Juhani Tamminen – tribuuttiketju

  • 826 118
  • 8 963

Devon

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Saanen korjata? Maestron Amerikan tuliainen oli kyllä Fordin veljien tuotos, mutta ei suinkaan urheilullinen Mustang, vaikka mielestäni se olisi sopinut Atleettisen ammattiurheilijan kärryksi enemmän kuin hyvin. Manun valinta osui järkevään ja käytännölliseen vaihtoehtoon Ford Granada V8 5.0 Ghia.
Kiitos korjauksesta. God is in the details. Niin se vaan menee, myös veljien tuotoksessa, atleettisuudessa kuin käytännöllisyydessäkin.
 

Nosebleed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, San Jose Sharks
Kommentteja 12.1 päivityksestä

Fani
Kuntosalisi on varmasti world class tasoa?? Voin vain kateellisena kuvitella!! Mitä kaikkea treenaat nykyään??

Tami
Homman nimi nykyään: Kuntopyörällä 30 - 40 min lämpöä, sitten isot lihasryhmät ja metodina: Paljon toistoja, pienet painot!! Simple as that!! JT

Fani vastaa
Kuulostaa ammattilaisen treeniltä-take my word!!

Kaarlo Kangasniemi
Tami. Tarkoititko Pohjois-Koreaan pitää lähteä Suomen Hallitus presidentin johdolla. Nehän tappelivat jos melkein käsirysyä vaalibaneelissa.

Tami
Hyvä ajatus Kalle, olisi mielenkiintoista nähdä Sanna & Team niissä kehissä!! JT


Sama fani kysyy taas
Juhani Tamminen kuulutko sinä Tami Sanna Marinin faneihin?? Peukku

Tami
Arvostan hänen hillittyä charmiaan, mutta en fania, se vaihe - fanitus jäi 1950 luvulle, silloikin kohteena aikakauden kiekkoilijat , Juuso Wahlstenin , Ilkka Mesikämmenen ; Lasse Oka Oksasen johdolla!! JT
 
Viimeksi muokattu:

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Loistava haastattelu Ylen aamuteeveessä by @Vastajännäri !! Aihe luonnollisesti submarines are coming! Antsan sanoin:" Nyt hereillä siellä" !! Br, Frankie
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Huomenta Suomi ja Tami Entustiastit!! @Fiftie on ytimessä!! Chapeau ja ketju ylös omalle paikalleen ! Keep rocking!! Br, Frankie
 

Knox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers
Oma äitini paljastui vastajännäriksi. Käytiin tänään vanhempieni luona kylässä, ja jossain vaiheessa keskustelimme siitä, miten hänen työnantajansa tapasi tilata jonkun puhujan firman juhliin. Äitini sitten totesi, että monta hyvää puhujaa oli, mutta ylivoimaisesti surkein oli Juhani Tamminen. Juhanin puhe oli kuulema tunnin mittainen ylistys Tammisesta ja hänen saavutuksistaan, minkä lisäksi maestro oli vetänyt selvästi herneen nenäänsä, kun kirjat eivät menneet kaupaksi.

Ajattelin tilata äidilleni Tamin kirjan äitienpäivän lahjaksi. Joko @Lert on kirjansa saanut? Ymmärtääkseni toimitusaika on pahimmillaan yli puolitoista vuotta.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Mäkin olin kerran kuuntelemassa Tamia! Minusta se oli kiehtova päälle tunnin veto...jostakin. Ainakin saimme kuulla, että miten Michael Jordanin ja Bullsin tiet kohtasivat aikoinaan. Tosin siinä taisi olla opetuksena tiimityöskentely. On siinä kaverilla jonkinlaista karismaa, mutta sen jälkeen Don Tami ei ole firmamme tilaisuuksissa esiintynyt.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ymmärtääkseni toimitusaika on pahimmillaan yli puolitoista vuotta.
Damn right, my friend!! " Slow and steady - gets You ready" -pätee tässäkin asiassa - ellet usko- kokeile!! ,, pitkät tilausjonot ja kysyntä " around the world" aina USA :N ja Japanin kaukaisimpia kolkkia myöten ,jossa Intohimoiset " alan miehet ja Ladyt" - My Respect - tilauksiaan odottavat sen ( odotus) selittävät- take my word!! , Siinä odottavan lukunautinnon hengessä; Br AB, maakunnan veli, tributeketjun founder, " Vuoden jatkoaikalainen 2022" ehdokas ( candidate) " to name a few"
 

Devon

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Ymmärtääkseni toimitusaika on pahimmillaan yli puolitoista vuotta.
Se johtuu siitä, että Tami alkaa kirjoittaa kirjaa vasta tilauksen jälkeen, eikä käytössä todellakaan ole kymmensormijärjestelmä (ten finger system). Ja kun menossa on kirjatilausten high season, ei useamman kirjan kirjoittaminen samanaikaisesti todellakaan ole lasten leikkiä (child's play). Tehkää perässä !! Tai kuten kungen Kalle Kustaa sanoisi "Morgon stund har guld i mund!" ja se kaveri todellakin tietää missä mennään.
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Miten voi olla mahdollista ettei THe Ketju (le Chain) ole vieläkään kiinnitettynä ylös - kysyn vaan !! O tempora - o mores kuten munaiset latinalaiset sanoivat in case epäselvää !!

Kaikille Tami-entusiasteille voittavaa (winning ) päivää ja alkavaa viikkoa !! Muut yhden suunnan lipulla (tiket ) Pohjois-Koreaan metsän reunaan parkumaan elämän kovuutta !!

Terv. TK
 

Nosebleed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, San Jose Sharks
"Hieno maanantai ( 16.01.2023) lähdössä käyntiin Turun Kuusamakujalla!! Sukulaismiehen ( Jukin) 75 v party is over - on aika siirtyä arkeen ja Eurotam OY:N businesten pariin!! Joten jos / kun koulutukset, kirjat, " Don Tami" tuoteet etc.. kiinnostaa , niin käy sivuillani: www.eurotam.com- siellä lisää!! Tai soita ( gsm: 050 4663701) jos tarkennusta haluat? Ilyapäivällä opn treenin vuoro, koska juhlat, merkkipäivät etc.. ovat sekoittaneet rytmin , joten on aika palata " back to basics"!! Siksi tänäänkin " Tami Gymissä" - talomme alakerrassa kunnon treeni ( 1.5 hours) , joten " slow and steady gets You ready" - toimii tässäkin tapauksessa!! Siinä hengessä kaikille voittajille: "Have A Great Winning Day", Br Tami, Lion # 79, CEO Eurotam OY , 227 A maaottelua Leijonissa huipputehoin , yli 150 pistettä aikakautena 1970- 82 , jolloin veljet IIHF:n officessa eivät vielä olleet kuulleetkaan " toisesta syöttäjästä" - second assist!! Niitäkin tuki kova mmärä kun ykköskenntämme Rantasila _ Riihiranta - Esa Peltonen- Ketola -Tamminen pyöriteli muita maailman huippuja miten tahtoi- ja me tahdoimme- take my word!! Keep rocking & have A Great day!! JT"
 

McBean

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bruins, Noutajat, Scarborough FC

Fiftie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku
Hieno tiistai ( 17.01.2023 ) nyt edelleen Turun Kuusamakujalla ; jossa myös Eurotam OY:n päämaja ( Head Office) sijaitsee nykyään!! Aamuteevee ( Yle ) auki ja teksti TV kertoo suomalaisten NHL veljien tehoista änärissä!! Hyvä niin - take my word!! Nyt Eurotam OY:n businesten pariin , joten in case koulutukset, kirjat " Don Tami" tuotteet kiinnostaa, niin see www.eurotam.com- be there!!
Herätys uniset hiiret!!
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
@Turha Kaukalo Terve guru!! Keep rocking!!

Samoin sinulle ! Rauhallinen, hieno Tiistai Turhakujalla , aamun lehdet (Kalle, Jallu, EM to name a few !! ) luettu - tyylinä "rapid fire ! in case epäselvää !! Illalla sitten tarkemmin !! Heinon busines-päivän (bisnes day ) hengessä toivotan sinulle ja kaikille muille Tami - entusiasteille hienoa päivää voittaminen (winnering ) hengessä - tauno tasalakeille menolippi Pohjois Koreaan !! Terv. TK, hääpäivä 17.12. voittajien hengessä !! Jos Turha- tutteet kiinnostavat, ota yhteyttä, mutta - pliis - soita etukäteen ykstiysyrittähän kiireet !! Kahvia tarjottimella ja alakerran timanttinen leidi ( veli @Johnny B. Goode n naapuri ? ) osoittaa tien mihin mennä ! Terveisin, TK, pisteitä, syöttö pisteitä ja kansanvälistä menoa

Korjaus edelliseen viestiin: Hienon
 

LiiAaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
My God!! Joku Oulun "veli" kauppaa Torissa neljää Tamin kirjaa vitosella (5€). Ei mitään pokkareita vaan ihan kovakantisia. Ilmoitus on jo kuukauden päivät maannut eikä ostajaa ole löytynyt. Toinen "veli" Varsinais-Suomesta pistää vielä paremmaksi ja neljä kirjaa lähtee neljällä eurolla (4€). Tämän "veljen" ilmoitus on jo yli puoli vuotta kestänyt aikaa ilman kauppoja. Espoon "sisar" pitää kohta vuosipäivää Aurinkokuningas niteen myynti-ilmoituksen kanssa. Tämä klassikko on siis ollut kohta vuoden myynnissä huokeaan kahden euron (2€) hintaan ja vielä ei ole kukaan tätä itselleen napannut.
 

Devon

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Espoon "sisar" pitää kohta vuosipäivää Aurinkokuningas niteen myynti-ilmoituksen kanssa. Tämä klassikko on siis ollut kohta vuoden myynnissä huokeaan kahden euron (2€) hintaan ja vielä ei ole kukaan tätä itselleen napannut.
My fucking gratulations tälle sisarelle !! Missä nöyryys !? Missä respecti !? Mä kysyn !! Toista se oli silloin, kun kuvankauniit timanttiset leidit Inka Korhonen, Hanna-Riikka Kaski (ex-kapteenin puoliso) ja Mervi Kallio hoitivat homman. Ne siskot todellakin tietävät missä mennään (MTV3, CMore ja Viaplay - to name a few). Joten kaikille kirjojen ostajille "Have A Great Reading Evening !!" ja myyjille "Onko rajalle menijöitä !? Minä voin auttaa pakkaamisessa !!" Niin se vaan menee - take my word.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC

Fiftie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku
Sitä kutsutaan pelisilmäksi!! Spelögä på svenska!! Keep rocking @Fiftie , Br Frankie, JAYK # 79, CEO EuroFrank OY

Damn right my friend!! Kun tulet Seinäjoelle, niin tarjoan sinulle kahvit!! Kerro vain aika ja paikka, niin olen valmiina!! Soita puhelinnumerooni tai laita sähköpostia. Keep rocking!!
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Kävin Akateemisessa Kirjakaupassa Helsingissä erään punk-valokuvanäyttelyn perässä ja siinä kun sitten samalla tutustuin muutenkin kyseiseen paikkaan, niin huomasin, että eräällä pöydällä oli iso määrä kirjallisuuden historian klassikkoteoksia. Voitteko arvata, että mitkä puuttui?! Meinasin jo mennä kysymään kassalta, että teillä on varmaan Don Tamin kirjoille joku erillinen nurkkaus, tai paremminkin kokonainen kerros, mutta en uskaltanut, joten otin ensimmäisen bussin suoraan metsänlaitaan. Hauska mesta tää Paloheinä, ennen ollutkaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös