hasardialtis kvartetti suoriutui hyvin tehtävästään.

Ja lopuksi: IFK-fanit, ostakaa sille Pärssiselle hevonen, ettei tarvitse jatkuvasti hypätä satulaan ja sitten satuttaa itseään kun putoaa korkealta.

EDIT: Razzlen kanssa samaa mieltä, varsinkin tämä Saukkonen (Sukunimi jo kertoo kaiken!) oli aivan pihalla kuin lumiukko. Tosin ei päätuomari Favorininkaan päätä kannata silitellä, niin hyvän sädekehän HIFK oli luonut joukkueen ympärille.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Re: Re: Re: Arajuuri EI ole voittava valmentaja

Viestin lähetti Carlos
Mutta kerrotko sinä sitten että miksi Aravirta oli ihan hemmetin kauan maajoukkuevalmentajana, ja tuloksena oli vain enintään pronssia ja hopeaa? Miksi ei edes yhtä kultaa? Ei kertaakaan pistänyt silmään että finaaliin kävellessä joukkue ei ollut ihan täydessä latingissa?
Olisin ottanut Jokerien mestaruudet esille ellei Jake74 olisi ehtinyt ensin. Mun silmissä Aravirta on tämän hetken liigavalmentajista joko ykkönen tai kakkonen. Jortsu tai Ara, siinä tämän hetken parhaat (suomalaiset) valmentajat liigassa.

Minun mielestä ei kannata dissata edes Aravirran saavutuksia maajoukkueen peräsimessä. Jos nyt pohditaan Suomea suurten kiekkomaiden joukossa, niin kyllähän tuo "mitalisade" on valmentajalle kunniaksi, vaikka kruunu puuttuukin.

Ps. Ennen kauden alkua käytiin jonkinlaista keskustelua siitä, että Aran olisi pitänyt tulla Jokereihin ja Jortsun Hifk:hon. Silloin olin valmis kauppaan, vaan en enää. Molemmat ovat huippuvalmentajia, mutta Jortsu on "värikkäämpi".
 

vsop

Jäsen
Kahvauksen voi tästä ottelusta joko unohtaa tai mainita, mutta molemmat harrastivat sitä tasapuolisesti, ei ratkaissut ottelua mitenkään. HIFK:lla oli kaksi selvää väärää vaihtoa eli liikaa pelaajia kentälla sekä Karalahden kyynärpäätaklaus. Muuten ottelun jäähyt osuivat kohdalleen.

JYP oli terävämpi kokonaisuudessa, mutta HIFK:n ykkösketju osoitti kyllä vaarallisuutensa.

JYPistä on mainittu puolustajien pelanneen hyvin, mutta itse kritisoisin kuitenkin muutamia pakkeja. Mäenpään poikkisyöttö omalla alueella vastustajan editse oli tyhmä, sillä HIFK:n pelaajan tarkemmalla pelillä kiekko olisi mennyt maaliin. Marttisen pieni kiekon kanssa sekoilu omalla maalilla. Purkukiekkojen kanssa oli ongelmia koko ottelun ajan. Ylivoimalla on turha hautoa kiekkoa oman maalin takana, ylös vaan ja ukot ripeemmin kentältä pois ja uudet tilalle vaihdossa. Mutta kokonaisuutena pakit pelasivat tasaisemmin kuin muutamassa aikaisemmassa ottelussa.

HIFK on joukkue, mikä antaa aina Hippoksella käydessään ottelulle hyvän lisämausteen, josta yleisökin pitää.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Viestin lähetti vsop
HIFK:lla oli kaksi selvää väärää vaihtoa eli liikaa pelaajia kentälla sekä Karalahden kyynärpäätaklaus. Muuten ottelun jäähyt osuivat kohdalleen.

Lisätään tuohon vielä Söderholmin viikateisku Immosen mailaan, taivaan kiitos ettei pamahtanut ranteeseen.

Pakko ylistää kyllä Immosta aloittajana. Huikeata tasoa ja tyylipuhdas aloitusvoitto ratkaisi JYP:lle voittomaalin
Kertokaapa, paikalla olleet kuinka monta aloitusta Immonen hävisi koko pelin aikana. Minä laskin yhden ja voittoja varmaan lähemmäs viisitoista. Ei huonompi prosentti, tosin näkeehän sen tilastoistakin mikä Immosen taso on.
 

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
Viestin lähetti Köpi
Tärkeä voitto ja ennen kaikkea hyvällä pelillä.


Ja lopuksi: IFK-fanit, ostakaa sille Pärssiselle hevonen, ettei tarvitse jatkuvasti hypätä satulaan ja sitten satuttaa itseään kun putoaa korkealta.

Me ostettiin Pärnäselle jo Arja Koriseva. Hirnuu kovempaa ja selässä pysyminen on helpompaa / hauskempaa.

Eiköhän lopeteta nyt tämä ' lyödyn lyöminen ' Herra Köpi . Te olitte parempia ja voititte. Onnittelut .
 

Davey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En jaksa puuttua kahvaus keskusteluun.

Sen verran täytyy kuitenkin kommentoida Pärän hikeentymistä, että oli kyllä ihan oikeutettua. Joka kerta kun Hifk:n ykkönen sai parin minuutin pyörityksen aikaan jypin päässä, niin päätä pidempi pakki piti takaapäin Pärssisen kädet kiinni reilulla paini otteella. Okay, jos taitopelaaminen on neiteyttä, niin asia on pihvi.
Kuka kuitenkaan käy katsomassa pelejä jos siellä pelaa kaksi joukkueellista tavallisia työmyyriä ja miltä se sitten näyttäisi????


Jyppi oli parempi, kunnia sinne, mutta vähän terävämmällä ylivoimalla pisteet olisivat menneet Helsinkiin.

Yleisesti kaikille tiedoksi Jyppi ei eilen kahvannut, kutsuisin sitä lähinnä sitomiseksi.
 

Hele

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
On se mukavaa, että niin "väritön", "mauton" ja "hajuton" JYP nostaa tunteet pintaan näin voimakkaasti. Kahvaa, ei kahvaa, kahvaa, kahvaa, kahvaa...

Mutta itse pelistä sen verran, että voi valehtelematta sanoa, että yksi kauden parhaista peleistä tällä kaudella Hippoksella. Niin tunnelmaltaan kuin pelillisestikkin. Pitkästä aikaa oli sitä ns. tekemisen meininkiä ja Tyniä lainatakseni, se näytti jo jääkiekolta. Näyttää siltä "Rainmaker" Alatalo saa itsestään ja joukkueestaan nyt viime hetkellä paljon irti.

HIFK:n maali oli ajoituksen mestarisuoritus, oli mielestäni aika liki paitsio. En toki ole katsonut maalia hidastettuna, mutta jos joku on niin kertokoon totuuden.

Grünn oli yksi JYPin parhaista ja jaksoi vääntää ja kääntää kulmissa, ja oli muutenkin todella liukkaalla pelipäällä. Valitettavasti Hauhtonen ei pysty tarjoamaan Carlolle kiekkoja, jotta saataisiin kaikki hyöty irti Carlon nopeudesta ja taidosta. Ja olenkin sitä mieltä, että Carloa pitäisi kokeilla Sillin ja Bobin rinnalla. Mikkonen sopisi hyvin Hauhtosen kanssa kolmoseen, jolloin saataisiin siitä ketjusta hyvä jarru - ja taklausketju.

Ja sitten tapaus Tremblay. Ihmettelen miksei kaikki uskollisimmat Tremblayn tukijat ole hehkuttamassa viimeistä päivää, koska mielestäni tämä piskuinen veijari pelasi eittämättä yhden parhaista peleistään JYP-nutussa. Allekirjoittanutkin on lyönyt Alexia jo isolla kädellä pois joukkueesta, mutta sitten hän näpäyttää ja näyttää, että on hänessä silti potentiaalia. Tasaisuutta laitetaan vielä tilaukseen. Nyt nähtiin se kahdeksas ihme, jota en olisi uskonut näkevänikään. Tremblay nosti päänsä ja katsoi kentälle laajalla katseellaan kiekko lavassa kylmän rauhallisena, jolloin allekirjoittanut mietti päässään: "heitä jo sinne maalille", jonne JYP-peluri ajaa. Mutta mitä vielä, Tremblay löytää Korhosen ja Korkki kirjoittaa nimensä suurin kirjaimin JYP-historiaan. Sitten Wortmanin, tällaista maaliahnetta puolustajaa ei meillä ole ollutkaan. Laitetaanko, muutkin pakit jääpallo-treeneihin.

Matka jatkuu ja jännitys ja urheilun suola pysyy sitkeästi kielen päällä. Kiitos Ässien. Ei tunnu vaikuttavan Ässät-organisaation sisäiset kuohut joukkueen peliin millään tavalla. Nyt näyttääkin siltä, että ongelma saa ratkaisun juuri oikealla tavalla; JYP-Ässät pelissä, jos silloinkaan.
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Viestin lähetti Brewer
Eiköhän lopeteta nyt tämä ' lyödyn lyöminen ' Herra Köpi . Te olitte parempia ja voititte. Onnittelut .

Samaa mieltä. HIFK-fanit ovat ainakin tällä palstalla fiksua porukkaa. Pohjoisen porukan fanit ovat niin herkkähipiäisiä, että "meidän isi, meidän äiti"-väittely olisi ollut käynnissä jo ajat sitten. Siinäpä kai on perinteiden ja nousukkuuden ero...

Davey: Eiköhän se ole ihan normaali SM-liigan käytäntö, että äijät pidetään maalin edessä ja nurkissa laidoissa kurissa ja herran nuhteessa...Lisäksi HIFK:n ykkösketju saa varmasti varautua tavallista tarkempaan vahdintaan, eikä syyttä. Eilen paremmalla tuurilla olisivat hyvin voineet iskeä ne kaksi kolme maalia. Oikeastaan aina kun nämä velikullat tulivat jäälle, tiesi odottaa ongelmia. Muita kenttiä ei HIFK:lta tarvinnut pelätä - kaipa he odottivat että HPK-kenttä hoitaa homman yksin kotiin...no, ei se kaukana ollut...
 
Varoitus

Viestin lähetti ÄssienÄssä
IFK!
IFK!
IFK!

eipä muuta tällä kertaa.

Tästä turhasta chattiviestistä ÄssienÄssä saa varoituksen. Kirjoittajaa kehotetaan kiinnittämään huomiota myös viestiensä kieliasuun ja kertaamaan toisen kirjoittajan tekstin lainaamista koskeva sääntöpykälä 12.

Modesedät
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Viestin lähetti Hele
Ja sitten tapaus Tremblay. Ihmettelen miksei kaikki uskollisimmat Tremblayn tukijat ole hehkuttamassa viimeistä päivää, koska mielestäni tämä piskuinen veijari pelasi eittämättä yhden parhaista peleistään JYP-nutussa. Allekirjoittanutkin on lyönyt Alexia jo isolla kädellä pois joukkueesta, mutta sitten hän näpäyttää ja näyttää, että on hänessä silti potentiaalia.

Totta. Mielestäni oli kuitenkin vääryys nostaa vain yksi mies esiin eilisestä JYP-kööristä. Nikkilän sanoin "nyt oli sellaista taistelua mitä olisi pitänyt olla jo aiemmin". Tremblayn syöttö Korhosen maaliin oli kuitenkin...sanotaanko maaginen. Miehen ihailijakerhoon olen kuulunut comebackista lähtien, sitä ennen minäkin olin skeptinen miehen kyvyistä. Onnistumiset ovat selvästi tuoneet itseluottamusta ja tehneet pelaamisesta rennompaa. Ehkä aiemmin pelissä oli liikaa yliyrittämistä ja "ajokoiraa".

Mutta paremmin kuin näissä voittopeleissä, Alexin yritteliäisyys ja asenne jäi mieleen tappiopeleistä. Ja se on hyvä merkki (vrt. Drouin). Nimeä jatkopaperiin, se on selvä! Tai oma ennustukseni on, että jatkosta on jo tehty positiivinen päätös...
 

Davey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Huerzo
Davey: Eiköhän se ole ihan normaali SM-liigan käytäntö, että äijät pidetään maalin edessä ja nurkissa laidoissa kurissa ja herran nuhteessa...Lisäksi HIFK:n ykkösketju saa varmasti varautua tavallista tarkempaan vahdintaan, eikä syyttä. Eilen paremmalla tuurilla olisivat hyvin voineet iskeä ne kaksi kolme maalia.

No siltähän se vähän näyttää!

Olin eilen katsomassa peliä, seurasin Immosta siinä missä Pärssistäkin ja Hifk ei ainakaan minun mielestäni mitenkään erityisesti vartioinut kaveria. Mutta kun Pärä hermostui, niin seuraavassa vaihdossa Immosta tökittiin ja kahvattiin ihan vaan kostona, yhden vaihdon ajan.

Minun mielipiteeni on että ensi kaudella oikeasti oikeasti otettaisiin kaikki kahvat ja muut pois, lopputulos olisi se, että jokainen joukkue rakentaisi omaa peliä eikä kyttäisi vastustajan virheitä.

Enkä nyt tarkoita sitten mitenkään erityisesti jyppiä( ei ollu provo), vaan kaikkia muitakin asiaa harratavia joukkueita
 

starcat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Huerzo


Davey: Eiköhän se ole ihan normaali SM-liigan käytäntö, että äijät pidetään maalin edessä ja nurkissa laidoissa kurissa ja herran nuhteessa...Lisäksi HIFK:n ykkösketju saa varmasti varautua tavallista tarkempaan vahdintaan, eikä syyttä. Eilen paremmalla tuurilla olisivat hyvin voineet iskeä ne kaksi kolme maalia. Oikeastaan aina kun nämä velikullat tulivat jäälle, tiesi odottaa ongelmia. Muita kenttiä ei HIFK:lta tarvinnut pelätä - kaipa he odottivat että HPK-kenttä hoitaa homman yksin kotiin...no, ei se kaukana ollut...

Hyvä Huerzo ei kyseessä ollut mitenkään tuuri. Vaan ASENTEESTA tässä on kyse. Asenne puoli heittelee liikaa vaikka en eilen paikalla ollutkaan niin jo espoossa oli havaittavissa lepsuilua. Tilanteisiin pitää mennä ASENTEELLA että kulmasta lähtee kiekko meikäläisen matkaan, teen maalin nyt enkä viidestoista päivä. Eikä sillä että nyt vastassa on vaan se xs porukka..... ( ei provo jypille, vaan yleensä ottaen kun lähdetään liian helppoa hakemaan ei sitä voittoa tule)

Hyvä esimerkki on tps joka oli alku kaudessa unessa nimenomaan asenteen takia. Niin eilen tehtiin maaleja liukuhihnalta vaikka vastus oli ennalta heikko. Lisäksi viitsittiin tehdä vika vielä alivoimallakin.....
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Viestin lähetti Köpi
Tosin saa Hannu Aravirtakin miettiä, miksi laittaa laituri aloittamaan alivoimatilanteessa.

En ole ottelua nähnyt kuin telkkuvälähdyksistä, enkä siis valtaosaa tilanteista, mutta oletan sinun viittaavan tällä siihen maaliin johtaneeseen IFK-pään aloitukseen, missä meidän osalta oli Vopi.

Tässä kohtaa kehotan tutustumaan aloitustilastoihin, mistä näkyy selkeästi, että tämä ko. laituri (ei liplap) on joukkueen paras aloittaja. Että siksi laittoi Ara laiturin aloittamaan.

Muuta sanottavaa ei pelistä juuri löydy, mitä nyt tekee mieli haukkua kaikki alisuorittajat löysiksi velliperseiksi. Tässä kohtaa kautta ei kenelläkään ole varaa pelata 'puolivaloilla', jos mielitään menestyä! Uskomatonta penailua, nyt on se "varma" kotietukin lipsumassa. Loistavaa.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Viestin lähetti Pärde
Tässä kohtaa kehotan tutustumaan aloitustilastoihin, mistä näkyy selkeästi, että tämä ko. laituri (ei liplap) on joukkueen paras aloittaja. Että siksi laittoi Ara laiturin aloittamaan.

Totta, huomasin asian juuri äskettäin. Vopat on tosiaan ylivoimaisesti parempi kuin kukaan varsinainen sentteri, tosin Roman häviää selkeästi aloitusmäärissä kärkipään muille miehille.
 

Hele

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Viestin lähetti Pärde

Muuta sanottavaa ei pelistä juuri löydy, mitä nyt tekee mieli haukkua kaikki alisuorittajat löysiksi velliperseiksi. Tässä kohtaa kautta ei kenelläkään ole varaa pelata 'puolivaloilla', jos mielitään menestyä! Uskomatonta penailua, nyt on se "varma" kotietukin lipsumassa. Loistavaa.

Miten näistä kommenteista saa sen kuvan, että aina kun hävitään JYPille niin on oltu velliperseitä tai ollaan oltu huonolla asenteella liikenteessä.

Mielestäni HIFK pelasi ihan hyvän pelin ja joka jätkä kyllä taisteli. Varsinkin Harkinsin johtama viisikko vyörytti koko ajan vaarallisesti, herrana ja hidalgona hääri Kuhta loistavalla liikkeellään. Toki välillä oli namuttelun makua. Oikeastaan ensimmäinen erä oli lievää tarkkailua molemmilta joukkueilta, mutta toisessa erässä alkoi laidat ryskyä.

Mutta tällä kertaa JYP oli asteen verran terävämpi maalipaikoissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös