Joukkueen rakennus kaudelle 2009-2010

  • 1 548 541
  • 4 530
Tila
Viestiketju on suljettu.

Pleksi(t)

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Viime kaudesta on menetetty hyökkäyksestä IPikkarainen, Kimmo Kuhta, Jussi Pesonen, Jermu Porthen, Janne Keränen, Shawn Bates ja Dan Hacker. Tilalle Haataja, Töykkälä ja mahdollisesti Granlund. Nyt puhutaan sitten että mahdollisesti 1-2 pelaajaa on tulossa. Viime kaudella oltiin sijalla 9 ja nyt sitten ollaan "vahvistettu" joukkuetta tällä tavalla. Parhaat omat a-junnut päästetään muualle ja nostetaan puukäsiä joukkueeseen. Sanattomaksi vetää tuo Nybarin jaa muun johdon toiminta.

Ei tämä tietysti ihan herkullinen tilanne ole mutta ei tilanne nyt ihan noinkaan synkkä ole. Bates ja Hacker tulivat paikkaamaan loukkaantuneita Loppia ja Porthenia, eli ei heitä voi laskea varsinaisesti menetyksiksi.

Haataja > Kuhta/Pikkarainen Eli uskon että saadaan enemmän maaleja
Töykkälä > Porthen Astetta parempi pelaaja tuli tilalle
Granlund > Keränen Keränen jäi polkemaan paikalleen, nyt on odotukset hieman korkeammalla.

Vielä kun saataisiin 1 hyvä laituri uskoisin että on lupa odottaa paljon parempaa kuin viime vuonna. Haataja + ns. varma nimi = yhteensä se 50 maalia ja se on sama mihin esim kolmikko Kuhta, Pesonen ja I Pikkarainen pystyivät. Samalla näkisin kokonaisuuden muutenkin ehjempänä ja ollaan saatu hieman tuuletettua vanhaa pelaajalistaa eli kaikki on mahdollista.

Maaleista en ole huolissaan vaan enempi siitä että saataisiin viimein oma pää tukittua, huomattavasti helpompi pelata kun ei anna aina vastustajalle kolmea maalia tasoitusta.

Pitää ottaa huomioon tämä taloustilanne, ei ole helppo tilanne varmasti millään joukkueella. Jokereilla oli laittaa rahaa muutamaan huippunimeen mutta muuten on aika hiljaista. Ei se itkemällä parane, yrittäisin vähän hakea positiivista virettä edes näin juhannuksen alla. Kauhea määrä pelaajia ilman sopimuksia, ei nyt kannata alkaa tekemään sopimusta keskinkertaisuuksien kanssa ylihintaan, veikkaan että loppukesästä/alkusyksystä alkaa monella pelaajalla pyynnit tulemaan alaspäin kun alkaa kausi lähestyä...

Luttinen - Hirschovits - Haataja
Petrell - Loppi - Mr. X
Granlund - Ramstedt - Wärn
Ahtola - Töykkälä - Liivik
+ junnut
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Luttinen - Hirschovits - Haataja
Petrell - Loppi - Mr. X
Granlund - Ramstedt - Wärn
Ahtola - Töykkälä - Liivik
+ junnut


Tuossa on jo junnuja pari kenttää ja sitten laitat vielä +junnut?

Tuo on niin suppea materiaali että ei se riitä yhtään mihinkään. Sitten vielä muutama loukkaantuminen joita tulee joka vuosi niin ollaan totaalisen suossa.
 

Fordél

Jäsen
Tuossa on jo junnuja pari kenttää ja sitten laitat vielä +junnut?

Tuo on niin suppea materiaali että ei se riitä yhtään mihinkään. Sitten vielä muutama loukkaantuminen joita tulee joka vuosi niin ollaan totaalisen suossa.

Töykkälä 25v., Ahtola 23v., Ramstedt, Wärn ja Liivik 21v. Kaikki nämä ovat jo todistaneet pärjäävänsä liigassa ja tuovat lisäarvoa joukkueelle. Selkeitä pelimiehiä eikä mitään junnuja. Turha dissailla vaan kannattaa ehdottomasti nähdä hienona voimavarana nämä omat kasvatit, jotka pystyvät jo nyt kantamaan vastuunsa liigassa. Eli Tuossa on siis vain yksi junnu ja sekin on Suomen lupaavin, joten eiköhän tuokin taso riitä alempiin kenttiin. Tottakai laajuutta pitää olla vähän enemmän kuin vain sen mr X:n verran, mutta sitäkin tilannetta voi katsoa sitten kauden kuluessa.
 

Pleksi(t)

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Tuossa on jo junnuja pari kenttää ja sitten laitat vielä +junnut?

Tuo on niin suppea materiaali että ei se riitä yhtään mihinkään. Sitten vielä muutama loukkaantuminen joita tulee joka vuosi niin ollaan totaalisen suossa.

Fordél jo ansiokkaasti vastasikin, eli ei noi ole enää mitään junnuja. Aivan riittäviä 3-4 ketjuun ja ylemmäksikin. Loukkaantumisia jos tulee niin sitten hommataan stuntti, aivan kuten Bates viime kaudella. Nyt on vielä EU-pelaajat rajattomasti käytettävissä. Näytä paremmat 3.-4. ketjut SM-liigasta?

Nyt kun oikein alkoi makustelemaan niin näyttää vaan paremmalta. 3. ketjussa nuorta taitoa, 4. vähän enemmän jo kovuuttakin taitoakaan unohtamatta. Hienoahan se olisi jos olisi nelosessa vielä Ville Peltonen ja Vesce mutta kun ei se nyt vaan mene niin. Menneinä vuosina on tehty paljon asioita päin sitä itseään mutta ei tilanne nyt niin synkkä ole.
 

VT

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuossa on jo junnuja pari kenttää ja sitten laitat vielä +junnut?
Siis esim. -84 syntynyt Töykkälä on junnu? Tai Ahtola (-86), Ramstedt (-87), Liivik (-88) tai Wärn (-88)? Vinkkinä sen verran, että ensi kaudella taitaa olla niin, että -89 syntyneet ovat "yli-ikäisiä" A:ssa.

Oletko muuten yhtään tsekannut muiden jengien kokoonapnona. Vinkkinä sanon, että kannattaisi. Eivät ne sen ihmeellisempiä ole.

Eiköhän tohon jengiin vielä 2-3 hyökkääjää tule, on se sitten kokeneempaa osastoa (Kibe, Eki) tai "junnuja" (Kivioja tai oikeita junnuja).
 

Carlos

Jäsen
HIFK TIEDOTTAA ! ! !

http://www.hifk.fi/uutiset/ifkn_toimisto_on_kesaelomalla

Se on siinä, joukkue on valmis, puuttuvat palaset löydettiin. Eli puuttuva palanen oli siis rentouden puute, joka korjataan kuukauden mittaisella kesälomalla. Kesäloma on tätä kirjoittaessa jo käytännössä alkanut, joten hyvää kesää vaan kaikille!

HIFK kiittää, HIFK tackar och bockar.

Ja kuka vielä väittää ettei HIFK tiedota mitään koskaan??? Häh? Mitäs nyt sanotte?
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
http://www.hifk.fi/uutiset/ifkn_toimisto_on_kesaelomalla

Ja kuka vielä väittää ettei HIFK tiedota mitään koskaan??? Häh? Mitäs nyt sanotte?

Mutta tämähän ei ollutkaan keskeneräinen asia, joten tiedottaminen onnistuu ja hyvin tyylikästä toimintaa. Nyt on siis meillä kaikilla hyvä olla, tiedämme siis, että joku on jossain vaiheessa käynyt siis töissäkin. Toivottavasti muistavat tulla takaisin ennen kauden alkua ja tiedottaa siitä, ettei syksyn aikana tiedoteta keskeneräisistä asioista. HIFK:n toiminnasta tulee mieleen eräs erinomainen vanha tv-tuotanto, "kyllä isä osaa".
 

Shadowplay

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
IFK vs. muut sm-liigajengit

VT sanoi että kannattaisi tsekata muiden jengien kokoonpanoja ja arvioida IFK:ta siltä pohjalta. No, tehdään niin, kaikkien neljän tärkeimmän palasten (valmennus, maalivahdit, puolustus, hyökkäys) osalta:

Valmennus: Nokka Jalonen
Rankkaus kaikkiin sm-liigajengeihin nähden: 1-10

--> Ensikauden IFK:n valmennusta on lähes mahdotonta arvioida, epävarmuus siitä miten homma lähtee toimimaan on käsinkosketeltavaa. Parhaimmillaan Nokka on liigatasolla aivan eliittiä (näytöt Kärpistä), huonoimmillaan (viime kausi) meno on hirveää. Lähes kaikki siis on tällä rintamalla mahdollista (lasken tässä siis huom. hyvin suopeasti siten että huonoimmillaankin Nokka pesee kuitenkin muutaman jengin valmennuksen; kaikki eivät ole varmaan edes tästä samaa mieltä...). Selvää joka tapauksessa on, että minkäänlaista "edgeä" ei IFK:lle voida valmennuksesta ensi kautta ajatellen näissä *etukäteisarvioinneissa* antaa.

Maalivahtipeli: Nieminen & Ahlqvist
Rankkaus kaikkiin jengeihin nähden: 9-14

--> Surullista mutta totta: IFK:ssa ei olla vieläkään käsitetty, mikä merkitys suvereenilla ykkösmaalivahdilla on menestyksen kulmakivenä. Tai jos on, niin sen pahempi juttu, sillä asia on jätetty silti retuperälle. Nyt joku "Hattu-fani" alkaa varmaan heti riehua, että mitä helvettiä, eikö Nieminen muka ole lupaava ja selvästi keskitasoa parempi veska tähän paskaan sm-liigaan? No vastaus on karu: ei todellakaan ole. Kaikki on tietysti kauden mittaan mahdollista, mutta ennakkoarvioinneissa Nieminen on selvästi liigan peräpään veskoja. Kahdeksan ennakkoon parmpaa veskaa on helppo listata salamannopeasti: Riksman (Jokerit), T. Tarkki (Kärpät), I. Tarkki (Blues, kakkonenkin on vähintään Niemisen tasoa), Wallinheimo (Jyp, kakkonenkin jälleen vähintään Niemisen tasoa), Ahonen (Kalpa, kakkonen taas Niemisen tasoa), Vehanen (Lukko), Toivonen (Ilves), Lassila (HPK). Eikä se Hatun yhdeksäskään sija mikään kirkossa kuulutettu ole, sillä kilpailijoina löytyy edelleen mm. Tepsin uusi amerikanihme (upin koulussa, huom.), Ässien Kilpeläinen, Tapparan Lehto (voittanut joskus mestaruuden...) jne. Tilanne on kaiken kaikkiaan tällä rintamalla siis hyvin karu. Kysymys: uskoisitteko että Jokerit tai Kärpät lähtisi liigaan Nieminen ykkösenä? Niinpä niin...

Puolustus: Söderholm, Clarke, Järventie, Kankaanperä, Kurvinen, Haverinen (kärkikuusikko)
Rankkaus kaikkiin jengeihin nähden: 4-8

--> Puolustuksen suhteen olemme sentään hyvää keskitasoa, jos kaikki säilyvät terveenä. Ja tuohon sanaan "jos" sisältyy ikävä kyllä aika helvetin iso kysymysmerkki tietäen kärkikuusikon kavereiden (pl. ehkä Haverinen ja Kankaanperä) loukkaantumisherkkyyden ja -historian. Järventie ja Clarke ovat muutenkin lievästi sanoen kysymysmerkkejä: isoja "nimiä" kyllä (mikä näkyy palkassa) mutta teot viime vuosilta eivät kaikilta osin kovin hyvin kestä kriittistä tarkastelua. Täytyy myös muistaa että aikaa on ehtinyt vierähtää jo luvattoman kauan siitä kun olemme viimeksi saaneet todistaa kentällä huippukuntoista Söderholmia: jos paidan selässä olisi eri nimi niin porukka voisi olla "vähän" kriittisempää ja ennakko-odotuksissaan maltillisempaa äijää kohtaan, joka ei viime kaudella yltänyt joukkueensa pelaavaan kokoonpanoon sweduissa kuin ajoittain. Helkkarinmoiset paineet Södellä on ainakin ensi kaudella näyttää, että taidot eivät ole hävinneet minnekään, ja että viime kausi oli (IFK:ssa hyvin vaisuissa merkeissä pelattu loppu mukaanlukien) vain surullinen poikkeus muuten hyvinkin laadukkaan pelaajan uralla. Summarum: pakiston on lupa odottaa olevan parhaimmillaan ja ehjänä kärkijoukkueiden puolustuskalustojen tuntumassa, luultavasti ollaan kuitenkin siellä keskivaiheilla. Heikkisen lähtö todella tuntuu.

Hyökkäys: Hirso, Loppi, Ramstedt, Töykkälä, Granlund (kh); Haataja, Luttinen, Petrell, Wärn, Liivik, Ahtola, jne. (lh).
Rankkaus kaikkiin jengeihin nähden: 4-8

--> No, on varmaan selvää, että muutama äijä (= laituri) on vielä tulossa. Tältäkin osin arviointi on siis aika vaikeaa. Päälinjat ovat kuitenkin selvillä: hyökkäyksenkin osalta ollaan liigan keskitasolla. Jos tulevat miehet olisivat villeimpien fantasioiden mukaiset (Pelle Viltonen, Rajamäki, Kuhta), niin nousisimme tällä osastolla jopa ihan kärkeen asti. Mutta koska realismia taitaa olla lisäykset tyyliin Kuhta ja Turo Järvinen, niin jäädään kyllä rankingissa, kaiken mennessä optimistisestikin, tuolle sijalle neljäs ynnä muut. Eniten hyökkäyksen onnistuminen on kiinni kolmesta miehestä: Hirsosta (pitääkö viimevuotisen tasonsa?), Lopista (tukeeko riittävästi Hirsoa, eli onko meillä oikeasti toinen huipputason centteri?) ja Mr. X:stä (onko meillä Haatajan ja Luttisen lisäksi kolmaskin kunnollinen maaleja tekevä laituri?).

Summa summarum:

IFK lähtee kauteen 2009-2010 jälleen kerran arvoituksellisena ja jengillä, joka on riskejä täynnä. Eniten on kiinni herroista K. Jalonen ja J. Nieminen. Täydellisessä maailmassa molemmat voivat kaiken mennessä kohdalleen riittää kannuun asti, mutta realismia on, että herrat luotsaavat jengin -- jälleen kerran -- sijoille 7-10. (Niin, ja onhan sillä Nybondaksellakin joku merkitys: jos asioihin reagoidaan nopeasti, ja Nieminen vaihdetaan maagiseen alasarjojen veskarilöytöön jo varhain syksyllä, niin pullat ovat toki paremmin uunissa. Uskokoon ken tahtoo...)

Vertailun vuoksi voisi heittää vastaavat rankingit Jokereiden osalta: valmennus: 1-3 (Aravirta on varmaakin varmempi valinta), maalivahdit: 1-3 (Riksman riittää liigan kärkeen), puolustus: 3-6, hyökkäys: 1-3.

Eli "pikkaisen" on Hjalmari pelannut korttinsa varmemmin kuin meidän Tomppa. Tasoero narrien (tai vaikkapa Kärppien, tai Jypin) hyväksi nimenomaan ratkaisevilla paikoilla on hurja. Siinä missä heidän palikat on koottu siten että ne riittävät realistisesti kannuun, meidän vastaavat riittävät vain siinä kuuluisassa fantasiahokimaailmassa missä kaikki menee täydellisesti, kukaan ei loukkaannu eikä kellään ole ikinä huonoa päivää.

* * *
shadowplay
 

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
Miten niin ei alettu kartoittamaan jo aikaisin tarpeeksi tasokasta korvaajaa? Dale Clarke?

Raju-Ekin ketjusta siirsin, ettei mene siellä OT:ksi.

DC tuli mielestäni sisään siinä vaiheessa, kun oli selvää, ettei Hank jatka meillä.
Vai miten näet(te) tämän, kuka kenenkin tilalle? Itse olen käsittänyt, ettei Bonon tonttia ole vielä paikattu, mutta toisaalta, onhan viimevuotista rosteria pienennettävä siirryttäessä 18 pelaajaan. Mene ja tiedä, mutta eipä DC ole Bonon tasoinen lähtökohtaisesti.

No, eipä enempää itkua, kun ollaan nyt virallisesti kesiksellä. Hyvää Jussia vaan kaikille.
 

Bedrock

Jäsen
Raju-Ekin ketjusta siirsin, ettei mene siellä OT:ksi.

DC tuli mielestäni sisään siinä vaiheessa, kun oli selvää, ettei Hank jatka meillä.
Vai miten näet(te) tämän, kuka kenenkin tilalle? Itse olen käsittänyt, ettei Bonon tonttia ole vielä paikattu, mutta toisaalta, onhan viimevuotista rosteria pienennettävä siirryttäessä 18 pelaajaan. Mene ja tiedä, mutta eipä DC ole Bonon tasoinen lähtökohtaisesti.

No, eipä enempää itkua, kun ollaan nyt virallisesti kesiksellä. Hyvää Jussia vaan kaikille.
Käsitykseni mukaan Heikkisen siirtyminen rapakon taakse kaudelle 09-10 tuli ajankohtaiseksi viime tammikuussa ja samoihin aikoihin HIFK aloitti keskustelut Clarken siirtymisestä stadiin.

Juhannusta vaan sinnekkin ja kaikille muillekkin.
 

Andy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä Clarke on Bonon korvaaja ja Järventie Hankin vastaava. Signauksien ja lähtemisten ajankohdat vain hieman vääristänevät kuvaa. Lienee melko selvää, että Heikkinen oli tulilinjalla lähtemään rapakon taakse ja tämä on tiedetty jo hyvissä ajoin. Clarke on siis signattu jo kevättalvella mahdollista Heikkisen lähtöä silmällä pitäen. Samaan aikaan on myös jo tiedetty, että Hankista ei tulla pitämään kiinni. Jos olisi käynyt niin onnellisesti, että Bono olisi jäänyt, Clarke olisi ollut enemmän kuin hyvä korvike Hankille. Sitten kun Bonon lähtö kuitenkin varmistui, signattiin Järventie jo aiemmin poistuneen Hankin tilalle.

Ehkä me kannattajat vain kuvittelimme/odotimme hieman liikaa tuossa vaiheessa kun sekä Clarke että Heikkinen olivat rosterissa. Eikä luonnollisesti HIFK:kaan uutisoi Clarken hankintaa sanomalla "hän on Heikkisen korvaaja", kun Heikkisen lähtö oli vielä epävarmaa...

Sinänsä olisi kyllä pirun hienoa, jos voitaisiin täyttää puolustus nimimiehillä kolmosparia myöten kuten -98. Sitten kun näin tapahtuu, voisi taas alkaa käydä aktiivisemmin peleissä. Nykyjengin peleistä ei kyllä viitsi lähes kolmeakymppiä kovin usein maksaa.
 

Stigu

Jäsen
shadowplayltä asiallinen analyysi: Noinhan se menee, eli IFK:n ensi kausi on jälleen kerran arvoituksia täynnä. Ja jokainenhan tietää, miten siinä käy. Perkele, että tulee ikävä niitä aikoja, jolloin ennen kautta saattoi olla varma, että mitaleista taistellaan, tai ainakin kaukalossa on väriä.

Hajuton, väritön, mauton, väljähtänyt, puutteellinen-siinä ensi kauden jengi pähkinänkuoressa. Ja helwetti, että piti tulla vielä tämä lama päälle- nykyjohto saa mukavasti pari vuotta aikaa uusille tekosyille. No, syksyllä sitten kuullaan jossain vaiheessa näitä "markkinat olivat kuivat" ja "meiltä meni listasta 4 ensimmäistä pelaajaa NHL:ään" ja " ajat ovat kovat"- selityksiä. Kunnes koittaa kevät, jolloin kuullaan (ja nähdään) kankkusessa oleva nöyrtynyt Nybari, joka pyytää anteeksi faneiltaan. Kunnes koittaa kesä, jolloin aletaan taas kerran rakentaa menestyvää joukkuetta, tietysti siten että keskeneräisistä asioista ei tiedoteta.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Jos lähdetään siitä että vain 1-2 miestä tulee niin kyllä siellä Haataja on saanut varmasti kovan sopimuksen ja ilmeisesti myös Granlund houkuteltiin puhtaalla rahalla Hifkiin. Muuten ei voi käsittää että rahat alkaisivat olemaan jo loppu.

Joku joka viitsii voisi tehdä arvion siitä paljonko Hifk säästää poislähteneiden palkoista ja paljonko on uudet sopimukset.
 

aika epeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin urheiluyhdistyksen toverit
Pakiston osalta shadowplayn vertailu IFK vs. Narrit hieman ontuu. Okei, heillä on AJ Niemi, mutta muu porukka ei ole S/M-tasolla mitenkään järisyttävän laadukasta. Väittäisin, että puntit ovat pakkien osalta aika lailla tasan. Suurin yksittäinen ero on molarissa. Ja tietysti miinusmerkkisenä IFK:n puolelta katsottuna. Hyvää kesää och samma på svenska.
 

matti&teppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei tämä tietysti ihan herkullinen tilanne ole mutta ei tilanne nyt ihan noinkaan synkkä ole.
...
Vielä kun saataisiin 1 hyvä laituri uskoisin että on lupa odottaa paljon parempaa kuin viime vuonna. Haataja + ns. varma nimi = yhteensä se 50 maalia ja se on sama mihin esim kolmikko Kuhta, Pesonen ja I Pikkarainen pystyivät.
...
Luttinen - Hirschovits - Haataja
Petrell - Loppi - Mr. X
Granlund - Ramstedt - Wärn
Ahtola - Töykkälä - Liivik
+ junnut

Jep joo. Mr. X on tietty Rajamäki ja sitten ihmetellään Haatajan loukkaanuttua että mitäs nyt? Mutta hei, "Nokan vika, kyl noi jätkät on ennenkin tehnyt maaleja". Rajamäelle ehdottomasti kyllä mutta jos tulee tuohon mr. X:n paikalle niin hohhoijaa.

Nybari taas, ...no jätetään sanomatta.
 

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
...ja ilmeisesti myös Granlund houkuteltiin puhtaalla rahalla Hifkiin.

Tämän paketin faktat olisi mukava tietää. Siis millainen "paketti tarjous" tämä MG:n juttu on lopulta ollutkaan? Sieltähän tuli koko perhe Tsadiin, joten tuskin MG:n pahvi kattoi pelkästään yhtä ihmistä...
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Katselin tuossa äsken Kim Hirschovitsin haastattelun HIFK:n sivuilta ja ensin katsoin, että on IFK:lla aika kova pakkipula treeneissä, kun Roland Carlssonkin on vetänyt pelikamat niskaan... muutamaa sekuntia myöhemmin katsoin, että mitä helvettiä nyt siellä on Kim Ahlrooskin pelikamat päällä, missä tutkapari Marco Poulsen? Sitten kun ruvettiin höpöttämään jotain rullalätkäjoukkueen menestyksestä, niin pääsi iso helpotus. Olisi se meinaan ihan HIFK:n tapaista, että kun pyydetään vanhoja IFK-staroja tyyliin Caloun, Peltonen, Mäkiaho joukkueeseen, niin HIFK:hon hommattaisiin fanien toiveita kunnioittaen Carlsson, Poulsen, Ahlroos. Tämähän toimi mm. silloin, kun toivottiin seisomakatsomoa takaisin, niin sellainen kyllä tuli, mutta se rakennettiin lähestulkoon maan alle.
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
...niin HIFK:hon hommattaisiin fanien toiveita kunnioittaen Carlsson, Poulsen, Ahlroos.

Oijoi. Tulee mieleen se kimalteleva menneisyys, kun punaista kunnioitettiin ja ei niin hmv-pelaajat kuten edellä mainitut + Nuutinen, Hede, Nurminen ja mikä se nyt olikaan loputtomalta listalta värikkäitä pelaajia niittivät mestaruuksia liukuhihnatuotannolla kuin Fordin tehtailla. Harmi, että nykyään joukkue on niin hmv.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Katselin tuossa äsken Kim Hirschovitsin haastattelun HIFK:n sivuilta ja ensin katsoin, että on IFK:lla aika kova pakkipula treeneissä, kun Roland Carlssonkin on vetänyt pelikamat niskaan...

Yksi huomio, minkä tuolta tein.Siinä kun jätkät luisteli loppuluisteluja, niin ihan Granlundin olemuksen omaava häkkipää seisoi selkeästi siinä keskialueella. Pariin kertaan katsoin ja väitän 99% varmuudella, että se oli Mikke?
 

Greffin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Pittsburgh Penguins
Yksi huomio, minkä tuolta tein.Siinä kun jätkät luisteli loppuluisteluja, niin ihan Granlundin olemuksen omaava häkkipää seisoi selkeästi siinä keskialueella. Pariin kertaan katsoin ja väitän 99% varmuudella, että se oli Mikke?

Kyllä se Granlund oli. Jännä, että jäällä jo harjoittelee, kun piti olla aika pitkä kuntoutusaika ilman jäitä sen olkapään kanssa. Noh, lienee ihan hyvä merkki.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Noh, lienee ihan hyvä merkki.

Totta, todellakin hyvä merkki siitä, että tulee pelaamaan IFK:ssa ensikaudella vaikka tästä ei lopullisia ratkaisuja ole kuultu sekä sen lisäksi tietysti, että on kykenevä pyörimään jäällä muiden mukana.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös