Ilmoitukset

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki haukka on seuraavat kaksi kuukautta pelikiellossa syylistyttyään Jokerit-osiossa itsemoderointiin. Nimimerkin pitkä rikehistoria pidensi pelikieltoa huomattavasti.

Justin Hodgman, Pelicans

Viestiketju osiossa 'Pelicans' , aloittajana Shejbal, 22.08.2011 klo 18.30.

 1. egar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, AC Milan, FC Lahti
  Lainaus:
  Mielestäni Finleyn taklaus oli vaan hyvä ja kova niitti, ei törkeä enkä vingu mitään pelikieltoja. Ei mitään vikaa. Ihan vain tarkennuksena.
   
 2. BigRedBob Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
  Lainaus:
  Lahden yössä, ei vittu. :,D Te lahelaiset olette todella yössä. Siellä siis ei vain puhuta eri kieltä, vaan siellä eletään jossain oudossa rinnakkaistodellisuudessa, jossa suomen chicagon pikkupojat eivät muka paskoisi veriripulia housuun, jos joutuisivat pudottamaan hanskat samanlaisia tyyppejä vastaan, kuin mikä oli arkipäivää Finleylle ja Yonkmanille rapakon takana. Pystytkö arvioimaan montako lahelaista se nenän poskelle saaminen vaatisi? Onneksi siellä voidaan sentään kehuskella Jypin pelaajan saavutuksilla. Täällä muualla suomessa katsos osataan jättää kaukalon tapahtumat kaukaloon, niistä ei tarvitse vääntää nakkikioskilla eikä itkeä twitterissä. Vahva kivikauden henki elää yhä lahen matalissa otsissa.

  Vasikat tietää kyllä vanhastaan, missä raportointinappi on.
   
 3. Jari66 Jäsen

  Lainaus:
  Kaikenlaista harmia.
   
 4. firsov Jäsen

  Lainaus:
  Tää oli hyvä. Oikeesti. Mä tykkään sun tavasta lähestyä tätä asiaa:) Kiva lukea kun kissat oikeen ärjyy.

  Mäkin oon käynyt kerran metsässä.
   
 5. Tounaii Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans/ New York Rangers
  Lainaus:
  Hahaha, nyt hajosin nauruun!
  Täällä pääkaupunkiseudulla kun kaikki on vasikoita tai muita räkänokkia..
  Terveisii Myrtsist
   
 6. nipsu11 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Hodgman sai Nelosen äänestyksessä kunnian tulla valituksi Liigan ärsyttävimmäksi pelaajaksi. Äänisaalis ylivoimainen 33%. Liiga kaipaa juuri tällaisia tunteitaherättäviä, kiistanalaisia pelaajia! Näin saadaan Liiga kahvipöytäkeskusteluihin ja osaksi ihmisten arkea.
   
 7. Mastokaupunki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Oli muutenkin tuo äänestys pelsun dominointia. Taisi kolme turkoosia olla kuuden parhaan joukossa. (Hodgman, A Tyrväinen, Blood)
   
 8. Isotuoppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Moustaches
  Lainaus:

  "Ghettobootyt sheikkaa ja heitterit heittaa
  ."

  Tähän on Lahes totuttu ;)
   
 9. Turkoosisalpa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Kovin on kaksipiippuista Hodarin pelaaminen. On toki ratkaissut monta pistettä meille jatkoajoilla, mutta enpä tiedä ketä miehen viereen pitäisi istuttaa, että saataisiin miehestä hyötyä. Tänään kolmen Kärppä-maalin aikana jäällä ja kahden Pelsumaalin aikana kentällä.