Joukkueen rakennus 2021–2022 – ”Veltsun” ensimmäinen

  • 432 713
  • 2 785

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jukuri oli treenikaudella muutaman pelin pois loukkaantumisen takia (TPS, Ässät) samaan aikaan kuin Lehtinenkin oli saikulla. Voisikohan olla että tuo olikin pahempi vamma, koska tuon jälkeen Jukuri on pelannut yhden CHL pelin ja vajaat 5 Liiga matsia?
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
No eikös tuo ole ihan normaalia? Varsinkin, kun joukkue häviää, niin kyllä siellä moni pienen peliajan kaveri ajattelee, että olisi minun paikkani päästä ratkomaan pelejä ylivoimalla. Lukossa on paljon nuoria pelaajia, jotka haluavat urallaan eteenpäin.
Tässä kohtaa ei välttämättä puhuta edes nuorista. Mutta se siitä.

Enkä tiedä miten normaalia se edes on? Minusta se ei ainakaan ole normaalia. Jos kiukuttelua esiintyy, niin se on valmennuksen hoidettava kuntoonm
 
Miten mä nään tän Zagidulinin hankinnan nerokkaana vetona saada Lukkoon vielä 1-2:n lisäpelaajan tapaan pieni venäläispelaajien keskittymä. KHL on pullollaan nuoria, taitavia, venäläisen kiekkokoulun karaisemia pelaajia ja heillä liian pieni/olematon rooli joukkueessa Zagidulinin tapaan.
Siinä ois ratkaisu tyhjiin Euroopan markkinoihin.
En panisi pahakseni.
Iskhakov, Yakovenko, Abramov, Pereskokov, Georgiyev tyyliin. Ajatuksena kova.
 

asyouwere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Referoidaan nyt omasta mielestäni olennaisemmat asiat tuosta jutusta ajan kuluksi:

-Jukurin terveystilanne on sellainen, ettei pysty luottamaan, onko tämä harjoitus- tai pelikykyinen. Pitää olla kaksi maalivahtia, jotka kestävät harjoittelun ja pelaamisen ja jotka voi heittää pelaamaan koska vaan.

-Jukuri maanantaina magneettikuviin. Voi olla, että joutuu pieneen operaatioon tai sitten ei joudu. Jos ei joudu operaatioon, niin pitää alkaa tehdä asioita eri tavalla, että terveysmurheet haihtuvat.

-Tilanne on ollut koko alkukauden häilyvä, ja sille piti saada stoppi.

-Jukurin sopimusta ei olla missään nimessä purkamassa, kaverin potentiaali nähdään kyllä. Ongelma on ollut vain se ettei kroppa tällä hetkellä pysy kasassa. Kaikki tehdään sen eteen, että Jukurista tulee Lukkoon hyvä maalivahti.

-Zagidulinista on oltu erään venäläisen agentin kautta tietoisia jo jonkin aikaa. Lukolta on kysytty, kiinnostaisiko tälläinen veskari tulevaisuudessa, joskaan ei tietysti tälle kaudelle. Kalle tiesi, ettei tässä kohtaa ole maalivahteja vapaana, mutta muisti sitten tämän kaverin ja veti ässän (ei hitsari) hihasta. Kalle tapasi em. agentin Karjala-turnauksessa ja kävi ilmi, että KHL-soppari on mahdollista purkaa. Tämän jälkeen Kalle soitti Vuoriolle, että pistä videot pyörimään ja katso, josko tästä olisi meille molariksi. Vuorio katseli videoita ja näytti vihreää valoa.

-Zagidulin mahdollisesti la-su -yönä Suomessa. Siihen päälle karanteeni.
 

Zapp

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT, Suur-Lukko
Ja näin koko maalivahtikuvio käykin yhtäkkiä järkeen. Nyt voidaan olla tyytyväisiä että asiasta on täysi selvyys, meillä on lähtökohtaisesti erinomainen uusi maalivahti ja Jukuria vesi kielellä odottaneet porilaiset saivat pitkän nenän.
 

Okkul

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja maajoukkueet
Hiukan pelonsekaisin tuntein lähden viikonloppuun, kääntyykö kurssi vai jatkuuko tappioputki?
Nyt on ne ajat kun liigassa on ryhtiliikkeen tapahduttava, tappioputki poikki, se olisi korvattava voittoputkella. Ensiksi omapää on tukittava. Omiin ei saa mennä kahta maalia enempää siitä on aloitettava, sen päälle yv ja av kuntoon niin taistellaan pisteistä. Virtanen saa suorittaa...
 

MPN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Mutta muistuu ihan mieleen kausi, kun Lukon maalilla oli Häkkistä, Myllyniemeä ja Lawsonia. Nämä muistaakseni ainakin? Nyt vähän eri tason veskarit kyseessä ainakin.
Ahokas sanoisi että "ei sovi unohtaa Korhosta". Olisiko noiden lisäksi vielä Engren ollut ainakin luukkua aukomassa?
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ahokas sanoisi että "ei sovi unohtaa Korhosta". Olisiko noiden lisäksi vielä Engren ollut ainakin luukkua aukomassa?
Jep, onhan täällä ennenkin maalivahti-sirkusta pyöritelty. Tuolla kaudella 2006-2007 oli rostersissa myös Engren, mutta ainakin EP:n mukaan statseissa on puhdas nolla ottelua joka tarkoittanee että on johonkin peliin pukenut, mutta ei ole saanut peliaikaa. Lukko at eliteprospects.com

Kaudella 2004-2005 rosteriin on merkattu yksi maalivahti enemmän, mutta Hostikalla on nolla peliä pelattuna EP:n mukaan. Iiro Tarkkihan sai tuolla kaudella pelata muistaakseni yhden erän Raumalla Kärppiä vastaan, kun Vuorion takana soi useamman kerran. Tolppien väliin pääsi koittamaan yhteensä siis viisi eri kassaria ja tämähän sirkus alkoi Vehasen loukkaannuttua... Roloson, Vehanen, Vuorio, Helanen, I. Tarkki ja Hostikka, joka ei pelannut sekuntiakaan.

Tällä kaudella sitten Lehtinen, Jukuri, Zagidulin, sekä Helomaa ja Ansio. Kaksi viimeistä ei tosin taida saada peliakaa, ainakaan toivottavasti, koska se tarkoittaa silloin lisää loukkaantumisia, varusteiden korjailua kesken pelin tai erittäin huonoa maalivahtipeliä.
 

Lukko8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Lukko tänään:

Hakulinen-Mattila-Repo
Pooley-Ilomäki-Haga
Petman-Päivärinta-Nyman
Säkkinen-Kainulainen-Pietilä

Piipponen-Saarijärvi
Slovacek-Gregoire
Abt-Laitinen
Kukkonen

Lehtinen

Eli tänään mennään varmaan enimmäkseen kolmella kentällä. Haasteet rosterin kanssa siis jatkuu.
 

Äksönn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lugu
Eli molemmat slovakit pois. Pakkeja 8 kpl, onko riskinä että Slovacek ei pystyisikään pelaamaan. Lisäksi jos Mattilalla oli jotain osumaa, niin toivotaan ettei sieltä realisoidu lisää, kopkop. Sehän olisikin jos PoMaSka ketju olisi kokonaisuudessaan poissa.

Voi voi.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Puuttuu sieltä Kalpaltakin Rissanen, Kiiskinen, Nousiainen ja Bast
Muistuu mieleen RD:n sanat joskus silloin ennen jotain peliä, "Ei voida keskittyä siihen mitä meillä ei ole, vaan siihen mitä meillä on". Muistaakseni Lukko voitti tuon pelin.

Harvemmin sitä tosiaan tulee itsekään ajateltua, että vastustajillakin on omat poissa-olonsa ja muut huolensa.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Vahva usko että Pooley-Ilomäki-Haga on toimiva koostumus, ainakin Bolzanossa se rakenteli muikeita tekopaikkoja ja maalejakin. Samaten tuossa Hakulinen-Mattila-Repo ketjussa on kyllä laatua riittämiin.

Jännä nähdä, miltä Lukon peli nyt näyttää. Bolzanossa Lukko pysyi kiekossa ja palautteli melkein ns wanhaan malliin, eikä mitään pystysuunnan puskemista juuri ollut, mutta oliko se vain vastustajan huonoudesta johtuvaa, sitä seuraamme. Ja juuri tähänhän Virtanenkin oli tyytyväinen pelinjälkeisessä haastattelussa.
 

carr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Peter Forsberg
Eikös Tapparakin muinoin ollut vaan suupala kun joukkueessa oli paljon poissaoloja? Jotenkin muistelisin, että se ei päättynyt hyvin Lukon kannalta.

Ei kovin hyvä pohja huomiselle jos tänään vedetään kolmella ketjulla. Joku voisi aivan hyvin tuplata, esim. Pooley. Hänellä on ainakin energiaa riittänyt joka matsiin.
 

LukkoUkko79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Mikähän Skalickyllä on? Onko sanottu missään? En ole paljon ehtinyt lueskella.
 

Byyrman

Jäsen
Suosikkijoukkue
PTDT in memoriam 23.-30.9.2023
Eli KalPan 3 parasta pelaajaa pois, kotijoukkue siis kärsii poissaoloista jopa pahemmin.

Kolme kovaa pelimiestä, mutta tuskin nyt sentään parasta. On siellä kuitenkin kultakuuppa Pitkänen ja joukkueen pakkien tilastokärki Lappalainen mukana. Eikä unohtaa voi myöskään toistaiseksi 100-prosenttisesti torjunutta LaCouveeta. Ehkä joukkueen Top3:een ei molke vielä noilla tilastoilla mene, mutta Johtaja Virran nykyistä tiimiä vastaan pelasi keskiviikkona tosi hyvin.

Yleensähän näissä tosiaan tuntuu käyvän niin, että kun porukalla (=Jatkiksen foorumilla) aletaan hehkuttaa ennakkoon vastustajan scratchejä, niin sieltä tulee kauden tai uran avausmaalin tekeviä neverheard-pelaajia, joiden maaleilla vihu sitten ottelun lopulta voittaa.
 

nexustron

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Chelsea
11 hyökkääjää ja 8 pakkia rosterissa. Nyt vois lyödä jokeria pöytään ja laittaa Slovi vaikka välil stunttaamaan laitaan ja Pietilä kakkospariin Tompan kanssa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös