JYP 2014–2015 – lisäaskel kiekollisempaan pelitapaan?

  • 277 155
  • 873

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Näkyvän surkeus johtui osaksi myös koko kentän surkeasta touminnasta. Silloin Näkyvä lähti säätämään kiekon kanssa ja tapahtui kauheita. Tosiasia on kuitenkin se, että ylivoimalla Näkyvä päästi liian helppoja kiekkoja karkaamaan, sekä jakeli todella huonoja syöttöjä.

Pesonen tuskin liigaan palaa pariin vuoteen.
Tuo viivapelaaminen on ollut Näkyvän heikkous koko hänen uransa ajan. Toinen liian usein toistuva Näkyvällä on tuo ensimmäistä vastustajan pelaajaa päin lauottu laukaus.

Pesosen osalta on huhuiltu Lukkoa mutta rohkenen sitä huhua epäillä. Eiköhän Pitsa-Harrin egolla pelata vielä jonkin aikaa ulkomailla.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Mutta kysymys olikin nyt se, onko Virtasen valmennus sellaista että JYP löytää takuuvarmat paikkaajat näille lähtijöille. Välitön tarve on yksi laadukas sentteri 2-3 ketjuun, 1-2 top4-laituria sekä yksi "Salcido". Ja näidenkään jälkeen kärkiketjussa ei ole juuri varaa rotaatioon tai loukkaantumisiin.

Varmaankin finaalien jälkeen ollaan viisaampia, että tuleeko näille paikoille "coryquirkkeja" ja "jasonlepineitä" vaiko oikeasti takuuvarmoja hankintoja.

Lainaan itse itseäni Veltsu-ketjusta.
Tyni on näemmä maininnut Keskisuomalaisessa viikolla että JYPin uusi harjoituskausi alkaa 28.4 joten ensi viikon loppupuolella tai sitten viimeistään tuolloin 28.päivä maanantaina lienee uusia pelaajasopimuksia julkisuudessa.
 

kesätyttö69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dufvan Lukko, JYP(ilman Tyni&Virtanen)
En edelleenkään ymmärrä näitä puheita, että JYPin pitäisi purkaa Näkyvän sopimus. Ailahtelevaisuus jatkui mikä kahdella edelliselläkin kaudella, mutta teki silti 26 pistettä ja plusmiinuslukema plussalla.

30 pisteen pakkeja ei todellakaan ole markkinoilla liikaa tai jos on, niistä joutuu maksamaan itsensä kipeäksi.



Jos tuosta poistuu Auvitu ja sitten vielä pitäisi Näkyvän sopimus purkaa, niin kylläpä olisi JYPin pakiston kiekollinen osaaminen vahvalla pohjalla.


No tilalle pitäisi hoitaa uusia miehiä. Me kaikki tiedetään että Näkyvä sulaa ja jos mies osaa käyttää MaJu-näytöt, pisteet ja seiskanäkyvyyden osaavasti, on hän tod.näk ylihintainen tasoon nähden. Samoin Välivaara jonka suunta on myöskin alaspäin. Ja tuo Virtasen Sekopää-Pelikirja tekee vaan hallaa näille kavereille. Äläkä kysy ketä tilalle, ei mitään hajua, haluaisin vain korvata nuo surkimukset vastaavilla jotka ei tee noita kardinaalimokia. Olet kyllä oikeassa, ei mulla ole ratkaisua tähän, ehkä tää on vitutusketjukamaa ennemminkin.

Auvityssa on sama ongelma kuin Viitasessa tai vaikkapa Löfmanissa - pelaavat reilu puolet kaudesta. Toivottavasti se näkyy palkassa.
 

kesätyttö69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dufvan Lukko, JYP(ilman Tyni&Virtanen)
Itsekään et varmaankaan nosta palkkaa sairaslomasi ajalta? Jääkiekkoseuroilla on näitä varten epäilemättä jonkinmoiset vakuutukset.


Juu toki näin. Mutta tämä pitäis huomioida myös kun kasataan joukkuetta. Eli esim Löfman on 1/2 kolmossentteriä.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Auvityssa on sama ongelma kuin Viitasessa tai vaikkapa Löfmanissa - pelaavat reilu puolet kaudesta. Toivottavasti se näkyy palkassa.

Niin no eihän varmaan Viitanen, Auvitu tai Löfman joukkueen kalleimpia pelaajia kuitenkaan ole ollut, että eipä tuossa kai mitään.

Itseasiassa eihän Viitanen ennen tätä kautta ollut pahemmin edes loukkaantunut, enemmän viimekaudet ollut myös rotaatiopelaaja ja sen takia pelejä myös jäänyt välistä.

Tässä kaudessa juurikin eniten pisti mietityttämään miten juuri kaikki pelaajat samaan aikaan hajoaa käsiin, ei kai kaikki teipillä kasassa 5-6 edelliskautta ollut kuitenkaan ja nyt joku veti ne pois niin hajosivat käsiin kaikki samaan aikana.

Tämä "kiekollisempi" pelitapa ja ehkä kesäharjoittelu varmasti pääsyy ja ehkä uudet pelaajavalinnatkaan ei nappiin osunut. Varmasti kuluttavia vuosia ollut osalle pelaajia että varmasti terveystilanteessa näkyy kun pitkälle jatkunut pelit aina ja nyt vielä rasitti ET pelit, mutta silti parhaimmillaan Näkyvää lukuun ottamatta muut liigapakit samaan aikaan loukkaantunut ja siihen päälle hyökkääjiä, normaalisti kun tässä ollut lähinnä se 1-3pelaajaa sivussa RD:n ja Ahon aikaan, yllättäen juuri sitten tulokasvalmentajan aikaan melkein samoilla pelaajilla on se +10 äijää samaan aikaan sivussa.
 

Markiisi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mielenkiintoista, ettei JYPiin ole tällä hetkellä oikeastaan minkään tason huhuilua uusista pelaajista, yleensä kuitenkin jotain aina ilmaantuu. Jos nuo huhut taas lähtevistä pelaajista pitävät paikkansa, niin kyllä tulee olemaan tärkeitä hankintoja JYPillä edessä. Ei puhuta vaan yksittäisistä paloista vaan uudet pelaajat tulisivat sellaisille paikoille, jotka olisivat isossa roolissa kun puhutaan ensikauden ilmeestä ja jopa menestyksestä.

Tämän takia ollaankin vähän pelko persiissä täälläpäin, koska JYPin hankinnat ovat olleet viime kausina melkoisen laidasta laitaan. Nyt taas pitäisi saada kerrasta oikein nämä hankinnat, varsinkin kun pitäisi korjata tuota taloudellista tulostakin taas ensi kaudelle. Pelaajien vaihtelu kesken kauden ei tunnetusti ole kovin halpaa hommaa. Samalla onnistuneet hankinnat auttavat kyllä isosti joukkueen markkinoinnissa kesän aikana. Ei ollut viime kesänä hirveästi kuhinaa JYPin ympärillä tai kuulunut spekulointia uusista pelaajista, vaan oli jo silloin nähtävissä hieman laimeahko suhtautuminen JYPin touhuihin.

Toivottavasti hiljaisuus johtuu juurikin siitä, että hommat hoidetaan nyt kunnialla heti kerrasta ja voimme kaikki tyytyväisinä myhäillä uusien hankintojen takia tuossa lähitulevaisuudessa.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Mielenkiintoista, ettei JYPiin ole tällä hetkellä oikeastaan minkään tason huhuilua uusista pelaajista, yleensä kuitenkin jotain aina ilmaantuu.

Jos JYPiä koskevia huhuja uusista pelaajista on ennen Tynin mediahuomion maksimointia vuotanut julki, se huhu on yleensä vuotanut julkisuuteen muualta eli monesti pelaajan edellisen seuran ympyröistä. Nyt tosin ei kyllä ole kuulunut niitäkään (pl. jo julkaistu Hännikäinen). Toki huhuilu tai ns. varmat tiedot ovat vähentyneet joka puolella liigaa, liekö kysymyksessä sitten että sopimuksista ei puhua pukahdeta ennenkuin KHL-pykälät yms. ovat umpeutuneet.

Me kaikki tiedetään että Näkyvä sulaa ja jos mies osaa käyttää MaJu-näytöt, pisteet ja seiskanäkyvyyden osaavasti, on hän tod.näk ylihintainen tasoon nähden.

Näkyvän nykyinen soppari on kirjoitettu syksyllä 2012, jolloin taisi olla juuri valittu ensimmäiseen EHT-turneeseen. Tuskinpa nyt kauheita summia vielä on voinut vaatia, toki varmasti edellisen sopparin nähden viivan alle jäävää summa on huomattavasti paranneltu.
Mielestäni edelleen 26 pistettä ja pakkien toiseksi paras plusmiinuslukema on hyvä suoritus vaikka edelleen paini jokakautisten itseluottamusongelmien kanssa.
Ja jos 2012 vuoden reilu 40 000 euroa on vaikka tuplattu, se ei ole kiekollisen pakin hinnaksi mikään kovinkaan mullistava summa. Samana vuonna kun Näkyvä on tienannut tuon 40 000, niin Marko Kauppinen sekä Tommi Kovanen ovat olleet 100 000 euron paremmalla puolen.

Samoin Välivaara jonka suunta on myöskin alaspäin.

Alaspäin? Pakkien paras plusmiinuslukema ja lisäksi pistesaldokin komistui viime kaudesta. Minusta pelasi paremman kauden verrattuna edelliseen.
 

Markiisi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kyllä meikäläisen papereissa Näkyvälle paikka saadaan JYPin kokoonpanoon ensi kaudellekkin, mutta rooliin on tultava muutosta. Monta kertaa kylmäsi katella meidän taisteluparin Luoma/Näkyvä yhteistyötä, kun molemmat ryntäilee välillä päättömästi hyökkäysalueelle jättäen toisen paikkailemaan puolustusalueelle. Varsinkin kun kumpikaan ei ollut kovin hyvä puolustusalueella tällä kaudella. Parina voisi esim. Kalteva olla Näkyvälle parempi ja tuoda taas paremmin miehen vahvuuksia esille.

Luoma taas on kinkkisempi tapaus. Miehen kausi oli selkeästi heikko ja hän taisi joutua meillä liiankin isoon rooliin, ei Mikosta enää kärkiparin puolustajaa taida tulla tähän liigaan. Sopimus kuitenkin jatkuu ja en usko purkuun, joten hänellekin parempaa roolia tarttis sovitella ensikaudeksi. Luoman jatko tekee Välivaaran tilanteen hieman tukalaksi. Kyllä, Väli pelasi ihan ok kauden ja oli parempi kuin Luoma. Ei, Välivaara ei kuitenkaan ollut meidän kärkipuolustaja tällä kaudella, meillä ei ollut kärkipuolustajaa tällä kaudella ollenkaan. Lisäksi Välivaaralla oli monesti nähtävissä samanlaisia lapsuksia omalla alueella kuin Luomallakin ja näistä pitäisi päästä paremmin eroon ensikaudelle. Oma tuntuma tällä hetkellä on se, että Luoman jatkaessa, Välivaaran jatkoa en näkisi positiivisena asiana, vaan siihen pitäisi hakea tuoreempaa jalkaa ja parempaa omassa puolustuspäässä pelaavaa pelaaja.


Jos jotain hahmotusta hakisi ensikaudeksi, niin tältä se voisi näyttää näillä aineksilla:

Näkyvä-Kalteva
"Savilahti-Nagander"-Hietanen
Viitanen-Luoma
"Auvitu"​

Tuohon vielä päälle Kemiläinen, Auvinen, Salonen ja joku haku tyyliin "Jussi Halme". Tuo koodinimi "Savilahti-Nagander" on siinä mielessä huono esimerkki, että miehen luistelusta ei meinaa muistaa juuri nyt mitään, mutta jotenkin on sellainen kuva, että kaveri oli melko hyvä kokoisekseen ja kaiken lisäksi mukavan ilkeä puolustaja. Mennyt jo Ruotsiin, mutta samantyyppistä hakua olisi hyvä tehdä. Auvitua kyllä tulee ikävä, toivottavasti kävisikin niin onnellisesti, että mies saataisiin jäämään tänne, olisi vahvistus ensikaudeksi meille.

Ei tämä mikään huippu puolustus ole, mutta tuohon suuntaan epäilisin sen muokkautuvan ensikaudeksi.
 

Ahar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, Pelicans, Suomi, Ruotsi, Columbus
Törmäsin viikonloppuna yhden nimeltä mainitsemattoman Jypin pelaajan kanssa, joka hieman laitamyötäisessä kertoili, että Jyp aikoo ensi vuonna viettää ns. välivuotta. Kyseistä pelaajaa asia jonkin verran harmitti ja sanoi vielä että ei kiinnostaisi pelata välivuotta pitävässä jengissä ja viimeistään joulun alla odottelisi seuran vaihtoa.

Tiedä näistä nyt sitten, mutta eipä tuo seuran toimintakaan tällä hetkellä juuri muuhun viittaa.
 

Hurricane

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, NY Rangers, Suomi.
Oho!

Törmäsin viikonloppuna yhden nimeltä mainitsemattoman Jypin pelaajan kanssa, joka hieman laitamyötäisessä kertoili, että Jyp aikoo ensi vuonna viettää ns. välivuotta. Kyseistä pelaajaa asia jonkin verran harmitti ja sanoi vielä että ei kiinnostaisi pelata välivuotta pitävässä jengissä ja viimeistään joulun alla odottelisi seuran vaihtoa.

Tiedä näistä nyt sitten, mutta eipä tuo seuran toimintakaan tällä hetkellä juuri muuhun viittaa.

Että JYP oikein AIKOO pitää välivuotta! Seuran hallituksen kokouksessa on määritetty JYPin strategia kaudelle 2014-2015. Esitettiin että "pidetään välivuosi, ei menestystavoitteita". Hyväksytty yksimielisesti.

Toimitusjohtaja soittaa päävalmentajalle kokouksen jälkeen: " Hei Marko! Me ollaan päätetty että me pidetään välivuosi. Älä suotta haaveile vahvistuksista, ensikausi läpytellään vaan alta pois. Kerro hallituksen linjauksesta myös pelaajille niin ei tartte suotta rehkiä ja reenata. Hukkaan vaan menis. Niin, pidä siis joukkue oikeesti hyvin tietoisena et näin on nyt linjattu. Saavat sitten kertoa eteenpäin baarissa niin ei mene tiedottamiseen suotta rahaa. Se tulee kato Immonen, Hytönen, Mäenpää ja Rosby sit vuodenpäästä kun me avataan taas toimisto"

Hyvää yötä!

Myyn kausikortin. Tää oli sit varmaan tässä.
 

Markiisi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Voisi kuvitella välivuoden tarkoittavan ennemminkin sitä, ettei varata kesken kauden tehtäviin hankintoihin samanlaista määrää mammonaa kuten aikaisimmilla kausilla, vaan pyritään rakentamaan mahdollisimman laaja ja valmis pelaajarinki jo hyvissä ajoin. Tottakai tämä on aina kaikilla tavoitteena joukkuetta rakentaessa, mutta JYP on joutunut muutamana edellisenä kautena tekemään melko kalliita pelaajahankintoja kesken kauden ja irtisanomaan ei toivottuja pelaajasopimuksia. Nämä tuovat aina yllättävän paljon lisäkuluja ja näitä varmasti halutaan minimoida tulevalle kaudelle, kun on nyt turskaakin tulossa.

Lisäksi, vaikka pelaajistoon ei mitään huikeita Crosbyjä nyt olisikaan tulossa ensikaudeksi, niin menestystä voidaan silti hakea vaikka hankinnat olisivatkin halvempia, urallansa eteenpäin meneviä pelaajia. Scouttauksen taidothan siinä pistetään koetukselle, mutta ei meikäläistä haittaa jos hankinnat ovat tasoa "Löfman", "Taipalus" tai "Kemppainen". Eivät varmastikaan olisi kalliimpia tapauksia, mutta hyvässä suunnassa urallaan olevia pelaajia. Tapparahan on juuri tässä ollut ihan helvetin hyvä viime vuosina, siellä on scoutattu Koskirannat, Jormakat, Järviset ja Kaksoset pelaamaan uransa siihen mennessä parhaat kaudet Tapparan paitaan.

OT: Turo Asplund näköjään heittänyt ihan mallikkaan kauden Ilveksessä, hyvä hänelle. Kyllähän miehessä aina on ollut potentiaalia, mikä ei täällä vaan realitisoitunut.
 

Seventeen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Törmäsin viikonloppuna yhden nimeltä mainitsemattoman Jypin pelaajan kanssa, joka hieman laitamyötäisessä kertoili, että Jyp aikoo ensi vuonna viettää ns. välivuotta. Kyseistä pelaajaa asia jonkin verran harmitti ja sanoi vielä että ei kiinnostaisi pelata välivuotta pitävässä jengissä ja viimeistään joulun alla odottelisi seuran vaihtoa.

Tiedä näistä nyt sitten, mutta eipä tuo seuran toimintakaan tällä hetkellä juuri muuhun viittaa.

Tämä kuulostaa omaan korvaan hyvin mahdolliselta. Ei varmaan niin että seura tiedottaa pelaajille että nyt tuleva vuosi on välivuosi, vaan niin että pelaaja on lukenut rivien välistä ja tehnyt jonkunasteisen päätelmän. Siltähän tuo näyttää nyt muutenkin. Sen takia että Virtasen annetaan jatkaa ja se että on ilmoitettu että palataan vanhaan tapaan pelata kiekkoa. (Kivi ei ole siis ainakaan vielä lupautunut tulemaan.) Varsinaisia nimekkäitä vahvistuksia ei ole tulossa ja hyville seuran omille junioreille on tehty sopimuksia. Ja kun vielä tiedetään että seuraavaksi kaudeksi on tulossa kovia paluumuuttajia niin helppo nähdä että välivuosihan tästä tulee. Siinä on Tynillä tekemistä markkinointi kikkojen kanssa että saa omalle leivälle voita päälle.

Tulisivan rohkeasti julkisuuten tämänkin asian kanssa ja kertoisi vähän tilanteesta, suurin osa olisi ymmärtäväisiä ja valmiita auttamaan, nyt asia koitetaan pitää piilossa. Minä ainakin ymmärtäisin ja hyväksyisin sen että välillä tulee erilaisia vuosia ja silloin annetaan vastuuta omile potentiaalisille kyvyille.

Tänään tuli minullekkin kausikortin uusimiskirje mainoksineen. Toisella sivulla oli historia katsaus kuvien kanssa huippuhetkistä viimeisen viiden vuoden aikana. Kyllä hyviä hetkiä mahtuu mukaan ja niiden kautta on opittu seuraa rakastamaan, mutta nyt tulevaisuuden kohdalla lukee vaan että:

Uudet elämykset - Suuret tunteet.

Tuo pitää valitettavasti todella hyvin paikkansa.
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Kyllähän kausikorttimyyntiäkin ajatellen pitäisi jotain uusia pelaajauutisiakin tulla. Aika vähän on huhujakaan liikkunut, joten joko tulevat vahvistukset ovat pidetty hyvin salassa tai yksinkertaisesti isoja kaloja ei ole JYPin haaviin tarttunut. Eikö Virtasen valmennus kiinnostakaan...?
 

Hurraa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, FCV, Flames, Happee, JyP, Lohi
Välivuoden minä käsitän niin, että rakennetaan pikkuhiljaa uutta runkoa -> nuorennusleikkaus -> maksetaan tästä mahdollisesti korkoa menestyksen kustannuksella. Mikä taas on parempi kuin valmiiden pelaajien ostaminen ja siitä rahapulan kautta seuran täydellinen syöksykierre. Mutta samalla toivon koko organisaatioon "välivuotta" missä ajetaan uudenlaista markkinointia sisään ja nuorennetaan siltäkin osin.

Erään tutun kanssa juttelin tässä joka seurannut sen parikymmentä vuotta JYPin otteita kuten moni muukin täällä, sanoi samaa mitä itsekkin aistinut, että koskaan tällä aikavälillä ei seurasta ole kantautunut näin tunkkaista kuvaa kuin mitä nyt. Juurikin tämä oikea kausikorttia vauhdittava slogani: "Uudet elämykset - Suuret tunteet" on taas sitä mistä aita on matalin. Pyöritellään samoja sanoja ja muutetaan ehkä sijapäätteitä niin taas meillä on hieno ja repivä iskulause. Vielä ei ole sitä kausarin uusimisfiilistä tullut, eikä tällä menolla tulekkaan.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Kyllähän tämä kieltämättä näyttää uhkaavasti siltä, että ensi kausi neppaillaan pois alta Virtasen johdolla jämäukoilla ja 15-16 kaudeksi uutta valmentajaa kehiin ja liuta paluumuuttajia tuomaan imua takaisin Jyväskylään.

Jos Karri Kivi on sanonut ei, isolle liudalle KHL -tarjouksia niin tuskin kaveria Jyväskylään saadaan houkuteltua ellei halua nimen omaan perhesyistä pysyä Suomen kamaralla.
Tässä kohtin voi miettiä, että millä valmennuksellisilla meriiteillä Virtaselle myönnettiin suoraan 2 kauden sopimus...
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Tarkoittaa tuo välivuosi, että rosteri on nyt se mikä on! Turha sitä tällä valmennuksella laitaa rahaa ens kauteen muutenkaan. Säästellään rahaa ja odotellaan vuosi valmentajan vaihtumista.

Heikolta näyttää.
 

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Tarkoittaa tuo välivuosi, että rosteri on nyt se mikä on! Turha sitä tällä valmennuksella laitaa rahaa ens kauteen muutenkaan. Säästellään rahaa ja odotellaan vuosi valmentajan vaihtumista.

Heikolta näyttää.

Paljon huhuttu Vauhkonenkin meni sitten Lukkoon. Onko RD:n imu kovempi vai tilipussiko vaan isompi. No joo Vauhkosen perään nyt en kyynelehdi mutta jos nyt vaikka Harri Pesonen tekisi sopimuksen Lukkoon ohi JYP:in alkaisi todella huolestuttamaan. Tällaisia huhujahan on liikkeellä.
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Lukolla on muutenkin juuri nyt pirun kova noste päällä, muistuttaa kyllä RD:n projekti siellä todella paljon herran JYP-aikaa enkä ihmettelisi jos parin vuoden sisällä Raumalla nostellaan kannua. Joukkuetta vahvistetaan kokeneilla veteraaneilla, paluumuuttajilla, omilla lupaavilla junioreilla ja täsmävahvistuksilla. Ikävä myöntää, mutta JYP ei taida nykyisellään Janne Lahden tasoisia kavereita houkutella. (josko edes Vauhkosen tai Piitulaisen tasoisia?)
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Paljon huhuttu Vauhkonenkin meni sitten Lukkoon. Onko RD:n imu kovempi vai tilipussiko vaan isompi.

Todennäköisesti molempia. Nyt kun Lukkokin pääsi CHL:ään, niin sillä on tarjota rahaa, laadukas valmennus joka on näyttänyt että pystyy viemään joukkueen päätyyn sekä kehittämään pelaajia. JYPillä ei ole tarjota tällä hetkellä kuin nuo kaksi ensimmäistä.

En minä ainakaan Janne Lahtena kovin kauaa miettisi jos samantasoiset tarjoukset rahallisesti on pöydällä kumman valitsee.
JYPin pelaajauutisia odotellessa..
 

Nypsi

Jäsen
Mitkäs joukkueet ovat julkistaneet näitä "isojen kalojen" sopimuksia? Huhtikuuta mennään ja täällä on jo ensi kaudenkin suhteen luovutettu.
 

Seppochu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jeff Foss
Viime vuonna ensimmäinen "kova nimi" julkistettiin 18.4 (Mikko Luoma) ja toinen 2.5 (Jani Tuppurainen). Voikin siis sanoa, että eletään mielenkiintoisia aikoja kerta ensimmäiset treenitkin ovat nyt ensi viikolla.
 

Nypsi

Jäsen
No esim yllä mainittu Lukko.
Piitulainen, Vauhkonen, Lahti. Noista ei kyllä kukaan ole ns. iso nimi Liigassa. Lahti ehkä pienellä varauksella, jos pääsee takavuosien vireeseen. Jotenkin tuntuu, että vaikka tuo kolmikko olisi tullut Jyväskylään, niin täällä olisi alkanut hirveä itkeminen, että tässäkö nyt on Louhivaaran,Hubacekin ja Wärnin korvaajat.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Hubacekista sen verran että hänen facebook-sivuillaan (tai kyseessä taitaa olla tsekkiläisten ylläpitämä fanisivusto) puhutaan että Huba jatkaisi vielä JYPissä. Toki kyseessä ei ole Hubacek itse mutta kai noilla on jotain kontakteja itse mieheenkin sillä ainakin muutaman kerran on miehen kommentteja julkaistu ja jopa ihan haastatteluakin on tehty.
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kuten jo aiemmin huhuiltiin/tiedettiin, Auvitu siirtyy HIFK:n. Samoin Taipalus vaihtaa edarin paidan ylleen. Nämä herrat voidaan siis unohtaa ensi kauden spekuloinneista...

Vauhkonenkin tosiaan meni jo, saa nähä ketä tänne tulee. Hiljaista on, mutta niin monta kertaa on ennenkin (positiivisesti) yllättynyt puskista tulleiden siirtojen kanssa että toistaiseksi odottelen ihan luottavaisin mielin uutisia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös