Juhani Tamminen – tribuuttiketju

  • 822 183
  • 8 953

Fiftie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku
Rauhallinen su aamu nyt käynnissä Turun Kuusamakujalla!! Formulaa Viasatilta , kova on Max Verstappen take my word!! Valtterille tsemppiä, kova jätkä mutta nyt vaan on auto alla, jolla ei taistella podium paikoista - take my word!! Hieno selostus, studiot ja helmenä Mervi Kallion haastattelut, joissa kuskit avautuvat poikkeuksellisella avoimuudella!! Hieno studio ja Mervi!! Joten siinä formuloiden hengessä: Keep rocking & have a great day!! Br Tami, Lion # 79, CEO Eurotam OY , Jaguar kuljettaja Suomen Turusta!!
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Tuo on kyllä hieno päivityksen päätös, että "Jaguar kuljettaja Suomen Turusta!!" Muutan itse muotoon "Kävelijä Suomen Seinäjoelta!!"
Fiftie rocks, kuka seuraavaksi lauteille? Keep rocking, br. JAYK #79
 

Fiftie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku
Fani:
"Miten kävisi Verstappenille jos joutuisi kilpa-ajoon turkulaista Jaguarin kuljettajaa vastaan?"

Tamminen:
"Ennnustan hopeasijaa Maxille!! JT"

Fani 2:
"Juhani Tamminen jos kysytään Turun sinisiltä veljiltä niin luulen että hekin allekirjoittavat tämän arvion-take my word!!"

Tamminen:
" ; Siniset veljet nelosketjjun ja Vellu , Lion # 79 vastaan niin oppivat tavoille, muuten tulee noutaja!! JT"
 

Lemiöö66

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelikanat, änärin Pingviinit ja kaikki lätkä...
"Rauhallinen ma aamu Turun Kuusamakujalla!! Homman nimi: " Slow and steady - gets You ready"- take my word!! Eurotam OY:n parissa menee, buukkaus, laskutus, postitus etc.. eli pienyrittäjän " peruspeliä" !! Käynti Turkuhallin jäällä lyhyesti, kiekkokamojen testaus ( luistimet ) koska hetkeen ei em. välineet ole olleet jalassa ; joten luistimien teritus nyt ainakin , toivottavasti TPS:n huolto ottaa homman haltuun?!! Jää nähtäväksi take my word!! Joten siinä hengessä: Have A Great Business & Sports Day; Br Tami, Lion # 79, CEO Eurotam OY , TPS # 14 C ( 1966-70 ) 1977-82 , The Head Coach 1985-88 .. to name a few!!"
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Onkohan Median ( Ilta-Sanomat, Iltalehti Seiska to name a few ) paikalla seuraamassa kuinka luistin liukuu kevyesti
 

D.Santon

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Liiga.
Eikös samaan syssyyn hoituisi vielä pienoinen koulutuskeikka TPS:n kopissa. Prinsiipit on aina hyvä kerrata. Hieno juttu kuitenkin, että Maestrolla virtaa piisaa, taisi se kesän lomailu olla paikallaan. Keep rocking!!
 

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat
Kiinnostaa kyllä, että millä tavalla Tamminen meinaa Turun siniset veljet laittaa järjestykseen!!
Kyllähän Tami jo jokunen vuosi sitten jossain haastattelussa heitti "sinisistä veljistä", että tarpeeksi kun tulee poikkaria selkään niin jossain kohtaa täytyy varautua siihen että tulee kuitti.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Damn right my friend!!
Kiitos legendaarisen videon postauksesta!! Sinisten veljien saappaissa olisin varpaillani -take my word!! Keep Rocking!! Jaguar kuski rocks ja Rene sucks , Br AB
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Huomenta unikeot. Perseet ylös peiton alta ja menoksi...

"Varhainen tiistaiaamu Turun Kuusamakujalla!! Aamukahvi koneesta ( Insignia De Longhi) teksti tv ( yle) auki , aamun Turun Sanomat postilaatikolta ja ready to go!! Päivä menere Eurotam OY:n businesten parissa , pankki, posti ja koulutusbriiffit eri puolilla Varsinais Suomea, Turku , Aura, Naantali, Raisio, joten kiirettä piissa ja Jaguar saa kyytiä!! Sinisille veljille tiedoksi: Kaikki gtapahtuu määräysten ( sallitut nopeudet ) puitteissa, joten ei kannata kytätä!! Waste of time and money!! Joten kohta aamusauna, kylmä suihku , uusi puhdas paita niskaan, uudet Lee farkJTut jalkaan ja ready to go!! In case yrityksesi , yhteisösi, seurasi etc.. kaipaa koulutusta, niin please see: www.eurotam.com- siellä lisää: Soita in case tarvetta lisäinfoon: + 358 - 50 4663701 !! Keep rocking & have a great day!! Br Tami, Lion # 79 , CEO Eurotam OY, 227 A maaottelua huipputehoin- way over 100 points!!"

Nyt ollaan aikaisin liikkeellä
 

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
227 A maaottelua huipputehoin- way over 100 points!!"
Mitäs vähättelyä tämä nyt on? Ei mainintaa itäblokin tuomareista tai edes way over 150 points. Raipeko siellä kirjoittelee?

100 A maaottelua huipputehoin 227 points - tehkää perässä!! Niin se vain menee!! J76
 
Suosikkijoukkue
Kärpät

D.Santon

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Liiga.
Taitaa kirjamyynneillä ja koulutuskeikoilla tulla kyhnyä siihen malliin, että on käytävä yhtenään paikan päällä seteleitä pöyhimässä jotteivät alimmaiset pilaannu.
 

Vesuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vyborg Jesters
Kyllä. Käteiskaupoistako sinne rahaa viedään vai mikä toistuvien käyntien tarkoitus?
Eikös ne käteiskauppojen hillot säilötä aivan muualle kuin pankkiin.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
My God, meille ykkösketjun siskoille ja veljille tuo pankissa ravaamisen syy on itsestäänselvyys, yake my word!! Siellä on holvissa tallelokero numero #79, jota vartioi yksi TuTon All-Stars veljistä 24/7!! Niin se vaan menee!! Tallelokeron sisältöä voi vain arvailla, i assume?! Mutta huhujen mukaan sieltä löytyy reseptit lukuisiin buumeihin, Sebagon kenkälaatikko, maila jolla alistettiin Konovalenkoa sekä tiuraverkot että pitkäsiimat to name a few!! Br, Frankie, JAYK #79
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös