Joukkueen rakennus kaudelle 2008-2009

  • 1 680 555
  • 5 074
Tila
Viestiketju on suljettu.

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hyökkäyspää olisi mielestäni aika täydellinen, jos saataisiin ykkösketjun laitaan Salmelainen-Koivisto tyyppinen nopea kaveri, joka pystyy tekemään maaleja. Ykkönen olisi siis Pesonen-Loppi-Salmelainen/Koivisto ja kakkonen Petrell-Hirso-Kuhta. Kaksi ulkomaalaispaikkaa siis pakistoon. En uhraisi kolmea ulkomaalaispaikkaa puolustukseen. Yksi ulkomaalaispaikka siis hyökkäykseen ja jos ykkösen laitaan ei saada pistelinkoa kotimaisista pelaajista, niin sitten katseet ulkomaille erityisesti sektoreille Tshekki/AHL.

Ainoa nykyisistä ulkomaalaispelaajista, jonka kanssa jäi jotain hampaankoloon on Murray. Mielestäni olisi ansainnut enemmän IFK:n kanssa. Joukkuepelaaja viimeisen päälle. Perkele kun natsaisi se kotimainen ykkösketjun laituri, niin ilman muuta Remille diili käteen, jos yhtään haluaa täällä jatkaa. Nybondashan sanoi, että neuvotteluyhteys on vielä kahden pelaajan kanssa auki. Parempaa kolmosen keskushyökkääjää ei liigassa olisi. Tarvittaessa tuuraa ylemmissä ketjuissa ja pelaa laiturina. Ensi kaudella IFK:lla voisi oikeasti olla jotain saumaa pudotuspeleissä ja Murraylla olisi vielä paljon annettavaa siellä.
 

Rambo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, New York Rangers
Kriittisintä olisi saada Kibelle oikeat ketjukaverit. Vaikea sanoa, onko esim. kumpikaan paluumuuttajista oikea sentteri. Pärssisen ja Harkinsin kanssa sujui, alussa Guollankin kanssa. Huonoimmillaan Kibe on aivan turha kaveri joka ei ehkä olisi meillä enää jos olisi kotoisin jostain joensuusta. Varmaan yksi eniten Baxterista kärsinyt pelaaja. Kibe juuttui peilin eteen kun syy oli oikeasti toimimattomassa hyökkäyspelissä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Onko muuten Rem Murray totaalisen out of question? Ei siis mitään olla edes yritetty neuvotella? Maksaahan se äijä, mutta saakin maksaa.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Jokeri-puolelta bongatun Aamulehden uutisoinnin mukaan Malmö olisi haluamassa eroon kalliista suomalaisistaan. Hurmetta ei täällä tarvitse katsella, mutta Ville Nieminen olisi enemmän kuin tervetullut omaan joukkueeseeni. Okei, kyse ei ole mistään tuulennopeasta sniperista, mutta suht hyvään tahtiin kaveri viime Suomen visiitillään tehoja paukutteli.

Mieluusti näkisin Nemon ykkösen laidassa Pesosen kanssa.

Edit: lisätty linkki

Tätä samaa olin juuri tulossa lisäämään kun oli sama juttu Ilta-Sanomien sivuilla. Nieminen HIFK:ssa olisi ainakin allekirjoittaneelle ennen aikainen joululahja...

http://www.iltasanomat.fi/urheilu/uutinen.asp?id=1520549
 

julle-jr

Jäsen
Pirjetä ja Nieminen jos kaapattaisiin Malmösta IFK:hon, niin hyökkäys olisi kunnossa ja kaksi ulkkaripaikkaa voisi käyttää pakkeihin ja yhden jättää auki jouluun asti.
 

Nickelback

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL yleisesti
Voisi Nybondas vaikka alkajaisiksi mennä tsekkaamaan ottelusarjaa Hersey vs. Wilkes-Barre ja sorvata laput kaksikolle Deryk Engelland ja Josef Boumedienne. Siinä saataisiin puolustuksen fyysinen ja kiekollinen vaje täytettyä yhdellä kertaa, ja tämän lisäksi jäisi vielä kaksi ulkolaispaikkaa täyttämättä.

Tosiaan, pakkia joista toinen olisi "kotimainen" Boumedienne olisi loistava yhtälö. Silloin hyökkäykseen hankitun yhden ulkkarin jälkeen jäisi vielä yhden ulkomaalaisen paikka avoimeksi kauteen mentäessä. Uskon muutenkin tuohon Boumedienne mahdollisuuteen, varmasti jäi hyvä maku viimeisestä visiitistä Jalosen alaisena.

Niskalaan en usko. Vaikka Carkner olisikin varmasti loistava kaveri, onhan tuossa vaaraa että kaverilla menee täällä vähän yli!?? Toisaalta, voisi olla jopa halvempi kuin Nickerson kun ottaa huomioon ton dollari kurssin. Nicker kun kuitenkin tosiassa on ECHL tasoa (ainakin NHL päättäjien silmissä) vaikka täällä kotoisessa liigassa kohtalaisesti pelaakin...
 

Jim Beam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tampereella tuosta haaveillaa myöskin, on tainnut V. Nieminen olla jo pitkään siellä tapparalaisten ensi kauden fantasiarostereissa esillä.
 

Phage

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Dallas Stars, Jurassic park
Perusfanin näkemyksiä tiedotustilaisuudesta

Näin kuumimpaan etulinjaan kuulumattomana pitkäaikaisfanina tiedoitustilaisuuden anninta voi todeta seuraavaa:

Vuosia olen ihmetellut, sen enempää aiheesta täällä avautumatta, ulkomaalaisten tunkua joukkueen kokoonpanoon. Tässä asiassa ollaan onneksi tultu eteenpäin isoin harppauksin. Perusrunko on kotimainen, ja mikä parasta IFK-taustainen. Tämän toivoisi takaavan ainakin sujuvan kommunikoinnin lisäksi sitoutumisen joukkueeseen. Lisäksi vapaat ulkomaalaispaikat voidaan käyttää kerrankin kunnolla. Suunta on siis erinomainen.

Keskushyökkääjäosastolla ollaan tultu myös eteenpäin isoin harppauksin. Matias Loppi on erinomainen hankinta, joka suurella todennäköisyydellä Jalosen koulussa saa lisää tarvittavaa kovuutta ja asennetta. Taitojen puute ei ole esteenä tällä kaverilla. Hirso arveluttaa hankintana. Kannatan ehdottomasti rymistelykiekkoa, mutta kevään PO:n aikainen törttöily ei ole alkuunkaan IFK-tyylistä rymistelyä. Tuollaiseen sikapelaamiseen tulisi suhtautua erittäin tuomitsevasti ja samasta syystä ei herra Nikkerssonkaan erityisesti lämmitä. Selkeästi vahingoittamiseen tähtäävä ylilyöntityyli ei kuulu millään tavalla IFK:n perinteisiin. Ukkoa seinälle ja/tai hanskaa naamariin on ok, rottailu ei. No, toivottavasti mies on läksynsä oppinut, mutta jonkinasteinen leima tuosta on kyllä kansan syvien rivien mieleen jäänyt.

Olen erinomaisen huolissani Lindforsin jäämisestä maalivahtivalmentajaksi. Tässä täytyy olla taustalla jotain hyvä-velimeininkiä, sillä Sakke on kynnettömyytensä näyttänyt sekä maalitolppien välissä että kaukalon laidalla. HIFK:n eräs silmiinpistävimpiä erikoisuuksia on ollut lukuisien maalivahtiprospektien ulostaminen tai epäonnistuminen, ja kaikille on ollut (Kaakun lisäksi) yhdistävänä tekijänä kyseinen herra. Tässä, jos jossain olisi ollut puhdistuksen paikka. Jos miehen kokemus on korvaamatonta, pelkkä joukkueen johtajan paikka olisi ollut riittävä. Maalivahtivalmennukseen tarvitaan rautaista ammattitaitoa, etenkin nyt kun joukkueessa on kaksi hiomatonta timanttia, joiden onnistumiseen selvästi panostetaan muuten.

Pitkämäki ei herätä perusfanissa suuriakaan tunteita. Iteltä oli tuo Elitserienin parhaan maalivahdin nimitys mennyt ohi, kun kyseistä sarjaa ei juurikaan tule seurattua. Muistan herran Ilveksen ajoilta, jolloin ei ollut mikään sateentekijä, ihan hyvä maalivahti kuitenkin. Uskoisin signausken olevan joka tapauksessa selkeä parannus aikaisempiin kausiin ja tärkeintä tässä oli nimenomaan pitkään paikallaan junnanneen maalivahtiosaston tuuletus. Lunkka kärsi myös historiastaan ja siitä, ettei yhdelläkään HIFK-kaudella ensimmäistä lukuunottamatta ollut "puuhdas pöytä", jolta alotttaa. Muistan hyvin, kun ukko siirtyi jostain GrIFK:sta meille pelaamaan, eikä silloinkaan erityisiä riemunkiljahduksia keneltäkään päässyt. Seuran perinteisiin selkeästi kuuluu maalivahtien suojatyöpaikat ja tämän ilmiön loppuminen on hyvä asia.

Jalosen astuminen remmiin kuulostaa perusfanista erittäin hienolta asialta. Suurkaappaukselta vaikuttaa suorastaan, kun taustoja ei tunne tarkemmin. Kolme mestaruutta viimeisen neljän vuoden aikana tuntuu todella kovalta työnäytteeltä ja tällä kaudella (kuten lock-outin aikana myös) opimme, ettei pelkästään kova pelaajanippu takaa menestystä. Jalosella on menestystä ja voittajakulttuuria tarjottavana ja tämä on erinomainen asia. Voittamisen kulttuuri on valittavasti seurasta puuttunut, poislukien Kekäläisen aikakauden, liki parikymmentä vuotta. Se on pitkä aika sitkeimmillekin faneille. Eli toivotan Jalosen mitä lämpimimmin tervetulleeksi organisaatioon. Lisäksi on eräällä tavalla hienoa, että yksi ympyrä sulkeutuu: herran historia pelaajana seurassa ei ollut niitä iloisimpia. Toivottavasti eräät luurangot saadaan puolin ja toisin siirrettyä kaapeista kuuden jalan syvyyteen.

Pari asiaa kummastuttaa, kun lukee tänne tulevia postauksia. Monet innokkaat fanit pyörittävät fantasiarostereissaan "rafalskeja" ja vastaavia pelaajia ikään kuin jonkin sortin itsestäänselvyyksinä. Käsittääkseni Rafalski on huippupakki jopa NHL:n tasolla ja sellaisen esiintyminen SM-liigassa ennen breikkaamista (=järkihintaisena) on pitkälle tuurista kiinni. En pysty hahmottamaan, mistä se ajatus oikein tulee, että HIFK olisi kyseisille pelaajille jotenkin NHL:ää houkuttelevampi pelipaikka. Luultavasti kaikille kauden tai kahden meillä loistaneille pelaajille seura on vain yksi muiden joukossa, eikä erityistä kiintymystä ole muodostunut. Vastaaviin hahmoihin pääsee kunnollisella skouttauksella, jos silläkään. Tuskin kukaan harkitsee täällä jäähdyttelevänsä.

Toinen maukkaperusjätkää kummastuttava asia on järjettömiltä tuntuvat palkat ja palkkapyynnöt, joita mainitaan monien pelaajien yhteydessä. +300K euroa tuntuu käsittämättömältä, kun ajattelee sitä mummonmarkkoina. Missään nimessä seuran tulot, joista pelaajabudjettiin kaivetaan rahat, ei ole kasvanut samassa suhteessa kun nuo palkkapyynnöt. Yleisökeskiarvo ei juurikaan ole noussut, halliin ei mahdu oleellisesti enempää porukkaa kun 10 vuotta sitten. Totta on, että lipuista nyhdetään "mottipäisiä" summia, mutta silläkään ei kateta tuota "gappia" reaalitalouden ja palkkapyyntöjen kanssa. Fantasiarostereissa harvoin jaksetaan pitää mielessä sitä realismia, joka rahaan liittyy. Koettakaan harrastaa hieman yhteenlaskua näissä "salmelainen", "noronen" ja "rafalski" -kommenteissa (etenkin kun yhtäaikaa mainitsette nuo samassa joukkueessa) ja sitä kautta suhteuttakaa ne nykytilanteeseen. Jos tuollaista rosteria oikeasti kasattaisiin näiden palkkapyyntöjen kera, tehtäisiin sellaisia tappioita, että vielä 10 vuodenkin kuluttua otettaisiin vauhtia divarista (ainakin melkein). Tätä taustaa vasten joukkueen tämänhetkinen maltillinen kasaaminen osoittaa ammattitaitoa ja harkintaa. Toisaalta tämä selvästi kuuluu Jatkiksen HIFK-osion henkeen: mikään ei ole kyllin hyvää meille.

Nybarin esiintyminen mediassa on jättänyt kaverista erittäin varman kuvan (on hyvä muistaa, kuten joku täällä painottikin, että JA:n lukijat aj kirjoittelijat edustavat vain murto-osaa faneista ja ovat normifania huomattavasti enemmän perillä asioista).

Pelaaja-asiat poislukien paras uutinen on kilpilogon paluu. Kun aloitin oman fanituksen joskus 80-luvun alussa, tuo oli ainoa oikea logo, jota piirreltiin tussilla selkäreppuihin ja koulukirjoihin. Sen jälkiset tähdet ym. kissaeläimet ovat olleet enemmän tai vähemmän huvittavia. Myyviä ehkä, mutta eivät erityisemmin IFK:hon assosioituvia. Tykkään tosin mirrin siirtämisestä olkatoppauksia koristamaan - tulee mieleen NHL-pelipaidat.

Kaiken kaikkiaan tämän tilityksen tarkoituksena on vain sanoa teille HC-faneille, että näin bulkkifanien (ja toisaalta myös ison osan lipputulojen tuojien) näkökulmasta asiat näyttävät erittäin hyviltä. Pitkästa aikaa alkaa kausikortin hankinta tuntua taas mielekkäältä.
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tätä samaa olin juuri tulossa lisäämään kun oli sama juttu Ilta-Sanomien sivuilla. Nieminen HIFK:ssa olisi ainakin allekirjoittaneelle ennen aikainen joululahja...

http://www.iltasanomat.fi/urheilu/uutinen.asp?id=1520549

En Niemisestä tiedä, mutta Larry Pirjetä olisi oiva lisä sentterivalikoimaamme. Kokenut 3. sentteri, eikös sellaista moni ole perään kuuluttanut? Niemisen Villeä ei ensi kauden joukkueeseen tarvittaisi(eikä varmaan saataisikaan), koska meillä on jo valmiiksi liigan parhaat voimalaiturit ensi kaudeksi.

Yhdyn monen ajatuksiin, joissa kaivataan ainakin 3 puolustajaa, 1 snaipperi ja 1 kokenut kotimainen sentteri. Runkohan on jo nyt hyvin koossa ja en ymmärrä monen vuodattamaa itkua. Pullat on juuri nyt hyvin uunissa. Ulkomaanelävien paikat toistaiseksi käyttämättä ja silti joukkueen runko on valmis. Ei tainnut kertaakaan Penan aikakautena asian laita olla näin. Ja ensimmäistä kertaa sitten Aravirran, meillä on huipputason valmentaja. En minä tuosta löydä valittamisen aihetta. Puolustus on toki mitä on, mutta tässä on vielä pitkä aika kauden alkuun. Jos loka- - syyskuussa ei ole julkistettu yhtään uutta puolustajaa niin ymmärrän valituksen, mutta nyt huhtikuussa tästä asiasta valittaminen on aivan järjetöntä, kun meillä on vielä (muutamaan kertaan mainitsemani) hyvä joukkueenrunko kasassa. Järki käteen valituksissakin.

EDIT: Puolustajista puheen ollen heitän tälläisen nimen ilmaan(ilman mitään totuudenperää), joka on ollut AHL:ssä yksi parhaimmista puolustajista 2 viimeisintä kautta saamatta kuitenkaan näyttömahdollisuutta NHL-kentillä(lähellä taitaa kuitenkin olla): Nathan Oystrick miehen statsit: http://www.hockeydb.com/ihdb/stats/pdisplay.php3?pid=00064479
 
Viimeksi muokattu:

scholl

Jäsen
Eikös Ville Niemisen pitänyt olla viime keväänä pomminvarma sainaus. Samoin kuten Lupan ja Koistisen. Siinä mielessä en tänäkään vuonna laskisi mitään Niemisen varaan.
 

Kurt

Jäsen
Eikös Ville Niemisen pitänyt olla viime keväänä pomminvarma sainaus. Samoin kuten Lupan ja Koistisen. Siinä mielessä en tänäkään vuonna laskisi mitään Niemisen varaan.

Tietääkö muuten kukaan noista vuoden vanhoista asioista, että mitä niille varmoille Lupalle, Niemiselle ja Koistiselle lopulta kävi? Miksi eivät tulleetkaan, oliko esisoppari tehty ja sitten tulikin tuntuvasti isompaa tarjousta ulkomailta?
 

Animal

Jäsen
Niskalaan en usko. Vaikka Carkner olisikin varmasti loistava kaveri, onhan tuossa vaaraa että kaverilla menee täällä vähän yli!?? Toisaalta, voisi olla jopa halvempi kuin Nickerson kun ottaa huomioon ton dollari kurssin. Nicker kun kuitenkin tosiassa on ECHL tasoa (ainakin NHL päättäjien silmissä) vaikka täällä kotoisessa liigassa kohtalaisesti pelaakin...

Sen mitä minä näistä pelaajista tiedän, niin väittäisin Nickersonin olevan ylilyöjänä ja sekoilijana aika monta kertaa todennäköisempi kuin Carkner. Viimeiset kolme kautta Carkner on kuitenkin vetänyt n. 30 pisteen kausikeskiarvolla ja ollut tappelujen määrässä mitattuna vasta se joukkueensa ns. kolmosjätkä. Eli siis liian tärkeä mies tappelemaan jokaisen eteen tulevan vastustajan raskassarjalaisen kanssa, vaikka kykyjä siihen kyllä löytyisi. Kakkosparin pakin ei yksinkertaisesti ole järkevää tapella jokaisessa paikassa satakiloisen nelosketjun laiturin kanssa. Jäähyjä Carknerilla on kautta kohden viimeisenä viiitenä vuonna ollut 115-218 minuuttia, joka nyt ei kuitenkaan mikään aivan posketon määrä jos peilataan sitä esim. Brian McGrattanin 551 minuuttiin kauden 2004-2005 AHL:ssa ja jokaisella kaudella n. 70 vyölle tulleeseen otteluun.

Ihan tätä taustaa vasten sanoisin Carknerin olevan juuri sellainen fyysinen pelote, joka alakertaan tarvitaan. Pystyy pelaamaan tarvittaessa ihan normaalia vakivaihtoa ja todennäköisesti jopa vahvistaa joukkuetta. Sitten toisessa laidassa on se seikka, että tarvittaessa Carknerilla on potentiaalia niistää kärsää ja pyyhkiä jäätä lähestulkoon kaikilla muista joukkueista löytyvillä kovanaamoilla. Nickersonia moni liigapelaaja pelkää, johtuen juuri miehen arvaamattomuudesta, mutta esimerkiksi Heleniuksen ollessa jäällä on kaveri pelannut varsin iisisti ja voidaan sanoa, että ehkä jopa vältellyt fyysistä yhteenottoa Samin kanssa.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Nybari sanoi jossain haastattelussa eilen, missä sanoi, että IFK on kiinnostunut Nickersonista, että kahden viime kauden ulkkarin kanssa keskustellaan yhä.

Kahden viime kaudella SM-liigassa pelanneen ulkkarin. Voivat siis olla HIFK:n ulkopuoleltakin ja toinen onkin eli Nickerson. Eikä toinenkaan ole tietääkseni Murray.
 

mac6666

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eiköhän nyt jo unohdeta ne meidän viime kauden ulkkarit, myös Murray. Hinta/laatusuhde oli surkea. Jos Rem tulisi suunnilleen puolta halvemmalla kuin edellinen sopimuksensa, niin sitten voisi harkita.
 

scholl

Jäsen
Kahden viime kaudella SM-liigassa pelanneen ulkkarin. Voivat siis olla HIFK:n ulkopuoleltakin ja toinen onkin eli Nickerson. Eikä toinenkaan ole tietääkseni Murray.

Voi olla niinkin. Itse kyllä ymmärsin, että haastattelussa olisi kysytty nimenomaan IFK:ssa pelanneiden ulkkareiden jatkosta. Tosin keskusteleminen ei nyt vielä sinänsä tarkoita, että sopimusta oltaisiin tarjoamassa.

edit. taisi olla mtv3-haastattelu. Otan läppärin kehiin ja katson sen uudemman kerran

edit.2. katsoin sen uudemman kerran. Nybondas sanoo: "keskusteluyhteys on olemassa kahden pelaajan kanssa, mutta todennäköisempää on että vaihtuu. Tässä on oltu aika tarkkana ulkomaalaisten kanssa, kun kiintiö putoaa kolmeen..." Jotenkin tuolla tavalla se meni
 
Viimeksi muokattu:

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
No, niin. Nyt alkaa olla joukkueen runko hyvin kasassa ja tosiaan tästä on hyvä jatkaa, mutta paljon pitää vielä tehdä pelaajahankinta puolella töitä, että tuo joukkue taistelisi mestaruudesta.

Tällä hetkellä parhaalta näyttää voimahyökkääjä osasto, joka toki lämmittää varmasti kaikkia kovan pelin ystäviä. Nimet Petrell, Pikkarainen, Porthen, Pesonen, Ahtola ja Liivik riittävät varmasti tälle osastolle.

Nyt tärkeimpänä on saada joukkueeseen se ykköskentän mielellään Jan Caloun tyyppinen laituri joka pystyy omalla pelaamisellaan nostamaan muidenkin pelaajien tasoa. Samoin puolustukseen tarvitsemme 1 pariin mielellään rightin puolelta pelaavan taitavan puolustajan tyyliin "Murphy" ja kakkoseenkin mielellään vähintäänkin Söderholmin tasoisen puolustajan, mielellään näkisin itse Söden ajavan tämän asian. Myöskin lihaa pitää saada puolustukseen ja näistä ainakin toisen täytyy olla kotimainen, toinen pitää olla Ustrnullin stuntti (lue. Mörkö).

Kaikkia ulkkari paikkoja ei saa mielestäni käyttää vielä, koska ne on hyvä pitää pelivarana, eli 1-2 ulkomaalaista maksimissaan joukkueeseen, uskoisin tämän tarkoittavan kahta.

Myöskin yksi sentteri olisi minusta tärkeä saada joukkueeseen sillä, vähän ohkaselta näyttää jos Hirso tai Loppi loukkaantuu, vaikkakin Keräsessä ainakin on potentiaaliaa nousta tukemaan näitä kahta ja siksi en mitään itkupotkuraivareita otakaan jos emme enää senttereitä hanki joukkueeseen tässä vaiheessa. Jos saisin valita, niin mieluummin näkisin tähän hommattavan Lasse Pirjetän kuin Markku Hurmeen, mutta toisaalta Hurme on kyllä monipuolisempi, eli pystyy pelaamaan monessa roolissa ja ei varmasti ala itkemään jos joutuu pelaamaan 4. kentässä. En vaan jotenkin osaa ajatella enää Marvinia HIFKin pelipaidassa, mutta tämä on varmaankin joku minun henkilökohtainen angsti, koska häntä on joskus peluutettu 1-2 kentissä ja mielestäni siihen hänestä ei ole kuin tuuraamaan.
 

R.P.M. 12 000

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Toisessa iltapäivälehdessä Nybari ilmoitti selvästi, että vanhoista ulkomaalaisvahvistuksista keskusteluyhteys on Vescen ja Ustrnulin kanssa. Niin uskomattomalta (jälkimmäisen kohdalla) kuin se kuulostaakin ja palstatietäjien tietojen vastaiselta (edellisen kohdalla).
 

scholl

Jäsen
Voisin mennä Etolaan ja ostaa Nybarille Sarviksen ämpärin. Ajaa kopissa Ustrulin aseman. Kumpikaan ei pysty juurikaan liikkumaan. Toinen on vain aika monta euroa halvempi. Ämpäriin voi sitten kerätä sen ylijäävän rahan tammikuuta varten.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Toisessa iltapäivälehdessä Nybari ilmoitti selvästi, että vanhoista ulkomaalaisvahvistuksista keskusteluyhteys on Vescen ja Ustrnulin kanssa. Niin uskomattomalta (jälkimmäisen kohdalla) kuin se kuulostaakin ja palstatietäjien tietojen vastaiselta (edellisen kohdalla).

Todella uskomattomalta kuulostaa, sillä kummassakaan ei ole järkeä. Ustie on tyhjä arpa kaikella saralla, eikä Vescekään mielestäni kokonaisuutena tarpeeksi hyvä ykkösen laitaan. Jotain kovempaa kaveria siihen olisi tarpeen.
 
Viimeksi muokattu:

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Voihan se olla, että esim. Ustrnulille tarjotaan aluksi sopimusta jouluun saakka tai marraskuun maaottelutauolle saakka ja katsotaan miten pelit kulkevat. Vescen tilanne lienee pelaajan kannalta parempi sopimusneuvotteluissa, tosin palkkapyyntökin on varmaan aika kova. Toivottavasti meille tulevaisuudessa kerrotaan se, jos pelaaja palkataan aluksi lyhyemmällä kuin koko kauden sopimuksella.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Amerikan reissu

Todella uskomattomalta kuulostaa, sillä kummassakaan ei ole järkeä. Ustie on tyhjä arpa kaikella saralla, eikä Vescekään mielestäni kokonaisuutena tarpeeksi hyvä ykkösen laitaan. Jotain kovempaa kaveria siihen olisi tarpeen.

Libor Ustrnul - sairastuvalleko meinataan käyttää yksi ulkomaalaispaikka? En jaksa uskoa. Lisäksi Nybondas on käsittääkseni lähdössä Pohjois-Amerikan scouttausmatkalle...
 

dodi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paha on palannut takaisin!
Nybari sanoi jossain haastattelussa eilen, missä sanoi, että IFK on kiinnostunut Nickersonista, että kahden viime kauden ulkkarin kanssa keskustellaan yhä.

Aamun Kalevassa oli ainakin juttu, jossa Nybari sanoi keskustelujen Nickersonin kanssa olevan käynnissä ja myös Jalonen hänet joukkueeseen haluaa. En muista tarkkoja sanamuotoja, mutta kutakuinkin noin meni.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Täällä jotkut elättelevät toiveita Bumen tulosta Nokan luotsaamaan IFK:hon. Kelpaisi mullekin paremmin kuin hyvin, mutta noinkohan malttaa palata Suomeen? Teki tällä kaudella AHL:n runkosarjassa 52 pelissä tehot 7+35=42. Varmasti on Hersheylläkin kiinnostusta pitää mies riveissään, ja tiedä, vaikka joku NHL-seura tarjoaisi miehelle suoraa sopimusta tai vähintään try outia.

Toki kannattaa siitä huolimatta yrittää saada mies Nordikselle. Jos sitten lähtee ennen kauden alkua änäriin, niin saadaan ainakin jonkinlainen siirtokorvaus. Ei se tosin siinä vaiheessa kauheasti lohduta, kun puolustus heikkenee tuntuvasti.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös