Ilmoitukset
 • Nimimerkit Lätkäfani66 ja palli gunnar huilaavat viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkit peterra ja Teikel huilaavat viikon sääntöjen 9§:n perusteella.
 • Nimimerkki kiekko-ollie huilaa viikon sääntöjen 18§:n perusteella.
 • Nimimerkki Zemgod#28 huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.
 • Nimimerkki kausi huilaa kolme kuukautta sääntöjen 4 ja 6§:n perusteella. Aiemmat rikkeet samoista syistä vaikuttivat pelikiellon pituuteen.
 • Nimimerkki Taikajim huilaa kolme kuukautta sääntöjen 4, 5 ja 18 §:n perusteella. Aiempi rikehistoria vaikutti tässäkin tapauksessa.

Nimimerkki nahkis huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella.

Joukkueen rakennus kaudelle 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana powerplaymaker, 16.01.2017 klo 19.12.

 1. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Toki leinomainen ratkaisu nauttia kevyemmän verotuksen maasta olisi järkevin ratkaisu tuollaisessa tilanteessa. Toki Leinon velttoilun voisi jättää väliin, sehän on enää wannabe jääkiekkoilija, vaikka taatusti tietää mitä ammattiurheilu vaatii.
   
 2. Juteeni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche ja Tappara
  Mikä mies Jani Kautto on? Eilen tuli katsottua Mestis-finaaleja ja siellä pisti silmään Kautto Jokerit-maskeineen. Muistelin, että mies oli Jokereiden kolmantena maalivahtina jo Liigan aikoihin ja sama homma jatkuu edelleen. Yhtään peliä Kautto ei ole Jokereissa pelannut ja kuluva kausi oli Kautolle jo kuudes Jokereiden sopimuksen alaisena pelaajana. Mestis näyttää olevan sopiva pelipaikka Kautolle joten ihmettelen miksi Jokerit maksaa miehelle palkkaa ja roikottaa sopimuspelaajiensa joukossa?
   
 3. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  3. veskari täytyy olla ja Kautto on ollut siihen rooliin täydellinen pelaaja. Pelannut aina silloin kun on ollut tarvetta. Eli ei koskaan. Onko valittanut? Ei. Onko kehittynyt? Kyllä. 5/5.

  Kautto alkaa olemaan jo jonkin tasoinen Jokeri-legenda, joten toivottavasti jatkaa KiVa/Jokerit -akselilla myös jatkossa. Sympaattinen kaveri.
   
 4. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, parisuhdepaineista johtuen HIFK
  Lainaus:
  KiVa:n pelejä seuranneena täytyy sanoa että Kautto on meikäläisen vakuuttanut senverta tehokkaasti että melkein potkisin Helgen pois ja pitäisin Kauttoa luukulla. Säästyisi hyvät rahat ja Kautto on mielestäni tarpeeksi laadukas stuntatakseen Zapoa tarvittaessa pelin pari.
   
 5. SirKepola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, AS Roma!
  Lainaus:
  Mutta säästyykö tuossa yhtään mitään kun Helgellä on jo sopimus ensi kaudesta? Jos nyt oletetaan ettei Suomen lainsäädäntöön istu nuo Venäjältä kuullut käytännöt, että jos potkit kesällä pois maksat vaan jonkun 20% täyden kauden palkasta..
   
 6. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Istuu, jos se on präntättynä sinne pelaajasopimukseen valmiiksi. Jälkikäteen tuota ei voi ottaa käyttöön.
   
 7. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, parisuhdepaineista johtuen HIFK
  Lainaus:
  ,
  Vaihtoehtoisesti K&V voisi tarjota IFK:lle päittäin vaihtoa Helge -> Lankinen.
  EliteProspects Kevin Lankinen
  Nuori kaveri, IFK-fanien sylkykuppi koska Jokerikasvatti, halvempi kuin Helge, pelasi todella vakuuttavan kauden jouduttuaan yllättäen astumaan ykkösveskan rooliin Bäckströmin oltua klesana suurimman osan kaudesta. Olisi hyvä haku tulevaisuuttakin ajatellessa. ja IFK:n on huudeltu pitkin kautta kokenutta ykkösveskaa ensikaudelle.
   
 8. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Tämä onkin sitten jo mielenkiintoisempi haku, joka kelpaisi meikäläiselle ehdottoman hyvin. Lankisella on potentiaalia. Nuorempana ehkä se tasaisuus puuttu ja kai sen kanssa on vieläkin ollut vähän ongelmaa. Saattaa pelata ihan loistavan pelin ja seistä päällään 95 % ajasta, mutta sitten hörppää yhden tai kaksi ihan omituista. Toisaalta Helgellä on ollut ihan samaa ongelmaa. Potentiaalinen win-win.

  Zapo-Lanki-Kautto triokalla lähtisin suht rauhallisin mielin kauteen. Jos jotain dramaattista tapahtuu, niin veskaria voi olla helpompi hankkia kesken kauden, kuin 1-2 sentteriä.