Joukkueen rakennus kaudelle 2011–2012

  • 793 464
  • 2 691

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Jos Mielonen(!!!) ei pysy pleijareissa Sailion, Kähkösen, Miettisen tms. kyydissä, niin PAULIKO pysyy..?!! Ei saakeli, olette te hauskoja. Huutonaurua tälle!! :) Levokarin tulevaisuuden näkymät kaikkealla muualla kuin kaukalossa ovat paremmat.

Muuten kyllä samaa mieltä, mutta kyllä onnesta soikeana heittäisin tänään Paulin Mielosen tilalle. No, sen turhakkeen kyllä toisaalta korvaisi vaikka Lenita Airistolla tai Jorma Uotisella.

Hirsimäki kuulemma haluaa Kudrocin sopimuksesta eroon, joten eiköhän tuosta pakistosta poistu Määttä ja Kudroc, jos hänen kaupittelu onnistuu. Sitten tilalle Levokari ja joku mestisturhake. Näin ainakin uskoisin käyvän.
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Tyydyn toteamaan, että taipuisin mieluummin Määtän jatkosopimukseen.

Määtän jatkosta on pakko olla samaa mieltä, mikäli mies vain suostuu palkan alennukseen. Ja miksei suostuisi? Nykyistä liksaansa hän ei taatusti saa mistään.

Levokarin vaihtamisesta Mieloseen ja/tai Kudrociin on turha haaveilla, siinä on kaksi pelaajaa joista kumpaakaan ei Saipa halua takaisin. Worst case skenario tietysti on että Levokari vaihdetaan Jyrkkiöön missä tapauksessa rutistan Ässälippuni palloksi ja tungen perseeseeni. Siellähän pysyy.

Täytyisi noilta Saipa-faneilta kysellä miksi Pauli on mahdollisesti lähdössä. Antaisi vähän osviittaa siitä millainen kauppa kannattaisi tehdä vai kannattaisiko mikään.
 

Ainapata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ässien puolustusta ei ole mitään syytä muuttaa hitaampaan suuntaan eli Levokarin hakinta on täysin tuulesta temmattua ja turhaa touhua. Lisäksi Paulin pönttö ei kestä Porissa pelaamista joten unohtakaa nyt hyvänen aika tämä jokakeväinen huhu.
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ässien puolustusta ei ole mitään syytä muuttaa hitaampaan suuntaan eli Levokarin hakinta on täysin tuulesta temmattua ja turhaa touhua. Lisäksi Paulin pönttö ei kestä Porissa pelaamista joten unohtakaa nyt hyvänen aika tämä jokakeväinen huhu.

Näinhän se on. Itse en huhuilisisi koko asiasta jos ei lehdessä olisi lukenut että Ässät on kiinnostunut. Pakkeja kyllä riittää vapailtakin markkinoilta joten sikäli kyllä ihmettelen mikä Pauli on joku ykkösvaihtoehto.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Worst case skenario tietysti on että Levokari vaihdetaan Jyrkkiöön missä tapauksessa rutistan Ässälippuni palloksi ja tungen perseeseeni.

No tästä ei ole pelkoa. Jesse jatkaa Ässissä ensi kaudella 7.pakkina sopparinsa loppuun ja sitten vasta on aika katsella vihreämpiä laitumia.

Levokarin tuleminen Pataan vaatisi kolmikosta Mielonen/Kudroc/Määttä vähintään 2 poistumista, muuten on vaikea kuvitella hänelle pelipaikkaa löytyvän.
 
Määtän jatkosta on pakko olla samaa mieltä, mikäli mies vain suostuu palkan alennukseen. Ja miksei suostuisi? Nykyistä liksaansa hän ei taatusti saa mistään.

Ehkä voisi jostain Itävallasta saada rahakkaamman sopimuksen, mutta SM-liigassa kysyntä tuskin on korkea. Kuitenkin Määttä on pelannut playoffeissa ihan kelpo peliä. Näkisin tilanteen siten, että tarjotaan jotain tuollaista 60-70kiloa/kausi. Tarttuu tai ei. Jostain syystä - onko jotain harhaa vai mitä - näen Määtässä rauhoittavia piirteitä, sellaisia, joita kevään peleissä tarvitaan. Uusitalossa on ilmennyt samaa tärinää kuin aikoinaan karsinnoissa.

Jos Jyrkkiö on myynnissä kesken sopimuksen, niin kasa paskaa toimistolle. Näin rahvaanomaisesti ilmaistuna.

Uusitalo
Caldwell
Kudroc
Sammalkangas
Jyrkkiö
Mielonen
Malkamäki

Jos tuohon lisättäisiin vielä Määttä, niin edelleen näkisin tarvetta yhdelle kokeneemmalle pakille. Toisin sanoen, ei ehkä sittenkään ole oikea aika Taimille, jollei esim. Mielosesta päästä eroon. Joka tapauksessa uskon, että TT hoitaisi saman ruudun kuin Mielonen tai Malkamäki.
 

Redcoat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Katkotaan tältä siipiä. SaiPalla ei ole hyviä kokemuksia Kudrocista kuin kaukalon puolella. Kudroc tuskin koskaan enää pelaa SaiPassa.

Entä mahtaako Jatkoajan tieto Levokarin sopimuksesta kaudelle 2012 olla paikkansapitävä? Vai voisiko kyseessä olla pelkkä optio?

Itselläni ei ole mitään hinkua saada Kudrocia pois porista, mutta kunhan laskeskelin yhteen tiettyjä asioita ja sen pohjalta spekuloin.

Toisaalta, jos Määttä lähtee, niin kaipa Kudrocille vielä löytyy käyttöä joukkueesta vaikka Levokari tulisikin. Voi olla, että Kiven suunnitelmiin sopii hiukan isommat, vahvemmat ja kankeammat pakit, kunhan koko pakisto ei ole samasta muotista.
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Jostain syystä - onko jotain harhaa vai mitä - näen Määtässä rauhoittavia piirteitä, sellaisia, joita kevään peleissä tarvitaan.

Mielestäni Määttä on aina ollut mainettaan parempi pelaaja ja oikein roolitettuna hyvinkin arvokas joukkueelle. Parilla edelliskaudella rooli on ollut liian suuri suhteessa kykyihin ja (nyttemmin parantuneeseen) fyysiseen kuntoon. Lisäksi "ulkomusiikilliset" tekijät ovat vaikuttaneet arvostukseen. Jos Määtän palkka ei olisi koskaan lipsahtanut julkisuuteen, ei häntä olisi pidetty ihan niin paskana.

Jyrkkiöhän ei muuten ole kaupan jos hän ei itse sitä halua, Suomessa pelaajia ei voi kaupata ilman omaa suostumusta. Mutta se, haluaako JJ jatkaa Ässissä onkin sitten asia erikseen. Ainakaan Rautakallion kanssa välit eivät ole olleet hyvät, toki Kivi tuntee Jessen jo pidemmältä ajalta.
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Entä mahtaako Jatkoajan tieto Levokarin sopimuksesta kaudelle 2012 olla paikkansapitävä?

Kyllä se pitää paikkansa, mutta Veikkaajassa oli jo kuukausi sitten huhu että Saipa haluaisi Levokarista eroon.

Edit. Jep, ja Saipa - fanit kertoivat että Pauli ei ole pystynyt täyttämään ruutuaan Saipan ykköspakkina ja siksi hän on kaupan. Palkka ei vastaa suoritustasoa ja niin edelleen.
 
Viimeksi muokattu:

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Suhosen koirankoppi, Rautakallion koirankoppi.
Tuon perusteella ei tuntuisi lainkaan mahdottomalta, että Jesse voisi löytää polun pään peiliin katsomalla. Ovatko valmentajat aina väärässä?

On ihan yleisessä tiedossa että JJ ei ole helpoin valmennettava. Nöyryyttä on puuttunut koska kaveri on aina ollut junnujoukkueissaan se suurin tähti. Luotan silti että tutumpi valmentaja osaisi käsitellä poikaa ja tietysti siihenkin että poika näkisi siellä peilissä vielä miehen. Myös kokeneemmilla joukkuekavereilla saattaa olla osansa.
 

Quethas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Suomen maajoukkueet, Tampere United
Jyrkkiö on juuri sen kaltainen pelaaja, jolle visiitti muualla tekisi hyvää. Siellä hän kenties voisi tajuta, mitä urheilijalta vaaditaan kun piirit ovatkin erilaiset eikä hän olekaan joukkueen oma lupaava junnu. Toki minäkin toivon, että Jyrkkiö löytäisi nöyryyden tehdä töitä Porissa ja kykenisi osaltaan viemään Ässiä eteenpäin. Eri juttu sitten onkin, että kykeneekö hän siihen tutussa ympäristössä ja Kiven valmennuksessa.

Levokari haiskahtaisi Määtän korvaajalta. Mikäli näin on, niin minulla ei ole mitään oman kasvatin paluuta vastaan. Levokari on kuitenkin kehittynyt viime vuosina oikein hyväksi peruspuolustajaksi. SaiPassa rooli oli kenties liian iso, mutta täällä Uusitalon ja Caldwellin takana rooli olisi hivenen pienempi.
 

Patapata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pori
Ai niin, sen verran Levokarista, että saatanan hidas ja vanhanaikainen Sm-liigaan. Ei mitään käyttöä joukkueessa, joka haluaa edes yrittää menestyä.

Jos Mielonen(!!!) ei pysy pleijareissa Sailion, Kähkösen, Miettisen tms. kyydissä, niin PAULIKO pysyy..?!!

No eihän se nyt ihan noinkaan mene. On ihan hieno idea, että kaikki pakit ovat ihan hyviä luistimilla ja näppäriä kiekon kanssa, mutta kyllä nämä tosipelit ovat taas näyttäneet, että kovuuttakin tarvitaan.

Runkosarjassa pärjättiin luistelulla, nyt ei. Mistä Blues on tehnyt lähes kaikki maalinsa? Jep, maalin edestä, kun siellä mm. Malkamäki, Uusitalo ovat olleet aika köykäistä tavaraa.

Muistatko Suomen pakiston viime kisoissa? Ihan hyvin meni - alkuun. Sitten tuli iso paha USA ja pakit olivat helisemässä. Kukkonen, Niskala, Vatanen yms. mikkihiiret eivät vaan pärjänneet fyysisyydessä.

Tuo vanhanaikainen on hieman outo juttu minulle. Toki, on vanhanaikaista pelata kuudella jättiläisellä, joilla kestää minuutin kääntyä ja lähteä toiseen suuntaan ja mm. KK:ta on viety monta kertaa tällä kaudella luistelussa. Mutta vielä enemmän maaleja on tullut maalin edestä, koska nykyaikaiset hyökkääjätkään eivät ole pelkästään näitä väkkäröitä tyyliin Rask ja Rajala Ipassa. Paljon on myös näitä helvetin vahvoja sällejä, jotka painavat meidän Jyrkkiöt sun muut jäänrakoon ja ovat maskissa, ohjaamassa tai reboundeilla niin kauan kuin lystäävät.

Eli, kyllä Paulillakin on selkeästi sellaisia vahvuuksia, joita kaivataan. Ei pelkkiä niitä todellakaan, mutta monipuolisuutta tämän kauden pakistosta ei oikein ole löytynyt. Eikä sitä laajuutta. KK on paalissa niin maalinedustalle ei ole heittää oikeastaan ketään.

Itsellenikään Pauli ei ole mikään "tänne heti vaan - hankinta", mutta en nyt ihan noin kriittisestikään tuohon suhtautuisi. Omasta mielestäni ihannetilanne olisi kolme "Caldwellia" - hyvä pelisilmä, kovat syötöt ja vedot, luistimilla ok, tarvittaessa fyysinen. Lisäksi kolme "Uusitaloa" tai "Välivaaraa". Harmi vaan että kassassa ei ole rahaa.

EDIT. Lisätään nyt vielä se, että sitten en minäkään ymmärrä alkuunkaan Levokarin hankintaa, jollei Määttä, Kudroc tai Mielonen lähde pois. Määttä ja Mielonen kun ovat tälläisiä välimallin jätkiä. En oikein tiedä, mikä kummallakaan on sitä "ydinosaamista". Paulin ottaisin nimenomaan toisen, tai molempien tilalle.
 

jamppa1919

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠Ässät♠
Sanotaan nyt omakin mielipide täällä. Levokari ei kiitos. Aivan liian hidas nykykiekkoon. Nykyiset pakit ovat kaikki nopeampia kuin Pauli.

Vainiolasta ja Hokkasesta ottaisin vain toisen. Vaikea nähdä kummankin mahtuvan jatkuvasti pelaavaan kokoonpanoon. Hinta ei varmasti häikäise, joten kovin korkealta ei voida tippuakaan. Eli kuten jo aikaisemminkin sanoin, Tervetuloa. Hokkasen mahdollisuuksiin uskon. Voi yltää 3. sentteriksi kaiken mennessä nappiin.
 

Kalastaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Minulta on mennyt ohi se tiato, että miksi Kudrocia on niin innolla savustamassa ulos joukkueesta? Eikö mies sovi Kiven kuvioihin? Onhan meillä huonompia äijiä pakistossa?
 

Fernando

Jäsen
Suosikkijoukkue
los serranos
Siis ei helvetti, Levokari, VVV ja Hokkanen Ässien kovimmat vahvistukset? Tervemenoo pohjalle Ässät.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Siis ei helvetti, Levokari, VVV ja Hokkanen Ässien kovimmat vahvistukset? Tervemenoo pohjalle Ässät.

Mistä tiedät, että nämä ovat ne "kovimmat vahvistukset"? Malttia nyt, kausi 2010-11 on vielä kesken. Kesällä on sitten lämmintä panikoimiseen :)
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ei voi olla noin. Jos on niin kaikki arvostus mitä Hirsimäki on tällä kaudella itselleen saanut valuu nollaan.
Ei kiitos mitään hopeakauden jälkeistä aikaa uudelleen!!!
Nyt on se tilaisuus nousta ja nostaa seura kärkikahinoihin mukaan, joukkueella on imua ja varmasti myös rahaa. Me tarvitaan KOVIA vahvistuksia, ykkössentteri&ykköslaituri, mielellään kovan kaliiberin äijiä! Käytetään nyt perkele oma tilaisuutemme eikä myhäillä mitään puskurin kasvattamista.

MUTTA, vielä on aikaa...tuo yllä oleva on vielä jossittelua ;)
 

Quethas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Suomen maajoukkueet, Tampere United
Hopeakauteen verrattaessa nyt on se ero, että jatkosopimukset ovat taskussa lähes kaikilla avainpelaajilla. Mitään romahdusta tuskin tulee, vaikka vahvistukset jäisivät Levokariin, Vainiolaan ja Hokkaseen (mitä en toki usko). Hopeakauden jälkeen suurin osa joukkueen rungosta lähti ties mihin ja tilalla oli vain Dallas-apuja ja junnuja liian suuressa vastuussa. Nyt tilanne on täysin erilainen ja meillä jatkaa Caldwell, Uusitalo, Armia, Santavuori, Uusikartano, Zaborsky...

Joku raja siihen panikointiin, vaikka pleijarit ovatkin menneet perseelleen.
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Minulta on mennyt ohi se tiato, että miksi Kudrocia on niin innolla savustamassa ulos joukkueesta? Eikö mies sovi Kiven kuvioihin? Onhan meillä huonompia äijiä pakistossa?

Käsittääkseni Ässät ei ole tyytyväinen hinnan ja laadun suhteeseen.

Noin ylipäätään on aika huvittavaa miten joillakin (en tarkoita Kalastajaa) järki leikkaa. Kun mainitaan kolme nimeä, ovat ne heti "kovimmat" vahvistukset ja sitten on ranteet taas auki. Slogan "Periksi ei anneta" pitäisi kai muuttaa muotoon "Periksi annetaan".
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Kai Levokari nyt kakkoskolmosparissa menisi siinä missä Määttä tai Mielonenkin. Ja onhan meillä Sammaltapsa ykkösparissa...

Joukkueeseen on pakko saada joku kokenutkin pelaaja. Myös hyökkäykseen.
 

Surprise Me

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gus Polinski - Polka king of the midwest
No eihän se nyt ihan noinkaan mene. On ihan hieno idea, että kaikki pakit ovat ihan hyviä luistimilla ja näppäriä kiekon kanssa, mutta kyllä nämä tosipelit ovat taas näyttäneet, että kovuuttakin tarvitaan.

Runkosarjassa pärjättiin luistelulla, nyt ei. Mistä Blues on tehnyt lähes kaikki maalinsa? Jep, maalin edestä, kun siellä mm. Malkamäki, Uusitalo ovat olleet aika köykäistä tavaraa.

Muistatko Suomen pakiston viime kisoissa? Ihan hyvin meni - alkuun. Sitten tuli iso paha USA ja pakit olivat helisemässä. Kukkonen, Niskala, Vatanen yms. mikkihiiret eivät vaan pärjänneet fyysisyydessä.

Tuo vanhanaikainen on hieman outo juttu minulle. Toki, on vanhanaikaista pelata kuudella jättiläisellä, joilla kestää minuutin kääntyä ja lähteä toiseen suuntaan ja mm. KK:ta on viety monta kertaa tällä kaudella luistelussa. Mutta vielä enemmän maaleja on tullut maalin edestä, koska nykyaikaiset hyökkääjätkään eivät ole pelkästään näitä väkkäröitä tyyliin Rask ja Rajala Ipassa. Paljon on myös näitä helvetin vahvoja sällejä, jotka painavat meidän Jyrkkiöt sun muut jäänrakoon ja ovat maskissa, ohjaamassa tai reboundeilla niin kauan kuin lystäävät.

Eli, kyllä Paulillakin on selkeästi sellaisia vahvuuksia, joita kaivataan. Ei pelkkiä niitä todellakaan, mutta monipuolisuutta tämän kauden pakistosta ei oikein ole löytynyt. Eikä sitä laajuutta. KK on paalissa niin maalinedustalle ei ole heittää oikeastaan ketään.
Miksi sinulla on käsitys, että pelaaja on kova jos hänen pituutensa on yli 185cm? Nämä Ässien pienimmät miehet tuntuvat olevan kaikkein fyysisimpiä, eli Samalkangas sekä Huhtala.

Kukkosen ja Vatasen vertaaminen Levokariin on aivan turhaa. Voisin sanoa sinulle, miksei Suomen A-maajoukkueessa ole yli 190cm pitkiä haampaattomia puolihulluja powerfowardeja??

Se syy, miksi nostin tästä "metelin" on se, että Levokari ei kuulu enää tulevaisuuden kiekkoon. Ok, pärjää ehkä isonsa kokonsa takia maalinedessä, mutta siinä se sitten onkin. Levokaria ei voi laittaa ylivoimalla viivalle, koska kääntyminen, laukaus ja syöttö kestää ikuisuuden.

Tämä maalinedusta pelaaminen on sinänsä erikoinen käsite. Onko pelaaja isonsa kokonsa takia pelote? On, jos osaa liikkua. Blues on hyvä esimerkki siitä, että ne ei pelaa omalla puolustusalueella aluepuolustusta, vaan mies vastaan mies. Jokaiselle löytyy oma mies ja Ässät ei pääse kulmista juuri mihinkään. Tällä aseella Ässät on ottelusarjassa 3-0 häviöllä.

Oletko koskaan miettinyt, että miten se mies pääse siihin Ässien maalinedustalle ja mitä on tapahtunut esim. 5-8 sekuntia ennen sitä? Liittyykö mitenkään viisikkopelaamiseen?
 

theref

Jäsen
Kyllä se pitää paikkansa, mutta Veikkaajassa oli jo kuukausi sitten huhu että Saipa haluaisi Levokarista eroon.

Edit. Jep, ja Saipa - fanit kertoivat että Pauli ei ole pystynyt täyttämään ruutuaan Saipan ykköspakkina ja siksi hän on kaupan. Palkka ei vastaa suoritustasoa ja niin edelleen.

Oletusarvoisesti Levokari ei ole SaiPan 1-pakki. Joukkueen rakennus on mennyt täysin perseelleen, jos Pauli Levokari on jonkun joukkueen 1-pakki.

Oikein roolitettuna Levokarista on varmasti hyötyä Ässillekin. Kiekollisen pakin rinnalla puolustavassa roolissa Levokari täyttää edelleen ulottuvuutensa ansiosta paikkansa ihan hyvin. Ja sikäli kun Paulin itseluottamus on kohdallaan (kuten kaudella 09-10 SaiPassa, 56 peliä 7+10), tulosta voi odottaa hyökkäyspäässäkin.

Mainittakoon lisäksi sekin, että Levokarin normaali pakkipari Joni Tuominenkin floppasi tällä kaudella ihan kunnolla, joten ei heikko kausi pelkästään Paulin vika ollut.

Kuluva kausi ei siis Levokarilta mennyt SaiPassa putkeen, mutta paluu toissakauden tasolle ei toisessa ympäristössä ole mikään mahdottomuus.
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Se syy, miksi nostin tästä "metelin" on se, että Levokari ei kuulu enää tulevaisuuden kiekkoon. Ok, pärjää ehkä isonsa kokonsa takia maalinedessä, mutta siinä se sitten onkin. Levokaria ei voi laittaa ylivoimalla viivalle, koska kääntyminen, laukaus ja syöttö kestää ikuisuuden.

Hyvin tuot esiin sen ajatusvirheen mahdollisuuden mistä itse kirjoitin eilen eli sen että ensi kauden joukkuetta ruvettaisiin rakentamaan tämän kevään pudostuspelien perusteella, tyyliin "Blues tekee maalit maalinedustalta, nyt tarvitaan maalinedustan siivoaja". Kyllä ensisijaisena asiana joukkueen rakennuksessa täytyisi kuitenkin pitää se 60 pelin runkosarja ja se pelitapa mitä siellä yritetään toteuttaa.

Levokari muistuttaa hyvin paljon Kudrocia ja sikäli on vaikea uskoa että sellainen puolustus toimisi missä heiluvat yhtä aikaa sekä KK että Pauli. On tietysti totta että kovuuttakin tarvitaan, mutta jos mietitään pakistoa johon kuuluisivat Tapsa, Caldwell, Levokari ja Kudroc, niin kyllä siinä olisi jo turhan monta jäähy - ja virheherkkää kaveria samaan nippuun. Yksi pitäisi ainakin olla pois. Jo nyt tuntuu että jotakin on liikaa ja jotain muuta liian vähän kun Määttäkin on kehissä.

Kokonaisuutena Ässien pakisto on kuitenkin ollut tällä kaudella monipuolisempi kuin vuosiin joten sikäli en ihan ymmärrä PataPatan kritiikkiä.
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Oletusarvoisesti Levokari ei ole SaiPan 1-pakki. Joukkueen rakennus on mennyt täysin perseelleen, jos Pauli Levokari on jonkun joukkueen 1-pakki.

Oikein roolitettuna Levokarista on varmasti hyötyä Ässillekin. Kiekollisen pakin rinnalla puolustavassa roolissa Levokari täyttää edelleen ulottuvuutensa ansiosta paikkansa ihan hyvin. Ja sikäli kun Paulin itseluottamus on kohdallaan (kuten kaudella 09-10 SaiPassa, 56 peliä 7+10), tulosta voi odottaa hyökkäyspäässäkin.

No joo, ehkä "ykköspakki" oli vähän kärjistetty tulkinta, mutta runkopakista on käsittääkseni ollut kysymys, ei kolmosparin miehestä.

Sitä en epäile yhtään etteikö Levokari todellakin pärjäisi tarkoin roolitettuna. Toisaalta, meillä on täällä jo seitsemän sopimuspakkia ja jos ajatellaan pakiston rakennetta, tarvittaisiin sinne mieluummin joku kiekollisempi kaveri. Ellei joku sopimuspakeista sitten lähde alta pois.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös