Jukurit - KooKoo La 8.1.2005

  • 4 059
  • 33

pekki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ahmat 4ever, HPK, RoKi-79
Viestin lähetti jesse72
Risto Dufva oli myös sairaana.

Vai oliko Risto yhä perheen kanssa lomalla? Lähtivät kuulema vuoden vaihteen tienoilla matkalle koko perheen voimin..

Muuten hyvä peli, mutta KooKoo oli yllättävän huono ja heikko. Kannattajatkin melko vaisuja, jopa erätauoilla oli vaisua porukkaa. Äänestääkö kannattajat jaloillaan Kouvolassa?

Kallelta hyvä peli maalissa, lukemat olisi voineet olla pahemmatkin, mutta toisin kävi. Kalle oli mies paikallaan tänään.
 

Wilzu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Viestin lähetti pekki
Vai oliko Risto yhä perheen kanssa lomalla? Lähtivät kuulema vuoden vaihteen tienoilla matkalle koko perheen voimin..

Risto kyllä taisi olla nuorten maajoukkueen matkassa USA:ssa, mutta toisaalta koko joukkueen suoritustaso oli välillä lähempänä perhelomaa kuin tosissaan pelaavaa leijonalaumaa.

Itse pelistä nyt ei paljoakaan ole sanottavaa tähän ketjuun. KooKoo oli vaisu ja valmentaja Mansikan kommentit hyvästä pelistä kyllä jäivät kummastuttamaan. Onneksi kaula karsintaviivan alle on vielä reilu, vaikka kyllä KooKoon tuolla materiaalilla pitäisi minun mielestäni olla tappelemassa kotiedusta.

Jukureilta hyvä suoritus tutun surkeaa viimeistelyä ja ylivoimapeliä lukuunottamatta. Paras esimerkki tästä oli toisessa erässä, kun Lindfors ja Jormakka pääsivät kahdestaan nokikkain Grahnin kanssa. Liikaa aikailua syötön kanssa, joten homma kuivui kokoon. Muutenkin paikkoja olisi taas ollut vaikka kymmeneen maaliin, mutta kun ei kiekkoakaan saada edes nousemaan niin helppohan maassa makaavan veskarin on torjua.

Jani Väänäsen puolesta kieltämättä harmittaa, ettei mieheltä tunnu onnistuvan juuri mikään. Pari harhautusta, mutta sitten kiekko karkaa. Kieltämättä nuo kämmit alkoivat huvittaakin jossain vaiheessa, mutta luulisi kohta olevan onnistumisenkin vuoro.
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Lipiäinen kertoi pelin jälkeen lehdistötilaisuudessa Riston tuoneen nuorten MM-kisoista mitalin sijaan kunnon räkätaudin, tästä syystä Dufvaa ei tänään hallillla näkynyt.

Toivotaan nyt että tuo vatsatauti saadaan kuriin. Hokki-Hermes peli jouduttiin siirtämään Hermestä vaivanneen taudin vuoksi. Siellä taisi olla 8-9 ukkoa pelikunnossa.
 
No voiko tässä tilanteessa kovin iloinen olla?? Tuskin kovin moni jukuri kannattajakaan hyppisi tasajalkaa kun turpiin tulee peli toisensa jälkeen.

Kausikortin saaneena käyn katsomassa joka kotipelin ja joka tappion jälkeen heitän lokaa niskaa mansikalle ja kumppaneille. Aktiiviset kiekonseuraajat varmasti käyvät peleissä mutta satunnaiset jättävät varmasti väliin. Olisi mukava nähdä paljonko miekkelissä olisi aktiivisia faneja kun joukkue pelaisia tolla tavalla.


Kalle on parantanut kyllä selvästi otteittaan. Hyvä kalle! Jokiraidan voi lähettää sinne mistä tulikin kuuleman perusteella!
 

pekki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ahmat 4ever, HPK, RoKi-79
Ok. No ehkä asia sitten on niin, Riston sukulainen vaan puhui muuta..No sama se :D
 

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Viestin lähetti Pelicans81
Olisi mukava nähdä paljonko miekkelissä olisi aktiivisia faneja kun joukkue pelaisia tolla tavalla.

Kalle on parantanut kyllä selvästi otteittaan. Hyvä kalle!
Ne vuodet on täällä nähty. Niitä kesti parikymmentä putkeen, joten niille muistoille - ei kiitos.

Kalle pelas tosiaan hyvin. Alkukaudesta mies oli epävarma, mutta nyt joukkueen paras. Jukureilla oli hyvät paikat 6-8 maaliin, mutta viimeistely kaatui yhteen mieheen.

Täytyy vaan ihmetellä KooKoon aneemista peliä. Mansikka oli siinä mielessä oikeassa, ettei joukkue jaksa 60 minuuttia, mutta nyt Mikkelissä hyvää peliä peli ei riittänyt edes erän vertaa. Toinen erä oli kouvolalaisittain katastrofi. Vain Grahn piti numerot siedettävinä, muut eivät tehneet juuri mitään.

Maalitilanteita KooKoolla oli tuskaisen vähän. Jukurit uinahteli muutaman kerran ja niistä syntyi parit vaarallisen näköiset tilanteet, mutta Stömbergiä ei yllätetä, ellei ole todellista tahtoa mukana.
Toivon KooKoolle piristyvää kevättä, mutta asenne täytyy löytyä uudelleen, sillä nykymenolla pistetili ei kartu.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Yksinkertainen kommentti pelistä voisi olla seuraava:

Kookoo oli umpi surkea. Jukurit pelasi hyvän pelin, ilman Kalle Grahnia ja huonoa tuuria (ainakin kaks tolppaa ja yks ylärima) lukemat olisi olleet Kookoolle tosi hirveet. Hieman pistää jo hymyilyttämään tuo Jukureiden maalinteon vaikeus/epäonni. Milloinkohan repeää oikein kunnolla ja paikoista laitetaan kiekko verkkoon? Jospa sitten KalPaa ja Hokkia vastaan...
 

Fordél

Jäsen
Mansikan kommentti pelistä: "Kokonaisuuten hyvä peli, mutta Jukurit oli totutun hyvä tänään." Ei hyvänen aika...Nyt meni kyllä viimesinkin luottamus tohon äijään! Siis kattooko se noita matseja ollenkaan vai onko se koko ajan selkä jäälle päin?! Siis miten voi olla kokonaisuutena ihan hyvä peli, jos ei saatu edes yhtään vaarallista tilannetta luotua?!

Kyllä on vaatimustaso laskenut ja rankasti, jos eilinen esitys oli hyvää peliä! Hyökkäyspää oli aivan lukossa, puolustus toimi joten kuten, mutta kaameita virheitä tuli edelleen liikaa ja niitä vastustajan maskimiehiä ei tunnuta millään saatavan siirrettyä Kallen eestä. Ihme, että Kalle sai noinkin hyvin torjuttua, sillä välillä maaliin eessä oli aivan järkyttävä maski. Ainoa siis mikä eilen toimi oli maalivahtipeli ja siitä iso plussa Kallelle!

Toi Mansikka on kyllä aivan sokea kaveri. Ja ilmeisesti sokeuttanut koko organisaation samalla. Kyllä nyt olis aika painaa sitä hälytysnappia ja tehä asioille jotain! Eihän tämmösellä pelillä voiteta edes Forssaa! Kohta varmaan riittää hyväksi peliksi se, että pojat on ajoissa hallilla ja saavat luistimet jalkaan...Herätys KooKoo:n organisaatio!!!
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Mansikka ei vaikuttanut edes pettyneeltä tuolla presissä pelin jälkeen. En tiedä mitä peliä Mansikka on katsonut kun totesi "kokonaisuutena hyvä peli". Todella haluton ja paska KooKoo oli eilen, ilman Kallea ja Jukureiden epäonnea 7-0 tai 8-0 olisi ollut lähellä. Muista pelaajista Hietakangas haki kontaktia ja "painikaveria" koko pelin ajan, turhaan..Ari Kovasta spekuloitiin Jukureihin kesällä, mutta onneksi ei tullut tänne. Juha Jokiraitakaan ei paljon huonommin voi enää pelata kuin eilen.

Toivotaan että KooKoo nousee suosta, joukkueessa on potenttiaalia mutta onko Mansikka väärä mies kaivamaan sitä esiin?

Niitä lamavuosia en kaipaa Mikkelin halliin, ne on nähty. Silloin oltiin syvällä matseissa oli alle sata katsojaa..Tuon ajan miehistä on mukana vielä ikoni-Kanerva..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös