Jukka Jaloselle kenkää!

  • 453 396
  • 1 939

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Ainoa johtoryhmästä, joka on "huomannut" ongelmat ja yrittää keksiä niihin ratkaisuja!! Kuinka monta ratkaisuyritystä olette kuulleet Kummolalta, Kurrilta, jutilta, tv- asiantuntijoilta jne... J jalonen on niin yksin!! Ja hälle potkut? Mitä tästä jää sitten jäljelle?

Jos oikein ymmärsin viestisi, näit ongelmaksi juniorivalmennuksen? Jukka Jalonen itse sanoi aamun uutisten haastattelussa, että "meidän valmentajien sille asialle on jotain tehtävä. Ei sitä kukaan muu voi auttaa. Vastuu on valmentajilla". Tuossa siis puhuttiin suomalaisten surkeasta maalintekotaidosta ja mitä sille voitaisiin jo junnutasolla tehdä. Jalonen ei ainakaan huudellut Kummolaa tai Harkimoa apuun, vaan vieritti vastuun valmentajille.

Tässähän ongelma pitkälti onkin, mutta mistä esimerkiksi Kummolakaan tekee päteviä junnuvalmentajia? Junnukoutseille ei makseta juuri mitään ja usein siellä sitten isät koittavat valmentaa poikia sen minkä osaavat. Toki entisiä pelaajiakin on paljon mukana, mutta ei heilläkään ole välttämättä taitoa opettaa tärkeitä asioita, kuten luistelua, mailankäsittelyä, laukauksia jne.

Eli mikä oli se asia, johon halusit Kummolan ja Harkimon konkreettisesti puuttuvan?
 

FreezingHell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ja silti täällä itketään "pienen" Jukka Jalosen potkujen osalta... Varsinkin, joka on melkeinpä ainoa "päättäjä", joka on selvästi samaa mieltä tänne kirjoittajien kanssa!! suomen jääkiekon ongelmien osalta! Ainoa johtoryhmästä, joka on "huomannut" ongelmat ja yrittää keksiä niihin ratkaisuja!! Kuinka monta ratkaisuyritystä olette kuulleet Kummolalta, Kurrilta, jutilta, tv- asiantuntijoilta jne... J jalonen on niin yksin!! Ja hälle potkut? Mitä tästä jää sitten jäljelle?

100- metrillä sadanosan sekunnin eron (ehkä) saa kiinni Tunteella. Mutta ei ikinä, ei ikinä kymmenyksiä!! Vaikka kuinka huudat perkelettä! Mennään pelaamaan kulmiin, koska niin on aina tehty ja suomi poika sitten pärjää, noh huhhuh!
Tällä kertaa kyseessä on kuitenkin 60min kestävä joukkueurheilulaji, eikä 10s kestävä yksilölaji. Jalosen tehtävänä on maksimoida Suomen A-maajoukkueen tulos, ei kehittää juniorituotantoa tms. Niitäkin saa kommentoida mielellään, mutta näitä asioita voisi kommentoida vaikkapa elokuussa Vierumäeltä, ei kesken kisojen, mikä vaikuttaa itkemiseltä. Siitä saattaa kärsiä uskottavuus, jota ei näyttäisi tällä hetkellä olevan tuhlattavaksi asti.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Maajoukkue, Esa Tikkanen ja muut gurut
Tarkoitin, suomalainen jääkiekko toimii samallalailla kuin luonnon ravintoketju. Merien saastuminen tappaa ensimmäiseksi merikotkat (tässä tapauksessa suomen maajoukkueen.) Eikä kaloja. Kaikki ongelmat kertaantuu siis ravintoketjun yläpäähän, ja tästä vastaamaan on laitettu J jalonen, yksin!! Ilman vaikutusvaltaa hän ei ole mikään muu kuin syntipukki, (ja selittelevä yksinäisyys!)

Niinkuin tulee olemaan myös seuraava maajoukkueen päävalmentaja!!!

Summanen luuli olevansa turvassa (menestyksensä takia) kritisoidessaan vällisesti kummolaa, mutta miten kävikään? Kaverilla on maine mennyt. (omasta syystä tietenkin, tai... ehkäpä.. media ei olisi paljastanutkaan "totuutta", jos hän olisi ollut kummolan joo- joo-mies. Kukapa tietää?)

Kummola käyttää valtaa ilman minkäänlaista vastuuta, aina sopiva syntipukki edessään. Ja sillä vallalla valitaan maajoukkueen johtoryhmä, ja aikuisten oikeasti myös linjataan esim. tuo suomalainen juniorityö, jos tahtoa tai oikeammin, osaamista löytyy! Kummola kyykyttää suomalaista virkamiehistöä, sm- liigaa, olympiakomiteaa, itseasiassa mitä tahansa mitä vain itse haluaa. Naurettavaa edes väittää muuta!

Ja samaa tekee harkimokin, pienemmässä mutta yhtä tärkeässä mittakaavassa. Asian vierestä, Voisikohan Jokereiden medianäkyvyyttä ja sponsorirahoja siirtää vähän kuin vuorovuotena aina toisillekin seuroille ;) ??

Jalonen voidaan, ehkä pitääkin potkia poies, niinkuin seuraavakin päävalmentaja, ja sitä seuraava, ja sitä seuraava ja... Mutta jos oikeasti halutaan muutosta! Niin eihän mikään muutu, ennenkuin puututaan niihin, jotka sitä valtaa oikeasti käyttävät!!

nimim. Jagrenin iso perse ja supi suomalainen kulmapeli...

Edit. Otin tuon Harkimon keskusteluun mukaan "turhaan tai off topic", toivottavasti joku ei tähän takerru.. Harkimo on itse luonut sen minkä on luonut (kunnia hälle).

Mutta välillä vaan ärsyttää ajatuskin, että jos tuo jokereiden "iltalehtinäkyvyys" ja kabinettivalta olisi jonkun osaavamman käsissä, nii i... Miten lie olisikin asiat suomen maassa?
 
Viimeksi muokattu:

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Kummola käyttää valtaa ilman minkäänlaista vastuuta, aina sopiva syntipukki edessään. Ja sillä vallalla valitaan maajoukkueen johtoryhmä, ja aikuisten oikeasti myös linjataan esim. tuo suomalainen juniorityö, jos tahtoa tai oikeammin, osaamista löytyy! Kummola kyykyttää suomalaista virkamiehistöä, sm- liigaa, olympiakomiteaa, itseasiassa mitä tahansa mitä vain itse haluaa. Naurettavaa edes väittää muuta!


Kirjoituksesi on pelkkää katkeraa vuodatusta ilman mitään konkreettista asiaa. Esitä edes jokin korjausehdotus nykytilanteeseen.

Kummola on Suomen jääkiekkoliiton puheenjohtaja. Tietysti hän käyttää sen suomaa valtaa. Käsittääkseni tuohonkin elimeen puheenjohtaja kuitenkin valitaan demokraattisesti. Kummola on varmasti vahva johtaja, mutta ei siitä ainakaan haittaa ole ollut kansainvälisen jääkiekkoliiton varapuheenjohtajana. Aika hyvin Suomi on noita kotikisoja vuosien varrella saanut.

Harkimon ja Jokerien osuus tähän kaikkeen kurjuuteen jäi minulle vielä epäselvemmäksi, mutta varmaan tiedät paremmin.
 
Suosikkijoukkue
Maajoukkue, Esa Tikkanen ja muut gurut
Kirjoituksesi on pelkkää katkeraa vuodatusta ilman mitään konkreettista asiaa. Esitä edes jokin korjausehdotus nykytilanteeseen.

Katkeraa..?? Ei varmaankaan.

Vaan tosiasioihin huomion kiinnittämistä, mielestäni. Se että me grillataan yksittäistä valmentajaa, ei nyt vie keskustelua mihinkään.

Konkreetinen ehdotus?? Luulin juuri siitä kirjoittavani?? Ne kantaa vastuun, jotka valtaa käyttävät. Eli vaihtoon, suomeksi. Sama valta sitten jollekin muulle ja jos ei onnistu niin, sitten hänetkin vaihtoon jne...

Eli vallan ja vastuun pitäisi törmätä, edes joskus... Pleaasee.. Katkera loppuvenytys.

Kyllä minä nyt pyydän (kirjoitan) täysin mahdottomia, näköjään, ja vielä katkerasti ... Mulle potkut tältä palstalta!!
 

FreezingHell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vaan tosiasioihin huomion kiinnittämistä, mielestäni. Se että me grillataan yksittäistä valmentajaa, ei nyt vie keskustelua mihinkään.
Ei tämän keskustelun ole tarkoitus edetä mihinkään, koska täällä keskustellaan JJalosen edesottamuksista päävalmentajana. MJ-osiossa on joku kolme ketjua, joissa voi viedä keskustelua johonkin.
 

anatsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thrashers
Videotuomarit syöttää Lehkosen koirille. Heh. Asiallista juttua.

Nyholm: "Lehkosen Timppa niinkuin helvettiin... ihan oikeasti, se jätkä ei tajua mistään mitään. Vetää automaatilla pakkia sisään... Se jätkä on kassalla, ei voi asialle mitään."
Rantanen: "Etukäteen ei oo ollu mitään hajua kuka pelaa, miten pelaa ja missä pelaa"

Pelikirjatkin syötettiin koirille:

Rantanen: "Suomeen syntyi valmentajajohtoinen kulttuuri, joka tappoi pelaajat"

Toinen hyvä setti niiltä on toi "Energian puute tappoi Suomen"

Tosiaan Sihvosen ja väsyneiden valmentajien piikkiin voisi varmaan laittaa tän Suomen romahtaneen lätkäkulttuurin.

Olen poikien kanssa täysin samalla linjoilla. He käyttävät sanaa energia, minä tunne, mutta yhtä kaikki, samaa väsynyttä, kaavamaista kiekkoa he tarkoittavat.

Niin ja joku huuteli, ettei kukaan ole esittänyt varteenottettavaa vaihtoehtoa. No eikö jumalauta teistä kaksikossa Suikkanen-Nurminen olisi potenttiaalia? Ainakin saisivat sitä energiaa aikaseksi pelaajiin.

Mutta ei. J.Jalonen still going strong ja Kummola keksii valittaa Slovakian kisojen jälkeen, kuinka siellä myydään kaljaa kaupoissa ennen aamu yhdeksää ja kääntää huomion kisapaikan olosuhteisiin ei omiin joukkoihin.
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Sitä minä ihmettelen, että minkä takia suomalaisen aikuisen miehen pitää saada joku valmentajaksi kutsuttu kaveri luomaan henkeä? Siellä on kolmekymppisiä ja selvästi vanhempiakin kavereita, jotka ovat nähneet jo kaikenlaista urheilun saralla. Kyllä se hengen luominen lähtee pelaajista ja näistä kavereista. Urpoin kommentti tällä palstalla pitkään aikaan oli jonkun heitto, että kuinka koutsi voi esim. nostattaa henkeä pistämällä kaverit rinkiin kädet hartioille ja sitten vähän möykätään. Ei siellä mitään lapsia tai junnuja ole!

Vahvasti epäilen, että monessa muussa maassa ei edes käytäisi tällaista keskustelua hengen luomisesta ja valmennuksesta.
 

anatsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thrashers
Sitä minä ihmettelen, että minkä takia suomalaisen aikuisen miehen pitää saada joku valmentajaksi kutsuttu kaveri luomaan henkeä? Siellä on kolmekymppisiä ja selvästi vanhempiakin kavereita, jotka ovat nähneet jo kaikenlaista urheilun saralla. Kyllä se hengen luominen lähtee pelaajista ja näistä kavereista

No kerrotko, että miksi helvetissä tätä ei sitten tapahtunut? Oliko se sitten kapteeniston vika? Kyllä minusta valmentajallakin on jotain tekemistä sen kanssa, jos pelaajat eivät syty pelamaan.

Urpoin kommentti tällä palstalla pitkään aikaan oli jonkun heitto, että kuinka koutsi voi esim. nostattaa henkeä pistämällä kaverit rinkiin kädet hartioille ja sitten vähän möykätään. Ei siellä mitään lapsia tai junnuja ole!

Okei. No läprätköön sitten jokainen niitä ipodejaan ja pyöritelköön kelloja yksin omissa nurkissaan. Jos sillä saadaan joukkuehenki nousemaan, niin hyvä. Tuo "yhteisrinki tjsp." nyt oli vain esimerkki, ehkä huono sellainen, mutta kumminkin pointtina oli se, että nostatetaan yhteishenkeä ja taistelufiilinkiä ja sellaista ajattelua, että "haluan pelata joukkueelle ja yhteiselle tavoitteelle". Kerrotko vielä, että miten aikuisten miesten tämä pitää tehdä, niin ei jää epäselvyyksiä?
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Jaloselle kenkää. Listaan muutaman syyn, jotka nyt tulevat mieleen. On muitakin syitä, mutta muutaman tunnin yöunien jälkeen ei pysty parempaan.

1) Ylivoiman organisointi. Suomen ylivoima oli koko kisojen ajan aivan järkyttävää. Käytännössä mitään muuta ei yritetty kuin pakin vetoa viivalta. Voiko odottaa taktiikan toimivan, jos maalilla ei ole vahvaa puurtajaa työntämässä pakkeja sivuun ja tekemässä maskia? Ei todellakaan voi.

2) Ykköskentän pitäminen samana läpi turnauksen. Ei varmaan tarvitse perustella muuta.

3) Saunakavereiden valinta ja antamalla iso rooli. Olisin itsekin Miettisen kisoihin valinnut, mutta en todellakaan ykköskenttään tai ylivoimalle. Muita HPK- ja JYP-taustan omaavia pelaajia joukkue oli puolillaan. Santalasta en jaksa edes puhua. En tietenkään tarkoita, että kaikki kyseisten joukkueen pelaajat olivat vääriä valintoja.

4) Munattomuus. Tekosyiden etsiminen. Vastuun siirtäminen muille. Jalonen on antanut itsestään neitimäisen kuvan.

5) Näytöt. Olympialaisten kolmossija oli OK, mutta tapa, jolla pronssi "voitettiin" ei itseäni kyllä tyydyttänyt. Jenkkien persraiskauksen jälkeen ei pronssi kyllä tuntunut yhtään miltään, eikä ollut missään tapauksessa juhlimisen paikka. Kaksissa MM-kisoissa ulos puolivälierissä paskojen esitysten jälkeen.

Bye bye!
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Eikun ihan oikeasti. Mikä on vikana, jos suomalainen pelaaja ei usko voittoon, eikä osaa taistella kentällä, jos siellä ei ole juuri oikeaa valmentajaa penkin takana? Kuinka usein esim. NHL:ssä uutisoidaan, että valmentaja loi meille niin hyvän hengen, että taistelimme voittoon asti? Kyllä siellä puhutaan johtavista pelaajista, eikä mistään valmentajista.
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
4) Munattomuus. Tekosyiden etsiminen. Vastuun siirtäminen muille. Jalonen on antanut itsestään neitimäisen kuvan.

Tämä on kieltämättä erikoista. En muista tämän tyylisiä kommentteja ajalta seurajoukkueen valmentana. Nyt niitä näyttää tulevan lähes liukuhihnalta. Tähän päälle vielä Kummolan sammakot, jotka kieltämättä syövät valmennuksen uskottavuutta.
 

anatsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thrashers
Eikun ihan oikeasti. Mikä on vikana, jos suomalainen pelaaja ei usko voittoon, eikä osaa taistella kentällä, jos siellä ei ole juuri oikeaa valmentajaa penkin takana? Kuinka usein esim. NHL:ssä uutisoidaan, että valmentaja loi meille niin hyvän hengen, että taistelimme voittoon asti? Kyllä siellä puhutaan johtavista pelaajista, eikä mistään valmentajista.

Itseluottamuksen puute? Pelko epäonnistumisesta? Kun miettii amerikkalaisia ihmisiä ja heidän menttalitettiä, niin ensimmäisenä tulee mieleen henkilö, joka "puhuu isosti" ja siitä kuinka "amerikka on paras" ja me suomalaisethan pidämme heitä itsekkäinä ja tämän vuoksi vähän halveksimme tuollaista ajattelumallia. Eikö totta? Totuus on kuitenkin se, että tuollaisella ajatusmaailmalla pääsee urheilussa, ja elämässä yleensä, usein pitemmälle kuin jos vähättelee itseään ja ujostelee kehua itseään. Ehkä se mentaalivalmentajan hankkiminen ratkaisee ongelman.
 

pokki

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Minnesota Wild, Manchester United
Eikun ihan oikeasti. Mikä on vikana, jos suomalainen pelaaja ei usko voittoon, eikä osaa taistella kentällä, jos siellä ei ole juuri oikeaa valmentajaa penkin takana? Kuinka usein esim. NHL:ssä uutisoidaan, että valmentaja loi meille niin hyvän hengen, että taistelimme voittoon asti? Kyllä siellä puhutaan johtavista pelaajista, eikä mistään valmentajista.

Niin, tämä on hyvä kysymys myöskin. Omat kokemukseni ovat tietysti omia kokemuksia, mutta kyllä aikuistasolla valmentajien psyykkaus on ollut erittäin vähäistä omissa joukkueissani. Samaa näkökulmaa tuen itsekin valmentajana, kyllä tunteen ja tahdon on lähdettävä pelaajasta itsestään. Varsinkin, kun puhutaan aikuisista ihmisistä. Juniorijoukkueissa sitä meuhkaamista vielä tarvitaankin, jotta saadaan poikien fokus peliin.

Miksi sitä tunnetta ei sitten aina ole? Sekin on hyvä kysymys. Ihminen ei ole kone ja joskus tulee pitkiäkin jaksoja, jolloin ei vain jostain syystä saa itsestään revittyä kaikkea irti. Silloin on yhdentekevää huutaako siinä korvan juuressa hannujortikat vai ei. Tämäkin ihan omien tuntemuksien pohjalta.

Tarkoitus ei ole esittää kaikkitietävää omien kokemuksien kautta, ainoastaan tuoda toisenlainen näkökulma koko keskusteluun. Itse kun en kyllä ole koskaan voinut syyttää koutsia siitä, että olen pelannut päin persettä. Nimenomaan, kun puhutaan hengettömyydestä.

Aika paljon tässäkin ketjussa esiintyvä keskustelu perustuu pelkkiin oletuksiin Jalosen johtamisesta. TV näyttää kolmetuntisen lähetyksen aikana Jalosta yhteensä viisi minuuttia ja joka ainoa kerta pelikatkolla. Voiko siitä todella vetää johtopäätöksen, että siellä ne RD:n kanssa seisovat kuin tatit koko ottelun vierekkäin ja supattelevat toistensa korvaan vailla minkäänlaista reagointikykyä?

Täällä ei myöskään kukaan tiedä mitä ja millä tavalla JJ on puhunut pelaajilleen erätauoilla. On pelkkä oletus, että hän valmentaa joukkuetta niin tai näin.
 

jokerit67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kummola jyrähti, että Jukka jatkaa eikä asiasta edes keskustella. Suurempaa jyrähdystä odotellessa ehdotan ketjun sulkemista ja viikon bannin antamista Jukan vastaisista lausunnoista.

http://www.mtv3.fi/urheilu/mmlatka2010/uutiset.shtml/arkistot/mmlatka/2010/05/1128747

Tässä tapauksessa olisi syytä kokeilla Dufvan ja Lehkosen korvaamista. Ja jos sekään ei toimi, niin Jalosen aika on ikävä kyllä ohi maajoukkueessa. Lehkosen puolustuspeluutus oli aivan naurettavaa tässä turnauksessa. Koko peli vedettiin aina läpi systemaattisesti 1.pari, 2.pari, 3.pari ym. tilanteesta riippumatta.
 

Rike.K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kissapedot

Vittu mitä paskaa. Olen seurannut 20-vuotta Suomen maajoukkueen otteita ja jos tälle jengillle antaa kiitettävän, niin sitten pakko on olla vika siinä etten ymmärrä alkuunkaan jääkiekko nimisestä pelistä tai sitten maajoukkueemme johto on aivan pihalla.

Totuus on vain se että valmennus ja johto on aivan perseestä nykyleijonilla, ei se puuttuva pelaajamateriaali. Tämäkin on se naurettava myytti, jota täälläkin jaksetaan aina jankata. Jos ihan puhtaasti katsoo tilastoja, niin Suomen pelaajien määrä kansainvälisillä kentillä on ollut koko ajan kasvussa, mitään sen suurempia notkahtuksia ei ole tapahtunut, muuta kuin siinä että maajoukkueemme ei enää pärjää samalla tavalla.
 

Fernando

Jäsen
Suosikkijoukkue
los serranos
Vittu mitä paskaa. Olen seurannut 20-vuotta Suomen maajoukkueen otteita ja jos tälle jengillle antaa kiitettävän, niin sitten pakko on olla vika siinä etten ymmärrä alkuunkaan jääkiekko nimisestä pelistä tai sitten maajoukkueemme johto on aivan pihalla.

Totuus on vain se että valmennus ja johto on aivan perseestä nykyleijonilla, ei se puuttuva pelaajamateriaali. Tämäkin on se naurettava myytti, jota täälläkin jaksetaan aina jankata. Jos ihan puhtaasti katsoo tilastoja, niin Suomen pelaajien määrä kansainvälisillä kentillä on ollut koko ajan kasvussa, mitään sen suurempia notkahtuksia ei ole tapahtunut, muuta kuin siinä että maajoukkueemme ei enää pärjää samalla tavalla.

Tuota totuutta ei uskalleta Jääkiekkoliitossa katsoa silmiin, kun tippuis johtohahmojen palkat puolella! Vituttaa oikein kun ei missään pärjätä. Joskus pärjättiin hädin tuskin sodassa, mutta nyt saadaan jo kaukalossakin pataan.. Ei siitä niin kauaa ole kun Mikko vei Suomen finaaliin tai Jokinen siiiiirsi kiekon maaliin...
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Tässä tapauksessa olisi syytä kokeilla Dufvan ja Lehkosen korvaamista. Ja jos sekään ei toimi, niin Jalosen aika on ikävä kyllä ohi maajoukkueessa. Lehkosen puolustuspeluutus oli aivan naurettavaa tässä turnauksessa. Koko peli vedettiin aina läpi systemaattisesti 1.pari, 2.pari, 3.pari ym. tilanteesta riippumatta.

Laskes nyt ensin kuinka paljon se puolustus vuoti, suhteessa keskiarvoon kisoissa peliin 7 asti, mieti sitten uudestaan mikä osa-alue kusi ja miksi, voidaan sitten olla ytimessä, eikä vaan päätä paukuttamassa vailla ymmärrystä.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Laskes nyt ensin kuinka paljon se puolustus vuoti, suhteessa keskiarvoon kisoissa peliin 7 asti, mieti sitten uudestaan mikä osa-alue kusi ja miksi, voidaan sitten olla ytimessä, eikä vaan päätä paukuttamassa vailla ymmärrystä.

Pelikirjan tilastoliite ei kerro koko karua totuutta.

Peluutus on vaan siitä jännää hommaa, että monotonisella tasaisuudella se voi toimia, mutta joskus vaan paremman tuloksen saisi aikaan sillä, että on silmää vähän ylipeluuttaa ns. kuumimpia pelaajia. Tiivistää hetkeksi, kyllä tällä tasolla joka jannun egon on kestettävä, jos ei tulekaan kaikille samat sekunnin osat kentällä. MM-kisat eivät ole mikään Kanta-Hämeen maakuntahöntyily.

Lisäksi yksi olennainen asia on, ketkä pelaavat viimeiset vaihdot ja muut tiukat tilanteet. Kukkonen-Jaakola oli hetkittäin melko suurissa vaikeuksissa omassa päässä, ja kas kummaa, siellähän ne painoivat itseään vasten Jagrin ahteria jatkoajan lopun. Kummolan sanoin, kaikki näkevät puolustusmateriaalin ongelmat, mutta ei silti läsnäolevia voi peluuttaa kuin e-junnujen kesätreeneissä. Kyllä aikuinen valmentaja on vastuussa teoistaan, vaikken nyt suoraan Videotuomareiden tyyliin kaikkea kaataisi T.Lehkosen niskaan.

Jalonen jatkakoon, mutta minua ainakin ärsyttää tämä Leijonien ongelmien ulkoistaminen. Syy epäonnistumiseen ei koskaan ole valmennuksessa vaan aina muualla. Loppuu kunto, media painostaa, hallit katon valot näyttävät vinoon, aamiainen oli 5 minuuttia myöhässä .... ... ... ei tullut uni simmuun yöllä, jänskätti... Vähän karrikoin, mutta tämä vinkuminen kaikesta kaukalon ulkopuolella saisi loppua. Tähän loppuun lainaan videotuomareita: "jos ei kestä median painetta, pysyköön pois".

EDIT

No, ihmekös tilastot nostetaan koko ajan esiin, kun Jalonen itse perusteli pakkien peluutusta tilastoilla, meillä on myös tilastot tukenamme. Jääkiekkoa viedään Suomessa rakettitieteen suuntaan, mutta aikaan ei saada kuin Saukin ja pikkuoravien kuuraketti. "Saukki kiertää vaan pari kierrosta, ja jälleen palajaa..."
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös