Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Juha Leimu – virtuoosipuolustaja Tampereelta!

Viestiketju osiossa 'Pelicans' , aloittajana Smitty#41, 16.11.2013 klo 03.11.

 1. Tounaii Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans/ New York Rangers
  Lainaus:
  Todennäköisesti se, että eka paranneltiin se selkä, sitten kun on kunnossa pelata matseja, niin ajetaan kaveria varovaisesti mukaan, eikä suoraan 27 minuuttia.

  Tuo nyt oli niin itsestään selvyys, että en tiedä oliko tarkotukses vaan kyseenalaistaa?
   
 2. Lainaus:
  Mä taas muistelin että on vetänyt koko kauden alle 10 minuuttia (siis pelannut matseja) mistä nostettu pikkuhiljaa viimeisimmän kymmenen matsin sisään (hidas sisäänajo), eikä hypännyt suoraan askiin pelaamaan 27 minuuttia (nopea sisäänajo).

  Vai mistä ajankohdasta tässä puhutaan?
   
 3. Tounaii Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans/ New York Rangers
  Lainaus:
  Voin kuvitella, että selkä varmaan hieman vaatinut aikaa tuossa tapauksessa, ettei ole suoraan uskaltanut täysiä mennä, eikä varmaan mene vieläkään.
  Kyllä se meno usein niin vaikeelta näytti.

  Tietenkin pakko myöntää että mä en tiedä Leimun tilanteesta mitään, mitä ei muutkin täällä jo tietäis ja en myöskään ole mikään selkä expertti.

  Mielestäni se nyt vain oli itsestään selvyys, että kun kyseessä noinkin hankala vaiva kuten Leimulla, niin todellakin se voi olla pitkän pitkä aika kun sitä parannellaan ja peliaika ei hetkessä nouse.

  Tottakai voin olla myös väärässäkin ja puhua ihan hassuja.
   
 4. Lainaus:
  Niin kuin nyt on tehty ja tätä kuvailtiin nopeaksi sisäänajoksi.

  Siksi kysyin mikä se hidas olisi ollut jos tämä liki vuoden mittainen oli nopea.
   
 5. Tounaii Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans/ New York Rangers
  Lainaus:
  Ymmärsin näköjään aikaisemman kommenttisi hieman väärin.
  Ymmärsin, että vähättelit tuota vuoden kestänyttä selän kunnostusta.
   
 6. LKKK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  En nyt jaksa lainata useampaa viestiä, mutta valmennuksella oli alkutalvesta erittäin suuri huolenaihe, että Hra Topicin "ura on ohi". Kuntoutuminen on ollut kuulemani mukaan jokseenkin yllättävä ja erittäin positiivinen uutinen, mutta toki viimeisten runkosarjapelien minuutit olivat yläkanttiin ja runkopuolustajien loukkantúmisista johtuvaa. Siihen liikkeen jäykkyyteen ja kontaktien välttelyyn on tullut siltikin selvä parannus. Onhan se kankeaa vieläkin, mutta selvästi parempaa. Hieno juttu!

  Kun kyseenalaistin nimimerkki @Henriq sen Lepan kommentin lähetyksessä tai Tiilikaisen sanomisia aiemmin, niin tämä oli taustalla, eikä silloin ollut minkäänlaista varmuutta, et pelais edes ylivoimia seuraavalla viikolla. Voin toki nöyrtyä! Siitä kun kyseenalaistin kaksikon kommentit hiljalleen sisäänajosta? Itse mielsin sen pakolliseksi Hoki-Jargoniksi sillä tiedolla, joka minulla oli. En väitä että oli kiistatonta faktaa. Ainoastaan kuulemaani. Mennään eteenpäin!?

  Nimim. @Robin Big Snake, joo ei kai tämän hitaampaa sisäänajoa enää oikein voi ollakaan ellei sitten pelit pääty kokonaan. Nopeampaa se silti on ollut kun alkutalvesta ounasteltiin. Tarkoitin lähellä niitä runkosarjan viimeisten pelien minúuttimääriä. Hyvä niin.

  Summa summarum. Kaikki lahtelaiset kiekkofanit ovat iloisia jokaisesta extra-minuutista, jonka mies pelaa ja auttaa joukkuetta. Tiedä vaikka ratkaisee koko sarjan! Tänään mennään.
   
 7. Fedo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Arizona Coyotes
  Mitä tälle miehelle on tapahtunut? Tehokkuus on varsin vähäistä, kun verta aiempiin kausiin. Ilmeisesti pahimmat loukkaantumiset ovat takana päin, kun pystyy kellottamaan joinain iltoina päälle 20 minuutin peliaikoja. Kannattaako miestä valita liigapörssiin toivoen, että maaliverkot vielä heiluisivat? Saako hän ylivoimilla kiekkoa?
   
 8. Brett Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
  Lainaus:
  Hidastunut ja kangistunut ehkä entisestään. Usein vaikeuksissa vastustajan päästessä iskemään vastaan. Välillä ihan ok peruspeliä kuitenkin, jos vertaa meidän varapakkeihin.

  Ylivoimalla Leimu saa kyllä peliaikaa, mutta laukaisupaikat on pelattu täysin pois. Ei ehdi tykittelemään. Koskahan olisi nähty ylipäätänsä maalia kohti mennyt kova laukaus viimeksi? Varmaan syys-lokakuussa...