JYP-aiheiset meemit ja huumori

  • 43 290
  • 207

Tähtipakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Olin tänään YAMKin valintakoejakson infotilaisuudessa Zoomissa ja yhtäkkiä ruudun ylälaitaan tuli teksti "Tommi Hämäläinen joined...". KÖKin savustus ulos organisaatiosta siis selkeästi toimii.
 
Suosikkijoukkue
Jyp HT
Seuraavaksi YAMK sekaisin sitten
 

Hiki-Pena

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kuten @Tukka tuolla kirjoitti, huumorilla kai tämä kaikki on parasta ottaa.
 

Liitteet

  • jyp-suuriatunteita.png
    jyp-suuriatunteita.png
    104 KB · kertaa luettu: 64

Pottakameli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Melkein salaliittoteorioita tai satuja vastaavat päätelmät ja ajatelmat monimutkaisista juonitteluista, joiden taustalla on aina Hämäläinen. Mälkiä on Hämäläisen palkkaama myyrä, jonka Seppänen on palkannut Hämäläisen kuiskutellessa huoneen pimeästä nurkasta. Kannustavia ja imartelevia kuiskauksia suoraan korvaan...Seppänen oli kuin lumottu. Seppänen ottaa pelipaikattomuuden talismaanin vastaan ja pujottaa sen kaulaansa, hänen silmissään loistaa punainen ja suu vääntyy hirveään virnistykseen.

Yhteistyökumppanit ja sponsorit ovat nousemassa kapinaan soihdut ja talikot kourissaan! Osa kannattajista etsii mitä vaan terävää kouriinsa, jotta voivat osallistua vallankaappaukseen. Viitanen juoksee palavana alas linnan muurilta ja välttää vastuun, nyt on muiden aika kärsiä ja olen itse vihdoin vapaa.

Yhtäkkiä linnan portilla lynkkausjoukko kuulee kamalan rääkäisyn ja muurien takaa lentää siivet kasvattanut Seppänen, selässään mustaan kaapuun pukeutunut Hämäläinen. Viimeinen taisto käydään tässä ja nyt, enää ei voi kääntyä pois.

Silloin Seppänen kääntyy kohti Mälkiää ja nappaa tämän kynsiinsä, lentäen aina vaan korkeammalle ja korkeammalle. Lopulta hän tiputtaa Mälkiän korkeuksista ja hän tippuu suoraan vuoden 2012 mestaruusviiriä kantavaan lipputankoon, jonka keihäsmäinen kärki lävistää Mälkiän.

Rautakorpi katselee kaaosta tyynenä tornistaan ja hymyilee hiljaa. Uusi ruotsalainen valmentaja on hävinnyt jonnekkin ja hänen luunsa löytyvät linnan seinien sisältä joskus tulevaisuudessa. Päässään hänellä on voittamattomien mestaruuksien lippis ja perseessään usb-latauskaapeli Jyp-logolla, suussa JYP-logolla varustettu tutti.

Kaikki ratkeaa nyt, menneellä ja tulevalla ei ole mitään merkitystä tällä aikajanalla. Tämä aikalinja tullaan resetoimaan tänä yönä.​

 
Suosikkijoukkue
Jyp HT
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös