Juha Vuoren lähtölaskenta 10, 9, 8, 7...

  • 162 294
  • 963

Ribals

Jäsen
Itselläni oli suuret odotuksen sen suhteen että Vuoren astuessa puikkoihin peluutus muuttuisi järkevämmäksi ja tasaisemmaksi. Mitä vielä. Gagnon, Vaha ja Virtanen pelaavat enemmän kuin Riston aikana ja jostain käsittämättömästä syystä joku vitun Ventelä saa pukea joka otteluun. Tuntuu tämä Sameli olevan Vuorelle samanlainen pyhä lehmä kuin Jaatinen Dufvalle. Miten paska pitää Riikolan olla jos Vuori ei suostu edes kokeilemaan Ventelän tilalla.
Ventelää vietiin viime pelissä niin pahasti kaffeelle, ja tuloksena vielä maali hänen virheestään, että ehdottomasti laittaisin Riikolaa hänen paikalleen kokeilemaan.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ei Ventelä eilen tainnut sen JYPin kolmannen maalin jälkeen pelatakaan. Eiköhän Riikola, jos pelaamaan pystyy, saa taas viikonloppuna mahdollisuuden tai sitten pelataan viidellä pakilla.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Itselläni oli suuret odotuksen sen suhteen että Vuoren astuessa puikkoihin peluutus muuttuisi järkevämmäksi ja tasaisemmaksi. Mitä vielä. Gagnon, Vaha ja Virtanen pelaavat enemmän kuin Riston aikana ja jostain käsittämättömästä syystä joku vitun Ventelä saa pukea joka otteluun. Tuntuu tämä Sameli olevan Vuorelle samanlainen pyhä lehmä kuin Jaatinen Dufvalle. Miten paska pitää Riikolan olla jos Vuori ei suostu edes kokeilemaan Ventelän tilalla.
Riikolan hankinta ihmetyttää joka kerta enemmän ja enemmän, kun mistää loukkaantumisesta ei ole kerrottu, eikä mies pelaa Lukossa eikä KeuPassa. Huonosti ne Riikolan CHL-matsit ainakin meni mitä niitä näin, mutta ei sitä noin pahasti viety kuin Ventelää eilen. Olisi lisäksi se Vuoren rightin puoleinen pakki kolmanteenkin pariin.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
-Paras laituri loukkaantuneena, oli toki odotettavissa

-Ykköspakki pelaa alle tasonsa ja nyt pois tammikuulle

Kyllä Tukonen on myös minusta pelannut odotusten mukaisesti. 30-40 pelattua peliä tilauksessa. En mitenkään usko, että enempää ajateltiinkaan.

Niskalaa en itse laske Lukon ykköspakiksi. Virtanen ja Ahonen ovat minusta ne ykköspakit. Kumpikin heistä oli todella lähellä murtautua MM-kisoihin viime keväänä, niin kovia pelimiehiä Liigassa ei juuri ole.
 

MPN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Peluutuksen ja muun ihmettelyn lisäksi suurin ihmettely itse kohdistuu suureen kontrastiin pelitavassa, verrattuna Vuoren-Uraman kausi ja nyt hänen oma kautensa. En tiedä onko niitä huonoja asioita sitten vain unohtanut, mutta hyökkäyspeli (varsinkin lähtö omasta päästä siihen pisteeseen saakka että vastustajan alueella saadaan kiekko haltuun) vaikuttaa ihan erilaiselta. Viisikon ajoituksissa on kyllä jotain häikkää, en tiedä johtuuko kurittomuudesta vai pakkien pelinavaamisesta. Eilenkin viisikkona tasainen lähtö, pakilla kiekkko (tekisi mieli sanoa että Mäkisellä, en ole kuitenkaan ihan varma), sitten kun olisi se hyvä paikka antaa syöttö, niin pakki kaartaa ja jarruttelee, kunnes syöttö lähtee. Hyökkääjä on jo silloin hidastanut vauhtiaan ja syöttö jää silti 2m taakse. Ja niitä suoraan jalkoihin tulevia syöttöjäkin näkee paljon. En tiedä mikä noissa tilanteissa on ideana, koitetaanko jotain maailmanluokan Nummelin-pystyavausta vai katsotaanko että tekisikö vastustaja tuossa jonkun isomman virheen. Toinen iso seikka on että kun syöttö annetaan, niin usein pysähdytään joko ennen sitä tai heti sen jälkeen (en tiedä katsellaanko tuossa että meneekö se perille saakka). Tämän näkisin johtuvan puhtaasti siitä että pelitapa ei ole täysin selvä. Tämäkin siis omassa päässä tai kun lähdetään hyökkäykseen. Ei sen syötön antamisen sekä liikkumisen samaan aikaan pitäisi näillekkään pelaajille olla ongelma.

Kun hyökkäyspäässä saadaan kiekko haltuun, yleensä pyöritys on hyvää ja usein tulee vielä maalipaikka (tai useampia). Nämäkin tilanteet tuntuvat usein tulevan hyvän karvauksen ansiosta. Tämän en usko toimivan keväällä kovia joukkueita vastaan joilla kiekolliset taidot ovat hyviä sekä pelitapa selkärangassa.

En tiedä olisiko ratkaisu loppujen lopuksi niin yksinkertainen että lähtöjä vielä yksinkertaisemmaksi ja välit lyhyemmiksi.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Voi vittu, Rautakorpi teki Tapparan kanssa sopimuksen, joka alkaa ensi kaudesta. On edes turha kysyä miestä tänne, kun ajatukset ovat kuitenkin nykyhommissa ja Tapparan ensi kaudessa.

Tätä kautta ei ihan kuka tahansa pysty pelastamaan ja mun puolestani voidaankin mennä näillä, kun paras korvaava vaihtoehto ei ole enää saatavilla.

Vuoren tekemisiä voi nyt rauhassa seurailla lähelle joulutaukoa ja jos ei silloin olla tyytyväisiä, niin ensi kaudeksi uusi mies penkin taakse.

Välikausi on perseestä, mutta sellainen tästä nyt tuli.
 

laitapakki-76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Ilves, TPS
Vahvasti näyttää siltä, että Vuori on menettänyt kopin. Eilinen peli osoitti jälleen karmeudessaan sen mihin huonosti johdettu joukkue yltää. Pakisto on aivan kuutamolla suurimman osan pelistä, maalivahti ei kykene kannattelemaan joukkuetta ja hyökkäys on sanalla sanoen sekavaa. Näennäisiä paikkoja on mutta niinhän niitä pitää ollakin; tuskin sellaista lätkäpeliä on olemassakaan jossa ei maalintekopaikkoja olisi? Kuten aiemmin ounastelin sairastupa kasvaa tuolla peluuttamisella ja niinhän sinne Saarela jo liittyikin; milloin on Vahan vuoro?
Ongelman ydin on kuitenkin edelleen valmennuksessa; millä helvetin idealla joukkueeseen on keksitty esim. kaverit Liedes, Antonen, Mäkinen, Ventelä? Mäkistä jo kuvittelin pelaajaksi taannoin; myönnän olleeni väärässä, täysin turha kaveri. Uskomattominta on vielä se, että koska kaverit on tn Vuoren suurella halulla Lukkoon haalittu, on heihin myös rahaa satsattu; ei ehkä olisi kannattanut!! Liedes ottaa näköjään joka pelissä vähintään yhden typerän jäähyn, Antonen velttoilee muuten ja pakit on mitä on. JA KAVERIT ON LUKKOON VALMENNUKSEN TOIVOMUKSESTA HANKITTU!!! Tämän pitäisi jo osaltaan kertoa sen mihin Vuoren ja kumppaneiden rahkeet riittävät. Samaan aikaan kun konkariosasto haahuilee varjojen mailla, on tulos juuri valmentajansa näköinen; täydellinen sekasorto. Edelleen: sarjataulukko ei valehtele!! Tai itseasiassa tällä hetkellä valehtelee kun Lukko on toiseksi viimeisenä samoissa pisteissä kuin KooKoo, vaikka KooKoo on pelannut kaksi peliä vähemmän kuin Lukko.
Eilisen pelin ainoa positiivinen asia oli nuorten pelaajien Koivistoinen, Niemelä ja Vidgren onnistuminen; toivottavasti kaverit saavat lisää virtaa ja onnistumisia tulee lisää. Jokainen kaveri olisi käyttökelpoinen myös erikoistilanne pelaamisessa. Näyttää vain siltä, ettei Vuoren työkalupakissa ole sinnekään mitään muuta annettavaa kuin nyt nähtävä tehoton pyörittely.
Näyttäisi vielä siltä, että Vuorella ei ole minkäänlaista otetta konkariosastoon, jolloin ollaan tilanteessa, että homma ei ole enää hanskassa. Auktoritettia ei todennäköisesti ole koskaan ollutkaan mutta näyttäisi,että joukkue ei pelaa valmentajalleen ja silloin peli on menetetty.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Eikös @laitapakki-76 Koivistoinen, Niemelä, Vidgren (ja vaikka Tiivola) ole yhtälailla LUKKOON VALMENNUKSEN TOIVOMUKSESTA HANKITTU!!! Ventelä toki pelasi eilen ihan päin persettä, mutta hänellä sentään on minusta ihan potentiaalia olla hyvä pelaava pelaaja, nyt on vaan hiukan syvään päähän heitetty. Vertaukset Jaatiseen ovat liioiteltuja, Jaatinen ei osaa pelata.

Eihän se Lukon peli ole hääviä ollut. Jossitellen voittoja toki voisi peliesitysten perusteella olla muutama enemmänkin, mutta toki tulos ei valehtele ja Lukko on saanut mitä on ansainnut. Valmentajaa en silti usko enkä toivo vaihdettavan. Kausi menee perseelleen jos on mennäkseen, siihen ei mitkään Tuokkolat tai Juujärvet mitään auta.
 

laitapakki-76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Ilves, TPS
Ero Koivistoiseen, Niemelään ja Vidgreniin on se, että Vidgren ja Koivistoinen olivat jo Lukon rosterissa ja Niemelä toki varmasti tuli valmennuksen toivomuksesta. Ovat varmasti vain huomasti huokeampia kavereita kuin nämä sisään ostetut pelaajat. Niemelä ja Vidgren ovat potentiaalisia nuoria kavereita, jotka tappelevat U-20 maajoukkue-paikasta tosissaan. Peli esityksiltään ovat olleet pirteitä peliaikaa saatuaan. Mitä tulee aiemmin mainittuihin hankintoihin (Antonen, Liedes; Mäkinen ym.) on käsittämätöntä, että pelaajat, jotka valmentaja on ilmeisesti luotto-pelaajiksi hankkinut, pelaavat niin veltolla asenteella kuten esim. Antonen pelaa ja on valmentajan heikkoutta, että antaa sen tapahtua. On ihan yksi hevon paskan hailee kirjoittaako sen isolla vai pienellä mutta floppeja on nämä Vuoren hankinnat olleet.
 

senilix

Jäsen
Ventelä hankittiin Keuruulle "yhteiseksi pelaajaksi". Ei varmaankaan ole ajateltu, että hän pelaisi vakituisemmin liigaa vielä tällä kaudella, mutta loukkaantumisista johtuen on peliaikaa tullut Lukossa.

Lisätään kommentti Antosesta. Hänestä on jossakin sanottu, että on tyypillinen Ilves-kasvatti. Taitava, mutta ei "urheilija". Sarjaa "lahjattomat harjoittelee".
 

Anu Saukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Vuorella (koko valmennusjohdolla) on maajoukkuetaukoon asti (=viisi peliä) aikaa kääntää kurssi.
Lähde luotettava.
 

MPN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Vuorella (koko valmennusjohdolla) on maajoukkuetaukoon asti (=viisi peliä) aikaa kääntää kurssi.
Lähde luotettava.
Onko lähteellä tietoa mikä lasketaan kurssin kääntämiseksi? Saman verran pisteitä noista viidestä pelistä kuin tähän mennessä on tullut?
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tuo "viisi peliä aikaa näyttää" on mielestäni ihan hyvä aika odotella kurssin kääntymistä. Sitten on pelattu 17 peliä ja jollei kurssi ole kääntynyt niin ei voi ainakaan hätäilystä seurajohtoa syyttää, etenkin kun tavoitteet on asetettu valmentajan itsensä taholta hyvin korkealle.

Mainitut viisi peliä ovat siis 21.10. Lukko-TPS, 22.10. Kärpät-Lukko, 25.10. Lukko-Ilves, 28.10. Lukko-TPS ja 29.10. KalPa-Lukko.

Mikä on sitten kurssin kääntymistä? Tietysti viisi kolmen pisteen voittoa putkeen olisi oikein kunnon kääntymistä, mutta kyllä vähintäänkin kolme voittoa pitää noista mainituista peleistä tulla.
 

Guru

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Hyvä uutinen. Ilmeisesti hallitus on siis kokoontunut asian tiimoilta. Ja ilmeisesti jatkajaa jo kartoitetaan - senkin hakemiseen menee aikaa.
 

Larsen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tuo "viisi peliä aikaa näyttää" on mielestäni ihan hyvä aika odotella kurssin kääntymistä. Sitten on pelattu 17 peliä ja jollei kurssi ole kääntynyt niin ei voi ainakaan hätäilystä seurajohtoa syyttää, etenkin kun tavoitteet on asetettu valmentajan itsensä taholta hyvin korkealle.
Tipi Rajalahan sanoi suhteellisen selkeästi siinä kiekkoareenan haastattelussa sen, että menestystä odottaa seurajohtokin. Mikäli pelattaisiin pelkästään kymppipaikasta niin budjettia olisi karsittu reilusti alaspäin jo nyt.
 

laitapakki-76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Ilves, TPS
Kuulostaa loogiselta ja jopa järkevältä. Nyt ollaan pohjalla ja mikäli tulevana viikonloppuna ei pisteitä heru, niin ollaan tukevasti pohjalla; ero alkaa sen jälkeen venymään seuraavaan tuskallisen suureksi. Toki lyhyelläkin voittoputkella saadaan iso muutoksia sarjataulukkoon. Toivotaan parasta ja pelätään pahinta....
Jollain taikaiskulla tuo joukkue pitäisi saada iloisemmaksi; tällä hetkellä touhu on hengetöntä ja aneemista, mikä heijastuu kaikkeen tekemiseen.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Vai taukoon asti sitten oli Vuorella (ja joukkueella) aikaa saada tulokset paranemaan päin. Sekin on vähän suhteellinen juttu. Yksi suora voitto ja jatkoajalle veneynyt ottelu viidestä seuraavasta pelistä on jo parannusta nykyiseen tahtiin, mutta eihän se oikeasti vielä riitä mihinkään. Itse sanoisin että vähintään 10 pinnaa olisi otettava ja tyyli on vapaa. Tauon aikana sitten voivat tarkastella tarkemmin mikä on mennyt vituiksi ja paneutua niihin kohtiin huolella. Tässä välissä kun pelejä jokat oinen tai joka kolmas päivä on vaikeaa ainakaan treenaamalla peliä saada paremmaksi. Eli kai se sitten on niin että jos huhu pitää paikkaansa, niin tulos tai ulos koko jengi. Toivottavaa kuitenkin on että homma alkaa Vuoren eväillä nyt heti toimimaan, eikä vaihtoa tarvitse suorittaa.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Eli kai se sitten on niin että jos huhu pitää paikkaansa, niin tulos tai ulos koko jengi.

Ketju joka Lukko-osiosta vielä puuttuukin on "kaikille kenkää!". Uskotaan nyt ulkopuoleltakin ettei tälläistä tarvitse edes perustaa....
 
Suosikkijoukkue
Lukko
Kun Vuori valmentajaksi valittiin niin olin tyytyväinen ja uskoin parempaan. Nyt kun pelit on ollut mitä on niin vaikka vika ei Vuoresta johtuisi niin mielestäni Vuoren ainoa mahdollisuus jatkaa valmentaja on että Lukko saa vähintään 4 pistettä näistä kahdesta seuraavasta pelistä. Pienempi määrä ei enää riitä. Ja homma ei varmasti ole helppo. Itse en näistä peleistä odota pistettäkään. Mutta pakko pitää peukut pystyssä että tähän pelaamiseen joku järki saadaan.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
@Zeta03 valmennusta tuossa tarkoitin, eli juurikin kuten @muti mainitsi. Vuorio saisi mun puolesta jäädä, kun hänellä on sentään näyttöjä Zapolskin kanssa.

Ookoo lukivirhe. Epäilen, että lukkolaisista löytyy pieni porukka jolle myös "kaikille kenkää" saattaisi olla mieluinen ratkaisu.
 

hokkikokki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
No tuosta kaikille kenkää kirjoittelin jos tuonne Lukon johto ammattitaitoinen. Tipiä olen monesti puolustellut ja edelleen en ole ns. hiuksista vittuun mentaliteetilla. Elämän realiteetteja vain yritän hakea tuohon.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Vuorella (koko valmennusjohdolla) on maajoukkuetaukoon asti (=viisi peliä) aikaa kääntää kurssi.
Lähde luotettava.
Kuulostaa kyllä ihan uskottavalta asialta, kuten jo muutkin ovat todenneet. Asiaa puoltaa muutama selkeä pointtikin.

1. Rajalan kommentit Kiekkoareenan haastattelussa. Tarkoitus on tosissaan pärjätä tälläkin kaudella, koska panostukset ovat TOP4-tasolla.
2. CHL ei enää rasita Lukkoa, joten maajoukkuetauko antaa Lukolle lähes kaksi viikkoa aikaa laittaa kuvioita kuntoon uuden valmennuksen kanssa.
3. Valmennuksen palkka ei kuitenkaan ole niin iso kokonaiskustannus, että se estäisi uusien miesten palkkaamisen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös