JYP 2015–2016 – Veltsun reagointishow, osa III

  • 253 232
  • 1 320

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Vaikea sanoa mikä Nenosta vaivaa, ei oikeastaan ole Jonnen lähdön jälkeen nähty kuin väläyksiä Räkän peluusta. Harmi kun potentiaalia kyllä olisi, nyt jos Antonen kirjoituksiltaan ehtii niin Nenosen paikka on filassa.
Nenonen oli Sportia vastaan mielestäni hyvässä iskussa. Laukoi paljon, vaikkakin usein hieman heikommista paikoista, niin osaan kyllä arvostaa tuollaista suoraviivaisuutta ja maalinälkää.

Nenonen kaipaisi paikkaa ylemmistä ketjuista ja ylivoimasta, sillä miehen potentiaali maalintekoon ei ole hävinnyt mihinkään, mutta nelosketjussa nuo taidot eivät vain kunnolla pääse esille. Ihan selvästi on nähtävissä, että Nenonen kaipaisi kunnollista näyttöpaikkaa ja onnistumisia, jonka jälkeen ketsuppipullo voi ryöpsähtää oikein kunnolla.

Nenonen on samankaltainen pelaajatyyppi, kuin muuan Dany Heatley. Ei paljoa kentällä näy, jos ei ole laukomassa tai tekemässä maaleja. Nämä pelaajatyypit ovat harvinaisia ja voivat flopata helposti, jos homma ei lähde syystä tai toisesta toimimaan.
 

Schröder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Augsburger Panther, Torpedo Nizhny Novgorod, JYP
miehen potentiaali maalintekoon ei ole hävinnyt mihinkään.

Nenonen on samankaltainen pelaajatyyppi, kuin muuan Dany Heatley.

Pätkin vähän ja otin esiin olennaiset.

Ei varmasti maalintekopotentiaali ole mihinkään hävinnyt, mutta tosia-asia on että 1v1 pelaamisessa Räkä häviää liikaa kaksinkamppailuja tai surffaa muuten pelin ulkopuolella. Näin valmennus ei uskalla laittaa Nenosta ylempiin ketjuihin. Ei kaikkien toki pidäkään olla orjallisesti pelitapaa toteuttavia robotteja, mutta jos ei sitä pelitapaa toteuta, pitää sitten muuten olla hyödyksi joukkueelle. Potentiaalista huolimatta Nenonen ei tällä hetkellä sitä JYPille ole. Dany Heatley vertaus kyllä osuu naulan kantaan, jos ei tee maaleja jne, niin on joukkueelleen enemmänkin rasite.

Ylivoimissa Räkää voisi kyllä käyttää ja hakea kadoksissa olevaa maalijyvää.
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Olen seurannut Nenosta melko tarkalla silmällä CHL-peleissä ja nyt Liigassa. Ajoittain toki pelaaminen on ollut hyvinkin laiskan näköistä, mutta kun se taisteluilme löytyy, niin kaksinkamppailujakin on viety. Välillä en ole edes miestä erityisesti seurannut, mutta ihmetellyt että kukas tuossa noin hienosti vei voiton kaksinkamppailusta, ja Nenonenhan se oli.

Jos tuo taisteluilme saataisiin pysyväksi, niin voimaa ja taitoa sieltä kyllä löytyy. Itse en vain haluaisi Nenosen kohdalla vielä luovuttaa, vaan elättelen toiveita, että miehestä saataisiin kaikki potentiaali irti. Hänen kaltaisiaan maalintekijätyyppejä kun ei kovin paljoa Suomesta löydy.
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Täällä kun Nättistä ehdittiin jo hieman parjata, niin tänään mieheltä helkkarin hyvä esitys. Etenkin painavat taklaukset jäi mieleen. Liekkö nimenomaan Antosen tulo samaan ketjuun herätti taas Nättisen uuteen eloon. Niin ja tottakai mainittava myös Antonen erikseen, toivonmukaan saa isoa vastuuta myös jatkossa.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Nättinen oli ihan eri mies, kun Hubacekin ja Pilen sijaan rinnalla oli Tavi ja Antonen. Muutenkin joukkueen fyysinen ilme oli todella piristävää katsottavaa ja moista kamppailupelaamista toivon näkeväni jatkossakin.
 
Suosikkijoukkue
JYP, GKS TYCHY, Puolalainen lätkä, Boston Bruins
Pelissä oli kyllä nyt niitä elementtejä mitä tältä kaudelta odottikin, ylivoima tosin oli välillä kyllä todellista tervaa mutta jospa nuo maalit aukaisisi niitä klikkejä. Antonen toi pelaamiseen juuri sitä mitä toivoa saattoikin, juonikkuutta. Salmio-Hotakainen tuntuu olevan hyvällä pelipäällä tänä syksynä.

Pahalta tuntuu sanoa mutta sellainen tunne on että Boycen ja Hubacekin aika alkaa olla ohi tässä JYPissä, kummankin hyöty joukkueelle on vähän niin ja näin. Toivoa sopii että molemmilla vielä kolhut verottaa sen verran että ei vaan parasta saa koneesta irti. Hubacek taisi viime kaudellakin syttyä sitten keväällä ihan eri pelaajaksi kuin mitä runkosarjassa oli.
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pahalta tuntuu sanoa mutta sellainen tunne on että Boycen ja Hubacekin aika alkaa olla ohi tässä JYPissä, kummankin hyöty joukkueelle on vähän niin ja näin. Toivoa sopii että molemmilla vielä kolhut verottaa sen verran että ei vaan parasta saa koneesta irti. Hubacek taisi viime kaudellakin syttyä sitten keväällä ihan eri pelaajaksi kuin mitä runkosarjassa oli.
Hubalta ei nähty ihmeitä, mutta mies onkin ollut sivussa jonkin aikaa, joten ei ihmeitä tarvitse vielä odottaakaan.

Mutta Boyce. En voi käsittää, että Boycesta kirjoitetaan jotain tällaista. Mies on ollut kolmessa ensimmäisessä liigapelissä koko joukkueen tasaisimpia ja parhaimpia suorittajia. Pisteissä ei ole vielä näkynyt, mutta raataa hommia todella paljon, jonka lisäksi kiekonkäsittely nopeissa tilanteissa ja ahtaissa paikoissa on Boycella huippuluokkaa. Boyce osaa ihan oikeasti jopa syötellä todella hyvin, etenkin vaikeissa tilanteissa.

Olin hyvin skeptinen Boycen hyödystä joukkueelle ennen kauden alkua, mutta on kyllä yllättänyt todella positiivisesti. Boycen antia joukkueelle voi olla hankala nähdä, jos miestä ei erityisesti seuraa, kuten minä olen tehnyt.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Kyllä mun mielestä Boyce vielä täyttää ruutunsa ihan hyvin. Darrylin voi heittää käytännössä ketjuun kuin ketjuun. Ei ehkä näy pisteissä, mutta kaikessa muussa Boycen merkitys joukkueelle näkyy. Lukemattomia kertoja se on juurikin Darryl joka kuskaa omalla panoksellaan kiekon pois alueelta vastustajan pitkän myllytyksen jälkeen.

Hubacekin osalta pitää muistaa, että hänhän missasi käytännössä koko harjoituskauden ja tuntuma on sitä myöten vielä hieman kadoksissa.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Helvetin vahva esitys joukkueelta kun huomioidaan miten sputnikit hakkasivat punaiset edellisenä iltana. Sen matsin nähtyäni en olisi kamalasti JYPiä veikannut. Antonen aivan mainio ja Salmio illan kuningas. Nk. miljuunamiehet hävettävää seurattavaa.

Etiäppäin.
 

Schröder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Augsburger Panther, Torpedo Nizhny Novgorod, JYP
Pihlman - Nättinen - Tuppurainen, Hubacek - Luoma
Tavi - Löfman - Boyce, Kemiläinen, Antonen/X

Tuossa nuo kaksi yv-ketjua pääsääntöisesti @LFC
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
En tiedä mutta tällähetkellä tuntuu että joukkue pelaa nimenomaan joukkueena ja vaikka esimerkiksi se selvä ykkössenteri puuttuu niin joukkue pystyy nimenomaan laajuudellaan tekemään tasaisesti tulosta. 4 ottelua ja 4 päästettyä maalia. Uudet pelaajat selkeästi tuonut joukkueseen enemmän tasapainoa ja varsinkin siihen puolustuspelaamiseen. Ei tässä varmaan runkosarjan kärkipaikoista taistella, mutta jos ennakoissa joukkueitta arviotiin n. 6 tilalle keskimäärin niin sitä paremmaksi kuitenkin näyttäisi olevan hyvät mahdollisuudet ja pudotuspeleissä taivas rajana. Ykkössenteriä huudeltiin jossain kohti, mutta tällähetkellä näyttäisi että joukkueessa ei nyt niin akuuttia tarvetta ehkä millekään pelipaikalle ole, ettei mitään hätähanintaa ainakaan kannata ottaa ja tuhlata turhaan rahaa.
 

Hurricane

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, NY Rangers, Suomi.
Alku on hyvä! Ja kuten olemme ennakoineet on joukkue erittäin laadukas puolustus suuntaan. Alun perusteella robottikiekon puolustusominaisuus on palannut hurrikaanipaitojen pelaamiseen. Mutta puheita siitä että kärkicentterin puute ei tunnu missään, en osta. Liian nopea analyysi sillä on pelattu vasta 4 ottelua.
Se ylivoiman kapelimestari ja tärkein pelintekijä on pelaaja joka kannattelee joukkuetta silloin kun on vaikeaa, eikä kulje. Pitkässä juoksussa tämä puute ei voi olla näkymättä! Mutta toki toivon että Joonas Nättinen kykenee tämän ruudun täyttämään pitkässä juoksussa. Olen kuitenkin enemmän kuin tyytyväinen nähdessäni että JYP:n nuoriso-osasto alkaa kantamaan yhä suurempaa ja suurempaa vastuuta menestymisestä! Ei JYP missään tapauksessa laaduton ole, päin vastoin. JYP on lähtökohtaisesti TOP6 joukkue, ja mikäli pakka pysyy näin hienosti koossa, on mahdollisuudet mihin vain!
 

low prospect

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, support KooKoo & Jokerit
Antonen on tuonut huomattavasti vaarallisuutta hyökkäykseen. Toivottavasti mies saa pysyvän paikan pelaavasta kokoonpanosta.
 

Ahar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, Pelicans, Suomi, Ruotsi, Columbus
Alkukauden perusteella jypillä on kyllä pieni puutos keskushyökkääjä -osastolla, sillä ykkössentteri loistaa poissaolollaan. Voi olla, että Nättinen tuohon rooliin vielä kasvaa, mutta ainakaan vielä ei ole vakuuttanut, eikä saa luotua paikkoja laitureilleen. Ehkäpä ei ole vielä samalla sivulla Virtasen kanssa jypin pelityylin kanssa, mutta kuitenkin.
Tämän päivän CHL-pelissäkään miestä ei oikein kentältä erottanut.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Yleisesti I couldnt give a fuck, mutta Anssi on jo osoittanut ettei pää kestä kärkisenana oloa. Nättistä haippaan loppuun saakka jotta vitsi aukeaa. 56 peliä herättää kyllä todellisuuteen nämä JYPin jääkiekkoytimen neropatit. Organisaatio on jo pelillisesti palannut Riston aikaan. Ehkä vielä muiltakin osin. "Hei, me menestyttiin liikaa, joten modernisoidaan jääkiekko".
 
Viimeksi muokattu:

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Organisaatio on jo pelillisesti palannut Riston aikaan. Ehkä vielä muiltakin osin. "Hei, me menestyttiin liikaa, joten modernisoidaan jääkiekko".
Toki yleinen taloustilanne vaikuttaa JYPiinkin mutta muistetaan nyt pari faktaa:

1) Nyt JYP on lähtenyt oikeaan suuntaan. Enää ei ole Tyni ja Seppänen sanomassa miten JYPin pitäisi pelata ja ketä pelaajia hankitaan. Nyt siellä päävalmentaja valmentaa ja Holtari vastaa pelaaja- ja valmentajahankinnoista.

2) Hole vastasi pelaajien hankinnasta kun hankittiin vähillä rahoilla mm. herrat Immonen ja Perrin. Tyni vielä kerkesi puppeloimaan Tynin pois mutta luotto on kova Holeen edelleen. Tulevaisuus näyttää tällä hetkellä valoisalta.
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Tällä hetkellä JYP pelaa juuri sitä kiekkoa josta itse tykkään. Puolustuspää kun saadaan pidettyä kasassa niin kyllä nämä jätkät rouhii ne tarvittavat maalit. En kyllä pistäisi vastaan jos ykkösen sentteri saataisiin.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Missä Anssi ja Joonas? Haluaako joku "hei kakkoskorin senatkin on firstii" -porukasta vastata? Otetaan otannaksi harkkamatsit, CHL ja Liiga. Annetaan aikaa kuten muutenkin?
 
Suosikkijoukkue
JYP, Suomen maajoukkueet
Missä Anssi ja Joonas? Haluaako joku "hei kakkoskorin senatkin on firstii" -porukasta vastata? Otetaan otannaksi harkkamatsit, CHL ja Liiga. Annetaan aikaa kuten muutenkin?
Lisätään vielä tuppu joukkoon, aika yössä mennään. Välillä näyttää että koko pelikartasto on hukassa, tänään retkahti myös puolustuspelaaminen jolla niitä pisteitä on saatu. Yhden pelin perusteella ei pitäs liikaa negailla, mutta ei tämä nyt luottamusta nosta.
 

low prospect

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, support KooKoo & Jokerit
Lisätään vielä tuppu joukkoon, aika yössä mennään. Välillä näyttää että koko pelikartasto on hukassa, tänään retkahti myös puolustuspelaaminen jolla niitä pisteitä on saatu. Yhden pelin perusteella ei pitäs liikaa negailla, mutta ei tämä nyt luottamusta nosta.

Ei lisättävää. Paitsi ei nyt Veinille tarttunut. Heikko ilta häneltäkin. Heikkoja iltoja tulee ja menee mutta Tuppurainen, Nättinen ja Löfman on tosiaankin herroja joiden odotetaan liidaavan tätä jengiä. Tosin tänään oli selkeästi välipäivä henkisesti koko porukalla. Oltiin näennäisesti mukana, sen huomasi tuosta 0-3 -> 3-3 tilanteen jälkeen, kuviteltiin liikoja omasta joukkueesta. Joukkue syntyy pelaajista ja tänään Miika Lahti saa puhtaat paperit taistelusta. Muut saisivat juoda sitä kuuluisaa "härän virtsaa".
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Takki auki lähdettiin peliin - ja tässä tulos. Eiköhän tämä ollut vain herätys, jota joukkue kaipasi, kun kauden ensimetreillä saatiin kolmen ottelun voittoputki päälle.

En ole huolestunut, eikä tässä kannata alkaa maataan myymään. Pari seuraavaa peliä näyttävät, että missä nyt oikeasti mennään.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Siltä kannalta huolestuttavaa että kotipeleissä ei juuri HPK ole viimevuosina tainnut voittaa ja muutenkaan 6 maalia päästää joukkue omiin. Toisaalta pisteissä ollaan menty sitä tahtia mitä juuri ennen kauden alkua ollaan odotettu eli ollaan 6 eniten keskimäärin pisteitä kerätty.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös