Jortsu.wav??

  • 4 902
  • 17
Tila
Viestiketju on suljettu.

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Jos joltain löytyy niin voisikohan kenties lähettää allekirjoittaneelle osoitteeseen rippenkruger@hotmail.com

Kiitos.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Mielikuvitusmatka turkuhallin käytäville

Kuvittele itsesi turkuhallin käytävälle ja tilanteeseen jossa tepsi on juuri hävinnyt kovan väännön. Rangaistuksia jaettiin tepsille 15x2 min. Siten kuvittelet jortsun naama punaisena huutaen turun murteella: "vittu, saatanan pelle...vittu mikä homo. Mee helvettiin saatanan kusipää, vitun pelle". Ei edes tarvitse omata kovinkaan hyvää mielikuvitusta saada näky silmien eteen. Suurin piirtein tuota samaa kaavaa jortsu käyttää näissä kohulauseissa. Etköhän pärjää tällä nyt ainakin alkujaan.
 

Lelu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tässäpä tämä

Tuo äänitiedosto löytyy ainakin osoitteesta <a href="http://www.sunpoint.net/~holomo/">http://www.sunpoint.net/~holomo/</a>
 

Tupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
tä?

Mitä juttu tää Jortikan huuto oikee on ku en oo ihan perillä?
Missä pelissä ja kenelle se huutaa?
 

odwaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa ja Pena
todellinen ääliö...

Siis toihan oli aivan uskomatonta! Niin tosiaan, kenelle se Jortsu oikeen huusi?

Aika h****tisti nauroin ton kuultuani, sen verran hauskaa...
 

Corkscrew

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tässä pätkässähän Jortsu mesoaa Pekka Haajaselle kauden 98-99 tappiollisen Tappara-pelin jälkeen. Raihnainen Tappara pyöritteli TPS:ää Elyseellä kuin litrammittaa, ja tästäkös Hannu herpaantui päätuomarille ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

No, ainakin Jortikka sanoo asiansa suoraan.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
:D :D :D :D

Jotain piristystä tähänkin iltaan...

Kenelleköhän mahtaa muuten kuulua tuo nariseva "ÄÄLIÖ!"-ääni loppupuolella. Vaikuttaa olevan joku muu kuin Jortsu. Tuli mieleen joku Heikki Silvenoisen kummelihahmo...
 

Xtrmntr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, JYP
Täytyy kyllä sanoa, että minä repeän kyllä vieläkin täysin, kun kuulen kyseisen pätkän.. Voin hyvin kuvitellä, kun Jortikka huutaa naama punaisena tuomarille päin näköä. On voinut tuomarilla vähän korvia punoittaa Jortikan meuhkausta kuunnellessa.. Huomionarvoista on muuten sekin, että vierellä kuuluu hiljainen ääni: "Älä huuda, älä huuda". Taisi kyseessä olla joku TPS:n johtoportaaseen kuuluva henkilö, mutta itse en muista tarkemmin, kuka oli siinä oli kyseessä. Niin ja Moto: tuo "Ääliö"-huuto oli todellakin kuin suoraan Kummelista :)
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
"Hyvä" Jortikka!

Heh.. Siis oli kyllä naurussa pitämistä, kun kuulin tuon ääninäytteen. Jortikka puhui suunsa oikein kerta heitolla puhtaaksi ja Haajanen sai kuulla kunniansa. Ja se näytteen lopussa oleva "ääliö" huudahdus on myös huvittava. :)
 

JimmyMac

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Pittsburgh Penguins
Ääliö!

Jotenkin mulla on sellainen muistikuva, että Hantta Virta olisi päästänyt suustaan tuon "ÄÄLIÖ!"-huudon. Voin olla kyllä aivan väärässäkin, mutta näin muistelisin.
 
Suosikkijoukkue
TPS, LFC, FCB, Sens
Älä huuda!

Minun veikkaukseni/tietoni jortsu.wavista on, että "älä huuda":a hokee Haajanen. "Ääliö!" lausahduksesta en kyllä millään ilveellä kuule Hannu Virran ääntä. Sen alkuperä on täysin hämärän peitossa.
 

filmirulla

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kylläpä nauratti Jortsun möykkä!

Selailinpa tossa vanhoja viestejä ja huomasin tälläisen ketjun! Eli on kokolailla ajankohtainen juttu. Saas nähdä mitäs se Jortsu huutaa tänään Tappara pelin jälkeen (paljon hymiöitä).
 
Suosikkijoukkue
<B>Vermuntilan Tempo</B>
Jortsua introna

Polttelin pienen kokoelman Helloweenia ja laitoin Jortsun kärinät introksi Perfect Gentleman biisiin. Heti pääsee loistavasti fiilikseen, kun Jortsu psyykkaa. Yes, I am...perfect!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös