Joni Pitkänen – get well soon!

  • 120 744
  • 325

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
On sellainen ilkeä kutina, että tämän tason pelirasitusta ei vaan kestä enää.. :/ Toivon hartaasti, että olisin väärässä, mutta mutta...

Voi olla hyvinkin mahdollista, mutta jäitä varmaan pitää kaikkien laittaa hattuun. Vaikka paluu onnistuisikin, niin noin pitkän tauon jälkeen on ihan normaalia, että takaiskuja tulee alkumatkasta.
 

Waqu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Dallas Stars
Kaveri joka reissussa Oulussa, ei ollut harjoituksissa nähnyt Pitkästä.

JYP pelissä vähän vaikutti, että olisi nivusiin ottanut? Toivottavasti vain jotain pelaamattomuudesta johtuvaa ja "toivottavasti" vika olisi nyt nivusissa.
 

White Wolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
AC/DC

Kake74

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Junior-Pelicans, Tamin Tribuuttiketju
Harmillinen homma. Katoin yhden Kärppä-matsin telkusta ihan vaan Pitkäsen takia, huikee pakki. Ja tsemiä uran jälkeisiin hommiin!
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Voi perse sentään.

Ei voi mitään, tsemppiä Jonille ja kiitokset hienoista hetkistä!
 

jamoooh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Florida Panthers
Ura sittenkin ilmeisesti tässä? Ai, että tekee pahaa. Olisi toivonut jatkoa, kun niin selvästi nautti peleistä ja peli kulki. Eipä sille voi tietenkään mitään. Kovan vaivan on Joni nähnyt kuntouttaakseen itsensä ja nyt toivotaan, että saisi edes elää kivuttoman loppuelämän.

NHL-tähti Joni Pitkäselle musertava tieto uran jatkosta: ”Päällimmäinen tunne on pettymys” - Jääkiekko - Ilta-Sanomat

Koko aamun ja päivän ollut hyvä fiilis katosi kyllä kun lukaisin Kärppien facebookista tämän lopetusuutisen, mutta tosiaan toivon että Joni saa jatkaa normaali elämää kivuttomana. Ja mistä sitä tietää missä roolissa Joni nähdään vielä jääkiekon saralla, on kyllä vielä liian aikaista alkaa spekuloimaan sen enempää.

Hyvää jatkoa Jonille, ja parempaa onnea tulevaisuuteen.
 

BonBon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, MG#64, Juhis#50, Donskoi#72, Pulju#98
Voi ei. Onpa iso harmitus meille faneille ja eritoten Jonille itselleen. Olisi ollut niin mukava seurata kaverin otteita kaukalossa vielä pitkään.

Jos luet näitä viestejä niin ei muuta kuin isosti tsemppiä jatkoon ja toivottavasti pystyt elämään normaalielämää ilman kipuja. Nostan hattua myös siitä että jaksoit sitkeästi treenata itsesi kuntoon ja kokeilla vielä pelaamista. Kova jäbä!!
 

JPL

Jäsen
Voi perseen suti - todella harmi, varsinkin Jonin itsensä kannalta.

Jos tämä tähän jää, niin ei ainakaan jää mitään jossiteltavaa. Teki kaikkensa ja yritti takaisin, mutta jos paikat ei kestä, niin ne ei kestä. Terveys on kuitenkin tärkein.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Todella surullinen uutinen jos se Pitkäsen ura oli nyt tässä. Ois ollut niin paljon annettavaa vielä jääkiekolle.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kyllä on harmillinen juttu kaiken kaikkiaan. Alku oli lupaavaa.

Vaan minkäs teet.
 

fewe0

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Senators
Todella ikävä uutinen. Tsemppiä Jonille, elämää on onneksi jääkiekon ulkopuolellakin.
 

Numero66

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Kärpät
No kylläpä pisti harmittamaan miehen puolesta. Tsemppiä vaan jatkoon ja toivottavasti jalka kuntoutuu siihen malliin, että pystyisi edes ilman kipuja elämään.
 

Unkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Kylläpä iski masennus. Vesi kielellä odotin kevättä. Joni olisi parantanut peliään ihan takuulla siitä mitä nyt ehdittiin nähdä. Elikkä olisi ollut aika kunkku.
 

MikGo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Leijonat
Harmi juttu! Joskus tulee vaan realiteetit vastaan. Kyllä Joni varmasti yritti kaikkensa, että olisi kuntoutunut täyteen iskuun. Tsemppiä jatkoon.
 

Iso-Olli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Länsirannikolta myös tsemppiä Jonille. Toivottavasti vamma ei merkittävästi haittaa normaalia elämää.
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Harmin paikka! Olisi kyllä ollutkin melkoinen tuhkimotarina, jos tuosta olisi vielä ura jatkunut, mutta joka tapauksessa hyvät jatkot Jonille. Onneksi hänellä on elämässä jo muutakin kuin jääkiekko ja paljon muuta kerkiää vielä alkamaan. Kun ovia sulkeutuu, toisia avautuu....
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Todella harmillinen homma. Yritän muistaa tämän tapauksen, jos/kun joskus tekee mieli moittia ammattikiekkoilijaa rahan perässä juoksemisesta tai ahneudesta. Riskit ovat aina suuret jäälle astuessa ja ura voi olla hetkessä ohi.
 

McGarnagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
LA Kings, Kärpät, K-Vantaa
Nyt ottaa päähän, tosin Jonia varmaan lievästi enemmän. Hattu päästä, aika moni olisi hokkarit ripustanut jo vuosia sitten tuollaisen tapahtuman jälkeen. Mieletön draivi kaverilla ja todellinen helmi suomalaispakkien joukossa, jonka menoa oli huumaavaa katsoa.
 

anatomia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, LeKi
Voi paska. Toivottavasti ei tosiaan estä liiemmin normaalielämää lätkän jälkeen. Tsemppiä jatkoon! Kaikkea hyvää.
 

Nick Neim

Jäsen
Voihan vittu. Harmittaa kyllä ihan helvetisti Pitkäsen puolesta, koska pelivuosia ja -haluja olisi ilman tuota loukkaantumista selvästi ollut. Pitkäselle tsempit jatkoon.
 

Zinetula

Jäsen
Hyvä kirjoitus Hiitelältä. Se tekee kunniaa Jonin uralle, mistä jäi suuri osa potentiaalista ulosmittaamatta johtuen lukuisista vammoista. Näistä kahdesta pelistä kärppäpaidassa (Kalpa ja Kookoo) jäi kannattajalle hyvät mielikuvat loppuelämäksi ja vahva muistijälki Reksa Ruotsalaisen ohella toisesta muita paremmin luistelevasta kärppäpuolustajasta.

Kommentti: Poikkeuksellisen pelaajan potentiaalia ei koskaan nähty - SM-liiga - Ilta-Sanomat
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Ikävä uutinen. Paljon olisi ollut vielä annettavaa laatikossa, mutta minkäs näille mahtaa. Tsempit jatkoon, mitä se sitten onkaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös