JYP - HIFK 19.02. klo 18.30 @ Hippos, Jyväskylä

  • 10 529
  • 119

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Säälipleijaripaikasta taistelu jatkuu JYP:n osalta. Huomenna Hippokselle saapuu toinen helsinkiläisjoukkue HIFK, joka voitti kauden aikaisemman kohtaamisen Hippoksella 2-3.

JYP:llä on alla tappio Jokereille, joten pitää toivoa ettei huomenna luistin paina kotiyleisön edessä. HIFK taistelee kolmannesta sijasta Ilveksen kanssa, joten varmasti kissapedotkin janoavat pisteitä.

JYP:ltä puuttuvat Loikala, Huczkowski ja mahdollisesti myös Tommi Kovanen, joka ilmeisesti loukkaantui tänään. Eli pakistoa koetellaan.

HIFK-kohtaamiset ovat perinteisesti olleet värikkäitä, joten varmasti huomennakin saadaan nähtää ryminää, toivottavasti.
JYP:lle pisteet olisivat elintärkeät.
 

Jindebyne

Jäsen
Mielenkiintoinen ottelu tulossa, Jypiä vastaan kun tuntuu tuo pelaaminen jotenkin HIFK:lla tökkivän.

HIFK saa Kultsin takaisin kehiin, ei pakistoja muutetaan Blues pelistä, mikä ei voi olla huono juttu. Jypiltä taas puuttuu pari vakiopakkia, siinäkö HIFK:lle paikka iskeä?

Samanaisella omanpään pelaamisella kuin Espoossa ei kovin paljoa voi odottaa, mutta toivottavasti jätkät skarppaa.

Jännä matsi tulossa, toivottavasti kaukalossa nähdään kummaltakin juokkueelta jääkiekkoa.

HIFK voittaa 2-4.
 

Takapiru

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hippokselle matkustaa IFK:n omien sivujen mukaan täysin terve jengi, eli tarvittaessa Holma, Fagerstedt ja kumppanit myös mukana. Kultasta todella kaivataan rauhoittamaan puolustuspäätä. Tosin tuntuma voi olla aluksi vähän kateissa.

Nyt on 7 matsia runkosarjaa jäljellä ja miehiä mistä valita parasta kokoonpanoa pleijareihin. Tänään punnitaan pelikuria, vaikkakin JYPiltä puuttuu vakiopakkeja.

Illan tulosveikkaus 2-3 ja.
 

HotShot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jälleen vaikuttaa otteluketju hiljaiselta. Onkohan porukalla jonkinlaista motivaation puutetta syttyä kirjoittamaan illan pelistä vai mikä mättää...

Kummallekin tärkeä peli. IFK:n pitäisi saada pisteet, jotta pysyttäisiin kolmen porukassa ja Jyppi haluaa pitää paikkansa ainakin "säälipleijareissa".

Veikataan vähämaalista peliä, jonka toinen vie maalin tai parin erolla. Toivottavasti se toinen on IFK, joka pisteet hoitaa mukaansa.
 

kieha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Ifkillä kyl aina vaikeaa hippoksella,mut uskotaan omiin.Ifki voittaa 2-3.Pärä tehoilla 1+1 johdattaa stadilaiset voittoon.Saarinen voisi löytää taas hirmukutinsa potkien väliin.Uskon,että tänään olisi se päivä.
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Varmaan hiljaisuus johtuu siitä, että eilenkin pelattiin ja nyt vasta alkaa sisäistämään, että tänä iltana pääsee Hippokselle reilun viikon tauon jälkeen liigakiekkoa katsomaan.

Jokereita vastaan tuli siis takkiin eikä edes mitenkään erityisen kummoisella esityksellä. Toki pitää muistaa, että Jokerit on kotonaan varmasti paha kenelle tahansa, mutta HIFK - jos mahdollista - on vieläkin kovempi. JYPillä ei olisi varaa lähteä yhteenkään peliin nukkumaan kahta ensimmäistä erää tai anteeksipyydellen vaan kova yritys ja hyvä asenne ovat avainasioita jolla näitä pelejä ratkotaan. Äijämäisyyttä vaan kehiin niin HIFKin kanssa tapellaan voitosta (joka tarpeen onkin Ässien ottaessa varmat 2 pistettä Kisapuistosta).

Puolustajat meinaavat loppua kesken, Kovasen loukkaantumisen myötä parhaimmillaankin päästään vain seitsemään pelikuntoiseen pakkiin - ja näihinkin on laskettu Kortelainen, Kinos, Pikkarainen ja Mäenpää mukaan ... nostetaanko A:sta lisää miehiä (Leppänen? Kaijomaa?) vai peluutetaanko Korhonen puhki. Jää nähtäväksi, kunhan kokoonpanot ilmestyvät linjoille.
 

Leiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SuKiKa
JYP tänään:

Maalivahdit:
Tero Leinonen, Maalivahti
Tommi Nikkilä, Maalivahti AK

1. kenttä:
Jari Korhonen, Vasen puolustaja AK
Petri Virolainen, Oikea puolustaja AK

Antti Virtanen, Vasen laitahyökkääjä AK
Jarkko Immonen, Keskushyökkääjä AK
Jaakko Uhlbäck, Oikea laitahyökkääjä AK

2. kenttä:
Kimmo Pikkarainen, Vasen puolustaja
Jyri Marttinen, Oikea puolustaja

Harri Sillgren, Vasen laitahyökkääjä
Toni Koivunen, Keskushyökkääjä
Tuomas Mikkonen, Oikea laitahyökkääjä

3. kenttä:
Tuomo Kortelainen, Oikea puolustaja
Tuomo Jääskeläinen, 13. hyökkääjä

Carlo Grünn, Vasen laitahyökkääjä
Janne Hauhtonen, Keskushyökkääjä
Valtteri Tenkanen, Oikea laitahyökkääjä


4. kenttä:
Lauri Kinos, Vasen puolustaja
Mikko Mäenpää, Oikea puolustaja

Alexandre Tremblay, Vasen laitahyökkääjä
Juha-Pekka Hytönen, Keskushyökkääjä
Jari Jääskeläinen, Oikea laitahyökkääjä

Eli tutusti (ja turvallisesti?) mennään. Ainoa muutos eiliseen aloituskokoonpanoon on Tommi Nikkilän pelaaminen ja Tommi Kovasen paikan on ottanut Kimmo Pikkarainen.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
IFK:n kentällisiä ei ole vielä julkistettu ,mutta ainakin tieto siitä ,että Kultanen palaa kentälle rauhoittaa mieltä ennen pitkää matkaa kohti huits..Jyväskylää.
Tiistaina nähtiin sellaista rallia ,että ei paremmasta väliä.
Eli tänään ottelu tulee olemaan kaiken järjen mukaan vähämaalinen.
IFK voittaa 3-1.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
HIFK tonite!

31 Jan Lundell, Maalivahti AK
75 Dave Stathos, Maalivahti


1. kenttä
26 Toni Söderholm, Vasen puolustaja AK
10 Jere Karalahti, Oikea puolustaja AK
27 Timo Pärssinen, Vasen laitahyökkääjä AK
33 Brett Harkins, Keskushyökkääjä AK
9 Kimmo Kuhta, Oikea laitahyökkääjä AK

2. kenttä
77 Pasi Saarinen, Vasen puolustaja
21Jarno Kultanen, Oikea puolustaja
38 Roman Vopat, Vasen laitahyökkääjä
15 Lubomir Hurtaj, Keskushyökkääjä
13 Toni Häppölä, Oikea laitahyökkääjä

3. kenttä
8 Ladislav Benysek, Vasen puolustaja
14 Mikko Turunen, Oikea puolustaja
19 Turo Järvinen, Vasen laitahyökkääjä
39 Ville Viitaluoma, Keskushyökkääjä
18 Juha Fagerstedt, Oikea laitahyökkääjä

4. kenttä
48 Hannu Pikkarainen, Vasen puolustaja
28 Mikko Laine, Hyökkääjä
29 Arttu Luttinen, Vasen laitahyökkääjä
4 Kim Hirschovits, Keskushyökkääjä
12 Joonas Vihko, Oikea laitahyökkääjä
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Näillä mennään:

Lundell (Stathos)

1: Söderholm-Karalahti; Pärssinen-Harkins-Kuhta
2: Saarinen-Kultanen; Vopat-Hurtaj-Häppölä
3: Benysek-Turunen; Järvinen-Viitaluoma-Fagerstedt
4: HPikkarainen; Luttinen-Hirschovits-Vihko + Laine

Lundell on maalissa ainakin Kempesin iloksi. Fagerstedt pelaa kolmosketjussa Laineen paikalla. Kultasen paluun myötä pukee vain 7 pakkia illan peliin. Lamberg ja Kurvinen ovat pois kokoonpanosta.

En ennustele lopputulosta. HIFK ei ole perinteisesti pärjännyt kovinkaan hyvin Jyväskylässä. Jypille illan peli on vielä erittäin tärkeä taistelussa viimeisistä play-off paikoista.

Tämä peli on pelattu 40 kertaa sm-liigan historian aikana. JYP on voittanut otteluista 23, tasapelejä on 3 ja HIFK:n vierasvoittoja 14. Maaliero on 139-106.
 
Viimeksi muokattu:

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Viestin lähetti HotShot
Jälleen vaikuttaa otteluketju hiljaiselta. Onkohan porukalla jonkinlaista motivaation puutetta syttyä kirjoittamaan illan pelistä vai mikä mättää...

Toivon mukaan tämä "motivaation puute" olisi isojen kisujen teema tämän illan ottelussa. Ei vaan, taitaa etelän hiihtolomaviikko hiljentää raapusteluita, kun ei ole työpaikkojen/koulujen työkoneet käytössä...

Mutta ottelusta. Syksyinen HIFK:n vierailu jäi mieleeni syyskauden tasokkaimpana pelinä. Laita rymisi ja kahvaa tuli niin vähän, että fraasi "maailman toiseksi tasokkainta lätkää" tuntui jopa oikeutetulta. Vaikka lopputulos olikin niukka tappio, niin pelistä jäi hyvä maku suuhun. Vielä kun tuomarille sattui elämänsä paras päivä, niin eipä ihme että kiekkoa kelpasi katsella. Toivottavasti salama jyrähtäisi uudelleen Hippoksella, ja laatu olisi korkealla. Johan näitä lukkoja ja saipoja onkin katseltu tarpeeksi - nyt on vastassa joukkue, jonka luulisi sytyttävän joukkueen alusta pitäen. Jos ei Jokerit eilen saanut liikettä luistimiin ja jollei HIFK:aan, niin taidetaan olla väärässä sarjassa...;)

Harras toivomus olisi, että Tremblayn vaihdos kakkoseen olisi pysyvämpää laatua. Tuntui ainakin eilen piristävän otteita. Ja ne kananmunat pois taskuista ottelun alusta lähtien - sitä munaa pitää olla itse pelissä, ei pelaajissa! Eipä tässä sarjassa JYPin kokoonpanolla mikään joukkue kaadu, jos meininki on amatöörien puuhastelua. Kaikkein vähiten HIFK. Leinonen jatkanee maalissa, eilisellä vireellä voittava maalivahti näyttää tehneen paluun JYPin kokoonpanoon...

EDIT: Ja käsille molemmat arviot, Tremblay jälleen nelosessa (prkl, tähän betoniin valettuun ketjukoostumuksiin menee hermot!) ja Leiska aukoo luukkua...No, toivottavasti se kolmas arvio ei mene pieleen.

Kamraternaa on perinteisesti huimannut Hippoksen hallin leveät seinät, korkea katto ja kirkkaat valot. Tosin viime vuosina stadilaisten nöyryys ja kunnioitus JYPiä kohtaan on karissut ja ovat mokomat jopa oppineet voittamaan täällä. HIFK on kuitenkin perinteitä kunnioittava joukkue, joten luulisi olevan aika palata tuttuun ja turvalliseen käytäntöön. Siispä oma veikkaus 4-1, JYP kiittää, JYP kiittää.
 
Viimeksi muokattu:

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Re: Näillä mennään:

Viestin lähetti Johannes
Lundell (Stathos)

1: Söderholm-Karalahti; Pärssinen-Harkins-Kuhta
2: Saarinen-Kultanen; Vopat-Hurtaj-Häppölä
3: Benysek-Turunen; Järvinen-Viitaluoma-Fagerstedt
4: HPikkarainen; Luttinen-Hirschovits-Vihko + Laine

Kurviselle taisi sattua sormeen jotain tiistaina, liekö sitten sen takia pois. Holma näköjään myös vielä tästä pelistä. Muuenhan meillä alkaa olla paras mahdollinen koostumus kohta kehissä, loistavaa!

Oman suosikkini (yhden niistä siis) palaaminen jäälle tässä ottelussa lämmittää mieltä. Kultsia on kaivattu jo jonkin aikaa takaisin, vihdoin se päivä on koittanut. Kohti kevättä siis, näillä mennään.

Huh huh, tulipa ladeltua latteuksia ja tyhjiä sanoja. Noh, itse pelistä sen verran, että pisteitä kaivataan taas kerran. Kotietu on kahden pisteen turvin meidän vielä toistaiseksi. Nyt kun on alkukauden superpuolustus miltei koossa, jospa tästä vielä jotain..

Veikataan IFK:lle voittoa 4-1, maalit tekee Pärä, Kibe, Hurtta ja Häbä.
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Noniin, eilen tuli turpaan narreilta, tänään pitäisi sitten voitto napata - tuli se sitten jatkoajalla tai varsinaisella peliajalla. Molemmilla joukkueilla on yhdet liigan kovimmista ykkösvitjoista, sehän tiedetään. Kumpi onnistuu paremmin tänään? Avausmaalin merkitys on varmasti myös suuri, JYP:lle se olisi erittäin tärkeä.

HIFK on siis voittanut tämän vuoden puolella pelaamastaan kahdeksasta vieraspelistä vain yhden, joten tulosvetoon hieman optimistisesti JYP 4,3 - HIFK 2,3. Tasuri tai kotivoitto.

Onkohan muuten halli tulossa kuinka täyteen, saako seisomapaikkalippuja vielä tänään hallilta?
 
Varoitus

Viestin lähetti kieha
Ifkillä kyl aina vaikeaa hippoksella,mut uskotaan omiin.Ifki voittaa 2-3.Pärä tehoilla 1+1 johdattaa stadilaiset voittoon.Saarinen voisi löytää taas hirmukutinsa potkien väliin.Uskon,että tänään olisi se päivä.

Koeajalla olevaa nimimerkki kiehaa on jo aikaisemmin huomautettu puhekielen käyttämisestä viesteissä. Kehotamme kirjoittajaa viimeistään nyt sisäistämään keskustelupalstan säännöt, erityisesti pykälän 6.

Seuraavasta sääntörikkeestä alkavat kirjoitusoikeudet olla katkolla.

Ystävällisin terveisin,

Modesedät
 

ÄssienÄssä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
taistele IFK

IFK!
IFK!
IFK!

eipä muuta tällä kertaa.
 
Todella tärkeä peli molemmille. Jypillä vielä hyvät mahdollisuudet ohittaa blues, jolloin vastaan tulisi mielestäni huomattavasti helpompi Tappara HPK:n tai Lukon sijaan ja hengittäähän se Ässätkin vielä. Hifkilläkin pisteet ovat todella tarpeen ja vaikka tulisi voittokin niin Ilves menee, rästipelin voittaessaan, ohi sarjataulukossa. Pisteitä siis todellakin tarvitaan, jotta säilytettäisiin edes teoreettiset mahdollisuudet kohdata Ilves, eikä Jokerit tai Lukko, ekalla pudotuspelikierroksella.

Veikkaus 3 - 3.

Pilkunviilausta ja off-topic, mutta kuitenkin. Hiukan ihmetyttää otteluennakossa oikein erikseen maininta Pärssisen vaarallisuudesta ylivoimalla, kun kerran Pärssinen on tehnyt koko pistepörssin 20 ensimmäisen joukosta prosentuaalisesti vähiten pisteitä ylivoimalla. Itse asiassa Antti Virtanenkin on tehnyt pisteen enemmän kuin Pärssinen ylivoimalla vaikka pisteitä on kokonaisuudessa 17 vähemmän ja Immonen vain pisteen vähemmän ja pisteitä 16 vähemmän. Siis Pärssinen on tehnyt pisteistään oikeastaan aika vähän ylivoimalla. Eli sitäkin arvokkaampia pisteitä, siis. Eli oikea luonnehdinta olisi kuulunut, että Kuhta on erityisen vaarallinen ylivoimalla.
 

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
Jes , jes , jes !

Viestin lähetti Riistoporvari
[
Pilkunviilausta ja off-topic, mutta kuitenkin. Hiukan ihmetyttää otteluennakossa oikein erikseen maininta Pärssisen vaarallisuudesta ylivoimalla, kun kerran Pärssinen on tehnyt koko pistepörssin 20 ensimmäisen joukosta prosentuaalisesti vähiten pisteitä ylivoimalla. Itse asiassa Antti Virtanenkin on tehnyt pisteen enemmän kuin Pärssinen ylivoimalla vaikka pisteitä on kokonaisuudessa 17 vähemmän ja Immonen vain pisteen vähemmän ja pisteitä 16 vähemmän. Siis Pärssinen on tehnyt pisteistään oikeastaan aika vähän ylivoimalla. Eli sitäkin arvokkaampia pisteitä, siis. Eli oikea luonnehdinta olisi kuulunut, että Kuhta on erityisen vaarallinen ylivoimalla. [/B]

Tilastomiehet rules ! Mitkä mahtavat olla Stathoksen torjuntaprosentit ylivoimalla alivoimaa vastaan ? Entä alivoimalla ali - babaa vastaan ? Itse asiassa Pärssinen ei ole tehnyt mitään merkittävää tällä kaudella. Kuhta on vaarallinen ainoastaan valomerkin jälkeen.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Henkilökohtaisesti kyllä odotin, että eilen kolmannessa erässä kakkoskenttää selkeästi piristänyt Alex Tremblay olisi siinä saanut jatkaa, mutta näemmä Alatalo vain sekosikin eilen pelaajien numeroissa ja laittoi vahingossa #14, kun piti laittaa #24.

Pakkiparit kyllä herättävät kylmiä väreitä..Pikkarainen kakkosessa, kolmas pakkipari Vilkastus - Lumimies ja seitsemäntenä pakkina Tuomo Kortelainen..
 

vsop

Jäsen
Ja seuraavaksi pääsen seuraamaan JYPin otteita sen kotihallissa, jossa vastaan tulee HIFK. JYPin saumat ovat edelleen pelin alku ja eka maali, jos noissa onnistuu JYP voittaa muuten kamraatit vievät pisteet.

JYPin kokoonpanossa huolestuttaa aina jonkun kiekollisen pakin loukkaantuminen. Nyt kovan kohtalon kolhimaksi on joutunut Kovanen. Pakistossa onkin koko kauden ajan ollut loukkaantumisia ja eipä ole hyökkäyskään niiltä säästynyt.

Ketjuissa ei muutoksia ole nähtävissä, mutta ehkäpä erikoistilanteissa niitä on nähtävissä. Eilisen ottelun jälkeen olisi turhaa näin lyhyellä ajalla tehdä muutoksia ketjuihin. Tarkalla pelillä pisteet on saatavissa.
 

J-82

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Re: Jes , jes , jes !

Viestin lähetti Brewer
Tilastomiehet rules ! Mitkä mahtavat olla Stathoksen torjuntaprosentit ylivoimalla alivoimaa vastaan ? Entä alivoimalla ali - babaa vastaan ? Itse asiassa Pärssinen ei ole tehnyt mitään merkittävää tällä kaudella. Kuhta on vaarallinen ainoastaan valomerkin jälkeen.

Hyvä kommentti, entäs Stathoksen torjuntprosentti alivoimalla verranttuna prosenttuaalisesti torjuntaprosenttiin tasaviisikoin. Tuo meni kyllä osastosta Off-topickin ohi se meni aivan suoraan Who cares osastolle.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Päivän ns. täysi kierros on kaikin puolin mielenkiintoinen, ja vaikka pelejä on kaikilla vielä puolen tusinaa jäljellä, niin tänäänkin saatetaan ratkoa moni asioita. Esim. Blues ja Tappara ratkovat kumpi saa kotiedun pikkupleijareihin, Ilveksellä ja HPK:lla on kova halu nousta pykälää ylemmäs listalla, Kärpät ja Lukko haluavat säilyttää asemansa, TPS taas Pelicaanit kampittamalla kuroa eroa Kärppiin ja nousta piikkipaikalle. Vähemmän tärkeä ei myöskään ole JYPin ja HIFKin kohtaaminen, ja onpa Ässilläkin pakkovoiton paikka, mikäli mielii jatkoon.

Lisäksi mielenkiintoa herättävä asia on se, että useilla joukkueilla on jostain syystä ns. kakkosveskarin peluutuspäivä. Tapparalla Hovi, HPKoolla Rämö, JYPillä Nikkilä, IFKoolla Lundell, TPS:llä Karjalainen sekä ns. luonnollisen poistuman takia SaiPalla Kuokkanen ja Kärpillä Rinne ovat vastuuvuorossa maaliensa suulla.

JYPin ja HIFKin kohtaamiset ovat yleensä ainakin alkuasukkaille olleet mieluinen ja odotettu tapahtuma, ja usein on yleisö sen huomioinut täyttämällä hallin. Melko usein on siellä itsekin huudettu jyppiläisten keskellä IFKoon puolesta. Välillä on melkein saanut pelätä naamataulunsa puolesta…

IFKoon puolustusta on tähän peliin rukattu ja syystä. Blues- pelissä vallinnut hei-me-kaikki-hyökätään- meininki saa nyt jäädä ja Kultasen paluun myötä IFKoo valinnee passiivisen ja puolustuksen kautta lähtevän taktiikan, yhdellä karvataan ja aina neljä miestä kiekon alla. Ja koska JYP osaa sen tyylin myös, niin tulette näkemään varsin onnettoman nyhjäyspelin, luulisin. Olisi silti mukava olla väärässä, mutta nyt alkavat jo pisteet olla tärkeät. Molemmat joukkueet kyttäävät läpisyöttöpaikkoja, ja ottelun ensimmäinen maali näyttelee nyt normaalia suurempaa osaa. Kun toinen saa maalin, on toisen pakko avata omaa peliään ja sitä kautta taas johtomaalin saanut joukkue voi päästä iskemään.

Toinen oleellinen asia IFKoon kannalta, ja miksei JYPinkin, on oman pelipaketin kasassa pitäminen. Kuten taas Blues- pelissä nähtiin, että jos pakettinarut aukeavat niin silloin viedään ja kovaa. Edellisessä pelissä koko katsomo seurasi henkeä pidätellen että milloin Blues tekee maalin, ja tekihän se vieläpä viisi. Jostain syystä Ara menee näissä tilanteissa viideksi minuutiksi täysin kipsiin, ja jos naapuri siihen pari häkkiä heilauttaa niin peli meni vaikeaksi. Siinä vaan Ara seisoo kuin muumio ja niska alkaa punottaa. Yleensä sitten jos aikalisä otetaan, se tapahtuu auttamatta liian myöhään, kun kaveri on kolme maalia latonut muutamassa minuutissa.

JYP tulee pitämään taas tiukasti ykkösketjumme, ja siksi toivonkipinät on laitettava Hurtaj´n ja Hirson kenttien varaan. Viitaluoma kun on täysin turha mies nykykunnossaan ja pilaa Turrenkin pelin, tuskin Fagu Laineen paikalla muuttaa tilannetta. Pikku-Lubomir (P-luto…) saattaa hyvinkin olla pelivireessä juuri Jyväskylän ”hallin” kaltaisissa oloissa, on varmaan kotoinen olo.

Favorin näyttäisi listan mukaan olevan päätuomarina ja hyvinhän tällä kaudella on aina kaksi erää mennytkin. Valitettavasti ottelut kestävät kuitenkin kolme erää, ainakin. Kuitenkin on yksi kauden parhaista tuomareistamme. Valitettavasti sekin.

Niukka voitto IFKoolle
 

rafalski77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Ac Milan ,
Re: Jes , jes , jes !

Viestin lähetti Brewer
Tilastomiehet rules ! Mitkä mahtavat olla Stathoksen torjuntaprosentit ylivoimalla alivoimaa vastaan ? Entä alivoimalla ali - babaa vastaan ? Itse asiassa Pärssinen ei ole tehnyt mitään merkittävää tällä kaudella. Kuhta on vaarallinen ainoastaan valomerkin jälkeen.

Jokaisella on oikeus tietysti mielipiteisiin ei siinä mitään kysymys vaan herra Brewerille , että minkälaisia ukkoja siellä pitäisi pelata että miellyttäisi ? niin ja jos tietysti pistepörssiä johtaa ja on johtanut jo jonkun aikaa niin en tiedä mikä sitten on merkittävää .

Mutta itse peliin Jyppiä varmasti kiinnostaa 2 pistettä jos meinaa kammeta itsensä play-off karkeloihin mukaan ..IFK:lla taas ei paljon hätää tässä vaiheessa ole ,paitsi että Ilves puhaltaa niskaan aika voimakkaasti .joten niin , kun tuossa aiemmin puhuttiin niin Jälleen kerran jyväskylässä nähdään hyvä yleisöön menevää jääkiekkoa ainakin IFK yleisöön ja kuuluista hymiöt perään .

Ifk:lle tänään voitto 1-4
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Re: Re: Jes , jes , jes !

Viestin lähetti rafalski77
Jokaisella on oikeus tietysti mielipiteisiin ei siinä mitään kysymys vaan herra Brewerille , että minkälaisia ukkoja siellä pitäisi pelata että miellyttäisi ? niin ja jos tietysti pistepörssiä johtaa ja on johtanut jo jonkun aikaa niin en tiedä mikä sitten on merkittävää .

Tsekkaa Rafu www.käsitteidenselitykset.fi/sarkasmi. Sieltä voi löytyä mielenkiintoista luettavaa !!

Itse pelistä on sanottava sen verran, että paljon on tänään taas kerran pelissä...kotietu pleijareihin olis saatava. Veikataan:

Jyp-IFK 2-4 (0-1, 1-2, 1-1)

IFK:n maalit tekee Pärssinen, Karalahti, Vihko ja Vopat. Jypin maalit ei kiinnosta.
 

Mosabacka

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hippoksella tapahtuu

Takavuosina tästä vastakkainasettelusta voittajaa ei ollut vaikea arvata, sillä niin usein Jyp Hifkiä nöyryytti. Mitä pidemmälle peli eteni, sitä varmemmin Hifk:n pelaajat kuumenivat ja Jyp pääsi kuittaamaan ylivoimalla voittolukemat, jolleivat jo sitä ennen olleet varmistaneet voittoaan. Maalit lueteltiin usein 5-2 tai 4-1 tavoin Jypin eduksi. Helsingin mediat saivat esittää kahvaus- tai muita syytöksiä syiksi nöyryyttäviin tappioihin. Oli se hienoa aikaa.

Mutta nyt: Hifk ei ole enää pisteautomaatti Jypille, vaan asetelma on vähintäänkin tasoittunut, jollei kääntynyt päälaelleen. On selvää, että Hifk asettuu tässäkin ottelussa voittajasuosikiksi jo pelkästään vaarallisen ykkösketjunsa ansiosta. Pärssinen-Harkins-Kuhta ei jätä ketään kylmäksi. Ja kun pakkipariksi asettuu Söderholm-Karalahti, niin liigan varmasti vaarallisimpia ketjuja on valmis. Kauden aikana yhden ketjun joukkueeksi haukuttu Hifk on saanut siirtorajan kynnyksellä kakkosketjustaan myös maaliahneen kombinaation. Vopat-Hurtaj-Häppölä hyökkäysketjuna pakkeinaan Kultanen-Saarinen on viime peleissä osoittanut peli-iloa, varsinkin Vopat on löytänyt Hurtaj´n kanssa hienoa kevätvirettä.

Jypillä on vastata taisteluun lähinnä ykkösketjun voimin. Sieltä löytyy maalintekoon pystyviä kavereita ja syötötkin napsahtavat lapaan eikä sinne rystypuolelle. Toisesta maalintekoon pystyvästä ketjusta ei voida puhua, koska Jypin Matti Alatalo ei tajua nostaa Tremblayta nelosesta ylöspäin kuin muutamien vaihtojen ajaksi. Näin ollen Jypin materiaalin taitotaso ei riitä Hifkiä vastaan.

Alatalon outoudet jatkuvat myös maalivahtivalinnassa. Tämänhetkinen Leinosen vire pitäisi riittää aloittavan maalivahdin titteliin, mutta niin vain Nikkilä aloittaa. Saattaa olla, että muutaman maalin jälkeen saamme todellisen maalivahdin luukkuvahdin roolista tolppien väliin. Jos sillä nyt enää on sitten väliä, kun tappio roikkuu ilmassa.

Mutta on meillä myös muita aseita kuin taitotaso. Jyppi voi roikkua, repiä ja raastaa, kahvata ja lämmittää Hifk:n taitavia pelaajia ja taklata kaveria laitaa vasten niin että pleksit paukkuvat. Siinä on aseet tämän illan otteluun.

Ei siis kaunista peliä, vaan sääntöjen rajamailla saatujen lämpeämisten avulla saatujen ylivoimien avulla ratkaisuihin pääseminen on minun mielestäni tämän illan teema Hifk:n voittamikseksi. Lisäksi tarvitaan ehdoton tilanteesta riippumatonta yleisön tukea.

Ja jos vähänkin sarjataulukkoa ja jäljellä olevia pelejä tarkastellaan, niin Jypin pitäisi voittaa tämä ottelu säilyttääkseen hyvät asetelmat playofftaistelussa, sen verran lähellä Ässät on hönkimässä. Ja tänään toivotaan myös Lappeenrantaan kovaa kotitaistelua.
 

Vostrak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp .Färjestad.
Eilen tuli nähtyä Jypin peli hartwallilla ja tuskinpa se yhdessä yössä sen paremmaksi on muuttunut eli pisteet stadiin ifk:lle.
Jypillä on ainoastaan yksi Hyvä kenttä kolmen jarrukentän lisäksi, ja jos niilläkin on huono päivä ,maaleja ei saada kirveelläkään.

Jotenkin Jypin ykköskentän lisäksi pitäisi muittenkin ruveta pelaamaan eikä velleilemään.









_______________________________________________--

Antti on kuningas . Ei tuisku vaan Virtanen .
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös