Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Justin Hodgman, Pelicans

Viestiketju osiossa 'Pelicans' , aloittajana Shejbal, 22.08.2011 klo 18.30.

 1. egar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, AC Milan, FC Lahti
  Lainaus:
  Mielestäni Finleyn taklaus oli vaan hyvä ja kova niitti, ei törkeä enkä vingu mitään pelikieltoja. Ei mitään vikaa. Ihan vain tarkennuksena.
   
 2. BigRedBob Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
  Lainaus:
  Lahden yössä, ei vittu. :,D Te lahelaiset olette todella yössä. Siellä siis ei vain puhuta eri kieltä, vaan siellä eletään jossain oudossa rinnakkaistodellisuudessa, jossa suomen chicagon pikkupojat eivät muka paskoisi veriripulia housuun, jos joutuisivat pudottamaan hanskat samanlaisia tyyppejä vastaan, kuin mikä oli arkipäivää Finleylle ja Yonkmanille rapakon takana. Pystytkö arvioimaan montako lahelaista se nenän poskelle saaminen vaatisi? Onneksi siellä voidaan sentään kehuskella Jypin pelaajan saavutuksilla. Täällä muualla suomessa katsos osataan jättää kaukalon tapahtumat kaukaloon, niistä ei tarvitse vääntää nakkikioskilla eikä itkeä twitterissä. Vahva kivikauden henki elää yhä lahen matalissa otsissa.

  Vasikat tietää kyllä vanhastaan, missä raportointinappi on.
   
 3. Jari66 Jäsen

  Lainaus:
  Kaikenlaista harmia.
   
 4. firsov Jäsen

  Lainaus:
  Tää oli hyvä. Oikeesti. Mä tykkään sun tavasta lähestyä tätä asiaa:) Kiva lukea kun kissat oikeen ärjyy.

  Mäkin oon käynyt kerran metsässä.
   
 5. Tounaii Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans/ New York Rangers
  Lainaus:
  Hahaha, nyt hajosin nauruun!
  Täällä pääkaupunkiseudulla kun kaikki on vasikoita tai muita räkänokkia..
  Terveisii Myrtsist
   
 6. nipsu11 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Hodgman sai Nelosen äänestyksessä kunnian tulla valituksi Liigan ärsyttävimmäksi pelaajaksi. Äänisaalis ylivoimainen 33%. Liiga kaipaa juuri tällaisia tunteitaherättäviä, kiistanalaisia pelaajia! Näin saadaan Liiga kahvipöytäkeskusteluihin ja osaksi ihmisten arkea.
   
 7. Mastokaupunki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Oli muutenkin tuo äänestys pelsun dominointia. Taisi kolme turkoosia olla kuuden parhaan joukossa. (Hodgman, A Tyrväinen, Blood)
   
 8. Isotuoppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Moustaches
  Lainaus:

  "Ghettobootyt sheikkaa ja heitterit heittaa
  ."

  Tähän on Lahes totuttu ;)
   
 9. Turkoosisalpa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Kovin on kaksipiippuista Hodarin pelaaminen. On toki ratkaissut monta pistettä meille jatkoajoilla, mutta enpä tiedä ketä miehen viereen pitäisi istuttaa, että saataisiin miehestä hyötyä. Tänään kolmen Kärppä-maalin aikana jäällä ja kahden Pelsumaalin aikana kentällä.