Joukkueen tilanne tällä hetkellä

  • 113 587
  • 526

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Kyllähän tuo Dallas-yhteistyö on aika kaksipiippuinen juttu Ässille.
On otettava ketä sieltä annetaan eikä juuri valitusoikeutta ole.
Samalla kuitenkin voi käydä niin että ulkomaalaispaikat täytetään täydellisillä täytemiehillä.
Ässät ei olisi juuri sen huonompi joukkue vaikka kaikki sen ulkomaalaiset laitettaisiin pois.
 

passenger

Jäsen
Kari Takko ei saa valita pelaajia ketä Ässät ottaa tänne, sieltä annetaan vaihtoehtoja mistä pitää valita.. Aika paljon tällä palstalla syytellään milloin ketäkin. Ja toinen asia mistä olen TosiFanin kanssa aivan samaa mieltä siitä että viime keväänä tuli mukaan näitä "faneja" ketkä ovat haukkuneet porukkaa joka kausi ja keväällä kun tuli menestystä niin oltiin NIIN mukana.. ja käyty peleissä aina kannnustamassa.
Ässät on koko ajan markkinoilla hereillä mutta pelaajia ei yksinkertaisesti ole. Suomeen on todella vaikea saada huippupelaajia palkkioilla joita Ässien on järkevää maksaa.
 

SuperMario

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kyllä nyt on ajauduttu siihen tilanteeseen, että jotain on ihan pakko tehdä. Seitsemän ottelun tappioputki ei ole enää seliteltävissä mitenkään, koska se tavoiteltu minimitavoite eli säälipleijaripaikkakin hivuttautuu peli peliltä kauemmaksi. Tauon aikana pitää saada aikaiseksi sellaiset ratkaisut, että Ässät saa voittavan ilmeen takaisin tai muutoin kausi voidaan katsoa luovutetuksi. Toivolan kaudellakin oli pitkiä tappio ja voittoputkia, mutta majailtiinko kertaakaan viimeisenä tällaisen putken ansiosta? Itse en ainakaan muista.

Tässä vaiheessa voidaan todeta, että yhtälö tuore ja kokematon valmentaja nuorella materiaalilla ei ole toiminut odotetulla tavalla, joten nyt on aivan pakko tehdä tähän yhtälöön jotain muutoksia. Seuranjohdonkin on pakko tarkistaa linjauksiaan ja myöntää tapahtunut. Junnumaisten virheidenkään piikkiin ei voida jatkuvasti mennä, koska voittava ilme on palautettava keinolla millä hyvänsä. Tällä tavalla eteenpäin mentäessä tulee loppukaudesta raskas ja tuskainen, eikä tämä tule palvelemaan ensi kaudenkaan tavoitteita mitenkään. Alkukauden positiivinen taloudellinen tuloskin saattaa vielä vaarantua, jos muutokset eivät ole oikean suuntaisia ja tämän on jo saattanut huomata kahden viimeisen kotipelin yleisömäärissä.

Kivenmäen loukkaantumisen merkityksen huomaa nyt melko karusti, kun miettii otteluita taaksepäin. Hyökkäyspelaaminen ylivoiman ohella on hyytynyt lähes täysin, mistä osoituksena viimeisten pelien maalimäärät Ässien taholta. Nykyjoukkueesta ei oikeastaan löydy kuin Wandell, jolla on pelillisiä rahkeita ylivoiman pyörittämiseen Maven sijaan. Kuusela on Crombeenin tavoin puhdas snaipperi, eikä heiltä löydy eväitä pelin pyörittämiseen. Crombeenilta nyt ei edes sitä odottanutkaan, mutta Kuuselan pelillinen kapeanäköisyys on hieman yllättänyt. Häppöläkään ei ole pystynyt nousemaan pelillisesti ykkössentterin arvoiseksi, mikä on ollut ainakin henkilökohtaisesti minulle pettymys, koska uskoin huomattavasti parempaan. Hirvonen on puolestaan aivan turha jätkä, jos hänen tasonsa ei riitä kahteen ensimmäiseen kenttään. Puolustavaan rooliin hänen liikkeensä ja pelinäkemyksensä ei yksinkertaisesti riitä, mistä tuloksena monet koukkausjäähyt.

Pajuojaan tietenkin katseet kääntyvät, mutta yksin hänen niskaansa ei tätä kurimusta voida laittaa. Vastuunsa on seurajohdollakin, joka on tehnyt virhearviointeja tämän kauden osalta, mutta on naurettavaa alkaa puhumaan heidän erottamisestaan yhden huonon kaudenalun seurauksena. Kauteen lähdettiin riskillä ja mikään etukäteen arvioiduista heikoista osista ei ole oikeastaan yllättänyt positiivisesti. Maalivahtikaksikko on kokematon, eikä kumpikaan heistä ole pystynyt nousemaan voittavaksi ykköseksi. Joukkue on keski-iältään sarjan nuorin, eikä se ole pystynyt ylittämään itseään sarjan kuluessa. Viime kausi painoi varmasti tässä rohkeassa ratkaisussa, koska se onnistui moniltakin osin yli odotusten. Tämä kausi käynnisti kuitenkin uuden projektin uuden valmentajan ohjaksissa ja tämä yhtälö ei ole missään nimessä onnistunut tähän mennessä. Ulkomaalaisten kanssa luotettiin Dallas-yhteistyöhön, mutta sieltä ei saatu ilmeisesti kuitenkaan kaikkia niitä nimiä joiden varaan oli laskettu. Osittain Dallas-yhteistyönkin ansiosta rahaa on edelleen pelaajabudjetista jäljellä tämän kauden osalta, mutta hankintoja tehdessä pitää myös ajatella tulevaa kautta, oli hankittu pelaaja sitten kotimainen tai ulkomaalainen. Eiköhän Kivenmäenkin kanssa kannattaisi aloittaa vakavammat neuvottelut jatkon osalta vai mistä saadaan vastaavan tasoinen kaveri ensi kaudeksi, jos hänet menetetään. Vaikeassa tilanteessa ollaan, mutta nyt tarvitaan kuitenkin ratkaisuja. Pajuojan tekemisien ruodinnan jätän sille omistetun ketjun tehtäväksi, enkä ala niitä sen suuremmin tässä esille tuomaan. Hänen kohdallaan voidaan vain sanoa, että lanseerattu pirullisuus on kääntynyt häntä itseään vastaan. Helpoin tapa olisi tietysti vaihtaa valmentajaa, mutta uuden nimen pitäisi olla niin hyvä, että sillä kehtaa ensi kauttakin lähteä rakentamaan.
 

Nick

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
SuperMario kirjoitti:
Tässä vaiheessa voidaan todeta, että yhtälö tuore ja kokematon valmentaja nuorella materiaalilla ei ole toiminut odotetulla tavalla, joten nyt on aivan pakko tehdä tähän yhtälöön jotain muutoksia.

Näin voitaneen sanoa. Pajuojan joukkue on saanut pisteitä jopa odotettua vähemmän. Mitä mieltä olette nuorten pelaajiemme kehittymisestä? Pajuoja tunnetaan kohtalaisen hyvänä nuorten kehittäjänä, onko hän onnistunut tässä? Kuinka paljon ollaan valmiita "maksamaan" tämän kauden menestyksestä tinkimällä, vaikka nuoret ehkä kehittyisivätkin?

SuperMario kirjoitti:
Kivenmäen loukkaantumisen merkityksen huomaa nyt melko karusti, kun miettii otteluita taaksepäin. Hyökkäyspelaaminen ylivoiman ohella on hyytynyt lähes täysin, mistä osoituksena viimeisten pelien maalimäärät Ässien taholta.

Nimenomaan. Mavea on nyt varmaan ikävä hänen kiivaimmilla arvostelijoillaankin. Eiköhän jokainen jo ymmärrä tämän "taiteilijan" merkityksen joukkueelle.

SuperMario kirjoitti:
Eiköhän Kivenmäenkin kanssa kannattaisi aloittaa vakavammat neuvottelut jatkon osalta vai mistä saadaan vastaavan tasoinen kaveri ensi kaudeksi, jos hänet menetetään.

Kivenmäen luonne tiedetään. Mave viihtyy Porissa. Jos Kivenmäen tasoinen pelimies hommataan muualta, kuinka kalliiksi se tulisikaan.. Halvemmaksi tullee Maven palkkaaminen. Eli kunnon sopimusta kehiin. Toki Kivenmäellä on nyt mahdollisuus jopa korottaa palkkapyyntöään, kaikkihan näkevät miehen tärkeyden joukkueelle juuri nyt hyvin konkreettisella tavalla.
 

Radek

Jäsen
Nyt tarttis vetää kunnon kännit porukalla ja kattoo, paljonko sitä luottoo kehenki löytyy!
Eli kunnon narkautus ja sitte haalarit päälle!
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Nyt on pakko avautua. Tilanne tällä hetkellä on sen verran huolestuttava, että jotain on tapahduttava. Tuntuu siltä, että valmennusjohdolta ei yksinkertaisesti löydy keinoja kurssin kääntämiseksi. 7 ottelua, 0 pistettä. Pajuoja olisi varmasti hyvä valmentaja monessa muussa seurassa, mutta Ässät ei taida olla se seura. Vähän sama juttu kuin aikoinaan Alpo Suhonen IFK:ssa. Joviaali ja auktoritääritön koutsi ei sovi Padan penkin taakse ja jos kakkosena on entinen kaukalopallovalmentaja, niin yhtälö on mahdoton.

Hirsimäki on tehnyt hienoa työtä Ässien toimitusjohtajana noin kaiken kaikkiaan, mutta toivottavasti saan kuitenkin kritisoida. Ässät on pikkuseura, jonka on aina katsottava asioita pitkällä tähtäimellä. Hirsimäki otti vanhan tuttunsa Toivolan paikkaajaksi Tampereelta, kauteen lähdettiin riskillä ja nyt ollaan kusessa, mutta Hirsimäki pistää käytännössä kaiken pelaajien niskoille. Jos nyt ei tapahdu mitään muutosta missään, niin ymmärrän täysin niitä ihmisiä, jotka jättävät Ässät tämän kauden osalta. Miten voit odottaa uskollisuutta niiltä, joita olet täysillä kusettanut? Eli muutoksia kiitos, sitä vaativat ennätymysmäinen kausikorttien haltijajoukko. Jos tätä kautta ei edes yritetä pelastaa, niin se on pidemmällä tähtäimellä Ässien kaltaiselle pikkuseuralle lähes itsemurha. Mikäli tästä kaudesta edes yritetään saada siedettävä erilaisin muutoksin, niin se on kannatavampaa pidemmällä tähtäimellä kuin sairaalloinen kitsastelu.

Pakko mainita vanhat ajat. Kausi 2000-2001 oli Ässille aivan katastrofaalinen. Takkiin taisi taloudellisesti tulla yli 3 miljoonaa. Seuraavaan kauteen lähdettiin ihan älyttömällä riskillä ja silloin nollatulokseenkin vaadittiin 4300 katsojan keskiarvo, joka edellytti luonnollisesti hyvää menestystä. Päin vittuahan tuo kausi meni, kun Antti Heikkilälle legendaarisen Ässien urheilullinen kunnia oli niin tärkeä asia. Ati veti tunteella, mikä ei ole tässä bisneksessä hyvä asia. Hirsimäki vetää järjellä, mutta Ässien kaltaisen pikkuseuran pomona pitäisi katsoa myös talouden puolesta pidemmälle kuin ensi kevääseen. Tänä keväänä ehkä tehdään loistavasti voittoa olemalla sijalla 14 runkosarjan jälkeen, mutta mitkä on vaikutukset 3 vuoden tähtäimellä sponsorimarkkinoilla ym. mikäli tämä kausi luovutetaan taistelutta? Niinpä.

Itse tulen jatkossakin käymään peleissä, sillä Ässät on mulle SE juttu, eli elämäni rakkaus :). Nyt on avioliitto-kriisi menossa, mutta se tunne on yhä olemassa ja me selvitään tästä.

Edit: Kultainen keskitie kunniaan, Hirsimäki!
 

Nicke50

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Radek kirjoitti:
Nyt tarttis vetää kunnon kännit porukalla ja kattoo, paljonko sitä luottoo kehenki löytyy!
Eli kunnon narkautus ja sitte haalarit päälle!
Se tehtiin tänään, mutta ei porukalla. Kaikki "kaverit" erikseen
ja puhuivat paskaa toistensa selän takana. PAIKALLA. Paras oli kun Asston ja BJ haistatti paskat koko porille...
 

The Hawks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, FC Jazz, SBS Masku
Nicke50 kirjoitti:
Se tehtiin tänään, mutta ei porukalla. Kaikki "kaverit" erikseen
ja puhuivat paskaa toistensa selän takana. PAIKALLA. Paras oli kun Asston ja BJ haistatti paskat koko porille...
Olet siis ollut Vaakunassa männä yönä vai?
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Karmea on joukkueen tilanne tällä hetkellä, mutta on myönnettävä, että ahdistusta lieventää taloustilanne. Urheilullisen menestyksen puute syö miestä rotan lailla, mutta silti nautin ajatuksesta, että viime kausi takaa porilaisen jääkiekkoilun jatkumon ilman liiton apurahoja, kävi tänä vuonna miten vaan.

Ennen kautta ja kauden aikana olen puhellut sijasta 8. Nyt korjaan sen verran, että näköjään sija 10 on maksimi, eikä sitäkään kannata päästää kovin kauas. Hei usko pois mun kultasein, niin on juttu näin.... laulellaan Hakametsässä jäähyn tullessa.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
pistemietintää

Sen verran tuossa katselin, että kohta täytyy alkaa voittamaan noita matseja ja mieluiten ihan varsinaisella peliajalla.

Jos aiotaan olla runkosarjassa varmasti sijalla 10, niin n.75 pistettä tarvitaan koko kaudesta. Viime vuonna sijalla 10. oltiin 72 pisteella ja sitä ennen 67:llä, joten 75 pitäisi riittää, mutta ei ole paljoakaan yläkanttiin. Tuo on siis hyvä tavoite Ässille tämän surkean alkukauden jälkeen.

Nyt on kasassa 18 pistettä ja pelejä on jäljellä 35, joten 57 pistettä vielä tarvitaan. Käytännössä tuo on 1,63p/ottelu, eli 19 suoraa 3p voittoa ja yli puolet jäljellä olevista peleistä.

Kotipeleistä on nyt käytännössä pakko voittaa reilusti yli puolet. Sanoisin, että jäljellä olevista 17 kotimatsista pitäisi voittaa vähintään 2/3, eli 11 kappaletta. Tällöin 18:sta jäljellä olevasta vierasmatsista täytyy voittaa vielä 8, joka olisi jo kova suoritus tämän kauden Ässäporukalle. Kotona ei ehkä käytännössä saisi enää juurikaan hävitä.

Kun ottaa huomioon sen, että alkukaudella Ässät on saanut 0,86 pistettä/ottelu ja loppukaudella vaaditaan 1,63/ottelu, niin tilanne on varsin hankala.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Jumbotronin paikalta sijalle 10 on matkaa 7 p. SaiPuli yhdeksäntenä on 11 pisteen päässä. Sija kuusi on "vain" 13 pisteen päässä. Sanoin vain, koska kolmen pisteen peleissä se ei ole normaalisti paljon.

Ässien en tällä kaudella usko kirivän 13 pistettä, niin valitettavaa kuin se onkin. Mutta sen vaan haluaisin sanoa, että SaiPan en tälläkään kaudella usko olevan niin vahva, etteikö alamäkeäkin olisi. Tai vaikka SaiPa jaksaisi (joku pienempi seura saa puolestani pärjätä tänäkin vuonna), niin 7 pistettä on jo kirittävissä, jos ryhtiliike alkaa kohta.

Eli, jos tauon aikana myönnetään tehdyt virheet, ja ymmärretään tehdä taloudellisesti järkevät korjausliikkeet, niin säälipleijarit eivät ole todellakaan käden ulottumattomissa. Talous on silti pidettävä mielessä, järjettömyyksiin ei kannata ryhtyä.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Sen vielä sanon, että muita joukkueita ei tarvitse/kannata seurata ollenkaan tässä Ässien tilanteessa. Lähihistoria on näyttänyt kuinka paljon pisteitä tarvitaan sijalle 10, eikä se siitä paljoakaan tule heittämään. 75 pistettä saattaa olla hieman yläkanttiin, mutta yksi voitto/tappio ei tuota kirjoittamaani faktaa tule juurikaan muuttamaan.

Eli vaikka muutaman pisteen ero näyttää nyt pieneltä, niin asiaa on tarkasteltava kokonaisuutena. Raaka totuus saadaan näin selville, eikä se nyt Ässiä paskan häävisti imartele.
 

Paavo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÄSSÄT
Olen edellee sitä mieltä että valmentajaa ois pitäny tai pitäis vaihtaa,ei paljon uudet pelaajat auta ellei joukkueella ole mitään pelitapaa. Ässillä ei mielestäni sellaista ole tällä hetkellä tai jos on niin pelaajat eivät sitä toteuta,mitään järkeä pelaamisessa ei ainakaan ole. Toivon olevani väärässä ja sitä että Pajuoja saa joukkueen pelaamaan mut vaikee uskoa,niin oli haluttoman näköistä touhu ennen taukoa.
 

Fonzie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Tove
Vieraspeleistä en tiedä, mutta mielestäni Pata olisi ansainnut voiton esim. TPS-pelistä. Ässät hallitsi suurimman osan pelistä. Peli ratkesi kahteen pahaan virheeseen, joissa molemmissa oli mukana P.Ashton(2. ja 3. maali). Lisäksi kaltiainen avitti kovasti kahdessa maalissa. Ei Pataa voi mitenkään suuremmin ylistää, mutta suurena syynä ettei Pata onnistunut tekemään kolmea maalia enempää oli Jani Hurme sekä pieneltä osin myös tuuri. Surkein tämän kauden suoritus tapahtui minusta Saipaa vastaan, se oli niin munatonta etten ole nähnyt viiteen vuoteen missään. Veikkaan, että puolustus paranee hieman, kun ei ole enää Ashtonia keilana, ainakin osa helpoista maaleista jää pois. Maalivahtipeli
on kuitenkin vielä ongelmana, loistava maalivahtipeli heijastuisi pikkuhiljaa koko lössiin ja veikkaan, että se auttaisi myös hyökkäyspään peliä.
 

tnub

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool, Edmonton Oilers
Kyllä tämä tästä

Ensinnäkin; en yllättynyt lainkaan, ettei Pajuoja saanut kenkää. Jotenkin homman aisti jo ennen kauden alkua, kenkää ei tule vaikka mikä olisi. Enkä usko, että Pajuoja lähtee vaikkei peli nyt aukeisikaan (toivottavasta alkaa luistaa...). Kaikesta huolimatta luotan edelleen, että homma alkaa kulkea. Säälipleijari mielessä.

Viime kevään kaltaisesta on turha haaveilla. Se oli epärealistista jo ennen kuin kiekko putosi tällä kaudella ensi kertaa jäähän. Miksi? Viime kaudella koko joukkue ylisuoritti. Se joukkue, henki meni siirtomarkkinoilla. Mitä tilalle? Omia kehityskelpoisia nuoria, Dallasin jämiä, jotka eivät tällä kertaa ole osuneet, Häppölä, Kaltiainen... Oikeasti, moniko odotti mitalikautta tai edes kuuden parhaan joukkoon?

Tulopuolella ei ollut edes muissa joukkueissa pelanneita, siellä vähälle peliajalle jääneitä pelureita, joiden potentiaali oli kuitenkin kaikkien tiedossa, mutta jotka eivät vielä olleet saaneet mahdollisuutta missään (vrt. esim SaiPa). Häppölä, Kaltiainen, no joo...

Omat junnut niin. Junnut ovat junnuja, omia tai Dallasin. Joskus jossain he ehkä puhkeavat kukkaan, mutta jos joukkueessa on iso osa näitä puhkeamista odottavia, tulos ei voi olla paras mahdollinen. Voiko tästä syyttää vain valmentajaa? Ei, vaikka tämä olisi saanut hankintoihin oman sanansa sanoa. Todennäköisesti talous on sanellut, ainakin osin, sanat Pajuojankin suuhun. Pystyisikä joku muu tällä materiaalilla parempaan? Ehkä, mutta, jos, vaikka... Todennäköisesti ei.

Tämän kirjoituksen voi ottaa Pajuojan puolustuksena tai joukkueen kokoamisessa epäonnistuneiden tahojen kritiikkinä. Tämä on molempia, plus uskoa realistisen paremmasta huomisesta.

p.s. Keskustelu Ipa-neppailusta huvittaa. Jos ei ole terveenä pelureita, jotka laitoja ryskyttää, ei ole...
 
Suosikkijoukkue
Vaasa
Mitäs jos Ässät jääkin runkosarjan viimeiseksi? Silloin on edessä mahdollinen liigakarsinta mahdollista liigaehdot täyttävää Mestisjoukkuetta vastaan (jos ei liigan päättäjät syö sanojaan). Karsintaotteluiden päivämäärät on ainakin asetettu ja tästä syystä Mestis pelataan huomattavasti tiiviimmässä tahdissa kuin aiemmin.

Kaikki tiedämme, myös täällä Vaasassa, että koko kuvio on salaperäisyyden varjossa, eikä kukaan oikeasti vielä tiedä mitä asialle tehdään. Joka tapauksessa se on tiedossa, että liigajoukkue ei voi pudota Mestikseen, vaikka onnistuisi jollain ilveellä karsinnat häviämään.

Karsintojen häviäminen ei kuitenkaan ole mahdottomuus; mikä lie Ässien (tässä skenaariossa) motivaatio "turhassa" karsinnassa? Ehkä osa sopimuksensa päättävistä pelaajista jo sivussa ja mikä on tähtipelaajien motivaatio? Viitsivätkö kenties rikkoa paikkojaan näissä peleissä? Vastaan asettuvalla on kuitenkin toisenlainen raivo ja taistelu päällä.

Jos (isolla J:llä) vastassa on Sport, on ainakin Porin halli taas täynnä. Vaasalaisia.
 

Paavo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÄSSÄT
Mihin se homma tästä muuttuu että vilttiketjussa olleita pelaajia laitetaan pihalle? Törnvall ei oo koko kautena paljoo pelannu eikä Hirvoneenkaa viimepeleissä ja Astonkin tainnu olla 7 pakki? Saadahan tällä liikkeellä kokoonpanoon tilaa ja mahdollisesti säästetään palkoissa jos löydettänn uusi työnantaja pelaajille. Kokemusta tarvitaan ja hyökkäykseen ratkaisuvoimaa mut edelleen olen sitä mieltä et valmennuksessakin on vikaa. Vika ei ole yksin valmentajassa/valmentajissa mut jotain on silläkin saralla tehty väärin jos pelitapaa joudutaan yksinkertaistamaan kesken kauden! Vai onko esim.kalpalla niin paljon parempi materiaali että se pelaa tiukkoja pelejä ja jopa voittaa välissä?
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Varjotuuli
sika säkissä kirjoitti:
Karsintojen häviäminen ei kuitenkaan ole mahdottomuus; mikä lie Ässien (tässä skenaariossa) motivaatio "turhassa" karsinnassa?

Edelleen olen sitä mieltä, että liigan viimeiseksi tulee 99% varmuudella jäämään KalPa.

Siitä taas olen samaa mieltä, että miltä tahansa liigajoukkueelta karsintojen pelaaminen jollain muulla, kuin reservi-/juniorijoukkuella olisi tyhmyyttä.

Jos vielä lisäksi häviäminen karsinnoissa sattuisi takaamaan yhden liigajoukkueen lisää ja sitä kautta naurettavan välisarjasysteemin (tai millä nimellä näitä ylimääräisiä "paikallispelejä" kutsutaankin) poistumisen, niin ei muuta kuin ehdottomasti vaan kaikki tekemään "Karalahdet" karsintojen alla.
 

King Jeremy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool, Bayern München ja Boston Celtics
haunted shores kirjoitti:
Edelleen olen sitä mieltä, että liigan viimeiseksi tulee 99% varmuudella jäämään KalPa...

Jos todella olet tuota mieltä, niin ilmeisesti suostut seuraavanlaiseen vetoon? Annan sinulle euron, jonka saat pitää, mikäli Ässät EI OLE liigan viimeinen kauden loputtua.

Jos taas Ässät ON liigan viimeinen runkosarjan loputtua ensi keväänä, annat minulle 100 euroa. :) Miltäs kuulostaa? Minulle sopii ainakin. Sitähän tuo 99% varmuus tarkoittaa...
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Varjotuuli
King Jeremy kirjoitti:
Jos taas Ässät ON liigan viimeinen runkosarjan loputtua ensi keväänä, annat minulle 100 euroa. :) Miltäs kuulostaa? Minulle sopii ainakin. Sitähän tuo 99% varmuus tarkoittaa...

Ja kuten saivartelusi välillä hyvin ymmärrät, kommentillani ei ole mitään tekemistä tiettyjen asioiden pelikelpoisuuden kanssa.

Ja mainitaan nyt vielä sekin, että vaikken olekaan laillistettu peliyhtiö, niin kertoimienasettelun suhteen en toimisi "fiilispohjalta" vaan turvautuisin matematiikkaan.

Siitäkin huolimatta, että KalPa tulee liigassa viimeiseksi jäämään.
 

A.P.Weinrich

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÄSSÄT, respect HIFK.
sika säkissä kirjoitti:
Jos (isolla J:llä) vastassa on Sport, on ainakin Porin halli taas täynnä. Vaasalaisia.

Menee vähän (ihan vähän vaan) ot:n puolelle, mutta :

Ai samalla tavalla kuin ainoalla divarikaudellamme, jolloin Ässät pelasi tiukkoja kärkikamppailuita Sportia vastaan Isomäessä, lukemat taisivat olla 19-3 ja 11-0 tjsp.? Silloinkin nimittäin paikalla oli vaasalaisen puna-armeijan (korjatkaa jos nimi meni väärin) edustajia hassuine Blues Brothers -hattuineen ainakin kaksi, jos ei jopa useampi autolastillinen. Henkilöautolastillisia tosin, mutta mitäpä pienistä. Tuskinpa moista kuitenkaan keväällä joutuu murehtimaan. Onnea joka tapauksessa MESTIS-peleihin!
 

King Jeremy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool, Bayern München ja Boston Celtics
haunted shores kirjoitti:
Ja kuten saivartelusi välillä hyvin ymmärrät, kommentillani ei ole mitään tekemistä tiettyjen asioiden pelikelpoisuuden kanssa.

Ja mainitaan nyt vielä sekin, että vaikken olekaan laillistettu peliyhtiö, niin kertoimienasettelun suhteen en toimisi "fiilispohjalta" vaan turvautuisin matematiikkaan.

Siitäkin huolimatta, että KalPa tulee liigassa viimeiseksi jäämään.

En nyt ihan tosissani tämän asian suhteen ollutkaan. Tai siis olin sikäli, että noilla kertoimilla todellakin löisin vetoa. Ja vetoa voi lyödä, vaikkei olisikaan peliyhtiö. Siis ihan kahdenvälisen vedon... Mutta mun pointti oli, että sun todennäköisyydet oli vähintään päin helvettiä. Samaa mieltä ollaan siitä, että KalPa on todennäköisimmin liigan viimeinen tällä kaudella. Tosin muitakin vaihtoehtoja näyttäisi olevan.
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Varjotuuli
King Jeremy kirjoitti:
Mutta mun pointti oli, että sun todennäköisyydet oli vähintään päin helvettiä. Samaa mieltä ollaan siitä, että KalPa on todennäköisimmin liigan viimeinen tällä kaudella.


No totta kai näet asian harvinaisen eri tavalla. Jollen tällä hetkellä uskoisi KalPan viimeiseen sijaan kuin vuoreen voisin samalla lopettaa jääkiekon seuraamisen.

Ja jottei mene kokonaan off-topic niin tuohon Paavon kommenttiin otan sen verran kantaa, että jotain muutoksiahan oli pakko tehdä. Eiköhän tämä ollut siitä viisaammasta päästä.
 

Akke P.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
haunted shores kirjoitti:
Jollen tällä hetkellä uskoisi KalPan viimeiseen sijaan kuin vuoreen voisin samalla lopettaa jääkiekon seuraamisen.

Siis onko Sinun uskottava nimenomaan Ässien kannattajana KalPan viimeiseen sijaan vai oletko muutenkin aivan varma? Kuntopuntarin nelosta ja tauon jälkeen vahvistuvaa KalPaa ei ehkä kuitenkaan kannattaisi pitää lähes varmana jumbona automaattisesti, ellei se nyt sitten ole pelkkää retoriikkaa...


paavo kirjoitti:
Mihin se homma tästä muuttuu että vilttiketjussa olleita pelaajia laitetaan pihalle?

Minusta ei konkreettisesti mitenkään. Koko potkuepisodihan oli pitkälti jonkinlaista teatteria. Kysymys oli kai ennen muuta herättely-yrityksestä ja ukaasista jäljelle jääneille. Mitään muuta merkitystä - sen enempää urheilullista kuin taloudellistakaan - näille "potkuille" on vaikea nähdä.
 

GTRapid

Jäsen
Vertailin vähän tuossa joukkueiden eri osa-alueita sekä avainpelaajioita. Ja en nyt välttämättä sanoisi että 99% varmuudella Ässät olisi runkosarjassa paremmin sijoittautunut kuin KalPa..


Maalivahdit:

Kapanen - Nissinen
vs.
Kaltiainen - Kilpeläinen

Veskariosaston voiton, ainakin tässä vaiheessa kautta, kuopiolaiset vie selvästi.


Pakit:

Hansson, Kuusisto, Alastalo, Purontakainen

vs.

Peltonen, Toivonen, Konttinen, Sammalkangas

Puolustuspäässä Ässät lienee hieman vahvempi - tosin jäähyherkempi.



Hyökkääjät:

Sonnenberg, Tuppurainen, Kiiskinen,
Kurka, Davidson, Koskela

vs.

Kivenmäki, Kuusela, Häppölä,
Joensuu, Wandell, Kuparinen

Ja hyökkäyksen osalta KalPa näyttäisi kyllä melkeinpä vahvemmalta kuin Ässät.

Nämä on sitte vaan meikäläisen arvioita, jokainen voi tuosta itte katella ja tehdä omia arvioitaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös