Ilmoitukset

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki haukka on seuraavat kaksi kuukautta pelikiellossa syylistyttyään Jokerit-osiossa itsemoderointiin. Nimimerkin pitkä rikehistoria pidensi pelikieltoa huomattavasti.

Juha Leimu – virtuoosipuolustaja Tampereelta!

Viestiketju osiossa 'Pelicans' , aloittajana Smitty#41, 16.11.2013 klo 03.11.

 1. Tounaii Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans/ New York Rangers
  Lainaus:
  Todennäköisesti se, että eka paranneltiin se selkä, sitten kun on kunnossa pelata matseja, niin ajetaan kaveria varovaisesti mukaan, eikä suoraan 27 minuuttia.

  Tuo nyt oli niin itsestään selvyys, että en tiedä oliko tarkotukses vaan kyseenalaistaa?
   
 2. Lainaus:
  Mä taas muistelin että on vetänyt koko kauden alle 10 minuuttia (siis pelannut matseja) mistä nostettu pikkuhiljaa viimeisimmän kymmenen matsin sisään (hidas sisäänajo), eikä hypännyt suoraan askiin pelaamaan 27 minuuttia (nopea sisäänajo).

  Vai mistä ajankohdasta tässä puhutaan?
   
 3. Tounaii Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans/ New York Rangers
  Lainaus:
  Voin kuvitella, että selkä varmaan hieman vaatinut aikaa tuossa tapauksessa, ettei ole suoraan uskaltanut täysiä mennä, eikä varmaan mene vieläkään.
  Kyllä se meno usein niin vaikeelta näytti.

  Tietenkin pakko myöntää että mä en tiedä Leimun tilanteesta mitään, mitä ei muutkin täällä jo tietäis ja en myöskään ole mikään selkä expertti.

  Mielestäni se nyt vain oli itsestään selvyys, että kun kyseessä noinkin hankala vaiva kuten Leimulla, niin todellakin se voi olla pitkän pitkä aika kun sitä parannellaan ja peliaika ei hetkessä nouse.

  Tottakai voin olla myös väärässäkin ja puhua ihan hassuja.
   
 4. Lainaus:
  Niin kuin nyt on tehty ja tätä kuvailtiin nopeaksi sisäänajoksi.

  Siksi kysyin mikä se hidas olisi ollut jos tämä liki vuoden mittainen oli nopea.
   
 5. Tounaii Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans/ New York Rangers
  Lainaus:
  Ymmärsin näköjään aikaisemman kommenttisi hieman väärin.
  Ymmärsin, että vähättelit tuota vuoden kestänyttä selän kunnostusta.
   
 6. LKKK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  En nyt jaksa lainata useampaa viestiä, mutta valmennuksella oli alkutalvesta erittäin suuri huolenaihe, että Hra Topicin "ura on ohi". Kuntoutuminen on ollut kuulemani mukaan jokseenkin yllättävä ja erittäin positiivinen uutinen, mutta toki viimeisten runkosarjapelien minuutit olivat yläkanttiin ja runkopuolustajien loukkantúmisista johtuvaa. Siihen liikkeen jäykkyyteen ja kontaktien välttelyyn on tullut siltikin selvä parannus. Onhan se kankeaa vieläkin, mutta selvästi parempaa. Hieno juttu!

  Kun kyseenalaistin nimimerkki @Henriq sen Lepan kommentin lähetyksessä tai Tiilikaisen sanomisia aiemmin, niin tämä oli taustalla, eikä silloin ollut minkäänlaista varmuutta, et pelais edes ylivoimia seuraavalla viikolla. Voin toki nöyrtyä! Siitä kun kyseenalaistin kaksikon kommentit hiljalleen sisäänajosta? Itse mielsin sen pakolliseksi Hoki-Jargoniksi sillä tiedolla, joka minulla oli. En väitä että oli kiistatonta faktaa. Ainoastaan kuulemaani. Mennään eteenpäin!?

  Nimim. @Robin Big Snake, joo ei kai tämän hitaampaa sisäänajoa enää oikein voi ollakaan ellei sitten pelit pääty kokonaan. Nopeampaa se silti on ollut kun alkutalvesta ounasteltiin. Tarkoitin lähellä niitä runkosarjan viimeisten pelien minúuttimääriä. Hyvä niin.

  Summa summarum. Kaikki lahtelaiset kiekkofanit ovat iloisia jokaisesta extra-minuutista, jonka mies pelaa ja auttaa joukkuetta. Tiedä vaikka ratkaisee koko sarjan! Tänään mennään.