Josef Boumedienne palaa kärppäpaitaan

  • 84 076
  • 184

mailman-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Jos Lehtonen pääsee pelikuntoon ja jos Eklund pystyy pelaamaan loppukauden tervehdyttyään pelikuntoon, niin sitten riittää. Boumedienne-Ohtamaa voisi olla esimerkiksi kokeilemisen arvoinen pakkipari. Ohtamaa hoitaisi pelin avaamisen ja Bume maalinedustan puhdistuksen ja varmistuksen.

Joo, jos noin menee niin riittänee.
On vain matkalla vielä niin monta JOS-kirjainyhdistelmää että en jaksa olla niin positiivinen :)
Ja Bumehan tuossa Kalevan(vai Kärppien, enihau)-jutussa sanoi, että on pieni pelitauko hänelläkin nyt alla.
Joten odotettavissa on, että 3-4 matsia menee ennenkuin tatsia alkaa löytymään. Ikävä kyllä.

Eklund ja Bume samaan pariin ja avot!
 

KallesS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Real Madrid
Noin, vielä sentteri sisään ja kannujahti alkakoon! Tosin, jos Mäntymaa on pitempään sivussa, niin paikkaaja olisi hyvä hommata.
 

Liehuviitta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Taitaa olla tammikuun tähän mennessä statukseltaan paras "paniikkihankinta". Olen alustavasti tyytyväinen. Tämähän olikin täysin välttämätön siirto, kun Mäntymaa taas tipahti. Luultavasti muiden hankintojen osalta ollaan edelleen siinä rauhallisessa moodissa, jossa katsellaan ja etsitään sitä parasta mahdollista.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Se kyllä vähän ihmetyttää että miksi Bumelle ei tule ehjiä kausia juuri koskaan. Aina on vaihtamassa seuraa.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Se kyllä vähän ihmetyttää että miksi Bumelle ei tule ehjiä kausia juuri koskaan. Aina on vaihtamassa seuraa.

Mies on aikamoinen väliinputoaja. Jokereissa hän olisi ollut hyvinkin mahdollisesti kakkospakkiparin pakki, mutta toisaalta miehen koko kauden palkkavaatimus ei oikein täsmää sen roolin kanssa. Kuitenkin joku taho miehestä on aina valmis maksamaan kuitenkin sen suurehkon summan rahaa ja aika usein ne joukkueet joutuvat sitten pettymään kun rahoille ei löydykkään vastinetta.
 

Subbani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sipsit
Bume ei ole sama vanha päällikkö, kuka on tehnyt aikaisemmat visiitit. Mutta on tämä herranjumala kumma homma, kun kitistään että Lehto ja Niemelä ovat kokoonpanossa nii sitten tulee Mr. Bume ja ei kelpaa. Minusta aivan loistava paikkaus. KHL vie vain parhaimmat, se on karu fakta.

Toivotan Bumen lämpimästi tervetulleeksi ja odotan häneltä nimenomaan peruspelaamista ja nimenomaan paikkaamista, kun nämä nuoret kaverit eivät vielä ole kypsiä tähän loppukauteen.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Tokihan Bume nämä Lehdot ja kumppanit hakkaa, ei siinä mitään. Vituttaa vaan että joudutaan tällaiseen pakkorakoon, jossa on pakko ottaa vahvistukseksi mies, joka ei kuitenkaan ole sitä 1 korin kamaa. Toki huonoakin tuuria on ollut.

No, näillä mennään.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät, Philly Flyers, Larva ja Todd Timantti
Bume ei ole sama vanha päällikkö, kuka on tehnyt aikaisemmat visiitit. Mutta on tämä herranjumala kumma homma, kun kitistään että Lehto ja Niemelä ovat kokoonpanossa nii sitten tulee Mr. Bume ja ei kelpaa. Minusta aivan loistava paikkaus.

Näinpä, porukalla hiukan keulii. Silloin kun kaikki joukkueen perus pakit ( ei Eklund) on olleet kokoonpanossa niin peräpää on ollut ihan eri tasolla, ne illat on vaan olleet harvassa! Lehtonen ja Eklund on saatava saikulta ulos jotta se tapahtuisi, ja toimisto oletettavasti tietää että näin tulee käymään. Bume vahvistaa, mutta vielä enemmän tietenkin vahvistaa kun saadaan myös Lelu ja Oskari bäck.

Havun stuntiksi joudutaan kyllä Bume varmaan silti ajattelemaan, sen verran pahalta kuulosti voivan tällin jälkeen..
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tällä kaudella Bume on pelannut viimeksi lokakuussa, joten ensimmäiset pelit voi olla melkoista hortoilua. Liike on muutenkin todella verkkaista, joten kiinnipitämisjäähyjä on luvassa. Kaikesta huolimatta ei kai tuosta voi näissä oloissa olla muuta kuin iloinen.
 

JakeTheGreat

Jäsen
Suosikkijoukkue
YNWA
Isosti tervetuloa yhdelle Kärppien hienoimmista pelaajista mestaruusvuosina!

Mutta kyllähän tämä herättää lähes yhtä paljon negatiivisia värinöitä kuin positiivisia. Se puolustuspelin heikkous pelottaa. Toivottavasti pommittaa edes ylivoimalla maaleja, muuten voi olla paha huti.

No, ainakin siellä toimistolla on reagoitu. Se ykköskeskushyökkääjä tarvitaan kuitenkin tunnetusti edelleen. Eli se mitä on eniten kaivattukin.
 

Päätykiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki vakavasti otettavat organisaatiot.
Antaa pelien näyttää, että minkälaisen mausteen Bume Kärppiin tuo. Eihän tässä nyt tietenkään mistään puolustuksen kärkihahmosta voida puhua, mutta eiköhän Bumelle paikka sieltä löydy kuitenkin. Kokemusta nyt ainakin tuli puolustukseen. Maltilliset odotukset itselläni on ainakin kaverin suhteen. Tietenkin tuo pelitaukokin tuo asiaan oman mausteensa ja varmasti muutaman pelin ottaa, että rytmiin pääsee mukaan. Olisi ollut kyllä ihan ok, jos olisi jo näissä Kalpa peleissä mukana ollut, mutta debyytti menee sitten seuraavalle viikolle. No tervetuloa kuitenkin!
 

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Oikein mukava uutinen tämä! Jooseppi kyllä vahvistaa rivejä, kunhan alkukankeus sulaa vähästä pelaamattomuudesta johtuen, miten lie sitten harjoittelutahti ollut..

Eihän tämä tietenkään tule riittämään, jos Lelu ja Eklund eivät palaa rivistöön, samaten Havu. Silmä kovana on tiirattava takarajaa, jolloin isommista liigoista alkaisi pelimiehiä tippua.

Monta isoa JOS-sanaa on sanottava Kärppien suhteen. Noita loukkaantumisia on kertakaikkiaan niin paljon ollut, eikä varmasti kauaa mene, kun taas joku tärkeä on veks.Joku pirun huono karma vainonnut vai fysiikkapuolen vääränlainen harjoittelu, kun aina mennään rikki.

No, pessimistikös se nosti rumaa päätään meikäläisessä. Noh, jos paremmilla fiiliksillä seuraavassa postauksessa.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Noh, tässä yön yli nukkuneena jo vähän paremmat fiilikset tästä siirrosta. Positiivisia asioita:

-ei sopeutumisongelmia
-tietää pelitavan
-potentiaaliakin varmasti löytyy
-muillakaan tämän parempia ukkoja tullut
-varmasti parempi kuin blingbling :)
 

Jotasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Varmaan jokainen olisi ennemmin ottanut Demersin kuin Bumen, mutta kun se ei ole mahdollista, niin tämä liikku oli tehtävä. Nyt saatiin varmasti markkinoiden paras mies nimenomaan Kärppien tarpeita varten. Toinen vaihtoehto olisi ollut Preissing, mutta ennemmin otetaan jo entuudestaan tuttu pelaaja joka myös itse tietää mihin tulee. NHL:n suunnasta nyt on ihan arpapeliä alkaa odottelemaan ketään, siinä jäädään pian tyhjin käsin tai saadaan joku tyhjä arpa. Kärpät tarvitsi pakin Nybarin sanoin tässä ja nyt, harmi tosin ettei Josef pelaa viikonloppuna.

Mielenkiinnolla odotan Bumen otteita, eihän tässä millään jaksaisi odottaa sinne asti. Uskon hänen vahvistavan joukkuetta välittömästi, mutta etenkin parin pelin jälkeen. Youtubesta muuten löytyy hockey algeria tms. tililtä pätkiä viime kaudelta Bumen viivapelaamisesta ja hyvältähän se näyttää, ei mitään jalkakikkoja mutta kovia toimituksia maalille ja olipa siellä joku one-timer-lämärimaalikin. Eiköhän nyt saada Ilu pois YV:stä.
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Nonnih - Bumehan se sieltä "kaapattiin"!
Kuten jo eilen mainitsin, hän lienee liigan tämän viikon paniikkihankinnoista kuitenkin tasoltaan siellä ykköskorissa, so far - miten lienee pelikunnon kanssa, jää ensi viikolle nähtäväksi.
Eihän tämä Kärppien pakkitilanne vieläkään mitään riemunkiljahduksia kirvoita, siis Bumen kanssakaan eli kieltämättä tarpeeseen kaveri todella tulee. Positiivista asiassa on, että Bume tietää tasantarkkaan, minne on tulossa ja mitä odotettavissa, vähemmän positiivista, että Kärpille/Aralle tilanne on hieman vielä auki, missä kunnossa kaveri on eli mitä lopulta saatiin.

Kuitenkin, tervetuloa Kärppiin, Bume - jälleen kerran!
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tärkeä hankinta tähän paikkaan. Olen tyytyväinen. Vahvistaa joukkuettamme tällä hetkellä, mutta mahtuuko kokoonpanoon maaliskuussa? Tuo tarvittavaa leveyttä, mutta ei kärkiosaamista.
 

Wildcard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Viime keväänä kun Bume tuli Jokereihin paransi sekä peliään, että liikkumistaan nousujohteisesti.
 
Suosikkijoukkue
#71, Excel-tilastot
Minua ei ainakaan haittaa se fakta, että Bume tuntee tosipelit. Playoffeihin varmasti tuo kokemusta jota näiltä nuoremmilta vielä voi vähän uupua.

Voi että toivon sydämmeni pohjasta että Bume onnistuu ja keväällä saadaan kehua Ahoa maasta taivaisiin, ainakin tämän hankinnan puolesta!
 

Käppyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Viime keväänä kun Bume tuli Jokereihin paransi sekä peliään, että liikkumistaan nousujohteisesti.

Aamen. Näin itsekin muistelin. Pisteitäkin näytti tulleen ihan mukavasti: 16 ottelussa 1 + 7 ja pleijareissa 10 ottelua tehoin 3 + 3.

Täydentää ja vahvistaa nykyistä pelikunnossa olevaa pakistoa ihan hyvin.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Minua ei ainakaan haittaa se fakta, että Bume tuntee tosipelit. Playoffeihin varmasti tuo kokemusta jota näiltä nuoremmilta vielä voi vähän uupua.
Bume on kokenut ja hyvä pelaaja tähän sarjaan. Leikitellään ajatuksella, että pakistomme on terve maaliskuussa ja pysyy terveenä läpi pudotuspelejen. Kenet Bume silloin syrjäyttää, sillä katsomoon häntä ei Ouluun hankittu. Veikkaampa poppariosastolle joutuvan Ville Pokan. Tuskin kukaan viisikosta Mikkola, Lehtonen, Eklund, Mäntymaa tai Ohtamaa tekee Bumelle tilaa. Bume ei ole ratkaisevasti Pokkaa parempi. Ei mestaruus siitä olisi kiinni. Ensi vuoteen sillä olisi sitten negatiivinen vaikutus, sillä lupaavin pakkimme jäisi vaille tärkeää playoff-kokemusta.

Toki ymmärrän, että Eklundin pelikuntoon pääseminen on vielä arvoitus samoin kuin Mäntymaan ja Lehtonenkin on vähän väliä poissa kokoonpanosta. Näin ollen pakistomme vahvistaminen oli erittäin toivottu liike Aholta. Täytyykö tässä nyt kuitenkin toivoa, että yksi tuosta toipilaskolmikosta ei toivu täyteen pelikuntoon ihan vain Pokan ja tulevaisuuden puolesta. Tänä vuonnahan me voitamme mestaruuden joka tapauksessa.
 
Viimeksi muokattu:

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Ihailtavaa luottoa, kunpa itsekin pystyisi samaan. Olinkin hieman huolissani kun yhdessä välissä jopa torsokin oli hieman skeptinen menestyksen suhteen, mutta nyt on taas näköjään usko palannut :)

Tänä vuonna olen McTorson kanssa enemmän samoilla linjoilla kuin viime vuonna. Taloa en kuitenkaan laittaisi pantiksi, varsinkaan jos ykkössenaa ei ala kuulua :)
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Bume on kokenut ja hyvä pelaaja tähän sarjaan. Leikitellään ajatuksella, että pakistomme on terve maaliskuussa ja pysyy terveenä läpi pudotuspelejen. Kenet Bume silloin syrjäyttää, sillä katsomoon häntä ei Ouluun hankittu. Veikkaampa poppariosastolle joutuvan Ville Pokan. Tuskin kukaan viisikosta Mikkola, Lehtonen, Eklund, Mäntymaa tai Ohtamaa tekee Bumelle tilaa. Bume ei ole ratkaisevasti Pokkaa parempi. Ei mestaruus siitä olisi kiinni. Ensi vuoteen sillä olisi sitten negatiivinen vaikutus, sillä lupaavin pakkimme jäisi vaille tärkeää playoff-kokemusta.
Tämä on kuitenkin juuri se tilanne mikä pitäisi aina olla rosterissa. Liian kanssa pärjää aina ja onhan se mukava tunne jos tarvittaessa on kaivaa viltistäkin liigatason pakki. Terve kilpailuasetelma vain päälle ja parhaat 6 pelaa. Pokkakaan ei varmasti omasta paikastaan suosiolla luovu. Pitää vain antaa pelaamalla sellaiset näytöt että Aran on yksinkertaisesti pakko laittaa joku kovapalkkaisempi sivuun. Pleijareissa pelataan lisäksi niin kovalla tahdilla pelejä, varsinkin jos pitkälle mennään ja vaikeimman kautta, että kierrätystäkin on pakko jonkin verran harrastaa.
 

Jupi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, ManU, Napoli
Tämä on kuitenkin juuri se tilanne mikä pitäisi aina olla rosterissa. Liian kanssa pärjää aina ja onhan se mukava tunne jos tarvittaessa on kaivaa viltistäkin liigatason pakki. Terve kilpailuasetelma vain päälle ja parhaat 6 pelaa. Pokkakaan ei varmasti omasta paikastaan suosiolla luovu. Pitää vain antaa pelaamalla sellaiset näytöt että Aran on yksinkertaisesti pakko laittaa joku kovapalkkaisempi sivuun. Pleijareissa pelataan lisäksi niin kovalla tahdilla pelejä, varsinkin jos pitkälle mennään ja vaikeimman kautta, että kierrätystäkin on pakko jonkin verran harrastaa.


Samaa mieltä tästä. Itse kyllä antaisin nuorille peliaikaa. Pokka, Eminger ja Niemelä ansaitsevat saada pelata. Vähän kyllä pelottaa että Aran tuntien keväällä luutivat Mikkola, Bume, Lehtonen, Mäntymaa, Ohtamaa ja vain yksi em/Eklund.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Slovakia vs Kazakstan
  • 1.20
  • 7.50
  • 9.00
Suomi vs Iso-Britannia
  • 1.03
  • 17.00
  • 30.00
Latvia vs Ranska
  • 1.93
  • 4.10
  • 3.20
Tanska vs Kanada
  • 15.00
  • 10.00
  • 1.10
Itävalta vs Sveitsi
  • 15.00
  • 11.00
  • 1.09
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös