JoKP:n otteluiden ennakkoasetelmat, otteluseuranta ja jälkipuinti

  • 407 982
  • 4 171
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Karjalaiselta hyvä ottelun jälkeinen haastattelu ja analyysi tappiosta. Viime kauteen verrattuna kuin eri valmentaja, jolloin henkinen kipuilu ilmeni välillä varsin railakkaina kannanottoina ja veikkaan, että runtu joukkueelle oli myös silloin erilaista pukukopissa kuin tällä kaudella.

Kyllä kaverissa on hyvän jäkisvalmentajan ainekset olemassa kunhan jaksaa sitkeästi kehittää itseään pelillisesti ja henkisesti sekä saa tarvittavaa taustatukea muilta joukkueen valmentajilta sekä seurajohdolta.

Nuori aika tavalla nimetön joukkue ja nuori kokemusta keräävä valmentaja mätsäävät nyt hyvin toisiinsa, joten 4-6 vuoden sisällä jos kaikki sujuu täysin suunnitellun onnistuneesti, niin Karjalainen voi kohdata silloisen Jokerivalmentajan Kiekko-Poikien Liigajoukkueen 2. valmentajana tai jopa sen ruorissa päävalmentajana. Paljon on toki vielä raakaa työtä ja valvottuja öitä edessä, mutta eväitä on myös Mestistä kirkkaampiiin valoihin tämän kauden kehityksen perusteella.
 

MiKa77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joensuun Kiekko-Pojat, PeTo
Peli oli käytännössä ohi hyvinkin nopeasti ja fiksusti hoidettiin peli loppuun ilman sikailua. Ei turhautumista tullut ja peliaikaa jaettiin todella tasaisesti. Neloskenttä oli pirteä ja kauden ennätys peliajallisesti. Myös komben kenttä oli hyvä.
Huomenna on päivä uusi. Ei tässä sen kummenpaa :)
Hyvin oli paikalla JoKP kannattajia :)
Myös Joensuusta useampi oli tullut
 
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Suosikkijoukkue
Juniori Jokipojat, JoKP, Anaheim Ducks
Tähän totean että odotetaan kauden loppua. Sitten näemme mihin materiaali jne riittää.
Niin, nythän ei puhuttu koko kaudesta, vaan yksittäisistä peleistä. Sehän on jo itsestään selvää, että tällä budjetilla kasatulla joukkueella (materiaali) ei niin vaan pärjätä, mutta siltikin hyvin on mennyt tähän asti. Joukkue on suorittanut hyvin muutamaa yksittäistä peliä lukuun ottamatta. Mutta siis, kun jokaisen tappion jälkeen olet haukkumassa lähes kaikkea ja toki muulloinkin, niin odottaisin, että pystyisit myös voittojenkin jälkeen jotain kirjoittamaan, kuten suuri osa täällä tekee, niin tappioiden kuin voittojenkin jälkeen.

Mutta takaisin asiaan, tämäniltaisesta ottelusta tulee mieleen pelitapahtumiltaan kauden avausottelu Imatralla, joka oli täysin ohiottelu. Viisikkopuolustaminen ja pelaaminen ylipäätään maalivahtipelaamista myöden oli tuolloinkin huonolla tasolla vastustajaan nähden. No, mutta tämä oli taas yksi peli muiden joukossa ja nyt pikkasen lepoa ja huomenna sitten Turkua kohti.

Hyvä tunnelma tuntui olevan tänään hallissa ja faktahan on, että Jokerit ja kaikki oheisjutut seuran ympärillä ovat tälle kaudelle eräänlainen Mestiksen pelastus, sarjaa kohtaan on kohdistunut ihan eri tavalla hypetystä ja mielenkiintoa, kuin aiemmin. Yleisöä oli tänäänkin Mestikseen ihan mukavasti lähes 5 000 katsojaa.
Myös komben kenttä oli hyvä.
Tuosta rohkenen olla hieman eri mieltä, nimittäin Komben johtaman ketjut pelaajat ottivat kukin teholukemaksi -4.
Kaikki voitot ovat plussaa tällä kaudella, tälle yhden Mestiksen pienimmän budjetin joukkueelle. Ja niitä onkin tullut jo mukavasti.
Ja lisäisin tuohon vielä, että oikeastaan joka ikinen pistekin plussaa ja otetaan ne kaikki kiitollisena vastaan.
 

MiKa77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joensuun Kiekko-Pojat, PeTo
Tuosta rohkenen olla hieman eri mieltä, nimittäin Komben johtaman ketjut pelaajat ottivat kukin teholukemaksi -4.
Omissa kolisi mutta saatiin parhaiten tilanteita Jokereiden päässä.
Oli sen verran shokkihoitoa alkuun ettei punamustien lasien takaa katsonut ketä kentällä oli kun punalamppu syttyi Vinnin maalin takana.
 

PasiTh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat/Kiekko-Pojat
Olin itse kanssa tänään lehtereillä. Pelihän oli ohi käytännössä ekan 10 min jälkeen. Vähä jännitystä ja liian vähän kokemusta isommasta kaukalosta. Oltiin vaan koko ajan vähän myöhässä ja näytettiin hitaalta. Ja kyllä selkärankahan katkesi viimeistään siihen kultakypärän kiekonmenetykseen siniviivalta. Tästä opitaan ja mennään eteenpäin. Peli olisi ollut voitettavissa normaalilla esityksellä. Nyt oli hyvä muistutus et vaade pitää olla korkea. Huomenna on uusi päivä. Tsemppiä Jokp
 

MiKa77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joensuun Kiekko-Pojat, PeTo
Pieni muutos pakistoon että Lampi tippunut pelaavasta kokoonpanosta ja Kankkunen ottaa hänen paikan.
Muuten samalla kokoonpanolla.


72 VIITALA • 26 HATTUNEN • 19 ISIGUZO

74 LOUKASVUORI • 10 MAENPAA



67 MERILÄINEN • 86 KOMBE • 14 SEDLACEK

59 KANKKUNEN • 24 JUVONEN



92 KUIRI • 88 KOIVISTOINEN • 63 DVORAK

96 BÖHM • 77 ROMAKKANIEMI



41 VAITTINEN • 17 KOVANIEMI • 91 MATIKAINEN


90 VINNI aloittava maalivahti

35 KOPPINEN
 

MiKa77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joensuun Kiekko-Pojat, PeTo
En ole asiantuntija sanomaan ja itse luotan valmennukseen ja koskien pakkien peruutusta.
Lampi pelaa illasta toiseen isoja minuutteja.
Katsoin pari edellistä peliä ennen jokerit missä jaettiin tasaisesti kaikille.
Hokkkia vastaan 2 eniten ja FPS pelissä eniten.
Tietty rooli hänellä on , ei ole pisteiden kerääjä.
No tänään saa sit muut peliaikaa.
Ainakin Loukasvuori ja Juvonen on nauttinut luottamusta illasta toiseen
 

syndi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, HJK-Hockey, NHL
Päättyi matsi miten tahansa oli mukavaa olla todistamassa uutta jengiä omissa muistoissa.

Jos koskaan Jokereiden hallille eksytte, niin lyödään kolpakot yhteen!
 
Suosikkijoukkue
Juniori Jokipojat, JoKP, Anaheim Ducks
No niin, uusi peli on jo aivan käsillä ja eilisen ohipelin asiat ovat käsitelty. Kuten Simo sanoi eilen, ”niin tänäänkin on taas vastassa miesjääkiekkoilijoita ja junnukiekkoa pelaamalla ei pärjää. Pitää pystyä jämäköitymään ja saada perusasioiden kautta luottoa ja eiliset hyvät jutut, joita pelissä kuitenkin oli, otetaan mukaan.”

Kuten Mika77 nosti esille, Komben ketju sai eilen luotua tilanteita parhaiten Jokereiden päähän, mutta omissa soi neljästi ja siihen ei ole enää varaa tänään, nyt pitäisi saada onnistumisiakin, joista tämä ketju tunnetaan. Nelosketjun Matikainen oli muuten eilen hyvällä pelipäällä, tänään samaa asennetta myös muillekin.

Tuto on tällä hetkellä sarjataulukossa meitä pari sijaa ja kolme pistettä takana. Tuto huilasi eilen, joten joukkue tulee varmastikin kotikaukaloonsa hyvin keskittyneenä. Tuto on parantanut alkukaudesta peliään ja illasta ei tule varmastikaan helppoa, mutta pääasia tähän kohtaa olisikin, että tuloksesta riippumatta joukkue pääsisi pelillisesti ja ilmeeltään taas saman tien takaisin siihen, mihin ollaan totuttu.
 

MiKa77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joensuun Kiekko-Pojat, PeTo
Eikös Lammen lainasopimus tullut eilen päätökseen, muistaakseni kyse oli neljästä ottelusta.
Lampi pelasi 6 ottelua ja itsekkin muistelen että oli pätkä sopimus.
On varmaan jatkettu sopimusta.
Kyllä ottaisin loppukaudeksi jos vain TuTo luopuu.
Siellä sai just joku pakki 3 ottelun pelikiellon niin voi olla että laina ei nyt jatku…
 
Suosikkijoukkue
Juniori Jokipojat, JoKP, Anaheim Ducks
Lampi pelasi 6 ottelua ja itsekkin muistelen että oli pätkä sopimus.
Juu kaikkiaan pelasi kuusi ottelua ja muistaakseni meni niin, että ensin pelasi täällä kaksi ottelua, sitten kävi välillä Turussa ja tuli sitten vähän ajan päästä tänne taas takaisin neljän pelin ajaksi.
 

MiKa77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joensuun Kiekko-Pojat, PeTo
Mitäs me pakeilla tehdään kun TuTo ei pääse edes hyökkäämään :P
No pelissä voimasuhteet vaihtelee, meillä on nyt kyllä kauden parasta peliä menossa 2 erän suhteen ainakin !
 
Suosikkijoukkue
Juniori Jokipojat, JoKP, Anaheim Ducks
Turhan nopeaan sai Tuto heti kolmannen erän alkuun kavennuksen ylivoimalla. Voi tulla vielä tiukkaan vääntöä voitosta, jos isännät saavat hurmosta aikaiseksi kavennuksesta. Tarkkana pitää olla ja pysyä pois jäähyiltä.
 
Suosikkijoukkue
Juniori Jokipojat, JoKP, Anaheim Ducks
Kyllähän ottelu oli aikamoista ”pellailua” puolin ja toisin, mutta pääasia, että oltiin parempia ja tärkeät pisteet lähtivät meidän matkaan. Tuton eka maalia edelsi kyllä varsinainen sekoilu, joka vielä päättyi meidän omaan maalin, niin hetken kävi jo mielessä, tuleeko tästä eilisen toisinto. No, mutta kahden ylivoimamaalin myötä saatiin peliä jollain tapaa kuosiin ja tauolle mentiin 3-1 johdossa, vaikka Vinni olikin selvästi työllistetympi kuin virkaveli Tuton maalilla. No toisessa erässä puntit kääntyivät toisinpäin ja Vinnille ei kertynyt lainkaan torjuntoja. Tuto sai vielä kolmannen erän alkuun kavennuksen, mutta kyllähän isännät olivat tänään yllättävän vaisuja. Dvorakille hienosti pisteet 0+3 ja nelosketjun Vaittiselle maali toiseen otteluun peräkkäin. Simon haastattelu oli jälleen kerran täyttä timanttia viihdearvoltaan kuin myös asiapitoisuudellaan.
 

MiKa77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joensuun Kiekko-Pojat, PeTo
Hienosti nollattiin eilinen peli!
Oltiin palauduttu Linnanmäen laitteista ;)
Välillä ohi pelejä tulee ja eilen oli sellainen. Kuudesta pelistä 5 voittoa!!
Varsinkin toinen erä oli kauden parasta vieraspeliä jota kuvastaa torjunnat. Vinnillä ei yhtään :P
Kolmesta pelistä 6 pistettä.

Hyvin meillä menee :)
 

Kiekoton Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit ja Alasarjat sekä suomalaiset maailmalla
Pakko todeta kahden ottelun jälkeisen haastattelun perusteella, että vaikuttaa tuo teidän valmentaja aika tasapainoiselta ukolta. Jengi on suorittanut alkuennakoita paljon paremmin ja hyvä buugi on menossa siellä. Ei mulla muuta. Hieno mies ja hieno joukkue! Muutenhan tuo Karjalainen oli ihan tuntematon ennen eilisen pelin pressiä.
 

MiKa77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joensuun Kiekko-Pojat, PeTo
Viimekaudesta on ulkoisesti havaittavissa suurta muutosta , sitä nuoren valmentajan kasvua!
Vaativa valmentaja on ollut aina mutta osaa paremmin hallita tunnetilansa varsinkin haastattelussa. Toivottavasti saadaan pidettyä Joensuussa ja vaikka tämä kausi on ns välivuosi niin kyllä on joukkueesta otettu irti paljon odotettua enemnän ja uskon että jänne kestää myös loppukaudesta. Ainoastaan ohut materiaali tulosyksikössä on epävarmuustekijä.
Ensi kaudella uusi halli ja tästä porukasta varmasti löytyy jatkajia,
Ivo Sedlacek solmi juuri jatkon ens kaudelle
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös