JYP 2015–2016 – Veltsun reagointishow, osa III

  • 253 254
  • 1 320

Niq

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Lätkä ST84
Se, että Mr. Perrin ei pelaa JYPissä tällä kaudella, on tosiasia. Olisiko jo aika hyväksyä se ja siirtyä elämässä eteenpäin? Ainahan saa spekuloida ja jossitella, mutta eiköhän tuo asia ole jo pikkuhiljaa loppuunkäsitelty. Mä en ainakaan jaksaisi enää lueskella tuota sivutolkulla jatkunutta eipäs-juupas -kinastelua, enkä varmasti ole ainoa.

Kausi on vielä nuori ja joukkueiden peli tiivistyy ja nopeutuu sitä mukaa, kun kevät lähenee ja samalla Erkin dominointimahdollisuudet rajoittuu yhä enemmän ylivoimapeliin, kuten kävi viime kaudella. Jos riisuu ne ajan kultaamat nostalgialasit silmiltä ja miettii miten ne pelit viime keväänä meni, niin kyllähän Ekin ketju oli omissa aivan helisemässä jatkuvalla syötöllä. Tilastojen puolella playoffien 12 matsia ja 12 miinusmerkintää kertoo saman asian. Mies on nelikymppinen, eikä siitä varmasti enää nopeammaksi tule ja vaikka onkin pysynyt ehjänä monta kautta putkeen, niin todennäköisyys loukkaantumiselle alkaa olla tuossa iässä jo melko suuri. On todella naiivia ajatella, että tuon tasoinen ja -ikäinen, perheellinen konkaripeluri lähtisi harrastamaan jääkiekon tapaista tapaturmaherkkää ja fyysisesti rankkaa lajia taskurahalla.

Päätös olla jatkamatta Erkin sopimusta oli osoitus siitä, että johtoportaalla löytyy munaskua tehdä tarvittaessa raskaita päätöksiä, vaikka se aiheuttaisikin paskamyrskyn kannattajien keskuudessa. Terveen yrityksen merkki, sanoisin. Vaikka jääkiekkoa pelataankin kausittain, on kuitenkin taloudelliset päätökset tehtävä siten, että firma on pystyssä vielä viidenkin vuoden päästä. Ja jos joltain on mennyt ohi, niin JYP elää tällä hetkellä aika vahvasti uudelleenrakennusvaiheessa ja sylkykuppi-Virtanen on uudistanut muutamassa vuodessa joukkueen rungon miltei kokonaan, pääosin omista junioreista ja vieläpä ilman, että se on vaikuttanut pahasti urheilulliseen tulokseen. Ihan paska jätkä.

Nyt on käynyt se kuuluisa paska tsäkä ja puolet joukkueesta on lasaretissa. Näyttäkää joku mulle esimerkki lähihistoriasta, missä joku liigajoukkue porskuttaa tasaisesti voitosta toiseen, vaikka kaksi hyökkäysketjullista runkopelaajia on vaihdettu liigakokemattomiin mestis-junnuihin, niin liityn välittömästi dissailujoukkoihinne ja tatuoin vasempaan pakaraani "Vittumarkolle potkut ja Erkille 100 vuotta jatkoa!"
 

low prospect

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, support KooKoo & Jokerit
Pitäisi vaan pelata hieman yksinkertaisemmin, nyt menee sellaseksi näpertelyksi. Vierasmatseissa parasta osaamista on nähty mielestäni Pelicansia vastaan. Onhan se tylsää mutta sillö voitaisiin niitä voittoja kaivaa. Rosteri on tällä hetkellä niin karsea että vaikka sieltä pari ukkoa vielä palaisi niin ei se kuitenkaan joukkuetta muuta kauheasti paremmaksi.
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Jatkoajan kolumnissa oli tälläinen kohta:

"Apuvalmentaja Ari-Pekka Siekkinen antoi tiistaisen TPS-ottelun jälkeen Radio Citylle ongelmia tiivistävän kommentin. Pääviestinä oli se, että joukkue sortuu liialliseen näpertelyyn ja hienouksiin, ikäänkuin odotetaan tuloksen tulevan mitättömällä työmäärällä.

Eikös tämä ollut se koko Dufva/Ahon pelitavasta luopumisen pointti? Koska vanha pelitapa oli niin kuluttava ja raskas piti keksiä keino pelata jääkiekkoa ilman että tulee liian hiki.
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Eikös tämä ollut se koko Dufva/Ahon pelitavasta luopumisen pointti? Koska vanha pelitapa oli niin kuluttava ja raskas piti keksiä keino pelata jääkiekkoa ilman että tulee liian hiki.

En kuulu Virtasen fanikerhoon, mutta vähän liikaa Veltsu on saanut kuraa niskaan sillä eikös tuo pelitavan muutos ollut nimenomaan seurajohdon päähänpistos. Pelikirjastosta puhuttiin. Vai oliko se osittain pelaajienkin toivomus? Täytynee kaivella jotain vanhoja juttuja, kun allekirjoittaneelle vieläkään ole täysin uponnut miksi noin radikaaliin muutokseen piti lähteä. Nopeasti ajateltuna nykyiselle rosterille sopisi paremmin vaikka Bluesin pelitavasta puhuttu "ajokoirakiekko". Loukkaantumisilla on tottakai iso vaikutus mutta jo ennen kaudea alkua täälläkin puhuttiin siitä miten rosteri näyttää siltä että pelitavassa tehtäisiin paluuta vanhaan. Laidat ryskymään ja peliä yksinkertaisemmaksi, niin voisi yleisöäkin kiinnostaa. Eihän se mikään oikotie onnen yleisömäärän osalta ole, kun ei pörrää Immosia ja Pihlströmejä joukkue täynnä ja menestyksen tuomat gloryhunterit on oma lukunsa - silti varmasti monen sydämessä on edelleen ne pelin ekat kympit kotihallissa, kun hurrikaaniprässi paukkui.

Kai muuten JYPillä olisi ollut Kiveen varaa, jos Ilvekselläkin...
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kai muuten JYPillä olisi ollut Kiveen varaa, jos Ilvekselläkin...
Pisti sylettämään kun uutisia tänään luin..

Voiskohan herra Tyni vähän kertoilla meille näistä päätöksistä.

EDIT: No annetaan ehkä synninpäästö tästä, sillä Kivi taisi nimenomaan haluta ipaan.
 
Viimeksi muokattu:

greatLeo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Spurs
EDIT: No annetaan ehkä synninpäästö tästä, sillä Kivi taisi nimenomaan haluta ipaan.

Tästä herää myös kysymys että haluaako valmentajat enää JYPiin? Seurajohdon viimeisimmät näytöt julkisuudessa ovat valmentajien tv-kommentoinnin vähättely, ykkössentteri-liideri-seuraikonin ulostaminen ja median syyllistäminen JYPin imagotappioista. Sitten on myös epämääräistä avointa kirjettä ja muuta. Kyllä nämä varmasti laittavat valmentajaehdokkaat miettimään että millainen toimintaympäristö Jyväskylässä on tarjolla.

Ei taida JYPin imusta pelaajien ja valmentajien keskuudessa olla jäljellä enää kuin rippeet. Toista oli Seppäsen ja Dufvan/Ahon valtakaudella. Aika näyttää että onko HPK:n tie myös meidän tie, eli menestyvästä pikkuseurasta pelkäksi pikkuseuraksi. Siltä tämä nyt vaikuttaa.
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tästä herää myös kysymys että haluaako valmentajat enää JYPiin?
En ota muuten asiaan mitään kantaa, mutta siis käsittääkseni Kiven kohdalla ei ollut kysymys siitä haluaako JYPiin vai ei, sillä hän nimenomaan halusi ipaan jo ihan lähtökohtaisestikin. Oli siis halunnut jo pidempäänkin.
 
Suosikkijoukkue
JYP, GKS TYCHY, Puolalainen lätkä, Boston Bruins
Ei tuota Kiven menoa muualle nyt voi saada mitenkään seurajohdon tai mihinkään JYPiin liittyvän syyksi. Mies on sanonut moneen kertaan mm.nelonen prolla ja muissa yhteyksissä että haluaa nimenomaan mieleisensä projektin ja perinteikkäässä kasvattajaseurassa oli sitä.

Keskisuomalaisen uutisessa jossa kerrotaan Pihlmanin olevan mahdollisesti koko kauden sivussa on näin: "
YP ei ole vielä päättänyt, lähteekö se hakemaan paikkausta pelaajamarkkinoilta.

– Kaikki linjat ovat tässä vaiheessa auki. Muutaman muun loukkaantuneen kohdalla on sentään jo valoakin näkyvissä, hurrikaanipomo selvittää."

Melkoisen sulaa hulluutta jos hankintoja ei tehdä, Pihlman kuitenkin kauteen lähtiessä oli varmasti laskettu olevan joukkueen paras/parhaita maalintekijöitä, ja tuota johtajuutta ja kokemusta nyt ei voi Akatemian miehet paikata vaikka monta muuta tonttia sieltä pystytäänkin paikkaamaan. Joten Tjärnqvistille jatko ja jostakin se kädellinen, pelikäsityksen omaava LUOVA hyökkääjä ja sitten katotaan taas miltä näyttää kun saadaan ukot takaisin riviin.
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mielestäni kaikkien järjettömintä olisi luovuttaa kausi tässä vaiheessa, kun joukkue on kuitenkin osoittanut tässä kriisien ja loukkaantumissumien keskellä pystyvänsä johonkin. Allu kunnolla vireeseen, vemppaosastoa takaisin kehiin ja yksi täsmähankinta, niin mahdollisuuksia on taas vaikka mihin.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Vuoden vaihtuessa rosterin tulisi näyttää seuraavalta.

X-J.Nättinen-Hubacek
Tavi-Löfman-Tuppurainen
Boyce-Lahti-Kolehmainen
Salmio-Hotakainen-Nenonen

+T.Nättinen, Kanninen, Sund, Antonen yms.

Svedumme ottaa paikan pohjakutosesta jos Pilen lisäksi löytyy joku muukin pidempään sairastava. Muutoin ei mikään pakko sainata loppukaudeksi. X:n paikalle sitten joku uutta nostetta uralleen hakeva seminuorukainen. Rapakon takaa löytyy aivan taatusti noita brandonkozuneja. Toki 0.5 painos, siis. Mielellään sellainen tyyppi joka sanoo ääneen haluavansa vielä maailman parhaaseen liigaan. Ei tarvitse Holtarin pohtia pelonsekaisesti motiivia ja motivaatiota.

Ja tämän haaveiluni jälkeen JYP sainaa Cory Quirkin veljen.
 

Hurricane

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, NY Rangers, Suomi.
Jahas. Pelikieltokakku on näemmä lusittu joten asiaan.
Joukkuetta on vahvistettava, se on tällähetkellä aivan selvää. Mielestäni pitäisi lopettaa kuitenkin puheet kassavajeesta JYPin osalta sillä kukaan meistä ei tiedä konkreettisesti mikä rahatilanne on. Nyt kaikki häiriötekijät nousevat liian suureen rooliin, jokaisesta yksityiskohdasta (yleisömäärät, pelaajahankinnat, loukkaantumiset jne) väännetään täällä katastrofi. Johtopäätöksissä vedetään mutkat suoriksi: palstalaiset ovat suorastaan liikuttavan vakuuttuneita siitä että seura on taloudellisesti kaatumassa, joukkueella ei ole imua, henkilökemioissa on ongelmia ja niin edelleen ja niin edelleen. Pelot ovat itsessään aiheellisia mutta johtopäätösten summa on radikaalisti liioiteltua!

Meillä kaikilla oli tiedossa pelaajamateriaalin kapeus kuluvalle kaudelle. Myös minä hoin koko kesän samaa mantraa siitä että rosteri on aivan liian kapea että se kestäisi loukkaantumisia, saatika näin suurissa määrin! JYP varmasti tiedostaa tilanteen ja pyrkii työskentelemään jatkuvasti eteenpäin menemiseksi. Seurajohdon ei kannata kuitenkaan lähteä jatkis ajatteluun jossa ratkaisut ovat lyhytnäköisiä ja vain hetkeen katsovia. Huomisen päätöksellä voi olla pitkäaikaisia vaikutuksia ja hätäilemällä ei tule kuin kuspäisiä lapsia.

Mielestäni nyt täytyisi tunnistaa seuraavat asiat:

1. Onko tiedossa kuinka pitkistä loukkaantumisista on kokonaisuudessaan kysymys?
2. Miten nämä tunnistetut loukkaantumiset vaikuttavat joukkueen iskukykyyn?
3. Onko materiaali riittävä taistelemaan mitalipeleistä?
4. Jos joukkuetta on vahvistettava, millaisille paikoille vahvistuksia haetaan ja missä raameissa on pysyttävä taloudellisesti?
5. Miten pikku näpertelystä kentällä päästään eroon ja miten tuloksen tekemiseen voidaan vaikuttaa joukkueen sisällä?

Case Virtanen:

Päävalmentaja jakaa yhä mielipiteitä ja me olemme jonkinlaisessa odotuksen tilassa. Voitettu pronssi viimekaudelta mutta vuoristoratamaisella esityksellä. Kukaan (paitsi Holtari) ei osaa oikein sanoa onko Virtanen liigan mittapuulla huippuvalmentaja vai täysi floppi. On aivan käsittämätöntä kuinka nopeasti oma mielipiteenkin vaihtelee. Toistaalta se vaihtelee samassa syklissä kuin JYPin pelilliset esitykset, eli vaihteluväli on lähes päivittäistä.
Johtuuko JYPin ailahteleva suoritustaso pelaajamateriaalista vai valmentajasta (pelitapa) ? Voiko joku oikeasti väittää että meidän pelaajaluettelo olisi jotenkin vakuuttava? JYP omaa hyökkäyksessä ainoastaan yhden 1 korin miehen (Tuppurainen) ja rapian ketjullisen noita 2 korin hyökkääjiä. Mutta pääosin JYP on rakennettu duunareiden ja Akatemialaisten varaan! Mitä voimme kohtuudella odottaa?
 

Harhasyöttö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP sympatiat: HIFK
Nyt kun ensimmäinen kolmannes on pelattu, niin oma fiilis on kyllä kallistunut siihen suuntaan että mestaruudesta ei tällä kaudella ehkä enää pelata. Kaikki on toki edelleen mahdollista ja joulutauolla voi olla taas eri fiilis, mutta eiköhän se oo noiden Tapparan, Lukon, Kärppien ja Hifk välinen kisa tämän kauden osalta, että kuka sitä kannua nostelee.

Mielenkiintoistahan on se et JYP on pelannut tasavahvasti tätä ks. mainittua nelikkoa vastaan. Voitot vieraissa HIFK:stä ja Lukosta sekä niukat häviöt kotona Kärpille ja Tapparalle. Kärppiä vastaan jopa vietiin selkeästi pelitapahtumia ja Tappara teki voittomaalin 25s ennen loppua. Toki olihan tossa se tappio HIFKiä vastaan kotona, mut siinäkin oli avaimet voittoon. Lisäksi nää ottelut pelattiin kun porukkaa oli paljon sairastuvan puolella. Kyllä tällä joukkueella potentiaalia on olla se musta hevonen pleijareissa, jos vaan saadaan porukka pois sairastuvan puolelta + 1 täsmähankintaa tohon ykkösen laitaan.
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Omasta mielestäni tällä rosterilla ainoa järkevä pelitapa on lähteä puolustuksen kautta. Pelattaisiin oma maalin edusta huolella ja pidettäisiin huoli siitä,että vedot tulevat kaukaa. Luovuttaisiin kovasta karvauksesta ja pelattaisiin keskialue tarkasti. Hyökättäisiin suoraviivaisesti ja nopeasti kun saadaan kiekko. Tällä pelitavalla saataisiin pisteitä eikä silloin vain kun kaikki osuu kohdilleen.
 

marras

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jos tuohon maalintekoon hyvä vahvistus löytyisi, etenkin nyt Pihlmanin hajoamisen myötä, ja saikkuosasto tervehtyisi, niin ei mestaruus mikään aivan mahdoton ajatus olisi. Tottakai siinä on paljon suurempia suosikkeja edellä aivan perustellusti, mutta ei se etumatka ihan älytön ole kuitenkaan.
Itse peli on näyttänyt omaan silmääni viimeistelyä lukuunottamatta enimmäkseen ihan hyvältä huolimatta loukkaantumisista, niin en näe mitään syytä miksi tuosta ei vielä pykälää tai paria eteenpäin pääsisi.
 

Schröder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Augsburger Panther, Torpedo Nizhny Novgorod, JYP
Mitä huonompi materiaali sitä enemmän sitä puutosta pitää pelitavalla korvata. Puhdas pystysuunnan kiekko olisi itsemurha sillä siinä kiekossa yksilöiden taitotaso ratkaisee voittajan, joten ei toimisi JYPillä pitkässä jouksussa nykymateriaalilla. Alajärven Urhon tekstiin ei oikeastaan lisättävää. Alla kuitenkin muutama oma mielipide JYPin pelitavasta.

Kyllä jokaisen pitäisi jo tietää että kiekkokontrollin tarkoituksena on kaventaa tasoeroja ja saada huonoillakin yksilöillä peli ns. "haltuun". Kiekkokontrollissa avainsana on helpot syötöt joten sitä pelitapaa toteuttava joukkue ei tarvitse huippuyksilöitä, joskaan niistä ei koskaan haittaakaan ole.

Vihteellisessä mielessä en itse kiekkokontrollilätkää JYPille kannata, mutta jos katsotaan JYPin rosteria ja verrataan muihin liigajoukkueisiin niin tuolla pelityylillä varmasti se maksimitulos saataisiin revittyä vr. Suomi ja Bratislava.

Jos siis katsotaan pelkkää pelin viihdearvoa niin JYPin pitäisi pelata pystysuuntaa, jos taas pelkkää maximituloksen tekemistä ja joukkueesta kaiken irti repimistä, niin pitäisi pelata aika puhdasta kiekkokontrollia. JYP pyrkinee kuitenkin pelaamaan jotain tuolta väliltä ja siksikin pelikin on sekavaa kun pelaajat eivät tiedä kumpaa tapaa pitäisi kulloisessakin tilanteessa toteuttaa, eli käytännössä reagointi kusee. Sikäli hauska kun Virtanen on nimennyt oman ja JYPin pelitavan reagointikiekoksi ja itse reagointi on suurin ongelma pelissä.

Ajatus on varmasti reagoinnissa kaunis, mutta kuulostaa pelaajille liian haastavalta. Pelitavassa pitää olla selkeät raamit oli se sitten kiekkokontrollia tai pystysuuntaa, nyt tuntuu että raameja ei oikein ole ja pelaajien pitäisi tunnistaa itse aina kulloinkin ratkaisu joka sopii pelin silloiseen virtaukseen. Peli varmasti parantuisi ti ainakin selkeytyisi, jos JYP alkaisi toteuttamaan selkeämmin jompaa kumpaa pelitavan suuntausta, eikä taiteilisi niiden välissä.
 
Viimeksi muokattu:

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Yksi mielestäni varsin merkittävä pointti on karvauspelaamisessa. JYP on tälläkin kaudella ollut parhaimmillaan peleissä, kun se on karvannut kovaa ja ylhäältä. Karvaushommat on yleensä tehty myös järkevästi, eli vastustaja ei ole päässyt liiallisen karvauksen takia ylivoimahyökkäyksiin.

JYPiltä löytyy myös paljon nopeita ja energisiä pelaajia, jotka ovat omiaan toteuttamaan aktiivista karvauspeliä. Tällainen pelaaminen on toki kuluttavaa ja raskasta, jolloin on tärkeää peluuttaa pelaajia mahdollisimman tasaisesti. Tässä taas tullaan siihen, että JYPin terävin kärki ei ole kovinkaan selvästi muuta joukkuetta edellä, eli meiltä löytyy varsin tasainen pakka. Tällöin on syytä yrittää hyödyntää tuota tasaista pakkaa peluuttamalla sitä tasaisesti ja hyödyntämällä tasaisen peluuttamisen tuoman energialisän ja rytmin.

Eli mielestäni JYPin tulisi keskittyä aktiiviseen karvauspeliin ja muutenkin aktiiviseen pelaamiseen entistäkin enemmän, sekä peluuttaa pelaajia nykyistä tasaisemmin. Tämä olisi mielestäni joukkueen vahvuuksien tehokasta hyödyntämistä ja samalla taistelua joukkueen heikkouksia, kuten ohutta kärkiosaamista vastaan.
 

Schröder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Augsburger Panther, Torpedo Nizhny Novgorod, JYP
Tasapuolisessa peluutuksessa JYPin tasaisella materiaalilla on järkeä ja tästä JYP voi keväällä hienoisen edun saada (jalan tuoreus)

Asiassa on toki sitten myös kääntöpuolensa JYPillä jo peluutus osoittaa ettei kunnon syömähampaita ole vaan materiaali todellakin tasaista massaa. Tulivoiman riittävyys on nykyjoukkueen yksi isoimpia kysymysmerkkejä pelitavan ailahtevaisuuden lisäksi.
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jokunen ottelu sitten pisti silmääni, kun tv-lähetyksessä näytettiin lista sekä vastustajan että JYPin viidestä eniten pelanneesta (kauden keskiarvoaika/ottelu) pelaajasta. Vastustajan eniten pelanneet olivat pelanneet minuutteja enemmän kuin JYPin vastaavat.
Olet ihan oikeassa ja olen huomannut saman, mutta mielestäni peluutus ei silti ole riittävän tasaista. Nelosketju on välillä jäänyt 10min tai jopa sen alle, vaikka on ollut jopa joukkueen paras ketju kyseisessä pelissä.
 
Suosikkijoukkue
JYP, GKS TYCHY, Puolalainen lätkä, Boston Bruins
Olet ihan oikeassa ja olen huomannut saman, mutta mielestäni peluutus ei silti ole riittävän tasaista. Nelosketju on välillä jäänyt 10min tai jopa sen alle, vaikka on ollut jopa joukkueen paras ketju kyseisessä pelissä.

Mutta voisiko osa tuota nelosketjun salaisuutta olla nimenomaan se että he vetävät sen oman jääaikansa täysillä alusta loppuun ja silloin sopiva on juuri tuollainen 10-15min? Noista nelosketjun miehistä Hotakainen on jäänyt kerran tällä kaudella alle 10min jääajan ja lokakuussa jo keskiarvo jääaikakin oli 14.22. Salmiolla ennen loukkaantumista myös yksi peli alle 10min jääajalla. Nenosella niitä sitten on enemmänkin mutta tämähän selittyy Hotakaisen ja Salmion av-ajalla.

Todella hankalaa tuota on enää tasaisemmin peluuttaa, JYPillä hyökkääjistä vähiten jääaikaa on saanut Virtanen ja hänkin yli 10min per peli. Nopeasti katsottuna yhtä tasaisesti ei peluuta kuin Ilves ja Kookoo hyökkääjiä. Kuten @DrMultihunter tuossa sanoikin niin tämä saattaa hyvinkin olla JYPin ase keväällä, tasaisesti junnaava kone joka puskee päälle neljällä ketjulla niin jokainen hetki vie mehuja pois vastustajasta kun katsoo millaisia pelaajia tuolla on. Sitten vaan toivotaan että jostakin saadaan ne räkäkiekot sisään ja tulee tarvittavat 2maalia illassa ja Tarkilla ja Vehviläisellä on jumalmoodi päällä koko kevään.

Ennen taukoa oli nähtävissä että Yonkmanin perustaso alkoi laskea siitä mihin totuttiin alussa, noin iso mies kun pelaa reilut 20min illassa niin se varmasti alkaa jossain kohtaa hapottamaan kovalla ottelutahdilla. Mielenkiintoista nähdä mitä kunnon tauko on tehnyt Nolan-sedälle. Uskon että palaa taas korkealle tasolle.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pitää myös peluutuksessa huomioda että joukkueessa noita loukkaantumisia ollut joten joissakin peleissä jotkut ketjut ei ole kovin balansissa ollut vaan ketjulotto purrut ja saattanut yhdessä ketjussa olla jämät vain mitä saatu kasaan. Välttämättä tuon tasaisemmin pysty peluttamaan ellei sairastupaa saa tyhjäksi. Kalpa pelissä ei tainnut edes 4 ketjuun riittää pelaajat.
 

Jääkaappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga
Millaista roolia on jatkossa odotettavissa Topi Nättiselle? Pelaako ylivoimaa?

1+1 nyt kahdessa pelaamassaan pelissä ja houkuttelisi kokeilla liigapörssissä. Kiitos jo etukäteen vastauksista! :-)
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Millaista roolia on jatkossa odotettavissa Topi Nättiselle? Pelaako ylivoimaa?

1+1 nyt kahdessa pelaamassaan pelissä ja houkuttelisi kokeilla liigapörssissä. Kiitos jo etukäteen vastauksista! :-)
Todennäköisesti puree tuppia erikoistilanteiden aikana. Veltsulla on ollut aika vakio erikoistilanneryhmitys eikä Topi ole niihin kuulunut.
 

Schröder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Augsburger Panther, Torpedo Nizhny Novgorod, JYP
Millaista roolia on jatkossa odotettavissa Topi Nättiselle? Pelaako ylivoimaa?

1+1 nyt kahdessa pelaamassaan pelissä ja houkuttelisi kokeilla liigapörssissä. Kiitos jo etukäteen vastauksista! :-)
Mies on tulosyksikön pelaaja ja jos mies kokoonpanossa jatkaa niin vastuuta luultavasti myös ylivoimissa luvassa. Riippuu paljon onko JYP saanut pelaajia terveiksi. Pelasi kuitenkin viimeisessä pelissään Joonas Nättisen johtamassa kakkosketjussa ja oli pirteä, joskin paikoissaan tehoton.

Uskoisin kuitenkin, että EMK jatkaa kokoonpanossa ja on sen myös pirteällä pelaamisellaan ansainnut. Topi ei kuulune jatkossakaan ykkösylivoimaan, mutta hajavaihtoja saanee jos esitykset samanlaisina jatkuvat.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Mies on tulosyksikön pelaaja ja jos mies kokoonpanossa jatkaa niin vastuuta luultavasti myös ylivoimissa luvassa. Riippuu paljon onko JYP saanut pelaajia terveiksi. Pelasi kuitenkin viimeisessä pelissään Joonas Nättisen johtamassa kakkosketjussa ja oli pirteä, joskin paikoissaan tehoton.

Uskoisin kuitenkin, että EMK jatkaa kokoonpanossa ja on sen myös pirteällä pelaamisellaan ansainnut. Topi ei kuulune jatkossakaan ykkösylivoimaan, mutta hajavaihtoja saanee jos esitykset samanlaisina jatkuvat.
Milloin on ukkoja tulossa takaisin pelaavaan kokoonpanoon? Saako T. Nättinen siis peliaikaa enää vaan yhden kahden pelin vai onkohan mahdollisesti useampikin peli mahdollista vielä ylhäällä pelata? Himottaisi itselläkin LPhen poika ottaa..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös