Joukkueen rakennus kaudelle 2008-2009

  • 1 681 055
  • 5 074
Tila
Viestiketju on suljettu.

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Joku täällä vertasi viime kauden joukkueen kokoonpanon tasokkuutta sen kauden sijoitukseen eli seitsemänteen sijaan, ja käsittääkseni kirjoittajan mukaan tosta päätellen pitäisi saada tilalle paljon parempia pelaajia kuin mitä on lähtenyt pois, jotta tuota sijoitusta voisi parantaa. Kuitenkaan liigassa ei viimekään kaudella monellakaan joukkueella ollut nimekkäämpää kokoonpanoa kuin mitä HIFK:illä.

Todella hyvä kirjoitus! Juuri noin se menee. Kuvitelkaa meidän viime kauden nipun ohjaimiin joku osaavampi koutsi kuin Baxter. Olisimme olleet pomminvarmasti noinkin epäbalanssissa olleella joukkueella neljän sakissa. Jos tätä ei pysty myöntämään, on turha kritisoida Baxteria samanaikaisesti. Hänhän ei siinä tapauksessa alisuorittanut, vaan toi liigan 7. parhaan joukkueen nimenomaan oikealle sijalleen.

Käsi sydämelle: alisuorittiko Baxter, olisiko tuolla joukkueella ollut mahdollisuus parempaan sijoituksiin? No, jäikö jäljelle paljon Baxter-faneja?
 

Tähtirinnat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Nj Devils
Maalit olivat jonkun muun kuin Turusen vika? ;) Niin, minkä muun kuin oman havannoininsa perusteella täällä nyt mitään voi sanoa, mutta jos tilastot kiinnostavat, niin Turunen oli jäällä 19 kertaa kun omissa soi.

Vastaavasti Laakso ja Kovanen olivat jäällä 28 vastustajan maalin aikana. Kontrasti aika selkeä eikö vain? Heikkisellä miinus lukemat 27, Korhosella 22.
Cookilla samat kuin Turusella 19.

No tullaan vähän vastaan, jos miinuslukemat ovat nuo mainitsemasi. Kuitenkin, itse en olisi kiinnittänyt häntä ensi kaudelle. Mielummin vaikka Holmbergille ja Haveriselle enemmän peliaikaa. Myös Turusen ura on junnannut monta vuotta paikallaan, ja vaihtelu olisi voinut virkistää.

Samoilla linjoilla JHagin kanssa siitä, että menköön, jos on suunniteltu varamieheksi pienellä peliajalla.
 

Shadowplay

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Jokaisen jolla on edes jonkinlaiset silmät ja aivot pitäisi kyllä ymmärtää että viime kauden joukkueen puolustus (mukaan lukien maalivahtipeli) oli niin surkealla tasolla ettei kukaan valmentaja olisi pystynyt taistelemaan sillä realistisesti mestaruudesta. Osaavampi valmennus olisi voinut saada joukkueen runkosarjasijoituksen haarukkaan 4-6. Kiistatta Hifk:ta parempi puolustusmateriaali viime kaudella oli ainakin Kärpillä, Jokereilla, Bluesilla ja Tapparalla. Eli yksinkertaisesti ne "paremmat pelaajat".

Ei Hifk:lla tarvitse olla lähtökohtaisesti "ylivoimaisesti liigan paras joukkue" mutta sellainen sillä pitää olla, jolla voi joka vuosi realistisesti taistella mestaruudesta. Jotain suurta on pielessä, jos häviämme yhdelläkin joukkueen osa-alueella 100-0 materiaalissa jollekin Tapparalle.

* * *
shadowplay
 

Shadowplay

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Lisään vielä sen, että oma mielipiteeni on, että materiaaliinsa nähden joukkue viime kaudella alisuoritti syksykauden ja ylisuoritti kevätkauden, siis jos nyt ajatellaan runkosarjapisteitä ja -sijoitusta.

* * *
shadowplay
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Lisään vielä sen, että oma mielipiteeni on, että materiaaliinsa nähden joukkue viime kaudella alisuoritti syksykauden ja ylisuoritti kevätkauden, siis jos nyt ajatellaan runkosarjapisteitä ja -sijoitusta.

* * *
shadowplay

Olen samaa mieltä, siksi sanoinkin, että parempi valmennus olisi vienyt meidät neljän sakkiin. Käytännössä sijat 3> olisivat olleet mahdolliset noillakin sälleillä, sen verran monta kertaa kuitenkin kovat joukkueet voitettiin runkosarjassa. Finaalissa pelasivat kuitenkin selvästi valmennukseltaan kaksi parasta joukkuetta. Blues oli materiaaliltaan huonompi kuin Jokerit, joten voidaan hyvin sanoa Matikaisen nostaneen Bluesin sijoitusta. Kolmas sija olisi ollut HIFK:lta ylisuorittamista, neljäs odotuksien mukainen ja mielestäni minimivaatimus, josta Isä Paul jäi selvästi. En jaksa laskea asiaa niin, että välillä alisuoritettiin, välillä ylisuoritettiin. Kokonaisuudesta jää käsiin kaksi asiaa: runkosarjasijoitus ja lopullinen sijoitus.

Kuluneen kauden HIFK olisi ollut materiaaliltaan finaalitasoa, jos alakertaa olisi paikattu sinänsä vaivaisella kolmella (3 kpl!) pelaajalla: mv + kaksi tasokasta pakkia. Tavallaan hyvä, että näin ei tehty. Baxu olisi luultavasti joka tapauksessa ryssinyt finaalipaikan. Ei mopolla tähtiin, mutta kyllä meillä kaiken kaikkiaan oli liigan 4. paras materiaali viime kaudella. Se ei riitä, HIFK:lla pitää olla minunkin mielestäni materiaali, joka riittää finaaliin. Sen alle jääminen on sitten joukkueen/valmennuksen alisuorittamista.
 

Shadowplay

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Joo, tuosta kokonaiskuvasta samaa mieltä kyllä.

Mutta siis vahvasti eri mieltä nimimerkki Pete2004:n esittämän varsin erikoisen näkemyksen kanssa, että puolustukseen ei tarvittaisi lähtijöiden tilalle parempia miehiä.

* * *
shadowplay
 

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
Mutta siis vahvasti eri mieltä nimimerkki Pete2004:n esittämän varsin erikoisen näkemyksen kanssa, että puolustukseen ei tarvittaisi lähtijöiden tilalle parempia miehiä.

Voiko vielä huonompia olla? #55? Vaikea korvata huonommalla. Ennenkaikkea rosteriin tarvitaan leveyttä, molempiin päihin. Viimekaudella loppui pelaajat yksinkertaisesti. Minua ei yhtään haittaa, jos vaikka Kille istuu hodareita syömässä, jos peli ei kulje ja jotain toista kiinnostaa enemmän pelaaminen. Kilpailu pelipaikoista ja omille junnuille sitä peliaikaa, vaikka jämäminuutteja, mutta ei kiitos osteta Mestiksestä mitään täytemiehiä.
Edit: Siis nimi selässä ei pidä olla oikeutus kahteen ekaan kenttään.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
HIFK
Enpä nyt tuosta Turusesta todellakaan kauheasti innostu, mutta voihan asian ajatella niinkin, että ollessaan terveenä koko kauden hän tulee Korhosen paikalle. Eli vakituisesti pelaavaan kokoonpanoon. On siis automaattisesti parannus tältä kannalta....

...Vesce on ilmaantunut hattu kourassa pienemmän palkkapyynnön kera tuulikaappiin, kuten epäilinkin. Miksiköhän en innostu kaverista, joka pyytää 360ke helmikuussa, on useamman kuukauden hiljaa ja tulee sanomaan, että 250ke onkin hei ihan ok?

Mielestäni, jos #55:sen korvaajaksi riittää about vastaava tapaus, niin TuTo:sta jälleen kerran se Mestiksen kingi. Voisin kuvitella tämän onnistuvan paremmin - ihan tilastojen (ja Lassen nähneenä) perusteella. Ei ole kallis. Siis silloin, jos tätä haetaan yhdeksi niistä pakeista, joka tällä hetkellä rosterista puuttuu. Toivottavasti ei haeta.

Vescestä: Mielestäni on ihan ok, jos kaveri yrittää ensin katsoa IFK:n (ja ehkä muidenkin, esim Jokereitten) palkanmaksukyvyn ja palaa uudelleen asiaan realistisemmalla ehdotuksella.

Viime kauden joukkue olisi päässyt pidemmälle paremmassa ohjauksessa. Jalosella ja Hakkaraisella lopputulos olisi näyttänyt paremmalle ja siinä Vescekin olisi näyttänyt talenttinsa runkosarjan jälkeenkin.
 

Stigu

Jäsen
Mielestäni on ihan sama, olisiko IFK viime kaudella ollut neljäs, vai kahdeksas. Mestaruus on ainoa asia, mikä ratkaisee, ja siihen ei tuolla rosterilla eikä valmentajalla ollut mitään mahdollisuutta. Nyt meillä on valmennuksessa mestaruuteen kykenevä henkilö- Nybondaksen ja kumppaneiden homma on koota mestaruudesta tosissaan tavoitteleva joukkue. Jos näin meinataan tehdä, on kolme laadukasta pakkia +1 kädellinen hyökääjä vähimmäistavoite.

Joku (Iota Rhoo?) kaipaili Lostedtia joukkueeseen. Itse kaipaan häntä myös erittäin paljon. Siinä olisi juuri sopiva "noutokone" mille tahansa vastustajalle- en voi olla ihailematta Paten pyyteetöntä ja nöyrää tapaa käydä kenen tahansa vastustajan kimppuun.

Turusta en haluaisi enää nähdä joukkueessa. Puhukoot tilastot mitä tahansa, kaveri ei yksinkertaisesti mahdu mestaruutta tavoittelevan joukkueen pakistoon.

Ja sitten Kangesta: Olisi tosiaan hyvä kuitti naapurin IFK-fetismistä kärsivälle omistajalle napata Kanki pakistoon. Mulle kävisivät myös Järventie tai Väänänen . Kuten JHag totesi, meidän Narri-kiintiössä on viime aikoina ollut sen verran hiljaista, että kyllähän yksi "saastunut" pelaaja sopisi taas rosteriin. Varsinkin kun Pellet sainaavat joukkueeseensa 2-3 IFK-taustaista per kausi.

Ja tant gredulle: Miten olisi Kovanen takaisin pakistoon, ja hänelle lempinimeksi "Kanki"?
 
Suosikkijoukkue
HIFK
itse en kyllä näe patella mitään käyttöä.. Samahan se on sitten palkata, joku vapaaottelija "noutamaan" jengiä. maksetaan sille 1000 euroa "noudosta" sillä edellytyksellä, että se pysyy luistimilla pystyssä ja "noutaa" kenet vaan ja hakkaa kaikki sairaalaan pariksi päiväksi. Jos kerta tuollainen "noutokone" pitää olla, niin sillon se mielestäni saa olla myös sellainen, joka ei aina ota vitusti turpaansa. Pelillistä käyttöä patella ei ole paskan vertaa.
Ennen tätä kultaistanoutajaa, voisi vaikka hankkia muutaman pelimiehen. mielellään 4-6kpl, yksi maalitykki ja loput voisivatkin olla sitten pakkeja. 6kpl siinä tapauksessa, jos esim. Nieminen on tulossa. Niemisen lisäksi,vaikka Vesce kelpaisi.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
GP, Lostedtin parhaat puolet ovat siinä että hän tekee juuri sen mitä koutsi käskee, jos käsketään "noutamaan" Helenius niin Lostedt tekee juuri sen, ja tekee sen pienellä palkalla ja minimaalisella vaikutuksella muuhun joukkueeseen. Lisäksi Pate pelaa juuri riittävällä tasolla ettei ole ns. liability jäällä. Eikä vie ulkkispaikkaa.

Koutsin unelma toisinsanoen.

Tästä päästään sitten siihen tappelun lopputulokseen ja sen vaikutukseen. Pate otti useamman kerran pataansa viime kaudella mutta joka kerta hänen valmius uhrautua joukkueen puolesta huomattiin muussa jengissä ja se nosti tsemppiä joka kerta. Kysymys: miten esim. Samin tappeluvoitto Patesta vaikutti Narreihin? Veikkaan että ei mitenkään koska se oli ns. par for the course eli tulos oli odotettu eikä Helenius mitenkään uhrannut itseään.

Eri asia on sitten Heleniuksen matsit jotain Siklenka/Ustrnul tasoista hanskaajaa vastaan, siinä on kunnon vastustajat ja siinä on Samillakin riskinsä. Tappelusta voitto kovaa jätkää vastaan nostattaa fiiliksiä varmasti oman joukkueen piirissä.

Eli mitä pitäisi hakea on ns. taktinen ohjus täsmäiskuihin esim. vastustajan ohutta pakistoa vastaan, kaveri joka ei vie ulkkispaikkaa eikä maksa paljoa. Sitten pitää olla se ydinpelote joka vastaa vastustajan kukkoiluun ja vastustajan sikailuun, kaveri jota pelätään. Näitä jätkiä Suomesta löytyy tasan yksi, Helenius. Siis sellaisia jotka pystyvät myös pelaamaan edes jotenkin. Kannattaako näihin tuhlata ulkkispaikka? Paha kysymys, nyt kun kiintiö tippuu.
 

Isaksson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hauskaa kun hifk-fanit täällä unelmoivat Kankaanperästä. Kankaanperällä on jo sopimus pk-seudun jengin kanssa, seura ei ole hifk. Tulen tänne sitten ilmoittamaan kun on virallista.

No katsotaan kuinka kauan se hauskuus kestää. Eipä taida olla Kankaanperällä tällä hetkellä sopimusta kenenkään muun kuin Brynäsin kanssa.
 

Creed Bratton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
No katsotaan kuinka kauan se hauskuus kestää. Eipä taida olla Kankaanperällä tällä hetkellä sopimusta kenenkään muun kuin Brynäsin kanssa.

Tää fakta on tainnut myös muutamaa toistakin kirjoittajaa naurattaa, kun kovasti huhuillaan seuraan jos toiseenkiin ja pidetään vapaana siirtymään, kun samaan aikaan sopimuksen toinen vuosi juoksee Brynäsissä.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
No katsotaan kuinka kauan se hauskuus kestää. Eipä taida olla Kankaanperällä tällä hetkellä sopimusta kenenkään muun kuin Brynäsin kanssa.

Mitä! Täällähän on jo ilmoitettu Kankaanperänkin olevan HIFK:n miehiä Riksmanin, Hulkkosen ja Koiviston kanssa. Miten sillä nyt muka Brynäsin kanssa voi olla diili?

Ja voin laittaa Isakssonin kanssa vedon pystyyn. Suomessa Kankaanperä jos pelaa pääkaupunkiseudulla, niin ei pelaa HIFK:ssa. Kahvit kiinni?
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Tästä päästään sitten siihen tappelun lopputulokseen ja sen vaikutukseen. Pate otti useamman kerran pataansa viime kaudella mutta joka kerta hänen valmius uhrautua joukkueen puolesta huomattiin muussa jengissä ja se nosti tsemppiä joka kerta. Kysymys: miten esim. Samin tappeluvoitto Patesta vaikutti Narreihin? Veikkaan että ei mitenkään koska se oli ns. par for the course eli tulos oli odotettu eikä Helenius mitenkään uhrannut itseään.

Olen kyllä täysin samaa mieltä Patesta, eli olisi ollut hyvä lisä myös IFK:hon nouto-osastolle. Kaikista naurettavimmalta kuulostaa kun täällä itketään, että ei me mitään Patea tai Honkasta tarvita, mutta itseasiassa nämä pelaajat ovat joukkueelle elintärkeitä omassa roolissaan. Ei kuitenkaan niin kuin Pena tämän ajatteli, että "Pate jengiin ja hyvin voi pelata vaikka kakkosparissa" vaan niin, että nämä on niitä täytepelaajia, mutta myös hyödyllisiä sellaisia, toisin kuin esim. Lasse Korhonen.

Toivoisinkin, että Nybari hommaisi HIFKiin takaisin Jani Honkasen ja Heikki Laineen. Osan kaudesta he voisivat ihan helposti pelata mestiksessä, mutta osan kaudesta "ylhäällä" ja tuomassa sitä tutinaa ja tötinää, nämä kaverit voisivat noutaa sitten vaikka Nielikäistä vuorotellen.

Näitä jätkiä Suomesta löytyy tasan yksi, Helenius. Siis sellaisia jotka pystyvät myös pelaamaan edes jotenkin. Kannattaako näihin tuhlata ulkkispaikka? Paha kysymys, nyt kun kiintiö tippuu.

Edelleenkin samaa mieltä ja tosiaan Heleniukselle ei vastinetta kotimaisista löydy ja minä olisin kyllä valmis uhraamaan tähän yhden ulkomaalaispaikan. Mielestäni ei ole edes mikään mahdoton löytää 2-3 pariin puolustajaa joka osaa pelata ja on ollut AHL/NHL tasolla raskassarjalainen. Esimerkkinä vaikka tämä mainitsemani Matt Carkner. Hänellä on hyvä taitotaso, kovuutta ja on juuri se toivomani raskassarjalainen.

Näiden marginaalihankintojen lisäksi pitäisi sitten vielä saada ne oikeasti pisteitä tekevät 2 puolustajaa ja 1-2 hyökkääjää ja näistä siis saisi vain yksi olla ulkomaalainen. Noh, kattellaan miten Nybarin käy.
 

Draco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Näitä jätkiä Suomesta löytyy tasan yksi, Helenius. Siis sellaisia jotka pystyvät myös pelaamaan edes jotenkin.

Kyllä Helenius alkaa olla kentällä jo jaloissa ja Jokereissakin rooli oli ihan pelkkä pelote. Tähän kun lisätään se, että se vanhuus tulee siellä tappeluosastollakin, niin on vain ajan kysymys koska Helenius saa jo tappelussakin turpaansa. Jos tappelijaa kaipaatte, niin ottaisitte sinne edes jonkun, jolla on vähän sitä Rocky 3:sta tuttua tiikerinsilmää vielä jäljellä.
 

Jazerman19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Masan Massiivinen, sympatiat Leafs
Kyllä Helenius alkaa olla kentällä jo jaloissa ja Jokereissakin rooli oli ihan pelkkä pelote.

Niin ja mitä pahaa siinä on, että Sami hankittiin meille pelotteeksi? Et kai odottanut hänestä mitään tehopakkia? Sami muuten pelasi ehkä viime kaudella uran parhaan kautensa ja rikkoi mm. oman piste-ennätyksensä, joten aivan jaloissa ei mies tainnut sittenkään olla.
 

Pera

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja TamU
Mitä! Täällähän on jo ilmoitettu Kankaanperänkin olevan HIFK:n miehiä Riksmanin, Hulkkosen ja Koiviston kanssa. Miten sillä nyt muka Brynäsin kanssa voi olla diili?

Ja voin laittaa Isakssonin kanssa vedon pystyyn. Suomessa Kankaanperä jos pelaa pääkaupunkiseudulla, niin ei pelaa HIFK:ssa. Kahvit kiinni?

Ei pelaa ei, kyllä "uusi HIFK" tulee kusemaan pakkien puutteeseen.
Muiden joukkueiden UTJ:t, joilla sellaiset on; matkustavat rapakon yli vasta MM-kisoihin, tämä yksi "UTJ" kävi siellä hakemassa yhden pakin juuri niinä kriittisinä päivinä, kun kaikki vielä vapaana olleet suomalaispakit olisivat olleet signattavissa.

Brändi oli viihteellä taas kerran. Mikä joukkue lahtee tulevaan liigaan pakistolla , jossa on 2 liigatason pakkia + Klesa-Turunen
+ junnut + 1 "kotiutettu" AHL-pakki.

Jämäpakkejakin tarvittaisiin vielä 2 lisää, ja itse asiassa surkea Nickersonkin olisi varmempi kuin jotkut "Toivotaan Toivotaan" -pakit AHL:stä.

Duvie Westcott???? Muutama vuosi takaperin JYP:ssä flopannut kovapalkkainen paska. Ja jotkut täällä jo laukeavat siitä uutisesta, että tuollainen keskinkertaisuus on sainattu..

Nyt kuitenkin ollaan nostamassa HIFK:tä sille kuuluvaan arvoon, ja siihen ei todellakaan kuulu mitkään Westcotit.

Tasokkaampaa pitäisi olla, mutta sainausaika meni jo ja toimisto ei reagoinut eli täysi työ on ensi kesänä saada edes mestispakkeja kokoonpanoon -terassiltahan niitä voi hakea, koska pakkeja on yksinkertaisesti liian vähän- turha ulista että se ja se on liian pieni tai liian nobody. Ne liian pienet ja liian nobodyt kotimaisetkin meni jo.
 

Isaksson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ja voin laittaa Isakssonin kanssa vedon pystyyn. Suomessa Kankaanperä jos pelaa pääkaupunkiseudulla, niin ei pelaa HIFK:ssa. Kahvit kiinni?

Eipä taida tulla vetoja. Huhuja liikkuu ja varsinkin Ruotsista päin tulevia, mutta niin vahvaa ei ole, että edes kahvia pistäisin pantiksi.
 
Duvie Westcott???? Muutama vuosi takaperin JYP:ssä flopannut kovapalkkainen paska. Ja jotkut täällä jo laukeavat siitä uutisesta, että tuollainen keskinkertaisuus on sainattu..

Nyt kuitenkin ollaan nostamassa HIFK:tä sille kuuluvaan arvoon, ja siihen ei todellakaan kuulu mitkään Westcotit.

Kyllä on JYP:ssä kova taso, kun ennen loukkaantumisia mahtui NHL-joukkueen kahteen ensimmäiseen pariin, vaikka ei ollut riittävän hyvä JYP:lle.

Ps. Duvie oli työsulkukaudella JYP:n paras pakki. En tiedä missä kunnossa mies on nykyisin, mutta mitä sanotte miehen tehoista SM-liigan playoffeissa:

1, 2, 0, 25 (GP, G, A, min).

Siinä on taatusti HIFK:n näköinen mies! Tasaisen tahdin taulukolla, esim. 18 ottelussa matkalla mestaruuteen, mies tekisi 36 maalia ja istuisi 450 minuuttia jäähyllä.
 

Paastainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP & 80-luvun HoNsU
Duvie Westcott???? Muutama vuosi takaperin JYP:ssä flopannut kovapalkkainen paska. Ja jotkut täällä jo laukeavat siitä uutisesta, että tuollainen keskinkertaisuus on sainattu..

Nyt kuitenkin ollaan nostamassa HIFK:tä sille kuuluvaan arvoon, ja siihen ei todellakaan kuulu mitkään Westcotit.

Kummasti Jyväskylässä kumminkin kaivataan "floppia" takaisin joka vuosi?
Paras pakki joka Jyväskylässä on pelannut Leo Gudaksen jälkeen
 

Beagle Boy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Luomuteurastajat (RIP)
Muiden joukkueiden UTJ:t, joilla sellaiset on; matkustavat rapakon yli vasta MM-kisoihin, tämä yksi "UTJ" kävi siellä hakemassa yhden pakin juuri niinä kriittisinä päivinä, kun kaikki vielä vapaana olleet suomalaispakit olisivat olleet signattavissa.

Uneton Pohjois-Helsingistä kysyy,

Mihin UTJ:tä tarvitaan Suomessa, kun "signataan" pelaajia?

Hän tai kenellä onkin valtuudet tehdä sopimuksia pelaajien kanssa voi olla ihan missäpäin maailmaa tahansa. Onhan meilla faxit, sähköpostit ynnä muut tekniset vimpaimet, niin ja vanha kunnon valtakirjakin yhä toimii.

Ei Nybondaksen tarvitse välttämättä olla tekemässä verivaloja uusien pelaajien kanssa.
 

Pera

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja TamU
Onneksi ei ala nyt viikonloppuna lätkäliiga ei. Hyvät silti sulle ja thumbs up ,jos levollisena ja
luottavaisena seuraat pakkitilannetta.

Minä en enää, kun tiedän, että kotimaiset on jo menneet. Lehtosen Mikon ( siis sen ex-Kärpän) ja Salmelan
suhteen olisi ehkä vielä toivonkipinää, mutta nekin vie Nahila kesällä- mistä HIFKiin pakit? Kerro ja pelasta mut epätoivoon vaipumiselta ? ;)
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Yksi mielenkiintoinen pelaaja olisi myös Jyri Niemi joka pelasi viimekauden WHL:ssä ja tullaan varaamaan NHL:ään ensimmäisillä kierroksilla. Mielestäni häntäkin kannattaisi houkutella IFK:hon 3-4 vuoden sopimuspaperilla josta ensimmäisen vuoden hän voisi pelata suurimmaksi osaksi A-junioreissa, mutta seuraavalla kaudella uskon hänen potentiaalilla pystyvän pelaamaan vähintään kakkos-kolmosparissa ja ylivoimaa.

http://www.hockeydb.com/ihdb/stats/pdisplay.php3?pid=106924
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös