Jukurit pudotuspeleissä – kevät 2024

  • 57 891
  • 505

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Nyt kun näki videolta Kemppaisen maalilletulon ja Nässenin siirtelyn oman maalin edestä pois, niin pakko sanoa, että voi, voi. Nässenin miinukset aiemmiltakin kausilta todistaa pehmeyden omassa päässä. Ensi kaudelle kannattaa hommata näitä yleispuolustajia koodisanalla "Luuta".
 

HockeySpirit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Huomattavasti parempaa tekemistä kuin keskiviikkona, mutta minkäs teet, jos ei noilla maalipaikoilla saa kuin yhden sisään. Ruusultakin pari hyvää koppia eikä maalivahtipeliin ainakaan tänään kaaduttu. Hallissa oli ihan hyvä tunnelma, vaikka ei loppuunmyyty ollutkaan.

Tähän asti toistaa samaa kaavaa kuin KooKoota vastaan pari vuotta sitten, katsotaan kääntyykö tällä kertaa lopulta seiskapelissä Jukureille.
 

Constantini

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Harmittava häviö, aivan Jukurien hallinnassa mentiin lähes koko peli pl. jatkoaika jossa Kärppien kokemus puhui. Keväältä 2022 on piirtynyt ikuisesti verkkokalvoille kuva kun Jormakka ei saanut mistään sisään, ei edes tyhjään maaliin ja valitettavasti sama laulu jatkuu jälleen. Kokonaisuutena myös taistellaan aivan saman maalinteon tuskan kanssa kuin KooKoo-sarjassa vaikka täälläkin on loppuun asti jauhettu, että nyt on tulivoimaa joka ketjussa ja ei olla yhden ketjun varassa. 2 peliä tätä sarjaa takana ja mikään ei ole muuttunut. Kärkiäijät häviää kuvasta keväällä ja taustalta ei löydy tulivoimaa. Tähän mennessä puhtaat paperit saa vain Helenius ja Puistola. Huuhtasen laittaisin poppareille tänään. On enemmän taakka kuin hyöty joukkueelle.

Tämä playoffien maalinteon tuska liittyy kyllä pakosti Jokiseen henkisellä puolella. Ylipsyykkaako hän joukkueen kun pudotuspeleissä tämä maalinteko on meille niin mahdotonta.
 

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Nässen samalla oven avauksella penkin päähän. Romppaiselle tehtäväksi pitää oma maalialue puhtaana ja viskoa ne miehet ja kiekot kulmiin tai minnelie. Taitaa 'kärkipakkien' tehotilastot osoittaa jo pakkasta!

Ketjut siihen malliin, mihin vaihto-oikeudella häärivä Kärpät ei niin pahasti pääse iskemään.

Pahasti kuvasta häipyneet Jukuritähdet. Olisiko tänään sinun päiväsi?
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Huuhtanen Kovarcikien ketjuun, Batna kolmoseen, Leppänen neloseen ja tuoreet jalat Saloselta kolmoseen. Hynninen on 13. hyökkääjä. Rose jatkaa. Mäkiaho huiliin.
 
Viimeksi muokattu:

Kylkimyyry

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Siellä mennään OJ:n nimikko lennolla.
 

Liitteet

  • IMG_1925.jpeg
    IMG_1925.jpeg
    29,6 KB · kertaa luettu: 142

Governator

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Jukurit, SaPKo.
Maalinteko on ollut tuskaista, mutta se ei tule tuosta paranemaan, mikäli ammutaan vaan suoria laukauksia kohti maalivahtia. MV ei nyt Kärpillä joudu juuri koskaan poikittaisliikkeeseen, eikä onetimereitä eikä ohjureita ole paljon nähty. Toivon tosiaan että tempo ei ole pudonnut eilisestä, eikä aleta mennä Kärppien hitaampaan tahtiin missään vaiheessa.
 

Deeq

Jäsen
Suosikkijoukkue
OJ, Jukurit
Eilen 60min oltiin parempia ja jatkoajalla sitten ote lipsui. Tänään on luottoa vielä kääntää sarja tasoihin kuten parisen vuotta sitten, tosin silloin oli vastassa KK... Raksila ei ole helppo paikka pelata, vähämaalinen ja tasainen kamppailu voi olla taas tiedossa. Sarjaa on ollut todella mukava seurata, ainut miinus on se, että ollaan 2-0 häviöllä sarjaa ja tänään on about pakkovoiton paikka.

Liigan pahin itkupilli heti Tommi Miettisen jälkeen oli eilen koko pelin tunne herkässä, sekä jokaisen vaihdon jälkeen oli raitapaidalle asiaa ja ainakin yksi maila taisi pamahtaa paskaksi, vaikka pääsi kiukuttelun jälkeen aina valmentajan syliin! Oi kuinka söpöä Ville ;) Nyt väsyneenä iskekää vain lisää häneen.

Pakko yhtyä ainakin osan Kärppäfanien mielipiteeseen, että miten tuomarilinja voi olla noin paska molempiin suuntiin, vaikka ei ole edes esimerkiksi Kaukokari tai J.Heikkinen ollut kehissä.

Ylempänä puhetta herättänyt tähtipelaajien paskuus : Itse en olisi kyllä Hynnistä tiputtanut millään 13.hyökkääjän rooliin. Oli eilen Heleniuksen kanssa Heimon parhainta ja näkyvintä pelaajaa. Neloskenttä on hyvä kuten keväällä kuuluukin olla. Mäkiaho&Kovarcikit oli hyvänäköinen yhdistelmä vauhtia, mutta tsekeistä huokui jotenkin väsymys tai jokin. Soini on pärjännyt näissäkin peleissä hyvin. Puistolalle peukku. Rose on ollut kova, kunhan ei rasitu liikaa.

N.H#88 olisi voinut alkuun ainakin haistella tunnelmaa 13.Hyökkääjän roolista, koska miehestä ei ole oikeasti juurikaan hyötyä ollut. Menisi edes ärsyttämään ja riehumaan kamppailuihin, taklauksiakin mielellään näkisi pleijareissa. Jos on olkapää edelleen kipeä, niin mene katsomoon.
 

Riki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Kemppainen Turunen ja Koivunen oikeastaan ainoa kenttä joka saa hyökkäyspeliä aikaan. Mut jos YV ei toimi heimolla niin turha on haaveilla suurista voitoista näissä peleissä
 
Suosikkijoukkue
Jukurit, TML
Kärpillä laatu näkyy kaukalossa. Hyvin pysyvät pelikirjassa ja maalinedustalla hyvin jämäkkää tekemistä. Kolmannessa erässä sentään virheitäkin tekivät.

Jukurit saivat kuitenkin agrekiekolla ja luistimella painetta päähän ja ehkä 1-1 tilanne sarjassa olisi ollut kohtuus. Nässenin dumausta en oikein ymmärrä. Merkittävä kiekollinen pelirohkea pelaaja eilenkin.

Ylivoimapeli oli vaikeaa, johtuen Kärppien hyvästä puolustamisesta. Huuhtasen parastipaikalle saatiin pari vetopaikkaa ja nämä vaan pitäisi jotenkin saada taululle. Heleniuksella taas ei paljon päätä huimaa.

Turusen ja Koivusen kiukuttelu jäi mieleen. Yhdessä vaihdossa Turunen antoi Nordikselle mailaa turhassa paikassa ja sen jälkeen tuli runtua koko vaihdon. Seurauksena vihellyksen jälkeen tuomarille kanteleminen. Ei muistanut sanoa, kuka ensin siellä kouhotti. Istuin siinä Kärppäaition takana, niin hyvin kuului.
 

juurihoito

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO
Prkl Nordsäter
 

Deeq

Jäsen
Suosikkijoukkue
OJ, Jukurit
Koko alkuerä taas Jukureiden peliä, YV:mme on paskaa ja Kärppien AV ei ole päästänyt maalia johonkin 11-12peliin nyt…

Sitten 2-0 omiin, jippii!

Rose on kuumana, mutta ei voi noille paikoille mitään, ei sitten mitään.

Olli Jokinen, olet niin isäntä jätkä niin laita toi vitun Viitikon vävypoika Larsen poppareille ja postimerkki perseessä KalPaan, jumalauta on paska pelaaja.
 
Suosikkijoukkue
Jukurit, TML
Maalinteko on ollut tuskaista, mutta se ei tule tuosta paranemaan, mikäli ammutaan vaan suoria laukauksia kohti maalivahtia. MV ei nyt Kärpillä joudu juuri koskaan poikittaisliikkeeseen, eikä onetimereitä eikä ohjureita ole paljon nähty. Toivon tosiaan että tempo ei ole pudonnut eilisestä, eikä aleta mennä Kärppien hitaampaan tahtiin missään vaiheessa.
Maalinteko on ollut tuskaista juuri siitä syystä, että kovan punnertamisen jälkeen nuo suorat vedot ovat parasta mitä on saatu tuota kurinalaista muuria vastaan aikaiseksi.

Illat eivät ole veljiä keskenään, mut ei lähtenyt kolmaskaan matsi hyvin
 

tuke94

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Onhan tässä onneks vielä pari erää aikaa, mut tuntuu siltä et ei oikein löydetä nyt lääkkeitä mihinkään. Tais ne viimeset löpöt mennä siihen "playoff-viikkoon"
 

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Oman pään virheet ja pelaajien henkilökohtaiset taidot. Ei ne viisaat turhaa puhu runkosarjamestareista ja pudotuspeleistä. Larsen on kieltämättä taitava pelaaja, mutta näissä peleissä ei pärjää. Ymmärtäähän, kun nyt on vielä hillon makuun päässyt..
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Yksi maali meille voisi vielä tehdä ihmeitä. Se pitää vaan ensin tehdä ja hyvin mielellään pelin seuraavana osumana. Eihän se tarvitse kun tekee sen..
 

Gameson

Jäsen
Erikoistilanteet, maalinedustat ja maalivahdit. Niissä Jukurit häviää Kärpille ja siksi tämä sarja on näin vaikea. Vaikka kuinka hallitsee, maalin edessä pitäisi pystyä myös murtautumaan ja antamaan niitä viimeisiä syöttöjä.

Jukurien karvaus toimii, mutta ei Kärpät lopulta anna menetyksillä vaarallisia paikkoja. Vaikeaa on.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös