Juha Vuoren lähtölaskenta 10, 9, 8, 7...

  • 162 333
  • 963

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Yleensä en ole ensimmäisten joukossa huutamassa valmentajien potkuja koska kannatan mieluummin pitkäjänteistä työtä, mutta jotenkin näiden pelien perusteella mitä olen nähnyt niin minulle tulee olo että Vuori/Saarikoski -kaksikon johdolla mitään käännettä parempaan ei ole tulossa vaan jos tätä menoa jatketaan niin Lukko tulee vajoamaan niin syvälle että tätä kautta ei pelasta enää mikään. Jos vaihto tehdään nyt niin ehkä jotain on vielä pelastettavissa. Halusin uskoa kovasti Vuoreen kuin vuoreen, mutta kyllä nyt näyttää että on ihan väärä mies väärässä paikassa.
 

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tosiasia on, että Vuoren pelitapaa noudattamalla on vain ajan kysymys kun ensin sairastuvalle poistuu Vahalahti ja sen jälkeen Gagnon ja Saarela pian perässä.
Sama meininki oli aiemmillakin kausilla, ja siitähän Dufvaa toistuvasti kritisoitiinkin. Niin vain pysyivät papatkin pääsääntöisesti kasassa.

Ässät ei missään vaiheessa ollut viimeisenä ja pelitapa oli koko ajan selkeä. Tammikuussa Ässät oli heikoimmillaan sijalla 11 mutta ei todellakaan ollut hävinnyt kymmentä peliä putkeen.
Niin, tammikuussa. Tuossa nyt voi puhua jo ihan reilun kokoisesta otannasta. 10 peliä ei ole mitään; alkukaudella on jo nähty, kuinka yksittäisissä peleissä voi käydä huono tuuri (Turku, Lappeenranta jne). Olisi uskomaton paniikkiratkaisu potkia Vuori ulos, kun uusi projekti on vasta saatu alulleen ja Saarelakin on vihdoin kokoonpanossa.

Pelitavasta nyt on turhaa vedellä mitään syväanalyysejä, sillä kuten edellä huomautin, otanta on todella pieni. Lukko ei kuitenkaan ole hävinnyt pystyyn kuin lähinnä Pelicans-ottelun; muutoin ollaan pääasiassa oltu hyvin pelissä mukana tai jopa hallittu, mutta ratkaisevat osa-alueet (maalivahtipeli, henk.koht virheet, maalin edusta) on hävitty.

Pistää kyllä oikeasti naurattamaan esim. nimimerkin @1963 anti tälle palstalle. Jokainen valmentaja on aina ihan paska, jos ei tule samantien tulosta. Pelaajistakin Gagnon tuomittiin turistiksi n. 5 pelin jälkeen, Zapolskia oltiin vaihtamassa marraskuussa jne. Jos vaikka joskus kokeiltaisiin sitä pitkäjänteisyyttä?
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Jos suunnitelma on ja Vuoren taidot on todettu hyviksi, Lukolla on mahdollisuus uhrata tämä kausi opetteluun, taloudellisiin tappioihin Lukko ei kaadu. Epäilen vaan erilaisten kuiskailijoiden saapuneen Äijänsuolle.

Hyvää tekstiä sinulta. Näen ongelmaksi juuri tuon Vuoren taitojen toteamisen. Vaikka Vuori olisi miten hyvä tahansa, minulla ei ole täyttä luottoa niihin ihmisiin, jotka päättävät asioista.

Kiveä, Tapolaa ja Vuorta yhdistää se, että jokainen heistä oli organisaation omaa väkeä. Jos Ässissä ja TPS:ssä pitkään vaikuttanut Kivi olisi syksyllä 2014 valmentanut Tapparaa ja tapparalainen Tapola Ässiä tammikuussa 2013, olisi ratkaisut ehkä olleet erilaista. Vuori on ollut kahdeksan(?) vuotta Lukon organisaatiossa, ja jos kaiken tämän jälkeen organisaatio päättää erottaa Vuoren, on vika joko organisaation kyvyssä olla kärsivällinen tai ongelma nähdä, kenestä on päävalmentajaksi ja keneksi ei.

Vuoren mahdollinen epäonnistuminen, jota ei minusta ole vielä nähnyt, on vain heijastuma organisaation totaalisesta epäonnistumisesta. En olisi tästä lainkaan yllättynyt, sillä Suikkasen haluaminen ja Dufvan palkkaaminen olivat esimerkkejä siitä, että Lukkoon haluttiin valmis ratkaisu, eli mestaruuden jo kerran voittanut valmentaja, joka pystyy saavuttaan saman ilman ymmärrystä, mikä rooli organisaation johdolla on. Ehkä Dufvan kyvyistä kertookin Jypin mestaruutta enemmän se, että hän sai organisaation kyvyt huomioiden Lukon melkein finaaliin ja Jukuritkaan ei odotuksiin nähde tarpo runkosarjan pohjalla.
 

Karajan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
"Radiopää, post: 6699154, member: Vuori on ollut kahdeksan(?) vuotta Lukon organisaatiossa, ja jos kaiken tämän jälkeen organisaatio päättää erottaa Vuoren, on vika joko organisaation kyvyssä olla kärsivällinen tai ongelma nähdä, kenestä on päävalmentajaksi ja keneksi ei.
Jälkimmäinen vaihtoehto. Lisäksi Vuori oli helppo ratkaisu, Lukon ns oma mies jo alun alkaen. Täälläkin mainittu JR tai muu vastaava konkari laittaisi Lukon koko organisaation liian koville vaatiessaan muutoksia, joita menestymiseen oikeasti tarvitaan. Alkaen suojatyöpaikkojen lakkauttamisella.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Jos suunnitelma on ja Vuoren taidot on todettu hyviksi, Lukolla on mahdollisuus uhrata tämä kausi opetteluun, taloudellisiin tappioihin Lukko ei kaadu.
Tottakait jokaisella seuralla on joku suunnitelma tulevaisuudestaan, samoin kuin edessä olevasta kaudestaan. Vuori itse on julistanut isoon ääneen, että mestaruus on tavoitteena kuluvalla kaudella.

Mutta millä toteat taidot hyviksi ennen kuin näet tulokset? Tälle Ässien kasvatille annettiin nyt ensimmäistä kertaa päävalmentajasopimus käteen ja paikka näyttää osaamistaan. Sarjataulukosta voi käydä lukemassa, miten on onnistunut. Hommasi vielä vasemmaksi kädekseen toisen Ässien kasvatin ja jutut sen miehen onnistumisesta eivät päivän valoa kestä.

Seurajohto halusi RD:n jatkavan, mutta RD halusi lähteä pois. Sitten mentiin siitä mistä aita on matalin ja oltiin lojaaleja pitkään palvellutta miestä kohtaan. Lukko ei saisi olla seura, joka palkkaa penkin taakse kokematonta porukkaa. Vuorikin olisi hyvin voinut mennä vaikka KeuPaan kun Nieminen häipyi pois ja näyttää ensin siellä mitä hän oikeasti osaa, kun on kaikesta vastuussa.

Näen Vuoressa paljon samaa kuin Hannu "Hantta" Virrassa. Hyvä apukoutsi, mutta ei mitään käyttöä päävalmentajana.
 

laitapakki-76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Ilves, TPS
Jyty puhuu asiaa. Kaikista hyvistä kakkosista ei välttämättä koskaan tule päteviä ykkösiä. Vuoren itsensä kannalta Mestis voisi olla hyvä vaihtoehto tai sitten mikäli tähdet olisivat kohdillaan, niin Erkka kehiin ja Vuori Erkalle kakkoseksi ja Saarikoski kuuseen. Vuoren ongelma tällä hetkellä vielä kaiken lisäksi on se, ettei varmasti saa kunnon opponointia kakkos-valmentajalta. En nimittäin usko, että Saarikoskesta on antamaan minkäänlaista tulitukea Vuorelle, jota hän tällä hetkellä kipeästi kaipaisi.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Seurajohto halusi RD:n jatkavan, mutta RD halusi lähteä pois.
Miten mulla oli kuva että RD nimenomaan olisi omasta puolestaan halunnut jatkaa? Vai oliko se niin, että RD olisi halunnut urheilutoimenjohtajaksi, mutta seurajohdolle se ei tietenkään sopinut, kun on jo niin toimiva paketti kasassa? Ihan kun jossain olisi näin lukenut. Voi toki olla että olen nähnyt unta.
 

Falling Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Koska viimeksi on potkittu valmentaja, ennen kuin hänelle on ostettu joukkuuseensa pari täsmäapua? Kirjoittelin jo huhtikuussa, että rosteri on vajaa maalivahtien ja tulosyksikön hyökkäyksen osalta. Edelleen ollaan samassa tilanteessa. Onko kyseessä Vuoren tahto jättää käyttämättä mittava osa (pakko olla, eikö?) budjettia ja täydentää tiimiä, vai onko johto ajatuksen takana? Nyt ollaan tilanteessa, että apuja on tultava, etenkin, kun ennestään kapea ykköskorien miesten poissaoloprosentti ottelua kohti on iso. Vuori ei ole kertaakaan saanut kaikkia kärkimiehiään samaan aikaan kaukaloon.

Ennen kautta otaksuin, että tuolla rosterilla pelataan sijoista 6-10. Sitä taustaa vasten olen hämmentynyt, kun mahdollisten potkujen suhteen lasketaan koko ajan pisteitä kuuden sakkiin. Sitä ei ole tällä menolla tulossa, mutten ole lainkaan yllättynyt. Uskon yhä, että Vuorenkin opeilla sääleihin päästään, mutta se vaatii kovapalkkaisten miesten merkittävää tasonnostoa. Virtanen ja Tukonen saa puhtaan paperit, Vahalahtikin on ollut ihan hyvä. Seigon peli oli eilen hänelle kauden paras. Nyt pitää saada pahimmin pettäneet Koivisto ja Gagnon hereille ja Saarela nopeasti maalirytmiin. Pari seuraavaa viikkoa on äärettömän tärkeitä jatkon suhteen, toivon valmennusjohdolle työrauhaa ja onnistumisia.
 

luimuri

Jäsen
Vaikka kausi on mennyt selkeästi alle odotusten niin kyllähän se on tosiasia, että tuo rosteri on heikko. Pelaavassa kokoonpanossa on jatkuvasti noin 2 ketjua divaritason/ nelosketjun tasoisia pelaajia, joilla ei joko jalka tai taso muuten riitä liigan vauhtiin. Siihen ku lisää täysin uuden pelisysteemin ni en ihmettele että kausi on lähtenyt liikkeelle huonosti, vaikkakaan en odottanut että ihan noin huonosti.
Uskonkin, että viimeistään maajoukkuetauolla joukkuetta vahvistetaan vähintään yhdellä laatuhyökkääjällä ja jollakin pakilla.
Mikäli näin ei käy, niin epäilen vahvasti syyn olevan muualla kuin valmennuksessa. Vuorella on oman valmentajauran kannalta tärkeää antaa näyttöjä, jotta työt jatkuvat jatkossakin, joten varmasti haluaa saada tulosta aikaan tänä vuonna.
 

Darumax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Sinällään outoa, että tulosta puolustellaan kokoonpanon heikkoudella. Täytyy muistaa että juuri Vuori itse on halunnut ison osan noista "mestis-pelaajista." Varmasti olisi saanut käyttää halutessaan isommankin osan budjetista jo ennen kauden alkua. Toisena syynä jaettuun jumbosijaan on täällä viljelty suurta vaihtuvuutta. Aivan varmasti viime kauden joukkueesta olisi ollut pelaajia pidettävissä enemmänkin. Vuori on itse uhonnut mestaruudesta (kummassakin sarjassa), niin kyllä hänen pitää myös kantaa vastuu valinnoistaan. Mestaruuden saavuttaminen käytännössä edellyttäisi paikkaa kuuden joukkoon ja tähän on annettu jo aivan liian paljon tasoitusta

Itsellä ei ole missään nimessä mitään Vuorta vastaan ja olin jopa varovaisen positiivinen sopimuksen julakiseminen jälkeen, mutta nyt alkaa näyttää että ei vain riitä. Ei 3. suurimmalla budjetilla tarvitse antaa loputtomasti aikaa, jos ei homma toimi, kun varaa olisi ostaa ihan tekijämies. Itse odottaisin 1-2 pikaisen vahvistuksen kera kurssin muutosta vielä hetken.
 

lebak

Jäsen
Pari seuraavaa viikkoa on äärettömän tärkeitä jatkon suhteen, toivon valmennusjohdolle työrauhaa ja onnistumisia.

Tähän virkkeeseen on helppo yhtyä.

Ihmeen kauan on Vuoren pelitavan sisään ajamisessa kestänyt ja tulokset tietenkin olleet pettymyksiä, mutta onhan tuo peli parantunut. Ei ole suurista asioista enää kiinni, että myös pisteitä alkaa tippumaan. Suurimmat syyt ja alisuorittajat onkin jo mainittu.

Mielestäni olisi järjetöntä alkaa purkamaan projektia ja potkia Vuori. Mikä on se aika kun pitää osoittaa, että peli paranee toivottuun suuntaan oikealla kehityskäyrällä? 20 peliä? 40 peliä? 1 kausi? JOS siihen joskus tulevaisuudessa on aihetta, tulisi kuitenkin löytää motivoitunut valmentaja vetämään usean vuoden projektia ja joka olisi sitoutunut kehittämään nykyistä järjestelmää, jota RD ja Vuori on ajanut sisään. Ei mitään Jukka Koivuja tai vastaavia.
 
Viimeksi muokattu:

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kyllä valmennusjohdolle on mun mielestä annettu ainakin vielä työrauha. Joukkueessa ei ole mitään liikennettä ollut suuntaan tai toiseen, eikä toimistolta/hallituksen suunnalta ole "banaaninsyöjät" avautuneet mitenkään. Me kannattajat tässä ollaan varmaan eniten kokoajan panikoitu, toki tässäkään ei voi yleistää, sillä osa ainakin tänne kirjoittelevista on edellee varsin maltillisia kirjoituksissaan kuten muutamat viestit tuossa ylempänä.

Jääkiekko on kuitenkin tulosurheilua ja yksi tavoite on jo menetetty, eli CHL:sta tiputtiin pois. Jos Vuoren Lukon kaikki täyspitkät ottelut ja niiden tulos ynnäillään yhteen, niin harjoitusotteluiden, CHL-pelien ja Liigan matsit mukaan luettuna varsinaisen peliajan voittoja on kasassa 20 pelistä vain neljä ja kaksi näistä harjoitusotteluista. Kyllä se vaan alkaa olemaan niin, että sitä tulosta pitää alkaa tulemaan jo tämän ja seuraavan viikon aikana. Muuten menee jo liian vaikeaksi, vaikka pelejä on Marraskuun tauolle lähdettäessä jäljellä edelleen yli 2/3. Jos Lukko kykenee tämän ja seuraavan viikon peleissä edes 1,5 p/o tahtiin, niin tauolle on helpompi lähteä ja valmennus+joukkue+seurajohto pääsee rauhassa analysoimaan tilanteen ja tekemään tarvittavat korjausliikkeet. Kaikki tuon pistetahdin alle todennäköisesti aiheuttaa sen paniikin muuallakin kuin täällä näppäimistön takana.
 
Viimeksi muokattu:

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kyllä valmennusjohdolle on mun mielestä annettu ainakin vielä työrauha. Joukkueessa ei ole mitään liikennettä ollut suuntaan tai toiseen, eikä toimistolta/hallituksen suunnalta ole "banaaninsyöjät" avautuneet mitenkään. Me kannattajat tässä ollaan varmaan eniten kokoajan panikoitu, toki tässäkään ei voi yleistää, sillä osa ainakin tänne kirjoittelevista on edellee varnsin maltillisia kijroituksissaan kuten muutamat viestit tuossa ylempänä.

Ja ihme kyllä niin Timppakaan ei ole vielä joutunut vastaamaan kysymyksiin onko Vuoren työpaikka turvassa. Toisin sanoen mediakaan ei ole hirveästi puskenut päälle ainakaan vielä.
 

rellu

Jäsen
Suosikkijoukkue
sm-sarja/SM-liiga/Liiga 1957 -
En ota kantaa Vuoren asemaan, mutta elävästi tulee mieleen Jussi Tapolan tulo Tapparan valmentajaksi 2014-2015 kaudelle. Tappara oli menettänyt maalitekovoimastaan kauteen 2013-14 verrattuna vajaa 20%. Eli näin oli lähtökohta. Marras-joulukuussa Tappara oli sijalla 10. runkosarjassa ja kirjoitettiin näin: "Tapolan ensimmäinen kausi Tapparan päävalmentajana oli poikkeuksellinen. Koko syksyn 2014 joukkueen peli-ilme oli tuskainen ja Tappara ajautui lokakuun lopusta lähes koko marraskuun kestäneeseen tappioputkeen, jonka aikana joukkue vajosi runkosarjassa aina sijalle 10. Mediassa spekuloitiin vahvasti päävalmentajan asemalla joukkueessa ja mm. jatkoaika ehti jo julkaista uutisen Tapolan potkuista jouluna, kun joukkue ei ollut onnistunut koko syksyllä saamaan peliinsä ryhtiä. Joulutauon jälkeen Tapparan peli-ilme muuttui merkittävästi ja Tapolan asema alkoi vahvistumaan. Tapolan johdolla peli-ilme parantui ja joukkue alkoi voittaa pelejä. Joukkue onnistuikin pitkälti loistavan kevätkirinsä avulla lopulta nousemaan aina runkosarjan toiselle sijalle ja kevään runkosarjassa Tappara onnistui mm. kahdesti voittamaan Kärpät ja murskaamaan JYPin helmikuussa peräti 7-1 kotiottelussaan. Tapolan ja Tapparan kevät huipentui kolmanteen peräkkäiseen finaalipaikkaan ja toiseen peräkkäiseen finaalisarjan häviöön Kärpille seitsemännessä ottelussa. Näin ollen Tapolan ensimmäinen kausi sm-liigassa päävalmentajana päättyi hopeaan."

No hän on Tapola ja Vuori on Vuori, mutta tiettyä analogiaa on. Kun joukkue uusiutuu valmentajaa myöten radikaalisti, ei voida heti odottaa tuloksia. Vileä itse odottaisin rauhassa. Kalpa-peli oli jo hyvää, mutta sitten yliyrittäminen ja kontrolli petti ja lopputuloksen tiedämme. Lisäksi muutama karmea henkilökohtainen moka, joilla avustettiin naapuria. Luotan että Vuoren Lukko vileä nousee, Mutta jouluna on minunkin milelestäni oltava hyvin lähellä sijaa 6. tai harkittava toimenpiteitä (valmentajankin) suhteen. Mutta ensisijassa katsoisin nyt alisuorittajiin. Joko mokat pois ja varmuutta lisää tai Keuruulle. Tässä tilanteessa joukkue ei kestä karkeita henkilökohtaisia virheitä alá Atte Mäkinen (vaikka maalin tekikin).
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
@rellu paljon samaa, mutta ei ihan kuitenkaan. Tapolalla oli käytettävissään ihan samat pelaajat käytännössä kuin Rautakorvellakin edelliskaudella. Lähtijöitä oli toki mm. Bailen, Kauppinen, Larsson, Plihal, Sawada ja Voutilainen + muutama muu, mutta ei jouukue uusiutunut lähellekään yhtä paljon kuin Vuoren Lukko vs. Dufvan Lukko. Lisäksi Tapolan Tappara keikkui sarjan kärkipäässä vielä 20 pelin jälkeen, jolloin tuo synkempi n. kuukauden mittainen jakso alkoi. Vuoren Lukolla on nyt mennyt koko alkukausi tuloksellisesti ja pelillisesti enemmän tai vähemmän persiilleen ja pistetahdin on vähintään tuplaannuttava jo kahtena tulevana viikkona ja Marraskuun tauon jälkeen tahdin pitää kiihtyä todella reilusti, jos edes sinne kuuden joukkoon meinataan mennä. Tapolalle hankittiin kesken kauden joukkueeseen laatua Bonsaksenin, Tömmernesin ja Dixonin muodossa. Saa nyt sitten nähdä mitä Vuori ja Lukon johto meinaa tehdä pelaajien kanssa. Tapparan materiaali oli tuolloin jo valmiiksi laadukkaampi kuin Lukon nykyinen. Otetaan esimerkiksi alle Tapparan kokoonpano Lokakuun loppupuolella pelatussa Tappara - Lukko ottelussa.

Metsola
Hrachovina

Kuusela-Järvinen-Palola
Mäntylä-Aalto

Erkinjuntti-Peltola-Jormakka
Saravo-Kolomatis

Kaksonen-Malinen-Karjalainen
Kankaanperä-Mäkinen

Marjamäki-Rauhala-Vainiola
Elorinne

Lihavoidut nimet eivät olleet kokoonpanossa kevään viimeisessä ottelussa, linkki Liigan sivuille: Kokoonpanot | Kärpät - Tappara 25.4.2015 | Liiga

Eli tuosta ylläolevasta kokoonpanosta kauden loppua kohti Mäntylä vaihtui Bonsakseniin, Tömmernes tuli mukaan, Green ja Haapala palasivat kokoonpanoon, sekä Dixon tuli myös joukkueeseen, kokematon Hrachovina vaihtui Noroseen ja Vainiola lähti Mestiksen kautta TPS:aan. Lukon tämän hetken "parhaan" mahdollisen kokoonpanon kun heittää alle, niin suuret erot tulee mielestäni jo yllä olevaan. Ylempänä ei "märkäkorvia" ole kuin Hrachovina, Rauhala, Mäkinen ja Karjalainen, jos kahden vuoden takaista kokemusta Liigasta ajatellaan. Alempana sitten on niitä jo enemmän, varsinkin maalivahtien muodossa.

Kähkönen/Karjalainen

Vahalahti-Gagnon-Tukonen
Seigo-Virtanen

Antonen-Saarela-Koivisto
Niskala-Ahonen

Liedes-Tiivola-Lähteenmäki
Mäkinen-Sevänen

Pitkänen-Claireaux-Suuronen
Ventelä/Riikola

Lihavoidut nimet ovat olleet poissa kokoonpanosta viimeisissä peleissä, mutta kyllä tuollakin kokoonpanolla pitäisi pystyä pärjäämään Liigassa paremmin kuin on nyt mennyt. Kaikki huono menestys voidaan tosin lakaista uuden pelityylin opettelun ja henkilökohtaisten virheiden alle tjsp.
 

sheiko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Vuorella voi olla juu kivoja ajatuksia ja voi se osata valmentaakin. Mutta jos mies on halunnut Lukkoon esimerkiksi pelaajat Mäkinen, Antonen ja Ventelä niin ei tuo kyllä kiekosta mitään ymmärrä. Edelleenkään en käsitä miten tuohon pelaajistoon on saatu hakattua +2,5 miljoonaa... 1-2 kenttä ja 3 pakkia on liigatasoa. Loput pelaisivat ilman Lukkoa Mestistä tai Suomisarjaa ruokapalkalla.
 

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Edelleenkään en käsitä miten tuohon pelaajistoon on saatu hakattua +2,5 miljoonaa... 1-2 kenttä ja 3 pakkia on liigatasoa. Loput pelaisivat ilman Lukkoa Mestistä tai Suomisarjaa ruokapalkalla.
Gagnon, Vaha, Tukonen ja Saarela ovat liiga-tasolla "tähtiä". Tämän lisäksi pakistossa on EHT-tason kolmikko Virtanen, Ahonen ja Niskala. Sitten on ylipalkattu Lähteenmäki, oletetusti kovapalkkainen Koivisto ja muutamia hieman halvempia kuten Tiivola. Pelkästään em. mainittuihin on poltettu melkoinen tukku rahaa.

Kyllähän tämän kauden nippu on todella epätasainen kärjen ja alakenttien suhteen. Lukko otti tietoisen riskin palkkaamalla mm. Tukosen. Alakenttiin ei ole selvästikään jäänyt pelimerkkejä, ja senpä vuoksi siellä viilettää milloin kukakin "hakemassa tuntumaa".
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Edelleenkään en käsitä miten tuohon pelaajistoon on saatu hakattua +2,5 miljoonaa...

Koska -2,5 miljoonaa ei saatu.

Mainittakoon tässäkin, että jos Vuori ei pysty rakentamaan joukkueelle toimivaa pelitapaa, niin vastuussa pitää olla herran itsensä lisäksi myös se taho, joka on omalla osaamisellaan tullut siihen päätökseen, että tämä herra on mestaruutta tavoittelevan joukkueen päävalmentaja.
 

kyykäärme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Heikompikin puolustaja pärjää, jos on selkeä pelisysteemi ja toimiva viisikkopeli. Nyt kun sitä ei ole, todellinen taso näkyy ikävän äkkiä tulostaululla. Jonkun noille pitäisi kertoa, miten pelataan.
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Antti Karjalainen ei oo vastaus, kun mietitään kuka aloittaa maalissa. Jos ei sitä myöskään ole Kaapo niin heti veskakaupoille. Ei toi Karjalainen ainakaan ota yhtään mitään kiinni. Miks vitussa Kaapo ei pelaa?

En pysty ymmärtämään Vuoren ratkaisuja välillä. Kesti ihan vitun kauan saada Lähteenmäki kolmoseen. Millon Liedes lähtee ykkösestä? Nyt taisi Niemelä ainakin ottaa sen tontin kesken ekan erän. Ja millon Mäkinen lähtee Keuruulle tai vaikka Belgiaan ei väliä.
 

eriatarka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tämä ketju avattiin kuuden ottelun jälkeen, jolloin Lukolla oli tilillään 1 voitto ja 5 pistettä. Nyt on pelattu toiset kuusi ottelua, joista saldona 1 voitto jatkoajalla sekä 5 tappiota varsinaisella peliajalla = 2 pistettä. Jännä nähdä, kuinka vitun kauan toimistolla jaksetaan katsella tällaista paskaa, kun ei ole mitenkään mahdollista, että peli muuttuisi ainakaan huonommaksi, jos Vuori potkittaisiin helvettiin tuolta. Viisi matsia vielä ja ensi viikon jälkeen alkaa maaottelutauko, silloin on pelattu yht. 17/60 matsia. Marraskuun puolivälissä onkin jo kolmannes runkosarjaa takana. Nauttiiko Vuori vielä seurajohdon luottamusta, jos joukkue on silloin jumbona? Meinaan Kookoo menee huomenna ohi.
 

Pluton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Venäjä, Lukko
Saa alkaa Vuori jo pakkailla pikkuhiljaa, en usko että enää montaa peliä tuota räpellystä katsellaan.
Lukko ei saa mitään aikaan kun pitäisi pelata "pelitavan" mukaisesti, kun peli on selvä ja otetaan riskejä ja mennään ilman mitään suunnitelmaa niin peli paranee.
Niin ja miksi ihmeessä maalissa Karjalainen, nyt 6 ottelua 87,95%, onko Kaapolla jotain?
 

1963

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kuinka monta tappiota vielä tarvitaan, että Lukon johto herää? Viiden pelin päästä on jo liian myöhäistä ja kausi menetetty lopullisesti.

On erittäin hienoa nähdä, että muualla uudet valmentajat ovat ajaneet pelikirjan heti sisään ja voittoja tulee. Ässät, HPK ja Jukurit ovat todella kovassa iskussa uusien valmentajiensa johdolla.
 

Artyukhin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
On erittäin hienoa nähdä, että muualla uudet valmentajat ovat ajaneet pelikirjan heti sisään ja voittoja tulee. Ässät, HPK ja Jukurit ovat todella kovassa iskussa uusien valmentajiensa johdolla.
Kaikkialla muualla paitsi siellä ja täällä Lappeenrannassa, täälläkin on uusi koutsi hei!
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kyllä tuo sarjataulukko vetää hiljaiseksi. 12 pelistä vain 7 pinnaa. Kun joukkueen tavoite on mestaruus, niin kohta pitää reagoida.

Alkaa pe olemaan minusta jo vähän tulos tai ulos matsi Vuorelle.

Ei voi minusta selitellä jatkuvia tappioita pelin kehittymisellä tai näkemisellä tuloksen taakse. Lukon peli on edelleen sekavaa, eikä esim avauspeli oli kehittynyt yhtään. Vuoren mainostamaan nopeaa pelin kääntämistä tai taklauksia ei ole nähty.

Valitettavasti edes maalivahtipelistä Vuori ei saa yhtään happea ja lisäaikaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös