Joukkueen rakennus kaudelle 2009–2010

  • 636 573
  • 1 981
Tila
Viestiketju on suljettu.

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Ensi kauden menestyminen tulee olemaan enemmän kiinni kahden tulevan hankinnan onnistumisesta kuin päävalmentajasta. Toivottavasti Pena onnistuu.

Samankaltaisia toiveita oli tosin viime keväänäkin. Tuloksena oli ECHL-tason pelaaja. Enää ei riitä selitykseksi, että ei me saatu ketään muuta. Vittu hereillä siellä toimistolla.

Näin on näppylät, vaikka se vähän hassulta kuulostaakin. Näiden muutaman vahvistuksen laatu on se tärkein juttu. Isot pojat alkavat nyt riidellä, kun pitäisi keskittyä vahvistusten hankintaan. Pena saa toivottavasti silti hoitaa nyt oman hommansa sillä aikaa, kun muut tappelevat omista paikoistaan organisaatiossa. Mutta eihän tuo organisaation sisäinen riitely ainakaan helpota Matikaisen hommia, ainakaan suomalaispelaajia ajateltaessa.

Ihan sama oikeastaan kuka saa tinat ja kuka ei! Kunhan nyt hommaatte ne kunnon vahvistukset tuohon nippuun, niin hyvä on. Toi runko on minun mielestä edelleen hyvä, mutta Pentin täytyisi nyt saada niitä osumia.
 

Brousseau

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mietitään nyt lisäksi, että mikä potentiaali on Mavessa herätettävissä. Nyt kun hänelle saataisiin pari hurjaa samettikättä rinnalle, niin varmasti alkais Mavellekki maistumaan taas pelaaminen. Lisäksi meillä on tulossa Salmista ja Sillanpäätä kovaa vauhtia takaa. Kuparinen, Huhtala, Kilpeläinen, Luomala.. Näiden uskon varmasti menevän vielä eteenpäin tästä kaudesta. Kyllä tässä hyvät kutinat on joka tapauksessa tulevasta kaudesta. Tosiaan nyt edellyttää sitä, että näiden kovien nimien suhteen oltaisiin sitten toimistolla hereillä.

Lisäksi mielenkiintoista, että miten tämä valmennuskysymys tulee lopulta ratkeamaan. Vetikö Alpo näistä erottamishuhuista herneet niin syvälle, ettei itse halua enää jatkaa Ässissä. Ja kun ollaan nyt aikaisemmin juuri mietitty sitä, että mistä sitten Alpolle seuraaja? Se on aivan turha raaha sinne mitään H. Rindelliä. Nuori nouseva valmentaja, niin kuin Karri Kivi, mutta tiedä sitten, että onko Kivi liian raakile kuitenkin tähän pestiin. Monen suulla kuitenkin kuultu sanottavan, että 100-0 mielummin Karri kuin Alpo, mutta mikähän se lopulta mahtaisi ollakkaan se parempi ratkaisu, ken tietää. Mielenkiintoista kevättä kuitenkin eletään.
 

Valo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Overtime Moderators
Paakkolanvaara kuulemma Poriin...
 

super

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvissä kyttäysasemissa
Paakkolanvaara kuulemma Poriin...

Paakkolanvaaran saaminen Ässiin olisi juuri oikeanlainen hankinta ja onnistuminen Penalta. Selkeästi kehittyvä pelaaja jonka trendi on ylöspäin. Saisi vastuuta aivan eri tavalla kuin Kärpissä. Olen jo pitkään miettinyt ja ajatellut että Kärpissä on ollut tarjolla näitä 3-4 kentän jätkiä jotka kelpaisivat Ässiin johtaviksi pelaajiksi. Nyt on vaan Kärpissäkin se aika että ne loppuvat.

Saarenheimo ja Haataja lähtivät Lukkoon joskus ja onhan näitä muitakin. Mutta eikös jossain vaiheessa huhuttu Paakkolanvaaran olevan matkalla Pelicansiin joten miksi ihmeessä hän Poriin tulisi? Joukkueeseen jossa nyt kaikki asiat ovat päin helvettiä ja johto on melkoisessa käymistilassa. Saa toki tulla!
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Paakkolanvaara kuulemma Poriin...

Toivottavasti pitää paikkansa. Suuremman roolin mies liigatasolla kuin mitä on Kärpissä saanut. Jos kaveri tulee Ässiin, niin pitää kaivaa vanha viestini jostain esiin ja soitella Penalle, josko pääsisi hommiin.

ps. No olihan se nyt sitten kaivettava esille, jotta saadaan todisteita Näkkärin eittämättä jäätävästä scouttaustoiminnasta.

Näkkäri 26.11.2007 kirjoitti:
Paakkolanvaara Kärpistä olisi unelmasentteri Kivenmäen ketjuun. Harmi vaan, että "Paakkiksella" on sopimus kevääseen 2009 asti Kärpissä ja mies lyönee itsensä läpi sen verran rutinalla ennen sitä ettei Ässillä tuon jälkeen liene mieheen enää saumoja. Perhana, kun olisi tarvinnut hommata kaveri ajoissa pois Oulusta.
 
Viimeksi muokattu:

Jan Koller

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät ♠, Carolina Hurricanes
Paakkolanvaara kuulemma Poriin...

Valitettavasti taitaa olla vain huhu. Itse olen koko loppukauden seurannut Paakkolanvaaran otteita ja toivonut, että mies Ässiin saataisiin.

Tosin voiko herralle käydä kuten Häppölälle? Iso rooli ei vaan sopinut, vaikka oli HIFK:ssa pikku roolissa erinomainen?´

Ja, jos toivoa saa, niin Aaltonen sitten kanssa Ässiin... ;-)
 

Zauli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät ja Red Wings
Niiin Ässissä on vapaana ykkössentterin ja ehkä kolmossentterin paikka. Onko Paakkolanvaara tosiaankin nyt sitten potenttiaalinen ykkössentteri? Trendikin näyttäisi olevan laskusuunnassa kun otteluita enemmän ja pisteitä vähemmän kun toissa kaudella. Voihan sitä aina toivoa, että tekee Haatajat, mutta eikös me nyt voitais ykkösen keskellä ostaa se valmis huippusentteri?
 

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Olisi aika positiivinen hankinta. Voiko huhu pitää paikkaansa? Häppölä pelasi jo Hifk:ssa kanamunat kainalossa.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Niiin Ässissä on vapaana ykkössentterin ja ehkä kolmossentterin paikka. Onko Paakkolanvaara tosiaankin nyt sitten potenttiaalinen ykkössentteri? Trendikin näyttäisi olevan laskusuunnassa kun otteluita enemmän ja pisteitä vähemmän kun toissa kaudella. Voihan sitä aina toivoa, että tekee Haatajat, mutta eikös me nyt voitais ykkösen keskellä ostaa se valmis huippusentteri?

Meillä on kolme hyvää sentteriä, Kuparinen, Sillanpää ja Pellinen, ykkössentteri puuttuu.
 

Zauli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät ja Red Wings
Meillä on kolme hyvää sentteriä, Kuparinen, Sillanpää ja Pellinen, ykkössentteri puuttuu.

Tuollain itsekkin ajattelin, siksi ihmettelekin, että onko tuo Paakkolanvaara sitten tarpeeksi kova ollakseen Ässien ykkönen? Enpä ole pahemmin miehen otteita seurannut. Ei kyllä niin kauheita riemun kiljahduksia aiheuta, jos meille tulee ykköseks pelaaja, joka takonut huikeat 14 pistettä runkosarjassa.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Hannu Pikkarainen, todella pehmeä kätinen kiekollinen puolustaja, ja miehessä on huikea potentiaali, ei pitäisi olla kohtuuttoman kallis.

IFK puolelta luettuna Hankki vetää tuollaista 130te kausi palkkaa ja tuskin alle 100te tulisi Ässiinkään. Sinun mielestä kannattaisi maksaa? Muutenkin H.Pikkaraista pidetään hieman laiskana omassa puolustuspäässä ja asennekaan ei joka pelissä ole aina niin kunnossa. Juuri tälläisiä pakkeja Ässät kaipaakin. :)

Lisäksi H.Pikkarainen ei ole mikään vastaus puolustajien maalinteko-ongelmiin, viimeisinä kausina ei maalisarakkeeseen montaa merkintää ole tullut vaikka on saanut pelata maaliahneiden IFK-pelureiden kanssa. Ei kiitos Pikkaraiselle.
 

Wrister

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Seurassa on asiat melkoisen sekaisin, mutta toivon, että katseet ovat kaikesta huolimatta tiukasti jo ensi kaudessa. Vaikkakin on selvää, että ajatuksia pitää vahvasti suunnata myös seuran johtopuolen asioiden kuntoon saamiseksi. Joka tapauksessa, seuraava kausi on huipputärkeä Ässille. Tämän kevään katastrofi ei saa enää jatkua tulevana syksynä, vaan nyt pitää tulla onnistunut kausi, joka palauttaa uskottavuuden Ässiin liigaseurana.

Valmennus- ja johtoryhmän kuviot ovat siis niin auki, etten jaksa niihin tässä uhrata sen enempää ajatuksia, vaan keskityn joukkueen kokoonpanoon.

Jonkun sanomana, oliko Hirsimäki, Ahola, Matikainen vai Suhonen, hankintalistalla on 3-5 pelaajaa. Sopimuksia on siis tällä hetkellä koossa 22 kappaletta. Jatkoajan pelaajalistan mukaan 21 on sopimus ensi kaudesta. Kuka on tämä puuttuva nimi?

Tähän mennessä on siis selvinnyt, että ulkomaalaistrio ei tule jatkamaan, kuten eivät Tähtinen ja Peltonenkaan. Tämä tieto selkeyttää kokoonpanon veikkaamista oleellisesti.

Maalivahtiosastoon ei ilmeisesti hankintoja ole tulossa. Kilpeläiseen on vahva luotto, mutta ainoa kysymysmerkki on, pystyvätkö Rynnäs tai Järvenpää tuuramaan Eeroa riittävästi. Toivottavasti pojilla tapahtuu kehitystä kesän aikana.

Puolustuksessa on kahden vahvistuksen aukko. Jyrkkiö osoitti Sportia vastaan, että on tulossa takaisin, ja pystyy ensi kaudella ottamaan vastuuta liigapeleissä. Mielestäni Jyrkkiöstä pitäisi ehdottomasti koulia, vaikka väkisin, se oma kasvatti puolustuksen tukipilariksi tuleviksi kausiksi. Istutetaan Jesse röyhkeästi uuden vahvistuksen viereen (joka siis toivottavasti on vahvistus), ja annetaan mahdollisuus ottaa se liigapaikka. Jyrkkiö totesi SK:lle jossain haastattelussa, ettei ollut ollenkaan tyytyväinen kauteensa ja ainoa keino nousta takaisin, on vetää kesäharjoittelu kieli vyön alla. Tämä on oikea asenne, ja uskon, että näin Jyrkkiö tulee myös tekemään.

Rahkolassa on myös aineksia, mutta saattaa olla, että tulevien vahvistuksien myötä ei paikkaa joukkueesta vielä ensi kaudeksi löydy.

Hyökkääjistössä on ykkössentterin ruutu avoinna. Laitureita on tarpeeksi ja mielestäni suhteellisen laadukas osasto onkin kasassa. Kivenmäki on suuri kysymysmerkki, ja jos ei hän jatka, on pakko hommata jostain tilalle vastaava määrä taitoa. Taidon puute onkin ehkä ainoa ongelma laitureiden kohdalla.

Sillanpää osoitti, että hän pystyy kantamaan kolmosketjun sentterin roolin todella hyvin. Näin ollen Tähtisen jatkaminen tuli tarpeettomaksi.

Hahmotelma:

Maalivahdit:
Kilpeläinen, Järvenpää ja Rynnäs

Puolustus:
"Niskala" - Määttä
"Karalahti" - Jyrkkiö
Kuusisto - Uusitalo
Rahkola - Sammalkangas

Hyökkäys:
Huhtala-"Corso"-Salminen
Kivenmäki-Kuparinen-Luomala
Savinainen-Sillanpää-Huhtanen
Mäkinen-Pellinen-Palonen/Mäkilä

Sain tuohon hahmotelmaan mahtumaan kolme hankintaa, jotka ovat aivan pakolliset. Ns. koodinimet kuvaavat pelaajatyyppiä, joita toivoisin vahvistusten olevan.

Jos puhetta on ollut jopa viidestä hankinnasta, niin onko määrään laskettu mahdollisesti Kivenmäen lähtö? Entä kuka on tosiaan tämä 22. pelaaja, joka Jatkoajan listasta puuttuu?
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Meillä on kolme hyvää sentteriä, Kuparinen, Sillanpää ja Pellinen, ykkössentteri puuttuu.

Ykkössentteri
Kuparinen
Kolmossentteri
Sillanpää

Näin sen näen. Nyt kun Damon ja Tähtinen eivät jatka, niin kaksi uutta sentteriä tarvitaan. Ykköseen ja kolmoseen. Sillanpää on hyvä, mutta ensi kausi menee vielä pääosin nelosen keskellä. Pellinen joko laitaan tai pihalle.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Paakkolanvaara on hyvä ykkössentteri, jos ykkönen rakennetaan Kivenmäen varaan. Hyvä puolustava sentteri, älykäs pelajaa, ei hölmöile, mutta ei mikään pistelinko, hyvin "Uusikartanomainen". Mutta rakennetaako jotain vielä Kivenmäen varaan vai pitääkö huhu Hlinnasta paikkansa? En tiedä.

Pakistoa täydentäisin Tuomas Immosella, mikäli hänen terveystilanteensa on ok. Kohtuu hintainen, kotimainen ja kiekollinen pakki, hyvä veto.
 

JustinCase

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, FC Liverpool
Paakkolanvaara kuulemma Poriin...

Sen enempää huhua kommentoimatta, tämä olisi omasta mielestäni yksi tärkeimmistä hankinnoista ajatellen ensi kautta. Mies on loistava 2-suunnan pelaaja, hyvä erikoistilanteissa ja nöyrä työntekijä.

Itse olen Paakkolanvaaraa Ässiin halunnut jo pitkään, ja tämä Valon lähettämä viesti pisti pasmat sekaisin. Jos ei muuta, niin hieno huhu ainakin. Joku muukin ymmärtää Paakkolanvaaran potentiaalin.
 

Mig428

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ette voi olla tosissanne täällä siitä, että Ässien ykkönen rakennettaisiin VIELÄKIN Kivenmäen varaan. Mitään merkittävää muutosta se ei toisi, vaikka vierelle saataisiinkiin astetta paremmat pelimiehet kuin nyt on nähty. Mave ei vaan ole enää ykköskentän tavaraa ja se on tosiasia! Nyt kun Tähtinen ja Damon jätettiin ulos tulevan kauden kuvioista niin tästä voisi vetää sellaista pääteltää, että Kuparista ollaan ihan oikeasti sijoittamassa 1-2 kentän sentteriksi mikä on mielestäni väärin tehty. Matti kolmoseen ja kaksi parempaa sentteriä tilalle jos halutaan, että joukkue tosiaan vahvistuu.
 

Myrvold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Meillä on kolme hyvää sentteriä, Kuparinen, Sillanpää ja Pellinen, ykkössentteri puuttuu.

Muuten en tuohon puutu, mutta tuota veron ja nyt TosiFaninkin Pellisen arvostamista en ymmärrä. Mies ei ole oikeestaan missään hyvä. Lähinnä tasaisen huono lähes kaikilta pelillisiltä ominaisuuksiltaan. Esim. liike on aivan järkyttävää, lisäksi se kulmikkuus ja kiekkokoululaisen tasolla oleva luistelu korostuvat jos Ossi joutuu pelaamaan yli puolen minuutin vaihdon. Lisäksi kiekonkäsittelytaito ei ole kaksinen, karsintasarjassa tuli seurattua normaalia enemmän Pellistä juuri kiekon kanssa ja aina se oli yhtä kauhistuttavan näköistä.

Jotta nyt ei aivan mollaamiseksi menisi niin sanotaan nyt, että pelisilmä ja sitä kautta sijoittuminen on mielestäni Ossilla ihan ok tasolla ja kuulemma tunnollinen harjoittelija ja hyvä "koppipelaaja" on kyseessä, mutta mielestäni se ei vielä liigaan riitä.

Mielestäni Ässät tarvitsee selkeän ykkössentterin, Kuparinen, Sillanpäää ja esim. Paakkolanvaara jaetaan loppuihin ketjuihin, oikein roolitettuna.

btw. ei tuo Kuparisenkaan meno loppukaudesta enää kakkossentterin menolta näyttänyt.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Jos Mave jatkaa Paakkolanvaara olisi ihan hyvä hankinta, mutta jos Mave lähtee niin en oikein näe Tommia ykkössentterinä. Toisaalta, jos Suhonen jatkaa niin Mave tuskin saa jäädä Ässiin.

Tosifanin kanssa samaa mieltä Immosesta. Olisi hyvä hankinta kolmospariin. Sammalkankaalle en vain näe minkäänlaista paikkaa kuuden pelaavan pakin joukossa, vaikka pelasikin karsinnat selkeästi paremmin kuin Määttä tai Kuusisto. Noilla kuitenkin on potentiaalia kovempiin suorituksiin mitä Tapsalla. Jyrkkiötä ei voi kukaan oikea valmentaja jättää pois kokoonpanosta, ja onhan se pakko saada jotain porilaisväriäkin pakistoon kun Pele lopetti.

EDIT: Minäkään en ymmärrä Pellisen arvostamista, asenne on jopa paljon parjattua Mika Niemeä huonompi.
 

pekoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Pakistoa täydentäisin Tuomas Immosella, mikäli hänen terveystilanteensa on ok. Kohtuu hintainen, kotimainen ja kiekollinen pakki, hyvä veto.

Samaa mieltä. Tosin en yllättyisi mikäli Ässät ei ylpeydestään edes "vilkaise" Sportin pelaajien perään ja toisekseen käsittääkseni Immosen jalka on sen verran huonossa kunnossa, että kesäkausi jää joka tapauksessa torsoksi mikä sekin syönee liigajoukkueiden kiinnostusta.

Noin yleisesti Immonen on kuitenkin pelaajatyyppinä juuri sellainen varsin hyvin liikkuva yleispuolustaja mitä liigaan nykysäännöillä tarvitaan ja joita Ässistä ei edelleenkään riittävästi löydy. Aina voi huhuilla niiden todellisten profiilien ja viivapelotteiden perään, mutta huuteluksi se Ässien rahoilla jää. Tätä taustaa vasten rakentaisin itse mieluummin joukkueen oikean tyyppisistä palasista vaikka sitten pienemmällä profiililla.

Jos verrataan vaikka Hank Pikkaraiseen niin Tuomas Immonen olisi noin kymmenen kertaa järkevämpi hankinta.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Tosifanin kanssa samaa mieltä Immosesta. Olisi hyvä hankinta kolmospariin.

Eiköhän meillä näitä 3.parin pakkeja ole jo nyt tarpeeksi, kärkiosaamista tarvitaan ja toivottavasti myös haetaankin. Koodinimillä Majakka & Perävaunu. Joku voisi nähdä nuo vaikka niminä "nickerson & forrest"...

Näitä jokavuotisia hankintoja "ihan hyvä tyyppi 3.pariin" Korkeavuori ja Palomäki voitaisiin yrittää tänä vuonna vaikka vältellä.
 

Wrister

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Pakistoa täydentäisin Tuomas Immosella, mikäli hänen terveystilanteensa on ok. Kohtuu hintainen, kotimainen ja kiekollinen pakki, hyvä veto.

Immosen hankinta ei olisi mikään ratkaisu puolustuksen tason nostoon. Toki hänet voitaisiin hankkia Kuusiston, Uusitalon tai Sammalkankaan tilalle, mutta mitään suurempaa parannusta ei Immonen tuohon pakistoon tuo. Kahta kovan tason pelaajaa tuo puolustus vaatii, muut ratkaisut ovat vain kosmeettisia.

Ja mistä näitä kovan tason pelaajia Ässiin saadaan? Kuten aiemmassa viestissäni totesin, kolme todellista vahvistusta riittää tuohon nippuun nykyisten miesten jatkaessa. Kolmeen pelaajaan voidaan sijoittaa ne rahat, mitä on mahdollisesti varattu niihin Hirsin mainittuihin viiteen pelaajaan. Laatu maksaa.

Tietysti, jos otetaan pientä riskiä ensi kauteen, niin otetaan se Paakkolanvaara jos tuloillaan on. Sitten sentterit menisivät järjestyksessä "Corso", Paakkolanvaara, Kuparinen ja Sillanpää. Pellinen tuuraa tarvittaessa.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Realismia, taas kerran

Täällä on taas menossa fantasiamarkkinat, joilla Ässät poimii pelaajia kuin kypsiä marjoja.

Ensinnäkin budjetista on käytetty valtaosa, syynä vanhojen sopimusten korotukset ja Penan tapa käyttää rahaa.

Toiseksi Ässien valmentaja kysymys ratkaisee paljon eli onko pelaajilla halukkuutta tulla tai jäädä Poriin.

Ässien pitää rakentaa joukkueensa, näistä palasista, jos joukkoon saadaan joku vahvistus, niin ok.

Savinainen - Kuparinen - Huhtala on valmis ketju, joten en ymmärrä miksi se pitäisi hajoittaa. Nimetään se sitten kakkoseksi tai kolmoseksi, sillä ei ole merkistystä.

Palonen - Pellinen - Huhtanen yms. on valmis rikkova ketju pienellä peliajalla. Pellinen on tarpeeksi hyvä tähän rooliin.

Luomala - Sillanpää - Mäkinen olisi mielestäni kokeilemisen arvoinen ketju. Sillanpää osoitti karsintasarjassa pystyvänsä hyvään kiekolliseen peliin myös SM-liigassa.

Jäljelle jää parivaljakko Salminen - Kivenmäki, molemmat SM-liigatasolla taitavia ja dominoivia pelaajia, heidän väliinsä se Paakkolanvaara ja ketjut ovat siinä.

Pakistossa meillä on valmis pari Määttä - Kuusisto, vaikka Määttä on pelaaja, jota en joukkueeseeni ottaisi. Jyrkkiö tarvitsee rinnalleen hyvän puolustavan pakin, mielestäni Sammalkangas ei riitä tähän. Sitten on vielä Uusitalo.
 

Surprise Me

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gus Polinski - Polka king of the midwest
Meillä on kolme hyvää sentteriä, Kuparinen, Sillanpää ja Pellinen, ykkössentteri puuttuu.
Meillä on kaksi hyvää sentteriä, Kuparinen ja Sillanpää. Kuparinen menee kolmosessa ehkä jopa kakkosessa. Sillanpään paikka on vielä ensi kaudella 3-4 ketjussa, tulevaisuudessa jopa Ässien ykkössentteri.

Pellinen on nähty ja koettu, ei käyttöä. Liian pehmeä.

Ykkösketjun ja kakkosketjun sentteri puuttuu.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Meillä on kaksi hyvää sentteriä, Kuparinen ja Sillanpää. Kuparinen menee kolmosessa ehkä jopa kakkosessa. Sillanpään paikka on vielä ensi kaudella 3-4 ketjussa, tulevaisuudessa jopa Ässien ykkössentteri.

Pellinen on nähty ja koettu, ei käyttöä. Liian pehmeä.

Ykkösketjun ja kakkosketjun sentteri puuttuu.

Kaksi kysymystä:

Miksi laitat kiekollista osaamista osoittaneen Sillanpään neloseen, kun hänellä on kykyä parempaankin?

Miksi neloseen pitäisi hankkia sentteri ulkopuolelta, kun Pellinen on osoittanut pystyvänsä hoitamaan tämän tontin?
 

Wrister

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Täällä on taas menossa fantasiamarkkinat, joilla Ässät poimii pelaajia kuin kypsiä marjoja.

Omasta puolestani vastaan tähän fantasiamarkkinaväitteeseen, että oman "fantasiarosterini" tein herrojen Matikainen ja Hirsimäki puheiden perusteella. Jos herrat mainitsevat, että 3-5 pelaajaa ollaan hakemassa ja pitää olla selkeitä vahvistuksia, niin eikö asia sitten näin voisi olla? Jos jumalauta joskus halutaan jotain menestystä, niin silloin tavoitteena on todellisten vahvistusten saaminen. Jos hankinnoista vastaavat henkilöt ei tässä tehtävässä onnistu, miehet vaihtoon ja uutta tilalle. Ei voi olla niin vaikeeta.

Luomala - Sillanpää - Mäkinen olisi mielestäni kokeilemisen arvoinen ketju. Sillanpää osoitti karsintasarjassa pystyvänsä hyvään kiekolliseen peliin myös SM-liigassa.

Sillanpäästä samaa mieltä. Pystyy ensi kaudella ottamaan vähintään kolmossentterin roolin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös