Jukureiden harjoitusottelut 2004

  • 7 255
  • 63

Jugorov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit, HC Sparta Praha, NY Rangers
Re: Re: Jukureiden harjoitusottelut 2004

Viestin lähetti fiksi
Osaisiko joku mikkeliläinen kertoa, että mihin aikaan tämä peli alkaa, ja onhan paikkana varmasti Kalevankankaan jäähalli?

Ottelu alkaa klo 18.30 ja paikkana on varmasti Kalevankankaan jäähalli. Tervetuloa vain. Puolisentuntia ennen ottelua hallilla esiintyy paikallinen rock-bändi...
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Viestin lähetti mystical
Onko kokoonpanoista tietoa? Kuka mahto olla kaaneilla maalissa?

Jaakko Suomalainen aloitti ja pelasi noin 10 minuuttia ja tilanne oli 4-1, tilalle Markus Helanen. Jaskan piikkiin ei mene kuin ehkä tuo Lasse Kanervan 4-1 maali. Mutta kyllä oli Pelicans surkea, olivatko tukossa vai mitä lie? Tuntuu että pitkä ja kylmä talvi on Lahdessa edessä.

Jukureiden uudet miehet vakuuttivat. Erityisesti pakit Ville Vuorisaari ja Joni Tuominen vaikuttavat selkeiltä vahvistuksilta, myös Juha Silvander osoitti vaarallisuutensa. Antti Karhula antoi muutaman hyvän passin, mutta muuten numero 25 velvoittaa enemmän( aikaisemmin sillä pelasi Niko Kantelinen)

Tästä on hyvä jatkaa, viikonpäästä Sapkoa kaatamaan ja sitten alkaakin jo sarja...

PS. Ja toivottavasti tuo bändien livesoitto ei jatku hallilla tuolla volyymilla, olisi kiva kuulla omat ja kaverin ajatukset...joku akustinen homma voisi jopa toimia?
 
Viimeksi muokattu:

Jugorov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit, HC Sparta Praha, NY Rangers
Jukurit 7 Pelicans 2

Jukurit pelasi keskiviikkoiltana loistavan harjoitusottelun liigajoukkue Pelicansia vastaan. Ottelu oli jo 7-1 kunnes Kaanit lopussa Jukuripakkien haparoitua loppulukemat 7-2. Jukureilta liekeissä olivat Silvander, Kanerva ja Tuominen sekä Miro Laitinen, joka pelasi pitkästä aikaa erittäin hyvän pelin.

Pelicans oli koko ottelun altavastaaja ja Jukurit myllyttivät Pelicans-päädyssä melkein kokoajan. Hieman paremmalla viimeistelyllä ylivoimalla numerot olisivat olleet varmasti vieläkin rumemmat. Pelicans sortui kolmannessa erässä jäähyilyyn, mutta Jukurit ei pystynyt käyttämään kovinkaan hyvin ylivoimia hyödykseen.

Pelicans oli suhteellisen huono. Ja sen heikkoutta lisää vielä se, ettei Jukureilla ollut ottelussa Sir Risto Dufvaa vaihtopenkin takana, joten Lipiäinen hoiti valmennuksen. Lisäksi Jukureilta puuttui nuorten maajoukkuehyökkääjä Iivo Hokkanen. Pelicansilla näytti olevan lähes paras mahdollinen kokoonpano.

Harppa! Se sireeni oli hyvä kun saatiin, mutta sen voisi soittaa ainakin puolet kovemmalla volyymillä. Ei millään pahalla, mutta nyt se muistutti lähinnä mehiläisen pörinää ;)
 

Robinson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Jukurit, Viking Stavanger, Oilers
Pelicans hävisi Jukureille kaikessa. Maalivahtipelissä, kovuudessa, nopeudessa, puolustajien/maalivahdin avauksissa, taklauksissa...

Sanalla sanoen: Pelicans oli surkea

Ei voi muuta kuin harmitella lahtelaisten puolesta. Jos sama taso jatkuu niin ei voi kadehtia.
 

Pelikaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Re: Jukurit 7 Pelicans 2

Viestin lähetti Jugorov
Ja sen heikkoutta lisää vielä se, ettei Jukureilla ollut ottelussa Sir Risto Dufvaa vaihtopenkin takana, joten Lipiäinen hoiti valmennuksen. Lisäksi Jukureilta puuttui nuorten maajoukkuehyökkääjä Iivo Hokkanen.

No Pelicansin päävalmentaja Petri Matikainen oli samassa paikassa, eli nuorten maajoukkueen matkassa. Että tasoissa tältä osin. Muuten kotijoukkuehan olikin viiden maalin verran parempi.
 

pekki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ahmat 4ever, HPK, RoKi-79
Jukurikentälliset

Ottelussa Jukureiden kentälliset oli seuraavanlaiset:

1. kenttä Sipiläinen-Koponen-Piiroinen
2. Kanerva-Laakso-Karhula
3. Silvander-Hakkarainen-Jormakka
4. Väänänen-Laitinen-Lindfors

Pakkipareina ainakin ekassa erässä oli Erholtz-Saksinen, Vuorisaari-Salmu, Tuominen-Hämäläinen.

Kentällisistä laiturit voinee olla toisinpäinkin, en niitä niin jatkuvasti seurannut.

Ottelun tilastot löytyy Sarvipääfoorumilta.
 

JR 27

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Lukko, Port Vale
Viestin lähetti Robinson
Pelicans hävisi Jukureille kaikessa. Maalivahtipelissä, kovuudessa, nopeudessa, puolustajien/maalivahdin avauksissa, taklauksissa...

Eipäs nyt kehuta liigaa........ :) voittihan Pelikaanit kuitenkin jäähyboxit selkeesti.

Ilo huomata kuinka Lasse vaikuttaisi olevan paremmassa kunnossa kuin koskaan (itsellä jo kävi mielessä mahdollinen jäähdyttely). Vänän peli myös noin 23kertaa parempaa kuin viime kaudella ja uudet pakit todellisia vahvistuksia ja "järkevää" pelaamista. Itse pidin parhaana pelaajana Vuorisaarta!

Jukureiden otteissa ei mitään paniikkiratkaisuja puolustuksessa verrattuna edellisien kausien harjoitusotteluihin, kaikesta huolimatta todella hyvää peliä!! Mielestäni ylivoima tökkii, ilmeisesti sille ei ole uhrattu harjoituksia?? Olisi mukava nähdä Tillanenkin kehissä, jotta tiedettäisiin missä mennään 2-molarin osalta. Kyllä tässä saa aika luottavaisin mielin lähteä kauteen.
 

pekki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ahmat 4ever, HPK, RoKi-79
Kentälliset

Okei, meni ne muistin varaiset kentälliset sitten vähän pieleen..

Tässä ne oikeat siis :D

Sipiläinen-Koponen-Piiroinen
Laakso-Karhula-Kanerva
Jormakka-Hakkarainen-Silvander
Väänänen-Laitinen-Lindfors
H.Hokkanen


Saksinen-Erholtz
Tuominen-Hämäläinen
Vuorisaari-Salmu
Riepponen-Kallioinen
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Olipa tänään harvinaisen sekava käsiohjelma, vai mitä sanotte?
Jukureissa pelasivat
1. Mikko Strönberg
PUOLUSTAJAT
22. Jani Väänänen
20. Ville Vuosaari
27. Tero Koponen

Mitä mie peliä kattelin niin kyllä Vänä ja Tero hyökkäyksessä pelasivat.

HYÖKKÄÄJÄT
18. Tuomo Jorrmakka
25. Antti Karnula
26. Juha Silvande

Käsiohjelmat ovat muutenkin harkkamatseissa olleet juosten kustuja, toivottavasti jälki paranee huomattavasti sarjan alkaessa? Ja missä ne käsiohjelmia myyvät pikkujannut? Ja voisi edelleen jatkaa tuota vanhaa kunnon laukomiskisaa?

Vielä kerran tuosta tänään soittaneesta bändistä,intohimoisena rokin ystävänä tämän illan tuohu oli liikaa. Kauhealla volyymilla soitettu ylä-aste rokki kuuluu nuorisotalolle ei lätkämatsiin. Jos ei muuta niin sitten se Acu ja Monza vai mikä lie vaikka veivamaan sitä sinikeltaista hurrikaania ja muita covereita.

Ja mitä mieltä uudesta kuuluttajasta? Sidiä tulee ikävä, sanon minä...
 

Jugorov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit, HC Sparta Praha, NY Rangers
Viestin lähetti jesse72
Ja mitä mieltä uudesta kuuluttajasta? Sidiä tulee ikävä, sanon minä...

Huoh...

Sidiä tulee kyllä ikävä. Tämä uusi ei osaa hehkuttaa tai mitään muutakaan kunnolla. Miro Laitinenkin oli muuttunut Teroksi ja kuuluttaminen muutenkin sekavaa koko ajan. Noh toivottavasti tuosta paranee..
 

viikinkikissa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit IFK
Viestin lähetti jesse72
Ja mitä mieltä uudesta kuuluttajasta? Sidiä tulee ikävä, sanon minä...

Itse en eilen flunssan takia hallille kyennyt, mutta olikohan M.Ripatti kuuluttamassa kuten Kalpa matsissa. Voin kyllä sanoa, että kunhan alkukankeus ja jännitys häviää, niin siinä meillä on loistava SHOWMIES puikoissa. Sitähän en tiedä onko sitten annettu jotain määräyksiä ja miten tiukat on rajat mitä soveltaa kuuluttaessa. Ei muuta kuin tsemiä jatkoon!
 

Make

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Hyvältä näyttää

Harjoitusottelut on harjoitusta, mutta lupauksia antava on tuo 7-2 voitto liigaryhmästä. Tuntuu siltä, että Jukurit ovat vahvistuneet sitten viime kauden. Mutta niin pitääkin, sillä kovia ryhmiä tulee vastaan mestiksessä, Sport ja KalPa etunenässä. Silti Jukurit taistelee mitaleista kuten muinakin kausina, se on selvä.


Kovia jengejä tulee kyllä vastaan,
haastajan osa Jukureille käy.
Sportista ja KalPasta käy puhe ainoastaan,
ei veikkaajien listoilla Jukureita näy.
 

Pingu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Jukurit
Viestin lähetti jesse72

Ja mitä mieltä uudesta kuuluttajasta? Sidiä tulee ikävä, sanon minä...

No on niitä huonompiakin kuultu.
Seuralaiseni on hieman huonokuuloinen ja hän sai kuulutuksista selvää, toisin kun KalPa- pelissä, joten kyllä tämä ihan selvä-ääninen kaveri on.
Ei tietenkään Sidiin voi edes verrata, Sidi on ihan mestari alallaan.
Toivon, että tämä uusi kaveri ei käy matkimaan Sidiä, vaan pitää ihan oman linjansa, oli se mikä hyvänsä. Eiköhän tuosta vielä hyvä tule.

Ja se bändi soitti tosiaan "hieman" liian lujaa olosuhteisiin nähden, muuten olisi voinut jäädä kuuntelemaan, mutta ei viitsinyt korvatulppia käydä etsimään.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Hyvä Jukurit!

Sanokaa mitä sanotte, mut mun mielestä Jukureilla huomattavasti parempi joukkue kuin viime kaudella. Uudet pelaajat yllätti minut ainakin tosi positiivisesti. Karhulakin sopii Lassen vierelle kuin nyrkki silmään. Tästä on hyvä jatkaa. Laitetaan tosissaan KalPa ja Sport tiukille tällä kaudella.

PS. Ainut mikä jäi harmittaan on, että eikö yläasteen 8.luokkalainen ole opiskelija eli lippu 5 €!!!! 16 vuotias vanhempi veli kyllä on!!!!!!!
 

Jugorov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit, HC Sparta Praha, NY Rangers
SaPKo-Jukurit 4-7

Jukurit otti suurimaalisessa ottelussa voiton Savonlinnalaisesta SaPKosta. Jukureiden maalit tekivät:

Kanerva 1
Lindfors 3
Kiukas 3!!!!

Jukureiden maalissa pelasi Kai Tillanen.
 

Jukka L

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Hieno näyttö tosiaan Kiukkaalta! Kolme maalia ensi esiintymisellä edustuksessa. Jukureilla oli näköjään laitettu vaihde vapaalla ajassa 44 min. tilanteen ollessa 1-6. Sen jälkeen maalin teosta on näköjään vastannut Sapko.
 

Nyrpa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pässilauma!
No ei jukurit todellakaan näyttänyt löysäävän 1-6 tilanteessa. SaPKo vaan sai sellaisen AGREN päälle, että Jukurit oli aikalisään asti täysin vastaantulija.

Muuten Jukurit kyllä oli selvästi parempi
 

Jani82

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
Viestin lähetti pekutti

PS. Ainut mikä jäi harmittaan on, että eikö yläasteen 8.luokkalainen ole opiskelija eli lippu 5 €!!!! 16 vuotias vanhempi veli kyllä on!!!!!!!
Off-Topic yläasteelainen on koululainen ei ole opiskelija.
Opiskelija on vasta peruskoulun jälkeisissä oppilaitoksissa opiskeleva.
 

Horizontal

Jäsen
Suosikkijoukkue
KahVa - KalPa
Palataan vielä keskiviikkoon.. Upea matsi Jukureilta! Peli oli erittäin valmiinnäköistä. YV oli ainut ongelmakohta. Sitten torstaille...

SaPKo-Jukurit 4-7. 4 omiin Suomi-Sarja-jengiltä ei ole kovin hyvin pakiston osalta, mutta en peliä nähnyt joten pidän asiasta turpani kiinni. Kiukkaan 3 maalia ensimmäisessä edustusottelussa on upea suoritus! Lisää vain peliaikaa tästä lähtien kyseiselle herralle. Länsi-Savossa luki, että Iivo Hokkanen poelasi Savonlinnassa hyvin, mutta hänhän on Tshekinmaalla!??! Kyseessä siis taisi olla Henri Hokkanen ja hänellekin lisää minuutteja kentällä..kiitos!!!
 

essulu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo ja Kerho
Viestin lähetti Nyrpa
No ei jukurit todellakaan näyttänyt löysäävän 1-6 tilanteessa. SaPKo vaan sai sellaisen AGREN päälle, että Jukurit oli aikalisään asti täysin vastaantulija.

Muuten Jukurit kyllä oli selvästi parempi


Samaa huomioin minäkin. Näytti, että Jukurit olisi sipannut kolmannessa erässä tai oli muuten täysin myllytettävänä, 6-5:kin oli sillä hilkulla, ettei heilahtanut. Toki materiaalin leveys oli vierasjoukkuella toista.
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Saa nähdä millä miehistöllä Jukurit lähtee Sapkon kaatoon keskiviikkona? Nyt olisi tilaisuus antaa sitä jääaikaa näille omille nuorille( Kiukas, Hokkanen H, Riepponen) jotka jäävät sarjassa väistämättä katsomon puolelle, tosin jos Kiukas taas mättää muutaman maalin niin luulisi irtoavan näyttöpaikka myös Mestiksessä?

Mitä Sapkon kokoonpanoa katselin niin aika nimetön ryhmä, Jori Kokkonen ja Tomi Nyman tutuimmat nimet. Kokkonen pelasi muutama vuosi sitten Sportissa ja maalivahti Nyman on kiertänyt seuroja ahkerasti( Liigassa Hifk ja Ässät) ja on pukenut päälle myös useamman mestisseuran pelipaidan, huhujen mukaan ns. vaikea luonne..Jonka läpimurtoa on jo jokunen vuosi odotettu ja taitaa jäädä tulematta..?

Mutta Jukureiden pitäisi hoitaa peli mennen tullen, kylmä veikkaus 8-2.

Ps. Ja näillä Jukurien nuorilla on tilaisuus antaa näyttöjä Sapkolle, Suomi-sarja on sopiva kehittymispaikka jos Jukureissa ei jääaikaa irtoa. Riepponen on muistaakseni muutaman kauden aikana käynyt hakemassa Sapkosta jääaikaa, samoin Perttu Ahvenainen muutama vuosi sitten.
 

Nyrpa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pässilauma!
Jätetään ihan suosiolla se Nymanin nimi sieltä listoista pois. Mies on saanut lähtöpassit jo muutama viikko sitten, mutta SaPKo.fi sivuja vaan ei päivitetä, kuin sillon tällön ja silloinkin tulee vaan etusivuille muutaman päivän vanhoja uutisia.

Marko Leinonen on harjoitellut joukkueen mukana jo kuukauden päivät, mutta ei saa pelata ennenkuin on tehnyt sopimuksen. Siihen en kuitenkaan hirveästi usko sillä mies häipyy heti, jos saapi ulkomailta pelipaikan, muuten SaPKo on vaihtoehto.

Eli ulkopuolisille tuttuja vain Kokkonen, vaikkakin moni on pelannut SaPKossa jo Mestis kausina...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös