JYP 2015–2016 – Veltsun reagointishow, osa III

  • 253 249
  • 1 320

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Siltä kannalta huolestuttavaa että kotipeleissä ei juuri HPK ole viimevuosina tainnut voittaa ja muutenkaan 6 maalia päästää joukkue omiin. Toisaalta pisteissä ollaan menty sitä tahtia mitä juuri ennen kauden alkua ollaan odotettu eli ollaan 6 eniten keskimäärin pisteitä kerätty.
Sillä nyt ei ole tässä tilanteessa mitään merkitystä, että miten aiemmin on HPK:ta vastaan pärjätty. Näissä joukkueiden keskinäisissä kohtaamisissa vuosien saatossa on niin paljon eri tekijöitä mukana, että niitä kannattaa lähinnä miettinä mielenkiintoisina faktoina, joilla ei ole nykypäivän kanssa mitään tekemistä.

Kuusi maalia omiin on toki paljon, mutta sekin on monen tekijän summa. Kaikki osoittaa jälleen siihen, että peliin lähdettiin takki auki, eikä sitä ole kesken matsin helppo lähteä korjaamaan. Valmistautuminen meni pieleen.

Ainoa oleellinen pointti tässä on nyt se, että pataan tuli, vastustajalla tai maalimäärillä ei ole mitään merkitystä. Kuten aiemmin sanoin, niin pari seuraavaa matsia näyttävät joukkueen todellisen tilan.
 

inkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kotka Rankki ohutta yläpilveä
Ikävä kesäterä jatkuu, niinkuin tuossa ylempänäkin todetaan. Tämän tilan parantaminen on puhtaasti valmennuksen tehtävä, vahvistuksiin ei taida olla varaa. Muutenkin liigan porukat ovat melko vaatimattomia, en nyt ihan sanoisi että ikäviä...
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Ongelma on siinä kun kakkosketjun ja kolmosketjun tasoisista senoista yritetään muovata kärkisenoja. Lopputulemana liialliset paineet eikä heistä saada edes sitä vähää irti.
 

Schröder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Augsburger Panther, Torpedo Nizhny Novgorod, JYP
Koko joukkue pelasi lepsusti etc, mutta olipahan ratkaisu pitää Veinikin maalissa koko ottelu. Helppoja meni Veinillekin ja sanottiin jo toisen maalin jälkeen, että vaihtaisi maalivahtia. Viimeistään sen kolmannen jälkeen se olisi pitänyt tehdä, tälläisellä peluutuksella kun maalivahdilla on huono päivä ja pidetään maalilla on vaara tuhota itseluottamus täysin. Muutenkin ihmettelen Vehviläisen peluutusta hieman, alla huono peli akatemiassa alemmalla sarjatasolla. Itse olisi muutaman treenit antanut väliin ja sitten sitä uutta yritystä maalille, noh en ole valmentaja.

Se on kyllä jännä miten nämä HPK pelit ovat yleensä läpsyttelelyjä, ihan tiedossa oli tämäkin, että paskaa tulee olemaan. Pitkävedossa HPK oikein, mutta kun Akatemia voitti vasta jatkoilla, niin jäi reilu 30€ saamatta. Olen kuitenkin viime vuosina nähnyt JYPiltä todella monta huonoa kerho matsia ja tämä ei tehnyt poikkeusta. Mielestäni JYP ei ollut missään vaiheessa hyvä, vaikka tasoihinkin päästiin niin ei se peli silloinkaa hyvää ollut. Paikoista iskettiin maalit jotka annettiin tarjottimelle.

Löfman on ollut yllättävän vaisu, mutta se johtuu huonosta Tuppuraisestakin. Mitä Allu on alkukaudella esittänyt? Ei tee kahteensuuntaan töitä vaan tykkää hiihdellä pelinulkopuolella tai kytätä läpiajoa, näin oli HPK:takin vastaan ei jatkoon. Peppusvennen ja Allun yhteispeli on ollut kaunista katseltavaa normaalisti, mutta nyt kun toinen heistä ei edes yritä pelata, niin vaikeaa on. Tuppuraiselta toivoisi heräämistä, toivottavasti se eilinen osuma päähän olisi vähän herätttänyt.

Mitä tulee Nättisen pelaamiseen, niin itse olen ihan tyytyväinen, toki pisteitä liian vähän mutta tuolla pelillä mitä Nättinen esittänyt, niin pisteet on väistämätön tosiasia. Nättinen on pelannut niin kuin kärkisentterin kuuluukin, syöttelee maalipaikkoja, laukoo hanakasti ja ajaa ryöhkeästi maalille. Aina ei vaan pisteitä hyvälläkään pelillä tule, mutta sitten kun se ketsuppipullo aukeaa niin niitä tulee solkenaan. Tämähän tuttua oli jo Perrinille ja kyllä Nättinen on aivan eri profiilin sentteri.

Tuppuraisesta olisin eniten huolissani, me tarvitsemme hyvän Tuppuraisen ei tuo tuota halutonta hiihteliää. Löfmanistakin voisi varauksin olla huolissaan, mutta omaan silmään aika normaalia Löfmanin pelaamista ollut joka riittää kärkiketjuissa, ongelma on vaan ollut ketjukaverit ja erioten Tuppuraisen haluton pelaaminen.

Tänään toki taas uusi yritys Ilveksen kanssa saapa nähdä mitä sieltä tulee, luultavasti asenne tänään kunnossa. Ilves tosin pelannut hyvin kotona, niin saa kunnossa ollakin tai tulee kunnon turpakäräjät. BTW Dennis Saikkonen olisi kiva nähdä tässä kohta JYPin maalilla, eilen Hermestä vastaan yksi päästety maali ja torjuntoja yli neljäkymmentä. Markus Ruusulla ei ole ihan putkeen mennyt, joskin joukkue missä pelaa on JYPin a-junnut joka on sarjan viimeinen. Ei Ruusukaan ole kuitenkaan pystynyt pelaamaan pisteitä a-nuorille.
 
Viimeksi muokattu:

snake70

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Aika rankasti tuo JYPn touhu huutaa Sentteriä joka osaa aloittaa, Sentteriä joka rakentaa pelitä ja pystyy johtamaan YV.tä Huolestuttaa tuo touhu
 

Ahar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, Pelicans, Suomi, Ruotsi, Columbus
Nättisestä ei ole ykkössentteriksi. Valitettavaa, mutta nyt Holtarilta tuli huti.
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Näin kuuden pelin jälkee täytyy todeta samaa kuin Ahar. Nättisestä ei ole ykkössentteriksi. Myös Tavi ja Yonkman suuria pettymyksiä. Oikeastaan sellainen tasainen harmaa massa joka ei osaa puolustaa tai tehdä maaleja kuvaa hyvin joukkuetta. Hetken jo luulin myös, että Virtanen osaa valmentaa. Tässä tuntemukset tällä erää.

Ja vielä lisäksi joukkueessa on näitä wannabe-Vatasia vähän liikaa.
 

low prospect

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, support KooKoo & Jokerit
En ymmärrä miten se hyvä viisikkopuolustus kadotettiin täysin näissä kahdessa pelissä? 12 maalia omiin, karmaisevia virheitä jatkuvasti. Pakit ylihyökkää ja hyökkääjät ei puolusta.
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Myös Tavi ja Yonkman suuria pettymyksiä.
Tavilla on ollut kyllä hyvin yritystä mutta osumatarkkuutta ei oo löytynyt. Yonkmaniakaan en laskisi itse pettymykseksi. Kiikareilla vetänyt tähänmennessä mutta eipä oo kyllä suurempia virheitäkään tehnyt. Enemmän noita virheitä on tullut tänäänkin esim. Luomalta ja Pullilta.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Suomen maajoukkueet
Kahteen viime peliin -12 maalia omiin. Eilen ei osattu Veltsun sanoin valmistautua peliin, no entäs tänään? Tultiin kahdella karvaamaan Ilves puolustukseen josta tuli eilisen malliin lukuisia ylivoimahyökkäyksiä. jotka Ilves osasi käyttää hyödyksi.Mitä järkeä oli lähteä väsynemmillä jaloilla karvaamaan niin ylhäältä, täysin Veltsun osaamattomuutta!

Puolustuksellisten ongelmien lisäksi viisikkopelaaminen ontuu pahasti, jos pakit joutuvat Kemiläisen tyyliin tekemään maaleja, niin missä meidän hyökkääjät pörrää? Kulmissa pyöritään ja suoraviivaisuus puuttuu kokonaan, esimerkkinä Tuppuraisen pelaaminen.

Ja kyllä, olen edelleen sitä mieltä että joukkueelta puuttuu ykkössentteri!
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Kyllähän JYP Ilvestä vastaankin roikkui mukana, mutta maalia ei tullut, ja ennen kaikkea viisikkopuolustus oli aivan karmeaa katsottavaa. Ihan kuin pelaajat eivät olisi tienneet missä piti olla milloinkin.

Nuoret ovat olleet hyvin esillä (Salmio, Kemiläinen) samoin kuin Tuppurainen ja Pihlman, vaikka Tuppuraisenkin alkukausi on pelillisesti ollut aika vaisu - mutta sitten Tavi (6 peliä, 1+1), Löfman (6, 0+1) ja Hubacek (6, 0+0, -3) - melkoista alisuorittamista joukkueen kokeneemmalta osastolta, joiden pitäisi olla myös pistekärkiä. Pullin alkukausi on ollut viime vuoden nousukiidon jälkeen melkoinen pannukakku - tehot 0+0 ja miinustilastoon jäätävä -6 (0-6).
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Pullin alkukausi on ollut viime vuoden nousukiidon jälkeen melkoinen pannukakku - tehot 0+0 ja miinustilastoon jäätävä -6 (0-6).
Ettei tässä kävisi samalla tavalla kuin viimekeväänä että ekat pelit menee ihan päin persettä. Tuolla tavalla sitten paineet pois selästä ja siitä sitten ruvetaan showmiehen elkein nakuttamaan pisteitä kuin valkoselkätikka koloa puuhun konsanaan.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Nättisestä ei ole ykkössentteriksi. Valitettavaa, mutta nyt Holtarilta tuli huti.

En nyt tiedä siitä hudista, lähtökohtiin nähden pelannut sillä tasolla mitä voisi olettaakin. Aika kohtuutonta tehdä vertailua Perriiniin.

Muutenkin Ilvestä vastaan oltiin muuten hyvin mukana, mutta kauheita merkausvirheitä ja huolimattomuutta jossa Ilves heti rokotti. On tässä muitakin pelejä välissä, mutta muutaman kieroksen päästä kotipeli Tapparaa, Kalpaa, Kärppiä ja HIFK vastaan kertoo enemmän sitten missä todella mennään. Noissa ehä nähdään paremmin se oikea taso, nyt ei oikeastaan ole ollut kun Saipa ainut kärkipään joukkueista vastassa, ehkä "kärkikamppailu" tiivistää tuota pakkaa.

Ehkä sentteriosastoakin isommaksi ongelmaksi saattaa tuo puolustus muodostua. Pulli ei ole pystynyt pelamaan viimekauden tasollaan ja Nikukaan ei ole pystynyt ottamaan ehkä sitä askelta mitä pystyi odottamaan. Eikä toki Luomakaan kovin hääppöisesti ole aloittanut. Ehkä tuo kapeus alkaa näkyä jo nyt vaikka ketään ei ole sivussa. Kemiläinen ja Kalteva on ainoat jotka on odotuksiin nähden onnistunut.
 

cimoh

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Jokipo, Canucks
Onhan tämä ihan samanlaista kun viime kaudellakin. Ikinä ei voi tietää mitä on luvassa. Kynnetään ja parannetaan. Kai tämä on joku Veltsun taktiikka. En tiedä. Vituttaa silti.
 

Hurricane

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, NY Rangers, Suomi.
Nämä kaksi peliä tekivät täysin tyhjäksi koko alkukauden hyvät suoritukset. Aivan käsittämättömän umpisurkea JYP oli eilen. Häpesin Hakametsässä silmät päästäni! Esitys oli näissä kahdessa pelissä niin luokaton että en osaa edes analysoida missä mennään..
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Nämä kaksi peliä tekivät täysin tyhjäksi koko alkukauden hyvät suoritukset. Aivan käsittämättömän umpisurkea JYP oli eilen. Häpesin Hakametsässä silmät päästäni! Esitys oli näissä kahdessa pelissä niin luokaton että en osaa edes analysoida missä mennään..
Kieltämättä on erikoista miten niinkin hyvä puolustuspelaaminen mitä ennen näitä kahta ottelua oli voi loistaa poissaolollaan täysin. Se miten tuo on selitettävissä, onkin todella vaikeaa. Pelkkään asenneongelmaan en usko. Kyllä tuolla on pakko olla jotain muutakin taustalla vaikka asenneongelmaa oli myös molemmissa otteluissa. Valmentajan pitää edelleenkin virittää joukkue viimeiseen iskuun mutta pelaajien osalta ei myöskään ole puhtaita jauhoja pusseissa sen asian suhteen.

Olisin kyllä olettanut että HPK-ottelun mahalasku olisi herättänyt joukkueen taas pelaamaan omalla tasollaan mutta ei.
 

Schröder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Augsburger Panther, Torpedo Nizhny Novgorod, JYP
Alla linkiinä parit vuoden takaiset kommentit, aika tutulta nämä kuulostavat:
Ylivoima - Huba ja sulaminen sekä jos lukee muitakin viestejä tuolta, niin aika tutulta tämänkin kauden osalta kuulostaa.

Marko Virtasen tarkoitus on ilmeisesti esittää todella sekavaa peliä läpi pitkän runkosarjan ja sitten playoffeissa vasta laittaa homma järkeväksi. Näin kukaan ei vastustajista tiedä mitä on luvassa. Noh molempina Virtasen kausina playoffeissa peli on ollut hyvää ja paremmalla tuurilla olisi ehkä enemmän ollut otettavissa. Tämä kausi noudattelee aika pitkältä samoja jiirejä, mitä Veltsun aiemmatkin. En sen takija mitenkään erityisen huolestunut, toisaalta tälläistä runkosarja läpysyttelyä ei kyllä saisi hyväksyäkään.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
En sen takija mitenkään erityisen huolestunut, toisaalta tälläistä runkosarja läpysyttelyä ei kyllä saisi hyväksyäkään.
Runkosarjassa kuitenkin seuran ottaa suurimman osan tuloistaan (mitä maksava yleisö tuo sisään) ja jos pelaaminen on sekavaa, ei ihmiset hallilel löydä. Siksi ainakin minä olen edelleen huolestunut tästä trendistä ja odotan että seuraavan valmentajan osalta pelaaminen ei olisi enää sekavaa. En halua nähdä ensi kaudellakin Virtasen sekoilukiekkoa.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
En nyt tiedä siitä hudista, lähtökohtiin nähden pelannut sillä tasolla mitä voisi olettaakin. Aika kohtuutonta tehdä vertailua Perriiniin.

No älä nyt viitsi. Täällä on tiettyjen jehujen toimesta rummutettu miten kärkiketjujemme keskikaistat tulevat olemaan parempia kahteen suuntaan ja miten ei tarvita Ericiä enää tehoilemaan. Nättisen potentiaali sekã Löfmanin uudelle levelille nousu suhteessa vanhainkotiväsy-Perriniin. JYP on upea seura, mutta edes se ei kykene taikomaan jääkiekon tiettyjä lainalaisuuksia uusiksi.
 

Schröder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Augsburger Panther, Torpedo Nizhny Novgorod, JYP
Käännät ihmeelisesti aiheen aina marttyyrimäisesti Perriniin, edelleen hieno pelaaja, mutta yhteinen aika on jo ohi. En tiedä miten "te" hätäisimmät näette, mutta mielestäni JYPillä on edelleen hyvä joukkue ja sitä ei nämä pari sekavaa peliä muuksi muuta. Viime kaudelle alkukaudesta oli ihan samanlaisia ongelmia etc, vaikka meillä oli Perrin. Tietysti oisi mukavaa, jos tuossa vielä yksi Eric olisi, mutta oikeasti eikö porukka voisi jo keskittyä nykyiseen joukkueeseen, siinä on todella hyviä palasia ja hienosti koottu joukkue jolla voidaan mennä pitkälle. Pitkälle meno vaatii toki valmentajalta järkevän pelitavan etc, enemmänkin huutelisin että miten voi kolmatta kautta putkeen olla alkukaudella peli näin sekaisin ja epätasaista. Eikö Veltsu saa ajatuksiaan kerrottua vai valmennus ei osaa psyykata pelaajia, vai mistä johtuu.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Käännän aiheen kyllä nyt siihen että on kakkos -ja kolmoskorin pelaajille kohtuutonta kun heidät asetetaan terävimmän kärjen tonteille. TOP4 sijoille haluavat tiimit ovat lähes poikkeuksetta hyvin roolitettuja, mutta niillä on silti laadukas sekä terävä kärki. Sikäli se ja sama edelleen jos pelaillaan runkosarja skidillä persnetolla ja poffeissa sitten peli mitalikuosiin.

Edit. Rupesin pohtimaan että tulisiko tuo pakisto saada tasapainoisemmaksi, eli perusasioiden pariin. En uskonut koskaan sanovani, mutta siellä on liikaa tuollaista semikivaa kiekollisuutta. Kemiläinen, Salonen, Niku ja Pulli saman pelin rosterissa ei maistu.

Kalteva-Kemiläinen
Luoma-Hietanen
Yonkman-X

X= Pulli, Salonen, Niku. Seiskapakin roikottamisen sijaan näkisin ulkopuoliset Akatemiassa pelituntuman äärellä.
 
Viimeksi muokattu:

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
En ole, vielä, huolissani. Maalit ovat tulleet HPK:ta ja Ipaa vastaan suurimmaksi osaksi huolimattomuusvirheistä ja ylioptimistisista hyökkäyspään ratkaisuista. JYP ei ollut eilen, eikä tänään, kärsivällinen. Tällä hetkellä kokoonpanossa on ollut paljon nuoria pelaajia, jotka eivät voi olla vaikuttamatta myös pelillisesti. Vittuilkaa vaikka sitten myöhemmin, mutta tässä vaiheessa sanon silti: kasvukipuja.

Vähän posia. Päinvastoin kuin -pasi-, minusta esimerkiksi Niku on ollut hyvässä mielessä paljon pelirohkeampi kuin mitä uskalsin odottaa. Toki, huonojakin ratkaisuja on tullut, mutta tekee paljon poikkeuksellisia kiekollisia ratkaisuja, jotka parhaimmillaan auttavat myös muuta viisikkoa. Jo viime kaudella tykästyin Nikun pelaamiseen. Nikusta tulee vielä erinomainen kiekollinen pakki, ja tästä kaverista en haluaisi JYPin luopuvan kuin korkeintaan ulkomaan kierrokselle. Tosin toki Niku tarvitsee vielä puolustavamman, kokeneen ja varman peruspakin vierelleen paikkailemaan mahdollisia fiboja.

Mutta toki: olipahan kaksi paskaa peliä JYPiltä, todella huolimatonta touhuilua. Ipa oli sentään ihan hyvä vastus, siinä ei mitään, ja HPK sai taas jostakin syystä kaivettua JYPin heikkouksia esiin, mutta kyllähän lähtökohtaisesti kummatkin joukkueet olisi JYPin pitänyt murjoa.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Käännän aiheen kyllä nyt siihen että on kakkos -ja kolmoskorin pelaajille kohtuutonta kun heidät asetetaan terävimmän kärjen tonteille. TOP4 sijoille haluavat tiimit ovat lähes poikkeuksetta hyvin roolitettuja, mutta niillä on silti laadukas sekä terävä kärki. Sikäli se ja sama edelleen jos pelaillaan runkosarja skidillä persnetolla ja poffeissa sitten peli mitalikuosiin.

Viimevuodet liigassa on jopa aika usein ollut niin että siellä on enemmän ollut laajuutta kuin terävintä kärkeä, varsinkin tuossa sentteriosastolla, yllättävän harva pääsi viimekaudellakin yli 35 pisteen, oliko tuossa nopeasti katsottuna 5 pelaajaa ja näistä kaksi oli bluesin sentteriä, Ässien ja HIFK pelaajat + JYPin Perrin. Se on miten on joukkue roolitettu, varsinkin Tapparalla on ollut joukkue roolitettu niin että siellä ei ole mitään pistenikkareita sentterin tontilla ollut. Isoin kysymys on riittääkö koko joukkueen laajuus ei se että ettei meillä ole 50 pisteeseen naputtavaa ykkössenteriä. Nättinen on nytkin siinä 30 pisteen tahdissa jota mieheltä alkukaudesta on odotettu. Isoin kysymys toki on ettei omissa saa noin usein soida mitä nyt on.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Vähän posia. Päinvastoin kuin -pasi-, minusta esimerkiksi Niku on ollut hyvässä mielessä paljon pelirohkeampi kuin mitä uskalsin odottaa. Toki, huonojakin ratkaisuja on tullut, mutta tekee paljon poikkeuksellisia kiekollisia ratkaisuja, jotka parhaimmillaan auttavat myös muuta viisikkoa. Jo viime kaudella tykästyin Nikun pelaamiseen. Nikusta tulee vielä erinomainen kiekollinen pakki, ja tästä kaverista en haluaisi JYPin luopuvan kuin korkeintaan ulkomaan kierrokselle. Tosin toki Niku tarvitsee vielä puolustavamman, kokeneen ja varman peruspakin vierelleen paikkailemaan mahdollisia fiboja.

Itse vaan ehkä odotin enemmän, mutta mieshän on nuori niin aikaa lyödä sisään on, viimekaudellahan tuli lähinnä hajaminuutteja vain. Mutta ei toki ihan pihalla mutta jos miettii koko puolustusta joka on aika kapea niin siellä pitäisi käytännössä jokaisen onnistua jos meinaa tulosta tulla. Pulli on ollut ehkä eniten kuitenkin pihalla. Akatemiassakin kun on kuitenkin Antone sekä Nenonen joutunut/päässyt pelemaaan isommassa roolissa ja tuloksiakin tullut siellä puolen joten ei varmaan Pullinkaan kohdalla välttämättä huono ratkaisu ole pari peliä hakea itseluottamusta jostain ja kokeilla aittolaa, jokista ja kumppania liigan puolella.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Akatemiassakin kun on kuitenkin Antone sekä Nenonen joutunut/päässyt pelemaaan isommassa roolissa ja tuloksiakin tullut siellä puolen joten ei varmaan Pullinkaan kohdalla välttämättä huono ratkaisu ole pari peliä hakea itseluottamusta jostain ja kokeilla aittolaa, jokista ja kumppania liigan puolella.
Niin. Antonen ja Nenonen ovat molemmat sellaisia pelaajia jotka ovat joutuneet ja joutunevat välillä vieläkin rotaatiopelaajan roolissa pelaamaan. Pulli on kyllä myös sellainen pelaaja joka tarvitsee ison roolin pystyäkseen pelaamaan parhaimmalla omalla tasollaan. Pulli onkin tälläinen köyhän miehen Vatanen joka ottaa isoja riskejä. Joskus onnistuu, joskus taas kolisee omiin. Nyt on toki liikaa kolissut omiin ja silloin on ehkä parempi peluuttaa hetken Akatemiassa isossa roolissa kuin liigassa jämäminuuteilla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös