Jukurit-TuTo To 4.11.2004

  • 1 907
  • 18

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Jukurit-TuTo 04.11.2004

Torstaina Kalevankankaalla iskevät yhteen kaksi aika erilaisista lähtökohdista pelipäivään lähtevää joukkuetta.

Jukurit on jo seitsemän ottelun voittoputkessa ja edellisestä tappiosta on ehtinyt vierähtämään yli kuukauden päivät. Kotiareenalla joukkue ei ole vielä tappioita kärsinyt, vaikka yrittäjiä on käynyt aivan sarjan kärkikastistakin.

TuTon takkuinen syksy taas ei ole vielä näyttänyt pelin kohentumisen merkkejä. Viime viikolla joukkue mm. jäi nolosti nollille kotihallissaan forssalaisia vastaan. Viidestä viimeisestä ottelusta turkulaisilla on plakkarissaan ainoastaan voitto Vantaalla.

Edellinen joukkueiden keskinäinen kohtaaminen Turussa syyskuun lopussa päättyi Jukurien selkeään 5-0 voittoon. Tähänkin otteluun Jukurit lähtee suosikkina. Tarkkana saa Jukurit kuitenkin turkulaisia vastaan olla, sillä mieleen muistuu samantyyppinen ennakkoasetelma viime syksyltä, jolloin Kalevankankaalla päädyttiin nihkeän esityksen jälkeen pistejakoon lukemin 1-1.

TuTon materiaali oikeuttaisi selvästi parempaan sijoitukseen sarjassa, mutta avainpelaajien loukkaantumiset ovat syöneet parasta terää. TuTo:lla on varmasti paljon hampaankolossa edellisestä Jukurit-ottelusta, joten asennetta heiltä varmasti löytyy. Jukurit on saanut joukkueen jälleen tervehdytettyä flunssa-aallon jälkeen. Vähemmälle peliajalle jääneet hakivat arvokasta tuntumaa Hollannin maajoukkuetta vastaan tiistaina ja joukkue onkin jälleen täydessä iskussa.

Odotukset ovat selkeän kotivoiton puolella, mutta Jukurit on aiemminkin saanut tällaisista peleistä sorvattua todella tuskaisia. Uskoisin Jukurien vahvan kotiedun kuitenkin jättävän pisteet Mikkeliin muutaman maalin erolla.
 

Makke

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
En elättele suuria toiveita TuTon pistesaalistuksen suhteen, sen verran hengettömältä ja veltolta joukkue vaikutti FPS:aa vastaan. Jos pisteitä ei tule, niin se on ihan sama häviääkö 1 vai 5 maalia. Pakollinen lopputulosveikkaus 4-0.
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Tuto herättää aina tunteita, kukapa ei muistaisi kauden 2000-01 huikeaa finaalisarjaa? Silloin vielä elettiin hurmosta Mikkelissä, taisi tuolla ratkaisevassa finaalissa olla 7 bussilastillista Jukurifaneja?

Mutta takaisin tähän päivään..Jukurit lienee tällä hetkellä Mestiksen "kuumin" joukkue Hokin ohella? Tume Jormakka on noussut ratkaisijaksi Vantaalla voitto-osuma, Kouvolassa ja Kalpaa vastan kentän kunkku. Strömberg haastaa Kuivalaisen puhuttaessa Mestiksen parhaasta molarista.

Eilen Hollanti pelissä Kai Tillasen otteita seuratessa iski kyllä pelko perseeseen, sen verran epävarmasti Tillanen esiintyi. Otteissa paistaa pelaamattomuus, herääkin kysymys pitäisikö kylmästi vaan antaa Tillasen pelata vielä esim huomenna? Mutta jotenkin tuntuu että ennen siirtoikkunan sulkeutumista Dufva käypi ostoksilla..Faktahan on että jos Ströbä loukkantuu pahemmin niin Tillanen/Lahikainen kaksikolla ei pitkälle pötkitä.

Pitkäänvetoon Jukurit saa sen verran pienen kertoimen( 1,25) että taidan kallistua vähämaaliseen tasuriin josta saa kertoimen 5.50..Jatkoajalla sitten Sata salamaa soi kun Essin ruoska osuu tolppien väliin. Essi on muuten mielestäni aloittanut kauden yllättävän hyvin 2 maaliakin jo tehtynä ja muutenkin varmempia otteita kuin muutamana viime kautena.

Mutta huomenna Jukureille jatkoaika voitto sanotaan nyt 3-2..ja yleisöä 987!
 
Viimeksi muokattu:

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Eiköhän Jukurit hoitane TuTon aika helposti. Oma peli normaaliin kuosiin, niin homma hoituu 6 - 1. Tietysti jos eka erä 0 - 0 ja laukaukset Jukureille normaalit 15 - 1, niin silloin turkulaisilla on saumat (montakohan muuten on turkulaisia?). Taitaa kaikki Jukuripelaajat olla rivissä?
 

Ttie

Jäsen
Suosikkijoukkue
KJT Miehet HC K (<-HC Kerava<-Sherwo), KJT, Kerho
Viestin lähetti pekutti
(montakohan muuten on turkulaisia?). [/B]

Tossa kopsahti nuijasi kiveen.

Jukureillahan syntyperäisiä Mikkeliläisiä on 6 ja lähikunnista Juva 1, Espoota ja Iisalmea en laske lähikuntiin.

Entäs Tutolla, Turussa syntyneitä 13 pelaajaa ja lähialueilta Raisio, Laitila, Kaarina, Nousiainen ja Rymättylä on 9 pelaajaa.

Elikäs kotipelaajia mestiksen paras. Hyvä TuTo

Salamissa toi kotipelaajien osuus onki sitte ihan omaa luokkaansa, syntymäkotikunaltaan kirkkonummelaisia on 0, naapurikunta Espoo paikkaa tilastoa 9 lä pelaajalla.

PS. Lähde Suomen jääkiekkoliitto n. 1.10.04
 

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Taisi pekutti arvella turkulaisten (lasken koko joukkueen turkulaisiksi, koska sieltä tulevat, olipa syntymäkunta mikä tahansa) miehistön vahvuutta illan ottelussa.

Loukkaantumisiahan on TuTo:lla kuitenkin jo aika liuta, mutta eiköhän TuTo kerää junioreitaan paikkaamaan menetykset, joten uskoisin joukkueiden lähtevän neljällä ketjulla..
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Viestin lähetti Ttie
Tossa kopsahti nuijasi kiveen.

Jukureillahan syntyperäisiä Mikkeliläisiä on 6 ja lähikunnista Juva 1, Espoota ja Iisalmea en laske lähikuntiin.

Entäs Tutolla, Turussa syntyneitä 13 pelaajaa ja lähialueilta Raisio, Laitila, Kaarina, Nousiainen ja Rymättylä on 9 pelaajaa.

Elikäs kotipelaajia mestiksen paras. Hyvä TuTo

Salamissa toi kotipelaajien osuus onki sitte ihan omaa luokkaansa, syntymäkotikunaltaan kirkkonummelaisia on 0, naapurikunta Espoo paikkaa tilastoa 9 lä pelaajalla.

PS. Lähde Suomen jääkiekkoliitto n. 1.10.04

Ei ollut mitenkään tarkoitus loukata. Yksinkertaisesti vaan en ollut niin tietoinen TuTon pelaajien taustoista, että kysyin asiaa. Kiitos sinulle valaisusta. Nykykiekossa vaan ei ole niin suurta väliä, ainakaan muille kuin faneille, onko syntynyt/kasvanut joukkueen kotipaikkakunnalla, tulos ja tehot ratkaisee. Joku vois sanoo, että jopa raha ratkaisee....:) Kiitos kumminkin.
 

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Kokoonpanot tänään

Jukurit

1 Mikko Strömberg Maalivahti
30 Kai Tillanen Maalivahti

Kenttä 1
15 Esa Hämäläinen Puolustaja
25 Mikko Mäenpää Puolustaja
14 Samuli Piiroinen Hyökkääjä
27 Tero Koponen Hyökkääjä
29 Olli Sipiläinen Hyökkääjä

Kenttä 2
8 Esa Saksinen Puolustaja
28 Joni Tuominen Puolustaja
9 Mikko Hakkarainen Hyökkääjä
12 Antti Laakso Hyökkääjä
24 Lasse Kanerva Hyökkääjä

Kenttä 3
6 Juha Salmu Puolustaja
7 Markku Erholtz Puolustaja
13 Miro Laitinen Hyökkääjä
18 Tuomo Jormakka Hyökkääjä
19 Tomi Lindfors Hyökkääjä

Kenttä 4
20 Ville Vuorisaari Puolustaja
22 Ilkka Kallioinen Puolustaja
10 Henri Hokkanen Hyökkääjä
17 Iivo Hokkanen Hyökkääjä
23 Jani Väänänen Hyökkääjä


TuTo

1 Kim Törnström Maalivahti
31 Ari Reunanen Maalivahti

Kenttä 1
6 Juha Peltonen Puolustaja
52 Jesse Saarinen Puolustaja
10 Markku Vuorisalo Hyökkääjä
11 Jussi Sipponen Hyökkääjä
39 Tero Forsell Hyökkääjä

Kenttä 2
5 Jussi Rantala Puolustaja
25 Vikki Tammelin Puolustaja
8 Ville Luoma Hyökkääjä
13 Miikka Tuomainen Hyökkääjä
42 Tomi Laurila Hyökkääjä

Kenttä 3
3 Petri Tähtisalo Puolustaja
4 Kai Syväsalmi Puolustaja
16 Timo Salo Hyökkääjä
23 Jussi Makkonen Hyökkääjä
71 Tapio Laakso Hyökkääjä

Kenttä 4
15 Ville Aaltonen Hyökkääjä
18 Tobias Kauppinen Hyökkääjä

Sen verran täytyykin ottaa puheita takaisin, ettei TuTo aivan täyttä miehitystä Mikkeliin saanutkaan. Jukureilta sittenkin sivussa Juha Silvander, mutta leveyttähän riittää..
 
Suosikkijoukkue
TuTo
Tuto on tosiaan nyt liikenteessä kolmella ketjulla, kun Jalavan lisäksi Leppänen on poissa. Pakkejakin on mukana tasan kuusi. Toisaalta, edellisestä ottelusta on lähes viikko ja seuraavaan on yli viikko, joten kyllä tälläkin porukalla pitäisi jaksaa painaa 60 minuuttia.

Tuto pelasi niin tolkuttoman huonosti FPS vastaan, että heiluriliikkeen periaatteen mukaan tänään Jukurit joutuu tiukille. Mikäli Reunanen onnistuu ja ylivoimapeliin on löydetty joku tolkku, on kaikki mahdollista.

Tuton kerroin on aika makea, houkuttelee yrittämään. Lopputulos voisi vaikka olla 2-4, viimeinen tyhjiin.
 

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Viestin lähetti Kaukalon laidalla

Tuton kerroin on aika makea, houkuttelee yrittämään.
Veikkauksen pitkäveto: 1,25-5,50-6,45
Aika huimahan tuo kerroin on, mutta uskon Jukurien vakuuttavien esitysten jatkuvan. Ainoa kompastuskivi Jukureilla voisi olla maalinteon todellinen tökkiminen, mutta siihenkin on vaikea uskoa, kun katsoo edellisiä pelejä..
 

TuTolainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Kyllä kieltämättä tuntuu vähän pahalta, kun TuTo ei tunnu oikein milloinkaan saavan sairastupaa tyhjennettyä. Varsinkin, kun loukkaantumiset pitävät kavereita useita viikkoja sivussa. Tämä näkyy tosiaan myös tämänkin päivän kokoonpanossa, mutta toivottavasti yritystä ja tahtoa löytyy siitä huolimatta.

Kyllähän sitä veikataan oman joukkueen puolesta eli vierasvoitto 3-5!
 

nollanolla

Jäsen
Suosikkijoukkue
HERMES & PELICANS & KPV
Vuorisalon Marre kiitää jäällä, toisessa kädessä on: litran mitta ja toisessa: naru jonka päässä roikkuu pässi.

Jukureita lämmittää vielä Kalpa voitto ja siihen on sauma iskeä.?
 

Wilzu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Viestin lähetti nollanolla
Jukureita lämmittää vielä Kalpa voitto ja siihen on sauma iskeä.?

Eipä tuo KalPan kaato tuntunut ainakaan Vaasan reissua haittaavan.. mutta ehkä joukkue on sisuuntunut hävittyään Hollannille.

Mielenkiintoista muuten, että Juha Silvander on poissa kokoonpanosta. Nelosketju näyttää muutenkin melko persoonalliselta, näinköhän Jukurit turvautuu Kouvolan pelin tapaan kolmella ketjulla pelaamiseen?
 

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Jukurit-TuTo 2-0

Aika mitäänsanomaton ottelu Mikkelissä. Jukurit hoiti ensimmäisen erän mallikkasti tehden pari maalia, mutta TuTon aneemisuus johti siihen, ettei loppupelistä juuri ole kertomista.

Jukurit yritti toisessa erässä enemmän, mutta peli meni keskialueen kiekotteluksi. Päätöserässä Jukurit alkoi varmistelemaan ihan aiheellisesti, sillä TuTo ei missään vaiheessa saanut kunnolla otetta. Muutaman hyvän paikan turkulaiset varsinkin päätöerässä järjestivät, mutta Strömberg oli jälleen loistava.

Runsaslukuinen varusmiesyleisö nosti katsojalukua (1405) ihan mukavasti, mutta huolestuttavan vähän siellä muuta porukkaa oli..
 

Jugorov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit, HC Sparta Praha, NY Rangers
Tylsä matsi

Tämän kauden huonoin ottelu minkä minä olen käynyt katsomassa. Jukurit pelasi surkeasti eikä TuTokaan ihmeitä esittänyt, tunnelma oli lattea ja tuomari syvältä ja poikittain. Jukurit tuli vissiin liian huonolla asenteella peliin, kun oikein mikään ei näyttänyt sujuvan ja TuTo voitti laukaukset Kalevankankaalla joka oli ennennäkemätöntä. Ströba pelasi sentään hyvin ja Jormakalla oli jotain yritystä jossain vaiheessa. Lauantaina voi olla sarvipäillä ukkospilvessä vaikeaa jos meinataan voittoputkea jatkaa. Asenteen on ainakin oltava toisenlainen kuin tänään.
 

JR 27

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Lukko, Port Vale
Jukurit hoiti pelin rutiini suorituksella. Ei ole ennustettavissa TuTolle kovin ruusuista kevättä, jos ei pelissä tapahdu huima parannus. Jukurit tyytyi pelaamaan hidasta kiekkoa!! Positiivisin Jukuri oli Salmu, hyviä ja järkeviä avauksia!
 

Makke

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Eipä nuo niukat tappiot paljon lohduta, varsinkaan, jos ne tulevat sen takia, että voittajajoukkue pelaa huonon pelin. Toivottavasti TuTon otteet paranevat jatkossa sen verran, että niukoista peleistä pystytään vääntämään myös pisteitä. Loukkaantumisia on sen verran, että ehkä niitä Lehkosen mainitsemia "lokki-luistelijoita" vai miten se meni, pitäisi alkaa harkitsemaan. Vaikka tiedän kyllä sen, että ilman rahaa, on vierastyöläisiä vaikea hankkia, halvemmaksi tulee omien junnujen peluuttaminen. Toki pisteitäkin pitäisi saada tai muuten karsintasarja on taas tälläkin kaudella todennäköinen.
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Tuskainen voitto Jukureille mutta kaikki lasketaan. Strömberg oli taas kerran loistava, Jormakka polki ja väänsi mutta maalit puuttuivat tällä kertaa. Henri Hokkanen oli todella pirteä, ei muuta kuin lisää jääaikaa junnulle jos otteet jatkuvat samanlaisina..Muuten huomasiko kukaan kuinka Tuton miehet jatkuvasti ajoivat Juha Salmua, jatkuvaa ärsytystä ja tönimistä tilanteen jalkeen. Yhdessäkin vaihdossa ensin mailalla käsille ja kohta perään takalus päähän josta tuli ansáittu jäähy. Mutta hyvin hallitsi Salmu hermonsa.

Tutossa Vuorisalo ja Forsell vetivät varmaan joka toisen vaihdon. Ja Tuton kannalta harmi että Reunanen hörppäsi turhan helposti Koposen vedon, tosin ei tuossa tianteessa pakkejakaan kauheasti voi kehua.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös