Junttimaisinta mitä tiedät

  • 2 617 866
  • 13 540

Peltinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kaikki Kauko-idässä näperretyt vaatteet, joissa on mikä tahansa logo tai teksti ja jonka joku ostaa ihan itse. Mä laitan päälle ”logollisii” vaatteita vaan, jos saan sellaisia. Annan muiden mainostaa ilman korvausta tai jopa maksaen siitä.
Ennen vanhaan etelän rantakohteista tuotiin aina heikkolaatuisia rättejä joissa oli joku Lacoste tai vastaava hieno merkki. Nykyaikana niitä samoja saa kovaan hintaan ihan siitä lähimmästä kauppakeskuksesta.
 

Aces High

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Red Wings, HIFK Gimmat, THFC
Jostain uutisesta luin, että Bille Beino on siirtänyt tänä vuonna tuotantoaan Kiinasta Eurooppaan. Siitä pitää antaa rispektit. Muuten en kyllä kyseisen lafkan vaatteista ja logosta diggaa.
Eilen taidettiin uutisoida lafkan kassan kuivuneen, ilmeisesti muutokset ei ihan nappiin ole menneet...
 

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Popedan tulevasta solistista kohkaaminen.

En tosin tiedä, että mikä tuossa on kaikkein junteinta - itse bändi, se että bändi ilmeisesti edelleen aikoo jatkaa vai tämän uuden solistin arvuuttelu.

Nauroin itsekin, että oliko joku hieman muokannut kuvaa, jossa oli Tauskia, Reetua ja Meiju Suvas. En viitsinyt tarjota klikkausta. Mutta toki Popeda käsitteenä on jo tarpeeksi junttia.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Se jos yrityksen infot ja "kotisivut" on pelkästään Facebook:ssa, niin se on hyvin junttia toimintaa nykypäivänä.
 

Burtonn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Se jos yrityksen infot ja "kotisivut" on pelkästään Facebook:ssa, niin se on hyvin junttia toimintaa nykypäivänä.
Todella moni ei tätä ymmärrä, kaikki mikä on Facebookissa on heidän omaisuuttaan ja se voidaan poistaa mielivaltaisesti koska vain eikä siihen ole mitään nopan kopauttamista.
Joo meillä on tsiljoona seuraajaa ja tykkääjää (saatu arpajaisilla yms.) ja sivuilta voita tarkastaa kaiken maan ja taivaan väliltä kunnes yksi kaunis päivä ei voikaan....
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Ilta-Sanomat pitää liveseurantaa Mestis-pelistä.
 

ace

Jäsen
Ilta-Sanomat pitää liveseurantaa Mestis-pelistä.
Kerrankin kun Suomi-kiekossa tapahtuu jotain merkittävää niin se on kai sit junttia että media sitä seuraa? Ei kai siinä.

Omasta mielestä mahtavaa että väsyneen ja paikalleen jämähtäneen Liigan sijaan saadaan vihdoinkin hypeä ja otsikoita jääkiekosta, nimenomaan siitä pelistä eikä klikkejä tyyliin "Kohupelaaja" "Kohutaklaus" tai "Kohu kiekon kulisseissa".
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Ilta-Sanomat pitää liveseurantaa Mestis-pelistä.
Et oo tosissas? Tai mikä siinä on junttia? Laji, sarjataso, liveseuranta, vai osallistuvat joukkueet? Sen mitä eilistä peliä ehdin katsella, niin kyllä siellä aika "disko" oli ja jos ajattelee ihan jääkiekon ja laajemmin urheilun ystävänä, niin kyllähän tuo eilinen oli ns. place to be, jos yhtään tarinat urheilussa kiinnostaa. Isossa kuvassa toki se oli vain yksi Mestis-peli muiden joukossa sarjassa, jossa on myös tämä Keuruu-ulottuvuus. Mut joo, Liigassakin kuulemma pelattiin eilen jotain.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
kjeh saatana
 

Liitteet

  • Screenshot_20231022_203454_Facebook.png
    Screenshot_20231022_203454_Facebook.png
    487,2 KB · kertaa luettu: 163

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Tää vois saada paljon tykkäyksiä jossain nahkapallofoorumilla, mut täällä se on jopa todella vieras. Tuus nyt tarkentaan mikä siinä on junttia?

No, jos siellä pelaisi KeuPa ja Hokki, niin ei olisi liveä. Kummasti kehä III sisäpuolinen elämä aiheuttaa tämän.
 

Peltinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Piti kirjata jo aikaisemmin. Olin viikko sitten lauantaina Kangasalan keskustassa iltapäivällä kolmen maissa kun parkkiin pölähti kolme pakettiautoa. Yksi teipattuna ananaslonkerotölkiksi, toinen lonkerotölkiksi ja kolmas Sandels-tölkiksi. Kaikki viimeisen päälle professionaalisti jossain firmassa tehtynä. Autoista purkautui sällejä kuselle siihen tien varren puiden ympärille, aina kolme jokaiselle puulle. Yksi ei mahtunut puun äärelle ja joutui tyytymään seinään kuseksimiseen. Poppi soi autosta kovaa taustaksi. Oli kovasti hämmentävä kokemus ja ehdottomasti tämän ketjun kamaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös