Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Joukkueen rakentuminen kaudelle 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Ilves' , aloittajana Manazeri, 04.11.2015 klo 20.05.

 1. Peltsi #18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Viime kauden koomailun keskellä oli sentään odotusarvona tuleva Kivi-kausi. Mites tästä nyt sitten eteenpäin? Aivan järkyttävää kuraa on sekä pelaaminen että rosteri.
   
 2. Tarinankertoja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ipa, ipa, ipa, ipaa...
  Lainaus:
  onkstää joku kompa? Ulkojäät!
   
 3. Pika1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  VVV päättyy ensi vuonna. Viiri kattoon!
  On tämä Honkkeliukkelin luotsaama laiva upeaa seurattavaa. Määrätietoista suorittamista illasta toiseen. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty ja puoliksi tehty ratkaisee kaiken.
   
 4. Peltsi #18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Ai saatana miten tämä nerouden multihuipentuma pääsi tämän kurjuuden keskellä unohtumaan.
   
 5. Zamboni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  No mennään nyt askel kerrallaan. Odotellaan ensin mitä se strategiatyöryhmän esitys tuo tullessaan.
   
 6. Saarinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Kyllähän karu totuus on se, ettei pari (kovaakaan) hankintaa tätä kautta tule pelastamaan. Mielestäni nyt loukkaantumisten jälkeen kasassa on 2000-luvun heikoin Ilves-joukkue tässä vaiheessa kautta. Ja se on jo aika paljon se!

  Meillä on kaksi heikkoa maalivahtia. Toivonen ei Ilves-paidassa ole minua koskaan vakuuttanut. Nyt on ollut jo heti alkukaudesta kaukana voittavasta maalivahdista. Lehtonen on hyvä reaktiotorjuja, mutta ylipelaa liian usein itsensä ulos ja antaa helppoja reboundeja. Tämä maalivahtikaksikko ei pysty paikkailemaan riittävästi kenttäpelaajien virheitä.

  Puolustuksessa meillä on Niemen loukkaantumisen jälkeen jäljellä Aalto, joka pelaa ihan hyvällä tasolla. Lisäksi Parikka täyttää paikkansa omassa roolissaan. Vittasmäki toki myös luottomies, mutta ei ole ollut ainakaan vielä viime kauden tasollaan. Laatikaisella jalka ei liiku enää yhtään eikä pelinopeus riitä. Ilomäki ja Vainio eivät ole vielä Liigatason miehiä.

  Hyökkäyksessä oikeastaan vain Mustonen, Meskanen, Hintz ja Jokinen täyttävät oman roolinsa. Laakso on kaukana toissa kauden tasostaan. Todella kaukana. Wahl on odotettu hutihankinta. Suomella on yritystä, mutta jotain vaan jää koko ajan puuttumaan. Ei näytä läpimurtoa tulevan tällä kaudella. Koivula on huippulupaus, mutta ei vaan yksinkertaisesti riitä vielä Liigatasolla, ainakaan tasavoimin pelattaessa. Sointu on täysin hukassa ja ura liigatasolla alkaa pikkuhiljaa olla ohi. Flinck surffailee aneemisesti eikä ole näköjään luonteeltaan riittävän nälkäinen ottamaan seuraavaa steppiä uralla. Helenius ja Ahoniemi ovat vielä tässä vaiheessa uraa pelkkiä täytemiehiä.

  Tällä rosterilla Kivellä on täysin toivoton työ hilata Ilves edes säälipleijarijoukkueeksi. Jumbosija on realistisempi vaihtoehto kuin pudotuspelipaikka. Huippumaalivahti olisi ainoa hankinta, joka voisi merkittävästi nostaa menestysmahdollisuuksia tämän kauden osalta (molaria kuitenkaan tuskin ollaan edes hakemassa).
   
 7. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Rautiainen-Sandell-Vihko
  Fagerudd-Niemi

  Loukkaantunut / poistunut kentällinen olis voinut olla ihan mahdollisesti viime kauden ykköskentällinen. Rosteri tämän jälkeen aikas ohkainen, joten tuskin siihen yksi Amrikan amigo tulee ihmeellistä muutosta tuomaan.

  Honkkis alkaa varmaan pikku hiljaa miettiä, että pitäskö jotain mainoskampanjaa laittaa liikkeelle sitä ulkoilmatapahtumaa varten. Kiekko-puoli ei nyt ihan esityksillään taida sitä myydä loppuun.
   
 8. Tarinankertoja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ipa, ipa, ipa, ipaa...
  Lainaus:

  Vaihdetaan peliksi Tappara - HIFK. Se vois myydä täyteen..
   
 9. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Lainaus:
  Sama kävi itseasiassa mielessä.
   
 10. Tervalammen Tynamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Edmonton
  Lainaus:
  Juuri näin. Ihan hyvältä se meno vaikutti siihen kuuluisaan kahdeksanteen matsiin asti. Toki oma keskustelun aiheensa on se, onko Sandellin kaltaisen loukkaantumishistorian omaava pelaaja oikea mies joukkueen ainoaksi selkärangaksi, mutta tuohon HPK-matsiin saakka peli oli ainakin allekirjoittaneen silmään monella osa-alueella parempaa kuin viime kauden loputtomassa "oppimisprosessissa".

  Nykyisellä rosterilla penkin takana saisi olla kuka tahansa ja tulos olisi yhtä paska. Kokoonpanossa on pari kentällistä liigamiehiä + junnuja.
   
 11. Jip Pii Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Niin se maailma vaan muuttuu, ja joskus tapahtuu pikatahtiin jopa varsinaisia ihmeitä. Onneksi. Pitkä matka on tultu syksystä, jolloin jäsen Saarinen osuvasti kiteytti Hakametsässä nähdyn säätämisen tähän tyyliin:
  Lainaus:
  Käsi pystyyn vaan rohkeasti jokainen, joka syksyn synkkyyden keskellä pystyi kuvittelemaan jotain tällä viikolla nähdyn kaltaista. Nyt nautitaan!
   
 12. Saarinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  On se tosiaan mahtavaa, että sentään kerran viiteentoista vuoteen saa yllättyä totaalisen positiivisesti kauden edetessä. Kerrankin meidän tiimi on luonut ison kasvutarinan ja pelaa keväällä kauden selvästi parasta peliään. Ihan uskomatonta, että nämä meidän koivulat, liuksialat, vainiot ja parikat pystyvät jo tällä kaudella pelaamaan näin huikealla tasolla illasta toiseen. Ja myös se että nämä kokeneemmat laaksot, flinckit, soinnut ja laatikaiset ovat nousseet keväällä ihan eri vireeseen kuin syyskaudella.

  Kyllähän tässä Karri Kiven suuntaan isoimmat krediitit on pakko antaa. Silloin kun valmentaja onnistuu organisoimaan toimivan pelitavan ja luomaan oikeanlaisen ilmapiirin joukkueeseen, nousevat ne yksilöt yleensä loistamaan laajalla rintamalla niin kuin nyt on Ilveksen kohdalla tapahtunut. Ilves esittää joka ilta kaukalossa paljon parempaa kuin yksilöiden summan perusteella voisi kuvitella. Sandell kun olisi ollut vielä pelikunnossa ja Amigo samassa vireessä kuin runkosarjassa, niin eihän meitä pysäyttäisi mikään!

  Ei tätä tosiaan syksyllä olisi ikinä uskonut. Eikä kyllä itse asiassa vielä helmikuun alussakaan sen umpisurkean Jukurit -kotimatsin jälkeen...
   
 13. Pöllönsilmä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Tämän 10.2 pelatun Jukurit kotiottelun jälkeen Ilves on pelannut 17 ottelua, voittanut näistä 12, hävinnyt kolme jatkoajalla (yksi haamumaali) ja kaksi varsinaisella peliajalla (Sportia vastaan merkityksetön ottelu ja Ässiä vastaan 0-1 selkeästä hallinnasta huolimatta.) Näiden otteluiden joukkoon niin sanottuja huonoja pelejä on mahtunut vain yksi Sportia vastaan pelattu läpsyttely.

  En tiedä mitä tuon Jukurit pelin jälkeen on oikein tehty, mutta jokin on napsahtanut kohdalleen ja sen jälkeen liikkeelle lähtenyt positiivisten asioiden vyöry on aivan uskomaton. Jos Ilves pystyy pyöräyttämään ulos runkosarjan kiistattomasti parhaan joukkueen, niin mikä tahansa on mahdollista.

  Ja mikä tärkeintä, joukkue ei näytä olevan vielä lähelläkään kylläinen.
   
 14. puuntakaa Jäsen

  Mitäs varten se Honkalehto vielä siellä toimistolla pyörii? Onko Jalo kujalla tämän sankarin edesottamuksista? Hiuksista pihalle ja porttikielto toimistolle, halliin jne olisi minimi mitä sille pitäisi tehdä. Edit, väärä ketju, kuuluisi talousasioihin.
   
 15. Mortal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  CCCP, ILVES
  Eiköhän Honkalehto siellä ole seuraavaan kokoukseen asti, jossa valitaan uusi hallitus, joka valitsee uuden toimitusjohtajan.