JoKP:n otteluiden ennakkoasetelmat, otteluseuranta ja jälkipuinti

  • 406 635
  • 4 171

lasaleiko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Onko joku järjellinen selitys esim. kentänpinnan kaarevuus ym. miksi pesisstadionilla kaukalo on kuvien perusteella melko kaukana pääkatsomosta?
Kuuleman mukaan myös yliopisto ja korkeakoulu pelaa oman mittelön tuolla? Varmasti omalta osaltaan osallistuvat kustannuksiin mikä on vain hyvä asia.
Sääkin näyttää sopivasti lauhtuvan ensi viikolla.
Eikö tuossa ole pitänyt jonkinmoinen kompromissi etsiä kaukalon sijainnille, koska kaukalon muoto vs. pesiskentän ja -katsomon muodot. Olisihan kaukaloa voinut kääntää sen noin 90 astetta ja lähempi pääty olisi ollut lähempänä katsomorakennusta, mutta toinen pääty olisikin sitten huomattavasti kauempana. Nythän molemmat kaukalon päädyt näyttävät olevan tasaisesti suhteessa katsomorakennuksen päätyihin.
 
Suosikkijoukkue
Juniori Jokipojat, JoKP, Anaheim Ducks
Onko joku järjellinen selitys esim. kentänpinnan kaarevuus ym. miksi pesisstadionilla kaukalo on kuvien perusteella melko kaukana pääkatsomosta?
Itse en osaa hahmottaa kunnolla näkemistäni kuvista, miten etäällä kaukalo sijaitsee pääkatsomoon nähden, pitäisi käydä vilkaisemassa paikan päällä, miltä siellä näyttää. Pesiskentän pinnassa on aika lailla korkoeroa (kaarevuutta) ja ennen kuin varsinaista kaukaloa ja jäätä on pystytty alkaa tekemään, niin on ensin pitänyt tehdä kunnon pohjatyöt ja paksut jäädytykset. Sehän voi olla, että pohjia ja jäädytyksiä ei voi tehdä aivan pääkatsomorakenteiden läheisyyteen, mutta eiköhän se kaukalo ole kuitenkin pystytetty ja jäädytetty parhaimpaan mahdolliseen paikkaan, mihin sen voi tehdä. Kaukalo on muuten nyt muistaakseni niissä mitoissa, kun se tulee olemaan sitten uudessa hallissa.
 

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Sijoittelussa on monta monessa, esim. jäänhoitokone pitää saada sisään jostain rakosesta ja tietysti tarvitaan tilaa siihen tähän ja tuohon lootan ympärille. Minusta kuvien perusteella näyttää aivan hyvältä. Kaukalo on pieni, vain vähän suurempi kuin Outokummussa, en sitten tiedä tuleeko niin pieni laari myös uuteen halliin.

Toivotaan kelejä.
 
Suosikkijoukkue
Juniori Jokipojat, JoKP, Anaheim Ducks
Kaukalo on pieni, vain vähän suurempi kuin Outokummussa, en sitten tiedä tuleeko niin pieni laari myös uuteen halliin.
Ainakin hankesuunnitelman mukaan Mehtimäen uusittuun halliin tulee kaksi metriä kapeampi kaukalo kuin, mitä entinen "lentokenttä" oli ja käsittääkseni nyt ulkoilmaotteluissa on juurikin tämän kokoinen kaukalo.
Mikä lienee ottelun pakkasraja, mutta -20 on Forecalla ennakkoennuste.
Pakkasraja on muistaakseni juurikin tuo -20, mutta eiköhän siinä ole pikkasen tulkinnan varaa.
 

welldone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk, JoKP, rautaliiga, Bruins, Napoli
Tänään voi kelin vuoksi tulla pohjanoteeraus yleisön suhteen. KooVee jäätyi eilen Keuruulla ja parempaa ei ole luvassa tänäänkään. Lopputulos rautaliigalukemin 8-4.
 

MiKa77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joensuun Kiekko-Pojat, PeTo
Numerot ei kertonut totuutta eilisestä KooVeen pelistä. Katsoin alkuhöpinät ja ekan erän kun molemmat joukkueet kohdataan seuraavaksi niin tietää enemmän itsekin.
numerot olisi voinut olla toisin päivän.KeuPa oli todella tehokas kun KooVeella oli palkon enemmän paikkoja.
Tänään vaik kiekkoa hyökkäyspäähän niin siellä KooVee on eniten ongelmissa , hyökkäys niillä on vanha.
 

welldone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk, JoKP, rautaliiga, Bruins, Napoli
Ymmärsin että jääkiekkoliitolla ei ole näihin määrättyä pakkasrajaa, eli joukkueet päättävät ne itse.
Ennen pakkasraja oli juurikin tuo -20. Nykymailat voi menettää kaikki ominaisuudet tuollaisissa pakkasissa, eli väline rikkoja voisi olla luvassa. Miten nykyluistimetkaan kestää pakkasta? Joukkueet varmasti on keskenään sopineet rajan jossa viimeinen sana oletettavasti on vierasjoukkueella, jos pakkanen menee yli -20 ja pelin aikana päätuomareilla valtuus pistää peli poikki, jos olosuhteet menevät sellaiseksi. Näin oli toiminta aikanaan stadikalla hifk-jokerit peleissä.
 
Suosikkijoukkue
Juniori Jokipojat, JoKP, Anaheim Ducks
Kotipelipäivä ja vastassa eilen Keuruulla 2-7 turpiin saanut Koovee. Meikäläisillä on alla nyt neljän ottelun tappioputki, joten sitähän se on lähdettävä tänään katkaisemaan. Savinainen palaa peleille, siitä onkin jo aikaa, kun kaveri on viimeksi nähty kokoonpanossa. JoKP:lla on tammikuussa vain kuusi peliä, kun takana vaanivilla joukkueilla on taas kahdesta viiteen peliä enemmän. Näillä pelimäärillä tuloksista riippuen kuutospaikka sarjassa voi olla nopeastikin uhattuna, joten voitot tänään Kooveesta ja huomenna KeuPasta antaisivat puskuria ja suojaa takana tuleviin. Pakkanen paukkuu kovilla lukemilla, joten saa sitten nähdä tuleeko halliin, miten porukkaa. Ei muuta kuin illan peliä kohden.
 

MiKa77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joensuun Kiekko-Pojat, PeTo
Hyvällä kokoonpanolla illan otteluun, kyllä tästä pisteet otetaan vaikka alussa saattaa olla KooVeella pieni etu kun pelituntuma valmiina.
Mutta kyllä se siitä kun saadaan painaa neljällä sylinterillä päälle jatkuvasti ja luistellaan ylitse ;)
 

MiKa77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joensuun Kiekko-Pojat, PeTo
Ainakin somessa jossain kommenttikentässä seuran vastaus oli, että pakkasraja on "noin - 20 °C". Tuolla noin-sanalla varmistetaan se, että jos pakkasta on - 20,1 °C, niin ottelu voidaan pelata ilman jupinoita.
Nyt onkin taas päivitetty Supersää ennusteeseen että 11-14. Aamulla oli vielä samassa ennusteessa 18-22
Vaikea uskoa että tapahtuma jäisi pelaamatta. Ei näitä kovia pakkasia loputtomiin riitä kuten joskus 90 oli joo kun mopoaikoja elelin. Saattoi olla 2-3 viikkoa 25 tai kylmempää
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Orastavaa kriisiä meinaa kurkkia. Yleisömäärä järkyttävä, ei löydy toista voittavaa maalivahtia ja pelikin sakkaa. Alkaa äkkiä mentaalipuolella pettämään.

Jotain tällaista olikin odotettavissa mutta nyt sitten mitataan kasvua, että kelkka kääntyy taas.

Tarvittaisiin onnistumisia pian.
 
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Jotenkin sekavaa puurtamista Kiekko-Poikien peli 15.12 Kiekko-Vantaa tappion jälkeen. Viisi tappiota peräjälkeen ja vaikuttaa kuin joukkueen lujaa työtä tekevä iloinen pelillinen identiteetti sekä yhtenäisyys olisi täysin kadonnut. Vinniäkin kaivataan selvästi maalille. Toki kovia joukkueita on ollut vastassa, mutta jatkuvat tappiot alkavat vaikuttaa pian myös henkisesti. Ei hyvää markkinointia Jokerien ulkoilmamatsiin. Toivottavasti joukkue valmentajineen löytää pian pelillisen juonen tai tulee muuten astetta tylympi kevätkausi.
 

Noniinpäniin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajastus, Jokipojat, JoKP, OoKoo, PeTo
Olipa sekavaa tekemistä tänään. Alun johto tuli helpon tuntuisesti ja sen jälkeen kaikki olikin vaikeaa.

Isoja asioita saa pakkasyössä tapahtua että Keupa huomenna kaatuu, mutta onhan sitä ennenkin Suomen talvessa kelkkoja käännelty. Joskus katolleenkin.
 

welldone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk, JoKP, rautaliiga, Bruins, Napoli
On naureskeltu "pelaajarumballe". Alkukaudesta omat pojat pelasi raikasta, vauhdikasta kiekkoa. Välillä Vähäniitty, Ristola, Vatanen ja jossain määrin Kankkunen toi peliin virheitä, intoa ja näyttämisen halua. Mitä sitten? Alettiin tuomaan sisään isoja huonosti liikkuvia pakkeja, Koponen jonka urheilullisuus ei riitä Mestiksessä, Karhuvaara joka on menettänyt pelillisen otteen ja itseluottamuksen. Sotkettiin ylivoimat, sotkettiin viisikot... Jos oli kesällä ja syksyllä visio talvesta niin miksi siihen ei luotettu enää joulukuussa? Kyllä, pelaajia lähtee armeijaan, mutta u20-joukkueessa Hassinen, Kuronen esim olisi olleet kokeilun arvoisia. Valmennuksen kokemattomuus vai näkikö Karjalainen tuloksen taakse ja hälytyskellojen soitto kuului? Pelaajien ylikuormitus näkyi harjotuksissa? Rakoileeko kemia? Vinni palaa ensi viikolla, mutta tuoko tarvittavan buustin? Toivottavasti, sillä nyt mitataan joukkuetta.
Syksyllä jo tästä itse kirjoitin. Fyysisiltä loukkaantumisilta on suht hyvin selvitty, mutta miten henkisten kolahduksien laita on.
Totean vain, että Koovee on enää 10 pistettä takana. Ja lopuksi, olisiko ollut aiemmin Erosen paikka? Taisin sitäkin vihjata.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös