Jukurit pudotuspeleissä – kevät 2024

  • 57 975
  • 505

Constantini

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Ei ole kyllä hyvä merkki, että 1. Sentterin loukkaantuminen lamaannuttaa koko joukkueen näin pahasti. Tällä ekan erän pelillä sarja tulee olemaan 4-0. Hyvä, että edes omista päästiin pois koko erän aikana. Nyt on myös Huuhtanen, Puistola, O. kovarcik, Jormakka herättävä pelaamaan, koska koko erässä ei ollut yhtään mitään hyökkäyspeliä.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Michan tippuminen sotki pelin täysin. Nyt joutuu kierrättään ketjuja, kun ei ollut ylimääräistä hyökkääjää. Onneksi ei mennyt kuin yksi omiin. Erätauolla rivit kuntoon ja uudella ilmeellä.
 

Deeq

Jäsen
Suosikkijoukkue
OJ, Jukurit
En sano, että Turunen tahallaan olisi tuota tehnyt, mutta uudelleen, kun tilannetta kelaa näyttää, että Turunen koittaa vähintään puolivahingossa mailalla saada Michalta jalat alta ja sitä kautta saada tilaa Koivusen vetoon/passiin joka tulee maalia kohti... Paha miinus on kyllä tämä meille, jos ei YV:lle niin etenkin AV:lle ja 5v5 peliin.
 
Pahoittelut "värikkäästä" kielenkäytöstä, mutta vittu että vituttaa. Pelkkä Michalin poissaolo on valtava menetys, mutta tämän myötä myös veljensä pelaaminen heikkenee merkittävästi. Tai näin on ainakin aiemmin MUTULLA ollut.

Nuoret puolustajat vähän tärräsi, eiköhän parane pelin edetessä. Rivit kasaan kopissa ja voitolla Pulkkilan ABC:n kautta kotiin.
 

p_3ksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL, Jukurit
Näytti kyllä todella pahalta tuo Kovarcikin tilanne. Jos Turunen työnsi mailansa tarkoituksella Kovarcikin jalkaan, oli hyvin likainen temppu.

Pahalle näytti myös Clendeningin huitaisu aiemmin tällä kaudella ja sieltä Kovarcik kuitenkin taiottiin takaisin. Toivotaan, ettei kausi ole ohitse.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös